Θέλω να πιστεύω οτι το έλεγαν μεταξύ σοβαρού και αστείου

.
Σε κάθε περίπτωση για μερικούς ανθρώπους η πεποίθηση της ύπαρξης του Θείου θεωρώ οτι τους έχει κάψει τον εγκέφαλο εξαιτίας του φανατισμού . Άλλοι πάλι βρίσκουν ψυχική γαλήνη πιστεύοντας σε μια τέτοια οντότητα.Ανεξάρτητα του εαν εν τέλει είναι σωστοί ή λάθος δεν έχει σημασία εφόσον τους βοηθάει να έχουν ισορροπία στην ζωή τους .
Η μουσική τώρα δεν ξέρω εαν είναι τύχη ή όχι,εαν κρύβει μέσα της κάποια υπόσταση θειική ή όχι...Αλλά απο την άλλη εαν κάποιος θεωρεί ως Θεό την ίδια την φύση,τότε ναι,η μουσική είναι άμεσο παράγωγο αυτού του "Θεού". Και όπως λέει ο Μάρκος τα πάντα γύρω μας είναι ουσιαστικά μουσική κατά κάποιον τρόπο.
Το πιο shocking πράγμα που μάθαμε για τον κόσμο μας είναι η κυματική φύση που διαθέτει το κάθε τι.Πλέον τα fields θεωρούνται πολύ πιο θεμελιώδη απο τα ίδια τα σωμάτια. Τα οποία είναι διεγερμένες καταστάσεις αυτών των πεδίων(σαν να πατάς κάποιο πλήκτρο του πιάνου) . Και η μουσική δεν είναι κάτι παραπάνω απο waves διαφορετικών συχνοτήτων . Όπως και το φως βέβαια,όπου οι διαφορετικές συχνότητες δημιουργούν όλη αυτή την ποικιλία των χρωμάτων στο ορατό . Οπότε ναι,νομίζω οτι είναι πολύ πιθανό πως το σύμπαν και επομένως η ίδια η ύπαρξη, έχει κάποια μουσικότητα μέσα της.Η οποία εκδηλώνεται με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά (μια μελωδία,ένα χρώμα,μια οσμή,ένα συναίσθημα κτλπ.) .