Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2010 στις 13:28 Ο Dias έγραψε: #141 28-12-10 13:28 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Οχι δεν μπορεις!!! Μονο οι αποφοιτοι 2009-2010 μπορουν!!! Εσυ με κατατακτηριες η με πανελληνιες μονο μπορεις! Click για ανάπτυξη... Μπορούν μόνον οι απόφοιτοι σχολ.έτους 2008-2009 και σχολ.έτους 2009-2010. (Μάλλον αυτό εννοείς κι εσύ, αλλά διευκρινίζω μήπως κάποιος καταλάβει λάθος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:29 Ο CITCOC έγραψε: #142 28-12-10 14:29 Ναι αυτο εννοω απλα δεν το εγραψα αναλυτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vacs Νεοφερμένο μέλος Ο Vacs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:43 Ο Vacs έγραψε: #143 29-12-10 22:43 Εγώ παιδιά που είμαι απόφοιτος του 2002 αλλά έχω ξαναδώσει πανελλήνιες τώρα το σχολ. έτος 2009-2010 θα έχω δικαίωμα να κάνω τα χαρτιά μου το 2011 με το 10%? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:45 Ο koum έγραψε: #144 29-12-10 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Vacs: Εγώ παιδιά που είμαι απόφοιτος του 2002 αλλά έχω ξαναδώσει πανελλήνιες τώρα το σχολ. έτος 2009-2010 θα έχω δικαίωμα να κάνω τα χαρτιά μου το 2011 με το 10%? Click για ανάπτυξη... Ναι, κανονικότατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vacs Νεοφερμένο μέλος Ο Vacs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:53 Ο Vacs έγραψε: #145 29-12-10 22:53 Αρχική Δημοσίευση από koum: Ναι, κανονικότατα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:47 Ο Redman20 έγραψε: #146 30-12-10 14:47 ξερεται ποτε θα ανακοινωθει η ανακοινωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:23 Η starry_eyed: #147 30-12-10 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Redman20: ξερεται ποτε θα ανακοινωθει η ανακοινωση? Click για ανάπτυξη... συνηθως ολες οι πληροφοριες για τις πανελληνιες, το εγχειριδιο του υπουργειου κτλ βγαινουν κατα τα μεσα-τελη Ιανουαριου... απο τη στιγμη που με τα μεχρι τωρα δεδομενα οι δηλωσεις του μαθηματος επιλογης κ οι αιτησεις του 90% εξεταζομενων με πανελληνιες γινοντουσαν το Φεβρουαριο... τι να πω, ο καιρος παντως φτανει... σιγουρα θα ειναι το 2011 ομως, δηλαδη του χρονου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 15:49 Ο Redman20 έγραψε: #148 03-01-11 15:49 ρε παιδια γενικα καθε ποτε εβγαινε η ανακοινωση ? επισης σιγουρα θα ισχυσει φέτος το 10% ? εγω είμαι αποφοιτος του 2009 εχω δικαίωμα ? ακομα τι ενεργειες πρεπει να κανουμε για να είμαστε υποψηφιοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 16:00 Ο Dias έγραψε: #149 03-01-11 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Redman20: ρε παιδια γενικα καθε ποτε εβγαινε η ανακοινωση ? επισης σιγουρα θα ισχυσει φέτος το 10% ? εγω είμαι αποφοιτος του 2009 εχω δικαίωμα ? ακομα τι ενεργειες πρεπει να κανουμε για να είμαστε υποψηφιοι? Click για ανάπτυξη... Πέρυσι βγήκε 19/1. Πάρε την: https://www.ypepth.gr/docs/egkyklios_2010_100120.pdf βάλε +1 σε κάθε χρονολογία και είσαι Ο.Κ. Για το 10% θέλει δήλωση μόνον αν θέλεις στρατιωτικές, τεφά κλπ, αλλιώς κάνεις κατευθείαν μηχανογραφικό τον Ιούνλιο. Καλή χρονιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 16:12 Ο Redman20 έγραψε: #150 03-01-11 16:12 ευχαριστω δηλαδη πρεπει να περιμενω την ανακοινωση και οταν θα κανουν μηχανογραφικο απλα να παω να κανω και εγω? χωρις να παω και να ειδοποιησω στο σχολειο ? εχω συγκεντρωσει 9054 μορια στο πρωτο πεδιο με τα περσινα δεδομενα περναγα μερικες αξιολογες σχολες φετος λες να ειπαρχει μεγαλη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑngieP. Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 12:54 Η ΑngieP. έγραψε: #151 05-01-11 12:54 Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 13:09 Ο CITCOC έγραψε: #152 05-01-11 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ΑngieP.: Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Φυσικα και γινεται διοτι φετος εχουν δικαιωμα οι αποφοιτοι των σχολικων ετων 2009 και 2010!! Ναι δυστυχως θα την ξεκινησεις απο το πρωτο εξαμηνο μαζι με τους νεους φοιτητες!! Απο κει και περα αν εχεις περασει καποια μαθηματα στη Ροδο που υπαρχουν και αντιστοιχα στην Αθηνα μπορεις να πιασεις τον καθηγητη και να του το πεις μηπως σε περασει αλλα δεν ξερω αν γινεται (ισως προσκομωντας του καποιο αποδεικτικο)! Με βαση τα περσυνα δεδομενα δεν χρειαζεται να κανεις δηλωση τωρα αλλα κατευθειαν τον ιουλιο στην καταθεση! Δηλωση τωρα κανουν μονο αυτοι που ενδιαφερονται για ΤΕΦΦΑ στρατιωτικες κλπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LDM Νεοφερμένο μέλος Ο LDM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2011 στις 13:24 Ο LDM έγραψε: #153 09-01-11 13:24 Βρε παιδιά γίνεται να δώσω αθλητικές εξετάσεις με το 10%? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιανουαρίου 2011 Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2011 στις 16:37 Ο Boom έγραψε: #154 09-01-11 16:37 Βρήκα το εξής: καποιος που θελει να μπει στην σχολη αστυφυλακων με 10% πρεπει να κανει τα εξης 1.τον φεβρουαριο μεχρι τις 20 να κανει την αιτηση στο σχολειο 2.να περιμενει να βγει εγκυκλιος συνηθως βγαινει μεσα απριλιου,η εγκυκλιος θα λεει αναλυτικα τι πρεπει να κανει μετα 3.να κανει καποια αιτηση στο αστυνομικο τμημα ΑΦΟΥ βγει η εγκυκλιος και να παρει καρτελα εξετασης και να παει σε νοσοκμειο να την συμπληρωσει 4.να δωσει τα αγωνισματα σε αθηνα η θεσ/κη αναλογα που θα ειναι. Click για ανάπτυξη... Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 04:22 Ο Pride έγραψε: #155 10-01-11 04:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑngieP.: Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Ναι ξεκινας απο το πρωτο εξαμηνο. Εκτος αν σου αναγνωρισουν κανα μαθημα..στις περισσοτερες σχολες δεν το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Themis93 Νεοφερμένο μέλος Η Themis93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 15:50 Η Themis93 έγραψε: #156 10-01-11 15:50 Ρε παιδια ποτε θα ανακοινωθουν ο αριθμος των θεσεων της καθε σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑngieP. Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 19:43 Η ΑngieP. έγραψε: #157 11-01-11 19:43 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Φυσικα και γινεται διοτι φετος εχουν δικαιωμα οι αποφοιτοι των σχολικων ετων 2009 και 2010!! Ναι δυστυχως θα την ξεκινησεις απο το πρωτο εξαμηνο μαζι με τους νεους φοιτητες!! Απο κει και περα αν εχεις περασει καποια μαθηματα στη Ροδο που υπαρχουν και αντιστοιχα στην Αθηνα μπορεις να πιασεις τον καθηγητη και να του το πεις μηπως σε περασει αλλα δεν ξερω αν γινεται (ισως προσκομωντας του καποιο αποδεικτικο)! Με βαση τα περσυνα δεδομενα δεν χρειαζεται να κανεις δηλωση τωρα αλλα κατευθειαν τον ιουλιο στην καταθεση! Δηλωση τωρα κανουν μονο αυτοι που ενδιαφερονται για ΤΕΦΦΑ στρατιωτικες κλπ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Powershifter Νεοφερμένο μέλος Ο Powershifter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2011 στις 22:16 Ο Powershifter: #158 12-01-11 22:16 Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 01:27 Ο Selestian: #159 13-01-11 01:27 Αρχική Δημοσίευση από Powershifter: Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δινεις με τον βαθμο της τελευταιας φορας που εδωσες πανελληνιες. Αλλα να θυμασαι πρεπει να εχεις δωσει πανελληνιες τα τελευταια δυο χρονια για να εχεις δικαωμα συμμετοχης στο 10%. Πότε επιτελους θα μας ενημερωσουν τι γινεται με το 10% ; Με εχει πιασει μια αγωνια , θελω να νιωθω οτι τα πραγματα εξελισσονται και σιγα σιγα θα εχω την ευκαιρια να αλλαξω την επιλογη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 16:00 Ο Redman20 έγραψε: #160 13-01-11 16:00 παιδια ενας φιλος μου περασε με το 10% περσυ αλλα τον φλεβαρη είχε παει και είχε κανει μια αιτηση στο σχολειο με τα απαραιτητα εγγραφα οπως τον βαθμο προσβασης την κιτρινη καρτελιτσα και τα λοιπα..φετος θα χρειαστει κατι τετοιο? εγω είμαι απο θεωρητικη κατευθυνση και εχω δικαιωμα για το 1ο και 3ο επιστημονικο πεδιο..τι πρεπει να κανω τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Οχι δεν μπορεις!!! Μονο οι αποφοιτοι 2009-2010 μπορουν!!! Εσυ με κατατακτηριες η με πανελληνιες μονο μπορεις! Click για ανάπτυξη... Μπορούν μόνον οι απόφοιτοι σχολ.έτους 2008-2009 και σχολ.έτους 2009-2010. (Μάλλον αυτό εννοείς κι εσύ, αλλά διευκρινίζω μήπως κάποιος καταλάβει λάθος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:29 Ο CITCOC έγραψε: #142 28-12-10 14:29 Ναι αυτο εννοω απλα δεν το εγραψα αναλυτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vacs Νεοφερμένο μέλος Ο Vacs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:43 Ο Vacs έγραψε: #143 29-12-10 22:43 Εγώ παιδιά που είμαι απόφοιτος του 2002 αλλά έχω ξαναδώσει πανελλήνιες τώρα το σχολ. έτος 2009-2010 θα έχω δικαίωμα να κάνω τα χαρτιά μου το 2011 με το 10%? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:45 Ο koum έγραψε: #144 29-12-10 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Vacs: Εγώ παιδιά που είμαι απόφοιτος του 2002 αλλά έχω ξαναδώσει πανελλήνιες τώρα το σχολ. έτος 2009-2010 θα έχω δικαίωμα να κάνω τα χαρτιά μου το 2011 με το 10%? Click για ανάπτυξη... Ναι, κανονικότατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vacs Νεοφερμένο μέλος Ο Vacs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:53 Ο Vacs έγραψε: #145 29-12-10 22:53 Αρχική Δημοσίευση από koum: Ναι, κανονικότατα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:47 Ο Redman20 έγραψε: #146 30-12-10 14:47 ξερεται ποτε θα ανακοινωθει η ανακοινωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:23 Η starry_eyed: #147 30-12-10 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Redman20: ξερεται ποτε θα ανακοινωθει η ανακοινωση? Click για ανάπτυξη... συνηθως ολες οι πληροφοριες για τις πανελληνιες, το εγχειριδιο του υπουργειου κτλ βγαινουν κατα τα μεσα-τελη Ιανουαριου... απο τη στιγμη που με τα μεχρι τωρα δεδομενα οι δηλωσεις του μαθηματος επιλογης κ οι αιτησεις του 90% εξεταζομενων με πανελληνιες γινοντουσαν το Φεβρουαριο... τι να πω, ο καιρος παντως φτανει... σιγουρα θα ειναι το 2011 ομως, δηλαδη του χρονου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 15:49 Ο Redman20 έγραψε: #148 03-01-11 15:49 ρε παιδια γενικα καθε ποτε εβγαινε η ανακοινωση ? επισης σιγουρα θα ισχυσει φέτος το 10% ? εγω είμαι αποφοιτος του 2009 εχω δικαίωμα ? ακομα τι ενεργειες πρεπει να κανουμε για να είμαστε υποψηφιοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 16:00 Ο Dias έγραψε: #149 03-01-11 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Redman20: ρε παιδια γενικα καθε ποτε εβγαινε η ανακοινωση ? επισης σιγουρα θα ισχυσει φέτος το 10% ? εγω είμαι αποφοιτος του 2009 εχω δικαίωμα ? ακομα τι ενεργειες πρεπει να κανουμε για να είμαστε υποψηφιοι? Click για ανάπτυξη... Πέρυσι βγήκε 19/1. Πάρε την: https://www.ypepth.gr/docs/egkyklios_2010_100120.pdf βάλε +1 σε κάθε χρονολογία και είσαι Ο.Κ. Για το 10% θέλει δήλωση μόνον αν θέλεις στρατιωτικές, τεφά κλπ, αλλιώς κάνεις κατευθείαν μηχανογραφικό τον Ιούνλιο. Καλή χρονιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 16:12 Ο Redman20 έγραψε: #150 03-01-11 16:12 ευχαριστω δηλαδη πρεπει να περιμενω την ανακοινωση και οταν θα κανουν μηχανογραφικο απλα να παω να κανω και εγω? χωρις να παω και να ειδοποιησω στο σχολειο ? εχω συγκεντρωσει 9054 μορια στο πρωτο πεδιο με τα περσινα δεδομενα περναγα μερικες αξιολογες σχολες φετος λες να ειπαρχει μεγαλη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑngieP. Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 12:54 Η ΑngieP. έγραψε: #151 05-01-11 12:54 Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 13:09 Ο CITCOC έγραψε: #152 05-01-11 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ΑngieP.: Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Φυσικα και γινεται διοτι φετος εχουν δικαιωμα οι αποφοιτοι των σχολικων ετων 2009 και 2010!! Ναι δυστυχως θα την ξεκινησεις απο το πρωτο εξαμηνο μαζι με τους νεους φοιτητες!! Απο κει και περα αν εχεις περασει καποια μαθηματα στη Ροδο που υπαρχουν και αντιστοιχα στην Αθηνα μπορεις να πιασεις τον καθηγητη και να του το πεις μηπως σε περασει αλλα δεν ξερω αν γινεται (ισως προσκομωντας του καποιο αποδεικτικο)! Με βαση τα περσυνα δεδομενα δεν χρειαζεται να κανεις δηλωση τωρα αλλα κατευθειαν τον ιουλιο στην καταθεση! Δηλωση τωρα κανουν μονο αυτοι που ενδιαφερονται για ΤΕΦΦΑ στρατιωτικες κλπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LDM Νεοφερμένο μέλος Ο LDM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2011 στις 13:24 Ο LDM έγραψε: #153 09-01-11 13:24 Βρε παιδιά γίνεται να δώσω αθλητικές εξετάσεις με το 10%? