who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Ο who έγραψε: #101 23-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Έχεις διαβάσει μήπως το "Ο Αγρότης Τζάιλς από το Χωριό"; Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν έχει τύχει Καλά, αυτό τον καιρό δεν έχω και καθόλου χρόνο. Εσύ το χεις διαβάσει? Αν το χεις διαβάσει για πες εντυπώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara Εκκολαπτόμενο μέλος Η antara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 00:32 Η antara έγραψε: #102 23-10-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από zip_unzip: Οι νυχτερίτες (Tommyknockers) του Stephen King.! Εκπληκτικό! Click για ανάπτυξη... Το διάβασα σε διακοπές. Καταπληκτικό θρίλερ. Λίγο αγριεύτηκα όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 18:26 Ο halvas έγραψε: #103 24-10-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από who: Όχι, δεν έχει τύχει Καλά, αυτό τον καιρό δεν έχω και καθόλου χρόνο. Εσύ το χεις διαβάσει? Αν το χεις διαβάσει για πες εντυπώσεις. Click για ανάπτυξη... Ναι το διάβασα όταν ήμουν μικρός και μου άρεσε. Δεν είναι για τη Μέση-Γη, είναι φανταστικό, όμως, και ίσως για μικρότερες ηλικίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 22:40 Η kambana έγραψε: #104 26-10-08 22:40 Λεώνη - Μαρία Πυλιώτη...Πραγματικό πολύ ωραίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 12:27 Η ~Λένα~ έγραψε: #105 27-10-08 12:27 διαβαζω τα τρια γουρουνακια...καλα ετσι καταπληκτικη υποθεση, ολο αγωνια!!!μολις το τελειωσω παω για την κοκκινοσκουφιτσα...αλλα δυστιχως ειναι μεγαλα σε μεγεθος και εργω πολυ να τα τελειωσω...ειδικα τα γουρουνακια τα εχω αρχισει απο 6 χρονων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:18 Η Hey Joy έγραψε: #106 27-10-08 23:18 Εγώ τέλειωσε μετά από 4 μήνες το "Το Άλικο και το Λευκό" του Michel Faber(καταπληκτικό, παρεπιπτόντως), και σήμερα πήγα και πήρα δύο. Το "Twilight", που το βρήκα τυχαία στα αγγλικά και δεν ήθελα να το αφήσω, θα βγει και ταινία και αν είναι να τη δω θέλω να το έχω διαβάσει. Μετά πήρα το "Να σου πω μια ιστορία", το οποίο πρέπει να είναι καταπληκτικό, με βλέπω να παίρνω και τα υπόλοιπα του Bucay.! Έχω και το "Εγχειρίδιο Βλακείας" του Διονύση Χαριτόπουλου που δεν έχω διαβάσει ακόμα και φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Επίσης θέλω να διαβάσω και το "11 Λεπτά" του Coelho επειδή είναι από τα λίγα δικά του που δεν έχω διαβάσει κ όλοι μου λένε ότι είναι τέλειο... Και θέλω να παραγγείλω και ένα του ίδιου που δεν έχει μεταφραστεί... Και φυσικά έχω αφήσει ένα του Yalom να περιμένει...... -.- Βασικά θέλω να διαβάσω τόσα που μπερδεύομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 03:14 Η ~kynthia έγραψε: #107 28-10-08 03:14 Yalooom! Αγαπάμε Yalom. Δίπλα στο κρεβάτι μου είναι του Yalom το 'Η μάνα και το νόημα της ζωής', αλλά είναι για μόστρα, το 'χω διαβάσει ήδη καμιά δεκαριά φορές. Χρειάζομαι εξόρμηση σε βιβλιοπωλείο επειγόντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 16:34 Η Χριστιάννα ^^: #108 31-10-08 16:34 Τελείωσα τον Παίχτη του Ντοστογιέφσκι και το 1984 του Όργουελ (πολύ ωραία και τα 2) κι έχω ξεκινήσει τα Θλιμμένα στάχια, του Λουντέμη... Επίσης διαβάζω κι ένα κόμιξ της vertigo, το sandman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 17:25 Ο explorer έγραψε: #109 31-10-08 17:25 Άνεμοι Πολέμου-Στίβεν Πρέσσφιλντ Φοβερός ο άτιμος.