Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

εμενα προσωπικα η αδυναμια μου ειναι οι φιλολογοι γιατι θελω και η ιδια να γινω.... οσο για το αν εχω καποιο προτυπο ναι ειναι η μια μου φιλολογος που ειναι μια και μοναδικη μπραβο κυρια!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

μπραβο σου ευχομαι να το πετυχεις καποια μερα!!! αν εχεις μυαλο και σκεφτεσαι λογικα ολα γινονται εγω δεν το εχω με τα μαθηματικα...Mathematics >> language arts, every day, in every way![]()

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

On:
Πέρυσι, προτιμούσα τους μαθηματικούς μου.φιλολογοι ή μαθηματικοι; γιατι σας αρεσουν περισσοτερο;
Φέτος, τους φιλολόγους, αλλά μόνο της κατεύθυνσης.
Μου αρέσουν οι εκάστοτε καθηγητές, όχι για το αντικείμενο που διδάσκουν, αλλά για τις ανεπτυγμένες παιδαγωγικές τους ικανότητες. Βέβαια, οι φιλόλογοι, συνήθως, έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν περισσότερο τους μαθητές μέσω του μαθήματος της έκθεσης. Αλλά ακόμα και σ' αυτό το μάθημα, υπάρχουν περιορισμοί στις συζητήσεις, για να διδαχθεί η ύλη. Ύλη σε ένα τόσο ελεύθερο μάθημα. (άλλο θέμα αυτό)
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

δεν ειναι συγκρουσεις ειναι αποψεις... αφησε τους να εκφραστουν δεν πειραζει οτι θελει ο καθε ενας μωρε... σιγα... εξαλλου παντα οι φιλολογοι με τους μαθηματικους ειχαν πως να το πω μια συγκρουση ενα λεω και μην το σχολιασετε αρνητικα: εγω δεν εχω κανενα προβλημα Μαθηματικοι= εφυιες φιλολογοι= πραγματικοι ανθρωποι ( αν και καποιοι μαθηματικοι εχουν καρδια)Πλιζ, μην αρχίσουμε πάλι τις συγκρούσεις θετικοτεχνολογικών - θεωρητικών.
ελεναα
Δραστήριο μέλος

ειλικρινα μου δινεισ ελπιδα με αυτα που λες.γιατι ευτυχως απο οτι διαπιστωνω υπαρχουν και καλοι φιλολογοι που μπορουν να μεταδωσουν την αγαπη τους για τη λογοτεχνια (αρχαια και ελληνικη) και τη γλωσσα μας και να αποτελεσουν προτυπα.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην καθηγητρια σου!φιλολογοι ή μαθηματικοι; γιατι σας αρεσουν περισσοτερο; θα θελατε να γινετε καποτε; εχετε καποιο προτυπο;
εμενα προσωπικα η αδυναμια μου ειναι οι φιλολογοι γιατι θελω και η ιδια να γινω.... οσο για το αν εχω καποιο προτυπο ναι ειναι η μια μου φιλολογος που ειναι μια και μοναδικη μπραβο κυρια!!!!!!!!!
τωρα στο ερωτημα σου:εννοειται φιλολογοι

αν και οι μαθηματικοι καλοι ειναι και αυτοι-εχουν ενα χιουμορ οι ατιμοι!το προτυπο μου ειναι η φιλολογος που ειχα στο γυμνασιο.μοναδικος ανθρωπος,εκπαιδευτικος και παιδαγωγος!ευχομαι οταν μπω καποτε στην ταξη να τα καταφερω οπως και εκεινη!
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

