starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 21:45 Η starry_eyed: #1.321 28-08-11 21:45 Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: παιδια υπομονουλα!με τ να αγχεστε δεν κερδιζετε τπτ και δεν μπορειτε να αλλαξετε τιποτα...ηρεμια... βεβαια κ εγω ειχα αγχος οταν εκανα 10% αλλα τελικα επεσαν τοσο πολυ που μετα γελαγα...λεω τοσο αγχος γ αυτο;χαχα τεσπα πειτε κατι ευχαριστο να ξεχαστειτε! Click για ανάπτυξη... εσυ ησουν στην καλυτερη χρονια που θα μπορουσε κανεις να κανει μηχανογραφικο ομως...πφφφ...αντε μακαρι ολα να μας πανε καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:05 Η GABRIELLA: #1.322 28-08-11 22:05 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: εσυ ησουν στην καλυτερη χρονια που θα μπορουσε κανεις να κανει μηχανογραφικο ομως...πφφφ...αντε μακαρι ολα να μας πανε καλα... Click για ανάπτυξη... ναι οντως... ημουν τυχερη !αλλα δν τ ηξερα οτι θα πεσουν.αφου ημουν 3000 μορια και πανω απο τη περσινη βαση και παλι αγχος ειχα...δεν εχει θεμα ποσα μορια εχεις.ειναι ολη η διαδικασια επιπονη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:17 Η Πανσέληνος: #1.323 28-08-11 22:17 Αρχική Δημοσίευση από alfisti: Παει και σε μας γιατι καταβαθος ξερω οτι δεν εχω πολλες πιθανοτητες αλλα προσπαθω να το ξεχασω.Και με αυτα που ποσταρεις μονο να το ξεχασω δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... δε το κανω επιτηδες ειλικρινα....οκ σταματαω... Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: εσυ ησουν στην καλυτερη χρονια που θα μπορουσε κανεις να κανει μηχανογραφικο ομως... Click για ανάπτυξη... οντως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:19 Ο Evris7 έγραψε: #1.324 28-08-11 22:19 Ρε παιδια, από το minedu θα μάθουμε και για το 10%;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:20 Η starry_eyed: #1.325 28-08-11 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Ρε παιδια, από το minedu θα μάθουμε και για το 10%;;; Click για ανάπτυξη... ναι... https://results.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:21 Η Πανσέληνος: #1.326 28-08-11 22:21 https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=6198 λεει 10000 με 12000 οι υποψηφιοι με το 10%!!!!τελειο;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:28 Η starry_eyed: #1.327 28-08-11 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Πανσέληνος: https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=6198 λεει 10000 με 12000 οι υποψηφιοι με το 10%!!!!τελειο;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι σιγουρο τωρα??????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:31 Η Πανσέληνος: #1.328 28-08-11 22:31 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: αυτο ειναι σιγουρο τωρα??????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Ας ελπισουμε πως ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:33 Ο alfisti έγραψε: #1.329 28-08-11 22:33 Σε κανα 9ωρο λογικα θα ξερουμε.Δεν καταλαβαινω ομως γιατι λεει οτι οι υποψηφιοι εφτασαν στον θεο αφου στην αρχη υπολογιζανε οτι ειναι πανω απο 20.000 και εδω λεει 10.000-12.000.Τωρα για το αν θα το επαναφερουν και του χρονου χλωμο το κοβω να ειδε το υπουργειο τους υποψηφιους και να ειπε αντε να δωσουμε αλλη μια χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:37 Η starry_eyed: #1.330 28-08-11 22:37 Αρχική Δημοσίευση από alfisti: Σε κανα 9ωρο λογικα θα ξερουμε.Δεν καταλαβαινω ομως γιατι λεει οτι οι υποψηφιοι εφτασαν στον θεο αφου στην αρχη υπολογιζανε οτι ειναι πανω απο 20.000 και εδω λεει 10.000-12.000.Τωρα για το αν θα το επαναφερουν και του χρονου χλωμο το κοβω να ειδε το υπουργειο τους υποψηφιους και να ειπε αντε να δωσουμε αλλη μια χρονια. Click για ανάπτυξη... αυτος που το αναρτησε μαλλον απο το αγχος μπερδευτηκε λιγο γιατι λεει για 2011-2012 που ειναι το ερχομενο ετος το ακαδημαικο για οσους μπουνε σε λιγες ωρες. μακαρι να ναι τοσοι και να μην εχουν πολλα μορια. τωρα τελειωσε οτι κ να λεμε περιττευει. εχω φαει τα νυχια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο spasiklas: #1.331 28-08-11 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Πανσέληνος: https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=6198 λεει 10000 με 12000 οι υποψηφιοι με το 10%!!!!τελειο;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αυτό το άρθρο το είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό στο https://edu.klimaka.gr/ αλλά δεν είμαι σίγουρος ξέρουμε τι ημερομηνία το έβγαλαν? Και λινκ από κάποια πηγή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:02 Η starry_eyed: #1.332 28-08-11 23:02 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Αυτό το άρθρο το είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό στο https://edu.klimaka.gr/ αλλά δεν είμαι σίγουρος ξέρουμε τι ημερομηνία το έβγαλαν? Και λινκ από κάποια πηγή? Click για ανάπτυξη... εγω πρωτη φορα το διαβαζω κ εχω να δηλωσω οτι αν δε δω επισημη ανακοινωση αριθμου απο το υπουργειο δεν πιστευω ΚΑ.ΝΕ.ΝΑΝ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:10 Ο spasiklas: #1.333 28-08-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: εγω πρωτη φορα το διαβαζω κ εχω να δηλωσω οτι αν δε δω επισημη ανακοινωση αριθμου απο το υπουργειο δεν πιστευω ΚΑ.ΝΕ.ΝΑΝ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Click για ανάπτυξη... Ούτος η άλλος και ότι είναι 22.000 δεν το λέει πουθενά το υπουργείο 1και μόνο 1 εφημερίδα το είπε όχι το υπουργείο δηλ. ουσιαστικά έχουμε μία πηγή η οποία δεν ξέρουμε αν λέει αλήθεια η βλακείες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis_92 Νεοφερμένο μέλος Ο giannis_92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:20 Ο giannis_92: #1.334 28-08-11 23:20 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: αυτος που το αναρτησε μαλλον απο το αγχος μπερδευτηκε λιγο γιατι λεει για 2011-2012 που ειναι το ερχομενο ετος το ακαδημαικο για οσους μπουνε σε λιγες ωρες. μακαρι να ναι τοσοι και να μην εχουν πολλα μορια. τωρα τελειωσε οτι κ να λεμε περιττευει. εχω φαει τα νυχια μου! Click για ανάπτυξη... Θες να φας και τα δικα μου μηπως?? 1 ευρώ το νύχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:22 Ο alfisti έγραψε: #1.335 28-08-11 23:22 Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.Σε 8+ ωρες θα ξερουμε.Εχω τρελαθει απο την αγωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:33 Η starry_eyed: #1.336 28-08-11 23:33 Αρχική Δημοσίευση από giannis_92: Θες να φας και τα δικα μου μηπως?? 1 ευρώ το νύχι! Click για ανάπτυξη... αχαχαχα οχι ευχαριστωενταξει δεν τα εχω φαει φαει αλλα ξες, κανω αυτο το νευρικο συνεχεια με το χερι στο στομα σαν τα μωρα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:34 Η zxc έγραψε: #1.337 28-08-11 23:34 Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η starry_eyed: #1.338 28-08-11 23:37 Αρχική Δημοσίευση από zxc: Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η Click για ανάπτυξη... δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! μαρια και erinta, που ειστε?!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:51 Η zxc έγραψε: #1.339 28-08-11 23:51 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:54 Η starry_eyed: #1.340 28-08-11 23:54 Αρχική Δημοσίευση από zxc: μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Click για ανάπτυξη... στο ευχομαι!!! αντε, 7 ωρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(το πολυ 8 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GABRIELLA: παιδια υπομονουλα!με τ να αγχεστε δεν κερδιζετε τπτ και δεν μπορειτε να αλλαξετε τιποτα...ηρεμια... βεβαια κ εγω ειχα αγχος οταν εκανα 10% αλλα τελικα επεσαν τοσο πολυ που μετα γελαγα...λεω τοσο αγχος γ αυτο;χαχα τεσπα πειτε κατι ευχαριστο να ξεχαστειτε! Click για ανάπτυξη... εσυ ησουν στην καλυτερη χρονια που θα μπορουσε κανεις να κανει μηχανογραφικο ομως...πφφφ...αντε μακαρι ολα να μας πανε καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:05 Η GABRIELLA: #1.322 28-08-11 22:05 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: εσυ ησουν στην καλυτερη χρονια που θα μπορουσε κανεις να κανει μηχανογραφικο ομως...πφφφ...αντε μακαρι ολα να μας πανε καλα... Click για ανάπτυξη... ναι οντως... ημουν τυχερη !αλλα δν τ ηξερα οτι θα πεσουν.αφου ημουν 3000 μορια και πανω απο τη περσινη βαση και παλι αγχος ειχα...δεν εχει θεμα ποσα μορια εχεις.ειναι ολη η διαδικασια επιπονη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:17 Η Πανσέληνος: #1.323 28-08-11 22:17 Αρχική Δημοσίευση από alfisti: Παει και σε μας γιατι καταβαθος ξερω οτι δεν εχω πολλες πιθανοτητες αλλα προσπαθω να το ξεχασω.Και με αυτα που ποσταρεις μονο να το ξεχασω δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... δε το κανω επιτηδες ειλικρινα....οκ σταματαω... Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: εσυ ησουν στην καλυτερη χρονια που θα μπορουσε κανεις να κανει μηχανογραφικο ομως... Click για ανάπτυξη... οντως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:19 Ο Evris7 έγραψε: #1.324 28-08-11 22:19 Ρε παιδια, από το minedu θα μάθουμε και για το 10%;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:20 Η starry_eyed: #1.325 28-08-11 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Ρε παιδια, από το minedu θα μάθουμε και για το 10%;;; Click για ανάπτυξη... ναι... https://results.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:21 Η Πανσέληνος: #1.326 28-08-11 22:21 https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=6198 λεει 10000 με 12000 οι υποψηφιοι με το 10%!!!!τελειο;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:28 Η starry_eyed: #1.327 28-08-11 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Πανσέληνος: https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=6198 λεει 10000 με 12000 οι υποψηφιοι με το 10%!!!!