~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

Την σουτάραμε (είχε το θράσσος να μας κάνει την καλή κι από πίσω να λέει τόσα για τις οικογένειες και την εμφάνισή μας).Και το ωραίο είναι πως ενώ έθαβε εμένα στην κολλητή μου και την κολλητή μου σ'εμένα (έλεγε πως δε θέλει τη μία και την άλλη στην 3άδα εναλλάξ),ακόμα μας παρακαλάει..τσίπα δεν έχει,έτσι;Βεβαίως αυτά που ήθελε για εμάς τα έπαθε αυτή!Τη σουτάραμε και μείναμε ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ!Τώρα κάνει παρέα με άτομα που επίσης θάβει (βασικά αυτή όοολον τον κόσμο θάβει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

.
6ον) Δεν μιλάνε για ρούχα,μαλλιά και gossip συνέχεια αλλά για ουσιώδη πράγματα.
συμφωνώ εν μέρει,αλλά΄κι αυτοί στο παρόν θέμα χάλασαν λίγο

Υπάρχουν φυσικά κι οι αξιόλογοι,αλλά υπάρχουν και κάποιοι χειρότεροι κι απο γυναικες..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

άλλο άντρας με άντρα άλλο άντρας γυναίκα![]()
οοο είσαι παιχτούραα!

johnvas
Νεοφερμένο μέλος

sunday(atlie)
Νεοφερμένο μέλος

Σχετικά με κάποια άτομα με τα οποία έδειξε ότι δεν πήγαινε και πολύ απλά το αφήσαμε και τώρα αραιά και που τα λέμε. Δεν απομακρύνεσαι και τελείως διότι κάποιους μπορεί να τους βλέπεις και καθημερινά απλά ντάξει δεν έχεις τις σχέσεις που είχες.
Nastazia88
Νεοφερμένο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Με τη Νάσια τα πήγαινα μια χαρά ώσπου μαλώσαμε επειδή η Μαρίνα ζήλευε που περνούσαμε πολύ χρόνο μαζί και της έβαλε λόγια.
Δε μιλούσαμε μέχρι πέρσι το καλοκαίρι.
Καλά,τώρα δεν είμαστε κολλητές,αλλά ευτυχώς που έφυγε το ΤΟΞΙΚΟ πλάσμα-.-'
Vasool
Εκκολαπτόμενο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

SONIA14
Νεοφερμένο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Στη Β' Γυμνασίου που γνώρισα κάτι παιδιά που είναι και η σημερινή στενή μου παρέα, ξέκοψα από εκείνη (άλλωστε είχε βρει άλλη "κολλητή"). Ανακουφιστήκαμε και οι 2 απ' ό.τι κατάλαβα. Δε της ξαναέδωσα σημασία από τότε.

Μετανιώνω μόνο που της είχα πει κάποια προσωπικά μου. Τώρα σκατά προσωπικά είχα και στην Α' γυμνασίου, αλλά η κάθε ηλικία έχει διαφορετική σοβαρότητα και με είχε πειράξει που τα ήξερε.

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Νάνσυ-Γεωργία
Δύο αδερφές τόσο τοξικές και σπαστικές,και τόσο καλές θεατρίνες που έκανα 6 χρόνια να τις καταλάβω.
Ήρθαν απ'την Αθήνα όταν άρχισα το δημοτικό και πηγαίνανε Τρίτη.Τις γνώρισα τυχαία και κολλήσαμε.Βέβαια η φιλία πέρασε κρίση όταν συγχωνεύτηκε το γυμνάσιο,πέρσι.Ξαφνικά ζητούσαν χαρούλες τις οποίες δεν έκανα και αρχίσανε να κλέβουνε.Ξέκοψα απο αυτές τον Αύγουστο,χρειαστήκανε οι διακοπές για να το καταλάβω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.