Έχει γράψει κι άλλα βιβλία σχετικά με Αρχαία Ελλάδα, και είναι όλα καταπληκτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:18 Η ~kynthia έγραψε: #110 31-10-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Τελείωσα τον Παίχτη του Ντοστογιέφσκι και το 1984 του Όργουελ (πολύ ωραία και τα 2) κι έχω ξεκινήσει τα Θλιμμένα στάχια, του Λουντέμη... Επίσης διαβάζω κι ένα κόμιξ της vertigo, το sandman Click για ανάπτυξη... Και τα τρία είναι ένα κι ένα, μπράβο! (τον Παίχτη δεν θυμάμαι μόνο) Το κόμικ δεν μου θυμίζει τίποτα, τι είναι περίπου; :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:07 Ο halvas έγραψε: #111 31-10-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Yalooom! Αγαπάμε Yalom. Δίπλα στο κρεβάτι μου είναι του Yalom το 'Η μάνα και το νόημα της ζωής', αλλά είναι για μόστρα, το 'χω διαβάσει ήδη καμιά δεκαριά φορές. Χρειάζομαι εξόρμηση σε βιβλιοπωλείο επειγόντως... Click για ανάπτυξη... Καλός πρέπει να είναι ο Yalom, απ' ότι ακούω. Λέω να διαβάσω κάποια στιγμή το "Όταν έκλαψε ο Νίτσε", αλλά που χρόνος τώρα με τις πανελλήνιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:10 Η lola_29 έγραψε: #112 31-10-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από nellufo: τι τελειο βιβλιο, το εχω διαβασει απειρες φορες,διαβασε και το "γευση πικραμυγδαλου" εξισου καταπληκτικο.. Click για ανάπτυξη... Τέλεια και τα δύο...:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από kambana: Λεώνη - Μαρία Πυλιώτη...Πραγματικό πολύ ωραίο... Click για ανάπτυξη... Εμένα με συγκίνησε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:14 Ο Ηλίας έγραψε: #113 31-10-08 22:14 Έχω ξεκινήσει το graphic novel Halo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:16 Η lola_29 έγραψε: #114 31-10-08 22:16 ΨΑΞΕ, ΨΑΞΕ δε θα το βρεις. Ο αδερφός σου επιβιβάστηκε στο τρενάκι του τρόμου...<= Αστυνομικό θρίλερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emmanuella Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η Emmanuella: #115 01-11-08 15:08 Στο ακρογυάλι της Ουτοπίας - Αλκυόνη Παπαδάκη ¨Λατρεύω την Κ. Αλκυόνη και τη σκέψη της ! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathnote Νεοφερμένο μέλος Η Πασχαλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Μονεμβασία (Λακωνία). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η deathnote: #116 09-11-08 23:38 3 ταυτόχρονα.Ξένη λογοτεχνία.Ρώσικη, Γερμανική και Σουηδική.Πανεύκολα (ψέμα μεγάλο αυτό) μικρά και πάνω απ'όλα σχετικά μεταξύ τους...