τελειο;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι σιγουρο τωρα??????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:31 Η Πανσέληνος: #1.328 28-08-11 22:31 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: αυτο ειναι σιγουρο τωρα??????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Ας ελπισουμε πως ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:33 Ο alfisti έγραψε: #1.329 28-08-11 22:33 Σε κανα 9ωρο λογικα θα ξερουμε.Δεν καταλαβαινω ομως γιατι λεει οτι οι υποψηφιοι εφτασαν στον θεο αφου στην αρχη υπολογιζανε οτι ειναι πανω απο 20.000 και εδω λεει 10.000-12.000.Τωρα για το αν θα το επαναφερουν και του χρονου χλωμο το κοβω να ειδε το υπουργειο τους υποψηφιους και να ειπε αντε να δωσουμε αλλη μια χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:37 Η starry_eyed: #1.330 28-08-11 22:37 Αρχική Δημοσίευση από alfisti: Σε κανα 9ωρο λογικα θα ξερουμε.Δεν καταλαβαινω ομως γιατι λεει οτι οι υποψηφιοι εφτασαν στον θεο αφου στην αρχη υπολογιζανε οτι ειναι πανω απο 20.000 και εδω λεει 10.000-12.000.Τωρα για το αν θα το επαναφερουν και του χρονου χλωμο το κοβω να ειδε το υπουργειο τους υποψηφιους και να ειπε αντε να δωσουμε αλλη μια χρονια. Click για ανάπτυξη... αυτος που το αναρτησε μαλλον απο το αγχος μπερδευτηκε λιγο γιατι λεει για 2011-2012 που ειναι το ερχομενο ετος το ακαδημαικο για οσους μπουνε σε λιγες ωρες. μακαρι να ναι τοσοι και να μην εχουν πολλα μορια. τωρα τελειωσε οτι κ να λεμε περιττευει. εχω φαει τα νυχια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο spasiklas: #1.331 28-08-11 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Πανσέληνος: https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=6198 λεει 10000 με 12000 οι υποψηφιοι με το 10%!!!!τελειο;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αυτό το άρθρο το είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό στο https://edu.klimaka.gr/ αλλά δεν είμαι σίγουρος ξέρουμε τι ημερομηνία το έβγαλαν? Και λινκ από κάποια πηγή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:02 Η starry_eyed: #1.332 28-08-11 23:02 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Αυτό το άρθρο το είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό στο https://edu.klimaka.gr/ αλλά δεν είμαι σίγουρος ξέρουμε τι ημερομηνία το έβγαλαν? Και λινκ από κάποια πηγή? Click για ανάπτυξη... εγω πρωτη φορα το διαβαζω κ εχω να δηλωσω οτι αν δε δω επισημη ανακοινωση αριθμου απο το υπουργειο δεν πιστευω ΚΑ.ΝΕ.ΝΑΝ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:10 Ο spasiklas: #1.333 28-08-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: εγω πρωτη φορα το διαβαζω κ εχω να δηλωσω οτι αν δε δω επισημη ανακοινωση αριθμου απο το υπουργειο δεν πιστευω ΚΑ.ΝΕ.ΝΑΝ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Click για ανάπτυξη... Ούτος η άλλος και ότι είναι 22.000 δεν το λέει πουθενά το υπουργείο 1και μόνο 1 εφημερίδα το είπε όχι το υπουργείο δηλ. ουσιαστικά έχουμε μία πηγή η οποία δεν ξέρουμε αν λέει αλήθεια η βλακείες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis_92 Νεοφερμένο μέλος Ο giannis_92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:20 Ο giannis_92: #1.334 28-08-11 23:20 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: αυτος που το αναρτησε μαλλον απο το αγχος μπερδευτηκε λιγο γιατι λεει για 2011-2012 που ειναι το ερχομενο ετος το ακαδημαικο για οσους μπουνε σε λιγες ωρες. μακαρι να ναι τοσοι και να μην εχουν πολλα μορια. τωρα τελειωσε οτι κ να λεμε περιττευει. εχω φαει τα νυχια μου! Click για ανάπτυξη... Θες να φας και τα δικα μου μηπως?? 1 ευρώ το νύχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:22 Ο alfisti έγραψε: #1.335 28-08-11 23:22 Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.Σε 8+ ωρες θα ξερουμε.Εχω τρελαθει απο την αγωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:33 Η starry_eyed: #1.336 28-08-11 23:33 Αρχική Δημοσίευση από giannis_92: Θες να φας και τα δικα μου μηπως?? 1 ευρώ το νύχι! Click για ανάπτυξη... αχαχαχα οχι ευχαριστωενταξει δεν τα εχω φαει φαει αλλα ξες, κανω αυτο το νευρικο συνεχεια με το χερι στο στομα σαν τα μωρα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:34 Η zxc έγραψε: #1.337 28-08-11 23:34 Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η starry_eyed: #1.338 28-08-11 23:37 Αρχική Δημοσίευση από zxc: Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η Click για ανάπτυξη... δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! μαρια και erinta, που ειστε?!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:51 Η zxc έγραψε: #1.339 28-08-11 23:51 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:54 Η starry_eyed: #1.340 28-08-11 23:54 Αρχική Δημοσίευση από zxc: μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Click για ανάπτυξη... στο ευχομαι!!! αντε, 7 ωρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(το πολυ 8 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: εσυ ησουν στην καλυτερη χρονια που θα μπορουσε κανεις να κανει μηχανογραφικο ομως...πφφφ...αντε μακαρι ολα να μας πανε καλα... Click για ανάπτυξη... ναι οντως... ημουν τυχερη !αλλα δν τ ηξερα οτι θα πεσουν.αφου ημουν 3000 μορια και πανω απο τη περσινη βαση και παλι αγχος ειχα...δεν εχει θεμα ποσα μορια εχεις.ειναι ολη η διαδικασια επιπονη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:17 Η Πανσέληνος: #1.323 28-08-11 22:17 Αρχική Δημοσίευση από alfisti: Παει και σε μας γιατι καταβαθος ξερω οτι δεν εχω πολλες πιθανοτητες αλλα προσπαθω να το ξεχασω.Και με αυτα που ποσταρεις μονο να το ξεχασω δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... δε το κανω επιτηδες ειλικρινα....οκ σταματαω... Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: εσυ ησουν στην καλυτερη χρονια που θα μπορουσε κανεις να κανει μηχανογραφικο ομως... Click για ανάπτυξη... οντως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:19 Ο Evris7 έγραψε: #1.324 28-08-11 22:19 Ρε παιδια, από το minedu θα μάθουμε και για το 10%;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:20 Η starry_eyed: #1.325 28-08-11 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Ρε παιδια, από το minedu θα μάθουμε και για το 10%;;; Click για ανάπτυξη... ναι... https://results.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:21 Η Πανσέληνος: #1.326 28-08-11 22:21 https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=6198 λεει 10000 με 12000 οι υποψηφιοι με το 10%!!!!τελειο;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:28 Η starry_eyed: #1.327 28-08-11 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Πανσέληνος: https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=6198 λεει 10000 με 12000 οι υποψηφιοι με το 10%!!!!τελειο;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι σιγουρο τωρα??????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:31 Η Πανσέληνος: #1.328 28-08-11 22:31 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: αυτο ειναι σιγουρο τωρα??????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Ας ελπισουμε πως ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:33 Ο alfisti έγραψε: #1.329 28-08-11 22:33 Σε κανα 9ωρο λογικα θα ξερουμε.Δεν καταλαβαινω ομως γιατι λεει οτι οι υποψηφιοι εφτασαν στον θεο αφου στην αρχη υπολογιζανε οτι ειναι πανω απο 20.000 και εδω λεει 10.000-12.000.Τωρα για το αν θα το επαναφερουν και του χρονου χλωμο το κοβω να ειδε το υπουργειο τους υποψηφιους και να ειπε αντε να δωσουμε αλλη μια χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:37 Η starry_eyed: #1.330 28-08-11 22:37 Αρχική Δημοσίευση από alfisti: Σε κανα 9ωρο λογικα θα ξερουμε.Δεν καταλαβαινω ομως γιατι λεει οτι οι υποψηφιοι εφτασαν στον θεο αφου στην αρχη υπολογιζανε οτι ειναι πανω απο 20.000 και εδω λεει 10.000-12.000.Τωρα για το αν θα το επαναφερουν και του χρονου χλωμο το κοβω να ειδε το υπουργειο τους υποψηφιους και να ειπε αντε να δωσουμε αλλη μια χρονια. Click για ανάπτυξη... αυτος που το αναρτησε μαλλον απο το αγχος μπερδευτηκε λιγο γιατι λεει για 2011-2012 που ειναι το ερχομενο ετος το ακαδημαικο για οσους μπουνε σε λιγες ωρες. μακαρι να ναι τοσοι και να μην εχουν πολλα μορια. τωρα τελειωσε οτι κ να λεμε περιττευει. εχω φαει τα νυχια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο spasiklas: #1.331 28-08-11 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Πανσέληνος: https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=6198 λεει 10000 με 12000 οι υποψηφιοι με το 10%!!!!τελειο;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αυτό το άρθρο το είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό στο https://edu.klimaka.gr/ αλλά δεν είμαι σίγουρος ξέρουμε τι ημερομηνία το έβγαλαν? Και λινκ από κάποια πηγή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:02 Η starry_eyed: #1.332 28-08-11 23:02 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Αυτό το άρθρο το είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό στο https://edu.klimaka.gr/ αλλά δεν είμαι σίγουρος ξέρουμε τι ημερομηνία το έβγαλαν? Και λινκ από κάποια πηγή? Click για ανάπτυξη... εγω πρωτη φορα το διαβαζω κ εχω να δηλωσω οτι αν δε δω επισημη ανακοινωση αριθμου απο το υπουργειο δεν πιστευω ΚΑ.ΝΕ.ΝΑΝ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:10 Ο spasiklas: #1.333 28-08-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: εγω πρωτη φορα το διαβαζω κ εχω να δηλωσω οτι αν δε δω επισημη ανακοινωση αριθμου απο το υπουργειο δεν πιστευω ΚΑ.ΝΕ.