Stellaizer
Νεοφερμένο μέλος
Η Stellaizer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα.

Καλησπέρα σας παιδιά. Είμαι 28 ετών και ενδιαφέρομαι να σπουδάσω διοίκηση επιχειρήσεων στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Είμαι από Ελλάδα. Για πολλούς λόγους εκρινα αυτήν την επιλογή ως καταλληλότερη για μένα αγνοώντας τα όσα αρνητικά σχόλια μπορεί να λαμβάνει αυτό το σύστημα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Δεδομένου πως έχω πολλά κενά από το λύκειο ακόμα στο κομμάτι των μαθηματικών και λοιπά, ούσα θεωρητική κατεύθυνση. Είχα κάποιες ανασφάλειες, βλέποντας τα ελληνικά προγράμματα σπουδών σε σχολές διοίκησης επιχειρήσεων, γνωρίζοντας πως σε αυτό το επίπεδο εγώ προσωπικά δε θα μπορέσω να ανταπεξέλθω και πολλά από αυτά που θα μάθω θα μου είναι πρακτικά άχρηστα στην πορεία της ζωής μου και επαγγελματικά. Για το ΑΠΚΥ όμως και γενικά για το εκπαιδευτικό σύστημα στην Κύπρο έχω ακούσει πως το σύστημα είναι πολύ πρακτικό, χωρίς να δε βομβαρδίζει με αχρειαστα πράγματα. Είδα και το πρόγραμμα σπουδών στο ΑΠΚΥ και παρατήρησα πως ουδεμία σχέση δεν έχει με τα ελληνικά πανεπιστήμια. Είναι πιο πρακτικό πιο εύκολο ακόμα και για κάποιον που έχει πολλά κενά ή δεν γνωρίζει ή έχει ξεχάσει μαθηματικά. Θα ήθελα απλά μια συμβουλευτική υπηρεσία βοήθεια να το πω πάνω σε αυτό το κομμάτι. Να πω πως δεν κράζω το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα απλά δεν είμαι προκατειλημμένη απέναντι στο κυπριακό εκπαιδευτικό σύστημα. Έχω σπουδάσει στο τμήμα Παρευξείνιων ΔΠΘ, έχω τελειώσει και ΣΑΕΚ. Οπότε έχω μια εικόνα. Και θα ήθελα απόψεις όντως για το σύστημα στην Κύπρου που λένε πως είναι πιο πρακτικό στην εκπαίδευση και λοιπά. Γιατί είδα στο πρόγραμμα σπουδών στο ΑΠΚΥ έχουν τα βασικά μαθήματα διοίκησης και ακόμα και αυτά ουδεμία σχέση έχουν με τα μαθήματα σε ελληνικά πανεπιστήμια. Όχι ότι είναι πολύ εύκολα. Αλλά μαθαίνεις τα βασικά. Αριθμητική, στατιστική, ποσοστά και λοιπά. Ότι ουσιαστικά και θα εφαρμόσεις στην πραγματική ζωή. Έχω τελειώσει τουριστικά και είχα πολλούς καθηγητές που μου έλεγαν ακριβώς αυτό. Πως το 80 με 90 % από αυτά που θα μάθεις σε τμήμα οικονομικών ή διοίκησης επιχειρήσεων δε θα τα εφαρμόσεις καν και θα τα ξεχάσεις με το που βγεις.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.530 μηνύματα.