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιανουαρίου 2011 Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2011 στις 16:37 Ο Boom έγραψε: #154 09-01-11 16:37 Βρήκα το εξής: καποιος που θελει να μπει στην σχολη αστυφυλακων με 10% πρεπει να κανει τα εξης 1.τον φεβρουαριο μεχρι τις 20 να κανει την αιτηση στο σχολειο 2.να περιμενει να βγει εγκυκλιος συνηθως βγαινει μεσα απριλιου,η εγκυκλιος θα λεει αναλυτικα τι πρεπει να κανει μετα 3.να κανει καποια αιτηση στο αστυνομικο τμημα ΑΦΟΥ βγει η εγκυκλιος και να παρει καρτελα εξετασης και να παει σε νοσοκμειο να την συμπληρωσει 4.να δωσει τα αγωνισματα σε αθηνα η θεσ/κη αναλογα που θα ειναι. Click για ανάπτυξη... Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 04:22 Ο Pride έγραψε: #155 10-01-11 04:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑngieP.: Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Ναι ξεκινας απο το πρωτο εξαμηνο. Εκτος αν σου αναγνωρισουν κανα μαθημα..στις περισσοτερες σχολες δεν το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Themis93 Νεοφερμένο μέλος Η Themis93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 15:50 Η Themis93 έγραψε: #156 10-01-11 15:50 Ρε παιδια ποτε θα ανακοινωθουν ο αριθμος των θεσεων της καθε σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑngieP. Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 19:43 Η ΑngieP. έγραψε: #157 11-01-11 19:43 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Φυσικα και γινεται διοτι φετος εχουν δικαιωμα οι αποφοιτοι των σχολικων ετων 2009 και 2010!! Ναι δυστυχως θα την ξεκινησεις απο το πρωτο εξαμηνο μαζι με τους νεους φοιτητες!! Απο κει και περα αν εχεις περασει καποια μαθηματα στη Ροδο που υπαρχουν και αντιστοιχα στην Αθηνα μπορεις να πιασεις τον καθηγητη και να του το πεις μηπως σε περασει αλλα δεν ξερω αν γινεται (ισως προσκομωντας του καποιο αποδεικτικο)! Με βαση τα περσυνα δεδομενα δεν χρειαζεται να κανεις δηλωση τωρα αλλα κατευθειαν τον ιουλιο στην καταθεση! Δηλωση τωρα κανουν μονο αυτοι που ενδιαφερονται για ΤΕΦΦΑ στρατιωτικες κλπ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Powershifter Νεοφερμένο μέλος Ο Powershifter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2011 στις 22:16 Ο Powershifter: #158 12-01-11 22:16 Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 01:27 Ο Selestian: #159 13-01-11 01:27 Αρχική Δημοσίευση από Powershifter: Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δινεις με τον βαθμο της τελευταιας φορας που εδωσες πανελληνιες. Αλλα να θυμασαι πρεπει να εχεις δωσει πανελληνιες τα τελευταια δυο χρονια για να εχεις δικαωμα συμμετοχης στο 10%. Πότε επιτελους θα μας ενημερωσουν τι γινεται με το 10% ; Με εχει πιασει μια αγωνια , θελω να νιωθω οτι τα πραγματα εξελισσονται και σιγα σιγα θα εχω την ευκαιρια να αλλαξω την επιλογη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 16:00 Ο Redman20 έγραψε: #160 13-01-11 16:00 παιδια ενας φιλος μου περασε με το 10% περσυ αλλα τον φλεβαρη είχε παει και είχε κανει μια αιτηση στο σχολειο με τα απαραιτητα εγγραφα οπως τον βαθμο προσβασης την κιτρινη καρτελιτσα και τα λοιπα..φετος θα χρειαστει κατι τετοιο? εγω είμαι απο θεωρητικη κατευθυνση και εχω δικαιωμα για το 1ο και 3ο επιστημονικο πεδιο..τι πρεπει να κανω τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι αυτο εννοω απλα δεν το εγραψα αναλυτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vacs Νεοφερμένο μέλος Ο Vacs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:43 Ο Vacs έγραψε: #143 29-12-10 22:43 Εγώ παιδιά που είμαι απόφοιτος του 2002 αλλά έχω ξαναδώσει πανελλήνιες τώρα το σχολ. έτος 2009-2010 θα έχω δικαίωμα να κάνω τα χαρτιά μου το 2011 με το 10%? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:45 Ο koum έγραψε: #144 29-12-10 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Vacs: Εγώ παιδιά που είμαι απόφοιτος του 2002 αλλά έχω ξαναδώσει πανελλήνιες τώρα το σχολ. έτος 2009-2010 θα έχω δικαίωμα να κάνω τα χαρτιά μου το 2011 με το 10%? Click για ανάπτυξη... Ναι, κανονικότατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vacs Νεοφερμένο μέλος Ο Vacs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:53 Ο Vacs έγραψε: #145 29-12-10 22:53 Αρχική Δημοσίευση από koum: Ναι, κανονικότατα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:47 Ο Redman20 έγραψε: #146 30-12-10 14:47 ξερεται ποτε θα ανακοινωθει η ανακοινωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:23 Η starry_eyed: #147 30-12-10 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Redman20: ξερεται ποτε θα ανακοινωθει η ανακοινωση? Click για ανάπτυξη... συνηθως ολες οι πληροφοριες για τις πανελληνιες, το εγχειριδιο του υπουργειου κτλ βγαινουν κατα τα μεσα-τελη Ιανουαριου... απο τη στιγμη που με τα μεχρι τωρα δεδομενα οι δηλωσεις του μαθηματος επιλογης κ οι αιτησεις του 90% εξεταζομενων με πανελληνιες γινοντουσαν το Φεβρουαριο... τι να πω, ο καιρος παντως φτανει... σιγουρα θα ειναι το 2011 ομως, δηλαδη του χρονου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 15:49 Ο Redman20 έγραψε: #148 03-01-11 15:49 ρε παιδια γενικα καθε ποτε εβγαινε η ανακοινωση ? επισης σιγουρα θα ισχυσει φέτος το 10% ? εγω είμαι αποφοιτος του 2009 εχω δικαίωμα ? ακομα τι ενεργειες πρεπει να κανουμε για να είμαστε υποψηφιοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 16:00 Ο Dias έγραψε: #149 03-01-11 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Redman20: ρε παιδια γενικα καθε ποτε εβγαινε η ανακοινωση ? επισης σιγουρα θα ισχυσει φέτος το 10% ? εγω είμαι αποφοιτος του 2009 εχω δικαίωμα ? ακομα τι ενεργειες πρεπει να κανουμε για να είμαστε υποψηφιοι? Click για ανάπτυξη... Πέρυσι βγήκε 19/1. Πάρε την: https://www.ypepth.gr/docs/egkyklios_2010_100120.pdf βάλε +1 σε κάθε χρονολογία και είσαι Ο.Κ. Για το 10% θέλει δήλωση μόνον αν θέλεις στρατιωτικές, τεφά κλπ, αλλιώς κάνεις κατευθείαν μηχανογραφικό τον Ιούνλιο. Καλή χρονιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 16:12 Ο Redman20 έγραψε: #150 03-01-11 16:12 ευχαριστω δηλαδη πρεπει να περιμενω την ανακοινωση και οταν θα κανουν μηχανογραφικο απλα να παω να κανω και εγω? χωρις να παω και να ειδοποιησω στο σχολειο ? εχω συγκεντρωσει 9054 μορια στο πρωτο πεδιο με τα περσινα δεδομενα περναγα μερικες αξιολογες σχολες φετος λες να ειπαρχει μεγαλη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑngieP. Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 12:54 Η ΑngieP. έγραψε: #151 05-01-11 12:54 Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 13:09 Ο CITCOC έγραψε: #152 05-01-11 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ΑngieP.: Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Φυσικα και γινεται διοτι φετος εχουν δικαιωμα οι αποφοιτοι των σχολικων ετων 2009 και 2010!! Ναι δυστυχως θα την ξεκινησεις απο το πρωτο εξαμηνο μαζι με τους νεους φοιτητες!! Απο κει και περα αν εχεις περασει καποια μαθηματα στη Ροδο που υπαρχουν και αντιστοιχα στην Αθηνα μπορεις να πιασεις τον καθηγητη και να του το πεις μηπως σε περασει αλλα δεν ξερω αν γινεται (ισως προσκομωντας του καποιο αποδεικτικο)! Με βαση τα περσυνα δεδομενα δεν χρειαζεται να κανεις δηλωση τωρα αλλα κατευθειαν τον ιουλιο στην καταθεση! Δηλωση τωρα κανουν μονο αυτοι που ενδιαφερονται για ΤΕΦΦΑ στρατιωτικες κλπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LDM Νεοφερμένο μέλος Ο LDM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2011 στις 13:24 Ο LDM έγραψε: #153 09-01-11 13:24 Βρε παιδιά γίνεται να δώσω αθλητικές εξετάσεις με το 10%? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιανουαρίου 2011 Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2011 στις 16:37 Ο Boom έγραψε: #154 09-01-11 16:37 Βρήκα το εξής: καποιος που θελει να μπει στην σχολη αστυφυλακων με 10% πρεπει να κανει τα εξης 1.τον φεβρουαριο μεχρι τις 20 να κανει την αιτηση στο σχολειο 2.να περιμενει να βγει εγκυκλιος συνηθως βγαινει μεσα απριλιου,η εγκυκλιος θα λεει αναλυτικα τι πρεπει να κανει μετα 3.να κανει καποια αιτηση στο αστυνομικο τμημα ΑΦΟΥ βγει η εγκυκλιος και να παρει καρτελα εξετασης και να παει σε νοσοκμειο να την συμπληρωσει 4.να δωσει τα αγωνισματα σε αθηνα η θεσ/κη αναλογα που θα ειναι. Click για ανάπτυξη... Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 04:22 Ο Pride έγραψε: #155 10-01-11 04:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑngieP.: Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Ναι ξεκινας απο το πρωτο εξαμηνο. Εκτος αν σου αναγνωρισουν κανα μαθημα..στις περισσοτερες σχολες δεν το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Themis93 Νεοφερμένο μέλος Η Themis93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 15:50 Η Themis93 έγραψε: #156 10-01-11 15:50 Ρε παιδια ποτε θα ανακοινωθουν ο αριθμος των θεσεων της καθε σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑngieP. Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 19:43 Η ΑngieP. έγραψε: #157 11-01-11 19:43 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Φυσικα και γινεται διοτι φετος εχουν δικαιωμα οι αποφοιτοι των σχολικων ετων 2009 και 2010!! Ναι δυστυχως θα την ξεκινησεις απο το πρωτο εξαμηνο μαζι με τους νεους φοιτητες!! Απο κει και περα αν εχεις περασει καποια μαθηματα στη Ροδο που υπαρχουν και αντιστοιχα στην Αθηνα μπορεις να πιασεις τον καθηγητη και να του το πεις μηπως σε περασει αλλα δεν ξερω αν γινεται (ισως προσκομωντας του καποιο αποδεικτικο)! Με βαση τα περσυνα δεδομενα δεν χρειαζεται να κανεις δηλωση τωρα αλλα κατευθειαν τον ιουλιο στην καταθεση! Δηλωση τωρα κανουν μονο αυτοι που ενδιαφερονται για ΤΕΦΦΑ στρατιωτικες κλπ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Powershifter Νεοφερμένο μέλος Ο Powershifter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2011 στις 22:16 Ο Powershifter: #158 12-01-11 22:16 Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 01:27 Ο Selestian: #159 13-01-11 01:27 Αρχική Δημοσίευση από Powershifter: Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δινεις με τον βαθμο της τελευταιας φορας που εδωσες πανελληνιες. Αλλα να θυμασαι πρεπει να εχεις δωσει πανελληνιες τα τελευταια δυο χρονια για να εχεις δικαωμα συμμετοχης στο 10%. Πότε επιτελους θα μας ενημερωσουν τι γινεται με το 10% ; Με εχει πιασει μια αγωνια , θελω να νιωθω οτι τα πραγματα εξελισσονται και σιγα σιγα θα εχω την ευκαιρια να αλλαξω την επιλογη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 16:00 Ο Redman20 έγραψε: #160 13-01-11 16:00 παιδια ενας φιλος μου περασε με το 10% περσυ αλλα τον φλεβαρη είχε παει και είχε κανει μια αιτηση στο σχολειο με τα απαραιτητα εγγραφα οπως τον βαθμο προσβασης την κιτρινη καρτελιτσα και τα λοιπα..φετος θα χρειαστει κατι τετοιο? εγω είμαι απο θεωρητικη κατευθυνση και εχω δικαιωμα για το 1ο και 3ο επιστημονικο πεδιο..τι πρεπει να κανω τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ παιδιά που είμαι απόφοιτος του 2002 αλλά έχω ξαναδώσει πανελλήνιες τώρα το σχολ. έτος 2009-2010 θα έχω δικαίωμα να κάνω τα χαρτιά μου το 2011 με το 10%? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:45 Ο koum έγραψε: #144 29-12-10 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Vacs: Εγώ παιδιά που είμαι απόφοιτος του 2002 αλλά έχω ξαναδώσει πανελλήνιες τώρα το σχολ. έτος 2009-2010 θα έχω δικαίωμα να κάνω τα χαρτιά μου το 2011 με το 10%? Click για ανάπτυξη... Ναι, κανονικότατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vacs Νεοφερμένο μέλος Ο Vacs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:53 Ο Vacs έγραψε: #145 29-12-10 22:53 Αρχική Δημοσίευση από koum: Ναι, κανονικότατα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:47 Ο Redman20 έγραψε: #146 30-12-10 14:47 ξερεται ποτε θα ανακοινωθει η ανακοινωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:23 Η starry_eyed: #147 30-12-10 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Redman20: ξερεται ποτε θα ανακοινωθει η ανακοινωση? Click για ανάπτυξη... συνηθως ολες οι πληροφοριες για τις πανελληνιες, το εγχειριδιο του υπουργειου κτλ βγαινουν κατα τα μεσα-τελη Ιανουαριου... απο τη στιγμη που με τα μεχρι τωρα δεδομενα οι δηλωσεις του μαθηματος επιλογης κ οι αιτησεις του 90% εξεταζομενων με πανελληνιες γινοντουσαν το Φεβρουαριο... τι να πω, ο καιρος παντως φτανει... σιγουρα θα ειναι το 2011 ομως, δηλαδη του χρονου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 15:49 Ο Redman20 έγραψε: #148 03-01-11 15:49 ρε παιδια γενικα καθε ποτε εβγαινε η ανακοινωση ? επισης σιγουρα θα ισχυσει φέτος το 10% ? εγω είμαι αποφοιτος του 2009 εχω δικαίωμα ? ακομα τι ενεργειες πρεπει να κανουμε για να είμαστε υποψηφιοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 16:00 Ο Dias έγραψε: #149 03-01-11 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Redman20: ρε παιδια γενικα καθε ποτε εβγαινε η ανακοινωση ? επισης σιγουρα θα ισχυσει φέτος το 10% ? εγω είμαι αποφοιτος του 2009 εχω δικαίωμα ? ακομα τι ενεργειες πρεπει να κανουμε για να είμαστε υποψηφιοι? Click για ανάπτυξη... Πέρυσι βγήκε 19/1. Πάρε την: https://www.ypepth.gr/docs/egkyklios_2010_100120.pdf βάλε +1 σε κάθε χρονολογία και είσαι Ο.Κ. Για το 10% θέλει δήλωση μόνον αν θέλεις στρατιωτικές, τεφά κλπ, αλλιώς κάνεις κατευθείαν μηχανογραφικό τον Ιούνλιο. Καλή χρονιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 16:12 Ο Redman20 έγραψε: #150 03-01-11 16:12 ευχαριστω δηλαδη πρεπει να περιμενω την ανακοινωση και οταν θα κανουν μηχανογραφικο απλα να παω να κανω και εγω? χωρις να παω και να ειδοποιησω στο σχολειο ? εχω συγκεντρωσει 9054 μορια στο πρωτο πεδιο με τα περσινα δεδομενα περναγα μερικες αξιολογες σχολες φετος λες να ειπαρχει μεγαλη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑngieP. Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 12:54 Η ΑngieP. έγραψε: #151 05-01-11 12:54 Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 13:09 Ο CITCOC έγραψε: #152 05-01-11 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ΑngieP.: Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Φυσικα και γινεται διοτι φετος εχουν δικαιωμα οι αποφοιτοι των σχολικων ετων 2009 και 2010!! Ναι δυστυχως θα την ξεκινησεις απο το πρωτο εξαμηνο μαζι με τους νεους φοιτητες!! Απο κει και περα αν εχεις περασει καποια μαθηματα στη Ροδο που υπαρχουν και αντιστοιχα στην Αθηνα μπορεις να πιασεις τον καθηγητη και να του το πεις μηπως σε περασει αλλα δεν ξερω αν γινεται (ισως προσκομωντας του καποιο αποδεικτικο)! Με βαση τα περσυνα δεδομενα δεν χρειαζεται να κανεις δηλωση τωρα αλλα κατευθειαν τον ιουλιο στην καταθεση! Δηλωση τωρα κανουν μονο αυτοι που ενδιαφερονται για ΤΕΦΦΑ στρατιωτικες κλπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LDM Νεοφερμένο μέλος Ο LDM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2011 στις 13:24 Ο LDM έγραψε: #153 09-01-11 13:24 Βρε παιδιά γίνεται να δώσω αθλητικές εξετάσεις με το 10%? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιανουαρίου 2011 Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2011 στις 16:37 Ο Boom έγραψε: #154 09-01-11 16:37 Βρήκα το εξής: καποιος που θελει να μπει στην σχολη αστυφυλακων με 10% πρεπει να κανει τα εξης 1.τον φεβρουαριο μεχρι τις 20 να κανει την αιτηση στο σχολειο 2.να περιμενει να βγει εγκυκλιος συνηθως βγαινει μεσα απριλιου,η εγκυκλιος θα λεει αναλυτικα τι πρεπει να κανει μετα 3.να κανει καποια αιτηση στο αστυνομικο τμημα ΑΦΟΥ βγει η εγκυκλιος και να παρει καρτελα εξετασης και να παει σε νοσοκμειο να την συμπληρωσει 4.να δωσει τα αγωνισματα σε αθηνα η θεσ/κη αναλογα που θα ειναι. Click για ανάπτυξη... Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 04:22 Ο Pride έγραψε: #155 10-01-11 04:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑngieP.: Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Ναι ξεκινας απο το πρωτο εξαμηνο. Εκτος αν σου αναγνωρισουν κανα μαθημα..στις περισσοτερες σχολες δεν το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Themis93 Νεοφερμένο μέλος Η Themis93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 15:50 Η Themis93 έγραψε: #156 10-01-11 15:50 Ρε παιδια ποτε θα ανακοινωθουν ο αριθμος των θεσεων της καθε σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑngieP. Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 19:43 Η ΑngieP. έγραψε: #157 11-01-11 19:43 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Φυσικα και γινεται διοτι φετος εχουν δικαιωμα οι αποφοιτοι των σχολικων ετων 2009 και 2010!! Ναι δυστυχως θα την ξεκινησεις απο το πρωτο εξαμηνο μαζι με τους νεους φοιτητες!! Απο κει και περα αν εχεις περασει καποια μαθηματα στη Ροδο που υπαρχουν και αντιστοιχα στην Αθηνα μπορεις να πιασεις τον καθηγητη και να του το πεις μηπως σε περασει αλλα δεν ξερω αν γινεται (ισως προσκομωντας του καποιο αποδεικτικο)! Με βαση τα περσυνα δεδομενα δεν χρειαζεται να κανεις δηλωση τωρα αλλα κατευθειαν τον ιουλιο στην καταθεση! Δηλωση τωρα κανουν μονο αυτοι που ενδιαφερονται για ΤΕΦΦΑ στρατιωτικες κλπ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Powershifter Νεοφερμένο μέλος Ο Powershifter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2011 στις 22:16 Ο Powershifter: #158 12-01-11 22:16 Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 01:27 Ο Selestian: #159 13-01-11 01:27 Αρχική Δημοσίευση από Powershifter: Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δινεις με τον βαθμο της τελευταιας φορας που εδωσες πανελληνιες. Αλλα να θυμασαι πρεπει να εχεις δωσει πανελληνιες τα τελευταια δυο χρονια για να εχεις δικαωμα συμμετοχης στο 10%. Πότε επιτελους θα μας ενημερωσουν τι γινεται με το 10% ; Με εχει πιασει μια αγωνια , θελω να νιωθω οτι τα πραγματα εξελισσονται και σιγα σιγα θα εχω την ευκαιρια να αλλαξω την επιλογη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 16:00 Ο Redman20 έγραψε: #160 13-01-11 16:00 παιδια ενας φιλος μου περασε με το 10% περσυ αλλα τον φλεβαρη είχε παει και είχε κανει μια αιτηση στο σχολειο με τα απαραιτητα εγγραφα οπως τον βαθμο προσβασης την κιτρινη καρτελιτσα και τα λοιπα..φετος θα χρειαστει κατι τετοιο? εγω είμαι απο θεωρητικη κατευθυνση και εχω δικαιωμα για το 1ο και 3ο επιστημονικο πεδιο..τι πρεπει να κανω τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vacs: Εγώ παιδιά που είμαι απόφοιτος του 2002 αλλά έχω ξαναδώσει πανελλήνιες τώρα το σχολ. έτος 2009-2010 θα έχω δικαίωμα να κάνω τα χαρτιά μου το 2011 με το 10%? Click για ανάπτυξη... Ναι, κανονικότατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vacs Νεοφερμένο μέλος Ο Vacs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:53 Ο Vacs έγραψε: #145 29-12-10 22:53 Αρχική Δημοσίευση από koum: Ναι, κανονικότατα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:47 Ο Redman20 έγραψε: #146 30-12-10 14:47 ξερεται ποτε θα ανακοινωθει η ανακοινωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:23 Η starry_eyed: #147 30-12-10 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Redman20: ξερεται ποτε θα ανακοινωθει η ανακοινωση? Click για ανάπτυξη... συνηθως ολες οι πληροφοριες για τις πανελληνιες, το εγχειριδιο του υπουργειου κτλ βγαινουν κατα τα μεσα-τελη Ιανουαριου... απο τη στιγμη που με τα μεχρι τωρα δεδομενα οι δηλωσεις του μαθηματος επιλογης κ οι αιτησεις του 90% εξεταζομενων με πανελληνιες γινοντουσαν το Φεβρουαριο... τι να πω, ο καιρος παντως φτανει... σιγουρα θα ειναι το 2011 ομως, δηλαδη του χρονου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 15:49 Ο Redman20 έγραψε: #148 03-01-11 15:49 ρε παιδια γενικα καθε ποτε εβγαινε η ανακοινωση ? επισης σιγουρα θα ισχυσει φέτος το 10% ? εγω είμαι αποφοιτος του 2009 εχω δικαίωμα ? ακομα τι ενεργειες πρεπει να κανουμε για να είμαστε υποψηφιοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 16:00 Ο Dias έγραψε: #149 03-01-11 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Redman20: ρε παιδια γενικα καθε ποτε εβγαινε η ανακοινωση ? επισης σιγουρα θα ισχυσει φέτος το 10% ? εγω είμαι αποφοιτος του 2009 εχω δικαίωμα ? ακομα τι ενεργειες πρεπει να κανουμε για να είμαστε υποψηφιοι? Click για ανάπτυξη... Πέρυσι βγήκε 19/1. Πάρε την: https://www.ypepth.gr/docs/egkyklios_2010_100120.pdf βάλε +1 σε κάθε χρονολογία και είσαι Ο.Κ. Για το 10% θέλει δήλωση μόνον αν θέλεις στρατιωτικές, τεφά κλπ, αλλιώς κάνεις κατευθείαν μηχανογραφικό τον Ιούνλιο. Καλή χρονιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 16:12 Ο Redman20 έγραψε: #150 03-01-11 16:12 ευχαριστω δηλαδη πρεπει να περιμενω την ανακοινωση και οταν θα κανουν μηχανογραφικο απλα να παω να κανω και εγω? χωρις να παω και να ειδοποιησω στο σχολειο ? εχω συγκεντρωσει 9054 μορια στο πρωτο πεδιο με τα περσινα δεδομενα περναγα μερικες αξιολογες σχολες φετος λες να ειπαρχει μεγαλη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑngieP. Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 12:54 Η ΑngieP. έγραψε: #151 05-01-11 12:54 Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 13:09 Ο CITCOC έγραψε: #152 05-01-11 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ΑngieP.: Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Φυσικα και γινεται διοτι φετος εχουν δικαιωμα οι αποφοιτοι των σχολικων ετων 2009 και 2010!! Ναι δυστυχως θα την ξεκινησεις απο το πρωτο εξαμηνο μαζι με τους νεους φοιτητες!! Απο κει και περα αν εχεις περασει καποια μαθηματα στη Ροδο που υπαρχουν και αντιστοιχα στην Αθηνα μπορεις να πιασεις τον καθηγητη και να του το πεις μηπως σε περασει αλλα δεν ξερω αν γινεται (ισως προσκομωντας του καποιο αποδεικτικο)! Με βαση τα περσυνα δεδομενα δεν χρειαζεται να κανεις δηλωση τωρα αλλα κατευθειαν τον ιουλιο στην καταθεση! Δηλωση τωρα κανουν μονο αυτοι που ενδιαφερονται για ΤΕΦΦΑ στρατιωτικες κλπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LDM Νεοφερμένο μέλος Ο LDM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2011 στις 13:24 Ο LDM έγραψε: #153 09-01-11 13:24 Βρε παιδιά γίνεται να δώσω αθλητικές εξετάσεις με το 10%? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιανουαρίου 2011 Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2011 στις 16:37 Ο Boom έγραψε: #154 09-01-11 16:37 Βρήκα το εξής: καποιος που θελει να μπει στην σχολη αστυφυλακων με 10% πρεπει να κανει τα εξης 1.τον φεβρουαριο μεχρι τις 20 να κανει την αιτηση στο σχολειο 2.να περιμενει να βγει εγκυκλιος συνηθως βγαινει μεσα απριλιου,η εγκυκλιος θα λεει αναλυτικα τι πρεπει να κανει μετα 3.να κανει καποια αιτηση στο αστυνομικο τμημα ΑΦΟΥ βγει η εγκυκλιος και να παρει καρτελα εξετασης και να παει σε νοσοκμειο να την συμπληρωσει 4.να δωσει τα αγωνισματα σε αθηνα η θεσ/κη αναλογα που θα ειναι. Click για ανάπτυξη... Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 04:22 Ο Pride έγραψε: #155 10-01-11 04:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑngieP.: Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Ναι ξεκινας απο το πρωτο εξαμηνο. Εκτος αν σου αναγνωρισουν κανα μαθημα..στις περισσοτερες σχολες δεν το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Themis93 Νεοφερμένο μέλος Η Themis93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 15:50 Η Themis93 έγραψε: #156 10-01-11 15:50 Ρε παιδια ποτε θα ανακοινωθουν ο αριθμος των θεσεων της καθε σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑngieP. Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 19:43 Η ΑngieP. έγραψε: #157 11-01-11 19:43 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Φυσικα και γινεται διοτι φετος εχουν δικαιωμα οι αποφοιτοι των σχολικων ετων 2009 και 2010!! Ναι δυστυχως θα την ξεκινησεις απο το πρωτο εξαμηνο μαζι με τους νεους φοιτητες!! Απο κει και περα αν εχεις περασει καποια μαθηματα στη Ροδο που υπαρχουν και αντιστοιχα στην Αθηνα μπορεις να πιασεις τον καθηγητη και να του το πεις μηπως σε περασει αλλα δεν ξερω αν γινεται (ισως προσκομωντας του καποιο αποδεικτικο)! Με βαση τα περσυνα δεδομενα δεν χρειαζεται να κανεις δηλωση τωρα αλλα κατευθειαν τον ιουλιο στην καταθεση! Δηλωση τωρα κανουν μονο αυτοι που ενδιαφερονται για ΤΕΦΦΑ στρατιωτικες κλπ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Powershifter Νεοφερμένο μέλος Ο Powershifter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2011 στις 22:16 Ο Powershifter: #158 12-01-11 22:16 Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 01:27 Ο Selestian: #159 13-01-11 01:27 Αρχική Δημοσίευση από Powershifter: Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δινεις με τον βαθμο της τελευταιας φορας που εδωσες πανελληνιες. Αλλα να θυμασαι πρεπει να εχεις δωσει πανελληνιες τα τελευταια δυο χρονια για να εχεις δικαωμα συμμετοχης στο 10%. Πότε επιτελους θα μας ενημερωσουν τι γινεται με το 10% ; Με εχει πιασει μια αγωνια , θελω να νιωθω οτι τα πραγματα εξελισσονται και σιγα σιγα θα εχω την ευκαιρια να αλλαξω την επιλογη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 16:00 Ο Redman20 έγραψε: #160 13-01-11 16:00 παιδια ενας φιλος μου περασε με το 10% περσυ αλλα τον φλεβαρη είχε παει και είχε κανει μια αιτηση στο σχολειο με τα απαραιτητα εγγραφα οπως τον βαθμο προσβασης την κιτρινη καρτελιτσα και τα λοιπα..