maria_lulu
Επιφανές μέλος


μαλλον αυτη/αυτος πρεπει να με κανει αντ που εχει την σημειωση!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr Positive
Δραστήριο μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος



https://mycat.e-steki.gr/showthread.php?t=68256
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος


πως υπογραφουμε?
https://www.lacoscienzadeglianimali.it/index.php/sottoscrivi-la-lettera-aperta/form/6?random=0
ειναι στα ιταλικα βεβαια αλλα συμπληρωσε στα κουτακια ονομα επωνυμο διευθυνση πολη και e-mail και εισαι ετοιμη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος



Γενικα,η επαφη με τα ζωα σου προσφερει παρα πολλα,σε κανει αλλο ανθρωπο και δινει μεγαλη χαρα στη ζωη σου!!Εξαλλου τα ζωα ειναι οι καλυτεροι φιλοι του ανθρωπου, δεν σου ζητανε πολλα πραγματα παρα μονο αγαπη και φροντιδα!!!

Επισης,οσοι δεν αγαπανε τα ζωα δεν αξιζει να λεγονται ανθρωποι !!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος


Θα ηθελα να ειχα ψαρακια αλλα δεν θελω να τα περιοριζω σε μια γυαλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexbz
Εκκολαπτόμενο μέλος


εγω ειχα πολλα και αν περασω φετος ισως παρω κανενα παπαγαλακι !!
εχουν περασει απο τα χερια μου παπαγαλακια σκυλακια σκιουρακια χαμστερ κουνελια και ενα γερακι

Επισήμανση: Το παρόν μήνυμα μεταφέρθηκε απο νήμα με παρόμοιο περιεχόμενο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 991793
Επισκέπτης



Dias
Επιφανές μέλος


fockos
Επιφανές μέλος


Alessandra Eliza
Εκκολαπτόμενο μέλος


Αυτό το έχω δει να συμβαίνει χωρίς την τελευταία πρόταση.Υπάρχουν και οι "φιλόζωοι" του κώλου. Θα πάρουν το σκυλάκι, θα παίξουν μαζί του μια βδομάδα και θα το βαρεθούν. Έτσι θα το παρατήσουν στο 2Χ1 μπαλκόνι τους χωρίς καμιά φροντίδα και θα του ρίχνουν λίγα αποφάγια όταν θυμούνται. Προφανώς το δυστυχισμένο σκυλάκι θα γαυγίζει μέρα και νύχτα προς απόγνωση των γειτόνων. Τελικά κάποια στιγμή οι "ζωόφιλοι" θα βάλουν το σκυλάκι στο αυτοκίνητο και θα το παρατήσουν σε κάποια ερημιά.
54321
Νεοφερμένο μέλος


Είμαι σε απόγνωση. Θα κάνω όμως τα πάντα για τον σκύλο μου. Και δύο φορές την ημέρα βόλτα. Απλά στις πανελλαδικές δεν μπορούσα συχνά. Και τώρα το καλοκαίρι τον βάζω μέσα γιατί έχει ήλιο έξω. Και δυστυχώς έξω από το γήπεδο έχει πολλά άγρια σκυλιά για να τον πάω εκεί να τρέξει. Μέσα στο σπίτι μαδάει υπερβολικά για ολόκληρη την ημέρα. Αλλά μέσα στο σπίτι έχουμε γωνια με μαξιλάρι, με τα πάντα, με μάρμαρο που ανεβαίνει, και τώρα το καλοκαίρι με τον ήλιο τόν βαζω κάθε μέρα. Πιστεύω ότι ίσως ανήκω σε αυτή την κατηγορία, από χθες θέλω να φουνταρω και άλλες μερες. Σκοπευα να τον πηγαίνω κάθε μέρα βόλτα, αλλά μας είχε μαζευτεί από κάτω κυνηγόσκυλο που κάνει επάνω. *Και τον πήγαινα, ανάλογα με τα κουράγια των γονιών μου για συνοδεία επειδή δουλεύουν, το βράδυ βόλτα, ώστε να μήν μας επιτεθεί το άγριο που κάνει επάνω.Δοκίμασα όμως να το βγάλω βόλτα μεσημέρι, κρατώντας ένα ξύλο για προστασία και όλα καλά. Θα το πηγαίνω άρα κάθε μέρα. Νιώθω ότι δεν έδινα το 100 τοίς 100 μου. Χρειάστηκε να φύγω προχθές το βράδυ για Αθήνα (μένω σε χωριό, δεν έχω αμάξι), γυρίζω πρωί αύριο. Είναι καλά εξοπλισμένος, το μπαλκόνι μας δεν είναι μικρό και απέναντι όλο φύση είναι, κήπος και η κοπαιδα, δεν βλέπει σπίτια μόνο. Αλλά αφού είδα ότι το ξύλο που κρατώ με προστατεύει από άλλα επιτιθεμενα σκυλιά, θα τον βολταρω συνέχεια. Θα τρελαινομουν και έχετε δίκαιο, τι να πω, το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου θεωρώ πως είναι. Όχι ότι δεν πήγαινε βόλτα, αλλά ήταν οι υποχρεώσεις μου στο σχολείο, ενώ στις μικρότερες τάξεις δεν ήξερα πως να πιάνω το λουρί.Αυτό το έχω δει να συμβαίνει χωρίς την τελευταία πρόταση.
*Εκεί που λέω για τους γονείς μου το βράδυ: οι γονείς μου δουλεύουν. Το σκυλί που επιτίθεται είναι κάτω από το σπίτι. Η μόνη λύση ήταν να πάμε βόλτα το δικό μας το βράδυ που θα κοιμάται το επιτιθέμενο. Όπως είπα ήταν γιατί δοκίμασα δύο φορές κρατώντας ένα ξύλο και προστατευτηκα. Δεν μπορούσαν όμως πάντα, ώστε να τον πάμε αργά το βράδυ βόλτα γιατί νυσταζαν, είχαν κούραση, σηκώνονται 4.00 πμ. Αυτό γιατί το κείμενο μου σε αυτό το σημείο δεν είναι ευκατανοητο.
Εκεί που λέω για τους γονείς μου το βράδυ: οι γονείς μου δουλεύουν. Το σκυλί που επιτίθεται είναι κάτω από το σπίτι. Η μόνη λύση ήταν να πάμε βόλτα το δικό μας το βράδυ που θα κοιμάται το επιτιθέμενο. Όπως είπα ήταν γιατί δοκίμασα δύο φορές κρατώντας ένα ξύλο και προστατευτηκα. Δεν μπορούσαν όμως πάντα, ώστε να τον πάμε αργά το βράδυ βόλτα γιατί νυσταζαν, είχαν κούραση, σηκώνονται 4.00 πμ. Αυτό γιατί το κείμενο μου σε αυτό το σημείο δεν είναι ευκατανοητο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.