vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2021 στις 22:12 Η vanessa21: #1 03-11-21 22:12 Καλησπέρα, σπουδάζω Φαρμακευτική στην Πάτρα και σκέφτομαι το ενδεχόμενο μετεγγραφής στην Αθήνα. Ενδιαφέρομαι να ενημερωθώ από φοιτητές μεγαλύτερων ετών και τελειοφοίτους των παραπάνω σχολών για τις προοπτικές και τις διαφορές των τμημάτων ( πρώτα για το επίπεδο σπουδών και την παγκόσμια κατάταξη των τμημάτων, την αναγνώρισή τους στο εξωτερικό, την έρευνα, τις κατευθύνσεις ). Αλκης Κ. Δραστήριο μέλος Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2021 στις 23:02 Ο Αλκης Κ. έγραψε: #2 03-11-21 23:02 Πήγαινε εκεί που μένεις πιο κοντά δεν υπάρχει διαφορά τα ίδια είναι. Pharmacist01 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2021 στις 23:17 Ο Pharmacist01: #3 03-11-21 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Αλκης Κ.: Πήγαινε εκεί που μένεις πιο κοντά δεν υπάρχει διαφορά τα ίδια είναι. Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η σωστή απάντηση. Γενικά η Πάτρα έχει πάρα πολύ καλή Φαρμακευτική. Αν σε βολεύει εγώ θα πρότεινα να μην φύγεις vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 10:02 Η vanessa21: #4 04-11-21 10:02 Είμαι από Αθήνα, ωστόσο η Πάτρα δεν είναι μακριά ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 11:24 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 04-11-21 11:24 Αρχική Δημοσίευση από vanessa21: Είμαι από Αθήνα, ωστόσο η Πάτρα δεν είναι μακριά Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δυνατοτητα ελα αθηνα. Την πατρα την εχουν σε καθηγητική πεινα. Τωρα ο αρχηγος εκει το παιζει προσκειμενος ( του εβγαλαν και προσωνυμιο) για να παρει οτι μπορει, eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 12:45 Ο eukleidhs1821: #6 04-11-21 12:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αμα εχεις δυνατοτητα ελα αθηνα. Την πατρα την εχουν σε καθηγητική πεινα. Τωρα ο αρχηγος εκει το παιζει προσκειμενος ( του εβγαλαν και προσωνυμιο) για να παρει οτι μπορει, Click για ανάπτυξη... ποιον αρχηγο λες? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 13:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 04-11-21 13:45 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: ποιον αρχηγο λες? Click για ανάπτυξη... Ο αρχηγος, ο ονομαζόμενος και ως ''σκυλι'' απο τους φοιτητες. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 15:48 Ο eukleidhs1821: #8 04-11-21 15:48 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο αρχηγος, ο ονομαζόμενος και ως ''σκυλι'' απο τους φοιτητες. Click για ανάπτυξη... δεν σε πιανω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 15:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 04-11-21 15:53 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: δεν σε πιανω Click για ανάπτυξη... Ε τι αλλο να πω , εσενα σε εχει απορροφήσει μαλλον ο bolzano Η αντίδραση του Πρύτανη του Παν/μίου Πατρών στο χαρακτηρισμό του "σκυλί" από φοιτητές ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Η αντίδραση του Πρύτανη του Παν/μίου Πατρών στο χαρακτηρισμό του "σκυλί" από φοιτητές - Την έντονη αντίδραση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστου Μπούρα προκάλεσε ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων που καλούν σε συγκέντρωση σήμερα το πρωί έξω από την Πρυτανεία του ΑΕΙ της... www.foititikanea.gr vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 17:04 Η vanessa21: #10 04-11-21 17:04 Πιστεύετε αξίζει να ζήσω την "φοιτητική ζωή" στην Πάτρα φέτος και να πάρω μετεγγραφή του χρόνου; (τώρα την έχω σίγουρη όμως) Επίσης γίνεται κάτι τέτοιο σωστά; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 17:16 Η Pak έγραψε: #11 04-11-21 17:16 Κοιτα αμα θες φοιτητική ζωη, μιας και εχω περάσει απο Αθηνα, Θεσσαλονικη και Πατρα(όσον αφορα τις μεγάλες πόλεις) θεωρω οτι η Πατρα εχει την καλύτερη φοιτητική ζωη. Είσαι σίγουρη, ομως,οτι πρεπει να κοιταξεις αν αξιζει η φοιτητικη ζωη της Πατρας για να παρεις την αποφαση σου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Νοεμβρίου 2021 Εννοω, μηπως πρεπει να δωσεις αλλου βαρύτητα; Τελευταία επεξεργασία: 4 Νοεμβρίου 2021 vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 10:32 Η vanessa21: #12 05-11-21 10:32 Γνωριζετε αν ακομη συμβαινουν αμοιβαιες μετεγγραφες; Επισης, αν καποιος εχει τη δυνατοτητα σε επομενο ετος να κανει αιτηση για μετεγγραφη; Συν, αν αιτηθω μετεγγραφη,την παρω και στο τελος δεν την δεχτω στερω τη θεση αυτη απο καποιον αλλο; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 10:46 Η Grand Duchess: #13 05-11-21 10:46 Αρχική Δημοσίευση από vanessa21: Γνωριζετε αν ακομη συμβαινουν αμοιβαιες μετεγγραφες; Επισης, αν καποιος εχει τη δυνατοτητα σε επομενο ετος να κανει αιτηση για μετεγγραφη; Συν, αν αιτηθω μετεγγραφη,την παρω και στο τελος δεν την δεχτω στερω τη θεση αυτη απο καποιον αλλο; Click για ανάπτυξη... Αμοιβαίες μετεγγραφές δεν επιτρέπονται για σχολές από/προς στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Και ναι στερείς θέση αν δεν την πάρεις. vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2021 στις 21:48 Η vanessa21: #14 30-11-21 21:48 Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ Αθήνα και έχω παρατηρήσει ότι η φιλοσοφία των καθηγητών διαφέρει, προσωπικά αισθάνομαι ότι το μάθημα είναι πιο απρόσωπο, ενώ οι καθηγητές "αποφεύγουν" τις ερωτήσεις, ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι η ιδέα μου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2021 Και κάτι ακόμη, πιστεύετε γενικά ότι τα άτομα στην Αθήνα είναι πιο "κλειστά" απ ότι στην Επαρχία ; (λόγω του πληθυσμού,των μεγαλύτερων αποστάσεων). Απ ότι έχω ακούσει πολλοί που μένουν εδώ, μένουν στις ίδιες παρέες και δεν τους ενδιαφέρει να γνωρίσουν άτομα και αυτό μου φαίνεται τόσο περίεργο, σας παρακαλώ διαψεύστε τους !! Τελευταία επεξεργασία: 30 Νοεμβρίου 2021 Αλκης Κ. Δραστήριο μέλος Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Αλκης Κ. έγραψε: #15 30-11-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από vanessa21: Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ Αθήνα και έχω παρατηρήσει ότι η φιλοσοφία των καθηγητών διαφέρει, προσωπικά αισθάνομαι ότι το μάθημα είναι πιο απρόσωπο, ενώ οι καθηγητές "αποφεύγουν" τις ερωτήσεις, ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι η ιδέα μου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2021 Και κάτι ακόμη, πιστεύετε γενικά ότι τα άτομα στην Αθήνα είναι πιο "κλειστά" απ ότι στην Επαρχία ; (λόγω του πληθυσμού,των μεγαλύτερων αποστάσεων). Απ ότι έχω ακούσει πολλοί που μένουν εδώ, μένουν στις ίδιες παρέες και δεν τους ενδιαφέρει να γνωρίσουν άτομα και αυτό μου φαίνεται τόσο περίεργο, σας παρακαλώ διαψεύστε τους !! Click για ανάπτυξη... Κοίταξε και εγώ πριν λίγα χρόνια τα ίδια σκεφτόμουν ότι το εκπα είναι πιο αναγνωρισμένο (ισχύει χωρίς ιδιαίτερο λόγο) και είναι πιο καλές σχολές κλπ. Τέλος πάντων να μην πολυλογω σπουδάζω ιατρική στην Πάτρα και σε συζήτηση μου με φοιτητή της Αθήνας ιδιού έτους όταν κατάλαβα τι ύλη κάνουν και τι γνώσεις έχουν εκλασα στα γέλια και σκέψου δεν είμαι κανένας φοιτήταρας λίγο πάνω από το μεσο όρο είμαι. Σκέψου να ειμουν σαν τους συμφοιτητές μου που σκίζονται τα παιδιά πραγματικά τι διαφορά θα υπήρχε. Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και στα φάρμακα απλά το αναφέρω για να ξέρεις ότι το αναγνωρισμένο δεν είναι πάντα το καλύτερο χωρίς να εννοώ ότι η ιατρική της Αθήνας δεν είναι καλή έτσι μην τρελαθουμε ίσως αυτά που κάνουμε εμείς να είναι too much. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:08 Ο allall1 έγραψε: #16 01-12-21 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κοιτα αμα θες φοιτητική ζωη, μιας και εχω περάσει απο Αθηνα, Θεσσαλονικη και Πατρα(όσον αφορα τις μεγάλες πόλεις) θεωρω οτι η Πατρα εχει την καλύτερη φοιτητική ζωη. Είσαι σίγουρη, ομως,οτι πρεπει να κοιταξεις αν αξιζει η φοιτητικη ζωη της Πατρας για να παρεις την αποφαση σου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Νοεμβρίου 2021 Εννοω, μηπως πρεπει να δωσεις αλλου βαρύτητα; Click για ανάπτυξη... Η φοιτητικη σ ζωή στην Πάτρα δεν είναι καλύτερη λόγω πόλης αλλά λόγω ανθρώπων που έτυχε να γνωρίσεις. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:28 Η Pak έγραψε: #17 01-12-21 13:28 Αρχική Δημοσίευση από allall1: Η φοιτητικη σ ζωή στην Πάτρα δεν είναι καλύτερη λόγω πόλης αλλά λόγω ανθρώπων που έτυχε να γνωρίσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω υπάρξει φοιτήτρια σε ολες, ειναι αδύνατον λογω της ηλικίας μου, ποτε πρόλαβα, ποσες σπουδές πια. Απλα εχω βρεθεί και στις τρεις αρκετές φορές μαζι με φοιτητές, φίλους(ακομα και με τους ίδιους και στις τρεις) και εχω καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα,στο οποίο συμφωνούν πολλοί. Αλλα καταλαβαίνω πως το λες Pharmacist01 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:03 Ο Pharmacist01: #18 01-12-21 17:03 Ξεκάθαρα στην Αθήνα θα είναι όλα πιο απρόσωπα. Να το ξέρεις αυτό. Για αυτό εγώ σου πρότεινα Πάτρα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Kakoskos Vagelis30 thewitcher tan07 Lydiaaaaaaa Corfu kitty MrDragonboy ogigidi sousta αντιγονη. Nikoleta_Giann marilena122 marioutela teo752 elevag ένας τυχαίος Eirinakiii8 angel27_ Fofifofi78 emilyfan85 Κ... srg96 Kirk kost28 Vask marianna04 estrela Mariap. pannnos1992 lnesb Annou1 vanessa21 Dr. Gl. Luminous Meow eukleidhs1821 Nala SlimShady Miranda32 korlef Αλκης Κ. george777 tsiobieman Pharmacist01 katerinavld kiyoshi ΓΙΑΝΝΗΣ61 allall1 Student 123 Anna10 RRRRRR1 Unboxholics snowy iminspain Ανώνυμη Panos_02 xrisamikol Marple emzou GeorgePap2003 VforVendetta New member Jimmy20 KingOfPop constansn Ryuzaki SVTIRIA Alexandr0s7 Stanword KingPoul Lathy το κοριτσι του μαη George9989 T C xakounaamatata οθεσσαλονικιος KaterinaL Giii Eri0611 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα, σπουδάζω Φαρμακευτική στην Πάτρα και σκέφτομαι το ενδεχόμενο μετεγγραφής στην Αθήνα. Ενδιαφέρομαι να ενημερωθώ από φοιτητές μεγαλύτερων ετών και τελειοφοίτους των παραπάνω σχολών για τις προοπτικές και τις διαφορές των τμημάτων ( πρώτα για το επίπεδο σπουδών και την παγκόσμια κατάταξη των τμημάτων, την αναγνώρισή τους στο εξωτερικό, την έρευνα, τις κατευθύνσεις ).
Αλκης Κ. Δραστήριο μέλος Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2021 στις 23:02 Ο Αλκης Κ. έγραψε: #2 03-11-21 23:02 Πήγαινε εκεί που μένεις πιο κοντά δεν υπάρχει διαφορά τα ίδια είναι. Pharmacist01 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2021 στις 23:17 Ο Pharmacist01: #3 03-11-21 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Αλκης Κ.: Πήγαινε εκεί που μένεις πιο κοντά δεν υπάρχει διαφορά τα ίδια είναι. Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η σωστή απάντηση. Γενικά η Πάτρα έχει πάρα πολύ καλή Φαρμακευτική. Αν σε βολεύει εγώ θα πρότεινα να μην φύγεις vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 10:02 Η vanessa21: #4 04-11-21 10:02 Είμαι από Αθήνα, ωστόσο η Πάτρα δεν είναι μακριά ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 11:24 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 04-11-21 11:24 Αρχική Δημοσίευση από vanessa21: Είμαι από Αθήνα, ωστόσο η Πάτρα δεν είναι μακριά Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δυνατοτητα ελα αθηνα. Την πατρα την εχουν σε καθηγητική πεινα. Τωρα ο αρχηγος εκει το παιζει προσκειμενος ( του εβγαλαν και προσωνυμιο) για να παρει οτι μπορει, eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 12:45 Ο eukleidhs1821: #6 04-11-21 12:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αμα εχεις δυνατοτητα ελα αθηνα. Την πατρα την εχουν σε καθηγητική πεινα. Τωρα ο αρχηγος εκει το παιζει προσκειμενος ( του εβγαλαν και προσωνυμιο) για να παρει οτι μπορει, Click για ανάπτυξη... ποιον αρχηγο λες? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 13:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 04-11-21 13:45 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: ποιον αρχηγο λες? Click για ανάπτυξη... Ο αρχηγος, ο ονομαζόμενος και ως ''σκυλι'' απο τους φοιτητες. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 15:48 Ο eukleidhs1821: #8 04-11-21 15:48 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο αρχηγος, ο ονομαζόμενος και ως ''σκυλι'' απο τους φοιτητες. Click για ανάπτυξη... δεν σε πιανω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 15:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 04-11-21 15:53 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: δεν σε πιανω Click για ανάπτυξη... Ε τι αλλο να πω , εσενα σε εχει απορροφήσει μαλλον ο bolzano Η αντίδραση του Πρύτανη του Παν/μίου Πατρών στο χαρακτηρισμό του "σκυλί" από φοιτητές ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Η αντίδραση του Πρύτανη του Παν/μίου Πατρών στο χαρακτηρισμό του "σκυλί" από φοιτητές - Την έντονη αντίδραση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστου Μπούρα προκάλεσε ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων που καλούν σε συγκέντρωση σήμερα το πρωί έξω από την Πρυτανεία του ΑΕΙ της... www.foititikanea.gr vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 17:04 Η vanessa21: #10 04-11-21 17:04 Πιστεύετε αξίζει να ζήσω την "φοιτητική ζωή" στην Πάτρα φέτος και να πάρω μετεγγραφή του χρόνου; (τώρα την έχω σίγουρη όμως) Επίσης γίνεται κάτι τέτοιο σωστά; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 17:16 Η Pak έγραψε: #11 04-11-21 17:16 Κοιτα αμα θες φοιτητική ζωη, μιας και εχω περάσει απο Αθηνα, Θεσσαλονικη και Πατρα(όσον αφορα τις μεγάλες πόλεις) θεωρω οτι η Πατρα εχει την καλύτερη φοιτητική ζωη. Είσαι σίγουρη, ομως,οτι πρεπει να κοιταξεις αν αξιζει η φοιτητικη ζωη της Πατρας για να παρεις την αποφαση σου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Νοεμβρίου 2021 Εννοω, μηπως πρεπει να δωσεις αλλου βαρύτητα; Τελευταία επεξεργασία: 4 Νοεμβρίου 2021 vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 10:32 Η vanessa21: #12 05-11-21 10:32 Γνωριζετε αν ακομη συμβαινουν αμοιβαιες μετεγγραφες; Επισης, αν καποιος εχει τη δυνατοτητα σε επομενο ετος να κανει αιτηση για μετεγγραφη; Συν, αν αιτηθω μετεγγραφη,την παρω και στο τελος δεν την δεχτω στερω τη θεση αυτη απο καποιον αλλο; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 10:46 Η Grand Duchess: #13 05-11-21 10:46 Αρχική Δημοσίευση από vanessa21: Γνωριζετε αν ακομη συμβαινουν αμοιβαιες μετεγγραφες; Επισης, αν καποιος εχει τη δυνατοτητα σε επομενο ετος να κανει αιτηση για μετεγγραφη; Συν, αν αιτηθω μετεγγραφη,την παρω και στο τελος δεν την δεχτω στερω τη θεση αυτη απο καποιον αλλο; Click για ανάπτυξη... Αμοιβαίες μετεγγραφές δεν επιτρέπονται για σχολές από/προς στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Και ναι στερείς θέση αν δεν την πάρεις. vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2021 στις 21:48 Η vanessa21: #14 30-11-21 21:48 Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ Αθήνα και έχω παρατηρήσει ότι η φιλοσοφία των καθηγητών διαφέρει, προσωπικά αισθάνομαι ότι το μάθημα είναι πιο απρόσωπο, ενώ οι καθηγητές "αποφεύγουν" τις ερωτήσεις, ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι η ιδέα μου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2021 Και κάτι ακόμη, πιστεύετε γενικά ότι τα άτομα στην Αθήνα είναι πιο "κλειστά" απ ότι στην Επαρχία ; (λόγω του πληθυσμού,των μεγαλύτερων αποστάσεων). Απ ότι έχω ακούσει πολλοί που μένουν εδώ, μένουν στις ίδιες παρέες και δεν τους ενδιαφέρει να γνωρίσουν άτομα και αυτό μου φαίνεται τόσο περίεργο, σας παρακαλώ διαψεύστε τους !! Τελευταία επεξεργασία: 30 Νοεμβρίου 2021 Αλκης Κ. Δραστήριο μέλος Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Αλκης Κ. έγραψε: #15 30-11-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από vanessa21: Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ Αθήνα και έχω παρατηρήσει ότι η φιλοσοφία των καθηγητών διαφέρει, προσωπικά αισθάνομαι ότι το μάθημα είναι πιο απρόσωπο, ενώ οι καθηγητές "αποφεύγουν" τις ερωτήσεις, ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι η ιδέα μου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2021 Και κάτι ακόμη, πιστεύετε γενικά ότι τα άτομα στην Αθήνα είναι πιο "κλειστά" απ ότι στην Επαρχία ; (λόγω του πληθυσμού,των μεγαλύτερων αποστάσεων). Απ ότι έχω ακούσει πολλοί που μένουν εδώ, μένουν στις ίδιες παρέες και δεν τους ενδιαφέρει να γνωρίσουν άτομα και αυτό μου φαίνεται τόσο περίεργο, σας παρακαλώ διαψεύστε τους !! Click για ανάπτυξη... Κοίταξε και εγώ πριν λίγα χρόνια τα ίδια σκεφτόμουν ότι το εκπα είναι πιο αναγνωρισμένο (ισχύει χωρίς ιδιαίτερο λόγο) και είναι πιο καλές σχολές κλπ. Τέλος πάντων να μην πολυλογω σπουδάζω ιατρική στην Πάτρα και σε συζήτηση μου με φοιτητή της Αθήνας ιδιού έτους όταν κατάλαβα τι ύλη κάνουν και τι γνώσεις έχουν εκλασα στα γέλια και σκέψου δεν είμαι κανένας φοιτήταρας λίγο πάνω από το μεσο όρο είμαι. Σκέψου να ειμουν σαν τους συμφοιτητές μου που σκίζονται τα παιδιά πραγματικά τι διαφορά θα υπήρχε. Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και στα φάρμακα απλά το αναφέρω για να ξέρεις ότι το αναγνωρισμένο δεν είναι πάντα το καλύτερο χωρίς να εννοώ ότι η ιατρική της Αθήνας δεν είναι καλή έτσι μην τρελαθουμε ίσως αυτά που κάνουμε εμείς να είναι too much. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:08 Ο allall1 έγραψε: #16 01-12-21 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κοιτα αμα θες φοιτητική ζωη, μιας και εχω περάσει απο Αθηνα, Θεσσαλονικη και Πατρα(όσον αφορα τις μεγάλες πόλεις) θεωρω οτι η Πατρα εχει την καλύτερη φοιτητική ζωη. Είσαι σίγουρη, ομως,οτι πρεπει να κοιταξεις αν αξιζει η φοιτητικη ζωη της Πατρας για να παρεις την αποφαση σου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Νοεμβρίου 2021 Εννοω, μηπως πρεπει να δωσεις αλλου βαρύτητα; Click για ανάπτυξη... Η φοιτητικη σ ζωή στην Πάτρα δεν είναι καλύτερη λόγω πόλης αλλά λόγω ανθρώπων που έτυχε να γνωρίσεις. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:28 Η Pak έγραψε: #17 01-12-21 13:28 Αρχική Δημοσίευση από allall1: Η φοιτητικη σ ζωή στην Πάτρα δεν είναι καλύτερη λόγω πόλης αλλά λόγω ανθρώπων που έτυχε να γνωρίσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω υπάρξει φοιτήτρια σε ολες, ειναι αδύνατον λογω της ηλικίας μου, ποτε πρόλαβα, ποσες σπουδές πια. Απλα εχω βρεθεί και στις τρεις αρκετές φορές μαζι με φοιτητές, φίλους(ακομα και με τους ίδιους και στις τρεις) και εχω καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα,στο οποίο συμφωνούν πολλοί. Αλλα καταλαβαίνω πως το λες Pharmacist01 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:03 Ο Pharmacist01: #18 01-12-21 17:03 Ξεκάθαρα στην Αθήνα θα είναι όλα πιο απρόσωπα. Να το ξέρεις αυτό. Για αυτό εγώ σου πρότεινα Πάτρα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Kakoskos Vagelis30 thewitcher tan07 Lydiaaaaaaa Corfu kitty MrDragonboy ogigidi sousta αντιγονη. Nikoleta_Giann marilena122 marioutela teo752 elevag ένας τυχαίος Eirinakiii8 angel27_ Fofifofi78 emilyfan85 Κ... srg96 Kirk kost28 Vask marianna04 estrela Mariap. pannnos1992 lnesb Annou1 vanessa21 Dr. Gl. Luminous Meow eukleidhs1821 Nala SlimShady Miranda32 korlef Αλκης Κ. george777 tsiobieman Pharmacist01 katerinavld kiyoshi ΓΙΑΝΝΗΣ61 allall1 Student 123 Anna10 RRRRRR1 Unboxholics snowy iminspain Ανώνυμη Panos_02 xrisamikol Marple emzou GeorgePap2003 VforVendetta New member Jimmy20 KingOfPop constansn Ryuzaki SVTIRIA Alexandr0s7 Stanword KingPoul Lathy το κοριτσι του μαη George9989 T C xakounaamatata οθεσσαλονικιος KaterinaL Giii Eri0611 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Pharmacist01 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2021 στις 23:17 Ο Pharmacist01: #3 03-11-21 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Αλκης Κ.: Πήγαινε εκεί που μένεις πιο κοντά δεν υπάρχει διαφορά τα ίδια είναι. Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η σωστή απάντηση. Γενικά η Πάτρα έχει πάρα πολύ καλή Φαρμακευτική. Αν σε βολεύει εγώ θα πρότεινα να μην φύγεις vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 10:02 Η vanessa21: #4 04-11-21 10:02 Είμαι από Αθήνα, ωστόσο η Πάτρα δεν είναι μακριά ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 11:24 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 04-11-21 11:24 Αρχική Δημοσίευση από vanessa21: Είμαι από Αθήνα, ωστόσο η Πάτρα δεν είναι μακριά Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δυνατοτητα ελα αθηνα. Την πατρα την εχουν σε καθηγητική πεινα. Τωρα ο αρχηγος εκει το παιζει προσκειμενος ( του εβγαλαν και προσωνυμιο) για να παρει οτι μπορει, eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 12:45 Ο eukleidhs1821: #6 04-11-21 12:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αμα εχεις δυνατοτητα ελα αθηνα. Την πατρα την εχουν σε καθηγητική πεινα. Τωρα ο αρχηγος εκει το παιζει προσκειμενος ( του εβγαλαν και προσωνυμιο) για να παρει οτι μπορει, Click για ανάπτυξη... ποιον αρχηγο λες? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 13:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 04-11-21 13:45 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: ποιον αρχηγο λες? Click για ανάπτυξη... Ο αρχηγος, ο ονομαζόμενος και ως ''σκυλι'' απο τους φοιτητες. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 15:48 Ο eukleidhs1821: #8 04-11-21 15:48 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο αρχηγος, ο ονομαζόμενος και ως ''σκυλι'' απο τους φοιτητες. Click για ανάπτυξη... δεν σε πιανω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 15:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 04-11-21 15:53 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: δεν σε πιανω Click για ανάπτυξη... Ε τι αλλο να πω , εσενα σε εχει απορροφήσει μαλλον ο bolzano Η αντίδραση του Πρύτανη του Παν/μίου Πατρών στο χαρακτηρισμό του "σκυλί" από φοιτητές ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Η αντίδραση του Πρύτανη του Παν/μίου Πατρών στο χαρακτηρισμό του "σκυλί" από φοιτητές - Την έντονη αντίδραση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστου Μπούρα προκάλεσε ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων που καλούν σε συγκέντρωση σήμερα το πρωί έξω από την Πρυτανεία του ΑΕΙ της... www.foititikanea.gr vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 17:04 Η vanessa21: #10 04-11-21 17:04 Πιστεύετε αξίζει να ζήσω την "φοιτητική ζωή" στην Πάτρα φέτος και να πάρω μετεγγραφή του χρόνου; (τώρα την έχω σίγουρη όμως) Επίσης γίνεται κάτι τέτοιο σωστά; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 17:16 Η Pak έγραψε: #11 04-11-21 17:16 Κοιτα αμα θες φοιτητική ζωη, μιας και εχω περάσει απο Αθηνα, Θεσσαλονικη και Πατρα(όσον αφορα τις μεγάλες πόλεις) θεωρω οτι η Πατρα εχει την καλύτερη φοιτητική ζωη. Είσαι σίγουρη, ομως,οτι πρεπει να κοιταξεις αν αξιζει η φοιτητικη ζωη της Πατρας για να παρεις την αποφαση σου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Νοεμβρίου 2021 Εννοω, μηπως πρεπει να δωσεις αλλου βαρύτητα; Τελευταία επεξεργασία: 4 Νοεμβρίου 2021 vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 10:32 Η vanessa21: #12 05-11-21 10:32 Γνωριζετε αν ακομη συμβαινουν αμοιβαιες μετεγγραφες; Επισης, αν καποιος εχει τη δυνατοτητα σε επομενο ετος να κανει αιτηση για μετεγγραφη; Συν, αν αιτηθω μετεγγραφη,την παρω και στο τελος δεν την δεχτω στερω τη θεση αυτη απο καποιον αλλο; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 10:46 Η Grand Duchess: #13 05-11-21 10:46 Αρχική Δημοσίευση από vanessa21: Γνωριζετε αν ακομη συμβαινουν αμοιβαιες μετεγγραφες; Επισης, αν καποιος εχει τη δυνατοτητα σε επομενο ετος να κανει αιτηση για μετεγγραφη; Συν, αν αιτηθω μετεγγραφη,την παρω και στο τελος δεν την δεχτω στερω τη θεση αυτη απο καποιον αλλο; Click για ανάπτυξη... Αμοιβαίες μετεγγραφές δεν επιτρέπονται για σχολές από/προς στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Και ναι στερείς θέση αν δεν την πάρεις. vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2021 στις 21:48 Η vanessa21: #14 30-11-21 21:48 Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ Αθήνα και έχω παρατηρήσει ότι η φιλοσοφία των καθηγητών διαφέρει, προσωπικά αισθάνομαι ότι το μάθημα είναι πιο απρόσωπο, ενώ οι καθηγητές "αποφεύγουν" τις ερωτήσεις, ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι η ιδέα μου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2021 Και κάτι ακόμη, πιστεύετε γενικά ότι τα άτομα στην Αθήνα είναι πιο "κλειστά" απ ότι στην Επαρχία ; (λόγω του πληθυσμού,των μεγαλύτερων αποστάσεων). Απ ότι έχω ακούσει πολλοί που μένουν εδώ, μένουν στις ίδιες παρέες και δεν τους ενδιαφέρει να γνωρίσουν άτομα και αυτό μου φαίνεται τόσο περίεργο, σας παρακαλώ διαψεύστε τους !! Τελευταία επεξεργασία: 30 Νοεμβρίου 2021 Αλκης Κ. Δραστήριο μέλος Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Αλκης Κ. έγραψε: #15 30-11-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από vanessa21: Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ Αθήνα και έχω παρατηρήσει ότι η φιλοσοφία των καθηγητών διαφέρει, προσωπικά αισθάνομαι ότι το μάθημα είναι πιο απρόσωπο, ενώ οι καθηγητές "αποφεύγουν" τις ερωτήσεις, ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι η ιδέα μου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2021 Και κάτι ακόμη, πιστεύετε γενικά ότι τα άτομα στην Αθήνα είναι πιο "κλειστά" απ ότι στην Επαρχία ; (λόγω του πληθυσμού,των μεγαλύτερων αποστάσεων). Απ ότι έχω ακούσει πολλοί που μένουν εδώ, μένουν στις ίδιες παρέες και δεν τους ενδιαφέρει να γνωρίσουν άτομα και αυτό μου φαίνεται τόσο περίεργο, σας παρακαλώ διαψεύστε τους !! Click για ανάπτυξη... Κοίταξε και εγώ πριν λίγα χρόνια τα ίδια σκεφτόμουν ότι το εκπα είναι πιο αναγνωρισμένο (ισχύει χωρίς ιδιαίτερο λόγο) και είναι πιο καλές σχολές κλπ. Τέλος πάντων να μην πολυλογω σπουδάζω ιατρική στην Πάτρα και σε συζήτηση μου με φοιτητή της Αθήνας ιδιού έτους όταν κατάλαβα τι ύλη κάνουν και τι γνώσεις έχουν εκλασα στα γέλια και σκέψου δεν είμαι κανένας φοιτήταρας λίγο πάνω από το μεσο όρο είμαι. Σκέψου να ειμουν σαν τους συμφοιτητές μου που σκίζονται τα παιδιά πραγματικά τι διαφορά θα υπήρχε. Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και στα φάρμακα απλά το αναφέρω για να ξέρεις ότι το αναγνωρισμένο δεν είναι πάντα το καλύτερο χωρίς να εννοώ ότι η ιατρική της Αθήνας δεν είναι καλή έτσι μην τρελαθουμε ίσως αυτά που κάνουμε εμείς να είναι too much. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:08 Ο allall1 έγραψε: #16 01-12-21 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κοιτα αμα θες φοιτητική ζωη, μιας και εχω περάσει απο Αθηνα, Θεσσαλονικη και Πατρα(όσον αφορα τις μεγάλες πόλεις) θεωρω οτι η Πατρα εχει την καλύτερη φοιτητική ζωη. Είσαι σίγουρη, ομως,οτι πρεπει να κοιταξεις αν αξιζει η φοιτητικη ζωη της Πατρας για να παρεις την αποφαση σου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Νοεμβρίου 2021 Εννοω, μηπως πρεπει να δωσεις αλλου βαρύτητα; Click για ανάπτυξη... Η φοιτητικη σ ζωή στην Πάτρα δεν είναι καλύτερη λόγω πόλης αλλά λόγω ανθρώπων που έτυχε να γνωρίσεις. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:28 Η Pak έγραψε: #17 01-12-21 13:28 Αρχική Δημοσίευση από allall1: Η φοιτητικη σ ζωή στην Πάτρα δεν είναι καλύτερη λόγω πόλης αλλά λόγω ανθρώπων που έτυχε να γνωρίσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω υπάρξει φοιτήτρια σε ολες, ειναι αδύνατον λογω της ηλικίας μου, ποτε πρόλαβα, ποσες σπουδές πια. Απλα εχω βρεθεί και στις τρεις αρκετές φορές μαζι με φοιτητές, φίλους(ακομα και με τους ίδιους και στις τρεις) και εχω καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα,στο οποίο συμφωνούν πολλοί. Αλλα καταλαβαίνω πως το λες Pharmacist01 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:03 Ο Pharmacist01: #18 01-12-21 17:03 Ξεκάθαρα στην Αθήνα θα είναι όλα πιο απρόσωπα. Να το ξέρεις αυτό. Για αυτό εγώ σου πρότεινα Πάτρα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Kakoskos Vagelis30 thewitcher tan07 Lydiaaaaaaa Corfu kitty MrDragonboy ogigidi sousta αντιγονη. Nikoleta_Giann marilena122 marioutela teo752 elevag ένας τυχαίος Eirinakiii8 angel27_ Fofifofi78 emilyfan85 Κ... srg96 Kirk kost28 Vask marianna04 estrela Mariap. pannnos1992 lnesb Annou1 vanessa21 Dr. Gl. Luminous Meow eukleidhs1821 Nala SlimShady Miranda32 korlef Αλκης Κ. george777 tsiobieman Pharmacist01 katerinavld kiyoshi ΓΙΑΝΝΗΣ61 allall1 Student 123 Anna10 RRRRRR1 Unboxholics snowy iminspain Ανώνυμη Panos_02 xrisamikol Marple emzou GeorgePap2003 VforVendetta New member Jimmy20 KingOfPop constansn Ryuzaki SVTIRIA Alexandr0s7 Stanword KingPoul Lathy το κοριτσι του μαη George9989 T C xakounaamatata οθεσσαλονικιος KaterinaL Giii Eri0611 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αλκης Κ.: Πήγαινε εκεί που μένεις πιο κοντά δεν υπάρχει διαφορά τα ίδια είναι. Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η σωστή απάντηση. Γενικά η Πάτρα έχει πάρα πολύ καλή Φαρμακευτική. Αν σε βολεύει εγώ θα πρότεινα να μην φύγεις
vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 10:02 Η vanessa21: #4 04-11-21 10:02 Είμαι από Αθήνα, ωστόσο η Πάτρα δεν είναι μακριά ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 11:24 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 04-11-21 11:24 Αρχική Δημοσίευση από vanessa21: Είμαι από Αθήνα, ωστόσο η Πάτρα δεν είναι μακριά Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δυνατοτητα ελα αθηνα. Την πατρα την εχουν σε καθηγητική πεινα. Τωρα ο αρχηγος εκει το παιζει προσκειμενος ( του εβγαλαν και προσωνυμιο) για να παρει οτι μπορει, eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 12:45 Ο eukleidhs1821: #6 04-11-21 12:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αμα εχεις δυνατοτητα ελα αθηνα. Την πατρα την εχουν σε καθηγητική πεινα. Τωρα ο αρχηγος εκει το παιζει προσκειμενος ( του εβγαλαν και προσωνυμιο) για να παρει οτι μπορει, Click για ανάπτυξη... ποιον αρχηγο λες? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 13:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 04-11-21 13:45 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: ποιον αρχηγο λες? Click για ανάπτυξη... Ο αρχηγος, ο ονομαζόμενος και ως ''σκυλι'' απο τους φοιτητες. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 15:48 Ο eukleidhs1821: #8 04-11-21 15:48 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο αρχηγος, ο ονομαζόμενος και ως ''σκυλι'' απο τους φοιτητες. Click για ανάπτυξη... δεν σε πιανω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 15:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 04-11-21 15:53 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: δεν σε πιανω Click για ανάπτυξη... Ε τι αλλο να πω , εσενα σε εχει απορροφήσει μαλλον ο bolzano Η αντίδραση του Πρύτανη του Παν/μίου Πατρών στο χαρακτηρισμό του "σκυλί" από φοιτητές ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Η αντίδραση του Πρύτανη του Παν/μίου Πατρών στο χαρακτηρισμό του "σκυλί" από φοιτητές - Την έντονη αντίδραση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστου Μπούρα προκάλεσε ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων που καλούν σε συγκέντρωση σήμερα το πρωί έξω από την Πρυτανεία του ΑΕΙ της... www.foititikanea.gr vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 17:04 Η vanessa21: #10 04-11-21 17:04 Πιστεύετε αξίζει να ζήσω την "φοιτητική ζωή" στην Πάτρα φέτος και να πάρω μετεγγραφή του χρόνου; (τώρα την έχω σίγουρη όμως) Επίσης γίνεται κάτι τέτοιο σωστά; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 17:16 Η Pak έγραψε: #11 04-11-21 17:16 Κοιτα αμα θες φοιτητική ζωη, μιας και εχω περάσει απο Αθηνα, Θεσσαλονικη και Πατρα(όσον αφορα τις μεγάλες πόλεις) θεωρω οτι η Πατρα εχει την καλύτερη φοιτητική ζωη. Είσαι σίγουρη, ομως,οτι πρεπει να κοιταξεις αν αξιζει η φοιτητικη ζωη της Πατρας για να παρεις την αποφαση σου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Νοεμβρίου 2021 Εννοω, μηπως πρεπει να δωσεις αλλου βαρύτητα; Τελευταία επεξεργασία: 4 Νοεμβρίου 2021 vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 10:32 Η vanessa21: #12 05-11-21 10:32 Γνωριζετε αν ακομη συμβαινουν αμοιβαιες μετεγγραφες; Επισης, αν καποιος εχει τη δυνατοτητα σε επομενο ετος να κανει αιτηση για μετεγγραφη; Συν, αν αιτηθω μετεγγραφη,την παρω και στο τελος δεν την δεχτω στερω τη θεση αυτη απο καποιον αλλο; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 10:46 Η Grand Duchess: #13 05-11-21 10:46 Αρχική Δημοσίευση από vanessa21: Γνωριζετε αν ακομη συμβαινουν αμοιβαιες μετεγγραφες; Επισης, αν καποιος εχει τη δυνατοτητα σε επομενο ετος να κανει αιτηση για μετεγγραφη; Συν, αν αιτηθω μετεγγραφη,την παρω και στο τελος δεν την δεχτω στερω τη θεση αυτη απο καποιον αλλο; Click για ανάπτυξη... Αμοιβαίες μετεγγραφές δεν επιτρέπονται για σχολές από/προς στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Και ναι στερείς θέση αν δεν την πάρεις. vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2021 στις 21:48 Η vanessa21: #14 30-11-21 21:48 Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ Αθήνα και έχω παρατηρήσει ότι η φιλοσοφία των καθηγητών διαφέρει, προσωπικά αισθάνομαι ότι το μάθημα είναι πιο απρόσωπο, ενώ οι καθηγητές "αποφεύγουν" τις ερωτήσεις, ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι η ιδέα μου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2021 Και κάτι ακόμη, πιστεύετε γενικά ότι τα άτομα στην Αθήνα είναι πιο "κλειστά" απ ότι στην Επαρχία ; (λόγω του πληθυσμού,των μεγαλύτερων αποστάσεων). Απ ότι έχω ακούσει πολλοί που μένουν εδώ, μένουν στις ίδιες παρέες και δεν τους ενδιαφέρει να γνωρίσουν άτομα και αυτό μου φαίνεται τόσο περίεργο, σας παρακαλώ διαψεύστε τους !! Τελευταία επεξεργασία: 30 Νοεμβρίου 2021 Αλκης Κ. Δραστήριο μέλος Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Αλκης Κ. έγραψε: #15 30-11-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από vanessa21: Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ Αθήνα και έχω παρατηρήσει ότι η φιλοσοφία των καθηγητών διαφέρει, προσωπικά αισθάνομαι ότι το μάθημα είναι πιο απρόσωπο, ενώ οι καθηγητές "αποφεύγουν" τις ερωτήσεις, ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι η ιδέα μου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2021 Και κάτι ακόμη, πιστεύετε γενικά ότι τα άτομα στην Αθήνα είναι πιο "κλειστά" απ ότι στην Επαρχία ; (λόγω του πληθυσμού,των μεγαλύτερων αποστάσεων). Απ ότι έχω ακούσει πολλοί που μένουν εδώ, μένουν στις ίδιες παρέες και δεν τους ενδιαφέρει να γνωρίσουν άτομα και αυτό μου φαίνεται τόσο περίεργο, σας παρακαλώ διαψεύστε τους !! Click για ανάπτυξη... Κοίταξε και εγώ πριν λίγα χρόνια τα ίδια σκεφτόμουν ότι το εκπα είναι πιο αναγνωρισμένο (ισχύει χωρίς ιδιαίτερο λόγο) και είναι πιο καλές σχολές κλπ. Τέλος πάντων να μην πολυλογω σπουδάζω ιατρική στην Πάτρα και σε συζήτηση μου με φοιτητή της Αθήνας ιδιού έτους όταν κατάλαβα τι ύλη κάνουν και τι γνώσεις έχουν εκλασα στα γέλια και σκέψου δεν είμαι κανένας φοιτήταρας λίγο πάνω από το μεσο όρο είμαι. Σκέψου να ειμουν σαν τους συμφοιτητές μου που σκίζονται τα παιδιά πραγματικά τι διαφορά θα υπήρχε. Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και στα φάρμακα απλά το αναφέρω για να ξέρεις ότι το αναγνωρισμένο δεν είναι πάντα το καλύτερο χωρίς να εννοώ ότι η ιατρική της Αθήνας δεν είναι καλή έτσι μην τρελαθουμε ίσως αυτά που κάνουμε εμείς να είναι too much. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:08 Ο allall1 έγραψε: #16 01-12-21 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κοιτα αμα θες φοιτητική ζωη, μιας και εχω περάσει απο Αθηνα, Θεσσαλονικη και Πατρα(όσον αφορα τις μεγάλες πόλεις) θεωρω οτι η Πατρα εχει την καλύτερη φοιτητική ζωη. Είσαι σίγουρη, ομως,οτι πρεπει να κοιταξεις αν αξιζει η φοιτητικη ζωη της Πατρας για να παρεις την αποφαση σου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Νοεμβρίου 2021 Εννοω, μηπως πρεπει να δωσεις αλλου βαρύτητα; Click για ανάπτυξη... Η φοιτητικη σ ζωή στην Πάτρα δεν είναι καλύτερη λόγω πόλης αλλά λόγω ανθρώπων που έτυχε να γνωρίσεις. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:28 Η Pak έγραψε: #17 01-12-21 13:28 Αρχική Δημοσίευση από allall1: Η φοιτητικη σ ζωή στην Πάτρα δεν είναι καλύτερη λόγω πόλης αλλά λόγω ανθρώπων που έτυχε να γνωρίσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω υπάρξει φοιτήτρια σε ολες, ειναι αδύνατον λογω της ηλικίας μου, ποτε πρόλαβα, ποσες σπουδές πια. Απλα εχω βρεθεί και στις τρεις αρκετές φορές μαζι με φοιτητές, φίλους(ακομα και με τους ίδιους και στις τρεις) και εχω καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα,στο οποίο συμφωνούν πολλοί. Αλλα καταλαβαίνω πως το λες Pharmacist01 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:03 Ο Pharmacist01: #18 01-12-21 17:03 Ξεκάθαρα στην Αθήνα θα είναι όλα πιο απρόσωπα. Να το ξέρεις αυτό. Για αυτό εγώ σου πρότεινα Πάτρα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Kakoskos Vagelis30 thewitcher tan07 Lydiaaaaaaa Corfu kitty MrDragonboy ogigidi sousta αντιγονη. Nikoleta_Giann marilena122 marioutela teo752 elevag ένας τυχαίος Eirinakiii8 angel27_ Fofifofi78 emilyfan85 Κ... srg96 Kirk kost28 Vask marianna04 estrela Mariap. pannnos1992 lnesb Annou1 vanessa21 Dr. Gl. Luminous Meow eukleidhs1821 Nala SlimShady Miranda32 korlef Αλκης Κ. george777 tsiobieman Pharmacist01 katerinavld kiyoshi ΓΙΑΝΝΗΣ61 allall1 Student 123 Anna10 RRRRRR1 Unboxholics snowy iminspain Ανώνυμη Panos_02 xrisamikol Marple emzou GeorgePap2003 VforVendetta New member Jimmy20 KingOfPop constansn Ryuzaki SVTIRIA Alexandr0s7 Stanword KingPoul Lathy το κοριτσι του μαη George9989 T C xakounaamatata οθεσσαλονικιος KaterinaL Giii Eri0611 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 11:24 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 04-11-21 11:24 Αρχική Δημοσίευση από vanessa21: Είμαι από Αθήνα, ωστόσο η Πάτρα δεν είναι μακριά Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δυνατοτητα ελα αθηνα. Την πατρα την εχουν σε καθηγητική πεινα. Τωρα ο αρχηγος εκει το παιζει προσκειμενος ( του εβγαλαν και προσωνυμιο) για να παρει οτι μπορει, eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 12:45 Ο eukleidhs1821: #6 04-11-21 12:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αμα εχεις δυνατοτητα ελα αθηνα. Την πατρα την εχουν σε καθηγητική πεινα. Τωρα ο αρχηγος εκει το παιζει προσκειμενος ( του εβγαλαν και προσωνυμιο) για να παρει οτι μπορει, Click για ανάπτυξη... ποιον αρχηγο λες? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 13:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 04-11-21 13:45 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: ποιον αρχηγο λες? Click για ανάπτυξη... Ο αρχηγος, ο ονομαζόμενος και ως ''σκυλι'' απο τους φοιτητες. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 15:48 Ο eukleidhs1821: #8 04-11-21 15:48 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο αρχηγος, ο ονομαζόμενος και ως ''σκυλι'' απο τους φοιτητες. Click για ανάπτυξη... δεν σε πιανω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 15:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 04-11-21 15:53 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: δεν σε πιανω Click για ανάπτυξη... Ε τι αλλο να πω , εσενα σε εχει απορροφήσει μαλλον ο bolzano Η αντίδραση του Πρύτανη του Παν/μίου Πατρών στο χαρακτηρισμό του "σκυλί" από φοιτητές ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Η αντίδραση του Πρύτανη του Παν/μίου Πατρών στο χαρακτηρισμό του "σκυλί" από φοιτητές - Την έντονη αντίδραση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστου Μπούρα προκάλεσε ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων που καλούν σε συγκέντρωση σήμερα το πρωί έξω από την Πρυτανεία του ΑΕΙ της... www.foititikanea.gr vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 17:04 Η vanessa21: #10 04-11-21 17:04 Πιστεύετε αξίζει να ζήσω την "φοιτητική ζωή" στην Πάτρα φέτος και να πάρω μετεγγραφή του χρόνου; (τώρα την έχω σίγουρη όμως) Επίσης γίνεται κάτι τέτοιο σωστά; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 17:16 Η Pak έγραψε: #11 04-11-21 17:16 Κοιτα αμα θες φοιτητική ζωη, μιας και εχω περάσει απο Αθηνα, Θεσσαλονικη και Πατρα(όσον αφορα τις μεγάλες πόλεις) θεωρω οτι η Πατρα εχει την καλύτερη φοιτητική ζωη. Είσαι σίγουρη, ομως,οτι πρεπει να κοιταξεις αν αξιζει η φοιτητικη ζωη της Πατρας για να παρεις την αποφαση σου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Νοεμβρίου 2021 Εννοω, μηπως πρεπει να δωσεις αλλου βαρύτητα; Τελευταία επεξεργασία: 4 Νοεμβρίου 2021 vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 10:32 Η vanessa21: #12 05-11-21 10:32 Γνωριζετε αν ακομη συμβαινουν αμοιβαιες μετεγγραφες; Επισης, αν καποιος εχει τη δυνατοτητα σε επομενο ετος να κανει αιτηση για μετεγγραφη; Συν, αν αιτηθω μετεγγραφη,την παρω και στο τελος δεν την δεχτω στερω τη θεση αυτη απο καποιον αλλο; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 10:46 Η Grand Duchess: #13 05-11-21 10:46 Αρχική Δημοσίευση από vanessa21: Γνωριζετε αν ακομη συμβαινουν αμοιβαιες μετεγγραφες; Επισης, αν καποιος εχει τη δυνατοτητα σε επομενο ετος να κανει αιτηση για μετεγγραφη; Συν, αν αιτηθω μετεγγραφη,την παρω και στο τελος δεν την δεχτω στερω τη θεση αυτη απο καποιον αλλο; Click για ανάπτυξη... Αμοιβαίες μετεγγραφές δεν επιτρέπονται για σχολές από/προς στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Και ναι στερείς θέση αν δεν την πάρεις. vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2021 στις 21:48 Η vanessa21: #14 30-11-21 21:48 Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ Αθήνα και έχω παρατηρήσει ότι η φιλοσοφία των καθηγητών διαφέρει, προσωπικά αισθάνομαι ότι το μάθημα είναι πιο απρόσωπο, ενώ οι καθηγητές "αποφεύγουν" τις ερωτήσεις, ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι η ιδέα μου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2021 Και κάτι ακόμη, πιστεύετε γενικά ότι τα άτομα στην Αθήνα είναι πιο "κλειστά" απ ότι στην Επαρχία ; (λόγω του πληθυσμού,των μεγαλύτερων αποστάσεων). Απ ότι έχω ακούσει πολλοί που μένουν εδώ, μένουν στις ίδιες παρέες και δεν τους ενδιαφέρει να γνωρίσουν άτομα και αυτό μου φαίνεται τόσο περίεργο, σας παρακαλώ διαψεύστε τους !! Τελευταία επεξεργασία: 30 Νοεμβρίου 2021 Αλκης Κ. Δραστήριο μέλος Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Αλκης Κ. έγραψε: #15 30-11-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από vanessa21: Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ Αθήνα και έχω παρατηρήσει ότι η φιλοσοφία των καθηγητών διαφέρει, προσωπικά αισθάνομαι ότι το μάθημα είναι πιο απρόσωπο, ενώ οι καθηγητές "αποφεύγουν" τις ερωτήσεις, ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι η ιδέα μου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2021 Και κάτι ακόμη, πιστεύετε γενικά ότι τα άτομα στην Αθήνα είναι πιο "κλειστά" απ ότι στην Επαρχία ; (λόγω του πληθυσμού,των μεγαλύτερων αποστάσεων). Απ ότι έχω ακούσει πολλοί που μένουν εδώ, μένουν στις ίδιες παρέες και δεν τους ενδιαφέρει να γνωρίσουν άτομα και αυτό μου φαίνεται τόσο περίεργο, σας παρακαλώ διαψεύστε τους !! Click για ανάπτυξη... Κοίταξε και εγώ πριν λίγα χρόνια τα ίδια σκεφτόμουν ότι το εκπα είναι πιο αναγνωρισμένο (ισχύει χωρίς ιδιαίτερο λόγο) και είναι πιο καλές σχολές κλπ. Τέλος πάντων να μην πολυλογω σπουδάζω ιατρική στην Πάτρα και σε συζήτηση μου με φοιτητή της Αθήνας ιδιού έτους όταν κατάλαβα τι ύλη κάνουν και τι γνώσεις έχουν εκλασα στα γέλια και σκέψου δεν είμαι κανένας φοιτήταρας λίγο πάνω από το μεσο όρο είμαι. Σκέψου να ειμουν σαν τους συμφοιτητές μου που σκίζονται τα παιδιά πραγματικά τι διαφορά θα υπήρχε. Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και στα φάρμακα απλά το αναφέρω για να ξέρεις ότι το αναγνωρισμένο δεν είναι πάντα το καλύτερο χωρίς να εννοώ ότι η ιατρική της Αθήνας δεν είναι καλή έτσι μην τρελαθουμε ίσως αυτά που κάνουμε εμείς να είναι too much. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:08 Ο allall1 έγραψε: #16 01-12-21 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κοιτα αμα θες φοιτητική ζωη, μιας και εχω περάσει απο Αθηνα, Θεσσαλονικη και Πατρα(όσον αφορα τις μεγάλες πόλεις) θεωρω οτι η Πατρα εχει την καλύτερη φοιτητική ζωη. Είσαι σίγουρη, ομως,οτι πρεπει να κοιταξεις αν αξιζει η φοιτητικη ζωη της Πατρας για να παρεις την αποφαση σου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Νοεμβρίου 2021 Εννοω, μηπως πρεπει να δωσεις αλλου βαρύτητα; Click για ανάπτυξη... Η φοιτητικη σ ζωή στην Πάτρα δεν είναι καλύτερη λόγω πόλης αλλά λόγω ανθρώπων που έτυχε να γνωρίσεις. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:28 Η Pak έγραψε: #17 01-12-21 13:28 Αρχική Δημοσίευση από allall1: Η φοιτητικη σ ζωή στην Πάτρα δεν είναι καλύτερη λόγω πόλης αλλά λόγω ανθρώπων που έτυχε να γνωρίσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω υπάρξει φοιτήτρια σε ολες, ειναι αδύνατον λογω της ηλικίας μου, ποτε πρόλαβα, ποσες σπουδές πια. Απλα εχω βρεθεί και στις τρεις αρκετές φορές μαζι με φοιτητές, φίλους(ακομα και με τους ίδιους και στις τρεις) και εχω καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα,στο οποίο συμφωνούν πολλοί. Αλλα καταλαβαίνω πως το λες Pharmacist01 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:03 Ο Pharmacist01: #18 01-12-21 17:03 Ξεκάθαρα στην Αθήνα θα είναι όλα πιο απρόσωπα. Να το ξέρεις αυτό. Για αυτό εγώ σου πρότεινα Πάτρα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Kakoskos Vagelis30 thewitcher tan07 Lydiaaaaaaa Corfu kitty MrDragonboy ogigidi sousta αντιγονη. Nikoleta_Giann marilena122 marioutela teo752 elevag ένας τυχαίος Eirinakiii8 angel27_ Fofifofi78 emilyfan85 Κ... srg96 Kirk kost28 Vask marianna04 estrela Mariap. pannnos1992 lnesb Annou1 vanessa21 Dr. Gl. Luminous Meow eukleidhs1821 Nala SlimShady Miranda32 korlef Αλκης Κ. george777 tsiobieman Pharmacist01 katerinavld kiyoshi ΓΙΑΝΝΗΣ61 allall1 Student 123 Anna10 RRRRRR1 Unboxholics snowy iminspain Ανώνυμη Panos_02 xrisamikol Marple emzou GeorgePap2003 VforVendetta New member Jimmy20 KingOfPop constansn Ryuzaki SVTIRIA Alexandr0s7 Stanword KingPoul Lathy το κοριτσι του μαη George9989 T C xakounaamatata οθεσσαλονικιος KaterinaL Giii Eri0611 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vanessa21: Είμαι από Αθήνα, ωστόσο η Πάτρα δεν είναι μακριά Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δυνατοτητα ελα αθηνα. Την πατρα την εχουν σε καθηγητική πεινα. Τωρα ο αρχηγος εκει το παιζει προσκειμενος ( του εβγαλαν και προσωνυμιο) για να παρει οτι μπορει,
eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 12:45 Ο eukleidhs1821: #6 04-11-21 12:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αμα εχεις δυνατοτητα ελα αθηνα. Την πατρα την εχουν σε καθηγητική πεινα. Τωρα ο αρχηγος εκει το παιζει προσκειμενος ( του εβγαλαν και προσωνυμιο) για να παρει οτι μπορει, Click για ανάπτυξη... ποιον αρχηγο λες? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 13:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 04-11-21 13:45 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: ποιον αρχηγο λες? Click για ανάπτυξη... Ο αρχηγος, ο ονομαζόμενος και ως ''σκυλι'' απο τους φοιτητες. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 15:48 Ο eukleidhs1821: #8 04-11-21 15:48 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο αρχηγος, ο ονομαζόμενος και ως ''σκυλι'' απο τους φοιτητες. Click για ανάπτυξη... δεν σε πιανω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 15:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 04-11-21 15:53 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: δεν σε πιανω Click για ανάπτυξη... Ε τι αλλο να πω , εσενα σε εχει απορροφήσει μαλλον ο bolzano Η αντίδραση του Πρύτανη του Παν/μίου Πατρών στο χαρακτηρισμό του "σκυλί" από φοιτητές ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Η αντίδραση του Πρύτανη του Παν/μίου Πατρών στο χαρακτηρισμό του "σκυλί" από φοιτητές - Την έντονη αντίδραση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστου Μπούρα προκάλεσε ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων που καλούν σε συγκέντρωση σήμερα το πρωί έξω από την Πρυτανεία του ΑΕΙ της... www.foititikanea.gr vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 17:04 Η vanessa21: #10 04-11-21 17:04 Πιστεύετε αξίζει να ζήσω την "φοιτητική ζωή" στην Πάτρα φέτος και να πάρω μετεγγραφή του χρόνου; (τώρα την έχω σίγουρη όμως) Επίσης γίνεται κάτι τέτοιο σωστά; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 17:16 Η Pak έγραψε: #11 04-11-21 17:16 Κοιτα αμα θες φοιτητική ζωη, μιας και εχω περάσει απο Αθηνα, Θεσσαλονικη και Πατρα(όσον αφορα τις μεγάλες πόλεις) θεωρω οτι η Πατρα εχει την καλύτερη φοιτητική ζωη. Είσαι σίγουρη, ομως,οτι πρεπει να κοιταξεις αν αξιζει η φοιτητικη ζωη της Πατρας για να παρεις την αποφαση σου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Νοεμβρίου 2021 Εννοω, μηπως πρεπει να δωσεις αλλου βαρύτητα; Τελευταία επεξεργασία: 4 Νοεμβρίου 2021 vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 10:32 Η vanessa21: #12 05-11-21 10:32 Γνωριζετε αν ακομη συμβαινουν αμοιβαιες μετεγγραφες; Επισης, αν καποιος εχει τη δυνατοτητα σε επομενο ετος να κανει αιτηση για μετεγγραφη; Συν, αν αιτηθω μετεγγραφη,την παρω και στο τελος δεν την δεχτω στερω τη θεση αυτη απο καποιον αλλο; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 10:46 Η Grand Duchess: #13 05-11-21 10:46 Αρχική Δημοσίευση από vanessa21: Γνωριζετε αν ακομη συμβαινουν αμοιβαιες μετεγγραφες; Επισης, αν καποιος εχει τη δυνατοτητα σε επομενο ετος να κανει αιτηση για μετεγγραφη; Συν, αν αιτηθω μετεγγραφη,την παρω και στο τελος δεν την δεχτω στερω τη θεση αυτη απο καποιον αλλο; Click για ανάπτυξη... Αμοιβαίες μετεγγραφές δεν επιτρέπονται για σχολές από/προς στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Και ναι στερείς θέση αν δεν την πάρεις. vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2021 στις 21:48 Η vanessa21: #14 30-11-21 21:48 Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ Αθήνα και έχω παρατηρήσει ότι η φιλοσοφία των καθηγητών διαφέρει, προσωπικά αισθάνομαι ότι το μάθημα είναι πιο απρόσωπο, ενώ οι καθηγητές "αποφεύγουν" τις ερωτήσεις, ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι η ιδέα μου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2021 Και κάτι ακόμη, πιστεύετε γενικά ότι τα άτομα στην Αθήνα είναι πιο "κλειστά" απ ότι στην Επαρχία ; (λόγω του πληθυσμού,των μεγαλύτερων αποστάσεων). Απ ότι έχω ακούσει πολλοί που μένουν εδώ, μένουν στις ίδιες παρέες και δεν τους ενδιαφέρει να γνωρίσουν άτομα και αυτό μου φαίνεται τόσο περίεργο, σας παρακαλώ διαψεύστε τους !! Τελευταία επεξεργασία: 30 Νοεμβρίου 2021 Αλκης Κ. Δραστήριο μέλος Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Αλκης Κ. έγραψε: #15 30-11-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από vanessa21: Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ Αθήνα και έχω παρατηρήσει ότι η φιλοσοφία των καθηγητών διαφέρει, προσωπικά αισθάνομαι ότι το μάθημα είναι πιο απρόσωπο, ενώ οι καθηγητές "αποφεύγουν" τις ερωτήσεις, ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι η ιδέα μου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2021 Και κάτι ακόμη, πιστεύετε γενικά ότι τα άτομα στην Αθήνα είναι πιο "κλειστά" απ ότι στην Επαρχία ; (λόγω του πληθυσμού,των μεγαλύτερων αποστάσεων). Απ ότι έχω ακούσει πολλοί που μένουν εδώ, μένουν στις ίδιες παρέες και δεν τους ενδιαφέρει να γνωρίσουν άτομα και αυτό μου φαίνεται τόσο περίεργο, σας παρακαλώ διαψεύστε τους !! Click για ανάπτυξη... Κοίταξε και εγώ πριν λίγα χρόνια τα ίδια σκεφτόμουν ότι το εκπα είναι πιο αναγνωρισμένο (ισχύει χωρίς ιδιαίτερο λόγο) και είναι πιο καλές σχολές κλπ. Τέλος πάντων να μην πολυλογω σπουδάζω ιατρική στην Πάτρα και σε συζήτηση μου με φοιτητή της Αθήνας ιδιού έτους όταν κατάλαβα τι ύλη κάνουν και τι γνώσεις έχουν εκλασα στα γέλια και σκέψου δεν είμαι κανένας φοιτήταρας λίγο πάνω από το μεσο όρο είμαι. Σκέψου να ειμουν σαν τους συμφοιτητές μου που σκίζονται τα παιδιά πραγματικά τι διαφορά θα υπήρχε. Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και στα φάρμακα απλά το αναφέρω για να ξέρεις ότι το αναγνωρισμένο δεν είναι πάντα το καλύτερο χωρίς να εννοώ ότι η ιατρική της Αθήνας δεν είναι καλή έτσι μην τρελαθουμε ίσως αυτά που κάνουμε εμείς να είναι too much. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:08 Ο allall1 έγραψε: #16 01-12-21 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κοιτα αμα θες φοιτητική ζωη, μιας και εχω περάσει απο Αθηνα, Θεσσαλονικη και Πατρα(όσον αφορα τις μεγάλες πόλεις) θεωρω οτι η Πατρα εχει την καλύτερη φοιτητική ζωη. Είσαι σίγουρη, ομως,οτι πρεπει να κοιταξεις αν αξιζει η φοιτητικη ζωη της Πατρας για να παρεις την αποφαση σου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Νοεμβρίου 2021 Εννοω, μηπως πρεπει να δωσεις αλλου βαρύτητα; Click για ανάπτυξη... Η φοιτητικη σ ζωή στην Πάτρα δεν είναι καλύτερη λόγω πόλης αλλά λόγω ανθρώπων που έτυχε να γνωρίσεις. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:28 Η Pak έγραψε: #17 01-12-21 13:28 Αρχική Δημοσίευση από allall1: Η φοιτητικη σ ζωή στην Πάτρα δεν είναι καλύτερη λόγω πόλης αλλά λόγω ανθρώπων που έτυχε να γνωρίσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω υπάρξει φοιτήτρια σε ολες, ειναι αδύνατον λογω της ηλικίας μου, ποτε πρόλαβα, ποσες σπουδές πια. Απλα εχω βρεθεί και στις τρεις αρκετές φορές μαζι με φοιτητές, φίλους(ακομα και με τους ίδιους και στις τρεις) και εχω καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα,στο οποίο συμφωνούν πολλοί. Αλλα καταλαβαίνω πως το λες Pharmacist01 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:03 Ο Pharmacist01: #18 01-12-21 17:03 Ξεκάθαρα στην Αθήνα θα είναι όλα πιο απρόσωπα. Να το ξέρεις αυτό. Για αυτό εγώ σου πρότεινα Πάτρα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Kakoskos Vagelis30 thewitcher tan07 Lydiaaaaaaa Corfu kitty MrDragonboy ogigidi sousta αντιγονη. Nikoleta_Giann marilena122 marioutela teo752 elevag ένας τυχαίος Eirinakiii8 angel27_ Fofifofi78 emilyfan85 Κ... srg96 Kirk kost28 Vask marianna04 estrela Mariap. pannnos1992 lnesb Annou1 vanessa21 Dr. Gl. Luminous Meow eukleidhs1821 Nala SlimShady Miranda32 korlef Αλκης Κ. george777 tsiobieman Pharmacist01 katerinavld kiyoshi ΓΙΑΝΝΗΣ61 allall1 Student 123 Anna10 RRRRRR1 Unboxholics snowy iminspain Ανώνυμη Panos_02 xrisamikol Marple emzou GeorgePap2003 VforVendetta New member Jimmy20 KingOfPop constansn Ryuzaki SVTIRIA Alexandr0s7 Stanword KingPoul Lathy το κοριτσι του μαη George9989 T C xakounaamatata οθεσσαλονικιος KaterinaL Giii Eri0611 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αμα εχεις δυνατοτητα ελα αθηνα. Την πατρα την εχουν σε καθηγητική πεινα. Τωρα ο αρχηγος εκει το παιζει προσκειμενος ( του εβγαλαν και προσωνυμιο) για να παρει οτι μπορει, Click για ανάπτυξη... ποιον αρχηγο λες?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 13:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 04-11-21 13:45 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: ποιον αρχηγο λες? Click για ανάπτυξη... Ο αρχηγος, ο ονομαζόμενος και ως ''σκυλι'' απο τους φοιτητες. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 15:48 Ο eukleidhs1821: #8 04-11-21 15:48 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο αρχηγος, ο ονομαζόμενος και ως ''σκυλι'' απο τους φοιτητες. Click για ανάπτυξη... δεν σε πιανω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 15:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 04-11-21 15:53 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: δεν σε πιανω Click για ανάπτυξη... Ε τι αλλο να πω , εσενα σε εχει απορροφήσει μαλλον ο bolzano Η αντίδραση του Πρύτανη του Παν/μίου Πατρών στο χαρακτηρισμό του "σκυλί" από φοιτητές ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Η αντίδραση του Πρύτανη του Παν/μίου Πατρών στο χαρακτηρισμό του "σκυλί" από φοιτητές - Την έντονη αντίδραση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστου Μπούρα προκάλεσε ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων που καλούν σε συγκέντρωση σήμερα το πρωί έξω από την Πρυτανεία του ΑΕΙ της... www.foititikanea.gr vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 17:04 Η vanessa21: #10 04-11-21 17:04 Πιστεύετε αξίζει να ζήσω την "φοιτητική ζωή" στην Πάτρα φέτος και να πάρω μετεγγραφή του χρόνου; (τώρα την έχω σίγουρη όμως) Επίσης γίνεται κάτι τέτοιο σωστά; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 17:16 Η Pak έγραψε: #11 04-11-21 17:16 Κοιτα αμα θες φοιτητική ζωη, μιας και εχω περάσει απο Αθηνα, Θεσσαλονικη και Πατρα(όσον αφορα τις μεγάλες πόλεις) θεωρω οτι η Πατρα εχει την καλύτερη φοιτητική ζωη. Είσαι σίγουρη, ομως,οτι πρεπει να κοιταξεις αν αξιζει η φοιτητικη ζωη της Πατρας για να παρεις την αποφαση σου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Νοεμβρίου 2021 Εννοω, μηπως πρεπει να δωσεις αλλου βαρύτητα; Τελευταία επεξεργασία: 4 Νοεμβρίου 2021 vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 10:32 Η vanessa21: #12 05-11-21 10:32 Γνωριζετε αν ακομη συμβαινουν αμοιβαιες μετεγγραφες; Επισης, αν καποιος εχει τη δυνατοτητα σε επομενο ετος να κανει αιτηση για μετεγγραφη; Συν, αν αιτηθω μετεγγραφη,την παρω και στο τελος δεν την δεχτω στερω τη θεση αυτη απο καποιον αλλο; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 10:46 Η Grand Duchess: #13 05-11-21 10:46 Αρχική Δημοσίευση από vanessa21: Γνωριζετε αν ακομη συμβαινουν αμοιβαιες μετεγγραφες; Επισης, αν καποιος εχει τη δυνατοτητα σε επομενο ετος να κανει αιτηση για μετεγγραφη; Συν, αν αιτηθω μετεγγραφη,την παρω και στο τελος δεν την δεχτω στερω τη θεση αυτη απο καποιον αλλο; Click για ανάπτυξη... Αμοιβαίες μετεγγραφές δεν επιτρέπονται για σχολές από/προς στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Και ναι στερείς θέση αν δεν την πάρεις. vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2021 στις 21:48 Η vanessa21: #14 30-11-21 21:48 Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ Αθήνα και έχω παρατηρήσει ότι η φιλοσοφία των καθηγητών διαφέρει, προσωπικά αισθάνομαι ότι το μάθημα είναι πιο απρόσωπο, ενώ οι καθηγητές "αποφεύγουν" τις ερωτήσεις, ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι η ιδέα μου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2021 Και κάτι ακόμη, πιστεύετε γενικά ότι τα άτομα στην Αθήνα είναι πιο "κλειστά" απ ότι στην Επαρχία ; (λόγω του πληθυσμού,των μεγαλύτερων αποστάσεων). Απ ότι έχω ακούσει πολλοί που μένουν εδώ, μένουν στις ίδιες παρέες και δεν τους ενδιαφέρει να γνωρίσουν άτομα και αυτό μου φαίνεται τόσο περίεργο, σας παρακαλώ διαψεύστε τους !! Τελευταία επεξεργασία: 30 Νοεμβρίου 2021 Αλκης Κ. Δραστήριο μέλος Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Αλκης Κ. έγραψε: #15 30-11-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από vanessa21: Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ Αθήνα και έχω παρατηρήσει ότι η φιλοσοφία των καθηγητών διαφέρει, προσωπικά αισθάνομαι ότι το μάθημα είναι πιο απρόσωπο, ενώ οι καθηγητές "αποφεύγουν" τις ερωτήσεις, ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι η ιδέα μου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2021 Και κάτι ακόμη, πιστεύετε γενικά ότι τα άτομα στην Αθήνα είναι πιο "κλειστά" απ ότι στην Επαρχία ; (λόγω του πληθυσμού,των μεγαλύτερων αποστάσεων). Απ ότι έχω ακούσει πολλοί που μένουν εδώ, μένουν στις ίδιες παρέες και δεν τους ενδιαφέρει να γνωρίσουν άτομα και αυτό μου φαίνεται τόσο περίεργο, σας παρακαλώ διαψεύστε τους !! Click για ανάπτυξη... Κοίταξε και εγώ πριν λίγα χρόνια τα ίδια σκεφτόμουν ότι το εκπα είναι πιο αναγνωρισμένο (ισχύει χωρίς ιδιαίτερο λόγο) και είναι πιο καλές σχολές κλπ. Τέλος πάντων να μην πολυλογω σπουδάζω ιατρική στην Πάτρα και σε συζήτηση μου με φοιτητή της Αθήνας ιδιού έτους όταν κατάλαβα τι ύλη κάνουν και τι γνώσεις έχουν εκλασα στα γέλια και σκέψου δεν είμαι κανένας φοιτήταρας λίγο πάνω από το μεσο όρο είμαι. Σκέψου να ειμουν σαν τους συμφοιτητές μου που σκίζονται τα παιδιά πραγματικά τι διαφορά θα υπήρχε. Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και στα φάρμακα απλά το αναφέρω για να ξέρεις ότι το αναγνωρισμένο δεν είναι πάντα το καλύτερο χωρίς να εννοώ ότι η ιατρική της Αθήνας δεν είναι καλή έτσι μην τρελαθουμε ίσως αυτά που κάνουμε εμείς να είναι too much. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:08 Ο allall1 έγραψε: #16 01-12-21 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κοιτα αμα θες φοιτητική ζωη, μιας και εχω περάσει απο Αθηνα, Θεσσαλονικη και Πατρα(όσον αφορα τις μεγάλες πόλεις) θεωρω οτι η Πατρα εχει την καλύτερη φοιτητική ζωη. Είσαι σίγουρη, ομως,οτι πρεπει να κοιταξεις αν αξιζει η φοιτητικη ζωη της Πατρας για να παρεις την αποφαση σου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Νοεμβρίου 2021 Εννοω, μηπως πρεπει να δωσεις αλλου βαρύτητα; Click για ανάπτυξη... Η φοιτητικη σ ζωή στην Πάτρα δεν είναι καλύτερη λόγω πόλης αλλά λόγω ανθρώπων που έτυχε να γνωρίσεις. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:28 Η Pak έγραψε: #17 01-12-21 13:28 Αρχική Δημοσίευση από allall1: Η φοιτητικη σ ζωή στην Πάτρα δεν είναι καλύτερη λόγω πόλης αλλά λόγω ανθρώπων που έτυχε να γνωρίσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω υπάρξει φοιτήτρια σε ολες, ειναι αδύνατον λογω της ηλικίας μου, ποτε πρόλαβα, ποσες σπουδές πια. Απλα εχω βρεθεί και στις τρεις αρκετές φορές μαζι με φοιτητές, φίλους(ακομα και με τους ίδιους και στις τρεις) και εχω καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα,στο οποίο συμφωνούν πολλοί. Αλλα καταλαβαίνω πως το λες Pharmacist01 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:03 Ο Pharmacist01: #18 01-12-21 17:03 Ξεκάθαρα στην Αθήνα θα είναι όλα πιο απρόσωπα. Να το ξέρεις αυτό. Για αυτό εγώ σου πρότεινα Πάτρα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Kakoskos Vagelis30 thewitcher tan07 Lydiaaaaaaa Corfu kitty MrDragonboy ogigidi sousta αντιγονη. Nikoleta_Giann marilena122 marioutela teo752 elevag ένας τυχαίος Eirinakiii8 angel27_ Fofifofi78 emilyfan85 Κ... srg96 Kirk kost28 Vask marianna04 estrela Mariap. pannnos1992 lnesb Annou1 vanessa21 Dr. Gl. Luminous Meow eukleidhs1821 Nala SlimShady Miranda32 korlef Αλκης Κ. george777 tsiobieman Pharmacist01 katerinavld kiyoshi ΓΙΑΝΝΗΣ61 allall1 Student 123 Anna10 RRRRRR1 Unboxholics snowy iminspain Ανώνυμη Panos_02 xrisamikol Marple emzou GeorgePap2003 VforVendetta New member Jimmy20 KingOfPop constansn Ryuzaki SVTIRIA Alexandr0s7 Stanword KingPoul Lathy το κοριτσι του μαη George9989 T C xakounaamatata οθεσσαλονικιος KaterinaL Giii Eri0611 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: ποιον αρχηγο λες? Click για ανάπτυξη... Ο αρχηγος, ο ονομαζόμενος και ως ''σκυλι'' απο τους φοιτητες.
eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 15:48 Ο eukleidhs1821: #8 04-11-21 15:48 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο αρχηγος, ο ονομαζόμενος και ως ''σκυλι'' απο τους φοιτητες. Click για ανάπτυξη... δεν σε πιανω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 15:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 04-11-21 15:53 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: δεν σε πιανω Click για ανάπτυξη... Ε τι αλλο να πω , εσενα σε εχει απορροφήσει μαλλον ο bolzano Η αντίδραση του Πρύτανη του Παν/μίου Πατρών στο χαρακτηρισμό του "σκυλί" από φοιτητές ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Η αντίδραση του Πρύτανη του Παν/μίου Πατρών στο χαρακτηρισμό του "σκυλί" από φοιτητές - Την έντονη αντίδραση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστου Μπούρα προκάλεσε ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων που καλούν σε συγκέντρωση σήμερα το πρωί έξω από την Πρυτανεία του ΑΕΙ της... www.foititikanea.gr vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 17:04 Η vanessa21: #10 04-11-21 17:04 Πιστεύετε αξίζει να ζήσω την "φοιτητική ζωή" στην Πάτρα φέτος και να πάρω μετεγγραφή του χρόνου; (τώρα την έχω σίγουρη όμως) Επίσης γίνεται κάτι τέτοιο σωστά; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 17:16 Η Pak έγραψε: #11 04-11-21 17:16 Κοιτα αμα θες φοιτητική ζωη, μιας και εχω περάσει απο Αθηνα, Θεσσαλονικη και Πατρα(όσον αφορα τις μεγάλες πόλεις) θεωρω οτι η Πατρα εχει την καλύτερη φοιτητική ζωη. Είσαι σίγουρη, ομως,οτι πρεπει να κοιταξεις αν αξιζει η φοιτητικη ζωη της Πατρας για να παρεις την αποφαση σου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Νοεμβρίου 2021 Εννοω, μηπως πρεπει να δωσεις αλλου βαρύτητα; Τελευταία επεξεργασία: 4 Νοεμβρίου 2021 vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 10:32 Η vanessa21: #12 05-11-21 10:32 Γνωριζετε αν ακομη συμβαινουν αμοιβαιες μετεγγραφες; Επισης, αν καποιος εχει τη δυνατοτητα σε επομενο ετος να κανει αιτηση για μετεγγραφη; Συν, αν αιτηθω μετεγγραφη,την παρω και στο τελος δεν την δεχτω στερω τη θεση αυτη απο καποιον αλλο; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 10:46 Η Grand Duchess: #13 05-11-21 10:46 Αρχική Δημοσίευση από vanessa21: Γνωριζετε αν ακομη συμβαινουν αμοιβαιες μετεγγραφες; Επισης, αν καποιος εχει τη δυνατοτητα σε επομενο ετος να κανει αιτηση για μετεγγραφη; Συν, αν αιτηθω μετεγγραφη,την παρω και στο τελος δεν την δεχτω στερω τη θεση αυτη απο καποιον αλλο; Click για ανάπτυξη... Αμοιβαίες μετεγγραφές δεν επιτρέπονται για σχολές από/προς στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Και ναι στερείς θέση αν δεν την πάρεις. vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2021 στις 21:48 Η vanessa21: #14 30-11-21 21:48 Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ Αθήνα και έχω παρατηρήσει ότι η φιλοσοφία των καθηγητών διαφέρει, προσωπικά αισθάνομαι ότι το μάθημα είναι πιο απρόσωπο, ενώ οι καθηγητές "αποφεύγουν" τις ερωτήσεις, ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι η ιδέα μου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2021 Και κάτι ακόμη, πιστεύετε γενικά ότι τα άτομα στην Αθήνα είναι πιο "κλειστά" απ ότι στην Επαρχία ; (λόγω του πληθυσμού,των μεγαλύτερων αποστάσεων). Απ ότι έχω ακούσει πολλοί που μένουν εδώ, μένουν στις ίδιες παρέες και δεν τους ενδιαφέρει να γνωρίσουν άτομα και αυτό μου φαίνεται τόσο περίεργο, σας παρακαλώ διαψεύστε τους !! Τελευταία επεξεργασία: 30 Νοεμβρίου 2021 Αλκης Κ. Δραστήριο μέλος Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Αλκης Κ. έγραψε: #15 30-11-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από vanessa21: Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ Αθήνα και έχω παρατηρήσει ότι η φιλοσοφία των καθηγητών διαφέρει, προσωπικά αισθάνομαι ότι το μάθημα είναι πιο απρόσωπο, ενώ οι καθηγητές "αποφεύγουν" τις ερωτήσεις, ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι η ιδέα μου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2021 Και κάτι ακόμη, πιστεύετε γενικά ότι τα άτομα στην Αθήνα είναι πιο "κλειστά" απ ότι στην Επαρχία ; (λόγω του πληθυσμού,των μεγαλύτερων αποστάσεων). Απ ότι έχω ακούσει πολλοί που μένουν εδώ, μένουν στις ίδιες παρέες και δεν τους ενδιαφέρει να γνωρίσουν άτομα και αυτό μου φαίνεται τόσο περίεργο, σας παρακαλώ διαψεύστε τους !! Click για ανάπτυξη... Κοίταξε και εγώ πριν λίγα χρόνια τα ίδια σκεφτόμουν ότι το εκπα είναι πιο αναγνωρισμένο (ισχύει χωρίς ιδιαίτερο λόγο) και είναι πιο καλές σχολές κλπ. Τέλος πάντων να μην πολυλογω σπουδάζω ιατρική στην Πάτρα και σε συζήτηση μου με φοιτητή της Αθήνας ιδιού έτους όταν κατάλαβα τι ύλη κάνουν και τι γνώσεις έχουν εκλασα στα γέλια και σκέψου δεν είμαι κανένας φοιτήταρας λίγο πάνω από το μεσο όρο είμαι. Σκέψου να ειμουν σαν τους συμφοιτητές μου που σκίζονται τα παιδιά πραγματικά τι διαφορά θα υπήρχε. Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και στα φάρμακα απλά το αναφέρω για να ξέρεις ότι το αναγνωρισμένο δεν είναι πάντα το καλύτερο χωρίς να εννοώ ότι η ιατρική της Αθήνας δεν είναι καλή έτσι μην τρελαθουμε ίσως αυτά που κάνουμε εμείς να είναι too much. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:08 Ο allall1 έγραψε: #16 01-12-21 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κοιτα αμα θες φοιτητική ζωη, μιας και εχω περάσει απο Αθηνα, Θεσσαλονικη και Πατρα(όσον αφορα τις μεγάλες πόλεις) θεωρω οτι η Πατρα εχει την καλύτερη φοιτητική ζωη. Είσαι σίγουρη, ομως,οτι πρεπει να κοιταξεις αν αξιζει η φοιτητικη ζωη της Πατρας για να παρεις την αποφαση σου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Νοεμβρίου 2021 Εννοω, μηπως πρεπει να δωσεις αλλου βαρύτητα; Click για ανάπτυξη... Η φοιτητικη σ ζωή στην Πάτρα δεν είναι καλύτερη λόγω πόλης αλλά λόγω ανθρώπων που έτυχε να γνωρίσεις. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:28 Η Pak έγραψε: #17 01-12-21 13:28 Αρχική Δημοσίευση από allall1: Η φοιτητικη σ ζωή στην Πάτρα δεν είναι καλύτερη λόγω πόλης αλλά λόγω ανθρώπων που έτυχε να γνωρίσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω υπάρξει φοιτήτρια σε ολες, ειναι αδύνατον λογω της ηλικίας μου, ποτε πρόλαβα, ποσες σπουδές πια. Απλα εχω βρεθεί και στις τρεις αρκετές φορές μαζι με φοιτητές, φίλους(ακομα και με τους ίδιους και στις τρεις) και εχω καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα,στο οποίο συμφωνούν πολλοί. Αλλα καταλαβαίνω πως το λες Pharmacist01 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:03 Ο Pharmacist01: #18 01-12-21 17:03 Ξεκάθαρα στην Αθήνα θα είναι όλα πιο απρόσωπα. Να το ξέρεις αυτό. Για αυτό εγώ σου πρότεινα Πάτρα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Kakoskos Vagelis30 thewitcher tan07 Lydiaaaaaaa Corfu kitty MrDragonboy ogigidi sousta αντιγονη. Nikoleta_Giann marilena122 marioutela teo752 elevag ένας τυχαίος Eirinakiii8 angel27_ Fofifofi78 emilyfan85 Κ... srg96 Kirk kost28 Vask marianna04 estrela Mariap. pannnos1992 lnesb Annou1 vanessa21 Dr. Gl. Luminous Meow eukleidhs1821 Nala SlimShady Miranda32 korlef Αλκης Κ. george777 tsiobieman Pharmacist01 katerinavld kiyoshi ΓΙΑΝΝΗΣ61 allall1 Student 123 Anna10 RRRRRR1 Unboxholics snowy iminspain Ανώνυμη Panos_02 xrisamikol Marple emzou GeorgePap2003 VforVendetta New member Jimmy20 KingOfPop constansn Ryuzaki SVTIRIA Alexandr0s7 Stanword KingPoul Lathy το κοριτσι του μαη George9989 T C xakounaamatata οθεσσαλονικιος KaterinaL Giii Eri0611 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο αρχηγος, ο ονομαζόμενος και ως ''σκυλι'' απο τους φοιτητες. Click για ανάπτυξη... δεν σε πιανω
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 15:53 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 04-11-21 15:53 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: δεν σε πιανω Click για ανάπτυξη... Ε τι αλλο να πω , εσενα σε εχει απορροφήσει μαλλον ο bolzano Η αντίδραση του Πρύτανη του Παν/μίου Πατρών στο χαρακτηρισμό του "σκυλί" από φοιτητές ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Η αντίδραση του Πρύτανη του Παν/μίου Πατρών στο χαρακτηρισμό του "σκυλί" από φοιτητές - Την έντονη αντίδραση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστου Μπούρα προκάλεσε ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων που καλούν σε συγκέντρωση σήμερα το πρωί έξω από την Πρυτανεία του ΑΕΙ της... www.foititikanea.gr vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 17:04 Η vanessa21: #10 04-11-21 17:04 Πιστεύετε αξίζει να ζήσω την "φοιτητική ζωή" στην Πάτρα φέτος και να πάρω μετεγγραφή του χρόνου; (τώρα την έχω σίγουρη όμως) Επίσης γίνεται κάτι τέτοιο σωστά; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 17:16 Η Pak έγραψε: #11 04-11-21 17:16 Κοιτα αμα θες φοιτητική ζωη, μιας και εχω περάσει απο Αθηνα, Θεσσαλονικη και Πατρα(όσον αφορα τις μεγάλες πόλεις) θεωρω οτι η Πατρα εχει την καλύτερη φοιτητική ζωη. Είσαι σίγουρη, ομως,οτι πρεπει να κοιταξεις αν αξιζει η φοιτητικη ζωη της Πατρας για να παρεις την αποφαση σου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Νοεμβρίου 2021 Εννοω, μηπως πρεπει να δωσεις αλλου βαρύτητα; Τελευταία επεξεργασία: 4 Νοεμβρίου 2021 vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 10:32 Η vanessa21: #12 05-11-21 10:32 Γνωριζετε αν ακομη συμβαινουν αμοιβαιες μετεγγραφες; Επισης, αν καποιος εχει τη δυνατοτητα σε επομενο ετος να κανει αιτηση για μετεγγραφη; Συν, αν αιτηθω μετεγγραφη,την παρω και στο τελος δεν την δεχτω στερω τη θεση αυτη απο καποιον αλλο; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 10:46 Η Grand Duchess: #13 05-11-21 10:46 Αρχική Δημοσίευση από vanessa21: Γνωριζετε αν ακομη συμβαινουν αμοιβαιες μετεγγραφες; Επισης, αν καποιος εχει τη δυνατοτητα σε επομενο ετος να κανει αιτηση για μετεγγραφη; Συν, αν αιτηθω μετεγγραφη,την παρω και στο τελος δεν την δεχτω στερω τη θεση αυτη απο καποιον αλλο; Click για ανάπτυξη... Αμοιβαίες μετεγγραφές δεν επιτρέπονται για σχολές από/προς στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Και ναι στερείς θέση αν δεν την πάρεις. vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2021 στις 21:48 Η vanessa21: #14 30-11-21 21:48 Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ Αθήνα και έχω παρατηρήσει ότι η φιλοσοφία των καθηγητών διαφέρει, προσωπικά αισθάνομαι ότι το μάθημα είναι πιο απρόσωπο, ενώ οι καθηγητές "αποφεύγουν" τις ερωτήσεις, ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι η ιδέα μου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2021 Και κάτι ακόμη, πιστεύετε γενικά ότι τα άτομα στην Αθήνα είναι πιο "κλειστά" απ ότι στην Επαρχία ; (λόγω του πληθυσμού,των μεγαλύτερων αποστάσεων). Απ ότι έχω ακούσει πολλοί που μένουν εδώ, μένουν στις ίδιες παρέες και δεν τους ενδιαφέρει να γνωρίσουν άτομα και αυτό μου φαίνεται τόσο περίεργο, σας παρακαλώ διαψεύστε τους !! Τελευταία επεξεργασία: 30 Νοεμβρίου 2021 Αλκης Κ. Δραστήριο μέλος Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Αλκης Κ. έγραψε: #15 30-11-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από vanessa21: Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ Αθήνα και έχω παρατηρήσει ότι η φιλοσοφία των καθηγητών διαφέρει, προσωπικά αισθάνομαι ότι το μάθημα είναι πιο απρόσωπο, ενώ οι καθηγητές "αποφεύγουν" τις ερωτήσεις, ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι η ιδέα μου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2021 Και κάτι ακόμη, πιστεύετε γενικά ότι τα άτομα στην Αθήνα είναι πιο "κλειστά" απ ότι στην Επαρχία ; (λόγω του πληθυσμού,των μεγαλύτερων αποστάσεων). Απ ότι έχω ακούσει πολλοί που μένουν εδώ, μένουν στις ίδιες παρέες και δεν τους ενδιαφέρει να γνωρίσουν άτομα και αυτό μου φαίνεται τόσο περίεργο, σας παρακαλώ διαψεύστε τους !! Click για ανάπτυξη... Κοίταξε και εγώ πριν λίγα χρόνια τα ίδια σκεφτόμουν ότι το εκπα είναι πιο αναγνωρισμένο (ισχύει χωρίς ιδιαίτερο λόγο) και είναι πιο καλές σχολές κλπ. Τέλος πάντων να μην πολυλογω σπουδάζω ιατρική στην Πάτρα και σε συζήτηση μου με φοιτητή της Αθήνας ιδιού έτους όταν κατάλαβα τι ύλη κάνουν και τι γνώσεις έχουν εκλασα στα γέλια και σκέψου δεν είμαι κανένας φοιτήταρας λίγο πάνω από το μεσο όρο είμαι. Σκέψου να ειμουν σαν τους συμφοιτητές μου που σκίζονται τα παιδιά πραγματικά τι διαφορά θα υπήρχε. Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και στα φάρμακα απλά το αναφέρω για να ξέρεις ότι το αναγνωρισμένο δεν είναι πάντα το καλύτερο χωρίς να εννοώ ότι η ιατρική της Αθήνας δεν είναι καλή έτσι μην τρελαθουμε ίσως αυτά που κάνουμε εμείς να είναι too much. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:08 Ο allall1 έγραψε: #16 01-12-21 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κοιτα αμα θες φοιτητική ζωη, μιας και εχω περάσει απο Αθηνα, Θεσσαλονικη και Πατρα(όσον αφορα τις μεγάλες πόλεις) θεωρω οτι η Πατρα εχει την καλύτερη φοιτητική ζωη. Είσαι σίγουρη, ομως,οτι πρεπει να κοιταξεις αν αξιζει η φοιτητικη ζωη της Πατρας για να παρεις την αποφαση σου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Νοεμβρίου 2021 Εννοω, μηπως πρεπει να δωσεις αλλου βαρύτητα; Click για ανάπτυξη... Η φοιτητικη σ ζωή στην Πάτρα δεν είναι καλύτερη λόγω πόλης αλλά λόγω ανθρώπων που έτυχε να γνωρίσεις. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:28 Η Pak έγραψε: #17 01-12-21 13:28 Αρχική Δημοσίευση από allall1: Η φοιτητικη σ ζωή στην Πάτρα δεν είναι καλύτερη λόγω πόλης αλλά λόγω ανθρώπων που έτυχε να γνωρίσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω υπάρξει φοιτήτρια σε ολες, ειναι αδύνατον λογω της ηλικίας μου, ποτε πρόλαβα, ποσες σπουδές πια. Απλα εχω βρεθεί και στις τρεις αρκετές φορές μαζι με φοιτητές, φίλους(ακομα και με τους ίδιους και στις τρεις) και εχω καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα,στο οποίο συμφωνούν πολλοί. Αλλα καταλαβαίνω πως το λες Pharmacist01 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:03 Ο Pharmacist01: #18 01-12-21 17:03 Ξεκάθαρα στην Αθήνα θα είναι όλα πιο απρόσωπα. Να το ξέρεις αυτό. Για αυτό εγώ σου πρότεινα Πάτρα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Kakoskos Vagelis30 thewitcher tan07 Lydiaaaaaaa Corfu kitty MrDragonboy ogigidi sousta αντιγονη. Nikoleta_Giann marilena122 marioutela teo752 elevag ένας τυχαίος Eirinakiii8 angel27_ Fofifofi78 emilyfan85 Κ... srg96 Kirk kost28 Vask marianna04 estrela Mariap. pannnos1992 lnesb Annou1 vanessa21 Dr. Gl. Luminous Meow eukleidhs1821 Nala SlimShady Miranda32 korlef Αλκης Κ. george777 tsiobieman Pharmacist01 katerinavld kiyoshi ΓΙΑΝΝΗΣ61 allall1 Student 123 Anna10 RRRRRR1 Unboxholics snowy iminspain Ανώνυμη Panos_02 xrisamikol Marple emzou GeorgePap2003 VforVendetta New member Jimmy20 KingOfPop constansn Ryuzaki SVTIRIA Alexandr0s7 Stanword KingPoul Lathy το κοριτσι του μαη George9989 T C xakounaamatata οθεσσαλονικιος KaterinaL Giii Eri0611 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: δεν σε πιανω Click για ανάπτυξη... Ε τι αλλο να πω , εσενα σε εχει απορροφήσει μαλλον ο bolzano Η αντίδραση του Πρύτανη του Παν/μίου Πατρών στο χαρακτηρισμό του "σκυλί" από φοιτητές ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Η αντίδραση του Πρύτανη του Παν/μίου Πατρών στο χαρακτηρισμό του "σκυλί" από φοιτητές - Την έντονη αντίδραση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστου Μπούρα προκάλεσε ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων που καλούν σε συγκέντρωση σήμερα το πρωί έξω από την Πρυτανεία του ΑΕΙ της... www.foititikanea.gr
vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 17:04 Η vanessa21: #10 04-11-21 17:04 Πιστεύετε αξίζει να ζήσω την "φοιτητική ζωή" στην Πάτρα φέτος και να πάρω μετεγγραφή του χρόνου; (τώρα την έχω σίγουρη όμως) Επίσης γίνεται κάτι τέτοιο σωστά; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 17:16 Η Pak έγραψε: #11 04-11-21 17:16 Κοιτα αμα θες φοιτητική ζωη, μιας και εχω περάσει απο Αθηνα, Θεσσαλονικη και Πατρα(όσον αφορα τις μεγάλες πόλεις) θεωρω οτι η Πατρα εχει την καλύτερη φοιτητική ζωη. Είσαι σίγουρη, ομως,οτι πρεπει να κοιταξεις αν αξιζει η φοιτητικη ζωη της Πατρας για να παρεις την αποφαση σου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Νοεμβρίου 2021 Εννοω, μηπως πρεπει να δωσεις αλλου βαρύτητα; Τελευταία επεξεργασία: 4 Νοεμβρίου 2021 vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 10:32 Η vanessa21: #12 05-11-21 10:32 Γνωριζετε αν ακομη συμβαινουν αμοιβαιες μετεγγραφες; Επισης, αν καποιος εχει τη δυνατοτητα σε επομενο ετος να κανει αιτηση για μετεγγραφη; Συν, αν αιτηθω μετεγγραφη,την παρω και στο τελος δεν την δεχτω στερω τη θεση αυτη απο καποιον αλλο; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 10:46 Η Grand Duchess: #13 05-11-21 10:46 Αρχική Δημοσίευση από vanessa21: Γνωριζετε αν ακομη συμβαινουν αμοιβαιες μετεγγραφες; Επισης, αν καποιος εχει τη δυνατοτητα σε επομενο ετος να κανει αιτηση για μετεγγραφη; Συν, αν αιτηθω μετεγγραφη,την παρω και στο τελος δεν την δεχτω στερω τη θεση αυτη απο καποιον αλλο; Click για ανάπτυξη... Αμοιβαίες μετεγγραφές δεν επιτρέπονται για σχολές από/προς στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Και ναι στερείς θέση αν δεν την πάρεις. vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2021 στις 21:48 Η vanessa21: #14 30-11-21 21:48 Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ Αθήνα και έχω παρατηρήσει ότι η φιλοσοφία των καθηγητών διαφέρει, προσωπικά αισθάνομαι ότι το μάθημα είναι πιο απρόσωπο, ενώ οι καθηγητές "αποφεύγουν" τις ερωτήσεις, ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι η ιδέα μου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2021 Και κάτι ακόμη, πιστεύετε γενικά ότι τα άτομα στην Αθήνα είναι πιο "κλειστά" απ ότι στην Επαρχία ; (λόγω του πληθυσμού,των μεγαλύτερων αποστάσεων). Απ ότι έχω ακούσει πολλοί που μένουν εδώ, μένουν στις ίδιες παρέες και δεν τους ενδιαφέρει να γνωρίσουν άτομα και αυτό μου φαίνεται τόσο περίεργο, σας παρακαλώ διαψεύστε τους !! Τελευταία επεξεργασία: 30 Νοεμβρίου 2021 Αλκης Κ. Δραστήριο μέλος Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Αλκης Κ. έγραψε: #15 30-11-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από vanessa21: Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ Αθήνα και έχω παρατηρήσει ότι η φιλοσοφία των καθηγητών διαφέρει, προσωπικά αισθάνομαι ότι το μάθημα είναι πιο απρόσωπο, ενώ οι καθηγητές "αποφεύγουν" τις ερωτήσεις, ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι η ιδέα μου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2021 Και κάτι ακόμη, πιστεύετε γενικά ότι τα άτομα στην Αθήνα είναι πιο "κλειστά" απ ότι στην Επαρχία ; (λόγω του πληθυσμού,των μεγαλύτερων αποστάσεων). Απ ότι έχω ακούσει πολλοί που μένουν εδώ, μένουν στις ίδιες παρέες και δεν τους ενδιαφέρει να γνωρίσουν άτομα και αυτό μου φαίνεται τόσο περίεργο, σας παρακαλώ διαψεύστε τους !! Click για ανάπτυξη... Κοίταξε και εγώ πριν λίγα χρόνια τα ίδια σκεφτόμουν ότι το εκπα είναι πιο αναγνωρισμένο (ισχύει χωρίς ιδιαίτερο λόγο) και είναι πιο καλές σχολές κλπ. Τέλος πάντων να μην πολυλογω σπουδάζω ιατρική στην Πάτρα και σε συζήτηση μου με φοιτητή της Αθήνας ιδιού έτους όταν κατάλαβα τι ύλη κάνουν και τι γνώσεις έχουν εκλασα στα γέλια και σκέψου δεν είμαι κανένας φοιτήταρας λίγο πάνω από το μεσο όρο είμαι. Σκέψου να ειμουν σαν τους συμφοιτητές μου που σκίζονται τα παιδιά πραγματικά τι διαφορά θα υπήρχε. Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και στα φάρμακα απλά το αναφέρω για να ξέρεις ότι το αναγνωρισμένο δεν είναι πάντα το καλύτερο χωρίς να εννοώ ότι η ιατρική της Αθήνας δεν είναι καλή έτσι μην τρελαθουμε ίσως αυτά που κάνουμε εμείς να είναι too much. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:08 Ο allall1 έγραψε: #16 01-12-21 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κοιτα αμα θες φοιτητική ζωη, μιας και εχω περάσει απο Αθηνα, Θεσσαλονικη και Πατρα(όσον αφορα τις μεγάλες πόλεις) θεωρω οτι η Πατρα εχει την καλύτερη φοιτητική ζωη. Είσαι σίγουρη, ομως,οτι πρεπει να κοιταξεις αν αξιζει η φοιτητικη ζωη της Πατρας για να παρεις την αποφαση σου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Νοεμβρίου 2021 Εννοω, μηπως πρεπει να δωσεις αλλου βαρύτητα; Click για ανάπτυξη... Η φοιτητικη σ ζωή στην Πάτρα δεν είναι καλύτερη λόγω πόλης αλλά λόγω ανθρώπων που έτυχε να γνωρίσεις. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:28 Η Pak έγραψε: #17 01-12-21 13:28 Αρχική Δημοσίευση από allall1: Η φοιτητικη σ ζωή στην Πάτρα δεν είναι καλύτερη λόγω πόλης αλλά λόγω ανθρώπων που έτυχε να γνωρίσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω υπάρξει φοιτήτρια σε ολες, ειναι αδύνατον λογω της ηλικίας μου, ποτε πρόλαβα, ποσες σπουδές πια. Απλα εχω βρεθεί και στις τρεις αρκετές φορές μαζι με φοιτητές, φίλους(ακομα και με τους ίδιους και στις τρεις) και εχω καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα,στο οποίο συμφωνούν πολλοί. Αλλα καταλαβαίνω πως το λες Pharmacist01 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:03 Ο Pharmacist01: #18 01-12-21 17:03 Ξεκάθαρα στην Αθήνα θα είναι όλα πιο απρόσωπα. Να το ξέρεις αυτό. Για αυτό εγώ σου πρότεινα Πάτρα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Kakoskos Vagelis30 thewitcher tan07 Lydiaaaaaaa Corfu kitty MrDragonboy ogigidi sousta αντιγονη. Nikoleta_Giann marilena122 marioutela teo752 elevag ένας τυχαίος Eirinakiii8 angel27_ Fofifofi78 emilyfan85 Κ... srg96 Kirk kost28 Vask marianna04 estrela Mariap. pannnos1992 lnesb Annou1 vanessa21 Dr. Gl. Luminous Meow eukleidhs1821 Nala SlimShady Miranda32 korlef Αλκης Κ. george777 tsiobieman Pharmacist01 katerinavld kiyoshi ΓΙΑΝΝΗΣ61 allall1 Student 123 Anna10 RRRRRR1 Unboxholics snowy iminspain Ανώνυμη Panos_02 xrisamikol Marple emzou GeorgePap2003 VforVendetta New member Jimmy20 KingOfPop constansn Ryuzaki SVTIRIA Alexandr0s7 Stanword KingPoul Lathy το κοριτσι του μαη George9989 T C xakounaamatata οθεσσαλονικιος KaterinaL Giii Eri0611 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πιστεύετε αξίζει να ζήσω την "φοιτητική ζωή" στην Πάτρα φέτος και να πάρω μετεγγραφή του χρόνου; (τώρα την έχω σίγουρη όμως) Επίσης γίνεται κάτι τέτοιο σωστά;
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2021 στις 17:16 Η Pak έγραψε: #11 04-11-21 17:16 Κοιτα αμα θες φοιτητική ζωη, μιας και εχω περάσει απο Αθηνα, Θεσσαλονικη και Πατρα(όσον αφορα τις μεγάλες πόλεις) θεωρω οτι η Πατρα εχει την καλύτερη φοιτητική ζωη. Είσαι σίγουρη, ομως,οτι πρεπει να κοιταξεις αν αξιζει η φοιτητικη ζωη της Πατρας για να παρεις την αποφαση σου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Νοεμβρίου 2021 Εννοω, μηπως πρεπει να δωσεις αλλου βαρύτητα; Τελευταία επεξεργασία: 4 Νοεμβρίου 2021 vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 10:32 Η vanessa21: #12 05-11-21 10:32 Γνωριζετε αν ακομη συμβαινουν αμοιβαιες μετεγγραφες; Επισης, αν καποιος εχει τη δυνατοτητα σε επομενο ετος να κανει αιτηση για μετεγγραφη; Συν, αν αιτηθω μετεγγραφη,την παρω και στο τελος δεν την δεχτω στερω τη θεση αυτη απο καποιον αλλο; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 10:46 Η Grand Duchess: #13 05-11-21 10:46 Αρχική Δημοσίευση από vanessa21: Γνωριζετε αν ακομη συμβαινουν αμοιβαιες μετεγγραφες; Επισης, αν καποιος εχει τη δυνατοτητα σε επομενο ετος να κανει αιτηση για μετεγγραφη; Συν, αν αιτηθω μετεγγραφη,την παρω και στο τελος δεν την δεχτω στερω τη θεση αυτη απο καποιον αλλο; Click για ανάπτυξη... Αμοιβαίες μετεγγραφές δεν επιτρέπονται για σχολές από/προς στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Και ναι στερείς θέση αν δεν την πάρεις. vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2021 στις 21:48 Η vanessa21: #14 30-11-21 21:48 Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ Αθήνα και έχω παρατηρήσει ότι η φιλοσοφία των καθηγητών διαφέρει, προσωπικά αισθάνομαι ότι το μάθημα είναι πιο απρόσωπο, ενώ οι καθηγητές "αποφεύγουν" τις ερωτήσεις, ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι η ιδέα μου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2021 Και κάτι ακόμη, πιστεύετε γενικά ότι τα άτομα στην Αθήνα είναι πιο "κλειστά" απ ότι στην Επαρχία ; (λόγω του πληθυσμού,των μεγαλύτερων αποστάσεων). Απ ότι έχω ακούσει πολλοί που μένουν εδώ, μένουν στις ίδιες παρέες και δεν τους ενδιαφέρει να γνωρίσουν άτομα και αυτό μου φαίνεται τόσο περίεργο, σας παρακαλώ διαψεύστε τους !! Τελευταία επεξεργασία: 30 Νοεμβρίου 2021 Αλκης Κ. Δραστήριο μέλος Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Αλκης Κ. έγραψε: #15 30-11-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από vanessa21: Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ Αθήνα και έχω παρατηρήσει ότι η φιλοσοφία των καθηγητών διαφέρει, προσωπικά αισθάνομαι ότι το μάθημα είναι πιο απρόσωπο, ενώ οι καθηγητές "αποφεύγουν" τις ερωτήσεις, ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι η ιδέα μου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2021 Και κάτι ακόμη, πιστεύετε γενικά ότι τα άτομα στην Αθήνα είναι πιο "κλειστά" απ ότι στην Επαρχία ; (λόγω του πληθυσμού,των μεγαλύτερων αποστάσεων). Απ ότι έχω ακούσει πολλοί που μένουν εδώ, μένουν στις ίδιες παρέες και δεν τους ενδιαφέρει να γνωρίσουν άτομα και αυτό μου φαίνεται τόσο περίεργο, σας παρακαλώ διαψεύστε τους !! Click για ανάπτυξη... Κοίταξε και εγώ πριν λίγα χρόνια τα ίδια σκεφτόμουν ότι το εκπα είναι πιο αναγνωρισμένο (ισχύει χωρίς ιδιαίτερο λόγο) και είναι πιο καλές σχολές κλπ. Τέλος πάντων να μην πολυλογω σπουδάζω ιατρική στην Πάτρα και σε συζήτηση μου με φοιτητή της Αθήνας ιδιού έτους όταν κατάλαβα τι ύλη κάνουν και τι γνώσεις έχουν εκλασα στα γέλια και σκέψου δεν είμαι κανένας φοιτήταρας λίγο πάνω από το μεσο όρο είμαι. Σκέψου να ειμουν σαν τους συμφοιτητές μου που σκίζονται τα παιδιά πραγματικά τι διαφορά θα υπήρχε. Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και στα φάρμακα απλά το αναφέρω για να ξέρεις ότι το αναγνωρισμένο δεν είναι πάντα το καλύτερο χωρίς να εννοώ ότι η ιατρική της Αθήνας δεν είναι καλή έτσι μην τρελαθουμε ίσως αυτά που κάνουμε εμείς να είναι too much. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:08 Ο allall1 έγραψε: #16 01-12-21 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κοιτα αμα θες φοιτητική ζωη, μιας και εχω περάσει απο Αθηνα, Θεσσαλονικη και Πατρα(όσον αφορα τις μεγάλες πόλεις) θεωρω οτι η Πατρα εχει την καλύτερη φοιτητική ζωη. Είσαι σίγουρη, ομως,οτι πρεπει να κοιταξεις αν αξιζει η φοιτητικη ζωη της Πατρας για να παρεις την αποφαση σου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Νοεμβρίου 2021 Εννοω, μηπως πρεπει να δωσεις αλλου βαρύτητα; Click για ανάπτυξη... Η φοιτητικη σ ζωή στην Πάτρα δεν είναι καλύτερη λόγω πόλης αλλά λόγω ανθρώπων που έτυχε να γνωρίσεις. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:28 Η Pak έγραψε: #17 01-12-21 13:28 Αρχική Δημοσίευση από allall1: Η φοιτητικη σ ζωή στην Πάτρα δεν είναι καλύτερη λόγω πόλης αλλά λόγω ανθρώπων που έτυχε να γνωρίσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω υπάρξει φοιτήτρια σε ολες, ειναι αδύνατον λογω της ηλικίας μου, ποτε πρόλαβα, ποσες σπουδές πια. Απλα εχω βρεθεί και στις τρεις αρκετές φορές μαζι με φοιτητές, φίλους(ακομα και με τους ίδιους και στις τρεις) και εχω καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα,στο οποίο συμφωνούν πολλοί. Αλλα καταλαβαίνω πως το λες Pharmacist01 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:03 Ο Pharmacist01: #18 01-12-21 17:03 Ξεκάθαρα στην Αθήνα θα είναι όλα πιο απρόσωπα. Να το ξέρεις αυτό. Για αυτό εγώ σου πρότεινα Πάτρα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Kakoskos Vagelis30 thewitcher tan07 Lydiaaaaaaa Corfu kitty MrDragonboy ogigidi sousta αντιγονη. Nikoleta_Giann marilena122 marioutela teo752 elevag ένας τυχαίος Eirinakiii8 angel27_ Fofifofi78 emilyfan85 Κ... srg96 Kirk kost28 Vask marianna04 estrela Mariap. pannnos1992 lnesb Annou1 vanessa21 Dr. Gl. Luminous Meow eukleidhs1821 Nala SlimShady Miranda32 korlef Αλκης Κ. george777 tsiobieman Pharmacist01 katerinavld kiyoshi ΓΙΑΝΝΗΣ61 allall1 Student 123 Anna10 RRRRRR1 Unboxholics snowy iminspain Ανώνυμη Panos_02 xrisamikol Marple emzou GeorgePap2003 VforVendetta New member Jimmy20 KingOfPop constansn Ryuzaki SVTIRIA Alexandr0s7 Stanword KingPoul Lathy το κοριτσι του μαη George9989 T C xakounaamatata οθεσσαλονικιος KaterinaL Giii Eri0611 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κοιτα αμα θες φοιτητική ζωη, μιας και εχω περάσει απο Αθηνα, Θεσσαλονικη και Πατρα(όσον αφορα τις μεγάλες πόλεις) θεωρω οτι η Πατρα εχει την καλύτερη φοιτητική ζωη. Είσαι σίγουρη, ομως,οτι πρεπει να κοιταξεις αν αξιζει η φοιτητικη ζωη της Πατρας για να παρεις την αποφαση σου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Νοεμβρίου 2021 Εννοω, μηπως πρεπει να δωσεις αλλου βαρύτητα;
vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 10:32 Η vanessa21: #12 05-11-21 10:32 Γνωριζετε αν ακομη συμβαινουν αμοιβαιες μετεγγραφες; Επισης, αν καποιος εχει τη δυνατοτητα σε επομενο ετος να κανει αιτηση για μετεγγραφη; Συν, αν αιτηθω μετεγγραφη,την παρω και στο τελος δεν την δεχτω στερω τη θεση αυτη απο καποιον αλλο; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 10:46 Η Grand Duchess: #13 05-11-21 10:46 Αρχική Δημοσίευση από vanessa21: Γνωριζετε αν ακομη συμβαινουν αμοιβαιες μετεγγραφες; Επισης, αν καποιος εχει τη δυνατοτητα σε επομενο ετος να κανει αιτηση για μετεγγραφη; Συν, αν αιτηθω μετεγγραφη,την παρω και στο τελος δεν την δεχτω στερω τη θεση αυτη απο καποιον αλλο; Click για ανάπτυξη... Αμοιβαίες μετεγγραφές δεν επιτρέπονται για σχολές από/προς στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Και ναι στερείς θέση αν δεν την πάρεις. vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2021 στις 21:48 Η vanessa21: #14 30-11-21 21:48 Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ Αθήνα και έχω παρατηρήσει ότι η φιλοσοφία των καθηγητών διαφέρει, προσωπικά αισθάνομαι ότι το μάθημα είναι πιο απρόσωπο, ενώ οι καθηγητές "αποφεύγουν" τις ερωτήσεις, ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι η ιδέα μου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2021 Και κάτι ακόμη, πιστεύετε γενικά ότι τα άτομα στην Αθήνα είναι πιο "κλειστά" απ ότι στην Επαρχία ; (λόγω του πληθυσμού,των μεγαλύτερων αποστάσεων). Απ ότι έχω ακούσει πολλοί που μένουν εδώ, μένουν στις ίδιες παρέες και δεν τους ενδιαφέρει να γνωρίσουν άτομα και αυτό μου φαίνεται τόσο περίεργο, σας παρακαλώ διαψεύστε τους !! Τελευταία επεξεργασία: 30 Νοεμβρίου 2021 Αλκης Κ. Δραστήριο μέλος Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Αλκης Κ. έγραψε: #15 30-11-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από vanessa21: Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ Αθήνα και έχω παρατηρήσει ότι η φιλοσοφία των καθηγητών διαφέρει, προσωπικά αισθάνομαι ότι το μάθημα είναι πιο απρόσωπο, ενώ οι καθηγητές "αποφεύγουν" τις ερωτήσεις, ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι η ιδέα μου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2021 Και κάτι ακόμη, πιστεύετε γενικά ότι τα άτομα στην Αθήνα είναι πιο "κλειστά" απ ότι στην Επαρχία ; (λόγω του πληθυσμού,των μεγαλύτερων αποστάσεων). Απ ότι έχω ακούσει πολλοί που μένουν εδώ, μένουν στις ίδιες παρέες και δεν τους ενδιαφέρει να γνωρίσουν άτομα και αυτό μου φαίνεται τόσο περίεργο, σας παρακαλώ διαψεύστε τους !! Click για ανάπτυξη... Κοίταξε και εγώ πριν λίγα χρόνια τα ίδια σκεφτόμουν ότι το εκπα είναι πιο αναγνωρισμένο (ισχύει χωρίς ιδιαίτερο λόγο) και είναι πιο καλές σχολές κλπ. Τέλος πάντων να μην πολυλογω σπουδάζω ιατρική στην Πάτρα και σε συζήτηση μου με φοιτητή της Αθήνας ιδιού έτους όταν κατάλαβα τι ύλη κάνουν και τι γνώσεις έχουν εκλασα στα γέλια και σκέψου δεν είμαι κανένας φοιτήταρας λίγο πάνω από το μεσο όρο είμαι. Σκέψου να ειμουν σαν τους συμφοιτητές μου που σκίζονται τα παιδιά πραγματικά τι διαφορά θα υπήρχε. Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και στα φάρμακα απλά το αναφέρω για να ξέρεις ότι το αναγνωρισμένο δεν είναι πάντα το καλύτερο χωρίς να εννοώ ότι η ιατρική της Αθήνας δεν είναι καλή έτσι μην τρελαθουμε ίσως αυτά που κάνουμε εμείς να είναι too much. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:08 Ο allall1 έγραψε: #16 01-12-21 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κοιτα αμα θες φοιτητική ζωη, μιας και εχω περάσει απο Αθηνα, Θεσσαλονικη και Πατρα(όσον αφορα τις μεγάλες πόλεις) θεωρω οτι η Πατρα εχει την καλύτερη φοιτητική ζωη. Είσαι σίγουρη, ομως,οτι πρεπει να κοιταξεις αν αξιζει η φοιτητικη ζωη της Πατρας για να παρεις την αποφαση σου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Νοεμβρίου 2021 Εννοω, μηπως πρεπει να δωσεις αλλου βαρύτητα; Click για ανάπτυξη... Η φοιτητικη σ ζωή στην Πάτρα δεν είναι καλύτερη λόγω πόλης αλλά λόγω ανθρώπων που έτυχε να γνωρίσεις. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:28 Η Pak έγραψε: #17 01-12-21 13:28 Αρχική Δημοσίευση από allall1: Η φοιτητικη σ ζωή στην Πάτρα δεν είναι καλύτερη λόγω πόλης αλλά λόγω ανθρώπων που έτυχε να γνωρίσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω υπάρξει φοιτήτρια σε ολες, ειναι αδύνατον λογω της ηλικίας μου, ποτε πρόλαβα, ποσες σπουδές πια. Απλα εχω βρεθεί και στις τρεις αρκετές φορές μαζι με φοιτητές, φίλους(ακομα και με τους ίδιους και στις τρεις) και εχω καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα,στο οποίο συμφωνούν πολλοί. Αλλα καταλαβαίνω πως το λες Pharmacist01 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:03 Ο Pharmacist01: #18 01-12-21 17:03 Ξεκάθαρα στην Αθήνα θα είναι όλα πιο απρόσωπα. Να το ξέρεις αυτό. Για αυτό εγώ σου πρότεινα Πάτρα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Kakoskos Vagelis30 thewitcher tan07 Lydiaaaaaaa Corfu kitty MrDragonboy ogigidi sousta αντιγονη. Nikoleta_Giann marilena122 marioutela teo752 elevag ένας τυχαίος Eirinakiii8 angel27_ Fofifofi78 emilyfan85 Κ... srg96 Kirk kost28 Vask marianna04 estrela Mariap. pannnos1992 lnesb Annou1 vanessa21 Dr. Gl. Luminous Meow eukleidhs1821 Nala SlimShady Miranda32 korlef Αλκης Κ. george777 tsiobieman Pharmacist01 katerinavld kiyoshi ΓΙΑΝΝΗΣ61 allall1 Student 123 Anna10 RRRRRR1 Unboxholics snowy iminspain Ανώνυμη Panos_02 xrisamikol Marple emzou GeorgePap2003 VforVendetta New member Jimmy20 KingOfPop constansn Ryuzaki SVTIRIA Alexandr0s7 Stanword KingPoul Lathy το κοριτσι του μαη George9989 T C xakounaamatata οθεσσαλονικιος KaterinaL Giii Eri0611 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γνωριζετε αν ακομη συμβαινουν αμοιβαιες μετεγγραφες; Επισης, αν καποιος εχει τη δυνατοτητα σε επομενο ετος να κανει αιτηση για μετεγγραφη; Συν, αν αιτηθω μετεγγραφη,την παρω και στο τελος δεν την δεχτω στερω τη θεση αυτη απο καποιον αλλο;
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.180 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2021 στις 10:46 Η Grand Duchess: #13 05-11-21 10:46 Αρχική Δημοσίευση από vanessa21: Γνωριζετε αν ακομη συμβαινουν αμοιβαιες μετεγγραφες; Επισης, αν καποιος εχει τη δυνατοτητα σε επομενο ετος να κανει αιτηση για μετεγγραφη; Συν, αν αιτηθω μετεγγραφη,την παρω και στο τελος δεν την δεχτω στερω τη θεση αυτη απο καποιον αλλο; Click για ανάπτυξη... Αμοιβαίες μετεγγραφές δεν επιτρέπονται για σχολές από/προς στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Και ναι στερείς θέση αν δεν την πάρεις. vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2021 στις 21:48 Η vanessa21: #14 30-11-21 21:48 Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ Αθήνα και έχω παρατηρήσει ότι η φιλοσοφία των καθηγητών διαφέρει, προσωπικά αισθάνομαι ότι το μάθημα είναι πιο απρόσωπο, ενώ οι καθηγητές "αποφεύγουν" τις ερωτήσεις, ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι η ιδέα μου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2021 Και κάτι ακόμη, πιστεύετε γενικά ότι τα άτομα στην Αθήνα είναι πιο "κλειστά" απ ότι στην Επαρχία ; (λόγω του πληθυσμού,των μεγαλύτερων αποστάσεων). Απ ότι έχω ακούσει πολλοί που μένουν εδώ, μένουν στις ίδιες παρέες και δεν τους ενδιαφέρει να γνωρίσουν άτομα και αυτό μου φαίνεται τόσο περίεργο, σας παρακαλώ διαψεύστε τους !! Τελευταία επεξεργασία: 30 Νοεμβρίου 2021 Αλκης Κ. Δραστήριο μέλος Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Αλκης Κ. έγραψε: #15 30-11-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από vanessa21: Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ Αθήνα και έχω παρατηρήσει ότι η φιλοσοφία των καθηγητών διαφέρει, προσωπικά αισθάνομαι ότι το μάθημα είναι πιο απρόσωπο, ενώ οι καθηγητές "αποφεύγουν" τις ερωτήσεις, ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι η ιδέα μου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2021 Και κάτι ακόμη, πιστεύετε γενικά ότι τα άτομα στην Αθήνα είναι πιο "κλειστά" απ ότι στην Επαρχία ; (λόγω του πληθυσμού,των μεγαλύτερων αποστάσεων). Απ ότι έχω ακούσει πολλοί που μένουν εδώ, μένουν στις ίδιες παρέες και δεν τους ενδιαφέρει να γνωρίσουν άτομα και αυτό μου φαίνεται τόσο περίεργο, σας παρακαλώ διαψεύστε τους !! Click για ανάπτυξη... Κοίταξε και εγώ πριν λίγα χρόνια τα ίδια σκεφτόμουν ότι το εκπα είναι πιο αναγνωρισμένο (ισχύει χωρίς ιδιαίτερο λόγο) και είναι πιο καλές σχολές κλπ. Τέλος πάντων να μην πολυλογω σπουδάζω ιατρική στην Πάτρα και σε συζήτηση μου με φοιτητή της Αθήνας ιδιού έτους όταν κατάλαβα τι ύλη κάνουν και τι γνώσεις έχουν εκλασα στα γέλια και σκέψου δεν είμαι κανένας φοιτήταρας λίγο πάνω από το μεσο όρο είμαι. Σκέψου να ειμουν σαν τους συμφοιτητές μου που σκίζονται τα παιδιά πραγματικά τι διαφορά θα υπήρχε. Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και στα φάρμακα απλά το αναφέρω για να ξέρεις ότι το αναγνωρισμένο δεν είναι πάντα το καλύτερο χωρίς να εννοώ ότι η ιατρική της Αθήνας δεν είναι καλή έτσι μην τρελαθουμε ίσως αυτά που κάνουμε εμείς να είναι too much. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:08 Ο allall1 έγραψε: #16 01-12-21 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κοιτα αμα θες φοιτητική ζωη, μιας και εχω περάσει απο Αθηνα, Θεσσαλονικη και Πατρα(όσον αφορα τις μεγάλες πόλεις) θεωρω οτι η Πατρα εχει την καλύτερη φοιτητική ζωη. Είσαι σίγουρη, ομως,οτι πρεπει να κοιταξεις αν αξιζει η φοιτητικη ζωη της Πατρας για να παρεις την αποφαση σου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Νοεμβρίου 2021 Εννοω, μηπως πρεπει να δωσεις αλλου βαρύτητα; Click για ανάπτυξη... Η φοιτητικη σ ζωή στην Πάτρα δεν είναι καλύτερη λόγω πόλης αλλά λόγω ανθρώπων που έτυχε να γνωρίσεις. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:28 Η Pak έγραψε: #17 01-12-21 13:28 Αρχική Δημοσίευση από allall1: Η φοιτητικη σ ζωή στην Πάτρα δεν είναι καλύτερη λόγω πόλης αλλά λόγω ανθρώπων που έτυχε να γνωρίσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω υπάρξει φοιτήτρια σε ολες, ειναι αδύνατον λογω της ηλικίας μου, ποτε πρόλαβα, ποσες σπουδές πια. Απλα εχω βρεθεί και στις τρεις αρκετές φορές μαζι με φοιτητές, φίλους(ακομα και με τους ίδιους και στις τρεις) και εχω καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα,στο οποίο συμφωνούν πολλοί. Αλλα καταλαβαίνω πως το λες Pharmacist01 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:03 Ο Pharmacist01: #18 01-12-21 17:03 Ξεκάθαρα στην Αθήνα θα είναι όλα πιο απρόσωπα. Να το ξέρεις αυτό. Για αυτό εγώ σου πρότεινα Πάτρα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Kakoskos Vagelis30 thewitcher tan07 Lydiaaaaaaa Corfu kitty MrDragonboy ogigidi sousta αντιγονη. Nikoleta_Giann marilena122 marioutela teo752 elevag ένας τυχαίος Eirinakiii8 angel27_ Fofifofi78 emilyfan85 Κ... srg96 Kirk kost28 Vask marianna04 estrela Mariap. pannnos1992 lnesb Annou1 vanessa21 Dr. Gl. Luminous Meow eukleidhs1821 Nala SlimShady Miranda32 korlef Αλκης Κ. george777 tsiobieman Pharmacist01 katerinavld kiyoshi ΓΙΑΝΝΗΣ61 allall1 Student 123 Anna10 RRRRRR1 Unboxholics snowy iminspain Ανώνυμη Panos_02 xrisamikol Marple emzou GeorgePap2003 VforVendetta New member Jimmy20 KingOfPop constansn Ryuzaki SVTIRIA Alexandr0s7 Stanword KingPoul Lathy το κοριτσι του μαη George9989 T C xakounaamatata οθεσσαλονικιος KaterinaL Giii Eri0611 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vanessa21: Γνωριζετε αν ακομη συμβαινουν αμοιβαιες μετεγγραφες; Επισης, αν καποιος εχει τη δυνατοτητα σε επομενο ετος να κανει αιτηση για μετεγγραφη; Συν, αν αιτηθω μετεγγραφη,την παρω και στο τελος δεν την δεχτω στερω τη θεση αυτη απο καποιον αλλο; Click για ανάπτυξη... Αμοιβαίες μετεγγραφές δεν επιτρέπονται για σχολές από/προς στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Και ναι στερείς θέση αν δεν την πάρεις.
