intefina
Δραστήριο μέλος

Αυτό είναι κληρονομικό..δεν είναι κάτι που μπορούμε να το εξασφαλίσουμε ή να το αποφύγουμεεγω "ιδανικο σωμα" θεωρω το hourglass για τις γυναικες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jucticeee
Νεοφερμένο μέλος

Αυτό είναι κληρονομικό..δεν είναι κάτι που μπορούμε να το εξασφαλίσουμε ή να το αποφύγουμε![]()
ετσι ειναιι.. εγω για κακη μου τυχη δεν το εχω το hourglass!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deco
Εκκολαπτόμενο μέλος

ετσι ειναιι.. εγω για κακη μου τυχη δεν το εχω το hourglass!![]()
αν ενας ανδρας θελει να σε ερωτευτει θα σε ερωτευτει ειτε το εχεις ειτε οχι,αρα δε χρειαζεται να σκας.
intefina
Δραστήριο μέλος

Καλέ μη σκας..εγώ πάλι ποτέ δεν ήθελα κλεψύδραετσι ειναιι.. εγω για κακη μου τυχη δεν το εχω το hourglass!![]()

Έτσι ακριβώς!αν ενας ανδρας θελει να σε ερωτευτει θα σε ερωτευτει ειτε το εχεις ειτε οχι,αρα δε χρειαζεται να σκας.

Johnny15
Επιφανές μέλος

Stavri_
Τιμώμενο Μέλος

Θαλής ο Μιλήσιος
(μτφρ: τίποτε δεν είναι άψογο, αλλά πάντα υπάρχουν ελαττώματα και παραλείψεις)
Guest 856924
Επισκέπτης

πως τη λενε τη κυρια?Σε γυναίκες μ' αρέσει ένα σώμα σαν και αυτό
![]()
(στη συγκεκριμένη μ' αρέσει και το πρόσωπο αλλά και ότι ψευδίζει όταν μιλάει)
jucticeee
Νεοφερμένο μέλος

αν ενας ανδρας θελει να σε ερωτευτει θα σε ερωτευτει ειτε το εχεις ειτε οχι,αρα δε χρειαζεται να σκας.
οπωσδηποτε.. οι αντρες δεν δινουν σημασια σ' αυτα! απλα εδω μιλαμε για το πως θεωρει ο καθενας το ιδανικο σωμα!
παντως δεν με ενδιαφερει και πολυ το τι αρεσει στους αντρες οσο το τι αρεσει σε μενα!
οι περισσοτεροι εχετε και ενα γουστοο.. αστα να πανε..

nPb
Επιφανές μέλος

πως τη λενε τη κυρια?
Τζένη Μπότση (είναι ηθοποιός)

cat-wtvr
Νεοφερμένο μέλος

Όλα τα σώματα είναι ωραία! Όλα τα σώματα μου αρέσουν!
Για μένα δεν έχει σημασία το φύλο, ο καθένας έχει το σώμα που του αρέσει.
Όσο για το τι προτιμάει ο καθένας, αυτό είναι προσωπική επιλογή και δεν αφορά κανέναν πέρα από το ίδιο το άτομο.
Βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κάποιος να επιβάλει ένα συγκεκριμένο σωματότυπο σε κάποιον άλλον, απλά επειδή του αρέσει.
Όλα τα σώματα είναι όμορφα, αφήστε τα κόμπλεξ και αγαπηθείτε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.