ΝΑΝ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Click για ανάπτυξη... Ούτος η άλλος και ότι είναι 22.000 δεν το λέει πουθενά το υπουργείο 1και μόνο 1 εφημερίδα το είπε όχι το υπουργείο δηλ. ουσιαστικά έχουμε μία πηγή η οποία δεν ξέρουμε αν λέει αλήθεια η βλακείες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis_92 Νεοφερμένο μέλος Ο giannis_92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:20 Ο giannis_92: #1.334 28-08-11 23:20 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: αυτος που το αναρτησε μαλλον απο το αγχος μπερδευτηκε λιγο γιατι λεει για 2011-2012 που ειναι το ερχομενο ετος το ακαδημαικο για οσους μπουνε σε λιγες ωρες. μακαρι να ναι τοσοι και να μην εχουν πολλα μορια. τωρα τελειωσε οτι κ να λεμε περιττευει. εχω φαει τα νυχια μου! Click για ανάπτυξη... Θες να φας και τα δικα μου μηπως?? 1 ευρώ το νύχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:22 Ο alfisti έγραψε: #1.335 28-08-11 23:22 Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.Σε 8+ ωρες θα ξερουμε.Εχω τρελαθει απο την αγωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:33 Η starry_eyed: #1.336 28-08-11 23:33 Αρχική Δημοσίευση από giannis_92: Θες να φας και τα δικα μου μηπως?? 1 ευρώ το νύχι! Click για ανάπτυξη... αχαχαχα οχι ευχαριστωενταξει δεν τα εχω φαει φαει αλλα ξες, κανω αυτο το νευρικο συνεχεια με το χερι στο στομα σαν τα μωρα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:34 Η zxc έγραψε: #1.337 28-08-11 23:34 Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η starry_eyed: #1.338 28-08-11 23:37 Αρχική Δημοσίευση από zxc: Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η Click για ανάπτυξη... δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! μαρια και erinta, που ειστε?!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:51 Η zxc έγραψε: #1.339 28-08-11 23:51 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:54 Η starry_eyed: #1.340 28-08-11 23:54 Αρχική Δημοσίευση από zxc: μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Click για ανάπτυξη... στο ευχομαι!!! αντε, 7 ωρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(το πολυ 8 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alfisti: Παει και σε μας γιατι καταβαθος ξερω οτι δεν εχω πολλες πιθανοτητες αλλα προσπαθω να το ξεχασω.Και με αυτα που ποσταρεις μονο να το ξεχασω δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... δε το κανω επιτηδες ειλικρινα....οκ σταματαω... Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: εσυ ησουν στην καλυτερη χρονια που θα μπορουσε κανεις να κανει μηχανογραφικο ομως... Click για ανάπτυξη... οντως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evris7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:19 Ο Evris7 έγραψε: #1.324 28-08-11 22:19 Ρε παιδια, από το minedu θα μάθουμε και για το 10%;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:20 Η starry_eyed: #1.325 28-08-11 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Ρε παιδια, από το minedu θα μάθουμε και για το 10%;;; Click για ανάπτυξη... ναι... https://results.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:21 Η Πανσέληνος: #1.326 28-08-11 22:21 https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=6198 λεει 10000 με 12000 οι υποψηφιοι με το 10%!!!!τελειο;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:28 Η starry_eyed: #1.327 28-08-11 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Πανσέληνος: https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=6198 λεει 10000 με 12000 οι υποψηφιοι με το 10%!!!!τελειο;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι σιγουρο τωρα??????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:31 Η Πανσέληνος: #1.328 28-08-11 22:31 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: αυτο ειναι σιγουρο τωρα??????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Ας ελπισουμε πως ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:33 Ο alfisti έγραψε: #1.329 28-08-11 22:33 Σε κανα 9ωρο λογικα θα ξερουμε.Δεν καταλαβαινω ομως γιατι λεει οτι οι υποψηφιοι εφτασαν στον θεο αφου στην αρχη υπολογιζανε οτι ειναι πανω απο 20.000 και εδω λεει 10.000-12.000.Τωρα για το αν θα το επαναφερουν και του χρονου χλωμο το κοβω να ειδε το υπουργειο τους υποψηφιους και να ειπε αντε να δωσουμε αλλη μια χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:37 Η starry_eyed: #1.330 28-08-11 22:37 Αρχική Δημοσίευση από alfisti: Σε κανα 9ωρο λογικα θα ξερουμε.Δεν καταλαβαινω ομως γιατι λεει οτι οι υποψηφιοι εφτασαν στον θεο αφου στην αρχη υπολογιζανε οτι ειναι πανω απο 20.000 και εδω λεει 10.000-12.000.Τωρα για το αν θα το επαναφερουν και του χρονου χλωμο το κοβω να ειδε το υπουργειο τους υποψηφιους και να ειπε αντε να δωσουμε αλλη μια χρονια. Click για ανάπτυξη... αυτος που το αναρτησε μαλλον απο το αγχος μπερδευτηκε λιγο γιατι λεει για 2011-2012 που ειναι το ερχομενο ετος το ακαδημαικο για οσους μπουνε σε λιγες ωρες. μακαρι να ναι τοσοι και να μην εχουν πολλα μορια. τωρα τελειωσε οτι κ να λεμε περιττευει. εχω φαει τα νυχια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο spasiklas: #1.331 28-08-11 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Πανσέληνος: https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=6198 λεει 10000 με 12000 οι υποψηφιοι με το 10%!!!!τελειο;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αυτό το άρθρο το είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό στο https://edu.klimaka.gr/ αλλά δεν είμαι σίγουρος ξέρουμε τι ημερομηνία το έβγαλαν? Και λινκ από κάποια πηγή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:02 Η starry_eyed: #1.332 28-08-11 23:02 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Αυτό το άρθρο το είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό στο https://edu.klimaka.gr/ αλλά δεν είμαι σίγουρος ξέρουμε τι ημερομηνία το έβγαλαν? Και λινκ από κάποια πηγή? Click για ανάπτυξη... εγω πρωτη φορα το διαβαζω κ εχω να δηλωσω οτι αν δε δω επισημη ανακοινωση αριθμου απο το υπουργειο δεν πιστευω ΚΑ.ΝΕ.ΝΑΝ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:10 Ο spasiklas: #1.333 28-08-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: εγω πρωτη φορα το διαβαζω κ εχω να δηλωσω οτι αν δε δω επισημη ανακοινωση αριθμου απο το υπουργειο δεν πιστευω ΚΑ.ΝΕ.ΝΑΝ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Click για ανάπτυξη... Ούτος η άλλος και ότι είναι 22.000 δεν το λέει πουθενά το υπουργείο 1και μόνο 1 εφημερίδα το είπε όχι το υπουργείο δηλ. ουσιαστικά έχουμε μία πηγή η οποία δεν ξέρουμε αν λέει αλήθεια η βλακείες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis_92 Νεοφερμένο μέλος Ο giannis_92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:20 Ο giannis_92: #1.334 28-08-11 23:20 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: αυτος που το αναρτησε μαλλον απο το αγχος μπερδευτηκε λιγο γιατι λεει για 2011-2012 που ειναι το ερχομενο ετος το ακαδημαικο για οσους μπουνε σε λιγες ωρες. μακαρι να ναι τοσοι και να μην εχουν πολλα μορια. τωρα τελειωσε οτι κ να λεμε περιττευει. εχω φαει τα νυχια μου! Click για ανάπτυξη... Θες να φας και τα δικα μου μηπως?? 1 ευρώ το νύχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:22 Ο alfisti έγραψε: #1.335 28-08-11 23:22 Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.Σε 8+ ωρες θα ξερουμε.Εχω τρελαθει απο την αγωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:33 Η starry_eyed: #1.336 28-08-11 23:33 Αρχική Δημοσίευση από giannis_92: Θες να φας και τα δικα μου μηπως?? 1 ευρώ το νύχι! Click για ανάπτυξη... αχαχαχα οχι ευχαριστωενταξει δεν τα εχω φαει φαει αλλα ξες, κανω αυτο το νευρικο συνεχεια με το χερι στο στομα σαν τα μωρα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:34 Η zxc έγραψε: #1.337 28-08-11 23:34 Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η starry_eyed: #1.338 28-08-11 23:37 Αρχική Δημοσίευση από zxc: Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η Click για ανάπτυξη... δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! μαρια και erinta, που ειστε?!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:51 Η zxc έγραψε: #1.339 28-08-11 23:51 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:54 Η starry_eyed: #1.340 28-08-11 23:54 Αρχική Δημοσίευση από zxc: μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Click για ανάπτυξη... στο ευχομαι!!! αντε, 7 ωρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(το πολυ 8 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδια, από το minedu θα μάθουμε και για το 10%;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:20 Η starry_eyed: #1.325 28-08-11 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Ρε παιδια, από το minedu θα μάθουμε και για το 10%;;; Click για ανάπτυξη... ναι... https://results.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:21 Η Πανσέληνος: #1.326 28-08-11 22:21 https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=6198 λεει 10000 με 12000 οι υποψηφιοι με το 10%!!!!τελειο;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:28 Η starry_eyed: #1.327 28-08-11 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Πανσέληνος: https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=6198 λεει 10000 με 12000 οι υποψηφιοι με το 10%!!!!τελειο;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι σιγουρο τωρα??????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:31 Η Πανσέληνος: #1.328 28-08-11 22:31 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: αυτο ειναι σιγουρο τωρα??????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Ας ελπισουμε πως ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:33 Ο alfisti έγραψε: #1.329 28-08-11 22:33 Σε κανα 9ωρο λογικα θα ξερουμε.Δεν καταλαβαινω ομως γιατι λεει οτι οι υποψηφιοι εφτασαν στον θεο αφου στην αρχη υπολογιζανε οτι ειναι πανω απο 20.000 και εδω λεει 10.000-12.000.