Μωρε ακουγα και παρα-ακουγα, αλλα ελα μου ομως που με μαγεψαν τα ατιμα τα Χανια, ειδικα εκεινη η παλια πολη ειναι ολα τα λεφτα...

Επισης οι Κρητικοι εχουν κατι υποδομες στη σχολη, ντρεπεσαι να μπεις μεσα, κολεγιο φαση, κατι αμφιθεατρα, κατι εξοπλισμοι, κατι εργαστηριαρες, κατι εστιες υπερλουξ, αλλά... ειναι ψυχροι παναθεμα τους εκει στη σχολη, δεν απαντανε ουτε σε emails, απο κοντα οσους συναντησα ηταν με τη μουρη στο πατωμα, αρκετα αποτομοι και περιεργοι... Χτυπησα την πορτα ενος καθηγητη να ρωτησω κατι και μονο που δε με εβρισε! Ενας αλλος μου λεει εδω κανουμε πολυ προγραμματισμο, και το τονισε το πολυ, "ΠΟΛΛΛΛΥΥΥΥ!", "πρεπει να τον αντεχεις" μου λεει...
Ειχα την εντυπωση οτι ειχαν κλιση προς την ηλεκτρονικη, μιας κ αυτο εψαχνα κυριως, λογω του παλιου προφιλ της σχολης πριν γινει ηλεκτρολογων, αλλα απ οτι καταλαβα δεν ασχολουνται πια τελικα με αυτα, ειναι οντως περισσοτερο πληροφορικης παρα κατι αλλο.
Με τυφλωσαν και τα λουσα των επαγγελματικων δικαιωματων των ΗΜΜΥ και ελεγα αφου το κανεις που το κανεις, γιατι να μην παρεις ενα πιο δυνατο χαρτι, αλλα απ οτι βλεπω δεν παιζει και τοσο ρολο τελικα τι τελειωσες, αλλα πως το τελειωσες κ αν πηρες χαμπαρι οτι το τελειωσες...