nicktamias
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Εξαρτάται τη σχολή, για περισσότερα ρώτα τις γραμματείες της σχολής που σε ενδιαφέρει.Παιδια κατι εχω ακουσει οτι παιρνεις χρηματα στη σχολη που θα πας αν το πρωτο ετος εχεις περασει πανω απ'τα μισα μαθηματα.Ισχυει κατι τετοιο?Αν δεν ισχυει ξερετε τι ισχυει?

PS: αυτό που λες στάνταρ δεν ισχύει, εγώ τα 'χω περάσει όλα αλλά φράγκο δεν έχω δει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Η συζήτηση τελικά κατέληξε γενικότερα για υποτροφίες κτλ, οπότε γι' αυτό αλλάχθηκε ο τίτλος: να επεκτείνουμε το θέμα αντί να πετάξουμε posts.Ο τιτλος μαλλον πρεπει να μετονομαστει σε κατι σχετικο με το βραβειο της eurobank, γιατι απο το 1ο ποστ για αυτο συζητουσαμε![]()

Anarki
Διάσημο μέλος

Αυτό που λες είναι το επίδομα ενοικίου που παίρνεις απο την εφορία.Παιδια κατι εχω ακουσει οτι παιρνεις χρηματα στη σχολη που θα πας αν το πρωτο ετος εχεις περασει πανω απ'τα μισα μαθηματα.Ισχυει κατι τετοιο?Αν δεν ισχυει ξερετε τι ισχυει?
Πρέπει να σπουδάζεις σε πόλη διαφορετική απο τη μόνιμη κατοικία των γονέων σου, να έχεις περάσει τουλάχιστον τα μισά μαθήματα του έτους στο οποίο βρίσκεσαι και υπάρχει και κάποιος περιορισμός σχετικά με το εισόδημα των γονέων σου νομίζω, δεν ξέρω ακριβώς.
Εγώ τα παίρνω κάθε χρόνο πάντως απο τότε που θεσπίστικε το μέτρο.
thanosmylo
Δραστήριο μέλος

tony_ier18
Νεοφερμένο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

Όποιος και να τα πάρει βέβαια, θα τα μοιραστείτε υποθέτω οπότε δεν έχει σημασία

Marilenaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος

στο 2ο-4ο πεδίο??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsol
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος

Εδω θα βρεις τις βασεις με μορια πρωτου και μορια τελευταιου εισακτεου. Επισης υπαρχει αρχειο για τις βασεις απο το 2005 και μετα, με την ιδια μορφη. Για πριν το 2005 δεν εχω βρει κατι.
maraki love
Διάσημο μέλος

fotini22589
Νεοφερμένο μέλος

Ο πρώτος παίρνει γύρω στα 1800 και οι υπόλοιποι (αν υπάρχουν) γύρω στα 1500...βέβαια η επιταγή φτάνει στα χέρια σου 2 χρόνια μετά περίπου

chris_90
Διάσημο μέλος

Marilenaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εξαρτάται από τη σχολή και από τα χρήματα που δίνει το ΙΚΥ κάθε χρόνο. Άλλες φορές οι 3 πρώτοι κι άλλες μόνο ο πρώτος.
Ο πρώτος παίρνει γύρω στα 1800 και οι υπόλοιποι (αν υπάρχουν) γύρω στα 1500...βέβαια η επιταγή φτάνει στα χέρια σου 2 χρόνια μετά περίπου![]()
αν μια σχολή παίρνει 200 άτομα παίρνουν υποτροφία μόνο οι 3 πρώτοι ή μόνο ο πρώτος..??
μπορεί να δώσουν σε 10 πχ. ή σε 20 άτομα η πολλά θέλω.........???????

maraki love
Διάσημο μέλος

Εξαρτάται από τη σχολή και από τα χρήματα που δίνει το ΙΚΥ κάθε χρόνο. Άλλες φορές οι 3 πρώτοι κι άλλες μόνο ο πρώτος.
Ο πρώτος παίρνει γύρω στα 1800 και οι υπόλοιποι (αν υπάρχουν) γύρω στα 1500...βέβαια η επιταγή φτάνει στα χέρια σου 2 χρόνια μετά περίπου![]()
Ωχ,κατάλαβα,αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!
Μπορεί να γκρεμιστεί κάνας φούρνος και να πάρω κάνα λεφτό!

fotini22589
Νεοφερμένο μέλος

Προσωπικά έχω ακούσει να δίνουν μέχρι και σε 5 σε κάποιες σχολές.
Στη δική μου (εφαρμοσμένη πληροφορική, μακεδονίας) την πρώτη χρονιά είχαν δώσει στους 3 πρώτους και τις επόμενες μόνο στον 1ο..δυστυχώς...
Marilenaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος

>10 άτομα αποκλείεται!!
Προσωπικά έχω ακούσει να δίνουν μέχρι και σε 5 σε κάποιες σχολές.
Στη δική μου (εφαρμοσμένη πληροφορική, μακεδονίας) την πρώτη χρονιά είχαν δώσει στους 3 πρώτους και τις επόμενες μόνο στον 1ο..δυστυχώς...
τσιγκούνιδες..... τς τς τς...................
DK1991
Νεοφερμένο μέλος

cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.