Τωρα για το αν θα το επαναφερουν και του χρονου χλωμο το κοβω να ειδε το υπουργειο τους υποψηφιους και να ειπε αντε να δωσουμε αλλη μια χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:37 Η starry_eyed: #1.330 28-08-11 22:37 Αρχική Δημοσίευση από alfisti: Σε κανα 9ωρο λογικα θα ξερουμε.Δεν καταλαβαινω ομως γιατι λεει οτι οι υποψηφιοι εφτασαν στον θεο αφου στην αρχη υπολογιζανε οτι ειναι πανω απο 20.000 και εδω λεει 10.000-12.000.Τωρα για το αν θα το επαναφερουν και του χρονου χλωμο το κοβω να ειδε το υπουργειο τους υποψηφιους και να ειπε αντε να δωσουμε αλλη μια χρονια. Click για ανάπτυξη... αυτος που το αναρτησε μαλλον απο το αγχος μπερδευτηκε λιγο γιατι λεει για 2011-2012 που ειναι το ερχομενο ετος το ακαδημαικο για οσους μπουνε σε λιγες ωρες. μακαρι να ναι τοσοι και να μην εχουν πολλα μορια. τωρα τελειωσε οτι κ να λεμε περιττευει. εχω φαει τα νυχια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο spasiklas: #1.331 28-08-11 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Πανσέληνος: https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=6198 λεει 10000 με 12000 οι υποψηφιοι με το 10%!!!!τελειο;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αυτό το άρθρο το είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό στο https://edu.klimaka.gr/ αλλά δεν είμαι σίγουρος ξέρουμε τι ημερομηνία το έβγαλαν? Και λινκ από κάποια πηγή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:02 Η starry_eyed: #1.332 28-08-11 23:02 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Αυτό το άρθρο το είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό στο https://edu.klimaka.gr/ αλλά δεν είμαι σίγουρος ξέρουμε τι ημερομηνία το έβγαλαν? Και λινκ από κάποια πηγή? Click για ανάπτυξη... εγω πρωτη φορα το διαβαζω κ εχω να δηλωσω οτι αν δε δω επισημη ανακοινωση αριθμου απο το υπουργειο δεν πιστευω ΚΑ.ΝΕ.ΝΑΝ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:10 Ο spasiklas: #1.333 28-08-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: εγω πρωτη φορα το διαβαζω κ εχω να δηλωσω οτι αν δε δω επισημη ανακοινωση αριθμου απο το υπουργειο δεν πιστευω ΚΑ.ΝΕ.ΝΑΝ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Click για ανάπτυξη... Ούτος η άλλος και ότι είναι 22.000 δεν το λέει πουθενά το υπουργείο 1και μόνο 1 εφημερίδα το είπε όχι το υπουργείο δηλ. ουσιαστικά έχουμε μία πηγή η οποία δεν ξέρουμε αν λέει αλήθεια η βλακείες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis_92 Νεοφερμένο μέλος Ο giannis_92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:20 Ο giannis_92: #1.334 28-08-11 23:20 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: αυτος που το αναρτησε μαλλον απο το αγχος μπερδευτηκε λιγο γιατι λεει για 2011-2012 που ειναι το ερχομενο ετος το ακαδημαικο για οσους μπουνε σε λιγες ωρες. μακαρι να ναι τοσοι και να μην εχουν πολλα μορια. τωρα τελειωσε οτι κ να λεμε περιττευει. εχω φαει τα νυχια μου! Click για ανάπτυξη... Θες να φας και τα δικα μου μηπως?? 1 ευρώ το νύχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:22 Ο alfisti έγραψε: #1.335 28-08-11 23:22 Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.Σε 8+ ωρες θα ξερουμε.Εχω τρελαθει απο την αγωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:33 Η starry_eyed: #1.336 28-08-11 23:33 Αρχική Δημοσίευση από giannis_92: Θες να φας και τα δικα μου μηπως?? 1 ευρώ το νύχι! Click για ανάπτυξη... αχαχαχα οχι ευχαριστωενταξει δεν τα εχω φαει φαει αλλα ξες, κανω αυτο το νευρικο συνεχεια με το χερι στο στομα σαν τα μωρα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:34 Η zxc έγραψε: #1.337 28-08-11 23:34 Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η starry_eyed: #1.338 28-08-11 23:37 Αρχική Δημοσίευση από zxc: Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η Click για ανάπτυξη... δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! μαρια και erinta, που ειστε?!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:51 Η zxc έγραψε: #1.339 28-08-11 23:51 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:54 Η starry_eyed: #1.340 28-08-11 23:54 Αρχική Δημοσίευση από zxc: μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Click για ανάπτυξη... στο ευχομαι!!! αντε, 7 ωρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(το πολυ 8 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Ρε παιδια, από το minedu θα μάθουμε και για το 10%;;; Click για ανάπτυξη... ναι... https://results.minedu.gov.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:21 Η Πανσέληνος: #1.326 28-08-11 22:21 https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=6198 λεει 10000 με 12000 οι υποψηφιοι με το 10%!!!!τελειο;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:28 Η starry_eyed: #1.327 28-08-11 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Πανσέληνος: https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=6198 λεει 10000 με 12000 οι υποψηφιοι με το 10%!!!!τελειο;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι σιγουρο τωρα??????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:31 Η Πανσέληνος: #1.328 28-08-11 22:31 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: αυτο ειναι σιγουρο τωρα??????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Ας ελπισουμε πως ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:33 Ο alfisti έγραψε: #1.329 28-08-11 22:33 Σε κανα 9ωρο λογικα θα ξερουμε.Δεν καταλαβαινω ομως γιατι λεει οτι οι υποψηφιοι εφτασαν στον θεο αφου στην αρχη υπολογιζανε οτι ειναι πανω απο 20.000 και εδω λεει 10.000-12.000.Τωρα για το αν θα το επαναφερουν και του χρονου χλωμο το κοβω να ειδε το υπουργειο τους υποψηφιους και να ειπε αντε να δωσουμε αλλη μια χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:37 Η starry_eyed: #1.330 28-08-11 22:37 Αρχική Δημοσίευση από alfisti: Σε κανα 9ωρο λογικα θα ξερουμε.Δεν καταλαβαινω ομως γιατι λεει οτι οι υποψηφιοι εφτασαν στον θεο αφου στην αρχη υπολογιζανε οτι ειναι πανω απο 20.000 και εδω λεει 10.000-12.000.Τωρα για το αν θα το επαναφερουν και του χρονου χλωμο το κοβω να ειδε το υπουργειο τους υποψηφιους και να ειπε αντε να δωσουμε αλλη μια χρονια. Click για ανάπτυξη... αυτος που το αναρτησε μαλλον απο το αγχος μπερδευτηκε λιγο γιατι λεει για 2011-2012 που ειναι το ερχομενο ετος το ακαδημαικο για οσους μπουνε σε λιγες ωρες. μακαρι να ναι τοσοι και να μην εχουν πολλα μορια. τωρα τελειωσε οτι κ να λεμε περιττευει. εχω φαει τα νυχια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο spasiklas: #1.331 28-08-11 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Πανσέληνος: https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=6198 λεει 10000 με 12000 οι υποψηφιοι με το 10%!!!!τελειο;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αυτό το άρθρο το είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό στο https://edu.klimaka.gr/ αλλά δεν είμαι σίγουρος ξέρουμε τι ημερομηνία το έβγαλαν? Και λινκ από κάποια πηγή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:02 Η starry_eyed: #1.332 28-08-11 23:02 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Αυτό το άρθρο το είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό στο https://edu.klimaka.gr/ αλλά δεν είμαι σίγουρος ξέρουμε τι ημερομηνία το έβγαλαν? Και λινκ από κάποια πηγή? Click για ανάπτυξη... εγω πρωτη φορα το διαβαζω κ εχω να δηλωσω οτι αν δε δω επισημη ανακοινωση αριθμου απο το υπουργειο δεν πιστευω ΚΑ.ΝΕ.ΝΑΝ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:10 Ο spasiklas: #1.333 28-08-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: εγω πρωτη φορα το διαβαζω κ εχω να δηλωσω οτι αν δε δω επισημη ανακοινωση αριθμου απο το υπουργειο δεν πιστευω ΚΑ.ΝΕ.ΝΑΝ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Click για ανάπτυξη... Ούτος η άλλος και ότι είναι 22.000 δεν το λέει πουθενά το υπουργείο 1και μόνο 1 εφημερίδα το είπε όχι το υπουργείο δηλ. ουσιαστικά έχουμε μία πηγή η οποία δεν ξέρουμε αν λέει αλήθεια η βλακείες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis_92 Νεοφερμένο μέλος Ο giannis_92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:20 Ο giannis_92: #1.334 28-08-11 23:20 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: αυτος που το αναρτησε μαλλον απο το αγχος μπερδευτηκε λιγο γιατι λεει για 2011-2012 που ειναι το ερχομενο ετος το ακαδημαικο για οσους μπουνε σε λιγες ωρες. μακαρι να ναι τοσοι και να μην εχουν πολλα μορια. τωρα τελειωσε οτι κ να λεμε περιττευει. εχω φαει τα νυχια μου! Click για ανάπτυξη... Θες να φας και τα δικα μου μηπως?? 1 ευρώ το νύχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:22 Ο alfisti έγραψε: #1.335 28-08-11 23:22 Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.Σε 8+ ωρες θα ξερουμε.Εχω τρελαθει απο την αγωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:33 Η starry_eyed: #1.336 28-08-11 23:33 Αρχική Δημοσίευση από giannis_92: Θες να φας και τα δικα μου μηπως?? 1 ευρώ το νύχι! Click για ανάπτυξη... αχαχαχα οχι ευχαριστωενταξει δεν τα εχω φαει φαει αλλα ξες, κανω αυτο το νευρικο συνεχεια με το χερι στο στομα σαν τα μωρα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:34 Η zxc έγραψε: #1.337 28-08-11 23:34 Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η starry_eyed: #1.338 28-08-11 23:37 Αρχική Δημοσίευση από zxc: Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η Click για ανάπτυξη... δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! μαρια και erinta, που ειστε?!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:51 Η zxc έγραψε: #1.339 28-08-11 23:51 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:54 Η starry_eyed: #1.340 28-08-11 23:54 Αρχική Δημοσίευση από zxc: μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Click για ανάπτυξη... στο ευχομαι!!! αντε, 7 ωρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(το πολυ 8 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=6198 λεει 10000 με 12000 οι υποψηφιοι με το 10%!!!!