ειρωνικό!
Μου έστειλες ένα γκρουπ με 20 χιλιάδες μέλη, συγχώρα με αλλα δε πρόκειται να παω να ψάξω για μια συγκεκριμένη σύγκριση μαθηματικών του '25 και του '15. Αν έχεις την καλοσύνη σε παρακαλώ στείλε μου γιατί με ενδιαφέρει να δω.
Και εσύ μην χρησιμοποιείς ως αποκλειστική μορφή αυθεντείας τους μαθητές σου, της ίδιας κλάσης δείγμα είναι, αν όχι κατώτερο. Ο φίλτατος έκανε μια λεπτομερή απάντηση στα καλά του ΠΑΔΑ, στα κακά αυτού, τι θα μπορούσε να βελτιωθεί, τι μέλλει γενέσθαι με την σχολή. Αν εσύ δε μπορείς να φιλοτιμηθείς να διαβάζεις τις απαντήσιες του δε σου πέφτει λόγος για το τι κάνω εγώ με την ικανότητά μου να διαβάζω
Nαι. Ανυπόστατο είναι το "Α η βάση του παδά είναι 14 άρα είναι σκατά σχολή." Αυτό είναι κάτι που θα έλεγε κάποια θείτσα σε κανά κωλοχώρι που θεωρεί ό,τι δεν είναι ΕΜΠ, Ιατρική, Νομική "της πλάκας".
Πεπαλαιωμένη αντίληψη είναι το "χαμηλόβαθμη σχολή <=> σκατά επίπεδο μαθητών" λες και οι βάσεις έχουνε καμία απολύτως σχέση με το επίπεδο της σχολής και των μαθητών. Τα παιδιά που είχαν μαθητές και δε μπορούν να λύσουν βασικά μαθηματικά και φυσική, μάντεψε, δε θα ασχοληθούν με την σχολή. Έστω οτι μπήκαν, δεν αρκεί μόνο αυτό, πρέπει και να την βγάλουνε, και μετά να αντιμετωπίσουν άλλα τόσα εμπόδια. Eξ αρχής έλεγα πως όπως και να έχει τα άτομα που αξίζουν να εξελιχθούν θα το κάνουν μέσα απο μια σειρά φίλτρων, είτε αυτό είναι απο ΠΑΔΑ, είτε απο ΕΜΠ, είτε απο καλλιέργεια γαριδων στο αζερμπαιτζάν
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2025
Εδώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου