Guest 515609
Επισκέπτης

Συμφωνω απολυτα.Το γούστο του καθενός είναι απόλυτα σεβαστό, αρκεί να μην είναι σε βάρος κάποιων άλλων.
![]()
Υ.Σ.Υπονοειες κατι για την μαιμου που εχω στο αβαταρ μου?Και εσυ απο μια τετοια προηλθες,το ξερεις?Ολοι μας φυσικη εξελιξη της μαιμους ειμαστε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miro2
Δραστήριο μέλος

Mετά από τις τελευταίες εξελίξεις (Κούγιας) το καλύτερο είναι όλοι να σταματήσουμε να πηγαίνουμε γήπεδο σε ελληνικές διοργανωσεις. Στην Ιταλία όταν έγινε αντιληπτό στήσιμο αγώνων τιμωρήθηκαν μεγάλα ονόματα. Η Juventus πήγε δεύτερη κατηγορία. Εδώ δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.
Κουγιας...οι πατρινοι πρεπει να τον εχουν κανει αφισα και να πετανε βελακια...λολ
φυσικα και δεν προκειται να γινει...το ελληνικο πρωτα8λημα περα απο το πολυ χαμηλο ποδοσφαιρικα επιπεδο του, ειναι κα8ρεφτης της ελληνικης νοοτροπιας...
edit>στην ιταλια εκαναν επανασταση και αποχη και απο την τηλεοραση-εμεις εδω εχουμε γεμισει σαβουρες και κανεις δεν παραπονιεται...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
garch
Πολύ δραστήριο μέλος

Τυπικά, από το δημοτικό μου 'χει μείνει να λέω ότι είμαι Ολυμπιακός, αλλά το μόνο που μ' ενδιαφέρει πια απ' αυτόν είναι το Καραϊσκάκη, άμα φιλοξενεί καμμιά καλή συναυλία.

Υ.Σ.Υπονοειες κατι για την μαιμου που εχω στο αβαταρ μου?Και εσυ απο μια τετοια προηλθες,το ξερεις?Ολοι μας φυσικη εξελιξη της μαιμους ειμαστε
[mode σπαστικού]
Για την ακρίβεια είναι πίθηκος, όχι μαϊμού, και δεν προήλθαμε από αυτόν, αλλά έχουμε ένα κοινό πρόγονο μαζί του.

[/mode σπαστικού]
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Μετα απο αυτο σασ φαινομαι για φανατικος?παμε ολοι μαζι ''οοοοοοοοοοχχχχχχχχχχχχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι''

Gate4
Επιφανές μέλος

φυσιακα την μεγαλυτερη ομαδα την εχει ο δικεφαλοςτη μεγαλυτερη ομαδα,τη μεγαλυτερη ομαδα την εχει ο,ο,ο δικεφαλος την εχει ο,ο,ο δικεφαλος οεοεοεοε!
Μετα απο αυτο σασ φαινομαι για φανατικος?παμε ολοι μαζι ''οοοοοοοοοοχχχχχχχχχχχχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι''![]()

οπως λες και συ ''οοοοοοοοοοχχχχχχχχχχχχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι'' δεν εισαι φανατικος...
εισαι πααααααααααααααααααααααααααααααααααααρααααα πολυυυυ φανατικος

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

χαχαχαχα πλακα εχεις ρε αεκακι

fockos
Επιφανές μέλος

Κουγιας...οι πατρινοι πρεπει να τον εχουν κανει αφισα και να πετανε βελακια...λολ
Μην μου λες κούγια μην μου λες κούγια.......

Μααααα στο 92 να το φάμε από την ομάδα του Κούγια που έπαιζε με 10 παίχτες

Αν τους ανεβάσει Β εθνική εικόνισμα θα του κάνουν .... αλή σε εμάς

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

εμμμ λιγο....οσο παταει ο ελεφαντας...
χαχαχαχα πλακα εχεις ρε αεκακι![]()
A,για να σου πω!

Gate4
Επιφανές μέλος

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

καλα βρε..μην νευριαζεις![]()
σιγα βρε πλακα σου κανω...3 ερωτησεις τωρα(προσοχη-μπορει να ειναι παγιδεσ!

1.στις 10-04 παιζει κανενα αγωνα ο ΠΑΟΚ εντος?
2.εχεις καμια φανελα του παοκ?
3.τι ταξη πας?
Gate4
Επιφανές μέλος

καλα βρε..μην νευριαζεις
σιγα βρε πλακα σου κανω...3 ερωτησεις τωρα(προσοχη-μπορει να ειναι παγιδεσ!)
1.στις 10-04 παιζει κανενα αγωνα ο ΠΑΟΚ εντος?
2.εχεις καμια φανελα του παοκ?
3.τι ταξη πας?
1. 10-04 αν θυμαμαι καλα ειναι ο τελικος κυπελλου αρα παιζει η ΠΟΑΚΑΡΑ(οχι εντος στο οακα....)
2.εχω μια μπλουζα και τωρα θα παρω την φανελα του contreras
3. πρωτη λυκειου....
να κανω και γω μια ερωτηση...
τωρα σοβαρα νομιζεις οτι θα παρετε κυπελλο???

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

οσον αφορα την ερωτηση σου...ναι,ειμαι ΑΕΚ και ειναι υποχρεωση το κυπελλο...αυριο θα δειξει...
Gate4
Επιφανές μέλος

ο τελικος του κυπελλου ειναι στισ 30 του απριλιου.
οσον αφορα την ερωτηση σου...ναι,ειμαι ΑΕΚ και ειναι υποχρεωση το κυπελλο...αυριο θα δειξει...
σορυυυυυυυ δεν θυμομουν ποτε ακριβως ειναι

αντε αυριο να παω τουμπα να πανηγιρισω προκριση(ελπιζω...)

Johnny15
Επιφανές μέλος

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

(πλάκα κάνω ε

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

ΑΕΚ + ΠΑΟΚ = friends?![]()
![]()
(πλάκα κάνω ε)
μικρε τι ακριβως εννοεις?

Guest 515609
Επισκέπτης

!ως προς την ατμοσφαιρα που δημιουργειτε,ειστε οι καλυτεροι στην ελλαδα
Εδω γελαμε
https://www.youtube.com/watch?v=f5hPgSEwCiQ
fockos
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.