Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2012 στις 01:47 Η Dalian έγραψε: #61 31-03-12 01:47 απλώς προσπάθησε το γραπτό σου να είναι όσο πιο ευκρινές και κατανοητό γίνεται....αυτό μόνο κατά βάση α και τα γράμματά σου να διαβάζονται σχετικά, μην μυρίζει τα νύχια του ο άλλος τί θες να πεις εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2012 στις 09:42 Ο Rainbowarrior: #62 31-03-12 09:42 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: απλώς προσπάθησε το γραπτό σου να είναι όσο πιο ευκρινές και κατανοητό γίνεται....αυτό μόνο κατά βάση α και τα γράμματά σου να διαβάζονται σχετικά, μην μυρίζει τα νύχια του ο άλλος τί θες να πεις εκεί Click για ανάπτυξη... Lol :-P. Όχι εντάξει, κάνω πολύ καλά γράμματα ανέκαθεν και γενικά είναι επιμελημένο το γραπτό μου! ;-) Απλώς είχα αμφιβολίες για τα αστέρια... Τεσπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2012 στις 10:00 Η _Morticia_: #63 31-03-12 10:00 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Για τους αστερίσκους στις εξετάσεις τι έχετε να πείτε - κυρίως όσοι έχετε δώσει - ; Εγώ χρησιμοποιώ συχνά και, όσο συγκροτημένη και να είναι η σκέψη μου, δε γίνεται να τους αποφύγω... Παίζει πρόβλημα με αυτό; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα. Περιόρισε τους στο απολύτως απαραίτητο. Η υπερβολική τους χρήση μπορεί να δώσει την εντύπωση στο διορθωτή ότι η σκέψη σου δεν είναι συγκροτημένη και γι'αυτό συνεχώς προσθέτεις. Βαθμολογικά, το ενδεχόμενο να μηδενιστείς για αυτό το λόγο το αποκλείω. Το να υπάρξει μια κάποια βαθμολογική απώλεια είναι πιθανό αλλά δεν μπορώ να το εκτιμήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 18 Απριλίου 2014 στις 22:46 Ο Ahab έγραψε: #64 18-04-14 22:46 Καλησπέρα. Ειμαι Θετική Κατεύθυνση. Θέλω να μου πείτε πως πρεπει να γράφεις, με τι στυλ σε καθε μάθημα. πχ Η Βιολογια θελει παπαγαλια απεξω. Η Χημεία; Η Φυσική; Τα μαθηματικά; Αλήθεια θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 18 Απριλίου 2014 στις 22:50 Ο nPb έγραψε: #65 18-04-14 22:50 Οι πανελλήνιες θέλουν σαφείς απαντήσεις. Απλά και κατανοητά. Στη Βιολογία φρόντισε να γράφεις με δικά σου λόγια δίχως να αλλοιώνεις το νόημα του κειμένου στο βιβλίο ή να παραλείπεις έννοιες. Στα Μαθηματικά και στη Φυσική, να είσαι αρκετά επεξηγηματικός σύμφωνα με ό,τι έχεις διδαχτεί στο φροντιστήριο. Δώσε ιδιαίτερη βάση στον τρόπο επίλυσης των ασκήσεων του φροντιστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 19 Απριλίου 2014 στις 01:53 Ο cha0s έγραψε: #66 19-04-14 01:53 Τι εννοείς πως να γράφεις; Στα θετικά μαθήματα δε θέλει ιστορίες και σάλτες. Εχεις την άσκηση, και την λύνεις. Τέλος. Τι ακριβώς θες να σου πούμε; Πως να τη λύσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 19 Απριλίου 2014 στις 02:32 Ο Ahab έγραψε: #67 19-04-14 02:32 Εννοώ την θεωρία και τους ορισμούς. Προφανώς. Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση nPb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
