Εδώ και ένα μήνα περίπου τα Σάββατα πάω με έναν φίλο,τα αδέρφια του και καμια φορα καναν κολλητο ή ξαδερφο του και βγαινουμε με το αμαξι τους εκτος πολεως!!!Εχουμε καλη σχεση ωστοσο δεν μου αρεσει να νομιζει πως τον εκμεταλευομαι επειδη εχει το μεσο και οτι μου κανουν τον ταξιτζη!!Και σημερα θα παμε μαλλον και θα ερθει και ενας αλλος κοινος φιλος βεβαια εγω παντα παω σχεδον μαζι τους και φιλικα παντα αυτος που τα μεγαλυτερα αδερφια του με πηγαινουν παντου λεει μια χτες "ας μην ειχες εμενα κακομοιρη και δεν θα πηγαινες πουθενα".Δεν εννοει πως του χρωσταω χαρη ή οτι ειμαι κακομοιρης το ειπε στο αστειο και μια φορα που του πα ρε συ εσεις με πατε παντου και εγω δεν μπορω μου ειπε εσυ φερνεις και κοπελες καμια φορα και μετραει!!Σκεφτομαι σημερα να του πω να δωσω ενα 10ευρω και βεβαια αν παμε εκει που σχεδιαζουμε σιγουρα καποιο ποσο για βενζινη!!Αλλα ακομα και αν παμε κλασσικα καπου αλλου να το πω..τωρα σε αυτον; Στον αδερφο του; Δεν ξερω..και σκεφτομαι πως θα το πω; Οτι δηλαδη δεν θελω να νομιζουν οτι τους εκμεταλευομαι; Και ξερω οτι δεν θα τα δεχτει αλλα δεν θελω απο την μια να νομιζει πως διασκεδαζω και περναω καλα,πηγαινοντας με σε αποστασεις μιας ωρας και στα καλυτερα clubs και δεν δινω τιποτα ουτε να φανει σαν να λεω..παρε ενα 10ευρω επειδη με "σερνεις" σε clubs μην ΣΟΥ ΧΩ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ!!! Δεν ξερω ρε παιδια τι να κανω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.