mel999
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iakwvina
Νεοφερμένο μέλος

Πολύ είναι αυτοί που δεν συμφωνούν όμως εγώ έχω ένα καλό φιλαράκι και πιστεύω πως δεν υπάρχουν συναισθήματα κρυφά,τουλάχιστον όχι από την δική μου την μέρια.Καταλαβαίνω και την αντίθετη περίπτωση διότι έχει τύχει να γνωρίζω ένα παιδί που γούσταρα κιόλας και η πλάκα είναι ότι σε συζήτησή μας πάνω σε αυτό το θέμα,ήμουν τόσο απόλυτη στο ότι υπάρχει φιλία μεταξύ αντιθέτου φίλου που νομίζω του έστειλα λάθος μηνύματα....Χριστόφορε ακούς?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

η ερμιόνη ναι μεν φίλοι με τον ρον όμως τα έφτιαξαν , η ερμιόνη δε κολλητοί ως αδέρφια με τον χάρι και έμειναν έτσι
Συμπέρασμα : και υπάρχει και δεν υπάρχει φιλία μεταξύ αγοριού και κοριτσιού
και μπορεί και δεν μπορεί να ευδοκιμήσει !!!
σωστή???
rakels
Δραστήριο μέλος

Εγώ δεν το πιστεύω. Είμαστε με τον κολλητό μου από μωρά μαζί και αν δε με είχε ρωτήσει μια φίλη μου πέρσι αν τον βλέπω...αλλιώς δε θα το είχα καν σκεφτεί.
Και στην τελική, γιατί όχι? Έχεις τις καλύτερες συμβουλές για να ''ρίξεις'' αυτόν που θες

Lillith
Νεοφερμένο μέλος

Βεβαια κι εγω η ιδια οταν εχω δεθει πολυ με καποιο φιλο εχω αναρωτηθει αμα η αδυναμια που του εχω ειναι κατι αλλο περα απο φιλικη..Αλλα καταληγω στο οτι ειναι αυτο που λεμε "φιλικη αγαπη' και τον εχω σαν αδερφο μου...
Επιπλεον η φιλια ειναι τοσο πιο ενδιαφερουσα..οταν πλεον μπορεις να μιλισεις για τα παντα με τον αλλον.. βλεπεις τα πραγματα απο τη δικη του πλευρα και αυτο ειναι τοσο ωραιο..να συμβουλευει ο ενας τον αλλον για το φυλο του...

nPb
Επιφανές μέλος

αντί να "πολιορκίσουμε" ως θηλυκό μια ωραία κοπέλα...την προσεγγίζουμε με σκοπό να γίνουμε αδέρφια
κλασική και διαχρονική η Ελληνική ατάκα των κοριτσιών: «σε βλέπω σαν φίλο (σκύλο)...»
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος

Να προσθέσω ότι δεν συμφωνώ με την άποψη ότι λόγω φιλίας μεταξύ των δύο φύλων έχει χαθεί το φλερτ, εφόσον κάθε γνωριμία μεταξύ δύο ανθρώπων του αντίθετου (ή του ίδιου) φύλου μπορεί να καταλήξει σε ο,τιδήποτε (σχέση, φιλία, κουμπαριές, τσακωμός,κλπ).
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

αυτά συνέβαιναν πριν αρχίσουμε να μιλάμε...Πλάκα-πλάκα δεν είναι λίγες οι φορές που νιώθω πως τα αγόρια με καταλαβαίνουν καλύτερα απ' ότι οι κοπέλες και έχω επίσης έναν πολύ καλό μου φίλο που τον βλέπω σχεδόν σαν αδερφό. .

stoli meg
Νεοφερμένο μέλος

isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

αμα θέλουμε να ,ιλάμε για πραγματική φιλία ..ούτε ανάμεσα στα κορίτσια υπάρχει...Υ..δεν υπαρχει ουτε ανταγωνισμος ουτε ζηλια ουτε κομπλεξ...

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

προσωπικα ειχα πια πολυ καλη φιλη την οποια εβλεπα σαν αδερφη και την εμπιστευομουν απολυτα!!! αλλα και τωρα που σπουδαζω στην παρεα ειμαι με αλλες 4 κοπελες και ενα αγορι!!!
γενικα αν η φιλια ειναι δυνατη μπορει να υπερνικησει ακομα και την ερωτικη ελξη!

stoli meg
Νεοφερμένο μέλος

λάθος ίσιδα..φυσικά και υπάρχει!ούτε ανάμεσα στα κορίτσια υπάρχει...![]()
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

εξαρτάται τις φίλες ρε Στόλι...τότε δεν πρέπει να τις ονομάζεις φίλες ..εγώ ας πούμε έχω δύο φίλες και τις αγαπάω πάρα πολύ και κανένας ούτε εγωισμός ούτε άνθρωπος θα μπορούσε να μπει ανάμεσα μας...λάθος ίσιδα..φυσικά και υπάρχει!

