MissKit
Επιφανές μέλος

Δες εδώ:
Αν δεν ειχα δε θα το ελεγα... Αλλωστε ειναι δυνατον να εχω κοπελα γυμνασμενη και εγω να εχω κιλουμπα?
ειναι λιγο καπως αυτο!![]()
Αυτό είναι κάπως, για ποιο λόγο; Επειδή σπάει την αρμονία; Μου φαίνεται λάθος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Το νόημα δεν είναι εκεί παρόλα ταύτα. Δεν είναι λογικό κατ' εμέ να φτιάχνουμε νοερές συναλλαγές τύπου "έχω να δώσω ένα Ψ κορμί, θα πάρω κάτι ανάλογο".
Δες εδώ:
Έλα πες την αλήθεια.Θέλεις ντερέκι αλλά βαριέσαι να κουνήσεις πόδι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miro2
Δραστήριο μέλος

Το νόημα δεν είναι εκεί παρόλα ταύτα. Δεν είναι λογικό κατ' εμέ να φτιάχνουμε νοερές συναλλαγές τύπου "έχω να δώσω ένα Ψ κορμί, θα πάρω κάτι ανάλογο".
συμφωνω...αλλα οταν για παραδειγμα εισαι παχυσαρκος, δεν μπορεις να εχεις την απαιτηση ο συντροφος σου να ειναι αδυνατος...υπαρχουν βεβαια περιπτωσεις που το βλεπουμε κ αυτο...(για μενα...:

αλλα κατα πλειοψηφια, αν βγεις στο δρομο και παρατηρησεις, 8α δεις οτι υπαρχει μια ομοιομορφια...

συνη8ως, 8ελεις κατι αναλογο με αυτο που εχεις να προσφερεις...
prinCess.
Επιφανές μέλος

Δες εδώ:
Αμέ, ξέρω ζευγάρι που η κοπέλα είναι αφρατούλα και το αγόρι είναι αδύνατο, αυτό δεν είναι λόγος να μην μπορούν να συνυπάρξουν, είναι μαζί 2χρόνια τουλάχιστον τα καλούλια μου.

Και παιδιά δεν είναι θέμα του ΤΙ ΖΗΤΑΣ, αλλά του ΤΙ και ΠΩΣ προκύπτει κάτι. Δεν είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση κρητήριο για να κάνεις σχέσης. Μια σχέση ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΥΧΑΙΑ δεν βάζεις αγγελία (οκ, μερικοί το κάνουν

Και ναι ξέρω, όταν είσαι ΓΑΜΑΤΟΣ και κούκλος/κούκλα δε θες να έχεις δίπλα σου κάποιον κατώτερο, right? Βλακείες λέω γω.

Αυτό.
Συνοπτικά λοιπόν, συμφωνώ απόλυτα με την Κιττ.

Goseithor
Διάσημο μέλος

για μένα προσωπικα θα μ άρεσε το γυμνασμένο σώμα αλλα χρειάζεται θυσίεςΓενικα στις μερες μας πολλοι θεωρουν ομορφο το πολυ πολυ αδυνατο σωμα για τα κοριτσιακαι το πολυ πολυ γυμνασμενο για τα αγορια.... Ποια ειναι η γνώμη σας πάνω στο θέμα??

souvlaki.gif ...λέω να αρχίσω πάντως

Συνημμένα
miro2
Δραστήριο μέλος

πίστεψε με είμαι ένα 1,80 55 κιλά γυμνασμένη και κανείς δεν με θεωρεί όμορφη![]()
μονο 55?

Goseithor
Διάσημο μέλος

ή θα είσαι ψώνιο ή βλαμμένο δλδ?πίστεψε με είμαι ένα 1,80 55 κιλά γυμνασμένη και κανείς δεν με θεωρεί όμορφη![]()

miro2
Δραστήριο μέλος

oύτε εμένα μου αρέσει και προσπαθώ να επανορθώσω πριν ημουν 52 και θέλω να φτλασω τα 60 αρα είμαι σε καλό δρόμο..![]()
σε νιω8ω, κ γω προσπα8ω να επανορ8ωσω!
(βεβαια, δεν πλησιαζω ουτε κατα διανοια το υψος σου...

Irodis
Δραστήριο μέλος

MissKit
Επιφανές μέλος

Να τα εκατοστήσεις.Εγω ειμαι 1,83 και 78κιλα!!![]()

Άλλο Φρούτο
Εκκολαπτόμενο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Chiyo
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Narcissa
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Ιδανικό σώμα.....κατά την γνώμη μου το ''ιδανικό σώμα'' θα έπρεπε να έχει σχέση με το πως νιώθει ο καθένας για το δικό του σώμα. Αν νιώθεις χοντρή τότε προφανώς για σένα δεν έχεις το ιδανικό σώμα. αν πιστεύεις ότι είσαι ανορεξικιά τότε υποκειμενικά πάλι δεν έχεις το ιδανικό σώμα....σε εμένα για παράδειγμα λένε ότι είμαι στα πλαίσια του κανονικού, αλλά πολλές φορές δεν νιώθω και πολύ ανετα με το σώμα μου. απλά πλέον προσέχω λίγο και τι τρώω (και έχω χάσει 2 κιλα !!!!)
Αυτό λένε τα άτομα με ανορεξία. Ότι νιώθουν χοντρά. Σημαίνει ότι δεν έχουν το ιδανικό -λεπτό- σώμα;

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Αυτό λένε τα άτομα με ανορεξία. Ότι νιώθουν χοντρά. Σημαίνει ότι δεν έχουν το ιδανικό -λεπτό- σώμα;![]()
Αυτό είναι αλήθεια. Εξάλλου, πως να μη νιώθεις χοντρή, παρόλο που μπορεί να σαι μια χαρά , όταν βλέπεις στα περιοδικά τα κοκαλιάρικα μοντέλα (με το στήθος πλάκα) να ποζάρουν με τα μαγιό και να φαίνονται όλα τα παϊδια τους; Όταν αυτό θεωρείται ΟΜΟΡΦΟ ;
Όταν ιδανικές διαστάσεις θεωρούνται τα 90-60-90 ; Εγώ που είμαι 98-68-98 (τώρα μετρήθηκα

Για δείτε μια μοντέλα 90-60-90

Narcissa
Νεοφερμένο μέλος

isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

Joaquín
Διάσημο μέλος

Για δείτε μια μοντέλα 90-60-90
![]()
Όλες έτσι ξεκινάτε μωρέ.

Μετά, στα 40-50 είστε 90-90-120

και στα 50-55+ φτάνετε 110-120-200

Το ιδανικό κορμί για γυναίκα, όσον αφορά τα δικά μου γούστα, είναι κάπως σαν και αυτήν:

Βέβαια, τώρα που το καλοσκέφτομαι, δεν υπάρχει το "Ιδανικό".Ας πούμε, είναι ένα σύνολο από χαρακτηριστικά που φτιάχνουν το συνδυασμό που κάνει το κλικ.Μπορεί κάποιο χαρακτηριστικό να "πάει" σε κάποια γυναίκα με τα Α χαρακτηριστικά, όμως σε μια γυναίκα με τα Β, να φαίνεται άσχημο και να μη την κολακεύει.

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.