γεια χαρα! τι κανει η παρεα? αγχος πολυ βλεπω...ειμαι διακοπες και επιστρεφω αυριο, αλλα δεν κρατηθηκα να μην μπω...φοβομουν μην εχει γινει καμια μακακια απο το υπουργειο, εχουν ηδη βγει και εγω κανω μπανια χωρις σημα στο κινητο στη μεση του πουθενα κ χωρις να εχω επιγνωση του τι μου γινεται...

ενταξει ξεχνιεμαι αρκετα που δεν εχω ιντερνετ, αλλα ωρες ωρες τρελαινομαι στο αγχος...χτες το βραδυ σκεφτομουν πως θα δω τα αποτελεσματα...αν θα τα δω εγω βασικα...σκεφτομουν διαφορους τροπους για να μην τους δω εγω πχ να βαλω το αγορι μου να το δει εκεινος και να μου γραψει σε χαρτακι το αποτελεσμα...χαχαχαχα...θα φρικαρω...αλλη λυση ειναι να περιμενω να δω τη λιστα ολων των σχολων με το 10% και να τις πιασω απο κατω προς τα πανω σιγα σιγα...χωρις να βλεπω βαθμολογια...αλλα δεν ξερω αν θα κρατηθω να περιμενω ξεροντας οτι εχουν ηδη βγει στο σαιτ του υπουργειου...φρικηηη...τεσπα, ετσι κοιμηθηκα κ γω χτες...αυτα σκεφτομουν...την κυριακη παντως εννοειται no sleep...για κανενα λογο...φανταζομαι ομως οτι το αγχος ηδη απο το πρωι θα βαραει κοκκινο και το βραδυ θα γινει χειροτερα μεσα στο ιschool...θα μπορουσα να μεθυσω και να κοιμηθω απο το απογευμα ξερω γω

αλλα το προβλημα ειναι οτι...δεν πινω

θα βγω καμια βολτα και μετα το βραδακι εδω...αντε...ενα σκ εμεινε...τα λεμε αυριοοοοοοοοοο καλη μας υπομονη....