απλώς προσπάθησε το γραπτό σου να είναι όσο πιο ευκρινές και κατανοητό γίνεται....αυτό μόνο κατά βάση α και τα γράμματά σου να διαβάζονται σχετικά, μην μυρίζει τα νύχια του ο άλλος τί θες να πεις εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2012 στις 09:42 Ο Rainbowarrior: #62 31-03-12 09:42 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: απλώς προσπάθησε το γραπτό σου να είναι όσο πιο ευκρινές και κατανοητό γίνεται....αυτό μόνο κατά βάση α και τα γράμματά σου να διαβάζονται σχετικά, μην μυρίζει τα νύχια του ο άλλος τί θες να πεις εκεί Click για ανάπτυξη... Lol :-P. Όχι εντάξει, κάνω πολύ καλά γράμματα ανέκαθεν και γενικά είναι επιμελημένο το γραπτό μου! ;-) Απλώς είχα αμφιβολίες για τα αστέρια... Τεσπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2012 στις 10:00 Η _Morticia_: #63 31-03-12 10:00 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Για τους αστερίσκους στις εξετάσεις τι έχετε να πείτε - κυρίως όσοι έχετε δώσει - ; Εγώ χρησιμοποιώ συχνά και, όσο συγκροτημένη και να είναι η σκέψη μου, δε γίνεται να τους αποφύγω... Παίζει πρόβλημα με αυτό; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα. Περιόρισε τους στο απολύτως απαραίτητο. Η υπερβολική τους χρήση μπορεί να δώσει την εντύπωση στο διορθωτή ότι η σκέψη σου δεν είναι συγκροτημένη και γι'αυτό συνεχώς προσθέτεις. Βαθμολογικά, το ενδεχόμενο να μηδενιστείς για αυτό το λόγο το αποκλείω. Το να υπάρξει μια κάποια βαθμολογική απώλεια είναι πιθανό αλλά δεν μπορώ να το εκτιμήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 18 Απριλίου 2014 στις 22:46 Ο Ahab έγραψε: #64 18-04-14 22:46 Καλησπέρα. Ειμαι Θετική Κατεύθυνση. Θέλω να μου πείτε πως πρεπει να γράφεις, με τι στυλ σε καθε μάθημα. πχ Η Βιολογια θελει παπαγαλια απεξω. Η Χημεία; Η Φυσική; Τα μαθηματικά; Αλήθεια θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 18 Απριλίου 2014 στις 22:50 Ο nPb έγραψε: #65 18-04-14 22:50 Οι πανελλήνιες θέλουν σαφείς απαντήσεις. Απλά και κατανοητά. Στη Βιολογία φρόντισε να γράφεις με δικά σου λόγια δίχως να αλλοιώνεις το νόημα του κειμένου στο βιβλίο ή να παραλείπεις έννοιες. Στα Μαθηματικά και στη Φυσική, να είσαι αρκετά επεξηγηματικός σύμφωνα με ό,τι έχεις διδαχτεί στο φροντιστήριο. Δώσε ιδιαίτερη βάση στον τρόπο επίλυσης των ασκήσεων του φροντιστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 19 Απριλίου 2014 στις 01:53 Ο cha0s έγραψε: #66 19-04-14 01:53 Τι εννοείς πως να γράφεις; Στα θετικά μαθήματα δε θέλει ιστορίες και σάλτες. Εχεις την άσκηση, και την λύνεις. Τέλος. Τι ακριβώς θες να σου πούμε; Πως να τη λύσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 19 Απριλίου 2014 στις 02:32 Ο Ahab έγραψε: #67 19-04-14 02:32 Εννοώ την θεωρία και τους ορισμούς. Προφανώς. Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση nPb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dalian: απλώς προσπάθησε το γραπτό σου να είναι όσο πιο ευκρινές και κατανοητό γίνεται....αυτό μόνο κατά βάση α και τα γράμματά σου να διαβάζονται σχετικά, μην μυρίζει τα νύχια του ο άλλος τί θες να πεις εκεί Click για ανάπτυξη... Lol :-P. Όχι εντάξει, κάνω πολύ καλά γράμματα ανέκαθεν και γενικά είναι επιμελημένο το γραπτό μου! ;-) Απλώς είχα αμφιβολίες για τα αστέρια... Τεσπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2012 στις 10:00 Η _Morticia_: #63 31-03-12 10:00 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Για τους αστερίσκους στις εξετάσεις τι έχετε να πείτε - κυρίως όσοι έχετε δώσει - ; Εγώ χρησιμοποιώ συχνά και, όσο συγκροτημένη και να είναι η σκέψη μου, δε γίνεται να τους αποφύγω... Παίζει πρόβλημα