Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stefania96
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín
Διάσημο μέλος

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος

Guidelines για κοινωνικες σχεσεις θα βλεπουμε σε λιγο να ζητανε.
Jesus.

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Τι θεμα ειναι αυτο
Guidelines για κοινωνικες σχεσεις θα βλεπουμε σε λιγο να ζητανε.
Jesus.
Ενταξει ρε φιλε δεν εχω ξανακολλησει με τετοια αλλα επειδη με εχει προβληματισει ηθελα την γνωμη σας!! Αν σε χαλαει το θεμα μην γραφεις!!
Guest 292010
Επισκέπτης

Βρε καλέ μου,βρε χρυσέ μου να σου δώσουμε για την βενζίνη.
Τίποτα. Ανένδοτος.
Μετά από κανένα μήνα βγήκε να πει κιόλας ''δεν φτάνει που τους μεταφέρω και μια φορά βενζίνη δεν μου βάλανε''.
Άντε γειά μετά. Ταξιά.Ταξιά.
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος

Ενταξει ρε φιλε δεν εχω ξανακολλησει με τετοια αλλα επειδη με εχει προβληματισει ηθελα την γνωμη σας!! Αν σε χαλαει το θεμα μην γραφεις!!
Ναι μονο που το θεμα,εχει τιτλο φιλια και συμφερον.
Ουδεμια σχεση.

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Είχα κι εγώ ένα φίλο που μας έκανε τον υπεράνω.
Βρε καλέ μου,βρε χρυσέ μου να σου δώσουμε για την βενζίνη.
Τίποτα. Ανένδοτος.
Μετά από κανένα μήνα βγήκε να πει κιόλας ''δεν φτάνει που τους μεταφέρω και μια φορά βενζίνη δεν μου βάλανε''.
Άντε γειά μετά. Ταξιά.Ταξιά.
Κοιτα ενταξει τα αδερφια του ειναι ξηγημενα δεν τους νοιαζει αυτο και ειναι χαλαροι!!Σκεφτομαι απλα μηπως πουνε 3-4-5 ε μια φορα ας δωσει κατι και αυτος!!Καλα οπως ειπα την αλλη φορα που θα ειναι μεγαλη η αποσταση θα προσφερθω και απο κει και περα χαλαρα,αμα γοθσταρουν οκ αν οχι και παλι οκ!! Ευχαριστω για τις απαντησεις σας

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.