φετος θα χρειαστει κατι τετοιο? εγω είμαι απο θεωρητικη κατευθυνση και εχω δικαιωμα για το 1ο και 3ο επιστημονικο πεδιο..τι πρεπει να κανω τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από koum: Ναι, κανονικότατα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:47 Ο Redman20 έγραψε: #146 30-12-10 14:47 ξερεται ποτε θα ανακοινωθει η ανακοινωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:23 Η starry_eyed: #147 30-12-10 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Redman20: ξερεται ποτε θα ανακοινωθει η ανακοινωση? Click για ανάπτυξη... συνηθως ολες οι πληροφοριες για τις πανελληνιες, το εγχειριδιο του υπουργειου κτλ βγαινουν κατα τα μεσα-τελη Ιανουαριου... απο τη στιγμη που με τα μεχρι τωρα δεδομενα οι δηλωσεις του μαθηματος επιλογης κ οι αιτησεις του 90% εξεταζομενων με πανελληνιες γινοντουσαν το Φεβρουαριο... τι να πω, ο καιρος παντως φτανει... σιγουρα θα ειναι το 2011 ομως, δηλαδη του χρονου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 15:49 Ο Redman20 έγραψε: #148 03-01-11 15:49 ρε παιδια γενικα καθε ποτε εβγαινε η ανακοινωση ? επισης σιγουρα θα ισχυσει φέτος το 10% ? εγω είμαι αποφοιτος του 2009 εχω δικαίωμα ? ακομα τι ενεργειες πρεπει να κανουμε για να είμαστε υποψηφιοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 16:00 Ο Dias έγραψε: #149 03-01-11 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Redman20: ρε παιδια γενικα καθε ποτε εβγαινε η ανακοινωση ? επισης σιγουρα θα ισχυσει φέτος το 10% ? εγω είμαι αποφοιτος του 2009 εχω δικαίωμα ? ακομα τι ενεργειες πρεπει να κανουμε για να είμαστε υποψηφιοι? Click για ανάπτυξη... Πέρυσι βγήκε 19/1. Πάρε την: https://www.ypepth.gr/docs/egkyklios_2010_100120.pdf βάλε +1 σε κάθε χρονολογία και είσαι Ο.Κ. Για το 10% θέλει δήλωση μόνον αν θέλεις στρατιωτικές, τεφά κλπ, αλλιώς κάνεις κατευθείαν μηχανογραφικό τον Ιούνλιο. Καλή χρονιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 16:12 Ο Redman20 έγραψε: #150 03-01-11 16:12 ευχαριστω δηλαδη πρεπει να περιμενω την ανακοινωση και οταν θα κανουν μηχανογραφικο απλα να παω να κανω και εγω? χωρις να παω και να ειδοποιησω στο σχολειο ? εχω συγκεντρωσει 9054 μορια στο πρωτο πεδιο με τα περσινα δεδομενα περναγα μερικες αξιολογες σχολες φετος λες να ειπαρχει μεγαλη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑngieP. Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 12:54 Η ΑngieP. έγραψε: #151 05-01-11 12:54 Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 13:09 Ο CITCOC έγραψε: #152 05-01-11 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ΑngieP.: Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Φυσικα και γινεται διοτι φετος εχουν δικαιωμα οι αποφοιτοι των σχολικων ετων 2009 και 2010!! Ναι δυστυχως θα την ξεκινησεις απο το πρωτο εξαμηνο μαζι με τους νεους φοιτητες!! Απο κει και περα αν εχεις περασει καποια μαθηματα στη Ροδο που υπαρχουν και αντιστοιχα στην Αθηνα μπορεις να πιασεις τον καθηγητη και να του το πεις μηπως σε περασει αλλα δεν ξερω αν γινεται (ισως προσκομωντας του καποιο αποδεικτικο)! Με βαση τα περσυνα δεδομενα δεν χρειαζεται να κανεις δηλωση τωρα αλλα κατευθειαν τον ιουλιο στην καταθεση! Δηλωση τωρα κανουν μονο αυτοι που ενδιαφερονται για ΤΕΦΦΑ στρατιωτικες κλπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LDM Νεοφερμένο μέλος Ο LDM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2011 στις 13:24 Ο LDM έγραψε: #153 09-01-11 13:24 Βρε παιδιά γίνεται να δώσω αθλητικές εξετάσεις με το 10%? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιανουαρίου 2011 Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2011 στις 16:37 Ο Boom έγραψε: #154 09-01-11 16:37 Βρήκα το εξής: καποιος που θελει να μπει στην σχολη αστυφυλακων με 10% πρεπει να κανει τα εξης 1.τον φεβρουαριο μεχρι τις 20 να κανει την αιτηση στο σχολειο 2.να περιμενει να βγει εγκυκλιος συνηθως βγαινει μεσα απριλιου,η εγκυκλιος θα λεει αναλυτικα τι πρεπει να κανει μετα 3.να κανει καποια αιτηση στο αστυνομικο τμημα ΑΦΟΥ βγει η εγκυκλιος και να παρει καρτελα εξετασης και να παει σε νοσοκμειο να την συμπληρωσει 4.να δωσει τα αγωνισματα σε αθηνα η θεσ/κη αναλογα που θα ειναι. Click για ανάπτυξη... Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 04:22 Ο Pride έγραψε: #155 10-01-11 04:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑngieP.: Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Ναι ξεκινας απο το πρωτο εξαμηνο. Εκτος αν σου αναγνωρισουν κανα μαθημα..στις περισσοτερες σχολες δεν το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Themis93 Νεοφερμένο μέλος Η Themis93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 15:50 Η Themis93 έγραψε: #156 10-01-11 15:50 Ρε παιδια ποτε θα ανακοινωθουν ο αριθμος των θεσεων της καθε σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑngieP. Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 19:43 Η ΑngieP. έγραψε: #157 11-01-11 19:43 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Φυσικα και γινεται διοτι φετος εχουν δικαιωμα οι αποφοιτοι των σχολικων ετων 2009 και 2010!! Ναι δυστυχως θα την ξεκινησεις απο το πρωτο εξαμηνο μαζι με τους νεους φοιτητες!! Απο κει και περα αν εχεις περασει καποια μαθηματα στη Ροδο που υπαρχουν και αντιστοιχα στην Αθηνα μπορεις να πιασεις τον καθηγητη και να του το πεις μηπως σε περασει αλλα δεν ξερω αν γινεται (ισως προσκομωντας του καποιο αποδεικτικο)! Με βαση τα περσυνα δεδομενα δεν χρειαζεται να κανεις δηλωση τωρα αλλα κατευθειαν τον ιουλιο στην καταθεση! Δηλωση τωρα κανουν μονο αυτοι που ενδιαφερονται για ΤΕΦΦΑ στρατιωτικες κλπ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Powershifter Νεοφερμένο μέλος Ο Powershifter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2011 στις 22:16 Ο Powershifter: #158 12-01-11 22:16 Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 01:27 Ο Selestian: #159 13-01-11 01:27 Αρχική Δημοσίευση από Powershifter: Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δινεις με τον βαθμο της τελευταιας φορας που εδωσες πανελληνιες. Αλλα να θυμασαι πρεπει να εχεις δωσει πανελληνιες τα τελευταια δυο χρονια για να εχεις δικαωμα συμμετοχης στο 10%. Πότε επιτελους θα μας ενημερωσουν τι γινεται με το 10% ; Με εχει πιασει μια αγωνια , θελω να νιωθω οτι τα πραγματα εξελισσονται και σιγα σιγα θα εχω την ευκαιρια να αλλαξω την επιλογη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 16:00 Ο Redman20 έγραψε: #160 13-01-11 16:00 παιδια ενας φιλος μου περασε με το 10% περσυ αλλα τον φλεβαρη είχε παει και είχε κανει μια αιτηση στο σχολειο με τα απαραιτητα εγγραφα οπως τον βαθμο προσβασης την κιτρινη καρτελιτσα και τα λοιπα..φετος θα χρειαστει κατι τετοιο? εγω είμαι απο θεωρητικη κατευθυνση και εχω δικαιωμα για το 1ο και 3ο επιστημονικο πεδιο..τι πρεπει να κανω τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ξερεται ποτε θα ανακοινωθει η ανακοινωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 15:23 Η starry_eyed: #147 30-12-10 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Redman20: ξερεται ποτε θα ανακοινωθει η ανακοινωση? Click για ανάπτυξη... συνηθως ολες οι πληροφοριες για τις πανελληνιες, το εγχειριδιο του υπουργειου κτλ βγαινουν κατα τα μεσα-τελη Ιανουαριου... απο τη στιγμη που με τα μεχρι τωρα δεδομενα οι δηλωσεις του μαθηματος επιλογης κ οι αιτησεις του 90% εξεταζομενων με πανελληνιες γινοντουσαν το Φεβρουαριο... τι να πω, ο καιρος παντως φτανει... σιγουρα θα ειναι το 2011 ομως, δηλαδη του χρονου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 15:49 Ο Redman20 έγραψε: #148 03-01-11 15:49 ρε παιδια γενικα καθε ποτε εβγαινε η ανακοινωση ? επισης σιγουρα θα ισχυσει φέτος το 10% ? εγω είμαι αποφοιτος του 2009 εχω δικαίωμα ? ακομα τι ενεργειες πρεπει να κανουμε για να είμαστε υποψηφιοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 16:00 Ο Dias έγραψε: #149 03-01-11 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Redman20: ρε παιδια γενικα καθε ποτε εβγαινε η ανακοινωση ? επισης σιγουρα θα ισχυσει φέτος το 10% ? εγω είμαι αποφοιτος του 2009 εχω δικαίωμα ? ακομα τι ενεργειες πρεπει να κανουμε για να είμαστε υποψηφιοι? Click για ανάπτυξη... Πέρυσι βγήκε 19/1. Πάρε την: https://www.ypepth.gr/docs/egkyklios_2010_100120.pdf βάλε +1 σε κάθε χρονολογία και είσαι Ο.Κ. Για το 10% θέλει δήλωση μόνον αν θέλεις στρατιωτικές, τεφά κλπ, αλλιώς κάνεις κατευθείαν μηχανογραφικό τον Ιούνλιο. Καλή χρονιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 16:12 Ο Redman20 έγραψε: #150 03-01-11 16:12 ευχαριστω δηλαδη πρεπει να περιμενω την ανακοινωση και οταν θα κανουν μηχανογραφικο απλα να παω να κανω και εγω? χωρις να παω και να ειδοποιησω στο σχολειο ? εχω συγκεντρωσει 9054 μορια στο πρωτο πεδιο με τα περσινα δεδομενα περναγα μερικες αξιολογες σχολες φετος λες να ειπαρχει μεγαλη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑngieP. Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 12:54 Η ΑngieP. έγραψε: #151 05-01-11 12:54 Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 13:09 Ο CITCOC έγραψε: #152 05-01-11 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ΑngieP.: Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Φυσικα και γινεται διοτι φετος εχουν δικαιωμα οι αποφοιτοι των σχολικων ετων 2009 και 2010!! Ναι δυστυχως θα την ξεκινησεις απο το πρωτο εξαμηνο μαζι με τους νεους φοιτητες!! Απο κει και περα αν εχεις περασει καποια μαθηματα στη Ροδο που υπαρχουν και αντιστοιχα στην Αθηνα μπορεις να πιασεις τον καθηγητη και να του το πεις μηπως σε περασει αλλα δεν ξερω αν γινεται (ισως προσκομωντας του καποιο αποδεικτικο)! Με βαση τα περσυνα δεδομενα δεν χρειαζεται να κανεις δηλωση τωρα αλλα κατευθειαν τον ιουλιο στην καταθεση! Δηλωση τωρα κανουν μονο αυτοι που ενδιαφερονται για ΤΕΦΦΑ στρατιωτικες κλπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LDM Νεοφερμένο μέλος Ο LDM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2011 στις 13:24 Ο LDM έγραψε: #153 09-01-11 13:24 Βρε παιδιά γίνεται να δώσω αθλητικές εξετάσεις με το 10%? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιανουαρίου 2011 Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2011 στις 16:37 Ο Boom έγραψε: #154 09-01-11 16:37 Βρήκα το εξής: καποιος που θελει να μπει στην σχολη αστυφυλακων με 10% πρεπει να κανει τα εξης 1.τον φεβρουαριο μεχρι τις 20 να κανει την αιτηση στο σχολειο 2.να περιμενει να βγει εγκυκλιος συνηθως βγαινει μεσα απριλιου,η εγκυκλιος θα λεει αναλυτικα τι πρεπει να κανει μετα 3.να κανει καποια αιτηση στο αστυνομικο τμημα ΑΦΟΥ βγει η εγκυκλιος και να παρει καρτελα εξετασης και να παει σε νοσοκμειο να την συμπληρωσει 4.να δωσει τα αγωνισματα σε αθηνα η θεσ/κη αναλογα που θα ειναι. Click για ανάπτυξη... Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 04:22 Ο Pride έγραψε: #155 10-01-11 04:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑngieP.: Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Ναι ξεκινας απο το πρωτο εξαμηνο. Εκτος αν σου αναγνωρισουν κανα μαθημα..στις περισσοτερες σχολες δεν το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Themis93 Νεοφερμένο μέλος Η Themis93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 15:50 Η Themis93 έγραψε: #156 10-01-11 15:50 Ρε παιδια ποτε θα ανακοινωθουν ο αριθμος των θεσεων της καθε σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑngieP. Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 19:43 Η ΑngieP. έγραψε: #157 11-01-11 19:43 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Φυσικα και γινεται διοτι φετος εχουν δικαιωμα οι αποφοιτοι των σχολικων ετων 2009 και 2010!! Ναι δυστυχως θα την ξεκινησεις απο το πρωτο εξαμηνο μαζι με τους νεους φοιτητες!! Απο κει και περα αν εχεις περασει καποια μαθηματα στη Ροδο που υπαρχουν και αντιστοιχα στην Αθηνα μπορεις να πιασεις τον καθηγητη και να του το πεις μηπως σε περασει αλλα δεν ξερω αν γινεται (ισως προσκομωντας του καποιο αποδεικτικο)! Με βαση τα περσυνα δεδομενα δεν χρειαζεται να κανεις δηλωση τωρα αλλα κατευθειαν τον ιουλιο στην καταθεση! Δηλωση τωρα κανουν μονο αυτοι που ενδιαφερονται για ΤΕΦΦΑ στρατιωτικες κλπ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Powershifter Νεοφερμένο μέλος Ο Powershifter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2011 στις 22:16 Ο Powershifter: #158 12-01-11 22:16 Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 01:27 Ο Selestian: #159 13-01-11 01:27 Αρχική Δημοσίευση από Powershifter: Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δινεις με τον βαθμο της τελευταιας φορας που εδωσες πανελληνιες. Αλλα να θυμασαι πρεπει να εχεις δωσει πανελληνιες τα τελευταια δυο χρονια για να εχεις δικαωμα συμμετοχης στο 10%. Πότε επιτελους θα μας ενημερωσουν τι γινεται με το 10% ; Με εχει πιασει μια αγωνια , θελω να νιωθω οτι τα πραγματα εξελισσονται και σιγα σιγα θα εχω την ευκαιρια να αλλαξω την επιλογη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 16:00 Ο Redman20 έγραψε: #160 13-01-11 16:00 παιδια ενας φιλος μου περασε με το 10% περσυ αλλα τον φλεβαρη είχε παει και είχε κανει μια αιτηση στο σχολειο με τα απαραιτητα εγγραφα οπως τον βαθμο προσβασης την κιτρινη καρτελιτσα και τα λοιπα..φετος θα χρειαστει κατι τετοιο? εγω είμαι απο θεωρητικη κατευθυνση και εχω δικαιωμα για το 1ο και 3ο επιστημονικο πεδιο..τι πρεπει να κανω τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Redman20: ξερεται ποτε θα ανακοινωθει η ανακοινωση? Click για ανάπτυξη... συνηθως ολες οι πληροφοριες για τις πανελληνιες, το εγχειριδιο του υπουργειου κτλ βγαινουν κατα τα μεσα-τελη Ιανουαριου... απο τη στιγμη που με τα μεχρι τωρα δεδομενα οι δηλωσεις του μαθηματος επιλογης κ οι αιτησεις του 90% εξεταζομενων με πανελληνιες γινοντουσαν το Φεβρουαριο... τι να πω, ο καιρος παντως φτανει... σιγουρα θα ειναι το 2011 ομως, δηλαδη του χρονου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 15:49 Ο Redman20 έγραψε: #148 03-01-11 15:49 ρε παιδια γενικα καθε ποτε εβγαινε η ανακοινωση ? επισης σιγουρα θα ισχυσει φέτος το 10% ? εγω είμαι αποφοιτος του 2009 εχω δικαίωμα ? ακομα τι ενεργειες πρεπει να κανουμε για να είμαστε υποψηφιοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 16:00 Ο Dias έγραψε: #149 03-01-11 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Redman20: ρε παιδια γενικα καθε ποτε εβγαινε η ανακοινωση ? επισης σιγουρα θα ισχυσει φέτος το 10% ? εγω είμαι αποφοιτος του 2009 εχω δικαίωμα ? ακομα τι ενεργειες πρεπει να κανουμε για να είμαστε υποψηφιοι? Click για ανάπτυξη... Πέρυσι βγήκε 19/1. Πάρε την: https://www.ypepth.gr/docs/egkyklios_2010_100120.pdf βάλε +1 σε κάθε χρονολογία και είσαι Ο.Κ. Για το 10% θέλει δήλωση μόνον αν θέλεις στρατιωτικές, τεφά κλπ, αλλιώς κάνεις κατευθείαν μηχανογραφικό τον Ιούνλιο. Καλή χρονιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 16:12 Ο Redman20 έγραψε: #150 03-01-11 16:12 ευχαριστω δηλαδη πρεπει να περιμενω την ανακοινωση και οταν θα κανουν μηχανογραφικο απλα να παω να κανω και εγω? χωρις να παω και να ειδοποιησω στο σχολειο ? εχω συγκεντρωσει 9054 μορια στο πρωτο πεδιο με τα περσινα δεδομενα περναγα μερικες αξιολογες σχολες φετος λες να ειπαρχει μεγαλη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑngieP. Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 12:54 Η ΑngieP. έγραψε: #151 05-01-11 12:54 Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 13:09 Ο CITCOC έγραψε: #152 05-01-11 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ΑngieP.: Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Φυσικα και γινεται διοτι φετος εχουν δικαιωμα οι αποφοιτοι των σχολικων ετων 2009 και 2010!! Ναι δυστυχως θα την ξεκινησεις απο το πρωτο εξαμηνο μαζι με τους νεους φοιτητες!! Απο κει και περα αν εχεις περασει καποια μαθηματα στη Ροδο που υπαρχουν και αντιστοιχα στην Αθηνα μπορεις να πιασεις τον καθηγητη και να του το πεις μηπως σε περασει αλλα δεν ξερω αν γινεται (ισως προσκομωντας του καποιο αποδεικτικο)! Με βαση τα περσυνα δεδομενα δεν χρειαζεται να κανεις δηλωση τωρα αλλα κατευθειαν τον ιουλιο στην καταθεση! Δηλωση τωρα κανουν μονο αυτοι που ενδιαφερονται για ΤΕΦΦΑ στρατιωτικες κλπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LDM Νεοφερμένο μέλος Ο LDM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2011 στις 13:24 Ο LDM έγραψε: #153 09-01-11 13:24 Βρε παιδιά γίνεται να δώσω αθλητικές εξετάσεις με το 10%? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιανουαρίου 2011 Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2011 στις 16:37 Ο Boom έγραψε: #154 09-01-11 16:37 Βρήκα το εξής: καποιος που θελει να μπει στην σχολη αστυφυλακων με 10% πρεπει να κανει τα εξης 1.τον φεβρουαριο μεχρι τις 20 να κανει την αιτηση στο σχολειο 2.να περιμενει να βγει εγκυκλιος συνηθως βγαινει μεσα απριλιου,η εγκυκλιος θα λεει αναλυτικα τι πρεπει να κανει μετα 3.να κανει καποια αιτηση στο αστυνομικο τμημα ΑΦΟΥ βγει η εγκυκλιος και να παρει καρτελα εξετασης και να παει σε νοσοκμειο να την συμπληρωσει 4.να δωσει τα αγωνισματα σε αθηνα η θεσ/κη αναλογα που θα ειναι. Click για ανάπτυξη... Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 04:22 Ο Pride έγραψε: #155 10-01-11 04:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑngieP.: Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Ναι ξεκινας απο το πρωτο εξαμηνο. Εκτος αν σου αναγνωρισουν κανα μαθημα..στις περισσοτερες σχολες δεν το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Themis93 Νεοφερμένο μέλος Η Themis93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 15:50 Η Themis93 έγραψε: #156 10-01-11 15:50 Ρε παιδια ποτε θα ανακοινωθουν ο αριθμος των θεσεων της καθε σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑngieP. Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 19:43 Η ΑngieP. έγραψε: #157 11-01-11 19:43 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Φυσικα και γινεται διοτι φετος εχουν δικαιωμα οι αποφοιτοι των σχολικων ετων 2009 και 2010!! Ναι δυστυχως θα την ξεκινησεις απο το πρωτο εξαμηνο μαζι με τους νεους φοιτητες!! Απο κει και περα αν εχεις περασει καποια μαθηματα στη Ροδο που υπαρχουν και αντιστοιχα στην Αθηνα μπορεις να πιασεις τον καθηγητη και να του το πεις μηπως σε περασει αλλα δεν ξερω αν γινεται (ισως προσκομωντας του καποιο αποδεικτικο)! Με βαση τα περσυνα δεδομενα δεν χρειαζεται να κανεις δηλωση τωρα αλλα κατευθειαν τον ιουλιο στην καταθεση! Δηλωση τωρα κανουν μονο αυτοι που ενδιαφερονται για ΤΕΦΦΑ στρατιωτικες κλπ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Powershifter Νεοφερμένο μέλος Ο Powershifter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2011 στις 22:16 Ο Powershifter: #158 12-01-11 22:16 Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 01:27 Ο Selestian: #159 13-01-11 01:27 Αρχική Δημοσίευση από Powershifter: Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δινεις με τον βαθμο της τελευταιας φορας που εδωσες πανελληνιες. Αλλα να θυμασαι πρεπει να εχεις δωσει πανελληνιες τα τελευταια δυο χρονια για να εχεις δικαωμα συμμετοχης στο 10%. Πότε επιτελους θα μας ενημερωσουν τι γινεται με το 10% ; Με εχει πιασει μια αγωνια , θελω να νιωθω οτι τα πραγματα εξελισσονται και σιγα σιγα θα εχω την ευκαιρια να αλλαξω την επιλογη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 16:00 Ο Redman20 έγραψε: #160 13-01-11 16:00 παιδια ενας φιλος μου περασε με το 10% περσυ αλλα τον φλεβαρη είχε παει και είχε κανει μια αιτηση στο σχολειο με τα απαραιτητα εγγραφα οπως τον βαθμο προσβασης την κιτρινη καρτελιτσα και τα λοιπα..φετος θα χρειαστει κατι τετοιο? εγω είμαι απο θεωρητικη κατευθυνση και εχω δικαιωμα για το 1ο και 3ο επιστημονικο πεδιο..τι πρεπει να κανω τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε παιδια γενικα καθε ποτε εβγαινε η ανακοινωση ? επισης σιγουρα θα ισχυσει φέτος το 10% ? εγω είμαι αποφοιτος του 2009 εχω δικαίωμα ? ακομα τι ενεργειες πρεπει να κανουμε για να είμαστε υποψηφιοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.903 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 16:00 Ο Dias έγραψε: #149 03-01-11 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Redman20: ρε παιδια γενικα καθε ποτε εβγαινε η ανακοινωση ? επισης σιγουρα θα ισχυσει φέτος το 10% ? εγω είμαι αποφοιτος του 2009 εχω δικαίωμα ? ακομα τι ενεργειες πρεπει να κανουμε για να είμαστε υποψηφιοι? Click για ανάπτυξη... Πέρυσι βγήκε 19/1. Πάρε την: https://www.ypepth.gr/docs/egkyklios_2010_100120.pdf βάλε +1 σε κάθε χρονολογία και είσαι Ο.Κ. Για το 10% θέλει δήλωση μόνον αν θέλεις στρατιωτικές, τεφά κλπ, αλλιώς κάνεις κατευθείαν μηχανογραφικό τον Ιούνλιο. Καλή χρονιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 16:12 Ο Redman20 έγραψε: #150 03-01-11 16:12 ευχαριστω δηλαδη πρεπει να περιμενω την ανακοινωση και οταν θα κανουν μηχανογραφικο απλα να παω να κανω και εγω? χωρις να παω και να ειδοποιησω στο σχολειο ? εχω συγκεντρωσει 9054 μορια στο πρωτο πεδιο με τα περσινα δεδομενα περναγα μερικες αξιολογες σχολες φετος λες να ειπαρχει μεγαλη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑngieP. Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 12:54 Η ΑngieP. έγραψε: #151 05-01-11 12:54 Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 13:09 Ο CITCOC έγραψε: #152 05-01-11 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ΑngieP.: Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Φυσικα και γινεται διοτι φετος εχουν δικαιωμα οι αποφοιτοι των σχολικων ετων 2009 και 2010!! Ναι δυστυχως θα την ξεκινησεις απο το πρωτο εξαμηνο μαζι με τους νεους φοιτητες!! Απο κει και περα αν εχεις περασει καποια μαθηματα στη Ροδο που υπαρχουν και αντιστοιχα στην Αθηνα μπορεις να πιασεις τον καθηγητη και να του το πεις μηπως σε περασει αλλα δεν ξερω αν γινεται (ισως προσκομωντας του καποιο αποδεικτικο)! Με βαση τα περσυνα δεδομενα δεν χρειαζεται να κανεις δηλωση τωρα αλλα κατευθειαν τον ιουλιο στην καταθεση! Δηλωση τωρα κανουν μονο αυτοι που ενδιαφερονται για ΤΕΦΦΑ στρατιωτικες κλπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LDM Νεοφερμένο μέλος Ο LDM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2011 στις 13:24 Ο LDM έγραψε: #153 09-01-11 13:24 Βρε παιδιά γίνεται να δώσω αθλητικές εξετάσεις με το 10%? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιανουαρίου 2011 Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2011 στις 16:37 Ο Boom έγραψε: #154 09-01-11 16:37 Βρήκα το εξής: καποιος που θελει να μπει στην σχολη αστυφυλακων με 10% πρεπει να κανει τα εξης 1.τον φεβρουαριο μεχρι τις 20 να κανει την αιτηση στο σχολειο 2.να περιμενει να βγει εγκυκλιος συνηθως βγαινει μεσα απριλιου,η εγκυκλιος θα λεει αναλυτικα τι πρεπει να κανει μετα 3.να κανει καποια αιτηση στο αστυνομικο τμημα ΑΦΟΥ βγει η εγκυκλιος και να παρει καρτελα εξετασης και να παει σε νοσοκμειο να την συμπληρωσει 4.να δωσει τα αγωνισματα σε αθηνα η θεσ/κη αναλογα που θα ειναι. Click για ανάπτυξη... Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 04:22 Ο Pride έγραψε: #155 10-01-11 04:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑngieP.: Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Ναι ξεκινας απο το πρωτο εξαμηνο. Εκτος αν σου αναγνωρισουν κανα μαθημα..στις περισσοτερες σχολες δεν το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Themis93 Νεοφερμένο μέλος Η Themis93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 15:50 Η Themis93 έγραψε: #156 10-01-11 15:50 Ρε παιδια ποτε θα ανακοινωθουν ο αριθμος των θεσεων της καθε σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑngieP. Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 19:43 Η ΑngieP. έγραψε: #157 11-01-11 19:43 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Φυσικα και γινεται διοτι φετος εχουν δικαιωμα οι αποφοιτοι των σχολικων ετων 2009 και 2010!! Ναι δυστυχως θα την ξεκινησεις απο το πρωτο εξαμηνο μαζι με τους νεους φοιτητες!! Απο κει και περα αν εχεις περασει καποια μαθηματα στη Ροδο που υπαρχουν και αντιστοιχα στην Αθηνα μπορεις να πιασεις τον καθηγητη και να του το πεις μηπως σε περασει αλλα δεν ξερω αν γινεται (ισως προσκομωντας του καποιο αποδεικτικο)! Με βαση τα περσυνα δεδομενα δεν χρειαζεται να κανεις δηλωση τωρα αλλα κατευθειαν τον ιουλιο στην καταθεση! Δηλωση τωρα κανουν μονο αυτοι που ενδιαφερονται για ΤΕΦΦΑ στρατιωτικες κλπ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Powershifter Νεοφερμένο μέλος Ο Powershifter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2011 στις 22:16 Ο Powershifter: #158 12-01-11 22:16 Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 01:27 Ο Selestian: #159 13-01-11 01:27 Αρχική Δημοσίευση από Powershifter: Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δινεις με τον βαθμο της τελευταιας φορας που εδωσες πανελληνιες. Αλλα να θυμασαι πρεπει να εχεις δωσει πανελληνιες τα τελευταια δυο χρονια για να εχεις δικαωμα συμμετοχης στο 10%. Πότε επιτελους θα μας ενημερωσουν τι γινεται με το 10% ; Με εχει πιασει μια αγωνια , θελω να νιωθω οτι τα πραγματα εξελισσονται και σιγα σιγα θα εχω την ευκαιρια να αλλαξω την επιλογη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 16:00 Ο Redman20 έγραψε: #160 13-01-11 16:00 παιδια ενας φιλος μου περασε με το 10% περσυ αλλα τον φλεβαρη είχε παει και είχε κανει μια αιτηση στο σχολειο με τα απαραιτητα εγγραφα οπως τον βαθμο προσβασης την κιτρινη καρτελιτσα και τα λοιπα..φετος θα χρειαστει κατι τετοιο? εγω είμαι απο θεωρητικη κατευθυνση και εχω δικαιωμα για το 1ο και 3ο επιστημονικο πεδιο..τι πρεπει να κανω τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Redman20: ρε παιδια γενικα καθε ποτε εβγαινε η ανακοινωση ? επισης σιγουρα θα ισχυσει φέτος το 10% ? εγω είμαι αποφοιτος του 2009 εχω δικαίωμα ? ακομα τι ενεργειες πρεπει να κανουμε για να είμαστε υποψηφιοι? Click για ανάπτυξη... Πέρυσι βγήκε 19/1. Πάρε την: https://www.ypepth.gr/docs/egkyklios_2010_100120.pdf βάλε +1 σε κάθε χρονολογία και είσαι Ο.Κ. Για το 10% θέλει δήλωση μόνον αν θέλεις στρατιωτικές, τεφά κλπ, αλλιώς κάνεις κατευθείαν μηχανογραφικό τον Ιούνλιο. Καλή χρονιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 16:12 Ο Redman20 έγραψε: #150 03-01-11 16:12 ευχαριστω δηλαδη πρεπει να περιμενω την ανακοινωση και οταν θα κανουν μηχανογραφικο απλα να παω να κανω και εγω? χωρις να παω και να ειδοποιησω στο σχολειο ? εχω συγκεντρωσει 9054 μορια στο πρωτο πεδιο με τα περσινα δεδομενα περναγα μερικες αξιολογες σχολες φετος λες να ειπαρχει μεγαλη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑngieP. Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 12:54 Η ΑngieP. έγραψε: #151 05-01-11 12:54 Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 13:09 Ο CITCOC έγραψε: #152 05-01-11 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ΑngieP.: Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Φυσικα και γινεται διοτι φετος εχουν δικαιωμα οι αποφοιτοι των σχολικων ετων 2009 και 2010!! Ναι δυστυχως θα την ξεκινησεις απο το πρωτο εξαμηνο μαζι με τους νεους φοιτητες!! Απο κει και περα αν εχεις περασει καποια μαθηματα στη Ροδο που υπαρχουν και αντιστοιχα στην Αθηνα μπορεις να πιασεις τον καθηγητη και να του το πεις μηπως σε περασει αλλα δεν ξερω αν γινεται (ισως προσκομωντας του καποιο αποδεικτικο)! Με βαση τα περσυνα δεδομενα δεν χρειαζεται να κανεις δηλωση τωρα αλλα κατευθειαν τον ιουλιο στην καταθεση! Δηλωση τωρα κανουν μονο αυτοι που ενδιαφερονται για ΤΕΦΦΑ στρατιωτικες κλπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LDM Νεοφερμένο μέλος Ο LDM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2011 στις 13:24 Ο LDM έγραψε: #153 09-01-11 13:24 Βρε παιδιά γίνεται να δώσω αθλητικές εξετάσεις με το 10%? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιανουαρίου 2011 Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2011 στις 16:37 Ο Boom έγραψε: #154 09-01-11 16:37 Βρήκα το εξής: καποιος που θελει να μπει στην σχολη αστυφυλακων με 10% πρεπει να κανει τα εξης 1.τον φεβρουαριο μεχρι τις 20 να κανει την αιτηση στο σχολειο 2.να περιμενει να βγει εγκυκλιος συνηθως βγαινει μεσα απριλιου,η εγκυκλιος θα λεει αναλυτικα τι πρεπει να κανει μετα 3.να κανει καποια αιτηση στο αστυνομικο τμημα ΑΦΟΥ βγει η εγκυκλιος και να παρει καρτελα εξετασης και να παει σε νοσοκμειο να την συμπληρωσει 4.να δωσει τα αγωνισματα σε αθηνα η θεσ/κη αναλογα που θα ειναι. Click για ανάπτυξη... Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 04:22 Ο Pride έγραψε: #155 10-01-11 04:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑngieP.: Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Ναι ξεκινας απο το πρωτο εξαμηνο. Εκτος αν σου αναγνωρισουν κανα μαθημα..στις περισσοτερες σχολες δεν το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Themis93 Νεοφερμένο μέλος Η Themis93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 15:50 Η Themis93 έγραψε: #156 10-01-11 15:50 Ρε παιδια ποτε θα ανακοινωθουν ο αριθμος των θεσεων της καθε σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑngieP. Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 19:43 Η ΑngieP. έγραψε: #157 11-01-11 19:43 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Φυσικα και γινεται διοτι φετος εχουν δικαιωμα οι αποφοιτοι των σχολικων ετων 2009 και 2010!! Ναι δυστυχως θα την ξεκινησεις απο το πρωτο εξαμηνο μαζι με τους νεους φοιτητες!! Απο κει και περα αν εχεις περασει καποια μαθηματα στη Ροδο που υπαρχουν και αντιστοιχα στην Αθηνα μπορεις να πιασεις τον καθηγητη και να του το πεις μηπως σε περασει αλλα δεν ξερω αν γινεται (ισως προσκομωντας του καποιο αποδεικτικο)! Με βαση τα περσυνα δεδομενα δεν χρειαζεται να κανεις δηλωση τωρα αλλα κατευθειαν τον ιουλιο στην καταθεση! Δηλωση τωρα κανουν μονο αυτοι που ενδιαφερονται για ΤΕΦΦΑ στρατιωτικες κλπ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Powershifter Νεοφερμένο μέλος Ο Powershifter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2011 στις 22:16 Ο Powershifter: #158 12-01-11 22:16 Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 01:27 Ο Selestian: #159 13-01-11 01:27 Αρχική Δημοσίευση από Powershifter: Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δινεις με τον βαθμο της τελευταιας φορας που εδωσες πανελληνιες. Αλλα να θυμασαι πρεπει να εχεις δωσει πανελληνιες τα τελευταια δυο χρονια για να εχεις δικαωμα συμμετοχης στο 10%. Πότε επιτελους θα μας ενημερωσουν τι γινεται με το 10% ; Με εχει πιασει μια αγωνια , θελω να νιωθω οτι τα πραγματα εξελισσονται και σιγα σιγα θα εχω την ευκαιρια να αλλαξω την επιλογη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 16:00 Ο Redman20 έγραψε: #160 13-01-11 16:00 παιδια ενας φιλος μου περασε με το 10% περσυ αλλα τον φλεβαρη είχε παει και είχε κανει μια αιτηση στο σχολειο με τα απαραιτητα εγγραφα οπως τον βαθμο προσβασης την κιτρινη καρτελιτσα και τα λοιπα..φετος θα χρειαστει κατι τετοιο? εγω είμαι απο θεωρητικη κατευθυνση και εχω δικαιωμα για το 1ο και 3ο επιστημονικο πεδιο..τι πρεπει να κανω τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστω δηλαδη πρεπει να περιμενω την ανακοινωση και οταν θα κανουν μηχανογραφικο απλα να παω να κανω και εγω? χωρις να παω και να ειδοποιησω στο σχολειο ? εχω συγκεντρωσει 9054 μορια στο πρωτο πεδιο με τα περσινα δεδομενα περναγα μερικες αξιολογες σχολες φετος λες να ειπαρχει μεγαλη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑngieP. Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 12:54 Η ΑngieP. έγραψε: #151 05-01-11 12:54 Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 13:09 Ο CITCOC έγραψε: #152 05-01-11 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ΑngieP.: Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Φυσικα και γινεται διοτι φετος εχουν δικαιωμα οι αποφοιτοι των σχολικων ετων 2009 και 2010!! Ναι δυστυχως θα την ξεκινησεις απο το πρωτο εξαμηνο μαζι με τους νεους φοιτητες!! Απο κει και περα αν εχεις περασει καποια μαθηματα στη Ροδο που υπαρχουν και αντιστοιχα στην Αθηνα μπορεις να πιασεις τον καθηγητη και να του το πεις μηπως σε περασει αλλα δεν ξερω αν γινεται (ισως προσκομωντας του καποιο αποδεικτικο)! Με βαση τα περσυνα δεδομενα δεν χρειαζεται να κανεις δηλωση τωρα αλλα κατευθειαν τον ιουλιο στην καταθεση! Δηλωση τωρα κανουν μονο αυτοι που ενδιαφερονται για ΤΕΦΦΑ στρατιωτικες κλπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LDM Νεοφερμένο μέλος Ο LDM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2011 στις 13:24 Ο LDM έγραψε: #153 09-01-11 13:24 Βρε παιδιά γίνεται να δώσω αθλητικές εξετάσεις με το 10%? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιανουαρίου 2011 Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2011 στις 16:37 Ο Boom έγραψε: #154 09-01-11 16:37 Βρήκα το εξής: καποιος που θελει να μπει στην σχολη αστυφυλακων με 10% πρεπει να κανει τα εξης 1.τον φεβρουαριο μεχρι τις 20 να κανει την αιτηση στο σχολειο 2.να περιμενει να βγει εγκυκλιος συνηθως βγαινει μεσα απριλιου,η εγκυκλιος θα λεει αναλυτικα τι πρεπει να κανει μετα 3.να κανει καποια αιτηση στο αστυνομικο τμημα ΑΦΟΥ βγει η εγκυκλιος και να παρει καρτελα εξετασης και να παει σε νοσοκμειο να την συμπληρωσει 4.να δωσει τα αγωνισματα σε αθηνα η θεσ/κη αναλογα που θα ειναι. Click για ανάπτυξη... Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 04:22 Ο Pride έγραψε: #155 10-01-11 04:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑngieP.: Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Ναι ξεκινας απο το πρωτο εξαμηνο. Εκτος αν σου αναγνωρισουν κανα μαθημα..στις περισσοτερες σχολες δεν το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Themis93 Νεοφερμένο μέλος Η Themis93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 15:50 Η Themis93 έγραψε: #156 10-01-11 15:50 Ρε παιδια ποτε θα ανακοινωθουν ο αριθμος των θεσεων της καθε σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑngieP. Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 19:43 Η ΑngieP. έγραψε: #157 11-01-11 19:43 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Φυσικα και γινεται διοτι φετος εχουν δικαιωμα οι αποφοιτοι των σχολικων ετων 2009 και 2010!! Ναι δυστυχως θα την ξεκινησεις απο το πρωτο εξαμηνο μαζι με τους νεους φοιτητες!! Απο κει και περα αν εχεις περασει καποια μαθηματα στη Ροδο που υπαρχουν και αντιστοιχα στην Αθηνα μπορεις να πιασεις τον καθηγητη και να του το πεις μηπως σε περασει αλλα δεν ξερω αν γινεται (ισως προσκομωντας του καποιο αποδεικτικο)! Με βαση τα περσυνα δεδομενα δεν χρειαζεται να κανεις δηλωση τωρα αλλα κατευθειαν τον ιουλιο στην καταθεση! Δηλωση τωρα κανουν μονο αυτοι που ενδιαφερονται για ΤΕΦΦΑ στρατιωτικες κλπ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Powershifter Νεοφερμένο μέλος Ο Powershifter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2011 στις 22:16 Ο Powershifter: #158 12-01-11 22:16 Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 01:27 Ο Selestian: #159 13-01-11 01:27 Αρχική Δημοσίευση από Powershifter: Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δινεις με τον βαθμο της τελευταιας φορας που εδωσες πανελληνιες. Αλλα να θυμασαι πρεπει να εχεις δωσει πανελληνιες τα τελευταια δυο χρονια για να εχεις δικαωμα συμμετοχης στο 10%. Πότε επιτελους θα μας ενημερωσουν τι γινεται με το 10% ; Με εχει πιασει μια αγωνια , θελω να νιωθω οτι τα πραγματα εξελισσονται και σιγα σιγα θα εχω την ευκαιρια να αλλαξω την επιλογη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 16:00 Ο Redman20 έγραψε: #160 13-01-11 16:00 παιδια ενας φιλος μου περασε με το 10% περσυ αλλα τον φλεβαρη είχε παει και είχε κανει μια αιτηση στο σχολειο με τα απαραιτητα εγγραφα οπως τον βαθμο προσβασης την κιτρινη καρτελιτσα και τα λοιπα..φετος θα χρειαστει κατι τετοιο? εγω είμαι απο θεωρητικη κατευθυνση και εχω δικαιωμα για το 1ο και 3ο επιστημονικο πεδιο..