παιδια αφου δεν σας αρεσει η καταλειψη προτεινετε μας αλλον τροπο εδω κι εναν μηνα το ιδιο πραγμα συξηταμε (ειπαμε για οσους προτεινατε πορειες στους δρομους αυτη η διαμαρτυρια δεν την ακουει κανενας αν δεν γινουν επεισοδεια) αν δεν εχετε να προτεινετε μην συνεχιζουμε την συζητηση κατανταει κουραστικο..... ευχαριστω.
Είχα πει ότι δεν θα απαντήσω ξανά σε αυτό το θέμα, αλλά μηδένα προ του τέλους μακάριζεν και η υπομονή έχει και τα όρια της και εγώ τα δικά μου.

Ας πάμε λοιπόν για ακόμη μια φορά, πάντα με την καλύτερη των διαθέσεων και ...
ενιαίο μέγεθος γραμματοσειράς να απαντήσουμε αφού δόξα τη ... Θεά ματάκια έχουμε και βλέπουν και καταπληκτικά!
Μέσα από post μου έχω προτείνει πληθώρα εναλλακτικών τρόπων άσκησης πίεσης τα οποία όμως κρίθηκαν αναποτελεσματικά από κάποια άλλα μέλη σε σχέση με το τεράστιο έργο που επιθυμούν όσοι κάνουν κατάληψη να επιτύχουν. Λάθος. Γιατί? Γιατί για να κριθεί η αποτελεσματικότητα κάποιας ενέργειας πρέπει πρώτα αυτή να έχει
υλοποιηθεί! Ίσως αυτές οι πρακτικές μία προς μία να μην έχουν αποτέλεσμα. Η ισχύς εν τη ενώσει όμως!

Ας εφαρμοστούν όλα αυτά μαζί από την συντριπτική πλειονότητα του φοιτητικού κινήματος και εδώ είμαστε να συζητήσουμε αργότερα και τα αποτελέσματα αν θέλετε.
Ακόμη, αν θέλετε κάτι "συμβολικό" όπως είναι η κατάληψη (γιατί πολλοί το θέτουν και ως προς αυτό τον άξονα) γιατί δεν κάνετε μία εξίσου συμβολική πολυήμερη διαμαρτυρία με αποχή από το πανεπιστήμιο και απεργία πείνας για τη συμβολική περίοδο των 3 ημερών έξω από το Υπουργείο Παιδείας? Δεν είναι αρκετά συμβολικό αυτό για τις προτιμήσεις σας?
Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους μεγαλύτερο αποτέλεσμα θα έχει από αυτό που φέρουν οι καταλήψεις. Γιατί? Γιατί ο κάθε διαμαρτυρόμενος προασπιστής του συλλογικού συμφέροντος θέτει πρώτα σε ρίσκο τον ΕΑΥΤΟ του κάτι που με την κατάληψη δεν γίνεται!
Αλλά όσοι θεωρείτε ότι οι καταλήψεις έχουν αποτέλεσμα ρίξτε μία ματιά την Εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας με την οποία η Υπουργός καλεί την πιστή εφαρμογή του ψηφισθέντος νομοσχεδίου - και δεν υποχωρεί! Πού είναι το αποτέλεσμα?
