dimitraBS
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jolene
Νεοφερμένο μέλος

Να κάνω μια ερώτηση για το επίδομα; Μας έδωσαν μια φόρμα για να συμπληρώσουμε με τα στοιχεία μας, και έλεγε να γράψουμε και τα τετραγωνικά μέτρα που έχουμε στα Ε9. Στο δικό μου Ε9 έχω ενα σπίτι, το οποίο μετα θάνατον του παππού μου περνάει σε 'μενα. Υπολογίζονται και αυτά τα τετραγωνικά μέτρα ή μόνο απ' τα Ε9 των γονιών μου; Γιατί αυτό το σπίτι που έχω στο όνομά μου, δεν είναι αυτή τη στιγμή δικό μου. Αφού πεθάνει ο παππούς μου (χτύπα ξύλο), θα γίνει δικό μου.
Όταν πεθάνει ο παππούς σου και όταν κανεις αποδοχή της διαθήκης ,τοτε θα έχεις την κυριότητα του ακινήτου που συνεπάγεται φορολογικές δηλώσεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antonism
Νεοφερμένο μέλος

tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος

Guest 699855
Επισκέπτης

tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος

Guest 699855
Επισκέπτης

tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος

Guest 699855
Επισκέπτης

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Το φοιτητικο επιδομα το παιρνεις οταν μενεις σε σπιτι που νοικιαζεται στον τοπο που σπουδαζεις αλλα αρκει ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ οσο αναφορα τη περιπτωση σου! Αρα αν σπουδαζεις εκει που μενεις μονιμα δε το δικαιουσαι!Καλησπέρα είμαι νέος εδώ και θα ήθελα να ρωτήσω αν το φοιτητικό επίδομα το δικαιούται ένας φοιτητής όταν μένει μαζί με τους γονείς του αλλα όχι σε ιδιόκτητο σπίτι αλλα νοικιάζουν
Emilouko
Περιβόητο μέλος

Διαβάζοντας τα εδώ είχα κάποιες απορίες.
1. Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση του δικαιούχου
Δικαιούχος του επιδόματος θεωρείται το πρόσωπο που βαρύνει ο φοιτητής (γονέας)
Μπορώ να επιλέξω οποιονδήποτε από τους 2 γονείς; Εμένα με συμφέρει να βάλω τη μητέρα μου που θα είναι μαζί μου για να μην χρειαστώ εξουσιοδοτήσεις για την κατάθεση των δικαιολογητικών.Εξάλλου κοινό εκκαθαριστικό έχουν οι γονείς μου.
4. Αντίγραφο τελευταίας δήλωσης περιουσιακής κατάστασης (Ε9) όλης της οικογένειας (γονέων και προστατευόμενων μελών αυτής) τα οποία απεικονίζουν τη συνολική περιουσιακή κατάσταση της οικογένειας,
Εσείς όταν είχατε καταθέσει τα έγγραφα ζήτησαν και Ε9 από τα αδέρφια σας;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anonyme
Δραστήριο μέλος

Αυτό με τα προστατευόμενα μέλη πρώτη φορά το βλέπω, αλλά μπήκα και στα δικά μας κριτήρια και λέει το ίδιο:
Στη θέση σου θα έπαιρνα την Δευτέρα ένα τηλέφωνο στην μέριμνα να ρωτήσω γιατί χρειάζονται όλα τα τέκνα και αν θα επηρεάσει τη δήλωσή σου.Εκτυπωμένη από το TAXISNET η τελευταία δήλωση περιουσιακής κατάστασης
(Ε 9) των γονέων και των τέκνων, η οποία απεικονίζει τη συνολική περιουσιακή
κατάσταση της οικογένειας, όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι την ημέρα υποβολής
της αίτησης.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

xraxra
Εκκολαπτόμενο μέλος

Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος

Εμείς οι πρωτοετείς από πότε μπορούμε να κάνουμε αίτηση για το φοιτητικό επίδομα>?
το 2016
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Όποτε τα πήγαινα ζητούσαν κ άλλο. -.-
Guest 892943
Επισκέπτης

Ναι, πρόσφατα.Εχει μπει σε κανεναν το επιδομα;
xraxra
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα παιδιά δηλαδή που λένε πότε θα πληρωθούν ,είναι από δευτεροετείς και πάνω?το 2016
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Εγω δευτεροετης ειμαι..Τα κατεθεσα Ιουλιο και ακομα..Δε ξερω τωρα ελπιζω να μπει συντομα.Τα παιδιά δηλαδή που λένε πότε θα πληρωθούν ,είναι από δευτεροετείς και πάνω?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- psar2006
- xakounaamatata
- iGiannis
- tfghp
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- ladybookworm
- Mammy Nun
- liana
- Kitana
- marakiloveee
- George9989
- louminis
- Αλκης Κ.
- damn
- aekarare
- SweetGirl
- lenypap
- jj!
- KateRdJ
- Georgiapon25
- Χρύσα96
- Monster Hunter
- lenaki001
- Panagiotis849
- Panos_02
- Alma Libre
- Eua5
- Jocaste
- tsiobieman
- Unseen skygge
- CoolCowboy
- angelikitaraxia
- tymvorixos
- Scandal
- jimis2001
- lnesb
- Griff
- Memetchi
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.