τελειο;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:28 Η starry_eyed: #1.327 28-08-11 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Πανσέληνος: https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=6198 λεει 10000 με 12000 οι υποψηφιοι με το 10%!!!!τελειο;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι σιγουρο τωρα??????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:31 Η Πανσέληνος: #1.328 28-08-11 22:31 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: αυτο ειναι σιγουρο τωρα??????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Ας ελπισουμε πως ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:33 Ο alfisti έγραψε: #1.329 28-08-11 22:33 Σε κανα 9ωρο λογικα θα ξερουμε.Δεν καταλαβαινω ομως γιατι λεει οτι οι υποψηφιοι εφτασαν στον θεο αφου στην αρχη υπολογιζανε οτι ειναι πανω απο 20.000 και εδω λεει 10.000-12.000.Τωρα για το αν θα το επαναφερουν και του χρονου χλωμο το κοβω να ειδε το υπουργειο τους υποψηφιους και να ειπε αντε να δωσουμε αλλη μια χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:37 Η starry_eyed: #1.330 28-08-11 22:37 Αρχική Δημοσίευση από alfisti: Σε κανα 9ωρο λογικα θα ξερουμε.Δεν καταλαβαινω ομως γιατι λεει οτι οι υποψηφιοι εφτασαν στον θεο αφου στην αρχη υπολογιζανε οτι ειναι πανω απο 20.000 και εδω λεει 10.000-12.000.Τωρα για το αν θα το επαναφερουν και του χρονου χλωμο το κοβω να ειδε το υπουργειο τους υποψηφιους και να ειπε αντε να δωσουμε αλλη μια χρονια. Click για ανάπτυξη... αυτος που το αναρτησε μαλλον απο το αγχος μπερδευτηκε λιγο γιατι λεει για 2011-2012 που ειναι το ερχομενο ετος το ακαδημαικο για οσους μπουνε σε λιγες ωρες. μακαρι να ναι τοσοι και να μην εχουν πολλα μορια. τωρα τελειωσε οτι κ να λεμε περιττευει. εχω φαει τα νυχια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο spasiklas: #1.331 28-08-11 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Πανσέληνος: https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=6198 λεει 10000 με 12000 οι υποψηφιοι με το 10%!!!!τελειο;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αυτό το άρθρο το είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό στο https://edu.klimaka.gr/ αλλά δεν είμαι σίγουρος ξέρουμε τι ημερομηνία το έβγαλαν? Και λινκ από κάποια πηγή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:02 Η starry_eyed: #1.332 28-08-11 23:02 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Αυτό το άρθρο το είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό στο https://edu.klimaka.gr/ αλλά δεν είμαι σίγουρος ξέρουμε τι ημερομηνία το έβγαλαν? Και λινκ από κάποια πηγή? Click για ανάπτυξη... εγω πρωτη φορα το διαβαζω κ εχω να δηλωσω οτι αν δε δω επισημη ανακοινωση αριθμου απο το υπουργειο δεν πιστευω ΚΑ.ΝΕ.ΝΑΝ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:10 Ο spasiklas: #1.333 28-08-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: εγω πρωτη φορα το διαβαζω κ εχω να δηλωσω οτι αν δε δω επισημη ανακοινωση αριθμου απο το υπουργειο δεν πιστευω ΚΑ.ΝΕ.ΝΑΝ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Click για ανάπτυξη... Ούτος η άλλος και ότι είναι 22.000 δεν το λέει πουθενά το υπουργείο 1και μόνο 1 εφημερίδα το είπε όχι το υπουργείο δηλ. ουσιαστικά έχουμε μία πηγή η οποία δεν ξέρουμε αν λέει αλήθεια η βλακείες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis_92 Νεοφερμένο μέλος Ο giannis_92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:20 Ο giannis_92: #1.334 28-08-11 23:20 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: αυτος που το αναρτησε μαλλον απο το αγχος μπερδευτηκε λιγο γιατι λεει για 2011-2012 που ειναι το ερχομενο ετος το ακαδημαικο για οσους μπουνε σε λιγες ωρες. μακαρι να ναι τοσοι και να μην εχουν πολλα μορια. τωρα τελειωσε οτι κ να λεμε περιττευει. εχω φαει τα νυχια μου! Click για ανάπτυξη... Θες να φας και τα δικα μου μηπως?? 1 ευρώ το νύχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:22 Ο alfisti έγραψε: #1.335 28-08-11 23:22 Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.Σε 8+ ωρες θα ξερουμε.Εχω τρελαθει απο την αγωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:33 Η starry_eyed: #1.336 28-08-11 23:33 Αρχική Δημοσίευση από giannis_92: Θες να φας και τα δικα μου μηπως?? 1 ευρώ το νύχι! Click για ανάπτυξη... αχαχαχα οχι ευχαριστωενταξει δεν τα εχω φαει φαει αλλα ξες, κανω αυτο το νευρικο συνεχεια με το χερι στο στομα σαν τα μωρα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:34 Η zxc έγραψε: #1.337 28-08-11 23:34 Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η starry_eyed: #1.338 28-08-11 23:37 Αρχική Δημοσίευση από zxc: Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η Click για ανάπτυξη... δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! μαρια και erinta, που ειστε?!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:51 Η zxc έγραψε: #1.339 28-08-11 23:51 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:54 Η starry_eyed: #1.340 28-08-11 23:54 Αρχική Δημοσίευση από zxc: μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Click για ανάπτυξη... στο ευχομαι!!! αντε, 7 ωρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(το πολυ 8 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πανσέληνος: https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=6198 λεει 10000 με 12000 οι υποψηφιοι με το 10%!!!!τελειο;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι σιγουρο τωρα??????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:31 Η Πανσέληνος: #1.328 28-08-11 22:31 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: αυτο ειναι σιγουρο τωρα??????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Ας ελπισουμε πως ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:33 Ο alfisti έγραψε: #1.329 28-08-11 22:33 Σε κανα 9ωρο λογικα θα ξερουμε.Δεν καταλαβαινω ομως γιατι λεει οτι οι υποψηφιοι εφτασαν στον θεο αφου στην αρχη υπολογιζανε οτι ειναι πανω απο 20.000 και εδω λεει 10.000-12.000.Τωρα για το αν θα το επαναφερουν και του χρονου χλωμο το κοβω να ειδε το υπουργειο τους υποψηφιους και να ειπε αντε να δωσουμε αλλη μια χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:37 Η starry_eyed: #1.330 28-08-11 22:37 Αρχική Δημοσίευση από alfisti: Σε κανα 9ωρο λογικα θα ξερουμε.Δεν καταλαβαινω ομως γιατι λεει οτι οι υποψηφιοι εφτασαν στον θεο αφου στην αρχη υπολογιζανε οτι ειναι πανω απο 20.000 και εδω λεει 10.000-12.000.Τωρα για το αν θα το επαναφερουν και του χρονου χλωμο το κοβω να ειδε το υπουργειο τους υποψηφιους και να ειπε αντε να δωσουμε αλλη μια χρονια. Click για ανάπτυξη... αυτος που το αναρτησε μαλλον απο το αγχος μπερδευτηκε λιγο γιατι λεει για 2011-2012 που ειναι το ερχομενο ετος το ακαδημαικο για οσους μπουνε σε λιγες ωρες. μακαρι να ναι τοσοι και να μην εχουν πολλα μορια. τωρα τελειωσε οτι κ να λεμε περιττευει. εχω φαει τα νυχια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο spasiklas: #1.331 28-08-11 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Πανσέληνος: https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=6198 λεει 10000 με 12000 οι υποψηφιοι με το 10%!!!!τελειο;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αυτό το άρθρο το είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό στο https://edu.klimaka.gr/ αλλά δεν είμαι σίγουρος ξέρουμε τι ημερομηνία το έβγαλαν? Και λινκ από κάποια πηγή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:02 Η starry_eyed: #1.332 28-08-11 23:02 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Αυτό το άρθρο το είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό στο https://edu.klimaka.gr/ αλλά δεν είμαι σίγουρος ξέρουμε τι ημερομηνία το έβγαλαν? Και λινκ από κάποια πηγή? Click για ανάπτυξη... εγω πρωτη φορα το διαβαζω κ εχω να δηλωσω οτι αν δε δω επισημη ανακοινωση αριθμου απο το υπουργειο δεν πιστευω ΚΑ.ΝΕ.ΝΑΝ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:10 Ο spasiklas: #1.333 28-08-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: εγω πρωτη φορα το διαβαζω κ εχω να δηλωσω οτι αν δε δω επισημη ανακοινωση αριθμου απο το υπουργειο δεν πιστευω ΚΑ.ΝΕ.ΝΑΝ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Click για ανάπτυξη... Ούτος η άλλος και ότι είναι 22.000 δεν το λέει πουθενά το υπουργείο 1και μόνο 1 εφημερίδα το είπε όχι το υπουργείο δηλ. ουσιαστικά έχουμε μία πηγή η οποία δεν ξέρουμε αν λέει αλήθεια η βλακείες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis_92 Νεοφερμένο μέλος Ο giannis_92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:20 Ο giannis_92: #1.334 28-08-11 23:20 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: αυτος που το αναρτησε μαλλον απο το αγχος μπερδευτηκε λιγο γιατι λεει για 2011-2012 που ειναι το ερχομενο ετος το ακαδημαικο για οσους μπουνε σε λιγες ωρες. μακαρι να ναι τοσοι και να μην εχουν πολλα μορια. τωρα τελειωσε οτι κ να λεμε περιττευει. εχω φαει τα νυχια μου! Click για ανάπτυξη... Θες να φας και τα δικα μου μηπως?? 1 ευρώ το νύχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:22 Ο alfisti έγραψε: #1.335 28-08-11 23:22 Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.Σε 8+ ωρες θα ξερουμε.Εχω τρελαθει απο την αγωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:33 Η starry_eyed: #1.336 28-08-11 23:33 Αρχική Δημοσίευση από giannis_92: Θες να φας και τα δικα μου μηπως?? 1 ευρώ το νύχι! Click για ανάπτυξη... αχαχαχα οχι ευχαριστωενταξει δεν τα εχω φαει φαει αλλα ξες, κανω αυτο το νευρικο συνεχεια με το χερι στο στομα σαν τα μωρα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:34 Η zxc έγραψε: #1.337 28-08-11 23:34 Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η starry_eyed: #1.338 28-08-11 23:37 Αρχική Δημοσίευση από zxc: Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η Click για ανάπτυξη... δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! μαρια και erinta, που ειστε?!