Κοιτα εγω μπορει να μην την αποκαλω ετσι, αλλα πρεπει να παραδεχτεις πως υπαρχουν ατομα που θα το πουν, και αυτα τα ατομα ειναι ισα με μας, εχουν στωμα, και δεν θα πουν "ειμαι κομπλεξικος και νομιζω πως ειναι βρωμιαρα", θα που απλα αυτο που ειδαν.
Δεν νομιζω να θες να περπατας μπροστα σε ατομα που ξερεις/γνωστους/φιλοι των φιλων κλπ και να μουρμουρανε για σενα, γιατι να δωσεις δικαιοματα για 5 χουφτες απο τριχες. Ξυρισε τες να παν στο διαολο.
Μονο μην μου πεις και εσυ οτι "δεν με νοιαζει τι λενε οι αλλοι, με νοιαζει τι λενε οι φιλοι μου και μπλαμπλα", αυτα ειναι δικαιολογιες, ο ανθρωπος δεν εχει 2-3 φιλους και τιποτα αλλο, εχει και αλλες σχεσεις.
Και δεν νομιζω καθε φορα που δεν "υιοθετεις" τις αντιληψεις της και πας αντιθετα να παει μια κοινωνια μπροστα, γενικα με τα ακρα δεν θα εξελιχτεις, χτυπας μια ισορροπια παντα. Μπορω να αποδεχτω την διαφορετικοτητα, ο ιδιος προσπαθω να ειμαι διαφορετικος αλλα δεν κανεις την διαφορα σου στης τριχες, δεν ειναι σοβαρο κοινωνικο θεμα αυτο. Γελοιος θα Φανεις, οχι διαφορετικος.