τι πρεπει να κανω τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CITCOC Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kωνσταντίνος Κελέσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 13:09 Ο CITCOC έγραψε: #152 05-01-11 13:09 Αρχική Δημοσίευση από ΑngieP.: Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Φυσικα και γινεται διοτι φετος εχουν δικαιωμα οι αποφοιτοι των σχολικων ετων 2009 και 2010!! Ναι δυστυχως θα την ξεκινησεις απο το πρωτο εξαμηνο μαζι με τους νεους φοιτητες!! Απο κει και περα αν εχεις περασει καποια μαθηματα στη Ροδο που υπαρχουν και αντιστοιχα στην Αθηνα μπορεις να πιασεις τον καθηγητη και να του το πεις μηπως σε περασει αλλα δεν ξερω αν γινεται (ισως προσκομωντας του καποιο αποδεικτικο)! Με βαση τα περσυνα δεδομενα δεν χρειαζεται να κανεις δηλωση τωρα αλλα κατευθειαν τον ιουλιο στην καταθεση! Δηλωση τωρα κανουν μονο αυτοι που ενδιαφερονται για ΤΕΦΦΑ στρατιωτικες κλπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LDM Νεοφερμένο μέλος Ο LDM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2011 στις 13:24 Ο LDM έγραψε: #153 09-01-11 13:24 Βρε παιδιά γίνεται να δώσω αθλητικές εξετάσεις με το 10%? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιανουαρίου 2011 Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2011 στις 16:37 Ο Boom έγραψε: #154 09-01-11 16:37 Βρήκα το εξής: καποιος που θελει να μπει στην σχολη αστυφυλακων με 10% πρεπει να κανει τα εξης 1.τον φεβρουαριο μεχρι τις 20 να κανει την αιτηση στο σχολειο 2.να περιμενει να βγει εγκυκλιος συνηθως βγαινει μεσα απριλιου,η εγκυκλιος θα λεει αναλυτικα τι πρεπει να κανει μετα 3.να κανει καποια αιτηση στο αστυνομικο τμημα ΑΦΟΥ βγει η εγκυκλιος και να παρει καρτελα εξετασης και να παει σε νοσοκμειο να την συμπληρωσει 4.να δωσει τα αγωνισματα σε αθηνα η θεσ/κη αναλογα που θα ειναι. Click για ανάπτυξη... Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 04:22 Ο Pride έγραψε: #155 10-01-11 04:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑngieP.: Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Ναι ξεκινας απο το πρωτο εξαμηνο. Εκτος αν σου αναγνωρισουν κανα μαθημα..στις περισσοτερες σχολες δεν το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Themis93 Νεοφερμένο μέλος Η Themis93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 15:50 Η Themis93 έγραψε: #156 10-01-11 15:50 Ρε παιδια ποτε θα ανακοινωθουν ο αριθμος των θεσεων της καθε σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑngieP. Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 19:43 Η ΑngieP. έγραψε: #157 11-01-11 19:43 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Φυσικα και γινεται διοτι φετος εχουν δικαιωμα οι αποφοιτοι των σχολικων ετων 2009 και 2010!! Ναι δυστυχως θα την ξεκινησεις απο το πρωτο εξαμηνο μαζι με τους νεους φοιτητες!! Απο κει και περα αν εχεις περασει καποια μαθηματα στη Ροδο που υπαρχουν και αντιστοιχα στην Αθηνα μπορεις να πιασεις τον καθηγητη και να του το πεις μηπως σε περασει αλλα δεν ξερω αν γινεται (ισως προσκομωντας του καποιο αποδεικτικο)! Με βαση τα περσυνα δεδομενα δεν χρειαζεται να κανεις δηλωση τωρα αλλα κατευθειαν τον ιουλιο στην καταθεση! Δηλωση τωρα κανουν μονο αυτοι που ενδιαφερονται για ΤΕΦΦΑ στρατιωτικες κλπ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Powershifter Νεοφερμένο μέλος Ο Powershifter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2011 στις 22:16 Ο Powershifter: #158 12-01-11 22:16 Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 01:27 Ο Selestian: #159 13-01-11 01:27 Αρχική Δημοσίευση από Powershifter: Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δινεις με τον βαθμο της τελευταιας φορας που εδωσες πανελληνιες. Αλλα να θυμασαι πρεπει να εχεις δωσει πανελληνιες τα τελευταια δυο χρονια για να εχεις δικαωμα συμμετοχης στο 10%. Πότε επιτελους θα μας ενημερωσουν τι γινεται με το 10% ; Με εχει πιασει μια αγωνια , θελω να νιωθω οτι τα πραγματα εξελισσονται και σιγα σιγα θα εχω την ευκαιρια να αλλαξω την επιλογη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 16:00 Ο Redman20 έγραψε: #160 13-01-11 16:00 παιδια ενας φιλος μου περασε με το 10% περσυ αλλα τον φλεβαρη είχε παει και είχε κανει μια αιτηση στο σχολειο με τα απαραιτητα εγγραφα οπως τον βαθμο προσβασης την κιτρινη καρτελιτσα και τα λοιπα..φετος θα χρειαστει κατι τετοιο? εγω είμαι απο θεωρητικη κατευθυνση και εχω δικαιωμα για το 1ο και 3ο επιστημονικο πεδιο..τι πρεπει να κανω τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑngieP.: Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Φυσικα και γινεται διοτι φετος εχουν δικαιωμα οι αποφοιτοι των σχολικων ετων 2009 και 2010!! Ναι δυστυχως θα την ξεκινησεις απο το πρωτο εξαμηνο μαζι με τους νεους φοιτητες!! Απο κει και περα αν εχεις περασει καποια μαθηματα στη Ροδο που υπαρχουν και αντιστοιχα στην Αθηνα μπορεις να πιασεις τον καθηγητη και να του το πεις μηπως σε περασει αλλα δεν ξερω αν γινεται (ισως προσκομωντας του καποιο αποδεικτικο)! Με βαση τα περσυνα δεδομενα δεν χρειαζεται να κανεις δηλωση τωρα αλλα κατευθειαν τον ιουλιο στην καταθεση! Δηλωση τωρα κανουν μονο αυτοι που ενδιαφερονται για ΤΕΦΦΑ στρατιωτικες κλπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LDM Νεοφερμένο μέλος Ο LDM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2011 στις 13:24 Ο LDM έγραψε: #153 09-01-11 13:24 Βρε παιδιά γίνεται να δώσω αθλητικές εξετάσεις με το 10%? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιανουαρίου 2011 Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2011 στις 16:37 Ο Boom έγραψε: #154 09-01-11 16:37 Βρήκα το εξής: καποιος που θελει να μπει στην σχολη αστυφυλακων με 10% πρεπει να κανει τα εξης 1.τον φεβρουαριο μεχρι τις 20 να κανει την αιτηση στο σχολειο 2.να περιμενει να βγει εγκυκλιος συνηθως βγαινει μεσα απριλιου,η εγκυκλιος θα λεει αναλυτικα τι πρεπει να κανει μετα 3.να κανει καποια αιτηση στο αστυνομικο τμημα ΑΦΟΥ βγει η εγκυκλιος και να παρει καρτελα εξετασης και να παει σε νοσοκμειο να την συμπληρωσει 4.να δωσει τα αγωνισματα σε αθηνα η θεσ/κη αναλογα που θα ειναι. Click για ανάπτυξη... Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 04:22 Ο Pride έγραψε: #155 10-01-11 04:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑngieP.: Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Ναι ξεκινας απο το πρωτο εξαμηνο. Εκτος αν σου αναγνωρισουν κανα μαθημα..στις περισσοτερες σχολες δεν το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Themis93 Νεοφερμένο μέλος Η Themis93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 15:50 Η Themis93 έγραψε: #156 10-01-11 15:50 Ρε παιδια ποτε θα ανακοινωθουν ο αριθμος των θεσεων της καθε σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑngieP. Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 19:43 Η ΑngieP. έγραψε: #157 11-01-11 19:43 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Φυσικα και γινεται διοτι φετος εχουν δικαιωμα οι αποφοιτοι των σχολικων ετων 2009 και 2010!! Ναι δυστυχως θα την ξεκινησεις απο το πρωτο εξαμηνο μαζι με τους νεους φοιτητες!! Απο κει και περα αν εχεις περασει καποια μαθηματα στη Ροδο που υπαρχουν και αντιστοιχα στην Αθηνα μπορεις να πιασεις τον καθηγητη και να του το πεις μηπως σε περασει αλλα δεν ξερω αν γινεται (ισως προσκομωντας του καποιο αποδεικτικο)! Με βαση τα περσυνα δεδομενα δεν χρειαζεται να κανεις δηλωση τωρα αλλα κατευθειαν τον ιουλιο στην καταθεση! Δηλωση τωρα κανουν μονο αυτοι που ενδιαφερονται για ΤΕΦΦΑ στρατιωτικες κλπ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Powershifter Νεοφερμένο μέλος Ο Powershifter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2011 στις 22:16 Ο Powershifter: #158 12-01-11 22:16 Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 01:27 Ο Selestian: #159 13-01-11 01:27 Αρχική Δημοσίευση από Powershifter: Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δινεις με τον βαθμο της τελευταιας φορας που εδωσες πανελληνιες. Αλλα να θυμασαι πρεπει να εχεις δωσει πανελληνιες τα τελευταια δυο χρονια για να εχεις δικαωμα συμμετοχης στο 10%. Πότε επιτελους θα μας ενημερωσουν τι γινεται με το 10% ; Με εχει πιασει μια αγωνια , θελω να νιωθω οτι τα πραγματα εξελισσονται και σιγα σιγα θα εχω την ευκαιρια να αλλαξω την επιλογη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 16:00 Ο Redman20 έγραψε: #160 13-01-11 16:00 παιδια ενας φιλος μου περασε με το 10% περσυ αλλα τον φλεβαρη είχε παει και είχε κανει μια αιτηση στο σχολειο με τα απαραιτητα εγγραφα οπως τον βαθμο προσβασης την κιτρινη καρτελιτσα και τα λοιπα..φετος θα χρειαστει κατι τετοιο? εγω είμαι απο θεωρητικη κατευθυνση και εχω δικαιωμα για το 1ο και 3ο επιστημονικο πεδιο..τι πρεπει να κανω τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βρε παιδιά γίνεται να δώσω αθλητικές εξετάσεις με το 10%? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2011 στις 16:37 Ο Boom έγραψε: #154 09-01-11 16:37 Βρήκα το εξής: καποιος που θελει να μπει στην σχολη αστυφυλακων με 10% πρεπει να κανει τα εξης 1.τον φεβρουαριο μεχρι τις 20 να κανει την αιτηση στο σχολειο 2.να περιμενει να βγει εγκυκλιος συνηθως βγαινει μεσα απριλιου,η εγκυκλιος θα λεει αναλυτικα τι πρεπει να κανει μετα 3.να κανει καποια αιτηση στο αστυνομικο τμημα ΑΦΟΥ βγει η εγκυκλιος και να παρει καρτελα εξετασης και να παει σε νοσοκμειο να την συμπληρωσει 4.να δωσει τα αγωνισματα σε αθηνα η θεσ/κη αναλογα που θα ειναι. Click για ανάπτυξη... Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 04:22 Ο Pride έγραψε: #155 10-01-11 04:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑngieP.: Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Ναι ξεκινας απο το πρωτο εξαμηνο. Εκτος αν σου αναγνωρισουν κανα μαθημα..στις περισσοτερες σχολες δεν το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Themis93 Νεοφερμένο μέλος Η Themis93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 15:50 Η Themis93 έγραψε: #156 10-01-11 15:50 Ρε παιδια ποτε θα ανακοινωθουν ο αριθμος των θεσεων της καθε σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑngieP. Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 19:43 Η ΑngieP. έγραψε: #157 11-01-11 19:43 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Φυσικα και γινεται διοτι φετος εχουν δικαιωμα οι αποφοιτοι των σχολικων ετων 2009 και 2010!! Ναι δυστυχως θα την ξεκινησεις απο το πρωτο εξαμηνο μαζι με τους νεους φοιτητες!! Απο κει και περα αν εχεις περασει καποια μαθηματα στη Ροδο που υπαρχουν και αντιστοιχα στην Αθηνα μπορεις να πιασεις τον καθηγητη και να του το πεις μηπως σε περασει αλλα δεν ξερω αν γινεται (ισως προσκομωντας του καποιο αποδεικτικο)! Με βαση τα περσυνα δεδομενα δεν χρειαζεται να κανεις δηλωση τωρα αλλα κατευθειαν τον ιουλιο στην καταθεση! Δηλωση τωρα κανουν μονο αυτοι που ενδιαφερονται για ΤΕΦΦΑ στρατιωτικες κλπ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Powershifter Νεοφερμένο μέλος Ο Powershifter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2011 στις 22:16 Ο Powershifter: #158 12-01-11 22:16 Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 01:27 Ο Selestian: #159 13-01-11 01:27 Αρχική Δημοσίευση από Powershifter: Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δινεις με τον βαθμο της τελευταιας φορας που εδωσες πανελληνιες. Αλλα να θυμασαι πρεπει να εχεις δωσει πανελληνιες τα τελευταια δυο χρονια για να εχεις δικαωμα συμμετοχης στο 10%. Πότε επιτελους θα μας ενημερωσουν τι γινεται με το 10% ; Με εχει πιασει μια αγωνια , θελω να νιωθω οτι τα πραγματα εξελισσονται και σιγα σιγα θα εχω την ευκαιρια να αλλαξω την επιλογη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 16:00 Ο Redman20 έγραψε: #160 13-01-11 16:00 παιδια ενας φιλος μου περασε με το 10% περσυ αλλα τον φλεβαρη είχε παει και είχε κανει μια αιτηση στο σχολειο με τα απαραιτητα εγγραφα οπως τον βαθμο προσβασης την κιτρινη καρτελιτσα και τα λοιπα..φετος θα χρειαστει κατι τετοιο? εγω είμαι απο θεωρητικη κατευθυνση και εχω δικαιωμα για το 1ο και 3ο επιστημονικο πεδιο..τι πρεπει να κανω τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βρήκα το εξής: καποιος που θελει να μπει στην σχολη αστυφυλακων με 10% πρεπει να κανει τα εξης 1.τον φεβρουαριο μεχρι τις 20 να κανει την αιτηση στο σχολειο 2.να περιμενει να βγει εγκυκλιος συνηθως βγαινει μεσα απριλιου,η εγκυκλιος θα λεει αναλυτικα τι πρεπει να κανει μετα 3.να κανει καποια αιτηση στο αστυνομικο τμημα ΑΦΟΥ βγει η εγκυκλιος και να παρει καρτελα εξετασης και να παει σε νοσοκμειο να την συμπληρωσει 4.να δωσει τα αγωνισματα σε αθηνα η θεσ/κη αναλογα που θα ειναι. Click για ανάπτυξη... Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 04:22 Ο Pride έγραψε: #155 10-01-11 04:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑngieP.: Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Ναι ξεκινας απο το πρωτο εξαμηνο. Εκτος αν σου αναγνωρισουν κανα μαθημα..στις περισσοτερες σχολες δεν το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Themis93 Νεοφερμένο μέλος Η Themis93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 15:50 Η Themis93 έγραψε: #156 10-01-11 15:50 Ρε παιδια ποτε θα ανακοινωθουν ο αριθμος των θεσεων της καθε σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑngieP. Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 19:43 Η ΑngieP. έγραψε: #157 11-01-11 19:43 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Φυσικα και γινεται διοτι φετος εχουν δικαιωμα οι αποφοιτοι των σχολικων ετων 2009 και 2010!! Ναι δυστυχως θα την ξεκινησεις απο το πρωτο εξαμηνο μαζι με τους νεους φοιτητες!! Απο κει και περα αν εχεις περασει καποια μαθηματα στη Ροδο που υπαρχουν και αντιστοιχα στην Αθηνα μπορεις να πιασεις τον καθηγητη και να του το πεις μηπως σε περασει αλλα δεν ξερω αν γινεται (ισως προσκομωντας του καποιο αποδεικτικο)! Με βαση τα περσυνα δεδομενα δεν χρειαζεται να κανεις δηλωση τωρα αλλα κατευθειαν τον ιουλιο στην καταθεση! Δηλωση τωρα κανουν μονο αυτοι που ενδιαφερονται για ΤΕΦΦΑ στρατιωτικες κλπ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Powershifter Νεοφερμένο μέλος Ο Powershifter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2011 στις 22:16 Ο Powershifter: #158 12-01-11 22:16 Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 01:27 Ο Selestian: #159 13-01-11 01:27 Αρχική Δημοσίευση από Powershifter: Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δινεις με τον βαθμο της τελευταιας φορας που εδωσες πανελληνιες. Αλλα να θυμασαι πρεπει να εχεις δωσει πανελληνιες τα τελευταια δυο χρονια για να εχεις δικαωμα συμμετοχης στο 10%. Πότε επιτελους θα μας ενημερωσουν τι γινεται με το 10% ; Με εχει πιασει μια αγωνια , θελω να νιωθω οτι τα πραγματα εξελισσονται και σιγα σιγα θα εχω την ευκαιρια να αλλαξω την επιλογη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 16:00 Ο Redman20 έγραψε: #160 13-01-11 16:00 παιδια ενας φιλος μου περασε με το 10% περσυ αλλα τον φλεβαρη είχε παει και είχε κανει μια αιτηση στο σχολειο με τα απαραιτητα εγγραφα οπως τον βαθμο προσβασης την κιτρινη καρτελιτσα και τα λοιπα..φετος θα χρειαστει κατι τετοιο? εγω είμαι απο θεωρητικη κατευθυνση και εχω δικαιωμα για το 1ο και 3ο επιστημονικο πεδιο..τι πρεπει να κανω τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΑngieP.: Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί σκέφτομαι να κάνω 10%. Πέρσι έδωσα πανελλήνιες και πέρασα παιδαγωγικό Ρόδου. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω το 10% βάζοντας την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας. Θέλω να μου πείτε 1ον αν γίνεται, 2ον αν θα πρέπει να ξεκινήσω τη σχολή από την αρχή σε περίπτωση που περάσω (επειδή είναι το ιδιο αντικείμενο γι' αυτό ρωτάω) και 3ον χρειάζεται να κάνω δήλωση ή πάω κατευθείαν και κάνω το μηχανογραφικό μου τον Ιούλιο? Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Ναι ξεκινας απο το πρωτο εξαμηνο. Εκτος αν σου αναγνωρισουν κανα μαθημα..στις περισσοτερες σχολες δεν το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Themis93 Νεοφερμένο μέλος Η Themis93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 15:50 Η Themis93 έγραψε: #156 10-01-11 15:50 Ρε παιδια ποτε θα ανακοινωθουν ο αριθμος των θεσεων της καθε σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑngieP. Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 19:43 Η ΑngieP. έγραψε: #157 11-01-11 19:43 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Φυσικα και γινεται διοτι φετος εχουν δικαιωμα οι αποφοιτοι των σχολικων ετων 2009 και 2010!! Ναι δυστυχως θα την ξεκινησεις απο το πρωτο εξαμηνο μαζι με τους νεους φοιτητες!! Απο κει και περα αν εχεις περασει καποια μαθηματα στη Ροδο που υπαρχουν και αντιστοιχα στην Αθηνα μπορεις να πιασεις τον καθηγητη και να του το πεις μηπως σε περασει αλλα δεν ξερω αν γινεται (ισως προσκομωντας του καποιο αποδεικτικο)! Με βαση τα περσυνα δεδομενα δεν χρειαζεται να κανεις δηλωση τωρα αλλα κατευθειαν τον ιουλιο στην καταθεση! Δηλωση τωρα κανουν μονο αυτοι που ενδιαφερονται για ΤΕΦΦΑ στρατιωτικες κλπ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Powershifter Νεοφερμένο μέλος Ο Powershifter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2011 στις 22:16 Ο Powershifter: #158 12-01-11 22:16 Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 01:27 Ο Selestian: #159 13-01-11 01:27 Αρχική Δημοσίευση από Powershifter: Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δινεις με τον βαθμο της τελευταιας φορας που εδωσες πανελληνιες. Αλλα να θυμασαι πρεπει να εχεις δωσει πανελληνιες τα τελευταια δυο χρονια για να εχεις δικαωμα συμμετοχης στο 10%. Πότε επιτελους θα μας ενημερωσουν τι γινεται με το 10% ; Με εχει πιασει μια αγωνια , θελω να νιωθω οτι τα πραγματα εξελισσονται και σιγα σιγα θα εχω την ευκαιρια να αλλαξω την επιλογη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 16:00 Ο Redman20 έγραψε: #160 13-01-11 16:00 παιδια ενας φιλος μου περασε με το 10% περσυ αλλα τον φλεβαρη είχε παει και είχε κανει μια αιτηση στο σχολειο με τα απαραιτητα εγγραφα οπως τον βαθμο προσβασης την κιτρινη καρτελιτσα και τα λοιπα..φετος θα χρειαστει κατι τετοιο? εγω είμαι απο θεωρητικη κατευθυνση και εχω δικαιωμα για το 1ο και 3ο επιστημονικο πεδιο..τι πρεπει να κανω τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε παιδια ποτε θα ανακοινωθουν ο αριθμος των θεσεων της καθε σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑngieP. Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 19:43 Η ΑngieP. έγραψε: #157 11-01-11 19:43 Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Φυσικα και γινεται διοτι φετος εχουν δικαιωμα οι αποφοιτοι των σχολικων ετων 2009 και 2010!! Ναι δυστυχως θα την ξεκινησεις απο το πρωτο εξαμηνο μαζι με τους νεους φοιτητες!! Απο κει και περα αν εχεις περασει καποια μαθηματα στη Ροδο που υπαρχουν και αντιστοιχα στην Αθηνα μπορεις να πιασεις τον καθηγητη και να του το πεις μηπως σε περασει αλλα δεν ξερω αν γινεται (ισως προσκομωντας του καποιο αποδεικτικο)! Με βαση τα περσυνα δεδομενα δεν χρειαζεται να κανεις δηλωση τωρα αλλα κατευθειαν τον ιουλιο στην καταθεση! Δηλωση τωρα κανουν μονο αυτοι που ενδιαφερονται για ΤΕΦΦΑ στρατιωτικες κλπ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Powershifter Νεοφερμένο μέλος Ο Powershifter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2011 στις 22:16 Ο Powershifter: #158 12-01-11 22:16 Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 01:27 Ο Selestian: #159 13-01-11 01:27 Αρχική Δημοσίευση από Powershifter: Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δινεις με τον βαθμο της τελευταιας φορας που εδωσες πανελληνιες. Αλλα να θυμασαι πρεπει να εχεις δωσει πανελληνιες τα τελευταια δυο χρονια για να εχεις δικαωμα συμμετοχης στο 10%. Πότε επιτελους θα μας ενημερωσουν τι γινεται με το 10% ; Με εχει πιασει μια αγωνια , θελω να νιωθω οτι τα πραγματα εξελισσονται και σιγα σιγα θα εχω την ευκαιρια να αλλαξω την επιλογη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 16:00 Ο Redman20 έγραψε: #160 13-01-11 16:00 παιδια ενας φιλος μου περασε με το 10% περσυ αλλα τον φλεβαρη είχε παει και είχε κανει μια αιτηση στο σχολειο με τα απαραιτητα εγγραφα οπως τον βαθμο προσβασης την κιτρινη καρτελιτσα και τα λοιπα..φετος θα χρειαστει κατι τετοιο? εγω είμαι απο θεωρητικη κατευθυνση και εχω δικαιωμα για το 1ο και 3ο επιστημονικο πεδιο..τι πρεπει να κανω τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από CITCOC: Φυσικα και γινεται διοτι φετος εχουν δικαιωμα οι αποφοιτοι των σχολικων ετων 2009 και 2010!! Ναι δυστυχως θα την ξεκινησεις απο το πρωτο εξαμηνο μαζι με τους νεους φοιτητες!! Απο κει και περα αν εχεις περασει καποια μαθηματα στη Ροδο που υπαρχουν και αντιστοιχα στην Αθηνα μπορεις να πιασεις τον καθηγητη και να του το πεις μηπως σε περασει αλλα δεν ξερω αν γινεται (ισως προσκομωντας του καποιο αποδεικτικο)! Με βαση τα περσυνα δεδομενα δεν χρειαζεται να κανεις δηλωση τωρα αλλα κατευθειαν τον ιουλιο στην καταθεση! Δηλωση τωρα κανουν μονο αυτοι που ενδιαφερονται για ΤΕΦΦΑ στρατιωτικες κλπ! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Powershifter Νεοφερμένο μέλος Ο Powershifter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2011 στις 22:16 Ο Powershifter: #158 12-01-11 22:16 Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 01:27 Ο Selestian: #159 13-01-11 01:27 Αρχική Δημοσίευση από Powershifter: Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δινεις με τον βαθμο της τελευταιας φορας που εδωσες πανελληνιες. Αλλα να θυμασαι πρεπει να εχεις δωσει πανελληνιες τα τελευταια δυο χρονια για να εχεις δικαωμα συμμετοχης στο 10%. Πότε επιτελους θα μας ενημερωσουν τι γινεται με το 10% ; Με εχει πιασει μια αγωνια , θελω να νιωθω οτι τα πραγματα εξελισσονται και σιγα σιγα θα εχω την ευκαιρια να αλλαξω την επιλογη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 16:00 Ο Redman20 έγραψε: #160 13-01-11 16:00 παιδια ενας φιλος μου περασε με το 10% περσυ αλλα τον φλεβαρη είχε παει και είχε κανει μια αιτηση στο σχολειο με τα απαραιτητα εγγραφα οπως τον βαθμο προσβασης την κιτρινη καρτελιτσα και τα λοιπα..φετος θα χρειαστει κατι τετοιο? εγω είμαι απο θεωρητικη κατευθυνση και εχω δικαιωμα για το 1ο και 3ο επιστημονικο πεδιο..τι πρεπει να κανω τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 01:27 Ο Selestian: #159 13-01-11 01:27 Αρχική Δημοσίευση από Powershifter: Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δινεις με τον βαθμο της τελευταιας φορας που εδωσες πανελληνιες. Αλλα να θυμασαι πρεπει να εχεις δωσει πανελληνιες τα τελευταια δυο χρονια για να εχεις δικαωμα συμμετοχης στο 10%. Πότε επιτελους θα μας ενημερωσουν τι γινεται με το 10% ; Με εχει πιασει μια αγωνια , θελω να νιωθω οτι τα πραγματα εξελισσονται και σιγα σιγα θα εχω την ευκαιρια να αλλαξω την επιλογη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 16:00 Ο Redman20 έγραψε: #160 13-01-11 16:00 παιδια ενας φιλος μου περασε με το 10% περσυ αλλα τον φλεβαρη είχε παει και είχε κανει μια αιτηση στο σχολειο με τα απαραιτητα εγγραφα οπως τον βαθμο προσβασης την κιτρινη καρτελιτσα και τα λοιπα..φετος θα χρειαστει κατι τετοιο? εγω είμαι απο θεωρητικη κατευθυνση και εχω δικαιωμα για το 1ο και 3ο επιστημονικο πεδιο..τι πρεπει να κανω τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Powershifter: Συγνωμη,θέω να ρωτησω κατι πολύ βασικο: Ο βαθμός που λαμβανεται υπόψιν ειναι ο βαθμος αποφοίτησης και μόνον?Δηλαδη,καποιος που εχει ξαναδώσει πανελλαδικες θετει υποψηφιοτητα με τον βαθμο που ειχε την πρωτη χρονια που έδωσε,ή με το βαθμο της 2ης φοράς? Ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δινεις με τον βαθμο της τελευταιας φορας που εδωσες πανελληνιες. Αλλα να θυμασαι πρεπει να εχεις δωσει πανελληνιες τα τελευταια δυο χρονια για να εχεις δικαωμα συμμετοχης στο 10%. Πότε επιτελους θα μας ενημερωσουν τι γινεται με το 10% ; Με εχει πιασει μια αγωνια , θελω να νιωθω οτι τα πραγματα εξελισσονται και σιγα σιγα θα εχω την ευκαιρια να αλλαξω την επιλογη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 16:00 Ο Redman20 έγραψε: #160 13-01-11 16:00 παιδια ενας φιλος μου περασε με το 10% περσυ αλλα τον φλεβαρη είχε παει και είχε κανει μια αιτηση στο σχολειο με τα απαραιτητα εγγραφα οπως τον βαθμο προσβασης την κιτρινη καρτελιτσα και τα λοιπα..φετος θα χρειαστει κατι τετοιο? εγω είμαι απο θεωρητικη κατευθυνση και εχω δικαιωμα για το 1ο και 3ο επιστημονικο πεδιο..τι πρεπει να κανω τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παιδια ενας φιλος μου περασε με το 10% περσυ αλλα τον φλεβαρη είχε παει και είχε κανει μια αιτηση στο σχολειο με τα απαραιτητα εγγραφα οπως τον βαθμο προσβασης την κιτρινη καρτελιτσα και τα λοιπα..φετος θα χρειαστει κατι τετοιο? εγω είμαι απο θεωρητικη κατευθυνση και εχω δικαιωμα για το 1ο και 3ο επιστημονικο πεδιο..τι πρεπει να κανω τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.