vanessa21 Νεοφερμένο μέλος Η vanessa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2021 στις 21:48 Η vanessa21: #14 30-11-21 21:48 Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ Αθήνα και έχω παρατηρήσει ότι η φιλοσοφία των καθηγητών διαφέρει, προσωπικά αισθάνομαι ότι το μάθημα είναι πιο απρόσωπο, ενώ οι καθηγητές "αποφεύγουν" τις ερωτήσεις, ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι η ιδέα μου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2021 Και κάτι ακόμη, πιστεύετε γενικά ότι τα άτομα στην Αθήνα είναι πιο "κλειστά" απ ότι στην Επαρχία ; (λόγω του πληθυσμού,των μεγαλύτερων αποστάσεων). Απ ότι έχω ακούσει πολλοί που μένουν εδώ, μένουν στις ίδιες παρέες και δεν τους ενδιαφέρει να γνωρίσουν άτομα και αυτό μου φαίνεται τόσο περίεργο, σας παρακαλώ διαψεύστε τους !! Τελευταία επεξεργασία: 30 Νοεμβρίου 2021 Αλκης Κ. Δραστήριο μέλος Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Αλκης Κ. έγραψε: #15 30-11-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από vanessa21: Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ Αθήνα και έχω παρατηρήσει ότι η φιλοσοφία των καθηγητών διαφέρει, προσωπικά αισθάνομαι ότι το μάθημα είναι πιο απρόσωπο, ενώ οι καθηγητές "αποφεύγουν" τις ερωτήσεις, ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι η ιδέα μου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2021 Και κάτι ακόμη, πιστεύετε γενικά ότι τα άτομα στην Αθήνα είναι πιο "κλειστά" απ ότι στην Επαρχία ; (λόγω του πληθυσμού,των μεγαλύτερων αποστάσεων). Απ ότι έχω ακούσει πολλοί που μένουν εδώ, μένουν στις ίδιες παρέες και δεν τους ενδιαφέρει να γνωρίσουν άτομα και αυτό μου φαίνεται τόσο περίεργο, σας παρακαλώ διαψεύστε τους !! Click για ανάπτυξη... Κοίταξε και εγώ πριν λίγα χρόνια τα ίδια σκεφτόμουν ότι το εκπα είναι πιο αναγνωρισμένο (ισχύει χωρίς ιδιαίτερο λόγο) και είναι πιο καλές σχολές κλπ. Τέλος πάντων να μην πολυλογω σπουδάζω ιατρική στην Πάτρα και σε συζήτηση μου με φοιτητή της Αθήνας ιδιού έτους όταν κατάλαβα τι ύλη κάνουν και τι γνώσεις έχουν εκλασα στα γέλια και σκέψου δεν είμαι κανένας φοιτήταρας λίγο πάνω από το μεσο όρο είμαι. Σκέψου να ειμουν σαν τους συμφοιτητές μου που σκίζονται τα παιδιά πραγματικά τι διαφορά θα υπήρχε. Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και στα φάρμακα απλά το αναφέρω για να ξέρεις ότι το αναγνωρισμένο δεν είναι πάντα το καλύτερο χωρίς να εννοώ ότι η ιατρική της Αθήνας δεν είναι καλή έτσι μην τρελαθουμε ίσως αυτά που κάνουμε εμείς να είναι too much. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:08 Ο allall1 έγραψε: #16 01-12-21 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κοιτα αμα θες φοιτητική ζωη, μιας και εχω περάσει απο Αθηνα, Θεσσαλονικη και Πατρα(όσον αφορα τις μεγάλες πόλεις) θεωρω οτι η Πατρα εχει την καλύτερη φοιτητική ζωη. Είσαι σίγουρη, ομως,οτι πρεπει να κοιταξεις αν αξιζει η φοιτητικη ζωη της Πατρας για να παρεις την αποφαση σου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Νοεμβρίου 2021 Εννοω, μηπως πρεπει να δωσεις αλλου βαρύτητα; Click για ανάπτυξη... Η φοιτητικη σ ζωή στην Πάτρα δεν είναι καλύτερη λόγω πόλης αλλά λόγω ανθρώπων που έτυχε να γνωρίσεις. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:28 Η Pak έγραψε: #17 01-12-21 13:28 Αρχική Δημοσίευση από allall1: Η φοιτητικη σ ζωή στην Πάτρα δεν είναι καλύτερη λόγω πόλης αλλά λόγω ανθρώπων που έτυχε να γνωρίσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω υπάρξει φοιτήτρια σε ολες, ειναι αδύνατον λογω της ηλικίας μου, ποτε πρόλαβα, ποσες σπουδές πια. Απλα εχω βρεθεί και στις τρεις αρκετές φορές μαζι με φοιτητές, φίλους(ακομα και με τους ίδιους και στις τρεις) και εχω καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα,στο οποίο συμφωνούν πολλοί. Αλλα καταλαβαίνω πως το λες Pharmacist01 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:03 Ο Pharmacist01: #18 01-12-21 17:03 Ξεκάθαρα στην Αθήνα θα είναι όλα πιο απρόσωπα. Να το ξέρεις αυτό. Για αυτό εγώ σου πρότεινα Πάτρα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Kakoskos Vagelis30 thewitcher tan07 Lydiaaaaaaa Corfu kitty MrDragonboy ogigidi sousta αντιγονη. Nikoleta_Giann marilena122 marioutela teo752 elevag ένας τυχαίος Eirinakiii8 angel27_ Fofifofi78 emilyfan85 Κ... srg96 Kirk kost28 Vask marianna04 estrela Mariap. pannnos1992 lnesb Annou1 vanessa21 Dr. Gl. Luminous Meow eukleidhs1821 Nala SlimShady Miranda32 korlef Αλκης Κ. george777 tsiobieman Pharmacist01 katerinavld kiyoshi ΓΙΑΝΝΗΣ61 allall1 Student 123 Anna10 RRRRRR1 Unboxholics snowy iminspain Ανώνυμη Panos_02 xrisamikol Marple emzou GeorgePap2003 VforVendetta New member Jimmy20 KingOfPop constansn Ryuzaki SVTIRIA Alexandr0s7 Stanword KingPoul Lathy το κοριτσι του μαη George9989 T C xakounaamatata οθεσσαλονικιος KaterinaL Giii Eri0611 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ Αθήνα και έχω παρατηρήσει ότι η φιλοσοφία των καθηγητών διαφέρει, προσωπικά αισθάνομαι ότι το μάθημα είναι πιο απρόσωπο, ενώ οι καθηγητές "αποφεύγουν" τις ερωτήσεις, ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι η ιδέα μου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2021 Και κάτι ακόμη, πιστεύετε γενικά ότι τα άτομα στην Αθήνα είναι πιο "κλειστά" απ ότι στην Επαρχία ; (λόγω του πληθυσμού,των μεγαλύτερων αποστάσεων). Απ ότι έχω ακούσει πολλοί που μένουν εδώ, μένουν στις ίδιες παρέες και δεν τους ενδιαφέρει να γνωρίσουν άτομα και αυτό μου φαίνεται τόσο περίεργο, σας παρακαλώ διαψεύστε τους !!
Αλκης Κ. Δραστήριο μέλος Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2021 στις 23:43 Ο Αλκης Κ. έγραψε: #15 30-11-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από vanessa21: Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ Αθήνα και έχω παρατηρήσει ότι η φιλοσοφία των καθηγητών διαφέρει, προσωπικά αισθάνομαι ότι το μάθημα είναι πιο απρόσωπο, ενώ οι καθηγητές "αποφεύγουν" τις ερωτήσεις, ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι η ιδέα μου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2021 Και κάτι ακόμη, πιστεύετε γενικά ότι τα άτομα στην Αθήνα είναι πιο "κλειστά" απ ότι στην Επαρχία ; (λόγω του πληθυσμού,των μεγαλύτερων αποστάσεων). Απ ότι έχω ακούσει πολλοί που μένουν εδώ, μένουν στις ίδιες παρέες και δεν τους ενδιαφέρει να γνωρίσουν άτομα και αυτό μου φαίνεται τόσο περίεργο, σας παρακαλώ διαψεύστε τους !! Click για ανάπτυξη... Κοίταξε και εγώ πριν λίγα χρόνια τα ίδια σκεφτόμουν ότι το εκπα είναι πιο αναγνωρισμένο (ισχύει χωρίς ιδιαίτερο λόγο) και είναι πιο καλές σχολές κλπ. Τέλος πάντων να μην πολυλογω σπουδάζω ιατρική στην Πάτρα και σε συζήτηση μου με φοιτητή της Αθήνας ιδιού έτους όταν κατάλαβα τι ύλη κάνουν και τι γνώσεις έχουν εκλασα στα γέλια και σκέψου δεν είμαι κανένας φοιτήταρας λίγο πάνω από το μεσο όρο είμαι. Σκέψου να ειμουν σαν τους συμφοιτητές μου που σκίζονται τα παιδιά πραγματικά τι διαφορά θα υπήρχε. Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και στα φάρμακα απλά το αναφέρω για να ξέρεις ότι το αναγνωρισμένο δεν είναι πάντα το καλύτερο χωρίς να εννοώ ότι η ιατρική της Αθήνας δεν είναι καλή έτσι μην τρελαθουμε ίσως αυτά που κάνουμε εμείς να είναι too much. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:08 Ο allall1 έγραψε: #16 01-12-21 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κοιτα αμα θες φοιτητική ζωη, μιας και εχω περάσει απο Αθηνα, Θεσσαλονικη και Πατρα(όσον αφορα τις μεγάλες πόλεις) θεωρω οτι η Πατρα εχει την καλύτερη φοιτητική ζωη. Είσαι σίγουρη, ομως,οτι πρεπει να κοιταξεις αν αξιζει η φοιτητικη ζωη της Πατρας για να παρεις την αποφαση σου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Νοεμβρίου 2021 Εννοω, μηπως πρεπει να δωσεις αλλου βαρύτητα; Click για ανάπτυξη... Η φοιτητικη σ ζωή στην Πάτρα δεν είναι καλύτερη λόγω πόλης αλλά λόγω ανθρώπων που έτυχε να γνωρίσεις. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:28 Η Pak έγραψε: #17 01-12-21 13:28 Αρχική Δημοσίευση από allall1: Η φοιτητικη σ ζωή στην Πάτρα δεν είναι καλύτερη λόγω πόλης αλλά λόγω ανθρώπων που έτυχε να γνωρίσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω υπάρξει φοιτήτρια σε ολες, ειναι αδύνατον λογω της ηλικίας μου, ποτε πρόλαβα, ποσες σπουδές πια. Απλα εχω βρεθεί και στις τρεις αρκετές φορές μαζι με φοιτητές, φίλους(ακομα και με τους ίδιους και στις τρεις) και εχω καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα,στο οποίο συμφωνούν πολλοί. Αλλα καταλαβαίνω πως το λες Pharmacist01 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:03 Ο Pharmacist01: #18 01-12-21 17:03 Ξεκάθαρα στην Αθήνα θα είναι όλα πιο απρόσωπα. Να το ξέρεις αυτό. Για αυτό εγώ σου πρότεινα Πάτρα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Kakoskos Vagelis30 thewitcher tan07 Lydiaaaaaaa Corfu kitty MrDragonboy ogigidi sousta αντιγονη. Nikoleta_Giann marilena122 marioutela teo752 elevag ένας τυχαίος Eirinakiii8 angel27_ Fofifofi78 emilyfan85 Κ... srg96 Kirk kost28 Vask marianna04 estrela Mariap. pannnos1992 lnesb Annou1 vanessa21 Dr. Gl. Luminous Meow eukleidhs1821 Nala SlimShady Miranda32 korlef Αλκης Κ. george777 tsiobieman Pharmacist01 katerinavld kiyoshi ΓΙΑΝΝΗΣ61 allall1 Student 123 Anna10 RRRRRR1 Unboxholics snowy iminspain Ανώνυμη Panos_02 xrisamikol Marple emzou GeorgePap2003 VforVendetta New member Jimmy20 KingOfPop constansn Ryuzaki SVTIRIA Alexandr0s7 Stanword KingPoul Lathy το κοριτσι του μαη George9989 T C xakounaamatata οθεσσαλονικιος KaterinaL Giii Eri0611 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vanessa21: Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ Αθήνα και έχω παρατηρήσει ότι η φιλοσοφία των καθηγητών διαφέρει, προσωπικά αισθάνομαι ότι το μάθημα είναι πιο απρόσωπο, ενώ οι καθηγητές "αποφεύγουν" τις ερωτήσεις, ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι η ιδέα μου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2021 Και κάτι ακόμη, πιστεύετε γενικά ότι τα άτομα στην Αθήνα είναι πιο "κλειστά" απ ότι στην Επαρχία ; (λόγω του πληθυσμού,των μεγαλύτερων αποστάσεων). Απ ότι έχω ακούσει πολλοί που μένουν εδώ, μένουν στις ίδιες παρέες και δεν τους ενδιαφέρει να γνωρίσουν άτομα και αυτό μου φαίνεται τόσο περίεργο, σας παρακαλώ διαψεύστε τους !! Click για ανάπτυξη... Κοίταξε και εγώ πριν λίγα χρόνια τα ίδια σκεφτόμουν ότι το εκπα είναι πιο αναγνωρισμένο (ισχύει χωρίς ιδιαίτερο λόγο) και είναι πιο καλές σχολές κλπ. Τέλος πάντων να μην πολυλογω σπουδάζω ιατρική στην Πάτρα και σε συζήτηση μου με φοιτητή της Αθήνας ιδιού έτους όταν κατάλαβα τι ύλη κάνουν και τι γνώσεις έχουν εκλασα στα γέλια και σκέψου δεν είμαι κανένας φοιτήταρας λίγο πάνω από το μεσο όρο είμαι. Σκέψου να ειμουν σαν τους συμφοιτητές μου που σκίζονται τα παιδιά πραγματικά τι διαφορά θα υπήρχε. Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και στα φάρμακα απλά το αναφέρω για να ξέρεις ότι το αναγνωρισμένο δεν είναι πάντα το καλύτερο χωρίς να εννοώ ότι η ιατρική της Αθήνας δεν είναι καλή έτσι μην τρελαθουμε ίσως αυτά που κάνουμε εμείς να είναι too much.
allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:08 Ο allall1 έγραψε: #16 01-12-21 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κοιτα αμα θες φοιτητική ζωη, μιας και εχω περάσει απο Αθηνα, Θεσσαλονικη και Πατρα(όσον αφορα τις μεγάλες πόλεις) θεωρω οτι η Πατρα εχει την καλύτερη φοιτητική ζωη. Είσαι σίγουρη, ομως,οτι πρεπει να κοιταξεις αν αξιζει η φοιτητικη ζωη της Πατρας για να παρεις την αποφαση σου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Νοεμβρίου 2021 Εννοω, μηπως πρεπει να δωσεις αλλου βαρύτητα; Click για ανάπτυξη... Η φοιτητικη σ ζωή στην Πάτρα δεν είναι καλύτερη λόγω πόλης αλλά λόγω ανθρώπων που έτυχε να γνωρίσεις. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:28 Η Pak έγραψε: #17 01-12-21 13:28 Αρχική Δημοσίευση από allall1: Η φοιτητικη σ ζωή στην Πάτρα δεν είναι καλύτερη λόγω πόλης αλλά λόγω ανθρώπων που έτυχε να γνωρίσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω υπάρξει φοιτήτρια σε ολες, ειναι αδύνατον λογω της ηλικίας μου, ποτε πρόλαβα, ποσες σπουδές πια. Απλα εχω βρεθεί και στις τρεις αρκετές φορές μαζι με φοιτητές, φίλους(ακομα και με τους ίδιους και στις τρεις) και εχω καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα,στο οποίο συμφωνούν πολλοί. Αλλα καταλαβαίνω πως το λες Pharmacist01 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:03 Ο Pharmacist01: #18 01-12-21 17:03 Ξεκάθαρα στην Αθήνα θα είναι όλα πιο απρόσωπα. Να το ξέρεις αυτό. Για αυτό εγώ σου πρότεινα Πάτρα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Kakoskos Vagelis30 thewitcher tan07 Lydiaaaaaaa Corfu kitty MrDragonboy ogigidi sousta αντιγονη. Nikoleta_Giann marilena122 marioutela teo752 elevag ένας τυχαίος Eirinakiii8 angel27_ Fofifofi78 emilyfan85 Κ... srg96 Kirk kost28 Vask marianna04 estrela Mariap. pannnos1992 lnesb Annou1 vanessa21 Dr. Gl. Luminous Meow eukleidhs1821 Nala SlimShady Miranda32 korlef Αλκης Κ. george777 tsiobieman Pharmacist01 katerinavld kiyoshi ΓΙΑΝΝΗΣ61 allall1 Student 123 Anna10 RRRRRR1 Unboxholics snowy iminspain Ανώνυμη Panos_02 xrisamikol Marple emzou GeorgePap2003 VforVendetta New member Jimmy20 KingOfPop constansn Ryuzaki SVTIRIA Alexandr0s7 Stanword KingPoul Lathy το κοριτσι του μαη George9989 T C xakounaamatata οθεσσαλονικιος KaterinaL Giii Eri0611 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κοιτα αμα θες φοιτητική ζωη, μιας και εχω περάσει απο Αθηνα, Θεσσαλονικη και Πατρα(όσον αφορα τις μεγάλες πόλεις) θεωρω οτι η Πατρα εχει την καλύτερη φοιτητική ζωη. Είσαι σίγουρη, ομως,οτι πρεπει να κοιταξεις αν αξιζει η φοιτητικη ζωη της Πατρας για να παρεις την αποφαση σου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Νοεμβρίου 2021 Εννοω, μηπως πρεπει να δωσεις αλλου βαρύτητα; Click για ανάπτυξη... Η φοιτητικη σ ζωή στην Πάτρα δεν είναι καλύτερη λόγω πόλης αλλά λόγω ανθρώπων που έτυχε να γνωρίσεις.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:28 Η Pak έγραψε: #17 01-12-21 13:28 Αρχική Δημοσίευση από allall1: Η φοιτητικη σ ζωή στην Πάτρα δεν είναι καλύτερη λόγω πόλης αλλά λόγω ανθρώπων που έτυχε να γνωρίσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω υπάρξει φοιτήτρια σε ολες, ειναι αδύνατον λογω της ηλικίας μου, ποτε πρόλαβα, ποσες σπουδές πια. Απλα εχω βρεθεί και στις τρεις αρκετές φορές μαζι με φοιτητές, φίλους(ακομα και με τους ίδιους και στις τρεις) και εχω καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα,στο οποίο συμφωνούν πολλοί. Αλλα καταλαβαίνω πως το λες Pharmacist01 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:03 Ο Pharmacist01: #18 01-12-21 17:03 Ξεκάθαρα στην Αθήνα θα είναι όλα πιο απρόσωπα. Να το ξέρεις αυτό. Για αυτό εγώ σου πρότεινα Πάτρα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από allall1: Η φοιτητικη σ ζωή στην Πάτρα δεν είναι καλύτερη λόγω πόλης αλλά λόγω ανθρώπων που έτυχε να γνωρίσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω υπάρξει φοιτήτρια σε ολες, ειναι αδύνατον λογω της ηλικίας μου, ποτε πρόλαβα, ποσες σπουδές πια. Απλα εχω βρεθεί και στις τρεις αρκετές φορές μαζι με φοιτητές, φίλους(ακομα και με τους ίδιους και στις τρεις) και εχω καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα,στο οποίο συμφωνούν πολλοί. Αλλα καταλαβαίνω πως το λες
Pharmacist01 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:03 Ο Pharmacist01: #18 01-12-21 17:03 Ξεκάθαρα στην Αθήνα θα είναι όλα πιο απρόσωπα. Να το ξέρεις αυτό. Για αυτό εγώ σου πρότεινα Πάτρα.