Σε ευχαριστω παρά πολύ για το χρόνο που αφιέρωσες να μου απαντήσεις, δεν το θεωρώ δεδομένο.
Καταρχας καλή επιτυχία και σε σενα, καλη σταδιοδρομία και εύχομαι να σου πάνε όλα όπως ακριβώς τα ονειρεύεσαι!
Οσον αφορά στο θέμα της δυσκολίας εισαγωγής στην ΕΣΔι, δεν με προβληματίζει τόσο αυτό, γιατι ξέρω πως, αν αποφασίσω ότι θέλω να κάνω αυτό, θα δώσω ότι έχω και δεν εχω για να τα καταφέρω, συν του οτι έχω δυο πολύ υποστηρικτικούς γονείς που μπορούν να με βοηθησουν σε ο,τι χρειαστώ (τονίζω ότι ΔΕΝ είμαστε πλούσιοι, μην παρεξηγηθω, αλλά στα θέματα σπουδών κόβουν από τα δικες τους ανάγκες για να προσφερουν στα παιδιά τους, όλα γίνονται δηλαδή με δικιά τους στέρηση).
Τα εργατικά, ωστοσο, αντιθέτως με την πλειοψηφία που τα θεωρεί βαρετά και τα σιχαίνεται, μου αρέσουν πολύ. Και όχι μόνο το εργατικό δίκαιο, αλλά και το ασφαλιστικό, το κληρονομικό, το συνταξιοδοτικό κλπ, επομένως θα μου άρεσε παρά πολύ να γίνω εργατολόγος (δηλ. να ανοιξω εργατολογικο γραφειο, δεν σκέφτομαι το ενδεχόμενο να δουλέψω σε μια εταιρία, χωρίς να το αποκλειω φυσικά γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως έρχονται τα πράγματα). Σκέφτομαι λοιπόν να ακολουθήσω μετα το πτυχίο μου το ΠΜΣ του ΕΚΠΑ για το Εργατικό Δίκαιο, αλλα θα ψάξω και αυτό που μου προτεινεις, καθώς δεν ηξερα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο, οπότε σε ευχαριστω και για αυτό
Να σου πω την αλήθεια είμαι από τα ελάχιστα άτομα που μου αρεσει το 90% των μαθημάτων που έχω κάνει, φυσικά άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο, πχ προτιμώ τα ποινικά απο αυτά του τομεα διεθνούς δικαίου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν μου αρέσουν τα τελευταία, γενικα είμαι πολύ ενθουσιασμένη με τη σχολή μου και λατρευω το αντικείμενο!
Αυτα, σε ευχαριστω και πάλι πολυ