με αυτό; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα. Περιόρισε τους στο απολύτως απαραίτητο. Η υπερβολική τους χρήση μπορεί να δώσει την εντύπωση στο διορθωτή ότι η σκέψη σου δεν είναι συγκροτημένη και γι'αυτό συνεχώς προσθέτεις. Βαθμολογικά, το ενδεχόμενο να μηδενιστείς για αυτό το λόγο το αποκλείω. Το να υπάρξει μια κάποια βαθμολογική απώλεια είναι πιθανό αλλά δεν μπορώ να το εκτιμήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 18 Απριλίου 2014 στις 22:46 Ο Ahab έγραψε: #64 18-04-14 22:46 Καλησπέρα. Ειμαι Θετική Κατεύθυνση. Θέλω να μου πείτε πως πρεπει να γράφεις, με τι στυλ σε καθε μάθημα. πχ Η Βιολογια θελει παπαγαλια απεξω. Η Χημεία; Η Φυσική; Τα μαθηματικά; Αλήθεια θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 18 Απριλίου 2014 στις 22:50 Ο nPb έγραψε: #65 18-04-14 22:50 Οι πανελλήνιες θέλουν σαφείς απαντήσεις. Απλά και κατανοητά. Στη Βιολογία φρόντισε να γράφεις με δικά σου λόγια δίχως να αλλοιώνεις το νόημα του κειμένου στο βιβλίο ή να παραλείπεις έννοιες. Στα Μαθηματικά και στη Φυσική, να είσαι αρκετά επεξηγηματικός σύμφωνα με ό,τι έχεις διδαχτεί στο φροντιστήριο. Δώσε ιδιαίτερη βάση στον τρόπο επίλυσης των ασκήσεων του φροντιστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 19 Απριλίου 2014 στις 01:53 Ο cha0s έγραψε: #66 19-04-14 01:53 Τι εννοείς πως να γράφεις; Στα θετικά μαθήματα δε θέλει ιστορίες και σάλτες. Εχεις την άσκηση, και την λύνεις. Τέλος. Τι ακριβώς θες να σου πούμε; Πως να τη λύσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 19 Απριλίου 2014 στις 02:32 Ο Ahab έγραψε: #67 19-04-14 02:32 Εννοώ την θεωρία και τους ορισμούς. Προφανώς. Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση nPb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Για τους αστερίσκους στις εξετάσεις τι έχετε να πείτε - κυρίως όσοι έχετε δώσει - ; Εγώ χρησιμοποιώ συχνά και, όσο συγκροτημένη και να είναι η σκέψη μου, δε γίνεται να τους αποφύγω... Παίζει πρόβλημα με αυτό; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα. Περιόρισε τους στο απολύτως απαραίτητο. Η υπερβολική τους χρήση μπορεί να δώσει την εντύπωση στο διορθωτή ότι η σκέψη σου δεν είναι συγκροτημένη και γι'αυτό συνεχώς προσθέτεις. Βαθμολογικά, το ενδεχόμενο να μηδενιστείς για αυτό το λόγο το αποκλείω. Το να υπάρξει μια κάποια βαθμολογική απώλεια είναι πιθανό αλλά δεν μπορώ να το εκτιμήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 18 Απριλίου 2014 στις 22:46 Ο Ahab έγραψε: #64 18-04-14 22:46 Καλησπέρα. Ειμαι Θετική Κατεύθυνση. Θέλω να μου πείτε πως πρεπει να γράφεις, με τι στυλ σε καθε μάθημα. πχ Η Βιολογια θελει παπαγαλια απεξω. Η Χημεία; Η Φυσική; Τα μαθηματικά; Αλήθεια θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 18 Απριλίου 2014 στις 22:50 Ο nPb έγραψε: #65 18-04-14 22:50 Οι πανελλήνιες θέλουν σαφείς απαντήσεις. Απλά και κατανοητά. Στη Βιολογία φρόντισε να γράφεις με δικά σου λόγια δίχως να αλλοιώνεις το νόημα του κειμένου στο βιβλίο ή να παραλείπεις έννοιες. Στα Μαθηματικά και στη Φυσική, να είσαι αρκετά επεξηγηματικός σύμφωνα με ό,τι έχεις διδαχτεί στο φροντιστήριο. Δώσε ιδιαίτερη βάση στον τρόπο επίλυσης των ασκήσεων του φροντιστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 19 Απριλίου 2014 στις 01:53 Ο cha0s έγραψε: #66 19-04-14 01:53 Τι εννοείς πως να γράφεις; Στα θετικά μαθήματα δε θέλει ιστορίες και σάλτες. Εχεις την άσκηση, και την λύνεις. Τέλος. Τι ακριβώς θες να σου πούμε; Πως να τη λύσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 19 Απριλίου 2014 στις 02:32 Ο Ahab έγραψε: #67 19-04-14 02:32 Εννοώ την θεωρία και τους ορισμούς. Προφανώς. Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση nPb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα. Ειμαι Θετική Κατεύθυνση. Θέλω να μου πείτε πως πρεπει να γράφεις, με τι στυλ σε καθε μάθημα. πχ Η Βιολογια θελει παπαγαλια απεξω. Η Χημεία; Η Φυσική; Τα μαθηματικά; Αλήθεια θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 18 Απριλίου 2014 στις 22:50 Ο nPb έγραψε: #65 18-04-14 22:50 Οι πανελλήνιες θέλουν σαφείς απαντήσεις. Απλά και κατανοητά. Στη Βιολογία φρόντισε να γράφεις με δικά σου λόγια δίχως να αλλοιώνεις το νόημα του κειμένου στο βιβλίο ή να παραλείπεις έννοιες. Στα Μαθηματικά και στη Φυσική, να είσαι αρκετά επεξηγηματικός σύμφωνα με ό,τι έχεις διδαχτεί στο φροντιστήριο. Δώσε ιδιαίτερη βάση στον τρόπο επίλυσης των ασκήσεων του φροντιστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 19 Απριλίου 2014 στις 01:53 Ο cha0s έγραψε: #66 19-04-14 01:53 Τι εννοείς πως να γράφεις; Στα θετικά μαθήματα δε θέλει ιστορίες και σάλτες. Εχεις την άσκηση, και την λύνεις. Τέλος. Τι ακριβώς θες να σου πούμε; Πως να τη λύσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 19 Απριλίου 2014 στις 02:32 Ο Ahab έγραψε: #67 19-04-14 02:32 Εννοώ την θεωρία και τους ορισμούς. Προφανώς. Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση nPb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι πανελλήνιες θέλουν σαφείς απαντήσεις. Απλά και κατανοητά. Στη Βιολογία φρόντισε να γράφεις με δικά σου λόγια δίχως να αλλοιώνεις το νόημα του κειμένου στο βιβλίο ή να παραλείπεις έννοιες. Στα Μαθηματικά και στη Φυσική, να είσαι αρκετά επεξηγηματικός σύμφωνα με ό,τι έχεις διδαχτεί στο φροντιστήριο. Δώσε ιδιαίτερη βάση στον τρόπο επίλυσης των ασκήσεων του φροντιστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 19 Απριλίου 2014 στις 01:53 Ο cha0s έγραψε: #66 19-04-14 01:53 Τι εννοείς πως να γράφεις; Στα θετικά μαθήματα δε θέλει ιστορίες και σάλτες. Εχεις την άσκηση, και την λύνεις. Τέλος. Τι ακριβώς θες να σου πούμε; Πως να τη λύσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 19 Απριλίου 2014 στις 02:32 Ο Ahab έγραψε: #67 19-04-14 02:32 Εννοώ την θεωρία και τους ορισμούς. Προφανώς. Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση nPb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τι εννοείς πως να γράφεις; Στα θετικά μαθήματα δε θέλει ιστορίες και σάλτες. Εχεις την άσκηση, και την λύνεις. Τέλος. Τι ακριβώς θες να σου πούμε; Πως να τη λύσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ahab Νεοφερμένο μέλος Ο Ahab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 19 Απριλίου 2014 στις 02:32 Ο Ahab έγραψε: #67 19-04-14 02:32 Εννοώ την θεωρία και τους ορισμούς. Προφανώς. Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση nPb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εννοώ την θεωρία και τους ορισμούς. Προφανώς. Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση nPb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.