Το χειρότερο μάθημα

• Thread starter Thread starter _Ritssaa_
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Ποιο είναι το χειρότερό σας μάθημα;
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 119)
  • Αρχαία

Ψήφοι: 36 30,3%
  • Νεοελληνική Γλώσσα

Ψήφοι: 6 5,0%
  • Κείμενα

Ψήφοι: 8 6,7%
  • Ιλιάδα - Οδύσσεια - Ελένη

Ψήφοι: 13 10,9%
  • Μαθηματικά

Ψήφοι: 22 18,5%
  • Φυσική

Ψήφοι: 13 10,9%
  • Χημεία

Ψήφοι: 7 5,9%
  • Βιολογία

• Καλλιτεχνικά

• Μουσική

• ΣΕΠ - Τεχνολογία

Ψήφοι: 12 10,1%
  • Γυμναστική

Ψήφοι: 12 10,1%
  • Πληροφορική

Ψήφοι: 4 3,4%
  • Οικιακή Οικονομία - Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή

Ψήφοι: 16 13,4%
  • Θρησκευτικά

Ψήφοι: 16 13,4%
  • Ιστορία

Ψήφοι: 15 12,6%
  • Ξένη Γλώσσα

Ψήφοι: 2 1,7%
  • Άλλο (Διευκρινίστε)

Ψήφοι: 1 0,8%
  • Κανένα, γιατί αγαπώ όλα τα μαθήματα!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    119
Γεια σας παιδια κανω αυτο το θεμα για να δω ποιο μαθημα θεωρειται ειναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ?

ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ....:mad:
Και εμένα δεν μου αρέσει...:P
:nono:Ούτε την γλώσσα..:lol:
Συγγνώμη αν υπάρχουν λάθοι αλλά φέτος ήρθα ελλάδα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχαια.Στην αρχή ήταν εύκολα αλλα όταν αρχίσαμε να μαθένουμε χρονουσ έχασα τη μπάλα.βασικά εμέν ατο πρόβλημα μου είναι ότι αν μου πεισ για παραδηγμα τον αόριστο του ρήματος λύω να σου πώ δεν θα σου απαντήσω αλλά αν μου πεις το πρώτο πρόσωπο θα στον πω.:s

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εννοείται ότι το αγαπημένο μου μάθημα είναι τα μαθηματικά!Αλλά για να έρθω στο θέμα το χειρότερο κατά την γνώμη μου μάθημα είναι η ιστορία...όσο για τα θρησκευτικά νομίζω ότι είναι το πιο βαρετό!!!!!

Αρχαία .......:sick::sick::sick:

Εμάνα πέρυσι τα Αρχαία ήταν κι αυτό αγαπημένο μου μάθημα αλλά φέτος δεν μου αρέσουν τόσο πολύ γιατί η καθηγήτρια δεν είναι τόσο καλή όσο η προηγούμενη!!!!!

αγγλικα ...λογο δασκαλου...δεν ξερει καν να τα μιλαει και ειναι ελεοσ ..και να πειτε οτι ι μανα μου ειναι και αυτη αγγλικου:(:(και ειχα παντα 20' στα αγγλικα , αλλα τωρα με αυτην εβαγα ενα 16':mad::mad:ειναι πολη κακια ''εισε χαζο παιδι μου?δεν βλεπεισ οτι μιλαω?'':'(:'(sos

Αρχαία, Ιλιάδα - Οδύσσεια - Ελένη, Ιστορία

Ιλιάδα - Οδύσσεια - Ελένη...:down::down: Σίγουρα αυτά που μου αρέσουν λιγότερο και αυτά στα οποία βαριέμαι περισσοτερο. Ίσως και οι καθηγήτριες που είχαμε συνέσφεραν σε αυτό:(

Αρχαια-ιστορια-Ιλιαδα

Εμένα το χειρότερό μου είναι η Οικιακή Οικονομία!!!!:sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick:
Και το μάθημα και ο καθηγητής μου προκαλούνε τάση για εμετό............

ουτε η οικονομια μου αρεσει ''χαλια''

αθλια η αγωγη!!

Ρε παιδια νταξ, απαλευτα τα αρχαια, αλλα Αρχαια 123 ψηφοι και Ιστορια ΜΟΝΟ 67;;;:!:
Με δουλευετε;;:!:

Iστορία... Μια αμοιβαία αντιπάθεια με την καθηγήτρια. Της την είπα 2-3 φορές και έφταιγε, δεν το έκανα έτσι, και μετά μ κατέστρεψε και τους βαθμούς και το ενδιαφερον μου για το μάθημα της. Ύπνος και πάλι ύπνος. Πάλι καλά φεύγω φέτος και δεν θα την ξανα
-----------------------------------------
Ρε παιδιά, τα Αρχαία πιστεύω είναι πολύ χρήσιμα αφού μας περνάει ηθικά διδάγματα(Λυκούργος, Πλατωνας κτλ) αλλά διδάσκονται ΛΑΘΩΣ! Η γραμματικά είναι απλά ανώφελη, άν οχι άχρηστη.. Τι θα μου χρησιμεύσει να μάθω 3.000 καταλήξεις που στην τελική θα τα ξεχάσω την άλλη μέρα των εξετάσεων(και το εννοώ). Τα κείμενα είναι υπέροχα, στα σίγουρα! Αλλά το συντακτικό και η γραμματική? Απλά πρέπει να κάνουμε κάτι για να μην φύγουμε πριν το 7ωρο. Αυτό πιστεύω
-----------------------------------------

Κοινωνική και πολιτική αγωγή! Θα δεις του χρόνου. Ο ΥΠΝΟΣ

Ειδικά αυτός που έχουμε μας λέει και γράφουμε στο τετράδιο ατελείωτες περιλήψεις:'( Και τώρα έχω να διαβάσω 1 τόμο..:'(:'(

Παρανοικός...

Iστορία και μαθηματικά (Ν)
τα χειρότερα -.-

Κατά την γνώμη μου τα χειρότερα είναι τα θρησκευτικά και τα αρχαία

Παρ'ότι δεν είμαι πλέον γυμνάσιο, ψήφισα γτ θυμάμαι αυτά τα που πέρασα τα προηγούμενα χρόνια... Συγκακριμένα τα χειρότερα μου μαθήματα ήταν ΠΑΝΤΑ η Ιστορία, τα αρχαία από μετάφραση (όλων των συγγραφέων που είχαμε δει), η γλώσσα (ένας λόγος παραπάνω ότι στις πανελλήνιες μπορεί να σε καταρρακώσει), η αγωγή γτ είχαμε μ..... καθηγητή, η μουσική γτ αντί να μαθαίνουμε νότες μαθαίναμε "ιστορία της μουσικής" (έλεος!) και θρησκευτικά γιατί είχε ανεξήγητα πολύ μπλα μπλα. Οκ, μου αρέσουν μόνο τα θετικά μαθήματα, τα αρχαία και η γυμναστική!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back