Το βιβλίο που διαβάζω αυτό τον καιρό

"η φωνη του κυκλωνα" του Τζίμυ Σαντιάγο Μπάκα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δίνω σε μια εβδομάδα :confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

KOMHBERENIKHS-1.jpg

Ο παίκτης-ντοστογιεφσκι

Αριζόνα (Μπέσσυ Λιβανού)...
3rtRi.jpg

0261449.jpg

Εχει κανα μηνα που τελειωσα ολη τη σειρα;)
Εγώ τώρα τελείωσα το δεύτερο και είμαι στο τρίτο βιβλίο!

Όλα πολύ ωραία μέχρι στιγμής:D

Ξεκίνησα το "Ποιος σκότωσε τον Ρότζερ Ακρόυντ" της Αγκάθα Κρίστι.

Ξεκίνησα το "Ποιος σκότωσε τον Ρότζερ Ακρόυντ" της Αγκάθα Κρίστι.

Είναι το 2ο καλύτερό της κατά τη γνώμη μου μετά το "Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές"

Είναι το 2ο καλύτερό της κατά τη γνώμη μου μετά το "Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές"

Δεν το έχω διαβάσει για να μπορώ να σου πω.

Πάντως προς το παρόν αυτό που διαβάζω είναι πολύ καλό.

Έχεις διαβάσει καμιά από τις ιστορίες του Σέρλοκ Χολμς από τον άρθουρ ντόιλ;

Έχεις διαβάσει καμιά από τις ιστορίες του Σέρλοκ Χολμς από τον άρθουρ ντόιλ;

σχεδόν όλες, είμαι φαν του μυστηρίου

σχεδόν όλες, είμαι φαν του μυστηρίου

Έχεις να μου προτείνεις κανένα που να σου άρεσε περισσότερο;Αν και φαντάζομαι θα είναι δύσκολο να διαλέξεις. :P

Έχεις να μου προτείνεις κανένα που να σου άρεσε περισσότερο;Αν και φαντάζομαι θα είναι δύσκολο να διαλέξεις. :P

όντως μου βάζεις δύσκολα :P
λοιπόν από βιβλία το καλύτερο, κατά την γνώμη μου, είναι το Σημάδι των Τεσσάρων.
Σύνολο ο Κόναν Ντόιλ έχει βγάλει 4 βιβλία με τον Σερλοκ και πολλές μικρές ιστορίες.
Από τις μικρές ιστορίες ξεχωρίζουν: Σκάνδαλο στη Βοημία (το επεισόδιο της σειράς του bbc είναι μακράν καλύτερο από την ιστορία :P), η περιπέτεια του σμαραγδένιου στέμματος, ο Έλληνας διερμηνέας, η ασημένια φλόγα, το μυστήριο της κοιλάδας Μπόσκομπ, το λαγωνικό των Μπάσκερβιλ και το μυστήριο της ιριδίζουσας κορδέλας...

πολλά μαζεύτηκαν:worry:

Ψάξε βρές ένα βιβλίο "The complete stories(ή adventures) of Sherlock Holmes" έχει όλες τις ιστορίες που έγραψε ο Ντόιλ μαζεμένες.
Γύρω στις 1000 κάτι σελίδες,αλλά αξίζει!

όντως μου βάζεις δύσκολα :P
λοιπόν από βιβλία το καλύτερο, κατά την γνώμη μου, είναι το Σημάδι των Τεσσάρων.
Σύνολο ο Κόναν Ντόιλ έχει βγάλει 4 βιβλία με τον Σερλοκ και πολλές μικρές ιστορίες.
Από τις μικρές ιστορίες ξεχωρίζουν: Σκάνδαλο στη Βοημία (το επεισόδιο της σειράς του bbc είναι μακράν καλύτερο από την ιστορία :P), η περιπέτεια του σμαραγδένιου στέμματος, ο Έλληνας διερμηνέας, η ασημένια φλόγα, το μυστήριο της κοιλάδας Μπόσκομπ, το λαγωνικό των Μπάσκερβιλ και το μυστήριο της ιριδίζουσας κορδέλας...

πολλά μαζεύτηκαν:worry:

Ψάξε βρές ένα βιβλίο "The complete stories(ή adventures) of Sherlock Holmes" έχει όλες τις ιστορίες που έγραψε ο Ντόιλ μαζεμένες.
Γύρω στις 1000 κάτι σελίδες,αλλά αξίζει!

Μάλιστα,σας ευχαριστώ.
Αυτό με τις 1000 σελίδες που λες θα το ψάξω προς το καλοκαίρι.Ακούγεται ωραίο πάντως. Μέχρι τότε θα κοιτάξω να πάρω κανένα από αυτά που προτείνει ο Χάρης.

Ένα απο τη σχολική βιβλιοθήκη για την ιατρική στο πέρασμα των αιώνων..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ένα απο τη σχολική βιβλιοθήκη για την ιατρική στο πέρασμα των αιώνων..
Μη μου πεις πως είναι αυτό από τις εκδόσεις Παρισιάνου, που έχει σαν πρέκταση του εξώφυλλου την πρώτη ακτινογραφία του χεριού της Κιουρί, με το δαχτυλίδι της;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back