ΚαλημεραΚαλησπέρα σας παιδιά. Είμαι 28 ετών και ενδιαφέρομαι να σπουδάσω διοίκηση επιχειρήσεων στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Είμαι από Ελλάδα. Για πολλούς λόγους εκρινα αυτήν την επιλογή ως καταλληλότερη για μένα αγνοώντας τα όσα αρνητικά σχόλια μπορεί να λαμβάνει αυτό το σύστημα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Δεδομένου πως έχω πολλά κενά από το λύκειο ακόμα στο κομμάτι των μαθηματικών και λοιπά, ούσα θεωρητική κατεύθυνση. Είχα κάποιες ανασφάλειες, βλέποντας τα ελληνικά προγράμματα σπουδών σε σχολές διοίκησης επιχειρήσεων, γνωρίζοντας πως σε αυτό το επίπεδο εγώ προσωπικά δε θα μπορέσω να ανταπεξέλθω και πολλά από αυτά που θα μάθω θα μου είναι πρακτικά άχρηστα στην πορεία της ζωής μου και επαγγελματικά. Για το ΑΠΚΥ όμως και γενικά για το εκπαιδευτικό σύστημα στην Κύπρο έχω ακούσει πως το σύστημα είναι πολύ πρακτικό, χωρίς να δε βομβαρδίζει με αχρειαστα πράγματα. Είδα και το πρόγραμμα σπουδών στο ΑΠΚΥ και παρατήρησα πως ουδεμία σχέση δεν έχει με τα ελληνικά πανεπιστήμια. Είναι πιο πρακτικό πιο εύκολο ακόμα και για κάποιον που έχει πολλά κενά ή δεν γνωρίζει ή έχει ξεχάσει μαθηματικά. Θα ήθελα απλά μια συμβουλευτική υπηρεσία βοήθεια να το πω πάνω σε αυτό το κομμάτι. Να πω πως δεν κράζω το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα απλά δεν είμαι προκατειλημμένη απέναντι στο κυπριακό εκπαιδευτικό σύστημα. Έχω σπουδάσει στο τμήμα Παρευξείνιων ΔΠΘ, έχω τελειώσει και ΣΑΕΚ. Οπότε έχω μια εικόνα. Και θα ήθελα απόψεις όντως για το σύστημα στην Κύπρου που λένε πως είναι πιο πρακτικό στην εκπαίδευση και λοιπά. Γιατί είδα στο πρόγραμμα σπουδών στο ΑΠΚΥ έχουν τα βασικά μαθήματα διοίκησης και ακόμα και αυτά ουδεμία σχέση έχουν με τα μαθήματα σε ελληνικά πανεπιστήμια. Όχι ότι είναι πολύ εύκολα. Αλλά μαθαίνεις τα βασικά. Αριθμητική, στατιστική, ποσοστά και λοιπά. Ότι ουσιαστικά και θα εφαρμόσεις στην πραγματική ζωή. Έχω τελειώσει τουριστικά και είχα πολλούς καθηγητές που μου έλεγαν ακριβώς αυτό. Πως το 80 με 90 % από αυτά που θα μάθεις σε τμήμα οικονομικών ή διοίκησης επιχειρήσεων δε θα τα εφαρμόσεις καν και θα τα ξεχάσεις με το που βγεις.
Εισαι κοριτσι που καταπινεις πτυχια ...εχεις εμπειρίες και πολυ σωστα τα μετρησες.
Εξηγούμαι.
Η Κυπρος νεοφωτιστη στο ειδος πανεπιστημιο..αποφασισε να μπει σε αυτα και οχι απλα αλλα και επιχειρηματικα ( το εχουν αυτο οι κυπριοι).
Μεχρι πριν τα κυπριοπουλα πηγαιναν αγγλια ( τα εχοντα λευτα) και ελλαδα τα μη εχοντα. Και συνεχιζουν ακαθεκτα να το κανουν.
Η Κυπρος μικρο μερος ( μικροτερη απο θεσσαλονικη) γεμισε ξαφνικα απο απειρα ιδρυματα που φερουν τον τιτλο πανεπιστημιο.
Ναι αλλα αυτα θελουν και καθηγητες ... ε δεν εχουμε.... τι να κανουμε?
Οκ ασε την ελλαδα να κανει οτι κανει... ειναι πασε... εμεις να βγαλουμε απο μεσα τα βαρια και θα κρατησουμε την καταρτηση... θα τρεξουμε και μαρκετινκ να πείσουμε οτι το μειονεκτημα ειναι πλεονεκτημα και οτι αυτα ειναι τα μοντερνα και καλα.
Ασε τα ''καμενα'' τα ελληνικα να πιστευουν οτι κανουν επιστημη και βαζουν βαρια μαθηματα. ( μας εχουν πηδηξει στο πολυτεχνειο με ''αχρηστα'' μαθηματικα)
Βεβαια τα κυπριοπουλα δεν το πολυπιστεψαν αυτο και εφοσον εχουν τα 12Κ+ € το χρονο συνεχισουν να συρρέουν στο Οπα ,Παπει,Παμακ ,Απθ.
Οποτε εν κατακλειδι θα σου πω:
Αν θελεις εύπεπτες σπουδες , γρηγορο πτυχιο επιπεδου Σαεκ κατάρτισης να πας στο ΑΠΚΥ.
Αν θες κατι πιο ''βαρυ'' να πας στο ΔΕΟ ΕΑΠ.
Μαθηματικα τωρα
Ναι οκ ...εχεις αποστασιοποιηθει απο αυτα που και ποτε δεν τα εδωσες σημασια.
Τα μαθηματικα των οικονομικων ειναι απλα αλλα για σενα βουνο..οποτε θα χρειαστεις βοηθεια... είτε Απκυ ,ειτε ΕΑΠ.
Η λυση ειναι αυτη

Εισαγωγικά Μαθηματικά ΕΑΠ - ΑΕΙ - arnos.gr
Όλα όσα χρειαζόμαστε για το χτίσιμο της μαθηματικής σκέψης, διδάσκονται με πληρότητα και απλότητα στο συγκεκριμένο course, για ήρεμη και στοχευμένη Επιτυχία!

