annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 19:22 Η annouskagia: #1 10-10-10 19:22 αυριο ειναι η μεγαλη πρεμιερα.....δεν ξερω για εσας αλλα εγω εχω κολλησει..................ειναι πραγματικα απιστευτη καλοδουλεμενη............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 19:24 Ο nPb έγραψε: #2 10-10-10 19:24 ύστερα από τον Γιούγκερμαν την επίσης καλοδουλεμένη σειρά εποχής με τον Μαρκουλάκη, κρατάω επιφυλάξεις... δεν λέω καλή σειρά φαίνεται το Νησί...αλλά θα δείξει η AGB Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 19:26 Η annouskagia: #3 10-10-10 19:26 εχεις διαβασει το βιβλιο?βεβαια δεν μετρανε μονο τα νουμερα τηλεθεασης για να καταλαβεις αν κατι ειναι αξιολογο η οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 20:04 Η ZETAXA έγραψε: #4 10-10-10 20:04 Εγω διαβαζω το βιβλιο! Ωραιο ειναι... περιμενω να το δω αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 20:28 Η SOFIA19 έγραψε: #5 10-10-10 20:28 Το βιβλίο ήταν απο τα πιο ωραία που έχω διαβάσει,με διαφορά(ήταν λίγο ψυχοπλακωτικό,αλλά δεν πειράζει). Ελπίζω τώρα που μεταφέρθηκε στην τηλεόραση να μην παραποιήθηκε η ιστορία.Θα φανεί από αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 20:34 Ο fockos έγραψε: #6 10-10-10 20:34 Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: αυριο ειναι η μεγαλη πρεμιερα.....δεν ξερω για εσας αλλα εγω εχω κολλησει..................ειναι πραγματικα απιστευτη καλοδουλεμενη............. Click για ανάπτυξη... Πως μπορείς να κολλήσεις με μια σειρά που δεν άρχισε; Τα πρώτα δυο επεισόδια πιστεύω θα είναι καλά αλλά πολύ φοβάμαι ότι γενικά θα είναι κατώτερο των προσδοκιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 20:49 Η CiNeFiL έγραψε: #7 10-10-10 20:49 το τρειλερ φανηκε πολυ καλοδουλεμενο και η σκηνοθεσια πολυ καλη...γενικα τα τοπια ειναι πανεμορφα και η ιστορια και αυτο θα βοηθησει πολυ τη σειρα αλλα δεν ξερω ακομα περιμενω να δω καποια επισοδεια και μετα να κρινω με σιγουρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 21:12 Ο Pure_Seduction: #8 10-10-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: αυριο ειναι η μεγαλη πρεμιερα.....δεν ξερω για εσας αλλα εγω εχω κολλησει..................ειναι πραγματικα απιστευτη καλοδουλεμενη............. Click για ανάπτυξη... Καταρχην συμφωνω με τον Φοκο,πως γινεται να εχεις κολλησει με μια σειρα που δεν εχει προβληθει ακομα? Εχω διαβασει το βιβλιο απο περιεργια κυριως και επειδη ακουγα γυρω μου επευφημιες γι αυτο.Ομολογουμενως,ηταν πολυ καλογραμμενο,γεματο εικονες και ζωντανους διαλογους. Τη σειρα δεν νομιζω οτι θα τη βλεπω(παρολο που απο το τρειλερ φαινεται καλοδουλεμενη)γιατι γνωριζω ηδη την πλοκη και με την αναγνωση του βιβλιου εχω δημιουρησει νοερα τις δικες μου εικονες και δεν θελω να τις αλλαξει κανενας σκηνοθετης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 21:23 Η Iliaki έγραψε: #9 10-10-10 21:23 Προσωπικά το έχω διαβάσει το βιβλίο.. Πραγματικά είναι πολύ καλό, αλλά όντως έχει πολύυυυυ ψυχοπλάκωμα. Έριξα πολύ κλάμα.. Τουλάχιστον η σειρά ας είναι λίγο πιο ευχάριστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 00:30 Ο yozerehs έγραψε: #10 11-10-10 00:30 Δεν μπορώ τέτοιες σειρές, ψυχοπλακώνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 00:37 Η fly έγραψε: #11 11-10-10 00:37 πιστευω οτι μαζι με τους πρωταγωνιστες θα ναι οτι καλυτερο θα χουμε να δουμε στην τηλεοραση.εμενα το τρειλερ με ανατριχιαζει!!! το βιβλιο δεν το διαβασα οποτε δεν μπορω να πω γι αυτο.στην σειρα παιζουν αξιολογοι ηθοποιοι κι απο τα πλανα φανηκε μια καλοδουλεμενη σειρα...αναμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 00:47 Ο Trolletarian: #12 11-10-10 00:47 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ύστερα από τον Γιούγκερμαν την επίσης καλοδουλεμένη σειρά εποχής με τον Μαρκουλάκη, κρατάω επιφυλάξεις... δεν λέω καλή σειρά φαίνεται το Νησί...αλλά θα δείξει η AGB Click για ανάπτυξη... H AGB δεν δείχνει πόσο ποιοτική ή καλοδουλεμένη είναι μία σειρά ή μια εκπομπή τέλος πάντων.Δηλαδή τα ριάλιτι του αλφα που έχουν σχετικά καλά νουμερα, τι είναι ποιοτικά?εδώ υπάρχει κάποιο φάουλ. Οσο αφορά το νησί πιστεύω ότι θα είναι μια ακόμα απο τις ηλίθιες σειρές που δείχνουν κάθε χρόνο.Δεν πρόκειται να κάτσω να το παρακολουθήσω ,έχω σταματήσει να βλέπω σειρές και δεν σκοπεύω να ξαναρχίσω τώρα.Ακόμα και συγκινητική να είναι ή αξιόλογη τέλος πάντων δεν παύει να είναι γυρισμένη στα πλαίσια μια απάνθρωπης και καπιταλιστικής κοινωνίας που ότι κάνει το κάνει με απώτερο σκοπό το κέρδος. σπασίκλας είμαι εε?εγώ γράφω αυτά που πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜaRiNa... Νεοφερμένο μέλος Η Φρόσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αστακός (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 17:49 Η ΜaRiNa...: #13 11-10-10 17:49 Είναι τέλεια η σειρά όμως εγώ προτιμώ τα βιβλία και γι αυτό έχω αρχίσει να το διαβάζω...!!! Κοίτα κι εγώ τις θεωρώ ηλίθιες κάποιες σειρές ομως πιστεύω οτι η συγκεκριμένη θα είναι πολύ καλή γιατί οι καλές ταινίες και σειρές είναι βασισμένες σε βιβλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Οκτωβρίου 2010 elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 18:04 Η elenaki92: #14 11-10-10 18:04 μόνο από τα πλάνα που έχω δει μου φαίνεται ότι είναι πολύ καλή η δουλειά που έγινε... αλλά ποτέ δε πρέπει να χάνεται ο μπούσουλας, με λίγα λόγια το τί γράφει και το βιβλίο... τότε είναι που χαλάει η παραγωγή όσο καλούς συντελεστές και να έχει... οπότε όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο, ας μας διαφωτίσουν μετά από λίγα επισόδεια... η διαλογή των ηθοποιών πάντως μου φαίνεται από τις καλύτερες... πώς εξηγήται το γεγονός ότι στις σειρές εποχής γίνεται πάντα πολύ καλό κάστινγκ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 19:58 Ο Valandil έγραψε: #15 11-10-10 19:58 Ανυπομονώ για την πρεμιέρα απόψε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 17:37 Η ZETAXA έγραψε: #16 13-10-10 17:37 Πως σας φανηκε?Για πειτε εντυπωσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 17:48 Η Iliaki έγραψε: #17 13-10-10 17:48 Έχει να πέσει πολύ κλάμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 18:56 Η maria....: #18 13-10-10 18:56 Τέλεια σειρά.Πολύ προσεγμένη ειδίκα η κατασκεύη του νησιού σύμφωνα με τις ανάγκες της σειράς ηταν καταπληκτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 19:41 Ο jj! έγραψε: #19 13-10-10 19:41 Δεν έγραψα πόσο ήταν το ποσοστό τηλεθέασης; :stuned: Λοιπόν, η τηλεθέαση έφτασε μέχρι 72,8% στα νεανικά κοινά και ξεπέρασε το 60% γενικά Ω ναι, ξεπέρασε την eurovision Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 20:28 Η SOFIA19 έγραψε: #20 13-10-10 20:28 Πραγματικά καλοδουλεμένη δουλειά,που είχε χρόνια να παρουσιαστεί στην ελληνική τηλεόραση!Ηταν σα να έβλεπες κινηματογράφο παρα σίριαλ...Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Δεν είχα ενημερωθεί για την τηλεθέαση,πολύ υψηλά ποσοστά!Μμ...δηλαδή τρίβουν τα χέρια τους στο μεγάλο κανάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αυριο ειναι η μεγαλη πρεμιερα.....δεν ξερω για εσας αλλα εγω εχω κολλησει..................ειναι πραγματικα απιστευτη καλοδουλεμενη............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 19:24 Ο nPb έγραψε: #2 10-10-10 19:24 ύστερα από τον Γιούγκερμαν την επίσης καλοδουλεμένη σειρά εποχής με τον Μαρκουλάκη, κρατάω επιφυλάξεις... δεν λέω καλή σειρά φαίνεται το Νησί...αλλά θα δείξει η AGB Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 19:26 Η annouskagia: #3 10-10-10 19:26 εχεις διαβασει το βιβλιο?βεβαια δεν μετρανε μονο τα νουμερα τηλεθεασης για να καταλαβεις αν κατι ειναι αξιολογο η οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 20:04 Η ZETAXA έγραψε: #4 10-10-10 20:04 Εγω διαβαζω το βιβλιο! Ωραιο ειναι... περιμενω να το δω αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 20:28 Η SOFIA19 έγραψε: #5 10-10-10 20:28 Το βιβλίο ήταν απο τα πιο ωραία που έχω διαβάσει,με διαφορά(ήταν λίγο ψυχοπλακωτικό,αλλά δεν πειράζει). Ελπίζω τώρα που μεταφέρθηκε στην τηλεόραση να μην παραποιήθηκε η ιστορία.Θα φανεί από αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 20:34 Ο fockos έγραψε: #6 10-10-10 20:34 Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: αυριο ειναι η μεγαλη πρεμιερα.....δεν ξερω για εσας αλλα εγω εχω κολλησει..................ειναι πραγματικα απιστευτη καλοδουλεμενη............. Click για ανάπτυξη... Πως μπορείς να κολλήσεις με μια σειρά που δεν άρχισε; Τα πρώτα δυο επεισόδια πιστεύω θα είναι καλά αλλά πολύ φοβάμαι ότι γενικά θα είναι κατώτερο των προσδοκιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 20:49 Η CiNeFiL έγραψε: #7 10-10-10 20:49 το τρειλερ φανηκε πολυ καλοδουλεμενο και η σκηνοθεσια πολυ καλη...γενικα τα τοπια ειναι πανεμορφα και η ιστορια και αυτο θα βοηθησει πολυ τη σειρα αλλα δεν ξερω ακομα περιμενω να δω καποια επισοδεια και μετα να κρινω με σιγουρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 21:12 Ο Pure_Seduction: #8 10-10-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: αυριο ειναι η μεγαλη πρεμιερα.....δεν ξερω για εσας αλλα εγω εχω κολλησει..................ειναι πραγματικα απιστευτη καλοδουλεμενη............. Click για ανάπτυξη... Καταρχην συμφωνω με τον Φοκο,πως γινεται να εχεις κολλησει με μια σειρα που δεν εχει προβληθει ακομα? Εχω διαβασει το βιβλιο απο περιεργια κυριως και επειδη ακουγα γυρω μου επευφημιες γι αυτο.Ομολογουμενως,ηταν πολυ καλογραμμενο,γεματο εικονες και ζωντανους διαλογους. Τη σειρα δεν νομιζω οτι θα τη βλεπω(παρολο που απο το τρειλερ φαινεται καλοδουλεμενη)γιατι γνωριζω ηδη την πλοκη και με την αναγνωση του βιβλιου εχω δημιουρησει νοερα τις δικες μου εικονες και δεν θελω να τις αλλαξει κανενας σκηνοθετης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 21:23 Η Iliaki έγραψε: #9 10-10-10 21:23 Προσωπικά το έχω διαβάσει το βιβλίο.. Πραγματικά είναι πολύ καλό, αλλά όντως έχει πολύυυυυ ψυχοπλάκωμα. Έριξα πολύ κλάμα.. Τουλάχιστον η σειρά ας είναι λίγο πιο ευχάριστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 00:30 Ο yozerehs έγραψε: #10 11-10-10 00:30 Δεν μπορώ τέτοιες σειρές, ψυχοπλακώνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 00:37 Η fly έγραψε: #11 11-10-10 00:37 πιστευω οτι μαζι με τους πρωταγωνιστες θα ναι οτι καλυτερο θα χουμε να δουμε στην τηλεοραση.