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:51 Η zxc έγραψε: #1.339 28-08-11 23:51 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:54 Η starry_eyed: #1.340 28-08-11 23:54 Αρχική Δημοσίευση από zxc: μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Click για ανάπτυξη... στο ευχομαι!!! αντε, 7 ωρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(το πολυ 8 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: αυτο ειναι σιγουρο τωρα??????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Ας ελπισουμε πως ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:33 Ο alfisti έγραψε: #1.329 28-08-11 22:33 Σε κανα 9ωρο λογικα θα ξερουμε.Δεν καταλαβαινω ομως γιατι λεει οτι οι υποψηφιοι εφτασαν στον θεο αφου στην αρχη υπολογιζανε οτι ειναι πανω απο 20.000 και εδω λεει 10.000-12.000.Τωρα για το αν θα το επαναφερουν και του χρονου χλωμο το κοβω να ειδε το υπουργειο τους υποψηφιους και να ειπε αντε να δωσουμε αλλη μια χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:37 Η starry_eyed: #1.330 28-08-11 22:37 Αρχική Δημοσίευση από alfisti: Σε κανα 9ωρο λογικα θα ξερουμε.Δεν καταλαβαινω ομως γιατι λεει οτι οι υποψηφιοι εφτασαν στον θεο αφου στην αρχη υπολογιζανε οτι ειναι πανω απο 20.000 και εδω λεει 10.000-12.000.Τωρα για το αν θα το επαναφερουν και του χρονου χλωμο το κοβω να ειδε το υπουργειο τους υποψηφιους και να ειπε αντε να δωσουμε αλλη μια χρονια. Click για ανάπτυξη... αυτος που το αναρτησε μαλλον απο το αγχος μπερδευτηκε λιγο γιατι λεει για 2011-2012 που ειναι το ερχομενο ετος το ακαδημαικο για οσους μπουνε σε λιγες ωρες. μακαρι να ναι τοσοι και να μην εχουν πολλα μορια. τωρα τελειωσε οτι κ να λεμε περιττευει. εχω φαει τα νυχια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο spasiklas: #1.331 28-08-11 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Πανσέληνος: https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=6198 λεει 10000 με 12000 οι υποψηφιοι με το 10%!!!!τελειο;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αυτό το άρθρο το είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό στο https://edu.klimaka.gr/ αλλά δεν είμαι σίγουρος ξέρουμε τι ημερομηνία το έβγαλαν? Και λινκ από κάποια πηγή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:02 Η starry_eyed: #1.332 28-08-11 23:02 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Αυτό το άρθρο το είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό στο https://edu.klimaka.gr/ αλλά δεν είμαι σίγουρος ξέρουμε τι ημερομηνία το έβγαλαν? Και λινκ από κάποια πηγή? Click για ανάπτυξη... εγω πρωτη φορα το διαβαζω κ εχω να δηλωσω οτι αν δε δω επισημη ανακοινωση αριθμου απο το υπουργειο δεν πιστευω ΚΑ.ΝΕ.ΝΑΝ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:10 Ο spasiklas: #1.333 28-08-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: εγω πρωτη φορα το διαβαζω κ εχω να δηλωσω οτι αν δε δω επισημη ανακοινωση αριθμου απο το υπουργειο δεν πιστευω ΚΑ.ΝΕ.ΝΑΝ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Click για ανάπτυξη... Ούτος η άλλος και ότι είναι 22.000 δεν το λέει πουθενά το υπουργείο 1και μόνο 1 εφημερίδα το είπε όχι το υπουργείο δηλ. ουσιαστικά έχουμε μία πηγή η οποία δεν ξέρουμε αν λέει αλήθεια η βλακείες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis_92 Νεοφερμένο μέλος Ο giannis_92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:20 Ο giannis_92: #1.334 28-08-11 23:20 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: αυτος που το αναρτησε μαλλον απο το αγχος μπερδευτηκε λιγο γιατι λεει για 2011-2012 που ειναι το ερχομενο ετος το ακαδημαικο για οσους μπουνε σε λιγες ωρες. μακαρι να ναι τοσοι και να μην εχουν πολλα μορια. τωρα τελειωσε οτι κ να λεμε περιττευει. εχω φαει τα νυχια μου! Click για ανάπτυξη... Θες να φας και τα δικα μου μηπως?? 1 ευρώ το νύχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:22 Ο alfisti έγραψε: #1.335 28-08-11 23:22 Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.Σε 8+ ωρες θα ξερουμε.Εχω τρελαθει απο την αγωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:33 Η starry_eyed: #1.336 28-08-11 23:33 Αρχική Δημοσίευση από giannis_92: Θες να φας και τα δικα μου μηπως?? 1 ευρώ το νύχι! Click για ανάπτυξη... αχαχαχα οχι ευχαριστωενταξει δεν τα εχω φαει φαει αλλα ξες, κανω αυτο το νευρικο συνεχεια με το χερι στο στομα σαν τα μωρα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:34 Η zxc έγραψε: #1.337 28-08-11 23:34 Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η starry_eyed: #1.338 28-08-11 23:37 Αρχική Δημοσίευση από zxc: Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η Click για ανάπτυξη... δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! μαρια και erinta, που ειστε?!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:51 Η zxc έγραψε: #1.339 28-08-11 23:51 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:54 Η starry_eyed: #1.340 28-08-11 23:54 Αρχική Δημοσίευση από zxc: μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Click για ανάπτυξη... στο ευχομαι!!! αντε, 7 ωρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(το πολυ 8 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε κανα 9ωρο λογικα θα ξερουμε.Δεν καταλαβαινω ομως γιατι λεει οτι οι υποψηφιοι εφτασαν στον θεο αφου στην αρχη υπολογιζανε οτι ειναι πανω απο 20.000 και εδω λεει 10.000-12.000.Τωρα για το αν θα το επαναφερουν και του χρονου χλωμο το κοβω να ειδε το υπουργειο τους υποψηφιους και να ειπε αντε να δωσουμε αλλη μια χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:37 Η starry_eyed: #1.330 28-08-11 22:37 Αρχική Δημοσίευση από alfisti: Σε κανα 9ωρο λογικα θα ξερουμε.Δεν καταλαβαινω ομως γιατι λεει οτι οι υποψηφιοι εφτασαν στον θεο αφου στην αρχη υπολογιζανε οτι ειναι πανω απο 20.000 και εδω λεει 10.000-12.000.Τωρα για το αν θα το επαναφερουν και του χρονου χλωμο το κοβω να ειδε το υπουργειο τους υποψηφιους και να ειπε αντε να δωσουμε αλλη μια χρονια. Click για ανάπτυξη... αυτος που το αναρτησε μαλλον απο το αγχος μπερδευτηκε λιγο γιατι λεει για 2011-2012 που ειναι το ερχομενο ετος το ακαδημαικο για οσους μπουνε σε λιγες ωρες. μακαρι να ναι τοσοι και να μην εχουν πολλα μορια. τωρα τελειωσε οτι κ να λεμε περιττευει. εχω φαει τα νυχια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο spasiklas: #1.331 28-08-11 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Πανσέληνος: https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=6198 λεει 10000 με 12000 οι υποψηφιοι με το 10%!!!!τελειο;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αυτό το άρθρο το είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό στο https://edu.klimaka.gr/ αλλά δεν είμαι σίγουρος ξέρουμε τι ημερομηνία το έβγαλαν? Και λινκ από κάποια πηγή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:02 Η starry_eyed: #1.332 28-08-11 23:02 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Αυτό το άρθρο το είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό στο https://edu.klimaka.gr/ αλλά δεν είμαι σίγουρος ξέρουμε τι ημερομηνία το έβγαλαν? Και λινκ από κάποια πηγή? Click για ανάπτυξη... εγω πρωτη φορα το διαβαζω κ εχω να δηλωσω οτι αν δε δω επισημη ανακοινωση αριθμου απο το υπουργειο δεν πιστευω ΚΑ.ΝΕ.ΝΑΝ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:10 Ο spasiklas: #1.333 28-08-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: εγω πρωτη φορα το διαβαζω κ εχω να δηλωσω οτι αν δε δω επισημη ανακοινωση αριθμου απο το υπουργειο δεν πιστευω ΚΑ.ΝΕ.ΝΑΝ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Click για ανάπτυξη... Ούτος η άλλος και ότι είναι 22.000 δεν το λέει πουθενά το υπουργείο 1και μόνο 1 εφημερίδα το είπε όχι το υπουργείο δηλ. ουσιαστικά έχουμε μία πηγή η οποία δεν ξέρουμε αν λέει αλήθεια η βλακείες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis_92 Νεοφερμένο μέλος Ο giannis_92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:20 Ο giannis_92: #1.334 28-08-11 23:20 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: αυτος που το αναρτησε μαλλον απο το αγχος μπερδευτηκε λιγο γιατι λεει για 2011-2012 που ειναι το ερχομενο ετος το ακαδημαικο για οσους μπουνε σε λιγες ωρες. μακαρι να ναι τοσοι και να μην εχουν πολλα μορια. τωρα τελειωσε οτι κ να λεμε περιττευει. εχω φαει τα νυχια μου! Click για ανάπτυξη... Θες να φας και τα δικα μου μηπως?? 1 ευρώ το νύχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:22 Ο alfisti έγραψε: #1.335 28-08-11 23:22 Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.Σε 8+ ωρες θα ξερουμε.Εχω τρελαθει απο την αγωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:33 Η starry_eyed: #1.336 28-08-11 23:33 Αρχική Δημοσίευση από giannis_92: Θες να φας και τα δικα μου μηπως?? 1 ευρώ το νύχι! Click για ανάπτυξη... αχαχαχα οχι ευχαριστωενταξει δεν τα εχω φαει φαει αλλα ξες, κανω αυτο το νευρικο συνεχεια με το χερι στο στομα σαν τα μωρα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:34 Η zxc έγραψε: #1.337 28-08-11 23:34 Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η starry_eyed: #1.338 28-08-11 23:37 Αρχική Δημοσίευση από zxc: Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η Click για ανάπτυξη... δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! μαρια και erinta, που ειστε?!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:51 Η zxc έγραψε: #1.339 28-08-11 23:51 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:54 Η starry_eyed: #1.340 28-08-11 23:54 Αρχική Δημοσίευση από zxc: μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Click για ανάπτυξη... στο ευχομαι!!! αντε, 7 ωρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(το πολυ 8 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alfisti: Σε κανα 9ωρο λογικα θα ξερουμε.