Υγ...Αυτο το ''ηλιθιο'' εαπ εκανε 3 συναντησεις το μηνα, δυνατων καθηγητων- φοιτητων δια ζωσης στα αμφιθεατρα του εκπα ... αυτοι οι φωστηρες το εκοψαν και τωρα τις κανουν ιντερνετικα.
Το καλο με το Απκυ ειναι οτι εχει πιο πολλα MOOC's (νομιζω) = Μαζικό Ανοικτό Διαδικτυακό Μάθημα, ασυχρονης εκπαιδευσης .
Εδω οι παλιοι καθηγητες των συμβατικων πανεπιστημιων και κατ' επεκταση Εαπ δεν αρεσκονται πολυ να βγαινουν στο γυαλι
καλη τυχη
Stellaizer
Νεοφερμένο μέλος
Η Stellaizer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα.

Προφανώς και δεν περίμενα διαφορετική απάντηση. Απορώ γιατί μπήκα στον κόπο να μοιραστώ την επιθυμία μου χωρίς να θέλω να μειώσω ούτε τα ελληνικά πανεπιστήμια ούτε τα κυπριακά, λέγοντας πως τα κυπριακά είναι επιπέδου ΣΑΕΚ.
Και όχι το κόστος του να τελειώσει κάποιος ένα ελληνικό πανεπιστήμιο είναι πολύ μεγαλύτερο. Δηλαδή όσο αποφασίζουν να φύγουν Κύπρο, είτε σε άλλες χώρες τύπου Ρουμανία ή Βουλγαρία είναι λάθος; Οκ. Καλή συνέχεια σε όλους. Τι να κάνουμε? Ελλάδα είμαστε. Λογικό να έχουμε τέτοια σκεπτικά και να έχουμε την τάση να κράζουμε με το καλημέρα και να μην έχουμε μάθει να συμπαραστεκομαστε σε έναν άνθρωπο. Καλή συνέχεια.
Και η ερώτηση μου παρεμπιπτόντως δεν ήταν να μου πείτε για το επίπεδο σπουδών τους και λοιπά...αλλά για το κυπριακό εκπαιδευτικό σύστημα...αλλά τέλος πάντων

Και η ερώτηση μου παρεμπιπτόντως δεν ήταν να μου πείτε για το επίπεδο σπουδών τους και λοιπά...αλλά για το κυπριακό εκπαιδευτικό σύστημα...αλλά τέλος πάντων
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.530 μηνύματα.

Καλα θυμωνε....Προφανώς και δεν περίμενα διαφορετική απάντηση. Απορώ γιατί μπήκα στον κόπο να μοιραστώ την επιθυμία μου χωρίς να θέλω να μειώσω ούτε τα ελληνικά πανεπιστήμια ούτε τα κυπριακά, λέγοντας πως τα κυπριακά είναι επιπέδου ΣΑΕΚ.Και όχι το κόστος του να τελειώσει κάποιος ένα ελληνικό πανεπιστήμιο είναι πολύ μεγαλύτερο. Δηλαδή όσο αποφασίζουν να φύγουν Κύπρο, είτε σε άλλες χώρες τύπου Ρουμανία ή Βουλγαρία είναι λάθος; Οκ. Καλή συνέχεια σε όλους. Τι να κάνουμε? Ελλάδα είμαστε. Λογικό να έχουμε τέτοια σκεπτικά και να έχουμε την τάση να κράζουμε με το καλημέρα και να μην έχουμε μάθει να συμπαραστεκομαστε σε έναν άνθρωπο. Καλή συνέχεια.
Ε αυτο που ζητας σου ειπα οτι το επιπεδο σπουδων της κυπρου ειναι κολλεγιακο.
Για τα βαλκανια τωρα ..να σου πω οτι οι πρωην κουμουνιστες φημιζοταν για το εκπαιδευτικο τους συστημα ... το συνεχιζουν? δεν ξερω.
Stellaizer
Νεοφερμένο μέλος