εμενα το τρειλερ με ανατριχιαζει!!! το βιβλιο δεν το διαβασα οποτε δεν μπορω να πω γι αυτο.στην σειρα παιζουν αξιολογοι ηθοποιοι κι απο τα πλανα φανηκε μια καλοδουλεμενη σειρα...αναμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 00:47 Ο Trolletarian: #12 11-10-10 00:47 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ύστερα από τον Γιούγκερμαν την επίσης καλοδουλεμένη σειρά εποχής με τον Μαρκουλάκη, κρατάω επιφυλάξεις... δεν λέω καλή σειρά φαίνεται το Νησί...αλλά θα δείξει η AGB Click για ανάπτυξη... H AGB δεν δείχνει πόσο ποιοτική ή καλοδουλεμένη είναι μία σειρά ή μια εκπομπή τέλος πάντων.Δηλαδή τα ριάλιτι του αλφα που έχουν σχετικά καλά νουμερα, τι είναι ποιοτικά?εδώ υπάρχει κάποιο φάουλ. Οσο αφορά το νησί πιστεύω ότι θα είναι μια ακόμα απο τις ηλίθιες σειρές που δείχνουν κάθε χρόνο.Δεν πρόκειται να κάτσω να το παρακολουθήσω ,έχω σταματήσει να βλέπω σειρές και δεν σκοπεύω να ξαναρχίσω τώρα.Ακόμα και συγκινητική να είναι ή αξιόλογη τέλος πάντων δεν παύει να είναι γυρισμένη στα πλαίσια μια απάνθρωπης και καπιταλιστικής κοινωνίας που ότι κάνει το κάνει με απώτερο σκοπό το κέρδος. σπασίκλας είμαι εε?εγώ γράφω αυτά που πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜaRiNa... Νεοφερμένο μέλος Η Φρόσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αστακός (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 17:49 Η ΜaRiNa...: #13 11-10-10 17:49 Είναι τέλεια η σειρά όμως εγώ προτιμώ τα βιβλία και γι αυτό έχω αρχίσει να το διαβάζω...!!! Κοίτα κι εγώ τις θεωρώ ηλίθιες κάποιες σειρές ομως πιστεύω οτι η συγκεκριμένη θα είναι πολύ καλή γιατί οι καλές ταινίες και σειρές είναι βασισμένες σε βιβλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Οκτωβρίου 2010 elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 18:04 Η elenaki92: #14 11-10-10 18:04 μόνο από τα πλάνα που έχω δει μου φαίνεται ότι είναι πολύ καλή η δουλειά που έγινε... αλλά ποτέ δε πρέπει να χάνεται ο μπούσουλας, με λίγα λόγια το τί γράφει και το βιβλίο... τότε είναι που χαλάει η παραγωγή όσο καλούς συντελεστές και να έχει... οπότε όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο, ας μας διαφωτίσουν μετά από λίγα επισόδεια... η διαλογή των ηθοποιών πάντως μου φαίνεται από τις καλύτερες... πώς εξηγήται το γεγονός ότι στις σειρές εποχής γίνεται πάντα πολύ καλό κάστινγκ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 19:58 Ο Valandil έγραψε: #15 11-10-10 19:58 Ανυπομονώ για την πρεμιέρα απόψε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 17:37 Η ZETAXA έγραψε: #16 13-10-10 17:37 Πως σας φανηκε?Για πειτε εντυπωσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 17:48 Η Iliaki έγραψε: #17 13-10-10 17:48 Έχει να πέσει πολύ κλάμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 18:56 Η maria....: #18 13-10-10 18:56 Τέλεια σειρά.Πολύ προσεγμένη ειδίκα η κατασκεύη του νησιού σύμφωνα με τις ανάγκες της σειράς ηταν καταπληκτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 19:41 Ο jj! έγραψε: #19 13-10-10 19:41 Δεν έγραψα πόσο ήταν το ποσοστό τηλεθέασης; :stuned: Λοιπόν, η τηλεθέαση έφτασε μέχρι 72,8% στα νεανικά κοινά και ξεπέρασε το 60% γενικά Ω ναι, ξεπέρασε την eurovision Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 20:28 Η SOFIA19 έγραψε: #20 13-10-10 20:28 Πραγματικά καλοδουλεμένη δουλειά,που είχε χρόνια να παρουσιαστεί στην ελληνική τηλεόραση!Ηταν σα να έβλεπες κινηματογράφο παρα σίριαλ...Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Δεν είχα ενημερωθεί για την τηλεθέαση,πολύ υψηλά ποσοστά!Μμ...δηλαδή τρίβουν τα χέρια τους στο μεγάλο κανάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ύστερα από τον Γιούγκερμαν την επίσης καλοδουλεμένη σειρά εποχής με τον Μαρκουλάκη, κρατάω επιφυλάξεις... δεν λέω καλή σειρά φαίνεται το Νησί...αλλά θα δείξει η AGB Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 19:26 Η annouskagia: #3 10-10-10 19:26 εχεις διαβασει το βιβλιο?βεβαια δεν μετρανε μονο τα νουμερα τηλεθεασης για να καταλαβεις αν κατι ειναι αξιολογο η οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 20:04 Η ZETAXA έγραψε: #4 10-10-10 20:04 Εγω διαβαζω το βιβλιο! Ωραιο ειναι... περιμενω να το δω αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 20:28 Η SOFIA19 έγραψε: #5 10-10-10 20:28 Το βιβλίο ήταν απο τα πιο ωραία που έχω διαβάσει,με διαφορά(ήταν λίγο ψυχοπλακωτικό,αλλά δεν πειράζει). Ελπίζω τώρα που μεταφέρθηκε στην τηλεόραση να μην παραποιήθηκε η ιστορία.Θα φανεί από αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 20:34 Ο fockos έγραψε: #6 10-10-10 20:34 Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: αυριο ειναι η μεγαλη πρεμιερα.....δεν ξερω για εσας αλλα εγω εχω κολλησει..................ειναι πραγματικα απιστευτη καλοδουλεμενη............. Click για ανάπτυξη... Πως μπορείς να κολλήσεις με μια σειρά που δεν άρχισε; Τα πρώτα δυο επεισόδια πιστεύω θα είναι καλά αλλά πολύ φοβάμαι ότι γενικά θα είναι κατώτερο των προσδοκιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 20:49 Η CiNeFiL έγραψε: #7 10-10-10 20:49 το τρειλερ φανηκε πολυ καλοδουλεμενο και η σκηνοθεσια πολυ καλη...γενικα τα τοπια ειναι πανεμορφα και η ιστορια και αυτο θα βοηθησει πολυ τη σειρα αλλα δεν ξερω ακομα περιμενω να δω καποια επισοδεια και μετα να κρινω με σιγουρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 21:12 Ο Pure_Seduction: #8 10-10-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: αυριο ειναι η μεγαλη πρεμιερα.....δεν ξερω για εσας αλλα εγω εχω κολλησει..................ειναι πραγματικα απιστευτη καλοδουλεμενη............. Click για ανάπτυξη... Καταρχην συμφωνω με τον Φοκο,πως γινεται να εχεις κολλησει με μια σειρα που δεν εχει προβληθει ακομα? Εχω διαβασει το βιβλιο απο περιεργια κυριως και επειδη ακουγα γυρω μου επευφημιες γι αυτο.Ομολογουμενως,ηταν πολυ καλογραμμενο,γεματο εικονες και ζωντανους διαλογους. Τη σειρα δεν νομιζω οτι θα τη βλεπω(παρολο που απο το τρειλερ φαινεται καλοδουλεμενη)γιατι γνωριζω ηδη την πλοκη και με την αναγνωση του βιβλιου εχω δημιουρησει νοερα τις δικες μου εικονες και δεν θελω να τις αλλαξει κανενας σκηνοθετης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 21:23 Η Iliaki έγραψε: #9 10-10-10 21:23 Προσωπικά το έχω διαβάσει το βιβλίο.. Πραγματικά είναι πολύ καλό, αλλά όντως έχει πολύυυυυ ψυχοπλάκωμα. Έριξα πολύ κλάμα.. Τουλάχιστον η σειρά ας είναι λίγο πιο ευχάριστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 00:30 Ο yozerehs έγραψε: #10 11-10-10 00:30 Δεν μπορώ τέτοιες σειρές, ψυχοπλακώνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 00:37 Η fly έγραψε: #11 11-10-10 00:37 πιστευω οτι μαζι με τους πρωταγωνιστες θα ναι οτι καλυτερο θα χουμε να δουμε στην τηλεοραση.εμενα το τρειλερ με ανατριχιαζει!!! το βιβλιο δεν το διαβασα οποτε δεν μπορω να πω γι αυτο.στην σειρα παιζουν αξιολογοι ηθοποιοι κι απο τα πλανα φανηκε μια καλοδουλεμενη σειρα...αναμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 00:47 Ο Trolletarian: #12 11-10-10 00:47 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ύστερα από τον Γιούγκερμαν την επίσης καλοδουλεμένη σειρά εποχής με τον Μαρκουλάκη, κρατάω επιφυλάξεις... δεν λέω καλή σειρά φαίνεται το Νησί...αλλά θα δείξει η AGB Click για ανάπτυξη... H AGB δεν δείχνει πόσο ποιοτική ή καλοδουλεμένη είναι μία σειρά ή μια εκπομπή τέλος πάντων.Δηλαδή τα ριάλιτι του αλφα που έχουν σχετικά καλά νουμερα, τι είναι ποιοτικά?εδώ υπάρχει κάποιο φάουλ. Οσο αφορά το νησί πιστεύω ότι θα είναι μια ακόμα απο τις ηλίθιες σειρές που δείχνουν κάθε χρόνο.Δεν πρόκειται να κάτσω να το παρακολουθήσω ,έχω σταματήσει να βλέπω σειρές και δεν σκοπεύω να ξαναρχίσω τώρα.Ακόμα και συγκινητική να είναι ή αξιόλογη τέλος πάντων δεν παύει να είναι γυρισμένη στα πλαίσια μια απάνθρωπης και καπιταλιστικής κοινωνίας που ότι κάνει το κάνει με απώτερο σκοπό το κέρδος. σπασίκλας είμαι εε?εγώ γράφω αυτά που πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜaRiNa... Νεοφερμένο μέλος Η Φρόσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αστακός (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 17:49 Η ΜaRiNa...: #13 11-10-10 17:49 Είναι τέλεια η σειρά όμως εγώ προτιμώ τα βιβλία και γι αυτό έχω αρχίσει να το διαβάζω...!!! Κοίτα κι εγώ τις θεωρώ ηλίθιες κάποιες σειρές ομως πιστεύω οτι η συγκεκριμένη θα είναι πολύ καλή γιατί οι καλές ταινίες και σειρές είναι βασισμένες σε βιβλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Οκτωβρίου 2010 elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 18:04 Η elenaki92: #14 11-10-10 18:04 μόνο από τα πλάνα που έχω δει μου φαίνεται ότι είναι πολύ καλή η δουλειά που έγινε... αλλά ποτέ δε πρέπει να χάνεται ο μπούσουλας, με λίγα λόγια το τί γράφει και το βιβλίο... τότε είναι που χαλάει η παραγωγή όσο καλούς συντελεστές και να έχει... οπότε όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο, ας μας διαφωτίσουν μετά από λίγα επισόδεια... η διαλογή των ηθοποιών πάντως μου φαίνεται από τις καλύτερες... πώς εξηγήται το γεγονός ότι στις σειρές εποχής γίνεται πάντα πολύ καλό κάστινγκ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 19:58 Ο Valandil έγραψε: #15 11-10-10 19:58 Ανυπομονώ για την πρεμιέρα απόψε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 17:37 Η ZETAXA έγραψε: #16 13-10-10 17:37 Πως σας φανηκε?Για πειτε εντυπωσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 17:48 Η Iliaki έγραψε: #17 13-10-10 17:48 Έχει να πέσει πολύ κλάμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 18:56 Η maria....: #18 13-10-10 18:56 Τέλεια σειρά.