(όλο ψέματα λέω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:27 Η Χριστιάννα ^^: #117 10-11-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Και τα τρία είναι ένα κι ένα, μπράβο! (τον Παίχτη δεν θυμάμαι μόνο) Το κόμικ δεν μου θυμίζει τίποτα, τι είναι περίπου; :xixi: Click για ανάπτυξη... O παίχτης είναι η ιστορία ενός ανθρώπου παθιασμένου με δύο μόνο πράγματα, τον τζόγο και μια γυναίκα :Ρ Όσο για το κομικ, αφορά τον Μορφέα (Morpheus ή Sandman ή Dream) και ουσιαστικά περιγράφεται η ζωή του, οι κόντρες του με τ'αδέρφια του (Dellirium, destiny κοκ) =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 22:00 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #118 19-11-08 22:00 ΜΑΡΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΕΛΟΙΖ ΤΖΑΡΒΙΣ ΜΑΚΚΡΟΥ RΟΜΑΝCΕ ΜΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΗΝ Τ ΧΑΣΕΤΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valia_92 Νεοφερμένο μέλος Η βαλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κασσάνδρεια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 20:48 Η valia_92 έγραψε: #119 20-11-08 20:48 Ελληνες οι γιοι των θεων(Γ.Καλογερακης) το βρηκα αναμεσα σε κατι παλια βιβλια της μανας μ... ειναι πολυ περιεργο.. μιλαει για εξωγηινους-θεους που ειχαν επισκευτει την γη παλιααααααα και οι αρχαιοι ελληνες το ηξεραν! και γενικα τετοιες παραφυσικες ιστοριες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Ο halvas έγραψε: #120 22-11-08 00:01 Μόλις τέλειωσα τα "Αιχμηρά Αντικείμενα" της Τζίλιαν Φλιν (πολύ καλό, το προτείνω:no1 και ξεκινάω τώρα το "μ.Χ." του Βασίλη Αλεξάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 490 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giorgos5002 Vera FNC_Sophia giannhs2001 mpimpika Geraldsaga charmander sophieee Angelikaaa Corfu kitty fortheloveofshizaya Sotiris 12 Scandal Martheos cinephilee PhysicsEnjoyer Atarax johnsala χημεια4λαιφ Salomon Jonas panosT436 Mistis tis erimou Searching Kafkinos BatGuin soleilst mikrosamiamidi jellojina bigguy eupalinaros matritgo ch2006 Dr.Katalyst someone123 Startx0 gianikit Drscientist thewitcher Ilikntas jYanniss foxypup m.b. Nala Aris_PaP09 Unboxholics Stelios1231 Ilias__ redpointer JohnOppie csg Βασιλης1234 katia.m SlimShady mirso panaman Dmzk elinamav Than003 EFAKIT Jauahahwiwisjs E.Z Helen06 giannis06 blissele Debugging_Daemon shuuu abyssiniancat korlef ang12_012 myrto karma Dina hello1234 American Economist Aggel0sss thepigod762 Morningstar danonito_kyr Liberta_ globglogabgalab Giorgkalo ck_chrysiis thecrazycretan bboys Theme rafaela11 ioanna2007 Μήτσος10 Nick_nt Lia 2006 physicscrazy A350 constansn Evenstar Memetchi suaimhneas Steliosgkougkou Hecticism Ness angela_k sotirislk07 chjan Albert.123 sophiaa theti1da EllieKal Alexecon1991 marpa Jacob123 Bleach_enjoyer marikakitsou16 bibliofagos Εριφύλη Ilovemycats27 feni Abiogenesis MrDna peter347 Gus Roger10 Viktor Mary Jane Dr. Gl. Luminous agg41 kost28 Maynard kiyoshi Τρελας123 Φινεύς math2arch neurogirl chrismpd Mhtsaras76 melmel demzz.dummy PanosApo ilal1200 ένας τυχαίος Wonderkid cannot_log_in 54321 phoni iiTzArismaltor_ Lifelong Learner panagiotis23 Αναστασία197 stee Maria_Xagorari loli AnnaRd allall1 Mary06 Μιχαήλ lenaki001 Παναγιώτης_Σ PanMoonlight lent000 arko Pharmacist01 Marianna.diamanti topg manozzz GiwrgosLxs SoyN Dionyshs1 eirinipap thenutritionist estrela P.Dam. aggorf Alessandra Eliza Jojo K Νικολινα Nic