Aν σου πω θα σου πέσουν τα μαλλιά...
19202 μόρια έβγαλα και υποτίθεται ότι είμαι Νομική Αθήνας αλλά δεν την παλεύω με τίποτα. Το μετάνιωσα απίστευτα και θέλω Ψυχολογία, Αθήνα κατά προτίμηση... Γι΄αυτό το ψάχνω τόσο με το 10%, επειδή έχω βγάλει πολλά μόρια και είμαι σίγουρα μέσα με το 10%... Εσύ???
Ορίστε και απάντηση του κ. Κουτρούμπελη στο edu4u σε σχετική ερώτηση για την ανάκληση
"Παρόλη την απάντηση που μας είχαν δώσει από το Υπουργείο (και κατηγορηματικά μάλιστα) ότι πρέπει να γίνει ανάκληση μέχρι και 2/3, θα θυμάσαι πως κι εγώ είχα εκφράσει τις ενστάσεις μου και μου φαίνεται πιο λογικό να ευσταθούν αυτά που σου είπανε (ότι δηλαδή μπορείς να κάνεις ανάκληση μέχρι και 20 μέρες πριν τελειώσει το τετράμηνο).
Ωστόσο, το φαινόμενο αυτό το να παίρνεις δηλ. διφορούμενες και αντικρουόμενες απαντήσεις από δημοσιες υπηρεσίες, είναι κάτι το πολύ συνηθισμένο αφού έχει να κάνεις κυρίως με το ποιόν έχεις απέναντί σου και το βαθμό της ενήμέρωσής του. Η μόνη λύση σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι να υποβάλλει κανείς γραπτά το ερώτημά του και να πάρει επίσης γραπτά την απαντηση.
Στην περίπτωσή σας αυτό όμως πλέον δεν έχει νόημα αφού έχει παρέλθει η καταληκτική ημερομηνία της 2/3, οπότε εκτων πραγμάτων όσοι δεν έχουν κάνει ανάκληση αίτησης θα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ (20 ημέρες πριν τη λήξη του 2ου τετραμήνου).