VAGGKALL1
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Το ρήμα υποκλέπτω είναι λάθος.. Δεν υποκλέπτουν, έχουν άδεια να το κάνουν..
Echelon is here....
Βασικά το όλο σύστημα βασίζεται στην "αναγνώριση" λέξεων κλειδιων.. Αν εγώ π.χ. αρχίσω και λέω Bin Laden, terrorism, Boeing 737 κτλ τότε η συνομιλία θα καταγραφεί και θα αναλυθεί...
Σίγουρα παραβιάζονται προσωπικές ελευθερίες... Αν όντως κινδύνευαν από τρομοκρατικές επιθέσεις καλά θα κάνανε... Ετσι όπως είναι η κατάσταση τώρα το βρίσκω ΛΑΘΟΣ, αλλά ποιος μπορεί να κάνει τίποτα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
VAGGKALL1
Δραστήριο μέλος

Αλλα ειναι κοινος τοπος ορι οτιδηποτε δημοσιευεται στο internet παρακολουθητε και σε καποιες περιπτωσεις καταγραφεται (π.χ. msn,)καποιες φορες μαλιστα αν το κοιμενο δεν βγαζει νοημα προσπαθουν να το αποκρυπτογραφησουν
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

VAGGKALL1
Δραστήριο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

VAGGKALL1
Δραστήριο μέλος

932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

VAGGKALL1
Δραστήριο μέλος

tolisman
Δραστήριο μέλος

άλλωστε, οι Αμερικανοί είναι αυτοί που συντηρούν την τρομοκρατία,
για να εμφανίζονται έπειτα ως προστάτες και σωτήρες.
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Όποιος θέλει μ ακούει.
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν με ενδιαφέρει αν με παρακολουθεί κάποιος..Σιγά,λες και θα βρει τίποτα μεμπτό :p
Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικά αδιάφορος,απλά δεν έχω τόσο δυνατό το αίσθημα της ανάγκης για απόλυτα ιδιωτική ζωή.
tinamamagi
Εκκολαπτόμενο μέλος

προτιμώ ιδιωτική ζωή. να τη χέσω την ασφάλειά τους.
άλλωστε, οι Αμερικανοί είναι αυτοί που συντηρούν την τρομοκρατία,
για να εμφανίζονται έπειτα ως προστάτες και σωτήρες.
+1.000.000.000
Crookshanks
Διάσημο μέλος

Όχι αυτή που μας πλασάρουν οι Αμερικανοί πάντως.
Αν η κάθε χώρα είχε το δικό της σύστημα παρακολούθησης για τους κατοίκους της, το οποίο θα συντονιζόταν από μια διεθνή ανεξάρτητη επιτροπή, με πολύ αυστηρό έλεγχο στο ποιος έχει πρόσβαση στα δεδομένα που έχουν προκύψει, τότε ναι. Σε κάθε άλλη περίπτωση, όχι.
Παιδιά, τόσα και τόσα mails στέλλονται κάθε χρόνο που μιλούν για τρομοκράτες και Μπιν Λάντεν, και τα 999 στα 1000 είναι εντελώς αθώα. Και δε νομίζω οι τρομοκράτες να είναι τόσο ηλίθιοι ώστε να πασάρουν τέτοιες λέξεις στις επικοινωνίες τους.
VAGGKALL1
Δραστήριο μέλος

θα συμφωνισω σε ολα ομως ειναι ουτοπικο το να στηθει μια τετοια επιτροπη οχι λογο υπερβολικων απετισεων αλλα λογο του ανθρωπινου παραγοντα γιατι ολοιμας ανεξερετως εχουμε μια μικρη δοση ιδιοτελιαςΒασικά προτιμώ την ασφάλεια, αλλά ποια ασφάλεια;
Όχι αυτή που μας πλασάρουν οι Αμερικανοί πάντως.
Αν η κάθε χώρα είχε το δικό της σύστημα παρακολούθησης για τους κατοίκους της, το οποίο θα συντονιζόταν από μια διεθνή ανεξάρτητη επιτροπή, με πολύ αυστηρό έλεγχο στο ποιος έχει πρόσβαση στα δεδομένα που έχουν προκύψει, τότε ναι. Σε κάθε άλλη περίπτωση, όχι.
Παιδιά, τόσα και τόσα mails στέλλονται κάθε χρόνο που μιλούν για τρομοκράτες και Μπιν Λάντεν, και τα 999 στα 1000 είναι εντελώς αθώα. Και δε νομίζω οι τρομοκράτες να είναι τόσο ηλίθιοι ώστε να πασάρουν τέτοιες λέξεις στις επικοινωνίες τους.