Papalitsas kasl178 Sofos Gerontas giannis05 αντιγονη. ειδήμων Specon suuuuiiii El_ GeorgePap2003 Lathy augustine QWERTY23 Obi-Wan Kenobi desperate-ambitious! ivannag Gcudfi Philologist Georgia096 Mewmaw Arianara S3 anna05 asterisx kleoniki05 Marcos.Kis jimis2001 fmarulezkd dmav Vicky13 pavlos1511 falsedream touloumpa KingOfPop hirasawayui featherfuck Στεφανος56 barkos an ordinary tenant rempelos42 New member oups snowy Super woman Sherlockina J.Cameron George_dr mpapa Meow Μαραθ22 VFD59 Marple cinnamongirl Citylights Kostakis45 Physicsstudent ggl Ace of Spades Jocaste fairyelly User2350 George.S ioanna06 Scott bruh_234 tsiobieman Eleni03 theodoraooo rosemary Pierre Bezukhov JasonPap Miranda32 ougka pougka eukleidhs1821 george777 Dora140303 Fanimaid123 Πληροφορικάριος Lider Georgekk panosveki Beautifulflowerr Ameliak Arvacon xakounaamatata nimbus Libertus George9989 T C Δημήτρης Ρ Griff mathboi n1ki20 !georgitsa! Sense Έμμα Slytherin Κλημεντίνη Coraline31 calliope Nefeloula Σωτηρία VasoGrimes TonyMontanaEse vetas FRT igeorgeoikonomo Jimmis18 theonewhoknocks nucomer Turtlestar Mendem mariakanelop tfghp aekaras 21 LidiaM paulkin94 το κοριτσι του μαη marakiloveee Panos34 ΘανάσοςG4 GiorgosAsi MALENAKI anastasia papa Cortes harry akritas imyrcarn KaterinaL Αλκης Κ. sweater weather ManinaK pacheiko Chris_Kon Manolo165 Steffie88 penelope97 edouardos No name Frank_Math Freddie Mercury Kleanth Galina PsychoGR SylviaP elena16 Μάρκος Βασίλης Γιώργος - Κόρινθος Mukumbura Νίνα alexrami Αριάνα123 tasost The best Serotonin Βλα D.a.i.s.y louminis Bgpanos Fanimaid Viedo Revekka StavMed Χριστιαννα marianna04 Ggpg stefan kristinbacktoschool gwgw_5 Unseen skygge Ιωάννα2 TommyMak ioannaion cynzp Rene2004 cel123 The Limit Does Not Exist Wrong Aria34 Άρτεμις Α. xristina11 Eva tslef8 Ryuzaki Earendil NightOwl civilian JoeDon uni77 Thanos_D olga123 PanosCh002 edweimaste jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από halvas: Έχεις διαβάσει μήπως το "Ο Αγρότης Τζάιλς από το Χωριό"; Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν έχει τύχει Καλά, αυτό τον καιρό δεν έχω και καθόλου χρόνο. Εσύ το χεις διαβάσει? Αν το χεις διαβάσει για πες εντυπώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antara Εκκολαπτόμενο μέλος Η antara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 00:32 Η antara έγραψε: #102 23-10-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από zip_unzip: Οι νυχτερίτες (Tommyknockers) του Stephen King.! Εκπληκτικό! Click για ανάπτυξη... Το διάβασα σε διακοπές. Καταπληκτικό θρίλερ. Λίγο αγριεύτηκα όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 18:26 Ο halvas έγραψε: #103 24-10-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από who: Όχι, δεν έχει τύχει Καλά, αυτό τον καιρό δεν έχω και καθόλου χρόνο. Εσύ το χεις διαβάσει? Αν το χεις διαβάσει για πες εντυπώσεις. Click για ανάπτυξη... Ναι το διάβασα όταν ήμουν μικρός και μου άρεσε. Δεν είναι για τη Μέση-Γη, είναι φανταστικό, όμως, και ίσως για μικρότερες ηλικίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 22:40 Η kambana έγραψε: #104 26-10-08 22:40 Λεώνη - Μαρία Πυλιώτη...