Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

Σκέφτομαι να βάλω, πείτε μου κανένα info...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

Ας κλείσει κάποιος το poll μόνο, αυτό είναι το ίδιο.
01011001
Δραστήριο μέλος

κωλοφακοί. Δεν μπόρεσα να τους βάλω μόνος, τους παράτησα.
Αφού ενδιαφέρεσαι για φακούς υποθέτω φοράς γυαλιά οπότε το καλύτερο είναι να ρωτήσεις ότι θες τον οφθαλμίατρο σου.
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος

Είναι και δύσκολο στο να μπουν αλλά και ερεθίζονται πολύ εύκολα π.χ σε σκόνη,καπνό κλπ.
Grabeel Lucas
Εκκολαπτόμενο μέλος

εννοειται οτι οταν φυσαει πολυ δν τριβεις τα ματια σου γτ παει ο φακος..ξερεις φευγουν ευκολα αν δν βεβαιωθεις οτι τους εχεις φορεσει απ'τη σωστη μερια..ποσες φορες την εχω παθει!
ακομη,πανω απο 10ωρο δν ειναι καλο να φοριουνται,αν κ δν το'κανει κανεις.εννοειται πως ποτε δν κοιμασαι μ'αυτους(το'χω παθει κ αυτο βεβαια!αφηρημαδα τελειως) κ κατι ασχετο στη θλασσα αν τους φορας μν κανεις και πολλεςς βουτιες..
Jimmy13
Νεοφερμένο μέλος

Προβλήματα δεν έχω αντιμετωπίσει εκτός του ότι χρειάζονται προσοχή να μη σκιστούν...Φυσικά τους βάζω στο ανάλογο υγρό, το οποίο προσδιαορίζει ο οπτικός και όταν χρειάζεται τους ξεπλένω και με ειδικό για, φακούς επαφής, φυσιολογικό ορό (κυρίως μετά από πολύ χρήση πχ σχεδόν ολόκληρη μέρα).Θα σου τα πει και ο οπτικός...Όταν νοιώθω κουρασμένα τα μάτια μου τους βγάζω και μετά από το πέρασμα του μήνα τους πετάω.Το καταλαβαίνεις όταν πρέπει να τους πετάξεις.Ξαφνικά θαμπώνουν.Οι μηνιαίοι είναι πιο ακριβοί από τους ετήσιους, αλλά πιο υγιεινοί.........Αυτά προς το παρόν.........Για κάτι πιο συγκεκριμένο ρώτα και αν ξέρω............Στην αρχή είναι λίγο δύσκολο να τους βάλεις,ιδίως το πρωί,αλλά με το συνήθειο........ Ειδικά αν είναι ακριβοί σου δίνει ο οπτικός δοκιμαστικό ζευγάρι για να δεις αν τους δέχεται το μάτι σου.
Συμπλήρωση:Πάρα πολλές φορές βλαστήμησα και δε τους έβαλα, γιατί με το μάτι μισόκλειστο όταν ξυπνούσα, τί φακούς να βάλω;;;;;;;;;Κάποια φορά τους έβαλα ανάποδα και στο σχολείο δεν έβλεπα, μέχρι που το κατάλαβα και κατάφερα και τους άλλαξα.....Στη βουλή των εφήβων έμεινα με το γυαλί γιατί σκίστηκε το ζευγάρι που είχα μόλις ανοίξει 3 μέρες προτού πάω.Αλλά κατά τα άλλα πρόσεξαν πολλά κορίτσια τα μάτιά μου και έλαβα τα ανάλογα σχόλια,ένοιωθα πιο ελεύθερος και άλλα πολλά!!!!!!!!!!!
Grabeel Lucas
Εκκολαπτόμενο μέλος

πωωω, αυτο ειναι πλ σπαστικο κ θελει προσοχη. ειδικα οταν τον εχεις στο δαχτυλο κ γλυστρα κ πεφτει κ το γκαβο προσπαθω να δω που ακριβως εχει πεσει κατω....τα νευρα μουσκίστηκε το ζευγάρι
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