yoooo!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είχα ανοίξει από το νετ και παρακολουθούσα έναν δρόμο, γιατί απλά, δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω -αχ η βαρεμάρα- και μια κυρία εκεί που περπατούσε χαλαρά κι ωραία, έτσι, στα καλά καθούμενα, πάρ'την κάτω... Νταξ, το τι γέλιο έριξα δε λέγεται (δεν είναι αστείο, εντάξει, αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ).

Τέσπα, στο θέμα μας...
Καταρχάς, αυτά με τα msn και παρεμφερή, internet και φάσεις, μην το ψάχνετε... Πονεμένη ιστορία

Γι' αυτό με τις κάμερες σε κοινούς χώρους, "υποκλοπή" συνομιλιών blah blah, δε θα ήθελα να συμβεί κι εδώ (όχι ότι δε συμβαίνει, αλλά λέμε τώρα).
Η ασφάλεια ναι, είναι πολύ σημαντική, αλλά με αυτόν τον τρόπο κάθε άλλο παρά ασφάλεια θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Λίγη ιδιωτικότητα δε βλάπτει.
Δηλαδή με το πρόσχημα της "προστασίας και ασφάλειας" των πολιτών από τρομοκράτες (και τι άλλο λένε, δεν ξέρω) βλέπουμε να έχουν κάνει την παρακολούθηση, εύκολη και μεθοδική. Και το χειρότερο είναι ότι όλα αυτά έχουν νομιμοποιηθεί! Ναι, με την τήρηση προδιαγραφών θα μου πείτε, αλλά τι προδιαγραφών;
Όπως και να 'χει, δεν ξέρεις πώς θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες για σένα ο άλλος. Ακόμα και για καλό σκοπό να τις συλλέγει (όπως και μας παραμυθιάζουν), μπορεί να κάνει πολλά...
Ασχέτως του ποιος είναι ο εγκέφαλος της όλης ιστορίας και τι κομπίνες παίζονται πίσω από όλα αυτά, αυτό που μένει είναι ότι μας παρακολουθούν/ελέγχουν κανονικά και με το νόμο.
Προσωπικά, αδιαφορώ... :what:
ΥΓ: Ωχ, μ'έχουν φακελωμένη.

932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος

δε λεω τωρα οτι στο facebook θα βρεθουν οι τρομοκρατες και θα διακηδευτει η ασφαλεια της χωρας ..αλλα μιλω γενικα για την ιδιωτικη ζωη του καθενος μας..
και για την ιδιωτικοτητα μου..δε κανω κατι φοβερα ιδιαιτερο σε mails ή Msn για να με νοιαζει αν μου τα παρακολουθουν..κακο του κεφαλιου τους αν με βλεπουν στο Msn ...τι θα χουν δει τα ματακια τους...!!!
αλλοι που εχουν τετοιες σημαντικες δυνατοτητες αρα και οι τρομοκρατες ας ανησυχησουν για αυτο...αλλα ετισ και αλλιως αυτοι σιγα μη μιλανε σε msn και skype ..
προσωπικα αλλωστε ,τι σημαντικο για την ασφαλεια ενος κρατους μπορει να λεχθει απο μια μαθητρια λυκειου ??
μη σας ξεγελαω ,ανηκω σε τρομοκρατικη οργανωση και κατασκοπευω επι χρονια τη csi και η διαφυλαξη των απορρητων μυστικων μου αποτελει ολοκληρη τη ζωη μου:iagree:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.