Πολύ προσεγμένη ειδίκα η κατασκεύη του νησιού σύμφωνα με τις ανάγκες της σειράς ηταν καταπληκτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 19:41 Ο jj! έγραψε: #19 13-10-10 19:41 Δεν έγραψα πόσο ήταν το ποσοστό τηλεθέασης; :stuned: Λοιπόν, η τηλεθέαση έφτασε μέχρι 72,8% στα νεανικά κοινά και ξεπέρασε το 60% γενικά Ω ναι, ξεπέρασε την eurovision Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 20:28 Η SOFIA19 έγραψε: #20 13-10-10 20:28 Πραγματικά καλοδουλεμένη δουλειά,που είχε χρόνια να παρουσιαστεί στην ελληνική τηλεόραση!Ηταν σα να έβλεπες κινηματογράφο παρα σίριαλ...Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Δεν είχα ενημερωθεί για την τηλεθέαση,πολύ υψηλά ποσοστά!Μμ...δηλαδή τρίβουν τα χέρια τους στο μεγάλο κανάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εχεις διαβασει το βιβλιο?βεβαια δεν μετρανε μονο τα νουμερα τηλεθεασης για να καταλαβεις αν κατι ειναι αξιολογο η οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 20:04 Η ZETAXA έγραψε: #4 10-10-10 20:04 Εγω διαβαζω το βιβλιο! Ωραιο ειναι... περιμενω να το δω αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 20:28 Η SOFIA19 έγραψε: #5 10-10-10 20:28 Το βιβλίο ήταν απο τα πιο ωραία που έχω διαβάσει,με διαφορά(ήταν λίγο ψυχοπλακωτικό,αλλά δεν πειράζει). Ελπίζω τώρα που μεταφέρθηκε στην τηλεόραση να μην παραποιήθηκε η ιστορία.Θα φανεί από αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 20:34 Ο fockos έγραψε: #6 10-10-10 20:34 Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: αυριο ειναι η μεγαλη πρεμιερα.....δεν ξερω για εσας αλλα εγω εχω κολλησει..................ειναι πραγματικα απιστευτη καλοδουλεμενη............. Click για ανάπτυξη... Πως μπορείς να κολλήσεις με μια σειρά που δεν άρχισε; Τα πρώτα δυο επεισόδια πιστεύω θα είναι καλά αλλά πολύ φοβάμαι ότι γενικά θα είναι κατώτερο των προσδοκιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 20:49 Η CiNeFiL έγραψε: #7 10-10-10 20:49 το τρειλερ φανηκε πολυ καλοδουλεμενο και η σκηνοθεσια πολυ καλη...γενικα τα τοπια ειναι πανεμορφα και η ιστορια και αυτο θα βοηθησει πολυ τη σειρα αλλα δεν ξερω ακομα περιμενω να δω καποια επισοδεια και μετα να κρινω με σιγουρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 21:12 Ο Pure_Seduction: #8 10-10-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: αυριο ειναι η μεγαλη πρεμιερα.....δεν ξερω για εσας αλλα εγω εχω κολλησει..................ειναι πραγματικα απιστευτη καλοδουλεμενη............. Click για ανάπτυξη... Καταρχην συμφωνω με τον Φοκο,πως γινεται να εχεις κολλησει με μια σειρα που δεν εχει προβληθει ακομα? Εχω διαβασει το βιβλιο απο περιεργια κυριως και επειδη ακουγα γυρω μου επευφημιες γι αυτο.Ομολογουμενως,ηταν πολυ καλογραμμενο,γεματο εικονες και ζωντανους διαλογους. Τη σειρα δεν νομιζω οτι θα τη βλεπω(παρολο που απο το τρειλερ φαινεται καλοδουλεμενη)γιατι γνωριζω ηδη την πλοκη και με την αναγνωση του βιβλιου εχω δημιουρησει νοερα τις δικες μου εικονες και δεν θελω να τις αλλαξει κανενας σκηνοθετης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 21:23 Η Iliaki έγραψε: #9 10-10-10 21:23 Προσωπικά το έχω διαβάσει το βιβλίο.. Πραγματικά είναι πολύ καλό, αλλά όντως έχει πολύυυυυ ψυχοπλάκωμα. Έριξα πολύ κλάμα.. Τουλάχιστον η σειρά ας είναι λίγο πιο ευχάριστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 00:30 Ο yozerehs έγραψε: #10 11-10-10 00:30 Δεν μπορώ τέτοιες σειρές, ψυχοπλακώνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 00:37 Η fly έγραψε: #11 11-10-10 00:37 πιστευω οτι μαζι με τους πρωταγωνιστες θα ναι οτι καλυτερο θα χουμε να δουμε στην τηλεοραση.εμενα το τρειλερ με ανατριχιαζει!!! το βιβλιο δεν το διαβασα οποτε δεν μπορω να πω γι αυτο.στην σειρα παιζουν αξιολογοι ηθοποιοι κι απο τα πλανα φανηκε μια καλοδουλεμενη σειρα...αναμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 00:47 Ο Trolletarian: #12 11-10-10 00:47 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ύστερα από τον Γιούγκερμαν την επίσης καλοδουλεμένη σειρά εποχής με τον Μαρκουλάκη, κρατάω επιφυλάξεις... δεν λέω καλή σειρά φαίνεται το Νησί...αλλά θα δείξει η AGB Click για ανάπτυξη... H AGB δεν δείχνει πόσο ποιοτική ή καλοδουλεμένη είναι μία σειρά ή μια εκπομπή τέλος πάντων.Δηλαδή τα ριάλιτι του αλφα που έχουν σχετικά καλά νουμερα, τι είναι ποιοτικά?εδώ υπάρχει κάποιο φάουλ. Οσο αφορά το νησί πιστεύω ότι θα είναι μια ακόμα απο τις ηλίθιες σειρές που δείχνουν κάθε χρόνο.Δεν πρόκειται να κάτσω να το παρακολουθήσω ,έχω σταματήσει να βλέπω σειρές και δεν σκοπεύω να ξαναρχίσω τώρα.Ακόμα και συγκινητική να είναι ή αξιόλογη τέλος πάντων δεν παύει να είναι γυρισμένη στα πλαίσια μια απάνθρωπης και καπιταλιστικής κοινωνίας που ότι κάνει το κάνει με απώτερο σκοπό το κέρδος. σπασίκλας είμαι εε?εγώ γράφω αυτά που πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜaRiNa... Νεοφερμένο μέλος Η Φρόσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αστακός (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 17:49 Η ΜaRiNa...: #13 11-10-10 17:49 Είναι τέλεια η σειρά όμως εγώ προτιμώ τα βιβλία και γι αυτό έχω αρχίσει να το διαβάζω...!!! Κοίτα κι εγώ τις θεωρώ ηλίθιες κάποιες σειρές ομως πιστεύω οτι η συγκεκριμένη θα είναι πολύ καλή γιατί οι καλές ταινίες και σειρές είναι βασισμένες σε βιβλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Οκτωβρίου 2010 elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 18:04 Η elenaki92: #14 11-10-10 18:04 μόνο από τα πλάνα που έχω δει μου φαίνεται ότι είναι πολύ καλή η δουλειά που έγινε... αλλά ποτέ δε πρέπει να χάνεται ο μπούσουλας, με λίγα λόγια το τί γράφει και το βιβλίο... τότε είναι που χαλάει η παραγωγή όσο καλούς συντελεστές και να έχει... οπότε όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο, ας μας διαφωτίσουν μετά από λίγα επισόδεια... η διαλογή των ηθοποιών πάντως μου φαίνεται από τις καλύτερες... πώς εξηγήται το γεγονός ότι στις σειρές εποχής γίνεται πάντα πολύ καλό κάστινγκ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 19:58 Ο Valandil έγραψε: #15 11-10-10 19:58 Ανυπομονώ για την πρεμιέρα απόψε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 17:37 Η ZETAXA έγραψε: #16 13-10-10 17:37 Πως σας φανηκε?Για πειτε εντυπωσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 17:48 Η Iliaki έγραψε: #17 13-10-10 17:48 Έχει να πέσει πολύ κλάμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 18:56 Η maria....: #18 13-10-10 18:56 Τέλεια σειρά.Πολύ προσεγμένη ειδίκα η κατασκεύη του νησιού σύμφωνα με τις ανάγκες της σειράς ηταν καταπληκτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 19:41 Ο jj! έγραψε: #19 13-10-10 19:41 Δεν έγραψα πόσο ήταν το ποσοστό τηλεθέασης; :stuned: Λοιπόν, η τηλεθέαση έφτασε μέχρι 72,8% στα νεανικά κοινά και ξεπέρασε το 60% γενικά Ω ναι, ξεπέρασε την eurovision Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 20:28 Η SOFIA19 έγραψε: #20 13-10-10 20:28 Πραγματικά καλοδουλεμένη δουλειά,που είχε χρόνια να παρουσιαστεί στην ελληνική τηλεόραση!Ηταν σα να έβλεπες κινηματογράφο παρα σίριαλ...Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Δεν είχα ενημερωθεί για την τηλεθέαση,πολύ υψηλά ποσοστά!Μμ...δηλαδή τρίβουν τα χέρια τους στο μεγάλο κανάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω διαβαζω το βιβλιο! Ωραιο ειναι... περιμενω να το δω αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 20:28 Η SOFIA19 έγραψε: #5 10-10-10 20:28 Το βιβλίο ήταν απο τα πιο ωραία που έχω διαβάσει,με διαφορά(ήταν λίγο ψυχοπλακωτικό,αλλά δεν πειράζει). Ελπίζω τώρα που μεταφέρθηκε στην τηλεόραση να μην παραποιήθηκε η ιστορία.Θα φανεί από αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 20:34 Ο fockos έγραψε: #6 10-10-10 20:34 Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: αυριο ειναι η μεγαλη πρεμιερα.....δεν ξερω για εσας αλλα εγω εχω κολλησει..................ειναι πραγματικα απιστευτη καλοδουλεμενη............. Click για ανάπτυξη... Πως μπορείς να κολλήσεις με μια σειρά που δεν άρχισε; Τα πρώτα δυο επεισόδια πιστεύω θα είναι καλά αλλά πολύ φοβάμαι ότι γενικά θα είναι κατώτερο των προσδοκιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 20:49 Η CiNeFiL έγραψε: #7 10-10-10 20:49 το τρειλερ φανηκε πολυ καλοδουλεμενο και η σκηνοθεσια πολυ καλη...γενικα τα τοπια ειναι πανεμορφα και η ιστορια και αυτο θα βοηθησει πολυ τη σειρα αλλα δεν ξερω ακομα περιμενω να δω καποια επισοδεια και μετα να κρινω με σιγουρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 21:12 Ο Pure_Seduction: #8 10-10-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: αυριο ειναι η μεγαλη πρεμιερα.....δεν ξερω για εσας αλλα εγω εχω κολλησει..................ειναι πραγματικα απιστευτη καλοδουλεμενη............. Click για ανάπτυξη... Καταρχην συμφωνω με τον Φοκο,πως γινεται να εχεις κολλησει με μια σειρα που δεν εχει προβληθει ακομα? Εχω διαβασει το βιβλιο απο περιεργια κυριως και επειδη ακουγα γυρω μου επευφημιες γι αυτο.Ομολογουμενως,ηταν πολυ καλογραμμενο,γεματο εικονες και ζωντανους διαλογους. Τη σειρα δεν νομιζω οτι θα τη βλεπω(παρολο που απο το τρειλερ φαινεται καλοδουλεμενη)γιατι γνωριζω ηδη την πλοκη και με την αναγνωση του βιβλιου εχω δημιουρησει νοερα τις δικες μου εικονες και δεν θελω να τις αλλαξει κανενας σκηνοθετης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 21:23 Η Iliaki έγραψε: #9 10-10-10 21:23 Προσωπικά το έχω διαβάσει το βιβλίο.. Πραγματικά είναι πολύ καλό, αλλά όντως έχει πολύυυυυ ψυχοπλάκωμα. Έριξα πολύ κλάμα.. Τουλάχιστον η σειρά ας είναι λίγο πιο ευχάριστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 00:30 Ο yozerehs έγραψε: #10 11-10-10 00:30 Δεν μπορώ τέτοιες σειρές, ψυχοπλακώνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 00:37 Η fly έγραψε: #11 11-10-10 00:37 πιστευω οτι μαζι με τους πρωταγωνιστες θα ναι οτι καλυτερο θα χουμε να δουμε στην τηλεοραση.εμενα το τρειλερ με ανατριχιαζει!!! το βιβλιο δεν το διαβασα οποτε δεν μπορω να πω γι αυτο.