Δεν καταλαβαινω ομως γιατι λεει οτι οι υποψηφιοι εφτασαν στον θεο αφου στην αρχη υπολογιζανε οτι ειναι πανω απο 20.000 και εδω λεει 10.000-12.000.Τωρα για το αν θα το επαναφερουν και του χρονου χλωμο το κοβω να ειδε το υπουργειο τους υποψηφιους και να ειπε αντε να δωσουμε αλλη μια χρονια. Click για ανάπτυξη... αυτος που το αναρτησε μαλλον απο το αγχος μπερδευτηκε λιγο γιατι λεει για 2011-2012 που ειναι το ερχομενο ετος το ακαδημαικο για οσους μπουνε σε λιγες ωρες. μακαρι να ναι τοσοι και να μην εχουν πολλα μορια. τωρα τελειωσε οτι κ να λεμε περιττευει. εχω φαει τα νυχια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο spasiklas: #1.331 28-08-11 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Πανσέληνος: https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=6198 λεει 10000 με 12000 οι υποψηφιοι με το 10%!!!!τελειο;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αυτό το άρθρο το είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό στο https://edu.klimaka.gr/ αλλά δεν είμαι σίγουρος ξέρουμε τι ημερομηνία το έβγαλαν? Και λινκ από κάποια πηγή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:02 Η starry_eyed: #1.332 28-08-11 23:02 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Αυτό το άρθρο το είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό στο https://edu.klimaka.gr/ αλλά δεν είμαι σίγουρος ξέρουμε τι ημερομηνία το έβγαλαν? Και λινκ από κάποια πηγή? Click για ανάπτυξη... εγω πρωτη φορα το διαβαζω κ εχω να δηλωσω οτι αν δε δω επισημη ανακοινωση αριθμου απο το υπουργειο δεν πιστευω ΚΑ.ΝΕ.ΝΑΝ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:10 Ο spasiklas: #1.333 28-08-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: εγω πρωτη φορα το διαβαζω κ εχω να δηλωσω οτι αν δε δω επισημη ανακοινωση αριθμου απο το υπουργειο δεν πιστευω ΚΑ.ΝΕ.ΝΑΝ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Click για ανάπτυξη... Ούτος η άλλος και ότι είναι 22.000 δεν το λέει πουθενά το υπουργείο 1και μόνο 1 εφημερίδα το είπε όχι το υπουργείο δηλ. ουσιαστικά έχουμε μία πηγή η οποία δεν ξέρουμε αν λέει αλήθεια η βλακείες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis_92 Νεοφερμένο μέλος Ο giannis_92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:20 Ο giannis_92: #1.334 28-08-11 23:20 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: αυτος που το αναρτησε μαλλον απο το αγχος μπερδευτηκε λιγο γιατι λεει για 2011-2012 που ειναι το ερχομενο ετος το ακαδημαικο για οσους μπουνε σε λιγες ωρες. μακαρι να ναι τοσοι και να μην εχουν πολλα μορια. τωρα τελειωσε οτι κ να λεμε περιττευει. εχω φαει τα νυχια μου! Click για ανάπτυξη... Θες να φας και τα δικα μου μηπως?? 1 ευρώ το νύχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:22 Ο alfisti έγραψε: #1.335 28-08-11 23:22 Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.Σε 8+ ωρες θα ξερουμε.Εχω τρελαθει απο την αγωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:33 Η starry_eyed: #1.336 28-08-11 23:33 Αρχική Δημοσίευση από giannis_92: Θες να φας και τα δικα μου μηπως?? 1 ευρώ το νύχι! Click για ανάπτυξη... αχαχαχα οχι ευχαριστωενταξει δεν τα εχω φαει φαει αλλα ξες, κανω αυτο το νευρικο συνεχεια με το χερι στο στομα σαν τα μωρα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:34 Η zxc έγραψε: #1.337 28-08-11 23:34 Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η starry_eyed: #1.338 28-08-11 23:37 Αρχική Δημοσίευση από zxc: Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η Click για ανάπτυξη... δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! μαρια και erinta, που ειστε?!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:51 Η zxc έγραψε: #1.339 28-08-11 23:51 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:54 Η starry_eyed: #1.340 28-08-11 23:54 Αρχική Δημοσίευση από zxc: μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Click για ανάπτυξη... στο ευχομαι!!! αντε, 7 ωρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(το πολυ 8 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πανσέληνος: https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=6198 λεει 10000 με 12000 οι υποψηφιοι με το 10%!!!!τελειο;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Αυτό το άρθρο το είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό στο https://edu.klimaka.gr/ αλλά δεν είμαι σίγουρος ξέρουμε τι ημερομηνία το έβγαλαν? Και λινκ από κάποια πηγή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:02 Η starry_eyed: #1.332 28-08-11 23:02 Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Αυτό το άρθρο το είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό στο https://edu.klimaka.gr/ αλλά δεν είμαι σίγουρος ξέρουμε τι ημερομηνία το έβγαλαν? Και λινκ από κάποια πηγή? Click για ανάπτυξη... εγω πρωτη φορα το διαβαζω κ εχω να δηλωσω οτι αν δε δω επισημη ανακοινωση αριθμου απο το υπουργειο δεν πιστευω ΚΑ.ΝΕ.ΝΑΝ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:10 Ο spasiklas: #1.333 28-08-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: εγω πρωτη φορα το διαβαζω κ εχω να δηλωσω οτι αν δε δω επισημη ανακοινωση αριθμου απο το υπουργειο δεν πιστευω ΚΑ.ΝΕ.ΝΑΝ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Click για ανάπτυξη... Ούτος η άλλος και ότι είναι 22.000 δεν το λέει πουθενά το υπουργείο 1και μόνο 1 εφημερίδα το είπε όχι το υπουργείο δηλ. ουσιαστικά έχουμε μία πηγή η οποία δεν ξέρουμε αν λέει αλήθεια η βλακείες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis_92 Νεοφερμένο μέλος Ο giannis_92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:20 Ο giannis_92: #1.334 28-08-11 23:20 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: αυτος που το αναρτησε μαλλον απο το αγχος μπερδευτηκε λιγο γιατι λεει για 2011-2012 που ειναι το ερχομενο ετος το ακαδημαικο για οσους μπουνε σε λιγες ωρες. μακαρι να ναι τοσοι και να μην εχουν πολλα μορια. τωρα τελειωσε οτι κ να λεμε περιττευει. εχω φαει τα νυχια μου! Click για ανάπτυξη... Θες να φας και τα δικα μου μηπως?? 1 ευρώ το νύχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:22 Ο alfisti έγραψε: #1.335 28-08-11 23:22 Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.Σε 8+ ωρες θα ξερουμε.Εχω τρελαθει απο την αγωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:33 Η starry_eyed: #1.336 28-08-11 23:33 Αρχική Δημοσίευση από giannis_92: Θες να φας και τα δικα μου μηπως?? 1 ευρώ το νύχι! Click για ανάπτυξη... αχαχαχα οχι ευχαριστωενταξει δεν τα εχω φαει φαει αλλα ξες, κανω αυτο το νευρικο συνεχεια με το χερι στο στομα σαν τα μωρα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:34 Η zxc έγραψε: #1.337 28-08-11 23:34 Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η starry_eyed: #1.338 28-08-11 23:37 Αρχική Δημοσίευση από zxc: Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η Click για ανάπτυξη... δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! μαρια και erinta, που ειστε?!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:51 Η zxc έγραψε: #1.339 28-08-11 23:51 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:54 Η starry_eyed: #1.340 28-08-11 23:54 Αρχική Δημοσίευση από zxc: μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Click για ανάπτυξη... στο ευχομαι!!! αντε, 7 ωρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(το πολυ 8 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από spasiklas: Αυτό το άρθρο το είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό στο https://edu.klimaka.gr/ αλλά δεν είμαι σίγουρος ξέρουμε τι ημερομηνία το έβγαλαν? Και λινκ από κάποια πηγή? Click για ανάπτυξη... εγω πρωτη φορα το διαβαζω κ εχω να δηλωσω οτι αν δε δω επισημη ανακοινωση αριθμου απο το υπουργειο δεν πιστευω ΚΑ.ΝΕ.ΝΑΝ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spasiklas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:10 Ο spasiklas: #1.333 28-08-11 23:10 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: εγω πρωτη φορα το διαβαζω κ εχω να δηλωσω οτι αν δε δω επισημη ανακοινωση αριθμου απο το υπουργειο δεν πιστευω ΚΑ.ΝΕ.ΝΑΝ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Click για ανάπτυξη... Ούτος η άλλος και ότι είναι 22.000 δεν το λέει πουθενά το υπουργείο 1και μόνο 1 εφημερίδα το είπε όχι το υπουργείο δηλ. ουσιαστικά έχουμε μία πηγή η οποία δεν ξέρουμε αν λέει αλήθεια η βλακείες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis_92 Νεοφερμένο μέλος Ο giannis_92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:20 Ο giannis_92: #1.334 28-08-11 23:20 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: αυτος που το αναρτησε μαλλον απο το αγχος μπερδευτηκε λιγο γιατι λεει για 2011-2012 που ειναι το ερχομενο ετος το ακαδημαικο για οσους μπουνε σε λιγες ωρες. μακαρι να ναι τοσοι και να μην εχουν πολλα μορια. τωρα τελειωσε οτι κ να λεμε περιττευει. εχω φαει τα νυχια μου! Click για ανάπτυξη... Θες να φας και τα δικα μου μηπως?? 1 ευρώ το νύχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:22 Ο alfisti έγραψε: #1.335 28-08-11 23:22 Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.Σε 8+ ωρες θα ξερουμε.Εχω τρελαθει απο την αγωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:33 Η starry_eyed: #1.336 28-08-11 23:33 Αρχική Δημοσίευση από giannis_92: Θες να φας και τα δικα μου μηπως?? 1 ευρώ το νύχι! Click για ανάπτυξη... αχαχαχα οχι ευχαριστωενταξει δεν τα εχω φαει φαει αλλα ξες, κανω αυτο το νευρικο συνεχεια με το χερι στο στομα σαν τα μωρα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:34 Η zxc έγραψε: #1.337 28-08-11 23:34 Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η starry_eyed: #1.338 28-08-11 23:37 Αρχική Δημοσίευση από zxc: Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η Click για ανάπτυξη... δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! μαρια και erinta, που ειστε?!