Jimmy13
Νεοφερμένο μέλος

πωωω, αυτο ειναι πλ σπαστικο κ θελει προσοχη. ειδικα οταν τον εχεις στο δαχτυλο κ γλυστρα κ πεφτει κ το γκαβο προσπαθω να δω που ακριβως εχει πεσει κατω....τα νευρα μου
Άστα να πάνε.Ειδικά στη βουλή που ήθελα τους φακούς, μόλις κατάλαβα τι έγινε έριξα το βρίσιμο της αρκούδας ........Τον οπτικό τον έκανα σύσκατο και μου έδωσε άλλους τσάμπα........
Παραπάνω δεν έγραψα για το τέλειο πλύσιμο χεριών, γιατί το θεώρησα αυτονόητο............Μάτια είναι........
artemaki
Διάσημο μέλος

Jimmy13
Νεοφερμένο μέλος

΄Οχι ......Τους ξεπλένεις με φυσιολογικό ορό, τους βάζεις στο ειδικό υγρό(συνήθως το ρενού) και μετά (αφού καθαριστούν) τους ξαναχρησιμοποιείς......Καλά αν πέσουν κάτω μετά τους ξαναβάζεις στο μάτι σου;!
Grabeel Lucas
Εκκολαπτόμενο μέλος

αν εχεις υγρο, τον πλενεις ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κ τον βαζεις υστερα.........τουλαχιστον οταν μου πεφτει κατω(μες στο σπιτι,οχι στο δρομο γτ αν ειναι στο δρομο,στις σκαλες ξερω γω οπου ειναι πλ βρομικα>πετα τον) κ δν εχω αλλον τον ξεπλενω κ επειδη τν χρειαζομαι τον βαζωΚαλά αν πέσουν κάτω μετά τους ξαναβάζεις στο μάτι σου;!
Jimmy13
Νεοφερμένο μέλος

αν εχεις υγρο, τον πλενεις ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κ τον βαζεις υστερα.........τουλαχιστον οταν μου πεφτει κατω(μες στο σπιτι,οχι στο δρομο γτ αν ειναι στο δρομο,στις σκαλες ξερω γω οπου ειναι πλ βρομικα>πετα τον) κ δν εχω αλλον τον ξεπλενω κ επειδη τν χρειαζομαι τον βαζω
Καλά εννοείται στο σπίτι.Άλλωστε συνήθως στο μπάνιο πέφτει..Αν πέσει αλλού....Να'ταν κι άλλοι........
Rafa Nadal
Εκκολαπτόμενο μέλος

Orestes
Δραστήριο μέλος

Rafa Nadal
Εκκολαπτόμενο μέλος

dimishr1
Νεοφερμένο μέλος

ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

elena901126
Νεοφερμένο μέλος

Έβαλα πρώτη φορά φακούς το καλοκαίρι του 2006 και αμέσως τους άφησα γιατί αν και τους φορούσα 30' κάθε μέρα επι 2 εβδομάδες,δεν μπορούσα να τους συνηθίσω.Ξαναπροσπάθησα κάμποσες φορές αλλά τπτ...και ας έπερνα τους πιο μαλακούς!Με τα πολλά..η οπτικός μου μου είπε να δοκιμάσω τους χρωματιστούς φακούς γτ σε κάποιους "στρώνουν" καλύτερα κ απο τότε τέτοιους χρησιμοποιώ..τους συνήθισα μέσα στην 1η μέρα κ ούτε με πονούσαν...σου το λέω να το έχεις υπόψην σου.Υπάρχουν σε πολλά χρώματα αν επιπλέον θες να καλύψεις και το κριτήριο της εξωτερικής εμφάνισης...ή αν δεν σε νοίαζει...μπορείς να τους πάρεις στο φυσικό σου.Έτσι κι αλλιώς η εφαρμογή δεν είναι τέλεια οπότε φαίνεται κ το κανονικό σου μάτι.Αυτοί που παίρνω εγώ έχουν διάρκεια ενάμισι μήνα.
Α και πάντα να πλένεις τα χέρια σου πρίν τους βάλεις/βγάλεις και να τους αλλάζεις το υγρό κάθε βράδυ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.