στην σειρα παιζουν αξιολογοι ηθοποιοι κι απο τα πλανα φανηκε μια καλοδουλεμενη σειρα...αναμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 00:47 Ο Trolletarian: #12 11-10-10 00:47 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ύστερα από τον Γιούγκερμαν την επίσης καλοδουλεμένη σειρά εποχής με τον Μαρκουλάκη, κρατάω επιφυλάξεις... δεν λέω καλή σειρά φαίνεται το Νησί...αλλά θα δείξει η AGB Click για ανάπτυξη... H AGB δεν δείχνει πόσο ποιοτική ή καλοδουλεμένη είναι μία σειρά ή μια εκπομπή τέλος πάντων.Δηλαδή τα ριάλιτι του αλφα που έχουν σχετικά καλά νουμερα, τι είναι ποιοτικά?εδώ υπάρχει κάποιο φάουλ. Οσο αφορά το νησί πιστεύω ότι θα είναι μια ακόμα απο τις ηλίθιες σειρές που δείχνουν κάθε χρόνο.Δεν πρόκειται να κάτσω να το παρακολουθήσω ,έχω σταματήσει να βλέπω σειρές και δεν σκοπεύω να ξαναρχίσω τώρα.Ακόμα και συγκινητική να είναι ή αξιόλογη τέλος πάντων δεν παύει να είναι γυρισμένη στα πλαίσια μια απάνθρωπης και καπιταλιστικής κοινωνίας που ότι κάνει το κάνει με απώτερο σκοπό το κέρδος. σπασίκλας είμαι εε?εγώ γράφω αυτά που πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜaRiNa... Νεοφερμένο μέλος Η Φρόσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αστακός (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 17:49 Η ΜaRiNa...: #13 11-10-10 17:49 Είναι τέλεια η σειρά όμως εγώ προτιμώ τα βιβλία και γι αυτό έχω αρχίσει να το διαβάζω...!!! Κοίτα κι εγώ τις θεωρώ ηλίθιες κάποιες σειρές ομως πιστεύω οτι η συγκεκριμένη θα είναι πολύ καλή γιατί οι καλές ταινίες και σειρές είναι βασισμένες σε βιβλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Οκτωβρίου 2010 elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 18:04 Η elenaki92: #14 11-10-10 18:04 μόνο από τα πλάνα που έχω δει μου φαίνεται ότι είναι πολύ καλή η δουλειά που έγινε... αλλά ποτέ δε πρέπει να χάνεται ο μπούσουλας, με λίγα λόγια το τί γράφει και το βιβλίο... τότε είναι που χαλάει η παραγωγή όσο καλούς συντελεστές και να έχει... οπότε όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο, ας μας διαφωτίσουν μετά από λίγα επισόδεια... η διαλογή των ηθοποιών πάντως μου φαίνεται από τις καλύτερες... πώς εξηγήται το γεγονός ότι στις σειρές εποχής γίνεται πάντα πολύ καλό κάστινγκ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 19:58 Ο Valandil έγραψε: #15 11-10-10 19:58 Ανυπομονώ για την πρεμιέρα απόψε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 17:37 Η ZETAXA έγραψε: #16 13-10-10 17:37 Πως σας φανηκε?Για πειτε εντυπωσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 17:48 Η Iliaki έγραψε: #17 13-10-10 17:48 Έχει να πέσει πολύ κλάμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 18:56 Η maria....: #18 13-10-10 18:56 Τέλεια σειρά.Πολύ προσεγμένη ειδίκα η κατασκεύη του νησιού σύμφωνα με τις ανάγκες της σειράς ηταν καταπληκτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 19:41 Ο jj! έγραψε: #19 13-10-10 19:41 Δεν έγραψα πόσο ήταν το ποσοστό τηλεθέασης; :stuned: Λοιπόν, η τηλεθέαση έφτασε μέχρι 72,8% στα νεανικά κοινά και ξεπέρασε το 60% γενικά Ω ναι, ξεπέρασε την eurovision Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 20:28 Η SOFIA19 έγραψε: #20 13-10-10 20:28 Πραγματικά καλοδουλεμένη δουλειά,που είχε χρόνια να παρουσιαστεί στην ελληνική τηλεόραση!Ηταν σα να έβλεπες κινηματογράφο παρα σίριαλ...Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Δεν είχα ενημερωθεί για την τηλεθέαση,πολύ υψηλά ποσοστά!Μμ...δηλαδή τρίβουν τα χέρια τους στο μεγάλο κανάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το βιβλίο ήταν απο τα πιο ωραία που έχω διαβάσει,με διαφορά(ήταν λίγο ψυχοπλακωτικό,αλλά δεν πειράζει). Ελπίζω τώρα που μεταφέρθηκε στην τηλεόραση να μην παραποιήθηκε η ιστορία.Θα φανεί από αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 20:34 Ο fockos έγραψε: #6 10-10-10 20:34 Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: αυριο ειναι η μεγαλη πρεμιερα.....δεν ξερω για εσας αλλα εγω εχω κολλησει..................ειναι πραγματικα απιστευτη καλοδουλεμενη............. Click για ανάπτυξη... Πως μπορείς να κολλήσεις με μια σειρά που δεν άρχισε; Τα πρώτα δυο επεισόδια πιστεύω θα είναι καλά αλλά πολύ φοβάμαι ότι γενικά θα είναι κατώτερο των προσδοκιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 20:49 Η CiNeFiL έγραψε: #7 10-10-10 20:49 το τρειλερ φανηκε πολυ καλοδουλεμενο και η σκηνοθεσια πολυ καλη...γενικα τα τοπια ειναι πανεμορφα και η ιστορια και αυτο θα βοηθησει πολυ τη σειρα αλλα δεν ξερω ακομα περιμενω να δω καποια επισοδεια και μετα να κρινω με σιγουρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 21:12 Ο Pure_Seduction: #8 10-10-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: αυριο ειναι η μεγαλη πρεμιερα.....δεν ξερω για εσας αλλα εγω εχω κολλησει..................ειναι πραγματικα απιστευτη καλοδουλεμενη............. Click για ανάπτυξη... Καταρχην συμφωνω με τον Φοκο,πως γινεται να εχεις κολλησει με μια σειρα που δεν εχει προβληθει ακομα? Εχω διαβασει το βιβλιο απο περιεργια κυριως και επειδη ακουγα γυρω μου επευφημιες γι αυτο.Ομολογουμενως,ηταν πολυ καλογραμμενο,γεματο εικονες και ζωντανους διαλογους. Τη σειρα δεν νομιζω οτι θα τη βλεπω(παρολο που απο το τρειλερ φαινεται καλοδουλεμενη)γιατι γνωριζω ηδη την πλοκη και με την αναγνωση του βιβλιου εχω δημιουρησει νοερα τις δικες μου εικονες και δεν θελω να τις αλλαξει κανενας σκηνοθετης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 21:23 Η Iliaki έγραψε: #9 10-10-10 21:23 Προσωπικά το έχω διαβάσει το βιβλίο.. Πραγματικά είναι πολύ καλό, αλλά όντως έχει πολύυυυυ ψυχοπλάκωμα. Έριξα πολύ κλάμα.. Τουλάχιστον η σειρά ας είναι λίγο πιο ευχάριστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 00:30 Ο yozerehs έγραψε: #10 11-10-10 00:30 Δεν μπορώ τέτοιες σειρές, ψυχοπλακώνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 00:37 Η fly έγραψε: #11 11-10-10 00:37 πιστευω οτι μαζι με τους πρωταγωνιστες θα ναι οτι καλυτερο θα χουμε να δουμε στην τηλεοραση.εμενα το τρειλερ με ανατριχιαζει!!! το βιβλιο δεν το διαβασα οποτε δεν μπορω να πω γι αυτο.στην σειρα παιζουν αξιολογοι ηθοποιοι κι απο τα πλανα φανηκε μια καλοδουλεμενη σειρα...αναμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 00:47 Ο Trolletarian: #12 11-10-10 00:47 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ύστερα από τον Γιούγκερμαν την επίσης καλοδουλεμένη σειρά εποχής με τον Μαρκουλάκη, κρατάω επιφυλάξεις... δεν λέω καλή σειρά φαίνεται το Νησί...αλλά θα δείξει η AGB Click για ανάπτυξη... H AGB δεν δείχνει πόσο ποιοτική ή καλοδουλεμένη είναι μία σειρά ή μια εκπομπή τέλος πάντων.Δηλαδή τα ριάλιτι του αλφα που έχουν σχετικά καλά νουμερα, τι είναι ποιοτικά?εδώ υπάρχει κάποιο φάουλ. Οσο αφορά το νησί πιστεύω ότι θα είναι μια ακόμα απο τις ηλίθιες σειρές που δείχνουν κάθε χρόνο.Δεν πρόκειται να κάτσω να το παρακολουθήσω ,έχω σταματήσει να βλέπω σειρές και δεν σκοπεύω να ξαναρχίσω τώρα.Ακόμα και συγκινητική να είναι ή αξιόλογη τέλος πάντων δεν παύει να είναι γυρισμένη στα πλαίσια μια απάνθρωπης και καπιταλιστικής κοινωνίας που ότι κάνει το κάνει με απώτερο σκοπό το κέρδος. σπασίκλας είμαι εε?εγώ γράφω αυτά που πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜaRiNa... Νεοφερμένο μέλος Η Φρόσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αστακός (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 17:49 Η ΜaRiNa...: #13 11-10-10 17:49 Είναι τέλεια η σειρά όμως εγώ προτιμώ τα βιβλία και γι αυτό έχω αρχίσει να το διαβάζω...!!! Κοίτα κι εγώ τις θεωρώ ηλίθιες κάποιες σειρές ομως πιστεύω οτι η συγκεκριμένη θα είναι πολύ καλή γιατί οι καλές ταινίες και σειρές είναι βασισμένες σε βιβλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Οκτωβρίου 2010 elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 18:04 Η elenaki92: #14 11-10-10 18:04 μόνο από τα πλάνα που έχω δει μου φαίνεται ότι είναι πολύ καλή η δουλειά που έγινε... αλλά ποτέ δε πρέπει να χάνεται ο μπούσουλας, με λίγα λόγια το τί γράφει και το βιβλίο... τότε είναι που χαλάει η παραγωγή όσο καλούς συντελεστές και να έχει... οπότε όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο, ας μας διαφωτίσουν μετά από λίγα επισόδεια... η διαλογή των ηθοποιών πάντως μου φαίνεται από τις καλύτερες... πώς εξηγήται το γεγονός ότι στις σειρές εποχής γίνεται πάντα πολύ καλό κάστινγκ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 19:58 Ο Valandil έγραψε: #15 11-10-10 19:58 Ανυπομονώ για την πρεμιέρα απόψε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 17:37 Η ZETAXA έγραψε: #16 13-10-10 17:37 Πως σας φανηκε?Για πειτε εντυπωσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 17:48 Η Iliaki έγραψε: #17 13-10-10 17:48 Έχει να πέσει πολύ κλάμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 18:56 Η maria....: #18 13-10-10 18:56 Τέλεια σειρά.Πολύ προσεγμένη ειδίκα η κατασκεύη του νησιού σύμφωνα με τις ανάγκες της σειράς ηταν καταπληκτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 19:41 Ο jj! έγραψε: #19 13-10-10 19:41 Δεν έγραψα πόσο ήταν το ποσοστό τηλεθέασης; :stuned: Λοιπόν, η τηλεθέαση έφτασε μέχρι 72,8% στα νεανικά κοινά και ξεπέρασε το 60% γενικά Ω ναι, ξεπέρασε την eurovision Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 20:28 Η SOFIA19 έγραψε: #20 13-10-10 20:28 Πραγματικά καλοδουλεμένη δουλειά,που είχε χρόνια να παρουσιαστεί στην ελληνική τηλεόραση!Ηταν σα να έβλεπες κινηματογράφο παρα σίριαλ...Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Δεν είχα ενημερωθεί για την τηλεθέαση,πολύ υψηλά ποσοστά!Μμ...δηλαδή τρίβουν τα χέρια τους στο μεγάλο κανάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: αυριο ειναι η μεγαλη πρεμιερα.....δεν ξερω για εσας αλλα εγω εχω κολλησει..................ειναι πραγματικα απιστευτη καλοδουλεμενη............. Click για ανάπτυξη... Πως μπορείς να κολλήσεις με μια σειρά που δεν άρχισε; Τα πρώτα δυο επεισόδια πιστεύω θα είναι καλά αλλά πολύ φοβάμαι ότι γενικά θα είναι κατώτερο των προσδοκιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 20:49 Η CiNeFiL έγραψε: #7 10-10-10 20:49 το τρειλερ φανηκε πολυ καλοδουλεμενο και η σκηνοθεσια πολυ καλη...