Μα δε θυμώνω. Δεν έχω κανέναν λόγο να θυμώσω εξάλλου αλλά πράγματα μου είπες εσύ. Αλλά σου ζήτησα εγώ. Προφανώς αν ήθελα να σπουδάσω ιατρική ναι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Θα επέλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη το Αριστοτέλειο. Συμφωνώ απόλυτα. Αλλά εγώ διοίκηση επιχειρήσεων θέλω να σπουδάσω. Δεν μειώνω τον κλάδο. Σε καμία περίπτωση αλλά για να είμαι ειλικρινής. Δεν έχω σκοπό να γίνω και οικονομολόγος. Ή τραπεζικός υπάλληλος.
Ούτε και απλά για το χαρτί πάω. Θέλω βασικές γνώσεις πάνω στον κλάδο χωρίς να με εξοντώσει με ύλη στην δική μου πεις αχρειαστη.
Συμφωνώ μαζί σου σχεδόν σε όλα. Απλά στην περίπτωση μου το να μπω σε ένα πανεπιστήμιο στην Ελλάδα απλούστατα δε θα τα καταφέρω να ανταπεξέλθω για τους λόγους που είπα. Και επειδή έχω μιλήσει με πολλούς ανθρώπους που τελειώνουν κυρίως διοίκηση επιχειρήσεων. Δυστυχώς είναι σαν να τελειώνεις μαθηματικό. Ουδεμία βοήθεια σου προσφέρει για να βγεις μετέπειτα στην αγορά εργασίας. Αυτό μου το έχει πει αντίστοιχος καθηγητής πανεπιστημίου. Πως το 80 με 90 τοις εκατό όσα μαθαίνουν τα παιδιά δεν τα χρειάζονται. Στην διοίκηση επιχειρήσεων αναφέρομαι οκ? προφανώς δεν πιάνω καν στο στόμα μου αλλά τμήματα ελληνικά όπως ιατρική νομική μαθηματικό και λοιπά. Άλλη φάση το ένα άλλη το άλλο.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Συμφωνώ μαζί σου σχεδόν σε όλα. Απλά στην περίπτωση μου το να μπω σε ένα πανεπιστήμιο στην Ελλάδα απλούστατα δε θα τα καταφέρω να ανταπεξέλθω για τους λόγους που είπα. Και επειδή έχω μιλήσει με πολλούς ανθρώπους που τελειώνουν κυρίως διοίκηση επιχειρήσεων. Δυστυχώς είναι σαν να τελειώνεις μαθηματικό. Ουδεμία βοήθεια σου προσφέρει για να βγεις μετέπειτα στην αγορά εργασίας. Αυτό μου το έχει πει αντίστοιχος καθηγητής πανεπιστημίου. Πως το 80 με 90 τοις εκατό όσα μαθαίνουν τα παιδιά δεν τα χρειάζονται. Στην διοίκηση επιχειρήσεων αναφέρομαι οκ? προφανώς δεν πιάνω καν στο στόμα μου αλλά τμήματα ελληνικά όπως ιατρική νομική μαθηματικό και λοιπά. Άλλη φάση το ένα άλλη το άλλο.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Ε τι να κανω.. ιδιοτροπίες ,φταιει το ετουτο μου..εγω αν δεν μπορω να κανω κατι καλα δεν το κανω καθολου.Μα δε θυμώνω. Δεν έχω κανέναν λόγο να θυμώσω εξάλλου αλλά πράγματα μου είπες εσύ. Αλλά σου ζήτησα εγώ. Προφανώς αν ήθελα να σπουδάσω ιατρική ναι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Θα επέλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη το Αριστοτέλειο. Συμφωνώ απόλυτα. Αλλά εγώ διοίκηση επιχειρήσεων θέλω να σπουδάσω. Δεν μειώνω τον κλάδο. Σε καμία περίπτωση αλλά για να είμαι ειλικρινής. Δεν έχω σκοπό να γίνω και οικονομολόγος. Ή τραπεζικός υπάλληλος.Ούτε και απλά για το χαρτί πάω. Θέλω βασικές γνώσεις πάνω στον κλάδο χωρίς να με εξοντώσει με ύλη στην δική μου πεις αχρειαστη.
Παντως σκεψου το ... το ''βαρυ'' εαπ + το φροντ που σου ειπα το φερνει στα ανετα μετρα που θες και ειναι και πιο φτηνο.
Ειναι και η ιδιοτροπία των καθηγητων Εαπ... δεν μπορεις να παιρνεις ενα καθηγητη απο το ΟΠΑ να σου κανει ποσοτικες μεθοδοι και να κανει μπαρμπουτσαλα ..δεν τα ξερει αυτα... θα σε λιωσει... αλλα εχεις διπλα το φροντ να σε γειανει .
Και επειδη θα γινεις τραπεζικος υπαλληλος ... ? οταν θα κλεβεις θα πρεπει να ξερεις και πως θα κλεβεις..να το κανεις επιστημονικα να μην σε κατηγοργησουν.
Και σχετικα με τους γιατρους..τα μαθηματα τους ειναι ευκολοτερα απο τα δικα σου.... μετα τους βασανιζουν
Stellaizer
Νεοφερμένο μέλος

"και σχετικά με τους γιατρούς τα μαθήματα τους είναι ευκολότερα από τα δικά σου μετά τους βασανίζουν" έλιωσα 

είσαι κορυφή
τέλος πάντων. Ιατρική έτσι και αλλιώς δε θα σπούδαζα ποτέ γιατί είναι ψυχοπονιαρα πολύ και θα κατέληγα εγώ η ίδια στα επείγοντα οπότε
απλά αυτό που λέω είναι ναι μπορεί να είναι πιο οικονομικό το ΕΑΠ δεν λέω. Μπορεί να έχεις δίκιο ναι. Αλλά επειδή πχ όταν έκανα τουριστικά κάναμε μαθήματα και διοικητής επιχειρήσεων και μάρκετινγκ έχω εκπονήσει και εργασίες έχω διαβάσει και συγγράματα. Μπορώ να πω και αοθ όταν έκανα το καταλάβαινα. Και βρε παιδί μου. Δεν έχει καμία σχέση με πολυωνιμικες εξισώσεις πως λέγονται δεν ξέρω.

