Ariana_Era
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mister No0ne
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
quintana
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 278211
Επισκέπτης

quintana
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mister No0ne
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ariana_Era
Εκκολαπτόμενο μέλος

thankss,..... καλα ασυγκρατητη φαινεσαι..... τετοια απελπισια να αλλαξεις σχολη!!! τι θες???
Απλα η σχολη μου, δεν ειναι αυτο που περιμενα, οχι οτι ηταν απ'τις πρωτες επιλογες μου, αλλα εχασα τα Ναυτιλιακα για σχετικα λιγα μορια και βλεποντας τις βασεις του 10% παρατηρησα οτι ειναι πιο κατω, πραγμα περιεργο, οποτε στηριζω τις ελπιδες μου εκει.
christosxanthi
Δραστήριο μέλος

Για που θα κάνεις;παρασκευη οι βαθμοι.... σαν περσι τα μηχανογραφικα. με τους κωδικους γινεται μπαχαλο ομως.... πηγα 2 φορες για την δευτερη προθεσμια και μου λενε δεν εχει ανοιξει το συστημα....... 3 με 28 ιουνιου και καλα, παω στις 11 τιποτα κλειστο... παω στις 18 παλι κλειστο...... ελεος πια μεχρι και εξουσιοδοτηση για τον κωδικο αναγκαστηκα να κανω....
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος

ntina94
Νεοφερμένο μέλος

whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

GordonGekko
Εκκολαπτόμενο μέλος

φτιαχνουμε νεο μηχανογραφικο? ισχυει το περσινο? ισχυει κατι αλλο? με τις νεες βασεις?
εχω μπερδευτει τελειως...
Ariana_Era
Εκκολαπτόμενο μέλος

θα μπορουσε να μου εξηγησει καποιος πως λειτουργει το 10% ??
φτιαχνουμε νεο μηχανογραφικο? ισχυει το περσινο? ισχυει κατι αλλο? με τις νεες βασεις?
εχω μπερδευτει τελειως...
Καθε σχολη βγαζει ενα συγκεκριμενο αριθμο θεσεων , δηλαδη ποσα ατομα δεχεται για παραδειγμα πες 180 ατομα . Οσοι δινουν παννεληνιες διαγωνιζονται για το 90% των θεσεων, οχι για το 100%, καθοτι ενα μικρο ποσοστο, το λεγομενο 10% των θεσεων το δεσμευουν για τα παιδια που ξανακανουν μηχανογραφικο χωρις πανελληνιες, δηλαδη θα εισαχθουν με τον βαθμο που ειχαν γραψει, οταν εκεινοι εδιναν, αρα ουσιαστικα "διαγωνιζονται" με τα υπολοιπα παιδια που αποφασιζουν να ξανακανουν μηχανογραφικο, οχι με τα παιδια που δινουν πανελληνιες, γι'αυτο και οι βασεις του 10% ειναι διαφορετικες! Οποτε αυτες θα πρεπει να κοιταξεις, συνηθως ειναι υψηλοτερες, διοτι παιρνουν λιγα ατομα και εκεινα με το μεγαλυτερο βαθμο μπαινουν στην σχολη. Το περσινο μηχανογραφικο δεν ισχυει πια, απ'οτι καταλαβαινεις, και αμα τελικα περασεις καπου που δεν θες, κανενα προβλημα, δεν πας να γραφτεις στην ταδε σχολη και παραμενεις στην δικη σου. Το 10% ισχυει κανονικα για 2 χρονια μετα απ'οταν εχεις δωσει πανελληνιες, διοτι μεχρι τοτε ισχυει και ο προφορικος βαθμος σου.
Αυτα

GordonGekko
Εκκολαπτόμενο μέλος

σε ευχαριστώ πάρα πολύ!Καθε σχολη βγαζει ενα συγκεκριμενο αριθμο θεσεων , δηλαδη ποσα ατομα δεχεται για παραδειγμα πες 180 ατομα . Οσοι δινουν παννεληνιες διαγωνιζονται για το 90% των θεσεων, οχι για το 100%, καθοτι ενα μικρο ποσοστο, το λεγομενο 10% των θεσεων το δεσμευουν για τα παιδια που ξανακανουν μηχανογραφικο χωρις πανελληνιες, δηλαδη θα εισαχθουν με τον βαθμο που ειχαν γραψει, οταν εκεινοι εδιναν, αρα ουσιαστικα "διαγωνιζονται" με τα υπολοιπα παιδια που αποφασιζουν να ξανακανουν μηχανογραφικο, οχι με τα παιδια που δινουν πανελληνιες, γι'αυτο και οι βασεις του 10% ειναι διαφορετικες! Οποτε αυτες θα πρεπει να κοιταξεις, συνηθως ειναι υψηλοτερες, διοτι παιρνουν λιγα ατομα και εκεινα με το μεγαλυτερο βαθμο μπαινουν στην σχολη. Το περσινο μηχανογραφικο δεν ισχυει πια, απ'οτι καταλαβαινεις, και αμα τελικα περασεις καπου που δεν θες, κανενα προβλημα, δεν πας να γραφτεις στην ταδε σχολη και παραμενεις στην δικη σου. Το 10% ισχυει κανονικα για 2 χρονια μετα απ'οταν εχεις δωσει πανελληνιες, διοτι μεχρι τοτε ισχυει και ο προφορικος βαθμος σου.
Αυτα![]()

ntina94
Νεοφερμένο μέλος

μου φαινεται για την παραλαβη κωδικων σημερα εληγε η προθεσμια
ευχαριστω πολυ!

ευχαριστω πολυ!
https://www.minedu.gov.gr/grafeio-ty...ain/deltia-typoy-main/9847-27-06-13-2013.html
Προλαβαίνεις!!
Γιάννακας
Νεοφερμένο μέλος

Ναι δίκαιο έχεις. Σήμερα πήγα και πήρα κωδικό (είμαι με 10%).
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

thanks
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος

εχει κανεις ιδεα εαν μπορω να βρω την βαθμολογια μου στα αγγλικα του 2011; θυμαμαι πανω κατω αλλα δεν ειμαι σιγουρη.
thanks
Στο σχολείο δεν έχουν ακόμα τα καρτελάκια του 2011 ;
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

σχολείο
shit. πρεπει να στειλω καποιον. να παρω τηλεφωνο......ωχ
ευχαριστω για την απαντηση.ευελπιστουσα να αποφυγω τετοια στενη επαφη με το παρελθον

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.