γενικα τα τοπια ειναι πανεμορφα και η ιστορια και αυτο θα βοηθησει πολυ τη σειρα αλλα δεν ξερω ακομα περιμενω να δω καποια επισοδεια και μετα να κρινω με σιγουρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 21:12 Ο Pure_Seduction: #8 10-10-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: αυριο ειναι η μεγαλη πρεμιερα.....δεν ξερω για εσας αλλα εγω εχω κολλησει..................ειναι πραγματικα απιστευτη καλοδουλεμενη............. Click για ανάπτυξη... Καταρχην συμφωνω με τον Φοκο,πως γινεται να εχεις κολλησει με μια σειρα που δεν εχει προβληθει ακομα? Εχω διαβασει το βιβλιο απο περιεργια κυριως και επειδη ακουγα γυρω μου επευφημιες γι αυτο.Ομολογουμενως,ηταν πολυ καλογραμμενο,γεματο εικονες και ζωντανους διαλογους. Τη σειρα δεν νομιζω οτι θα τη βλεπω(παρολο που απο το τρειλερ φαινεται καλοδουλεμενη)γιατι γνωριζω ηδη την πλοκη και με την αναγνωση του βιβλιου εχω δημιουρησει νοερα τις δικες μου εικονες και δεν θελω να τις αλλαξει κανενας σκηνοθετης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 21:23 Η Iliaki έγραψε: #9 10-10-10 21:23 Προσωπικά το έχω διαβάσει το βιβλίο.. Πραγματικά είναι πολύ καλό, αλλά όντως έχει πολύυυυυ ψυχοπλάκωμα. Έριξα πολύ κλάμα.. Τουλάχιστον η σειρά ας είναι λίγο πιο ευχάριστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 00:30 Ο yozerehs έγραψε: #10 11-10-10 00:30 Δεν μπορώ τέτοιες σειρές, ψυχοπλακώνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 00:37 Η fly έγραψε: #11 11-10-10 00:37 πιστευω οτι μαζι με τους πρωταγωνιστες θα ναι οτι καλυτερο θα χουμε να δουμε στην τηλεοραση.εμενα το τρειλερ με ανατριχιαζει!!! το βιβλιο δεν το διαβασα οποτε δεν μπορω να πω γι αυτο.στην σειρα παιζουν αξιολογοι ηθοποιοι κι απο τα πλανα φανηκε μια καλοδουλεμενη σειρα...αναμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 00:47 Ο Trolletarian: #12 11-10-10 00:47 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ύστερα από τον Γιούγκερμαν την επίσης καλοδουλεμένη σειρά εποχής με τον Μαρκουλάκη, κρατάω επιφυλάξεις... δεν λέω καλή σειρά φαίνεται το Νησί...αλλά θα δείξει η AGB Click για ανάπτυξη... H AGB δεν δείχνει πόσο ποιοτική ή καλοδουλεμένη είναι μία σειρά ή μια εκπομπή τέλος πάντων.Δηλαδή τα ριάλιτι του αλφα που έχουν σχετικά καλά νουμερα, τι είναι ποιοτικά?εδώ υπάρχει κάποιο φάουλ. Οσο αφορά το νησί πιστεύω ότι θα είναι μια ακόμα απο τις ηλίθιες σειρές που δείχνουν κάθε χρόνο.Δεν πρόκειται να κάτσω να το παρακολουθήσω ,έχω σταματήσει να βλέπω σειρές και δεν σκοπεύω να ξαναρχίσω τώρα.Ακόμα και συγκινητική να είναι ή αξιόλογη τέλος πάντων δεν παύει να είναι γυρισμένη στα πλαίσια μια απάνθρωπης και καπιταλιστικής κοινωνίας που ότι κάνει το κάνει με απώτερο σκοπό το κέρδος. σπασίκλας είμαι εε?εγώ γράφω αυτά που πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜaRiNa... Νεοφερμένο μέλος Η Φρόσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αστακός (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 17:49 Η ΜaRiNa...: #13 11-10-10 17:49 Είναι τέλεια η σειρά όμως εγώ προτιμώ τα βιβλία και γι αυτό έχω αρχίσει να το διαβάζω...!!! Κοίτα κι εγώ τις θεωρώ ηλίθιες κάποιες σειρές ομως πιστεύω οτι η συγκεκριμένη θα είναι πολύ καλή γιατί οι καλές ταινίες και σειρές είναι βασισμένες σε βιβλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Οκτωβρίου 2010 elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 18:04 Η elenaki92: #14 11-10-10 18:04 μόνο από τα πλάνα που έχω δει μου φαίνεται ότι είναι πολύ καλή η δουλειά που έγινε... αλλά ποτέ δε πρέπει να χάνεται ο μπούσουλας, με λίγα λόγια το τί γράφει και το βιβλίο... τότε είναι που χαλάει η παραγωγή όσο καλούς συντελεστές και να έχει... οπότε όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο, ας μας διαφωτίσουν μετά από λίγα επισόδεια... η διαλογή των ηθοποιών πάντως μου φαίνεται από τις καλύτερες... πώς εξηγήται το γεγονός ότι στις σειρές εποχής γίνεται πάντα πολύ καλό κάστινγκ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 19:58 Ο Valandil έγραψε: #15 11-10-10 19:58 Ανυπομονώ για την πρεμιέρα απόψε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 17:37 Η ZETAXA έγραψε: #16 13-10-10 17:37 Πως σας φανηκε?Για πειτε εντυπωσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 17:48 Η Iliaki έγραψε: #17 13-10-10 17:48 Έχει να πέσει πολύ κλάμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 18:56 Η maria....: #18 13-10-10 18:56 Τέλεια σειρά.Πολύ προσεγμένη ειδίκα η κατασκεύη του νησιού σύμφωνα με τις ανάγκες της σειράς ηταν καταπληκτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 19:41 Ο jj! έγραψε: #19 13-10-10 19:41 Δεν έγραψα πόσο ήταν το ποσοστό τηλεθέασης; :stuned: Λοιπόν, η τηλεθέαση έφτασε μέχρι 72,8% στα νεανικά κοινά και ξεπέρασε το 60% γενικά Ω ναι, ξεπέρασε την eurovision Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 20:28 Η SOFIA19 έγραψε: #20 13-10-10 20:28 Πραγματικά καλοδουλεμένη δουλειά,που είχε χρόνια να παρουσιαστεί στην ελληνική τηλεόραση!Ηταν σα να έβλεπες κινηματογράφο παρα σίριαλ...Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Δεν είχα ενημερωθεί για την τηλεθέαση,πολύ υψηλά ποσοστά!Μμ...δηλαδή τρίβουν τα χέρια τους στο μεγάλο κανάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το τρειλερ φανηκε πολυ καλοδουλεμενο και η σκηνοθεσια πολυ καλη...γενικα τα τοπια ειναι πανεμορφα και η ιστορια και αυτο θα βοηθησει πολυ τη σειρα αλλα δεν ξερω ακομα περιμενω να δω καποια επισοδεια και μετα να κρινω με σιγουρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 21:12 Ο Pure_Seduction: #8 10-10-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: αυριο ειναι η μεγαλη πρεμιερα.....δεν ξερω για εσας αλλα εγω εχω κολλησει..................ειναι πραγματικα απιστευτη καλοδουλεμενη............. Click για ανάπτυξη... Καταρχην συμφωνω με τον Φοκο,πως γινεται να εχεις κολλησει με μια σειρα που δεν εχει προβληθει ακομα? Εχω διαβασει το βιβλιο απο περιεργια κυριως και επειδη ακουγα γυρω μου επευφημιες γι αυτο.Ομολογουμενως,ηταν πολυ καλογραμμενο,γεματο εικονες και ζωντανους διαλογους. Τη σειρα δεν νομιζω οτι θα τη βλεπω(παρολο που απο το τρειλερ φαινεται καλοδουλεμενη)γιατι γνωριζω ηδη την πλοκη και με την αναγνωση του βιβλιου εχω δημιουρησει νοερα τις δικες μου εικονες και δεν θελω να τις αλλαξει κανενας σκηνοθετης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 21:23 Η Iliaki έγραψε: #9 10-10-10 21:23 Προσωπικά το έχω διαβάσει το βιβλίο.. Πραγματικά είναι πολύ καλό, αλλά όντως έχει πολύυυυυ ψυχοπλάκωμα. Έριξα πολύ κλάμα.. Τουλάχιστον η σειρά ας είναι λίγο πιο ευχάριστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 00:30 Ο yozerehs έγραψε: #10 11-10-10 00:30 Δεν μπορώ τέτοιες σειρές, ψυχοπλακώνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 00:37 Η fly έγραψε: #11 11-10-10 00:37 πιστευω οτι μαζι με τους πρωταγωνιστες θα ναι οτι καλυτερο θα χουμε να δουμε στην τηλεοραση.εμενα το τρειλερ με ανατριχιαζει!!! το βιβλιο δεν το διαβασα οποτε δεν μπορω να πω γι αυτο.στην σειρα παιζουν αξιολογοι ηθοποιοι κι απο τα πλανα φανηκε μια καλοδουλεμενη σειρα...αναμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 00:47 Ο Trolletarian: #12 11-10-10 00:47 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ύστερα από τον Γιούγκερμαν την επίσης καλοδουλεμένη σειρά εποχής με τον Μαρκουλάκη, κρατάω επιφυλάξεις... δεν λέω καλή σειρά φαίνεται το Νησί...αλλά θα δείξει η AGB Click για ανάπτυξη... H AGB δεν δείχνει πόσο ποιοτική ή καλοδουλεμένη είναι μία σειρά ή μια εκπομπή τέλος πάντων.Δηλαδή τα ριάλιτι του αλφα που έχουν σχετικά καλά νουμερα, τι είναι ποιοτικά?εδώ υπάρχει κάποιο φάουλ. Οσο αφορά το νησί πιστεύω ότι θα είναι μια ακόμα απο τις ηλίθιες σειρές που δείχνουν κάθε χρόνο.Δεν πρόκειται να κάτσω να το παρακολουθήσω ,έχω σταματήσει να βλέπω σειρές και δεν σκοπεύω να ξαναρχίσω τώρα.Ακόμα και συγκινητική να είναι ή αξιόλογη τέλος πάντων δεν παύει να είναι γυρισμένη στα πλαίσια μια απάνθρωπης και καπιταλιστικής κοινωνίας που ότι κάνει το κάνει με απώτερο σκοπό το κέρδος. σπασίκλας είμαι εε?εγώ γράφω αυτά που πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜaRiNa... Νεοφερμένο μέλος Η Φρόσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αστακός (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 17:49 Η ΜaRiNa...: #13 11-10-10 17:49 Είναι τέλεια η σειρά όμως εγώ προτιμώ τα βιβλία και γι αυτό έχω αρχίσει να το διαβάζω...!!! Κοίτα κι εγώ τις θεωρώ ηλίθιες κάποιες σειρές ομως πιστεύω οτι η συγκεκριμένη θα είναι πολύ καλή γιατί οι καλές ταινίες και σειρές είναι βασισμένες σε βιβλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Οκτωβρίου 2010 elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 18:04 Η elenaki92: #14 11-10-10 18:04 μόνο από τα πλάνα που έχω δει μου φαίνεται ότι είναι πολύ καλή η δουλειά που έγινε... αλλά ποτέ δε πρέπει να χάνεται ο μπούσουλας, με λίγα λόγια το τί γράφει και το βιβλίο... τότε είναι που χαλάει η παραγωγή όσο καλούς συντελεστές και να έχει... οπότε όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο, ας μας διαφωτίσουν μετά από λίγα επισόδεια... η διαλογή των ηθοποιών πάντως μου φαίνεται από τις καλύτερες... πώς εξηγήται το γεγονός ότι στις σειρές εποχής γίνεται πάντα πολύ καλό κάστινγκ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 19:58 Ο Valandil έγραψε: #15 11-10-10 19:58 Ανυπομονώ για την πρεμιέρα απόψε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 17:37 Η ZETAXA έγραψε: #16 13-10-10 17:37 Πως σας φανηκε?Για πειτε εντυπωσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 17:48 Η Iliaki έγραψε: #17 13-10-10 17:48 Έχει να πέσει πολύ κλάμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 18:56 Η maria....: #18 13-10-10 18:56 Τέλεια σειρά.