Αυτό θέλω και γω. Να πάρω κάποια εφόδια για να μπορώ να κατανοώ τα βασικά πράγματα πάνω στην διοίκηση επιχειρήσεων. Ειδικά στον τομέα των logistics θες τα πολύ βασικά. Οπότε αυτό ψάχνω και γω. Ένα πιο προσιτό πρόγραμμα σπουδών που θα μου προσφέρει αυτό που ψάχνω. Κανένας εργοδότης δε θα με ρωτήσει αν ξέρω να λύνω εξίσωση 10 βαθμού μεταξύ μας τώρα
και τώρα αλήθεια?πόσα παιδιά στην Ελλάδα που τελειώνουν διοίκηση επιχειρήσεων ξέρουν από διοίκηση επιχειρήσεων? εξίσωση θα σου λύσουν. Ένα Excel όμως ή εφαρμογή SWOT δεν ξέρουν καν τι και πώς. Καλά τα ψέματα. Έχουμε ακαδημαϊκό επίπεδο για ακαδημαϊκό επίπεδο σε κάποιες σχολές ιδίως διοίκηση επιχειρήσεων. Καλά όχι μόνο εκεί. Και σε άλλες σχολές. Ρωσική φιλολογία σπούδαζα στο ΔΠΘ. Καλά που ήταν μητρική μου τα ρωσικά εν τω μεταξύ. Γιατί μόνο ρωσικά δε μαθαίναμε.
Το 80 με 90 τοις εκατό ήταν αχρειαστα.
Και μεταξύ μας τώρα. Δεν είναι ότι είναι πιο χαμηλό το επίπεδο σπουδών στη Κύπρο και στο ΑΠΚΥ. Απλά είναι διαφορετικό όπως μου έλεγε ένα φιλόλογος μου στο σχολείο. Είναι πιο πρακτικό πιο αγγλοσαξονικό. Διαφορετικό απλά. Πχ τα αρχαία δεν τα μαθαίνουν όπως εμείς στα σχολεία. Αφού μάθεις ολόκληρη γραμματική πρώτα. Αλλά σε βάζουν κατευθείαν στο άγνωστο μέσα και από εκεί τα μαθαίνεις όσα θα χρειαστείς. Φυσικά κάποιος μπορεί να πει πως δε θα μάθεις όσα χρειάζεσαι έτσι. Ναι μπορεί. Αλλά τουλάχιστον θα μάθεις τα βασικά. Το ίδιο ισχύει περίπου και στην Γερμανία όπου έμενε ο αδερφός μου. Πολύς κόσμος τελειώνει τις σχολές πολύ εύκολα ακόμα και όντες άσχετοι στο αντικείμενο γιατί απλά το σύστημα είναι διαφορετικό.