Πραγματικό πολύ ωραίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 12:27 Η ~Λένα~ έγραψε: #105 27-10-08 12:27 διαβαζω τα τρια γουρουνακια...καλα ετσι καταπληκτικη υποθεση, ολο αγωνια!!!μολις το τελειωσω παω για την κοκκινοσκουφιτσα...αλλα δυστιχως ειναι μεγαλα σε μεγεθος και εργω πολυ να τα τελειωσω...ειδικα τα γουρουνακια τα εχω αρχισει απο 6 χρονων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:18 Η Hey Joy έγραψε: #106 27-10-08 23:18 Εγώ τέλειωσε μετά από 4 μήνες το "Το Άλικο και το Λευκό" του Michel Faber(καταπληκτικό, παρεπιπτόντως), και σήμερα πήγα και πήρα δύο. Το "Twilight", που το βρήκα τυχαία στα αγγλικά και δεν ήθελα να το αφήσω, θα βγει και ταινία και αν είναι να τη δω θέλω να το έχω διαβάσει. Μετά πήρα το "Να σου πω μια ιστορία", το οποίο πρέπει να είναι καταπληκτικό, με βλέπω να παίρνω και τα υπόλοιπα του Bucay.! Έχω και το "Εγχειρίδιο Βλακείας" του Διονύση Χαριτόπουλου που δεν έχω διαβάσει ακόμα και φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Επίσης θέλω να διαβάσω και το "11 Λεπτά" του Coelho επειδή είναι από τα λίγα δικά του που δεν έχω διαβάσει κ όλοι μου λένε ότι είναι τέλειο... Και θέλω να παραγγείλω και ένα του ίδιου που δεν έχει μεταφραστεί... Και φυσικά έχω αφήσει ένα του Yalom να περιμένει...... -.- Βασικά θέλω να διαβάσω τόσα που μπερδεύομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 03:14 Η ~kynthia έγραψε: #107 28-10-08 03:14 Yalooom! Αγαπάμε Yalom. Δίπλα στο κρεβάτι μου είναι του Yalom το 'Η μάνα και το νόημα της ζωής', αλλά είναι για μόστρα, το 'χω διαβάσει ήδη καμιά δεκαριά φορές. Χρειάζομαι εξόρμηση σε βιβλιοπωλείο επειγόντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 16:34 Η Χριστιάννα ^^: #108 31-10-08 16:34 Τελείωσα τον Παίχτη του Ντοστογιέφσκι και το 1984 του Όργουελ (πολύ ωραία και τα 2) κι έχω ξεκινήσει τα Θλιμμένα στάχια, του Λουντέμη... Επίσης διαβάζω κι ένα κόμιξ της vertigo, το sandman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 17:25 Ο explorer έγραψε: #109 31-10-08 17:25 Άνεμοι Πολέμου-Στίβεν Πρέσσφιλντ Φοβερός ο άτιμος.Έχει γράψει κι άλλα βιβλία σχετικά με Αρχαία Ελλάδα, και είναι όλα καταπληκτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:18 Η ~kynthia έγραψε: #110 31-10-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Τελείωσα τον Παίχτη του Ντοστογιέφσκι και το 1984 του Όργουελ (πολύ ωραία και τα 2) κι έχω ξεκινήσει τα Θλιμμένα στάχια, του Λουντέμη... Επίσης διαβάζω κι ένα κόμιξ της vertigo, το sandman Click για ανάπτυξη... Και τα τρία είναι ένα κι ένα, μπράβο! (τον Παίχτη δεν θυμάμαι μόνο) Το κόμικ δεν μου θυμίζει τίποτα, τι είναι περίπου; :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:07 Ο halvas έγραψε: #111 31-10-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Yalooom! Αγαπάμε Yalom. Δίπλα στο κρεβάτι μου είναι του Yalom το 'Η μάνα και το νόημα της ζωής', αλλά είναι για μόστρα, το 'χω διαβάσει ήδη καμιά δεκαριά φορές. Χρειάζομαι εξόρμηση σε βιβλιοπωλείο επειγόντως... Click για ανάπτυξη... Καλός πρέπει να είναι ο Yalom, απ' ότι ακούω. Λέω να