Πολύ προσεγμένη ειδίκα η κατασκεύη του νησιού σύμφωνα με τις ανάγκες της σειράς ηταν καταπληκτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 19:41 Ο jj! έγραψε: #19 13-10-10 19:41 Δεν έγραψα πόσο ήταν το ποσοστό τηλεθέασης; :stuned: Λοιπόν, η τηλεθέαση έφτασε μέχρι 72,8% στα νεανικά κοινά και ξεπέρασε το 60% γενικά Ω ναι, ξεπέρασε την eurovision Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 20:28 Η SOFIA19 έγραψε: #20 13-10-10 20:28 Πραγματικά καλοδουλεμένη δουλειά,που είχε χρόνια να παρουσιαστεί στην ελληνική τηλεόραση!Ηταν σα να έβλεπες κινηματογράφο παρα σίριαλ...Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Δεν είχα ενημερωθεί για την τηλεθέαση,πολύ υψηλά ποσοστά!Μμ...δηλαδή τρίβουν τα χέρια τους στο μεγάλο κανάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από annouskagia: αυριο ειναι η μεγαλη πρεμιερα.....δεν ξερω για εσας αλλα εγω εχω κολλησει..................ειναι πραγματικα απιστευτη καλοδουλεμενη............. Click για ανάπτυξη... Καταρχην συμφωνω με τον Φοκο,πως γινεται να εχεις κολλησει με μια σειρα που δεν εχει προβληθει ακομα? Εχω διαβασει το βιβλιο απο περιεργια κυριως και επειδη ακουγα γυρω μου επευφημιες γι αυτο.Ομολογουμενως,ηταν πολυ καλογραμμενο,γεματο εικονες και ζωντανους διαλογους. Τη σειρα δεν νομιζω οτι θα τη βλεπω(παρολο που απο το τρειλερ φαινεται καλοδουλεμενη)γιατι γνωριζω ηδη την πλοκη και με την αναγνωση του βιβλιου εχω δημιουρησει νοερα τις δικες μου εικονες και δεν θελω να τις αλλαξει κανενας σκηνοθετης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2010 στις 21:23 Η Iliaki έγραψε: #9 10-10-10 21:23 Προσωπικά το έχω διαβάσει το βιβλίο.. Πραγματικά είναι πολύ καλό, αλλά όντως έχει πολύυυυυ ψυχοπλάκωμα. Έριξα πολύ κλάμα.. Τουλάχιστον η σειρά ας είναι λίγο πιο ευχάριστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 00:30 Ο yozerehs έγραψε: #10 11-10-10 00:30 Δεν μπορώ τέτοιες σειρές, ψυχοπλακώνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 00:37 Η fly έγραψε: #11 11-10-10 00:37 πιστευω οτι μαζι με τους πρωταγωνιστες θα ναι οτι καλυτερο θα χουμε να δουμε στην τηλεοραση.εμενα το τρειλερ με ανατριχιαζει!!! το βιβλιο δεν το διαβασα οποτε δεν μπορω να πω γι αυτο.στην σειρα παιζουν αξιολογοι ηθοποιοι κι απο τα πλανα φανηκε μια καλοδουλεμενη σειρα...αναμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 00:47 Ο Trolletarian: #12 11-10-10 00:47 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ύστερα από τον Γιούγκερμαν την επίσης καλοδουλεμένη σειρά εποχής με τον Μαρκουλάκη, κρατάω επιφυλάξεις... δεν λέω καλή σειρά φαίνεται το Νησί...αλλά θα δείξει η AGB Click για ανάπτυξη... H AGB δεν δείχνει πόσο ποιοτική ή καλοδουλεμένη είναι μία σειρά ή μια εκπομπή τέλος πάντων.Δηλαδή τα ριάλιτι του αλφα που έχουν σχετικά καλά νουμερα, τι είναι ποιοτικά?εδώ υπάρχει κάποιο φάουλ. Οσο αφορά το νησί πιστεύω ότι θα είναι μια ακόμα απο τις ηλίθιες σειρές που δείχνουν κάθε χρόνο.Δεν πρόκειται να κάτσω να το παρακολουθήσω ,έχω σταματήσει να βλέπω σειρές και δεν σκοπεύω να ξαναρχίσω τώρα.Ακόμα και συγκινητική να είναι ή αξιόλογη τέλος πάντων δεν παύει να είναι γυρισμένη στα πλαίσια μια απάνθρωπης και καπιταλιστικής κοινωνίας που ότι κάνει το κάνει με απώτερο σκοπό το κέρδος. σπασίκλας είμαι εε?εγώ γράφω αυτά που πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜaRiNa... Νεοφερμένο μέλος Η Φρόσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αστακός (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 17:49 Η ΜaRiNa...: #13 11-10-10 17:49 Είναι τέλεια η σειρά όμως εγώ προτιμώ τα βιβλία και γι αυτό έχω αρχίσει να το διαβάζω...!!! Κοίτα κι εγώ τις θεωρώ ηλίθιες κάποιες σειρές ομως πιστεύω οτι η συγκεκριμένη θα είναι πολύ καλή γιατί οι καλές ταινίες και σειρές είναι βασισμένες σε βιβλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Οκτωβρίου 2010 elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 18:04 Η elenaki92: #14 11-10-10 18:04 μόνο από τα πλάνα που έχω δει μου φαίνεται ότι είναι πολύ καλή η δουλειά που έγινε... αλλά ποτέ δε πρέπει να χάνεται ο μπούσουλας, με λίγα λόγια το τί γράφει και το βιβλίο... τότε είναι που χαλάει η παραγωγή όσο καλούς συντελεστές και να έχει... οπότε όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο, ας μας διαφωτίσουν μετά από λίγα επισόδεια... η διαλογή των ηθοποιών πάντως μου φαίνεται από τις καλύτερες... πώς εξηγήται το γεγονός ότι στις σειρές εποχής γίνεται πάντα πολύ καλό κάστινγκ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 19:58 Ο Valandil έγραψε: #15 11-10-10 19:58 Ανυπομονώ για την πρεμιέρα απόψε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 17:37 Η ZETAXA έγραψε: #16 13-10-10 17:37 Πως σας φανηκε?Για πειτε εντυπωσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 17:48 Η Iliaki έγραψε: #17 13-10-10 17:48 Έχει να πέσει πολύ κλάμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 18:56 Η maria....: #18 13-10-10 18:56 Τέλεια σειρά.Πολύ προσεγμένη ειδίκα η κατασκεύη του νησιού σύμφωνα με τις ανάγκες της σειράς ηταν καταπληκτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 19:41 Ο jj! έγραψε: #19 13-10-10 19:41 Δεν έγραψα πόσο ήταν το ποσοστό τηλεθέασης; :stuned: Λοιπόν, η τηλεθέαση έφτασε μέχρι 72,8% στα νεανικά κοινά και ξεπέρασε το 60% γενικά Ω ναι, ξεπέρασε την eurovision Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 20:28 Η SOFIA19 έγραψε: #20 13-10-10 20:28 Πραγματικά καλοδουλεμένη δουλειά,που είχε χρόνια να παρουσιαστεί στην ελληνική τηλεόραση!Ηταν σα να έβλεπες κινηματογράφο παρα σίριαλ...Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Δεν είχα ενημερωθεί για την τηλεθέαση,πολύ υψηλά ποσοστά!Μμ...δηλαδή τρίβουν τα χέρια τους στο μεγάλο κανάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προσωπικά το έχω διαβάσει το βιβλίο.. Πραγματικά είναι πολύ καλό, αλλά όντως έχει πολύυυυυ ψυχοπλάκωμα. Έριξα πολύ κλάμα.. Τουλάχιστον η σειρά ας είναι λίγο πιο ευχάριστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 00:30 Ο yozerehs έγραψε: #10 11-10-10 00:30 Δεν μπορώ τέτοιες σειρές, ψυχοπλακώνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 00:37 Η fly έγραψε: #11 11-10-10 00:37 πιστευω οτι μαζι με τους πρωταγωνιστες θα ναι οτι καλυτερο θα χουμε να δουμε στην τηλεοραση.εμενα το τρειλερ με ανατριχιαζει!!! το βιβλιο δεν το διαβασα οποτε δεν μπορω να πω γι αυτο.στην σειρα παιζουν αξιολογοι ηθοποιοι κι απο τα πλανα φανηκε μια καλοδουλεμενη σειρα...αναμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 00:47 Ο Trolletarian: #12 11-10-10 00:47 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ύστερα από τον Γιούγκερμαν την επίσης καλοδουλεμένη σειρά εποχής με τον Μαρκουλάκη, κρατάω επιφυλάξεις... δεν λέω καλή σειρά φαίνεται το Νησί...αλλά θα δείξει η AGB Click για ανάπτυξη... H AGB δεν δείχνει πόσο ποιοτική ή καλοδουλεμένη είναι μία σειρά ή μια εκπομπή τέλος πάντων.Δηλαδή τα ριάλιτι του αλφα που έχουν σχετικά καλά νουμερα, τι είναι ποιοτικά?εδώ υπάρχει κάποιο φάουλ. Οσο αφορά το νησί πιστεύω ότι θα είναι μια ακόμα απο τις ηλίθιες σειρές που δείχνουν κάθε χρόνο.Δεν πρόκειται να κάτσω να το παρακολουθήσω ,έχω σταματήσει να βλέπω σειρές και δεν σκοπεύω να ξαναρχίσω τώρα.Ακόμα και συγκινητική να είναι ή αξιόλογη τέλος πάντων δεν παύει να είναι γυρισμένη στα πλαίσια μια απάνθρωπης και καπιταλιστικής κοινωνίας που ότι κάνει το κάνει με απώτερο σκοπό το κέρδος. σπασίκλας είμαι εε?εγώ γράφω αυτά που πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜaRiNa... Νεοφερμένο μέλος Η Φρόσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αστακός (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 17:49 Η ΜaRiNa...: #13 11-10-10 17:49 Είναι τέλεια η σειρά όμως εγώ προτιμώ τα βιβλία και γι αυτό έχω αρχίσει να το διαβάζω...!!! Κοίτα κι εγώ τις θεωρώ ηλίθιες κάποιες σειρές ομως πιστεύω οτι η συγκεκριμένη θα είναι πολύ καλή γιατί οι καλές ταινίες και σειρές είναι βασισμένες σε βιβλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Οκτωβρίου 2010 elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 18:04 Η elenaki92: #14 11-10-10 18:04 μόνο από τα πλάνα που έχω δει μου φαίνεται ότι είναι πολύ καλή η δουλειά που έγινε... αλλά ποτέ δε πρέπει να χάνεται ο μπούσουλας, με λίγα λόγια το τί γράφει και το βιβλίο... τότε είναι που χαλάει η παραγωγή όσο καλούς συντελεστές και να έχει... οπότε όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο, ας μας διαφωτίσουν μετά από λίγα επισόδεια... η διαλογή των ηθοποιών πάντως μου φαίνεται από τις καλύτερες... πώς εξηγήται το γεγονός ότι στις σειρές εποχής γίνεται πάντα πολύ καλό κάστινγκ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 19:58 Ο Valandil έγραψε: #15 11-10-10 19:58 Ανυπομονώ για την πρεμιέρα απόψε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 17:37 Η ZETAXA έγραψε: #16 13-10-10 17:37 Πως σας φανηκε?Για πειτε εντυπωσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 17:48 Η Iliaki έγραψε: #17 13-10-10 17:48 Έχει να πέσει πολύ κλάμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 18:56 Η maria....: #18 13-10-10 18:56 Τέλεια σειρά.Πολύ προσεγμένη ειδίκα η κατασκεύη του νησιού σύμφωνα με τις ανάγκες της σειράς ηταν καταπληκτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 19:41 Ο jj! έγραψε: #19 13-10-10 19:41 Δεν έγραψα πόσο ήταν το ποσοστό τηλεθέασης; :stuned: Λοιπόν, η τηλεθέαση έφτασε μέχρι 72,8% στα νεανικά κοινά και ξεπέρασε το 60% γενικά Ω ναι, ξεπέρασε την eurovision Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 20:28 Η SOFIA19 έγραψε: #20 13-10-10 20:28 Πραγματικά καλοδουλεμένη δουλειά,που είχε χρόνια να παρουσιαστεί στην ελληνική τηλεόραση!Ηταν σα να έβλεπες κινηματογράφο παρα σίριαλ...Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Δεν είχα ενημερωθεί για την τηλεθέαση,πολύ υψηλά ποσοστά!Μμ...