Και μεταξύ μας τώρα. Δεν είναι ότι είναι πιο χαμηλό το επίπεδο σπουδών στη Κύπρο και στο ΑΠΚΥ. Απλά είναι διαφορετικό όπως μου έλεγε ένα φιλόλογος μου στο σχολείο. Είναι πιο πρακτικό πιο αγγλοσαξονικό. Διαφορετικό απλά. Πχ τα αρχαία δεν τα μαθαίνουν όπως εμείς στα σχολεία. Αφού μάθεις ολόκληρη γραμματική πρώτα. Αλλά σε βάζουν κατευθείαν στο άγνωστο μέσα και από εκεί τα μαθαίνεις όσα θα χρειαστείς. Φυσικά κάποιος μπορεί να πει πως δε θα μάθεις όσα χρειάζεσαι έτσι. Ναι μπορεί. Αλλά τουλάχιστον θα μάθεις τα βασικά. Το ίδιο ισχύει περίπου και στην Γερμανία όπου έμενε ο αδερφός μου. Πολύς κόσμος τελειώνει τις σχολές πολύ εύκολα ακόμα και όντες άσχετοι στο αντικείμενο γιατί απλά το σύστημα είναι διαφορετικό.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Αυτα που εμαθες εκει στο Δημοκρίτειο ειναι επαγγελματικος θησαυρός αν τον παιξεις σωστα.
Οχι τα μαθηματικα δεν ειναι για τα θυμόμαστε και να τα εκτελουμε ειναι για να στροφαρουμε...τα παντα ειναι μαθηματικα ...και τα γεμιστα.
Εχω κανει απειρα μαθηματικα και φυσικη στην ζωη μου...αν με πεις λυσε μου μια δευτεροβαθμια τωρα δεν ξερω..πρεπει να κοιταξω πως γραφεται η διακρινουσα.
Ειπαμε τα οικονομικα μαθηματικα ειναι ευκολα... εχουν και ονομα.. μαθηματικα για οικονομικους τα λενε...ολα απλα ειναι εκει.
Τα μαθηματικα ειναι σαν το σεξ...τρομος και φοβος στην αρχη... ε μετα .. ελα καλε αυτο ειναι.... ελα να ξανακανουμε.
Αυτα τα μαθηματικα που σου προτεινα ειναι απο γνωσεις νηπιαγωγειου ...σε παιρνουν και σε μεγαλωνουν ... δες τα δωρεαν μαθηματα.
Οχι τα μαθηματικα δεν ειναι για τα θυμόμαστε και να τα εκτελουμε ειναι για να στροφαρουμε...τα παντα ειναι μαθηματικα ...και τα γεμιστα.
Εχω κανει απειρα μαθηματικα και φυσικη στην ζωη μου...αν με πεις λυσε μου μια δευτεροβαθμια τωρα δεν ξερω..πρεπει να κοιταξω πως γραφεται η διακρινουσα.
Ειπαμε τα οικονομικα μαθηματικα ειναι ευκολα... εχουν και ονομα.. μαθηματικα για οικονομικους τα λενε...ολα απλα ειναι εκει.
Τα μαθηματικα ειναι σαν το σεξ...τρομος και φοβος στην αρχη... ε μετα .. ελα καλε αυτο ειναι.... ελα να ξανακανουμε.
Αυτα τα μαθηματικα που σου προτεινα ειναι απο γνωσεις νηπιαγωγειου ...σε παιρνουν και σε μεγαλωνουν ... δες τα δωρεαν μαθηματα.
Stellaizer
Νεοφερμένο μέλος

Σε ευχαριστώ για αυτό ...θα το τσεκαρω σίγουρα... έτσι και αλλιώς σκοπεύω να ξεκινήσω ιδιαίτερα μαθηματικά με μια καθηγήτρια... οπότε...για κανέναν χρόνο από 4 ωρίτσες την εβδομάδα... έτσι και αλλιώς δεν τρέχω να μπω σε σχολή τώρα... οπότε...έχω χρόνο...ναι ξεκάθαρα συμφωνώ πως όλα είναι μαθηματικά στη ζωή... όντως...απλά να ρε συ... εκεί τα μαθαίνουν αλλιώς τα μαθηματικά...και στη διοίκηση επιχειρήσεων το ίδιο...θα τα μάθεις...αλλά θα μάθεις τα βασικά που και θα χρειαστείς και κατάλληλα είναι αρκετά για να μπορείς να κατανοείς πολλά πράγματα...αυτό απλά εννοώ...πχ επειδή έχω φτάσει τα 30 σχεδόν... γέρασα...έχω περάσει από σχολές έχω γνωρίσει πολύ κόσμο...εεε...πλέον τα βλέπω αλλιώς τα πράγματα...αν πχ στα 18 μου είχα το μυαλό που έχω τώρα θα πήγαινα σε πανεπιστήμιο με την νοοτροπία την αγγλοσαξονική που σου είπα...τύπου Κύπρος...αλλά τι να κάνουμε...αλλά μυαλά είχα τότε
πάντως αυτό μου το έλεγε και ένας καθηγητής οικονομικών σε πανεπιστήμιο...αυτός είχε τελειώσει το ΤΕΙ οικονομικών τότε όταν ήταν στα 2μιση έτη τα ΤΕΙ είναι μεγάλης ηλικίας αυτός...και μου λέει τώρα που αναβάθμισαν τα ΤΕΙ σε ΑΕΙ κάποιες σχολές ζημιώθηκαν από αυτό όπως οι σχολές διοίκησης επιχειρήσεων...δεν μιλάω για σχολές οικονομικών...άλλο το ένα άλλο το άλλο...το ένα είναι πρακτικό το άλλο θεωρητικό πιο πολύ...και μου λέει πως πλέον τα παιδιά σπουδάζουν 4 χρόνια μαθαίνουν πολλή θεωρία και λοιπά και όταν βγουν στην αγορά δεν ξέρουν τι είναι swot πως να εφαρμόσεις τα 4 p του μάρκετινγκ που πλέον είναι 7... άσχετο αυτό 

ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Ναι καλα κανεις και ακους αλλα.... πανεπιστημιο εβγαλες στηριξου σε αντικειμενικα δεδομενα και κανε την δικη σου ερευνα ... εγω την εκανα και μολις το λαπτοπ γλυτωσε το σπασιμο γιατι δεν εχω τα 500€.
Ναι γερασες..κατι ακουσα θα βγαλουν και προωρη συνταξη για εικοσιοχταρες.
Ναι κανε μαθηματα με την καθηγητρια σου αλλα αυτο που σε ειπα θα στα μαθει πιο καλα γιατι ξερουν τον τροπο και τον στοχο. δες και μονη σου.
Αφου δεν βλεπω κατι στο απκυ ας του αφιερώσουμε.
Ναι γερασες..κατι ακουσα θα βγαλουν και προωρη συνταξη για εικοσιοχταρες.
Ναι κανε μαθηματα με την καθηγητρια σου αλλα αυτο που σε ειπα θα στα μαθει πιο καλα γιατι ξερουν τον τροπο και τον στοχο. δες και μονη σου.
Αφου δεν βλεπω κατι στο απκυ ας του αφιερώσουμε.
Stellaizer
Νεοφερμένο μέλος

Ναι... μπορεί να έχεις όντως δίκιο...μπορεί απλά να είναι τόσο φοβισμένη και τρομοκρατημένη από τα μαθηματικά...επειδή ήμουν μια ζωή θεωρητική κατεύθυνση με φωτογραφική μνήμη... μολονότι ήμουν και πάντα καλή στα μαθηματικά ειδικά στο λύκειο...αλλά να...επειδή τόσα χρόνια πέρασαν λέω που πας ρε χαζή?εδώ δεν ξες πράξη με κλάσμα να κάνεις 

μπορεί όντως τώρα με μεθοδική και στοχευμένη μάθηση με καθηγήτρια να τα μάθω αλλιώς και να μου φανούν εύκολα...ειδικά τα μαθηματικά για οικονομολόγους...μπορεί και να χεις δίκιο... βλέπουμε...ας ξεκινήσουμε πρώτα...με λίγα ιδιαίτερα γιατί μπάτζετ για φροντιστήριο δεν υπάρχει και χρόνος λόγω εργασίας... μάξιμουμ 4 με 5 ώρες την εβδομάδα...
Και Νταλάρα και Νότη Σφακιανάκη πρωί πρωί...μας ξετιναξες

Και Νταλάρα και Νότη Σφακιανάκη πρωί πρωί...μας ξετιναξες

ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Ναι αντε ξεκινα..και καλη επιτυχια και θα τα μαθεις ...γελ τελειωσες..απλα τοτε τα κλωτσουσες.Ναι... μπορεί να έχεις όντως δίκιο...μπορεί απλά να είναι τόσο φοβισμένη και τρομοκρατημένη από τα μαθηματικά...επειδή ήμουν μια ζωή θεωρητική κατεύθυνση με φωτογραφική μνήμη... μολονότι ήμουν και πάντα καλή στα μαθηματικά ειδικά στο λύκειο...αλλά να...επειδή τόσα χρόνια πέρασαν λέω που πας ρε χαζή?εδώ δεν ξες πράξη με κλάσμα να κάνειςμπορεί όντως τώρα με μεθοδική και στοχευμένη μάθηση με καθηγήτρια να τα μάθω αλλιώς και να μου φανούν εύκολα...ειδικά τα μαθηματικά για οικονομολόγους...μπορεί και να χεις δίκιο... βλέπουμε...ας ξεκινήσουμε πρώτα...με λίγα ιδιαίτερα γιατί μπάτζετ για φροντιστήριο δεν υπάρχει και χρόνος λόγω εργασίας... μάξιμουμ 4 με 5 ώρες την εβδομάδα...
![]()
Παντως ιδιαιτερα 60€ το εξαμηνο δεν εχω ακουσει... πολυ έπεσαν οι τιμες.
Ζητω η κυπρος.
ε τι...?αυτα ακουω τωρα και σου εδωσα και σενα... αλλα δεν ηταν τυχαια... συνδεονται.Ναι... μπορεί να έχεις όντως δίκιο...μπορεί απλά να είναι τόσο φοβισμένη και τρομοκρατημένη από τα μαθηματικά...επειδή ήμουν μια ζωή θεωρητική κατεύθυνση με φωτογραφική μνήμη... μολονότι ήμουν και πάντα καλή στα μαθηματικά ειδικά στο λύκειο...αλλά να...επειδή τόσα χρόνια πέρασαν λέω που πας ρε χαζή?εδώ δεν ξες πράξη με κλάσμα να κάνειςμπορεί όντως τώρα με μεθοδική και στοχευμένη μάθηση με καθηγήτρια να τα μάθω αλλιώς και να μου φανούν εύκολα...ειδικά τα μαθηματικά για οικονομολόγους...μπορεί και να χεις δίκιο... βλέπουμε...ας ξεκινήσουμε πρώτα...με λίγα ιδιαίτερα γιατί μπάτζετ για φροντιστήριο δεν υπάρχει και χρόνος λόγω εργασίας... μάξιμουμ 4 με 5 ώρες την εβδομάδα...
Και Νταλάρα και Νότη Σφακιανάκη πρωί πρωί...μας ξετιναξες![]()
Παρε και λιγο αισθημα απο το χωριο μου.
Stellaizer
Νεοφερμένο μέλος

60 ευρω το εξάμηνο?δεν σε πιάνω...με χεις κάνει το μυαλό μπουγιουρντι που λέμε και στο χωριό μου...σκαλωνω 

Αλλά από την άλλη...εεε του πουστη...άλλοι στα 40 ιατρική περνάνε με χαλαρό διάβασμα από το πουθενά...