διαβάσω κάποια στιγμή το "Όταν έκλαψε ο Νίτσε", αλλά που χρόνος τώρα με τις πανελλήνιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:10 Η lola_29 έγραψε: #112 31-10-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από nellufo: τι τελειο βιβλιο, το εχω διαβασει απειρες φορες,διαβασε και το "γευση πικραμυγδαλου" εξισου καταπληκτικο.. Click για ανάπτυξη... Τέλεια και τα δύο...:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από kambana: Λεώνη - Μαρία Πυλιώτη...Πραγματικό πολύ ωραίο... Click για ανάπτυξη... Εμένα με συγκίνησε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:14 Ο Ηλίας έγραψε: #113 31-10-08 22:14 Έχω ξεκινήσει το graphic novel Halo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:16 Η lola_29 έγραψε: #114 31-10-08 22:16 ΨΑΞΕ, ΨΑΞΕ δε θα το βρεις. Ο αδερφός σου επιβιβάστηκε στο τρενάκι του τρόμου...<= Αστυνομικό θρίλερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emmanuella Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η Emmanuella: #115 01-11-08 15:08 Στο ακρογυάλι της Ουτοπίας - Αλκυόνη Παπαδάκη ¨Λατρεύω την Κ. Αλκυόνη και τη σκέψη της ! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathnote Νεοφερμένο μέλος Η Πασχαλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Μονεμβασία (Λακωνία). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η deathnote: #116 09-11-08 23:38 3 ταυτόχρονα.Ξένη λογοτεχνία.Ρώσικη, Γερμανική και Σουηδική.Πανεύκολα (ψέμα μεγάλο αυτό) μικρά και πάνω απ'όλα σχετικά μεταξύ τους...(όλο ψέματα λέω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:27 Η Χριστιάννα ^^: #117 10-11-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Και τα τρία είναι ένα κι ένα, μπράβο! (τον Παίχτη δεν θυμάμαι μόνο) Το κόμικ δεν μου θυμίζει τίποτα, τι είναι περίπου; :xixi: Click για ανάπτυξη... O παίχτης είναι η ιστορία ενός ανθρώπου παθιασμένου με δύο μόνο πράγματα, τον τζόγο και μια γυναίκα :Ρ Όσο για το κομικ, αφορά τον Μορφέα (Morpheus ή Sandman ή Dream) και ουσιαστικά περιγράφεται η ζωή του, οι κόντρες του με τ'αδέρφια του (Dellirium, destiny κοκ) =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 22:00 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #118 19-11-08 22:00 ΜΑΡΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΕΛΟΙΖ ΤΖΑΡΒΙΣ ΜΑΚΚΡΟΥ RΟΜΑΝCΕ ΜΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΗΝ Τ ΧΑΣΕΤΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valia_92 Νεοφερμένο μέλος Η βαλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κασσάνδρεια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 20:48 Η valia_92 έγραψε: #119 20-11-08 20:48 Ελληνες οι γιοι των θεων(Γ.Καλογερακης) το βρηκα αναμεσα σε κατι παλια βιβλια της μανας μ... ειναι πολυ περιεργο.. μιλαει για εξωγηινους-θεους που ειχαν επισκευτει την γη παλιααααααα και οι αρχαιοι ελληνες το ηξεραν! και γενικα τετοιες παραφυσικες ιστοριες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Ο halvas έγραψε: #120 22-11-08 00:01 Μόλις τέλειωσα τα "Αιχμηρά Αντικείμενα" της Τζίλιαν Φλιν (πολύ καλό, το προτείνω:no1 και ξεκινάω τώρα το "μ.