δηλαδή τρίβουν τα χέρια τους στο μεγάλο κανάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν μπορώ τέτοιες σειρές, ψυχοπλακώνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 00:37 Η fly έγραψε: #11 11-10-10 00:37 πιστευω οτι μαζι με τους πρωταγωνιστες θα ναι οτι καλυτερο θα χουμε να δουμε στην τηλεοραση.εμενα το τρειλερ με ανατριχιαζει!!! το βιβλιο δεν το διαβασα οποτε δεν μπορω να πω γι αυτο.στην σειρα παιζουν αξιολογοι ηθοποιοι κι απο τα πλανα φανηκε μια καλοδουλεμενη σειρα...αναμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 00:47 Ο Trolletarian: #12 11-10-10 00:47 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ύστερα από τον Γιούγκερμαν την επίσης καλοδουλεμένη σειρά εποχής με τον Μαρκουλάκη, κρατάω επιφυλάξεις... δεν λέω καλή σειρά φαίνεται το Νησί...αλλά θα δείξει η AGB Click για ανάπτυξη... H AGB δεν δείχνει πόσο ποιοτική ή καλοδουλεμένη είναι μία σειρά ή μια εκπομπή τέλος πάντων.Δηλαδή τα ριάλιτι του αλφα που έχουν σχετικά καλά νουμερα, τι είναι ποιοτικά?εδώ υπάρχει κάποιο φάουλ. Οσο αφορά το νησί πιστεύω ότι θα είναι μια ακόμα απο τις ηλίθιες σειρές που δείχνουν κάθε χρόνο.Δεν πρόκειται να κάτσω να το παρακολουθήσω ,έχω σταματήσει να βλέπω σειρές και δεν σκοπεύω να ξαναρχίσω τώρα.Ακόμα και συγκινητική να είναι ή αξιόλογη τέλος πάντων δεν παύει να είναι γυρισμένη στα πλαίσια μια απάνθρωπης και καπιταλιστικής κοινωνίας που ότι κάνει το κάνει με απώτερο σκοπό το κέρδος. σπασίκλας είμαι εε?εγώ γράφω αυτά που πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜaRiNa... Νεοφερμένο μέλος Η Φρόσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αστακός (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 17:49 Η ΜaRiNa...: #13 11-10-10 17:49 Είναι τέλεια η σειρά όμως εγώ προτιμώ τα βιβλία και γι αυτό έχω αρχίσει να το διαβάζω...!!! Κοίτα κι εγώ τις θεωρώ ηλίθιες κάποιες σειρές ομως πιστεύω οτι η συγκεκριμένη θα είναι πολύ καλή γιατί οι καλές ταινίες και σειρές είναι βασισμένες σε βιβλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Οκτωβρίου 2010 elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 18:04 Η elenaki92: #14 11-10-10 18:04 μόνο από τα πλάνα που έχω δει μου φαίνεται ότι είναι πολύ καλή η δουλειά που έγινε... αλλά ποτέ δε πρέπει να χάνεται ο μπούσουλας, με λίγα λόγια το τί γράφει και το βιβλίο... τότε είναι που χαλάει η παραγωγή όσο καλούς συντελεστές και να έχει... οπότε όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο, ας μας διαφωτίσουν μετά από λίγα επισόδεια... η διαλογή των ηθοποιών πάντως μου φαίνεται από τις καλύτερες... πώς εξηγήται το γεγονός ότι στις σειρές εποχής γίνεται πάντα πολύ καλό κάστινγκ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 19:58 Ο Valandil έγραψε: #15 11-10-10 19:58 Ανυπομονώ για την πρεμιέρα απόψε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 17:37 Η ZETAXA έγραψε: #16 13-10-10 17:37 Πως σας φανηκε?Για πειτε εντυπωσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 17:48 Η Iliaki έγραψε: #17 13-10-10 17:48 Έχει να πέσει πολύ κλάμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 18:56 Η maria....: #18 13-10-10 18:56 Τέλεια σειρά.Πολύ προσεγμένη ειδίκα η κατασκεύη του νησιού σύμφωνα με τις ανάγκες της σειράς ηταν καταπληκτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 19:41 Ο jj! έγραψε: #19 13-10-10 19:41 Δεν έγραψα πόσο ήταν το ποσοστό τηλεθέασης; :stuned: Λοιπόν, η τηλεθέαση έφτασε μέχρι 72,8% στα νεανικά κοινά και ξεπέρασε το 60% γενικά Ω ναι, ξεπέρασε την eurovision Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 20:28 Η SOFIA19 έγραψε: #20 13-10-10 20:28 Πραγματικά καλοδουλεμένη δουλειά,που είχε χρόνια να παρουσιαστεί στην ελληνική τηλεόραση!Ηταν σα να έβλεπες κινηματογράφο παρα σίριαλ...Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Δεν είχα ενημερωθεί για την τηλεθέαση,πολύ υψηλά ποσοστά!Μμ...δηλαδή τρίβουν τα χέρια τους στο μεγάλο κανάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πιστευω οτι μαζι με τους πρωταγωνιστες θα ναι οτι καλυτερο θα χουμε να δουμε στην τηλεοραση.εμενα το τρειλερ με ανατριχιαζει!!! το βιβλιο δεν το διαβασα οποτε δεν μπορω να πω γι αυτο.στην σειρα παιζουν αξιολογοι ηθοποιοι κι απο τα πλανα φανηκε μια καλοδουλεμενη σειρα...αναμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 00:47 Ο Trolletarian: #12 11-10-10 00:47 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ύστερα από τον Γιούγκερμαν την επίσης καλοδουλεμένη σειρά εποχής με τον Μαρκουλάκη, κρατάω επιφυλάξεις... δεν λέω καλή σειρά φαίνεται το Νησί...αλλά θα δείξει η AGB Click για ανάπτυξη... H AGB δεν δείχνει πόσο ποιοτική ή καλοδουλεμένη είναι μία σειρά ή μια εκπομπή τέλος πάντων.Δηλαδή τα ριάλιτι του αλφα που έχουν σχετικά καλά νουμερα, τι είναι ποιοτικά?εδώ υπάρχει κάποιο φάουλ. Οσο αφορά το νησί πιστεύω ότι θα είναι μια ακόμα απο τις ηλίθιες σειρές που δείχνουν κάθε χρόνο.Δεν πρόκειται να κάτσω να το παρακολουθήσω ,έχω σταματήσει να βλέπω σειρές και δεν σκοπεύω να ξαναρχίσω τώρα.Ακόμα και συγκινητική να είναι ή αξιόλογη τέλος πάντων δεν παύει να είναι γυρισμένη στα πλαίσια μια απάνθρωπης και καπιταλιστικής κοινωνίας που ότι κάνει το κάνει με απώτερο σκοπό το κέρδος. σπασίκλας είμαι εε?εγώ γράφω αυτά που πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜaRiNa... Νεοφερμένο μέλος Η Φρόσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αστακός (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 17:49 Η ΜaRiNa...: #13 11-10-10 17:49 Είναι τέλεια η σειρά όμως εγώ προτιμώ τα βιβλία και γι αυτό έχω αρχίσει να το διαβάζω...!!! Κοίτα κι εγώ τις θεωρώ ηλίθιες κάποιες σειρές ομως πιστεύω οτι η συγκεκριμένη θα είναι πολύ καλή γιατί οι καλές ταινίες και σειρές είναι βασισμένες σε βιβλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Οκτωβρίου 2010 elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 18:04 Η elenaki92: #14 11-10-10 18:04 μόνο από τα πλάνα που έχω δει μου φαίνεται ότι είναι πολύ καλή η δουλειά που έγινε... αλλά ποτέ δε πρέπει να χάνεται ο μπούσουλας, με λίγα λόγια το τί γράφει και το βιβλίο... τότε είναι που χαλάει η παραγωγή όσο καλούς συντελεστές και να έχει... οπότε όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο, ας μας διαφωτίσουν μετά από λίγα επισόδεια... η διαλογή των ηθοποιών πάντως μου φαίνεται από τις καλύτερες... πώς εξηγήται το γεγονός ότι στις σειρές εποχής γίνεται πάντα πολύ καλό κάστινγκ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 19:58 Ο Valandil έγραψε: #15 11-10-10 19:58 Ανυπομονώ για την πρεμιέρα απόψε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 17:37 Η ZETAXA έγραψε: #16 13-10-10 17:37 Πως σας φανηκε?Για πειτε εντυπωσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 17:48 Η Iliaki έγραψε: #17 13-10-10 17:48 Έχει να πέσει πολύ κλάμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 18:56 Η maria....: #18 13-10-10 18:56 Τέλεια σειρά.Πολύ προσεγμένη ειδίκα η κατασκεύη του νησιού σύμφωνα με τις ανάγκες της σειράς ηταν καταπληκτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 19:41 Ο jj! έγραψε: #19 13-10-10 19:41 Δεν έγραψα πόσο ήταν το ποσοστό τηλεθέασης; :stuned: Λοιπόν, η τηλεθέαση έφτασε μέχρι 72,8% στα νεανικά κοινά και ξεπέρασε το 60% γενικά Ω ναι, ξεπέρασε την eurovision Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 20:28 Η SOFIA19 έγραψε: #20 13-10-10 20:28 Πραγματικά καλοδουλεμένη δουλειά,που είχε χρόνια να παρουσιαστεί στην ελληνική τηλεόραση!Ηταν σα να έβλεπες κινηματογράφο παρα σίριαλ...Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Δεν είχα ενημερωθεί για την τηλεθέαση,πολύ υψηλά ποσοστά!Μμ...δηλαδή τρίβουν τα χέρια τους στο μεγάλο κανάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: ύστερα από τον Γιούγκερμαν την επίσης καλοδουλεμένη σειρά εποχής με τον Μαρκουλάκη, κρατάω επιφυλάξεις... δεν λέω καλή σειρά φαίνεται το Νησί...αλλά θα δείξει η AGB Click για ανάπτυξη... H AGB δεν δείχνει πόσο ποιοτική ή καλοδουλεμένη είναι μία σειρά ή μια εκπομπή τέλος πάντων.Δηλαδή τα ριάλιτι του αλφα που έχουν σχετικά καλά νουμερα, τι είναι ποιοτικά?εδώ υπάρχει κάποιο φάουλ. Οσο αφορά το νησί πιστεύω ότι θα είναι μια ακόμα απο τις ηλίθιες σειρές που δείχνουν κάθε χρόνο.Δεν πρόκειται να κάτσω να το παρακολουθήσω ,έχω σταματήσει να βλέπω σειρές και δεν σκοπεύω να ξαναρχίσω τώρα.Ακόμα και συγκινητική να είναι ή αξιόλογη τέλος πάντων δεν παύει να είναι γυρισμένη στα πλαίσια μια απάνθρωπης και καπιταλιστικής κοινωνίας που ότι κάνει το κάνει με απώτερο σκοπό το κέρδος. σπασίκλας είμαι εε?εγώ γράφω αυτά που πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜaRiNa... Νεοφερμένο μέλος Η Φρόσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αστακός (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 17:49 Η ΜaRiNa...: #13 11-10-10 17:49 Είναι τέλεια η σειρά όμως εγώ προτιμώ τα βιβλία και γι αυτό έχω αρχίσει να το διαβάζω...!!! Κοίτα κι εγώ τις θεωρώ ηλίθιες κάποιες σειρές ομως πιστεύω οτι η συγκεκριμένη θα είναι πολύ καλή γιατί οι καλές ταινίες και σειρές είναι βασισμένες σε βιβλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Οκτωβρίου 2010 elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 18:04 Η elenaki92: #14 11-10-10 18:04 μόνο από τα πλάνα που έχω δει μου φαίνεται ότι είναι πολύ καλή η δουλειά που έγινε... αλλά ποτέ δε πρέπει να χάνεται ο μπούσουλας, με λίγα λόγια το τί γράφει και το βιβλίο... τότε είναι που χαλάει η παραγωγή όσο καλούς συντελεστές και να έχει... οπότε όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο, ας μας διαφωτίσουν μετά από λίγα επισόδεια... η διαλογή των ηθοποιών πάντως μου φαίνεται από τις καλύτερες... πώς εξηγήται το γεγονός ότι στις σειρές εποχής γίνεται πάντα πολύ καλό κάστινγκ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 19:58 Ο Valandil έγραψε: #15 11-10-10 19:58 Ανυπομονώ για την πρεμιέρα απόψε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 17:37 Η ZETAXA έγραψε: #16 13-10-10 17:37 Πως σας φανηκε?Για πειτε εντυπωσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 17:48 Η Iliaki έγραψε: #17 13-10-10 17:48 Έχει να πέσει πολύ κλάμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 18:56 Η maria....: #18 13-10-10 18:56 Τέλεια σειρά.