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:51 Η zxc έγραψε: #1.339 28-08-11 23:51 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:54 Η starry_eyed: #1.340 28-08-11 23:54 Αρχική Δημοσίευση από zxc: μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Click για ανάπτυξη... στο ευχομαι!!! αντε, 7 ωρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(το πολυ 8 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: εγω πρωτη φορα το διαβαζω κ εχω να δηλωσω οτι αν δε δω επισημη ανακοινωση αριθμου απο το υπουργειο δεν πιστευω ΚΑ.ΝΕ.ΝΑΝ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Click για ανάπτυξη... Ούτος η άλλος και ότι είναι 22.000 δεν το λέει πουθενά το υπουργείο 1και μόνο 1 εφημερίδα το είπε όχι το υπουργείο δηλ. ουσιαστικά έχουμε μία πηγή η οποία δεν ξέρουμε αν λέει αλήθεια η βλακείες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis_92 Νεοφερμένο μέλος Ο giannis_92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:20 Ο giannis_92: #1.334 28-08-11 23:20 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: αυτος που το αναρτησε μαλλον απο το αγχος μπερδευτηκε λιγο γιατι λεει για 2011-2012 που ειναι το ερχομενο ετος το ακαδημαικο για οσους μπουνε σε λιγες ωρες. μακαρι να ναι τοσοι και να μην εχουν πολλα μορια. τωρα τελειωσε οτι κ να λεμε περιττευει. εχω φαει τα νυχια μου! Click για ανάπτυξη... Θες να φας και τα δικα μου μηπως?? 1 ευρώ το νύχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:22 Ο alfisti έγραψε: #1.335 28-08-11 23:22 Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.Σε 8+ ωρες θα ξερουμε.Εχω τρελαθει απο την αγωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:33 Η starry_eyed: #1.336 28-08-11 23:33 Αρχική Δημοσίευση από giannis_92: Θες να φας και τα δικα μου μηπως?? 1 ευρώ το νύχι! Click για ανάπτυξη... αχαχαχα οχι ευχαριστωενταξει δεν τα εχω φαει φαει αλλα ξες, κανω αυτο το νευρικο συνεχεια με το χερι στο στομα σαν τα μωρα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:34 Η zxc έγραψε: #1.337 28-08-11 23:34 Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η starry_eyed: #1.338 28-08-11 23:37 Αρχική Δημοσίευση από zxc: Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η Click για ανάπτυξη... δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! μαρια και erinta, που ειστε?!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:51 Η zxc έγραψε: #1.339 28-08-11 23:51 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:54 Η starry_eyed: #1.340 28-08-11 23:54 Αρχική Δημοσίευση από zxc: μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Click για ανάπτυξη... στο ευχομαι!!! αντε, 7 ωρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(το πολυ 8 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: αυτος που το αναρτησε μαλλον απο το αγχος μπερδευτηκε λιγο γιατι λεει για 2011-2012 που ειναι το ερχομενο ετος το ακαδημαικο για οσους μπουνε σε λιγες ωρες. μακαρι να ναι τοσοι και να μην εχουν πολλα μορια. τωρα τελειωσε οτι κ να λεμε περιττευει. εχω φαει τα νυχια μου! Click για ανάπτυξη... Θες να φας και τα δικα μου μηπως?? 1 ευρώ το νύχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alfisti Νεοφερμένο μέλος Ο alfisti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:22 Ο alfisti έγραψε: #1.335 28-08-11 23:22 Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.Σε 8+ ωρες θα ξερουμε.Εχω τρελαθει απο την αγωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:33 Η starry_eyed: #1.336 28-08-11 23:33 Αρχική Δημοσίευση από giannis_92: Θες να φας και τα δικα μου μηπως?? 1 ευρώ το νύχι! Click για ανάπτυξη... αχαχαχα οχι ευχαριστωενταξει δεν τα εχω φαει φαει αλλα ξες, κανω αυτο το νευρικο συνεχεια με το χερι στο στομα σαν τα μωρα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:34 Η zxc έγραψε: #1.337 28-08-11 23:34 Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η starry_eyed: #1.338 28-08-11 23:37 Αρχική Δημοσίευση από zxc: Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η Click για ανάπτυξη... δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! μαρια και erinta, που ειστε?!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:51 Η zxc έγραψε: #1.339 28-08-11 23:51 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:54 Η starry_eyed: #1.340 28-08-11 23:54 Αρχική Δημοσίευση από zxc: μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Click για ανάπτυξη... στο ευχομαι!!! αντε, 7 ωρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(το πολυ 8 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.Σε 8+ ωρες θα ξερουμε.Εχω τρελαθει απο την αγωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:33 Η starry_eyed: #1.336 28-08-11 23:33 Αρχική Δημοσίευση από giannis_92: Θες να φας και τα δικα μου μηπως?? 1 ευρώ το νύχι! Click για ανάπτυξη... αχαχαχα οχι ευχαριστωενταξει δεν τα εχω φαει φαει αλλα ξες, κανω αυτο το νευρικο συνεχεια με το χερι στο στομα σαν τα μωρα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:34 Η zxc έγραψε: #1.337 28-08-11 23:34 Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η starry_eyed: #1.338 28-08-11 23:37 Αρχική Δημοσίευση από zxc: Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η Click για ανάπτυξη... δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! μαρια και erinta, που ειστε?!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:51 Η zxc έγραψε: #1.339 28-08-11 23:51 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:54 Η starry_eyed: #1.340 28-08-11 23:54 Αρχική Δημοσίευση από zxc: μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Click για ανάπτυξη... στο ευχομαι!!! αντε, 7 ωρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(το πολυ 8 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannis_92: Θες να φας και τα δικα μου μηπως?? 1 ευρώ το νύχι! Click για ανάπτυξη... αχαχαχα οχι ευχαριστωενταξει δεν τα εχω φαει φαει αλλα ξες, κανω αυτο το νευρικο συνεχεια με το χερι στο στομα σαν τα μωρα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:34 Η zxc έγραψε: #1.337 28-08-11 23:34 Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η starry_eyed: #1.338 28-08-11 23:37 Αρχική Δημοσίευση από zxc: Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η Click για ανάπτυξη... δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! μαρια και erinta, που ειστε?!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:51 Η zxc έγραψε: #1.339 28-08-11 23:51 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:54 Η starry_eyed: #1.340 28-08-11 23:54 Αρχική Δημοσίευση από zxc: μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Click για ανάπτυξη... στο ευχομαι!!! αντε, 7 ωρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(το πολυ 8 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η starry_eyed: #1.338 28-08-11 23:37 Αρχική Δημοσίευση από zxc: Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η Click για ανάπτυξη... δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! μαρια και erinta, που ειστε?!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:51 Η zxc έγραψε: #1.339 28-08-11 23:51 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:54 Η starry_eyed: #1.340 28-08-11 23:54 Αρχική Δημοσίευση από zxc: μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Click για ανάπτυξη... στο ευχομαι!!! αντε, 7 ωρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(το πολυ 8 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Tommy Gunn Appolon SlimShady Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zxc: Εχει δηλωσει κανεις τη σχολη διαχειρισης πολιτισμικου περιβαλλοντος και νεων τεχνολογιων στο Αγρινιο? πειτε μου ναιιιιιιι την εχω βαλει στο μηχανογραφικο μου και μαλιστα ως 4η επιλογη αλλα τωρα απευχομαι να περασω εκει γιατι θελω τη σχολη που εχω βαλει 8η Click για ανάπτυξη... δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! μαρια και erinta, που ειστε?!??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zxc Νεοφερμένο μέλος Η zxc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:51 Η zxc έγραψε: #1.339 28-08-11 23:51 Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:54 Η starry_eyed: #1.340 28-08-11 23:54 Αρχική Δημοσίευση από zxc: μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Click για ανάπτυξη... στο ευχομαι!!! αντε, 7 ωρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(το πολυ 8 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 79 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από starry_eyed: δε θελω να φανω εξυπνακιας αλλα επρεπε να 'προσεχες'...με το 10% δεν υπαρχουν περιθωρια λαθους ειδικα για φετος που δε θα ισχυει του χρονου...σου ευχομαι να περασεις στην 8η!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starry_eyed Δραστήριο μέλος Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 23:54 Η starry_eyed: #1.340 28-08-11 23:54 Αρχική Δημοσίευση από zxc: μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Click για ανάπτυξη... στο ευχομαι!!! αντε, 7 ωρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(το πολυ 8 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από zxc: μακαρι,καθε μερα προσευχομαι(λεμε τωρα) να βρεθουν 8 ατομα(τοσα παιρνει με το 10% φετος) με μεγαλυτερη βαθμολογια απο μενα που να την εχουν δηλωσει και μαλιστα σε υψηλοτερη θεση,δηλαδη 1η,2η ή 3η για να μου παρουν τη θεση Καλη επιτυχια σε ολους Click για ανάπτυξη... στο ευχομαι!!! αντε, 7 ωρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(το πολυ 8 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.