Χ." του Βασίλη Αλεξάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 490 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giorgos5002 Vera FNC_Sophia giannhs2001 mpimpika Geraldsaga charmander sophieee Angelikaaa Corfu kitty fortheloveofshizaya Sotiris 12 Scandal Martheos cinephilee PhysicsEnjoyer Atarax johnsala χημεια4λαιφ Salomon Jonas panosT436 Mistis tis erimou Searching Kafkinos BatGuin soleilst mikrosamiamidi jellojina bigguy eupalinaros matritgo ch2006 Dr.Katalyst someone123 Startx0 gianikit Drscientist thewitcher Ilikntas jYanniss foxypup m.b. Nala Aris_PaP09 Unboxholics Stelios1231 Ilias__ redpointer JohnOppie csg Βασιλης1234 katia.m SlimShady mirso panaman Dmzk elinamav Than003 EFAKIT Jauahahwiwisjs E.Z Helen06 giannis06 blissele Debugging_Daemon shuuu abyssiniancat korlef ang12_012 myrto karma Dina hello1234 American Economist Aggel0sss thepigod762 Morningstar danonito_kyr Liberta_ globglogabgalab Giorgkalo ck_chrysiis thecrazycretan bboys Theme rafaela11 ioanna2007 Μήτσος10 Nick_nt Lia 2006 physicscrazy A350 constansn Evenstar Memetchi suaimhneas Steliosgkougkou Hecticism Ness angela_k sotirislk07 chjan Albert.123 sophiaa theti1da EllieKal Alexecon1991 marpa Jacob123 Bleach_enjoyer marikakitsou16 bibliofagos Εριφύλη Ilovemycats27 feni Abiogenesis MrDna peter347 Gus Roger10 Viktor Mary Jane Dr. Gl. Luminous agg41 kost28 Maynard kiyoshi Τρελας123 Φινεύς math2arch neurogirl chrismpd Mhtsaras76 melmel demzz.dummy PanosApo ilal1200 ένας τυχαίος Wonderkid cannot_log_in 54321 phoni iiTzArismaltor_ Lifelong Learner panagiotis23 Αναστασία197 stee Maria_Xagorari loli AnnaRd allall1 Mary06 Μιχαήλ lenaki001 Παναγιώτης_Σ PanMoonlight lent000 arko Pharmacist01 Marianna.diamanti topg manozzz GiwrgosLxs SoyN Dionyshs1 eirinipap thenutritionist estrela P.Dam. aggorf Alessandra Eliza Jojo K Νικολινα Nic Papalitsas kasl178 Sofos Gerontas giannis05 αντιγονη. ειδήμων Specon suuuuiiii El_ GeorgePap2003 Lathy augustine QWERTY23 Obi-Wan Kenobi desperate-ambitious! ivannag Gcudfi Philologist Georgia096 Mewmaw Arianara S3 anna05 asterisx kleoniki05 Marcos.Kis jimis2001 fmarulezkd dmav Vicky13 pavlos1511 falsedream touloumpa KingOfPop hirasawayui featherfuck Στεφανος56 barkos an ordinary tenant rempelos42 New member oups snowy Super woman Sherlockina J.Cameron George_dr mpapa Meow Μαραθ22 VFD59 Marple cinnamongirl Citylights Kostakis45 Physicsstudent ggl Ace of Spades Jocaste fairyelly User2350 George.S ioanna06 Scott bruh_234 tsiobieman Eleni03 theodoraooo rosemary Pierre Bezukhov JasonPap Miranda32 ougka pougka eukleidhs1821 george777 Dora140303 Fanimaid123 Πληροφορικάριος Lider Georgekk panosveki Beautifulflowerr Ameliak Arvacon xakounaamatata nimbus Libertus George9989 T C Δημήτρης Ρ Griff mathboi n1ki20 !georgitsa! Sense Έμμα Slytherin Κλημεντίνη Coraline31 calliope Nefeloula Σωτηρία VasoGrimes TonyMontanaEse vetas FRT igeorgeoikonomo Jimmis18 theonewhoknocks nucomer Turtlestar Mendem mariakanelop tfghp aekaras 21 LidiaM paulkin94 το κοριτσι του μαη marakiloveee Panos34 ΘανάσοςG4 GiorgosAsi MALENAKI anastasia papa Cortes harry akritas