Πολύ προσεγμένη ειδίκα η κατασκεύη του νησιού σύμφωνα με τις ανάγκες της σειράς ηταν καταπληκτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 19:41 Ο jj! έγραψε: #19 13-10-10 19:41 Δεν έγραψα πόσο ήταν το ποσοστό τηλεθέασης; :stuned: Λοιπόν, η τηλεθέαση έφτασε μέχρι 72,8% στα νεανικά κοινά και ξεπέρασε το 60% γενικά Ω ναι, ξεπέρασε την eurovision Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 20:28 Η SOFIA19 έγραψε: #20 13-10-10 20:28 Πραγματικά καλοδουλεμένη δουλειά,που είχε χρόνια να παρουσιαστεί στην ελληνική τηλεόραση!Ηταν σα να έβλεπες κινηματογράφο παρα σίριαλ...Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Δεν είχα ενημερωθεί για την τηλεθέαση,πολύ υψηλά ποσοστά!Μμ...δηλαδή τρίβουν τα χέρια τους στο μεγάλο κανάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είναι τέλεια η σειρά όμως εγώ προτιμώ τα βιβλία και γι αυτό έχω αρχίσει να το διαβάζω...!!! Κοίτα κι εγώ τις θεωρώ ηλίθιες κάποιες σειρές ομως πιστεύω οτι η συγκεκριμένη θα είναι πολύ καλή γιατί οι καλές ταινίες και σειρές είναι βασισμένες σε βιβλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 18:04 Η elenaki92: #14 11-10-10 18:04 μόνο από τα πλάνα που έχω δει μου φαίνεται ότι είναι πολύ καλή η δουλειά που έγινε... αλλά ποτέ δε πρέπει να χάνεται ο μπούσουλας, με λίγα λόγια το τί γράφει και το βιβλίο... τότε είναι που χαλάει η παραγωγή όσο καλούς συντελεστές και να έχει... οπότε όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο, ας μας διαφωτίσουν μετά από λίγα επισόδεια... η διαλογή των ηθοποιών πάντως μου φαίνεται από τις καλύτερες... πώς εξηγήται το γεγονός ότι στις σειρές εποχής γίνεται πάντα πολύ καλό κάστινγκ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 19:58 Ο Valandil έγραψε: #15 11-10-10 19:58 Ανυπομονώ για την πρεμιέρα απόψε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 17:37 Η ZETAXA έγραψε: #16 13-10-10 17:37 Πως σας φανηκε?Για πειτε εντυπωσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 17:48 Η Iliaki έγραψε: #17 13-10-10 17:48 Έχει να πέσει πολύ κλάμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 18:56 Η maria....: #18 13-10-10 18:56 Τέλεια σειρά.Πολύ προσεγμένη ειδίκα η κατασκεύη του νησιού σύμφωνα με τις ανάγκες της σειράς ηταν καταπληκτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 19:41 Ο jj! έγραψε: #19 13-10-10 19:41 Δεν έγραψα πόσο ήταν το ποσοστό τηλεθέασης; :stuned: Λοιπόν, η τηλεθέαση έφτασε μέχρι 72,8% στα νεανικά κοινά και ξεπέρασε το 60% γενικά Ω ναι, ξεπέρασε την eurovision Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 20:28 Η SOFIA19 έγραψε: #20 13-10-10 20:28 Πραγματικά καλοδουλεμένη δουλειά,που είχε χρόνια να παρουσιαστεί στην ελληνική τηλεόραση!Ηταν σα να έβλεπες κινηματογράφο παρα σίριαλ...Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Δεν είχα ενημερωθεί για την τηλεθέαση,πολύ υψηλά ποσοστά!Μμ...δηλαδή τρίβουν τα χέρια τους στο μεγάλο κανάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μόνο από τα πλάνα που έχω δει μου φαίνεται ότι είναι πολύ καλή η δουλειά που έγινε... αλλά ποτέ δε πρέπει να χάνεται ο μπούσουλας, με λίγα λόγια το τί γράφει και το βιβλίο... τότε είναι που χαλάει η παραγωγή όσο καλούς συντελεστές και να έχει... οπότε όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο, ας μας διαφωτίσουν μετά από λίγα επισόδεια... η διαλογή των ηθοποιών πάντως μου φαίνεται από τις καλύτερες... πώς εξηγήται το γεγονός ότι στις σειρές εποχής γίνεται πάντα πολύ καλό κάστινγκ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2010 στις 19:58 Ο Valandil έγραψε: #15 11-10-10 19:58 Ανυπομονώ για την πρεμιέρα απόψε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 17:37 Η ZETAXA έγραψε: #16 13-10-10 17:37 Πως σας φανηκε?Για πειτε εντυπωσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 17:48 Η Iliaki έγραψε: #17 13-10-10 17:48 Έχει να πέσει πολύ κλάμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 18:56 Η maria....: #18 13-10-10 18:56 Τέλεια σειρά.Πολύ προσεγμένη ειδίκα η κατασκεύη του νησιού σύμφωνα με τις ανάγκες της σειράς ηταν καταπληκτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 19:41 Ο jj! έγραψε: #19 13-10-10 19:41 Δεν έγραψα πόσο ήταν το ποσοστό τηλεθέασης; :stuned: Λοιπόν, η τηλεθέαση έφτασε μέχρι 72,8% στα νεανικά κοινά και ξεπέρασε το 60% γενικά Ω ναι, ξεπέρασε την eurovision Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 20:28 Η SOFIA19 έγραψε: #20 13-10-10 20:28 Πραγματικά καλοδουλεμένη δουλειά,που είχε χρόνια να παρουσιαστεί στην ελληνική τηλεόραση!Ηταν σα να έβλεπες κινηματογράφο παρα σίριαλ...Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Δεν είχα ενημερωθεί για την τηλεθέαση,πολύ υψηλά ποσοστά!Μμ...δηλαδή τρίβουν τα χέρια τους στο μεγάλο κανάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ανυπομονώ για την πρεμιέρα απόψε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 17:37 Η ZETAXA έγραψε: #16 13-10-10 17:37 Πως σας φανηκε?Για πειτε εντυπωσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 17:48 Η Iliaki έγραψε: #17 13-10-10 17:48 Έχει να πέσει πολύ κλάμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 18:56 Η maria....: #18 13-10-10 18:56 Τέλεια σειρά.Πολύ προσεγμένη ειδίκα η κατασκεύη του νησιού σύμφωνα με τις ανάγκες της σειράς ηταν καταπληκτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 19:41 Ο jj! έγραψε: #19 13-10-10 19:41 Δεν έγραψα πόσο ήταν το ποσοστό τηλεθέασης; :stuned: Λοιπόν, η τηλεθέαση έφτασε μέχρι 72,8% στα νεανικά κοινά και ξεπέρασε το 60% γενικά Ω ναι, ξεπέρασε την eurovision Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 20:28 Η SOFIA19 έγραψε: #20 13-10-10 20:28 Πραγματικά καλοδουλεμένη δουλειά,που είχε χρόνια να παρουσιαστεί στην ελληνική τηλεόραση!Ηταν σα να έβλεπες κινηματογράφο παρα σίριαλ...Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Δεν είχα ενημερωθεί για την τηλεθέαση,πολύ υψηλά ποσοστά!Μμ...δηλαδή τρίβουν τα χέρια τους στο μεγάλο κανάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πως σας φανηκε?Για πειτε εντυπωσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 17:48 Η Iliaki έγραψε: #17 13-10-10 17:48 Έχει να πέσει πολύ κλάμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 18:56 Η maria....: #18 13-10-10 18:56 Τέλεια σειρά.Πολύ προσεγμένη ειδίκα η κατασκεύη του νησιού σύμφωνα με τις ανάγκες της σειράς ηταν καταπληκτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 19:41 Ο jj! έγραψε: #19 13-10-10 19:41 Δεν έγραψα πόσο ήταν το ποσοστό τηλεθέασης; :stuned: Λοιπόν, η τηλεθέαση έφτασε μέχρι 72,8% στα νεανικά κοινά και ξεπέρασε το 60% γενικά Ω ναι, ξεπέρασε την eurovision Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 20:28 Η SOFIA19 έγραψε: #20 13-10-10 20:28 Πραγματικά καλοδουλεμένη δουλειά,που είχε χρόνια να παρουσιαστεί στην ελληνική τηλεόραση!Ηταν σα να έβλεπες κινηματογράφο παρα σίριαλ...Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Δεν είχα ενημερωθεί για την τηλεθέαση,πολύ υψηλά ποσοστά!Μμ...δηλαδή τρίβουν τα χέρια τους στο μεγάλο κανάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχει να πέσει πολύ κλάμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 18:56 Η maria....: #18 13-10-10 18:56 Τέλεια σειρά.Πολύ προσεγμένη ειδίκα η κατασκεύη του νησιού σύμφωνα με τις ανάγκες της σειράς ηταν καταπληκτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 19:41 Ο jj! έγραψε: #19 13-10-10 19:41 Δεν έγραψα πόσο ήταν το ποσοστό τηλεθέασης; :stuned: Λοιπόν, η τηλεθέαση έφτασε μέχρι 72,8% στα νεανικά κοινά και ξεπέρασε το 60% γενικά Ω ναι, ξεπέρασε την eurovision Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 20:28 Η SOFIA19 έγραψε: #20 13-10-10 20:28 Πραγματικά καλοδουλεμένη δουλειά,που είχε χρόνια να παρουσιαστεί στην ελληνική τηλεόραση!Ηταν σα να έβλεπες κινηματογράφο παρα σίριαλ...Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Δεν είχα ενημερωθεί για την τηλεθέαση,πολύ υψηλά ποσοστά!Μμ...δηλαδή τρίβουν τα χέρια τους στο μεγάλο κανάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τέλεια σειρά.Πολύ προσεγμένη ειδίκα η κατασκεύη του νησιού σύμφωνα με τις ανάγκες της σειράς ηταν καταπληκτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 19:41 Ο jj! έγραψε: #19 13-10-10 19:41 Δεν έγραψα πόσο ήταν το ποσοστό τηλεθέασης; :stuned: Λοιπόν, η τηλεθέαση έφτασε μέχρι 72,8% στα νεανικά κοινά και ξεπέρασε το 60% γενικά Ω ναι, ξεπέρασε την eurovision Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 20:28 Η SOFIA19 έγραψε: #20 13-10-10 20:28 Πραγματικά καλοδουλεμένη δουλειά,που είχε χρόνια να παρουσιαστεί στην ελληνική τηλεόραση!Ηταν σα να έβλεπες κινηματογράφο παρα σίριαλ...Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Δεν είχα ενημερωθεί για την τηλεθέαση,πολύ υψηλά ποσοστά!Μμ...δηλαδή τρίβουν τα χέρια τους στο μεγάλο κανάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δεν έγραψα πόσο ήταν το ποσοστό τηλεθέασης; :stuned: Λοιπόν, η τηλεθέαση έφτασε μέχρι 72,8% στα νεανικά κοινά και ξεπέρασε το 60% γενικά Ω ναι, ξεπέρασε την eurovision Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 20:28 Η SOFIA19 έγραψε: #20 13-10-10 20:28 Πραγματικά καλοδουλεμένη δουλειά,που είχε χρόνια να παρουσιαστεί στην ελληνική τηλεόραση!Ηταν σα να έβλεπες κινηματογράφο παρα σίριαλ...Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Δεν είχα ενημερωθεί για την τηλεθέαση,πολύ υψηλά ποσοστά!Μμ...δηλαδή τρίβουν τα χέρια τους στο μεγάλο κανάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πραγματικά καλοδουλεμένη δουλειά,που είχε χρόνια να παρουσιαστεί στην ελληνική τηλεόραση!Ηταν σα να έβλεπες κινηματογράφο παρα σίριαλ...Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Δεν είχα ενημερωθεί για την τηλεθέαση,πολύ υψηλά ποσοστά!Μμ...δηλαδή τρίβουν τα χέρια τους στο μεγάλο κανάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.