ευχαριστω για τα καλα σου λογια προς την καθηγητρια μου! λιγοι εκτιμουν τετοιους ανθρωπους... σου ευχομαι να πετυχεις οτι και να θελεις και να μοιασεις στην φιλολογο σου! δυστυχως η δικη μου φευγει και σημερα μολις γνωρισα την καινουρια και ειναι χαλια! τελος παντων εγω δεν θα την ξεχασω ΠΟΤΕ!ειλικρινα μου δινεισ ελπιδα με αυτα που λες.γιατι ευτυχως απο οτι διαπιστωνω υπαρχουν και καλοι φιλολογοι που μπορουν να μεταδωσουν την αγαπη τους για τη λογοτεχνια (αρχαια και ελληνικη) και τη γλωσσα μας και να αποτελεσουν προτυπα.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην καθηγητρια σου!
τωρα στο ερωτημα σου:εννοειται φιλολογοι
αν και οι μαθηματικοι καλοι ειναι και αυτοι-εχουν ενα χιουμορ οι ατιμοι!το προτυπο μου ειναι η φιλολογος που ειχα στο γυμνασιο.μοναδικος ανθρωπος,εκπαιδευτικος και παιδαγωγος!ευχομαι οταν μπω καποτε στην ταξη να τα καταφερω οπως και εκεινη!
θα συμφωνησω μαζι σου ως προς το θεμα της καταργησης των αρχαιων δηλαδη στο τελος οτι ηθελε ο καθε ενας ελεγε!Δεν έχω πρόβλημα με τη «σύγκρουση» απόψεων. Απλώς κατάντησε κουραστικό και εξαντλήθηκε από το θέμα με την κατάργηση των αρχαίων στο γυμνάσιο.
Muxu Su
Διάσημο μέλος

Προσωπικά πίστεύω είναι θέμα χαρακτήρα και όχι τόσο τίτλου..
Εγώ τους ''πάω'' όλους ασχέτως αν είναι μαθηματικοί,φιλόλογοι,φυσικοί,χημικοί κτλ..
Ανάλογα τι άνθρωπος είναι και όχι τι καθηγητής.

ελεναα
Δραστήριο μέλος

ναι σωστο αυτο που λες.απλωσ εδω εξειδικευεται λιγακι το ερωτημα σε φιλολογους και μαθηματικους!Γιατί αν πρέπει να διαλέξω ανάμεσα σε μαθηματικό η φιλόλογο;
Προσωπικά πίστεύω είναι θέμα χαρακτήρα και όχι τόσο τίτλου..
Εγώ τους ''πάω'' όλους ασχέτως αν είναι μαθηματικοί,φιλόλογοι,φυσικοί,χημικοί κτλ..
Ανάλογα τι άνθρωπος είναι και όχι τι καθηγητής.![]()

Έχουν "κάτι" οι άτιμοι!!!
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Φυσικοί!!!
εσυ ξεχωρίζεις!

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Ναι, βιολόγοι.

Πφφ!! Τρίχες!!Εεε, βιολόγοι?
Ναι, βιολόγοι.
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Τρίχες!!
Θηλαστικών? Εντόμων όμως? Τι?
tiramisuu
Δραστήριο μέλος

Φυσικοί!!!
Δεν το συζητάμε.... φυσικοί for prime ministers

Αλλά για να απαντήσω στο δίλημμα... φιλόλογοι.... σε κάθε περίπτωση! Δεν έχω γνωρίσει νορμάλ μαθηματικό, με εξαίρεση μια καθηγήτρια στο φροντιστήριο, προφανώς η εξαίρεση στον κανόνα!
Guest 018946
Επισκέπτης

μαλακίων!!Θηλαστικών? Εντόμων όμως? Τι?
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

δεν συμφωνω με τους ορους " πρηξοπουτσιδες" και " ψευτοκουλτουριαριδες" ειναι νορμαλ ανθρωποι με αγαπη κ παθος για την δουλεια τους αυτο ειναι ολο...Μαθηματικοι , συνηθως οι φιλολογοι ειναι κατι πρηξοπουτσιδες ψευτοκουλτουριαριδες , οχι οτι και οι μαθηματικοι δεν ειναι σχεδον παντα λιγο εως πολυ κολλημενα ατομα .

Μαθηματικοι , συνηθως οι φιλολογοι ειναι κατι πρηξοπουτσιδες ψευτοκουλτουριαριδες , οχι οτι και οι μαθηματικοι δεν ειναι σχεδον παντα λιγο εως πολυ κολλημενα ατομα .
οκ οκ! και οι φυσικοι καλοι ειναι αλλα και οι βιολογοι δεν ειναι αναγκη να μαλωνετε γι αυτο!!!!!!! philologist forever!μαλακίων!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.