Έχεις δώσει μια φορά στην ζωή σου εξεταστική στο Πανεπιστήμιο; Νομίζω ότι τα μεγάλα ποσοστά αποτυχίας σε πάρα πολλές επιστήμες κάτι λένε..για το ποιός έχει ή όχι όνειρα, φιλοδοξίες...κτλ. Εξάλλου σε τι δεν τα κατάφερα; Αυτό μπορείς λίγο να μου το εξηγήσεις κοπελιά;

Με ξέρεις τόσο καλά, ώστε μπορείς να έχεις άποψη για το άτομό μου μέσα από ένα φόρουμ, τι θέλω, τι δεν θέλω,...κτλ; Αν περάσεις ποτέ από Ελληνικό Πανεπιστήμιο, πριν πας στο ΜΙΤ ή στο Μπέρκλεϋ, έλα να μιλήσουμε..Την starry_eyed δεν την παρεξηγώ γιατί δεν ξέρει. Τουλάχιστον και εγώ στην ηλικία της έλεγα μαλ... σόρρυ, ήμουν ονειροπαρμένος στον κόσμο της μηχανογραφολαγνείας. Έχτιζα ουτοπίες σαν άλλος Θωμάς Μουρ. Κάποια στιγμή η ίδια η ζωή με προσγείωσε. Έπιξε το μυαλό...και ακόμη έχουμε δρόμο μπροστά μας. Βλέπεις το «στεγανό» σχολείο δεν σου προσφέρει εικόνες και παραστάσεις έξω από τα βιβλία, για το πως είναι η ζωή, η ανθρώπινη σκέψη, η κοινωνία η ίδια που δεν ξέρει Θουκυδίδη και μιγαδικούς. Έχει καταντήσει το θέμα πανελληνίων, εθνικό σπορ, εθνικό θέμα εξωτερικής πολιτικής..και ασχολούμαστε μια κοινωνία για κάποιες εξετάσεις όπου μετά το 70% των εισακτέων σε κάθε Τμήμα ξεχωριστά θα τα έχει ήδη παρατήσει!
Υ.Σ.: Σε αυτό το φόρουμ έχω παρατηρήσει ότι υπάρχει μια ομοιογένεια στις απόψεις, αν κρίνω από τις απαντήσεις και τους βαθμούς στα posts μου. Κακό αυτό. Δείγμα μονομερούς δημοκρατίας υπό «πλαίσια». Βασικά κάνω χάζι μαζί σας..για να δω τις σκέψεις σας. Οπότε αδιαφορώ παντελώς, αν συμφωνείτε ή όχι μαζί μου.