Αλλά από την άλλη...εεε του πουστη...άλλοι στα 40 ιατρική περνάνε με χαλαρό διάβασμα από το πουθενά...

ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Ειμαι ειδικος ξεσκαλωτης.60 ευρω το εξάμηνο?δεν σε πιάνω...με χεις κάνει το μυαλό μπουγιουρντι που λέμε και στο χωριό μου...σκαλωνω![]()
Το διαδικτυακό φροντ μαθηματικων που σου ειπα στοιχίζει συνολο 60€ για 6 μηνες και σε πιανει απο το σημειο ///Λολα να ενα μηλο. ( καλα δινεις και 30+30 δοσεις αμα θες)

Γενικά Μαθηματικά ΑΕΙ - arnos.gr

Stellaizer
Νεοφερμένο μέλος

Ωωωω σοβαρά? αυτό είναι τύπου διαδικτυακό μάθημα με καθηγητή εξ αποστάσεως μέσω zoom ή skype? γιατί όσο να ναι μια καθοδήγηση και αλληλεπίδραση με καθηγητή την θέλω 

ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Οχι δεν παιρνανε με χαλαρο ιατρικη... ευκολακια μαθηματα αλλα μεγαλη υλη.. εκτος και εχουν βυσμα μπαμπα.60 ευρω το εξάμηνο?δεν σε πιάνω...με χεις κάνει το μυαλό μπουγιουρντι που λέμε και στο χωριό μου...σκαλωνω
Αλλά από την άλλη...εεε του πουστη...άλλοι στα 40 ιατρική περνάνε με χαλαρό διάβασμα από το πουθενά...![]()
Θελει πολυ διαβασμα και μνημη διαφορετικα αυτο:
οχι zoom... το skype πεθανε...εγινε teams τωρα.Ωωωω σοβαρά? αυτό είναι τύπου διαδικτυακό μάθημα με καθηγητή εξ αποστάσεως μέσω zoom ή skype? γιατί όσο να ναι μια καθοδήγηση και αλληλεπίδραση με καθηγητή την θέλω![]()
ειναι ασυχρονη ...την βαζεις οποτε θες ...και οταν θες ..και παλι..και δεν εχεις σημειωσεις.
Stellaizer
Νεοφερμένο μέλος

Θενκιου φιλτατε Ιωάννη λοιπόν... μπορώ να πω με βοήθησες αρκετά και δεν το περίμενα... εκεί που ξεκίνησα να απογοητεύομαι σαν να με μπουσταρες ολίγον ότι τελικά δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαντάζομαι...το εκτιμώ υπέρ το δέον 

ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Πολυ ωραια...αντε κυνηγα το ονειρο σου.Θενκιου φιλτατε Ιωάννη λοιπόν... μπορώ να πω με βοήθησες αρκετά και δεν το περίμενα... εκεί που ξεκίνησα να απογοητεύομαι σαν να με μπουσταρες ολίγον ότι τελικά δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαντάζομαι...το εκτιμώ υπέρ το δέον![]()
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

@Stellaizer στη ροη του λογου σου ειπες οτι στο δημοκρίτειο δεν μαθατε ρωσικα... δηλαδη δεν μαθατε να γραφετε.. ? καλα το να μιλας θελει εξασκηση ...και να την βρεις εδω.
Εχω ενα κοριτσι που θελει ρωσικα στο εκπα και τι να του πω?
Πες αμα θες.
Εχω ενα κοριτσι που θελει ρωσικα στο εκπα και τι να του πω?
Πες αμα θες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ang12_012
- abyssiniancat
- mikrosamiamidi
- Scandal
- Corfu kitty
- Hased Babis
- aris65
- tsiobieman
- Stellaizer
- sakplat
- MariaApo
- Entropy24
- thewitcher
- Mixalis!
- bigguy
- Kafkinos
- Alessandra Eliza
- psychoticwaltz
- shuuu
- waakaq
- Martheos
- m.b.
- FNC_Sophia
- Ryuzaki
- Wonderkid
- XRY
- bibliofagos
- Sotiris 12
- charmander
- jYanniss
- Giannis_19
- E.Z
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.