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

λόγω φιλίας μεταξύ αγοριών-κοριτσιών..χάθηκε το φλερτ και ο ερωτισμός!
Από πότε ακριβώς η φιλία και ο έρωτας είναι αμοιβαίως αποκλειόμενα;
Σόρρυ, αλλά όταν φλερτάρεις, φιλάς ή και κάνεις έρωτα με μία κοπέλα, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτόματα παύεις να είσαι και φίλος της. Όπου "φίλος" -> άτομο που σε καταλαβαίνει, μπορείς να συζητήσεις τα προβλήματά σου, να περνάτε καλά γενικά εκτός από την ώρα που είστε μες στις γλύκες και τα μέλια.

Αυτό όμως δεν είναι κ κακό!!! Γενικά πιστεύω ότι το ιδανικό είναι να έχει γίνει πρώτα φίλος σου ο άλλος, πριν προχωρήσετε σε κάτι παραπάνω!!! Κ αυτό γιατί θα σε ξέρει κ θα σ καταβαίνει καλύτερα!!!
Κ φυσικά όλο αυτό δεν αναιρεί την φιλία που υπήρχε... Άνετα μπορούν να συνδιαστούν αυτά τα δύο...
Απλά δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει καθαρή φιλία, χωρίς αυτό το κάτι παραπάνω δλδ!!!!!
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Συμφωνώ, και για εμένα το πιο βασικό σε μια σχέση είναι η φιλία. Αν με το αγόρι σου/κορίτσι σου, δεν μπορείς να συζητήσεις για όλα σου τα προβλήματα, αν δεν σε καταλαβαίνει, αν δεν σε συμβουλεύει τότε γιατί να είστε μαζι?Σόρρυ, αλλά όταν φλερτάρεις, φιλάς ή και κάνεις έρωτα με μία κοπέλα, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτόματα παύεις να είσαι και φίλος της. Όπου "φίλος" -> άτομο που σε καταλαβαίνει, μπορείς να συζητήσεις τα προβλήματά σου, να περνάτε καλά γενικά εκτός από την ώρα που είστε μες στις γλύκες και τα μέλια.

Επίσης και "σκέτη" μπορεί να υπάρξει. Έχω κολλητό και είμαστε μόνο φίλοι. Και είναι τελειο γιατί μπορείς να παίρνεις πάντα και την γνώμη του άλλου φύλου για διάφορα θέματα

annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος

stoli meg
Νεοφερμένο μέλος

έχεις απόλυτο δίκιο ίσιδα!!! εξαρτάται τις φίλες! υπάρχουν άτομα που λένε εμείς είμαστε κολλητέσ τόσα χρόνια και τιποτα δεν θα μας χωρίσει και μπλα μπλα μπλα.. και μολις γυρισει ο ένας τν πλάτη του ο άλλοσ ξεκινάει το κράξιμο!εξαρτάται τις φίλες ρε Στόλι...τότε δεν πρέπει να τις ονομάζεις φίλες ..εγώ ας πούμε έχω δύο φίλες και τις αγαπάω πάρα πολύ και κανένας ούτε εγωισμός ούτε άνθρωπος θα μπορούσε να μπει ανάμεσα μας...![]()
πολύ καλα κάνεις ίσιδα κ τις αγαπάς! είμαι σίγουρη πως κ αυτές σ αγαπάνε το ίδιο!!!!

isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

το ελπίζω αλλά είναι λογικό να με αγαπούν γιατί ...είμαι αξιαγάπητηέχεις απόλυτο δίκιο ίσιδα!!! εξαρτάται τις φίλες! υπάρχουν άτομα που λένε εμείς είμαστε κολλητέσ τόσα χρόνια και τιποτα δεν θα μας χωρίσει και μπλα μπλα μπλα.. και μολις γυρισει ο ένας τν πλάτη του ο άλλοσ ξεκινάει το κράξιμο!
πολύ καλα κάνεις ίσιδα κ τις αγαπάς! είμαι σίγουρη πως κ αυτές σ αγαπάνε το ίδιο!!!!)))

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.