imyrcarn KaterinaL Αλκης Κ. sweater weather ManinaK pacheiko Chris_Kon Manolo165 Steffie88 penelope97 edouardos No name Frank_Math Freddie Mercury Kleanth Galina PsychoGR SylviaP elena16 Μάρκος Βασίλης Γιώργος - Κόρινθος Mukumbura Νίνα alexrami Αριάνα123 tasost The best Serotonin Βλα D.a.i.s.y louminis Bgpanos Fanimaid Viedo Revekka StavMed Χριστιαννα marianna04 Ggpg stefan kristinbacktoschool gwgw_5 Unseen skygge Ιωάννα2 TommyMak ioannaion cynzp Rene2004 cel123 The Limit Does Not Exist Wrong Aria34 Άρτεμις Α. xristina11 Eva tslef8 Ryuzaki Earendil NightOwl civilian JoeDon uni77 Thanos_D olga123 PanosCh002 edweimaste jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zip_unzip: Οι νυχτερίτες (Tommyknockers) του Stephen King.! Εκπληκτικό! Click για ανάπτυξη... Το διάβασα σε διακοπές. Καταπληκτικό θρίλερ. Λίγο αγριεύτηκα όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 18:26 Ο halvas έγραψε: #103 24-10-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από who: Όχι, δεν έχει τύχει Καλά, αυτό τον καιρό δεν έχω και καθόλου χρόνο. Εσύ το χεις διαβάσει? Αν το χεις διαβάσει για πες εντυπώσεις. Click για ανάπτυξη... Ναι το διάβασα όταν ήμουν μικρός και μου άρεσε. Δεν είναι για τη Μέση-Γη, είναι φανταστικό, όμως, και ίσως για μικρότερες ηλικίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 22:40 Η kambana έγραψε: #104 26-10-08 22:40 Λεώνη - Μαρία Πυλιώτη...Πραγματικό πολύ ωραίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 12:27 Η ~Λένα~ έγραψε: #105 27-10-08 12:27 διαβαζω τα τρια γουρουνακια...καλα ετσι καταπληκτικη υποθεση, ολο αγωνια!!!μολις το τελειωσω παω για την κοκκινοσκουφιτσα...αλλα δυστιχως ειναι μεγαλα σε μεγεθος και εργω πολυ να τα τελειωσω...ειδικα τα γουρουνακια τα εχω αρχισει απο 6 χρονων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:18 Η Hey Joy έγραψε: #106 27-10-08 23:18 Εγώ τέλειωσε μετά από 4 μήνες το "Το Άλικο και το Λευκό" του Michel Faber(καταπληκτικό, παρεπιπτόντως), και σήμερα πήγα και πήρα δύο. Το "Twilight", που το βρήκα τυχαία στα αγγλικά και δεν ήθελα να το αφήσω, θα βγει και ταινία και αν είναι να τη δω θέλω να το έχω διαβάσει. Μετά πήρα το "Να σου πω μια ιστορία", το οποίο πρέπει να είναι καταπληκτικό, με βλέπω να παίρνω και τα υπόλοιπα του Bucay.! Έχω και το "Εγχειρίδιο Βλακείας" του Διονύση Χαριτόπουλου που δεν έχω διαβάσει ακόμα και φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Επίσης θέλω να διαβάσω και το "11 Λεπτά" του Coelho επειδή είναι από τα λίγα δικά του που δεν έχω διαβάσει κ όλοι μου λένε ότι είναι τέλειο... Και θέλω να παραγγείλω και ένα του ίδιου που δεν έχει μεταφραστεί... Και φυσικά έχω αφήσει ένα του Yalom να περιμένει...... -.- Βασικά θέλω να διαβάσω τόσα που μπερδεύομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 03:14 Η ~kynthia έγραψε: #107 28-10-08 03:14 Yalooom! Αγαπάμε Yalom. Δίπλα στο κρεβάτι μου είναι του Yalom το 'Η μάνα και το νόημα της ζωής', αλλά είναι για μόστρα, το 'χω διαβάσει ήδη καμιά δεκαριά φορές. Χρειάζομαι εξόρμηση σε βιβλιοπωλείο επειγόντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 16:34 Η Χριστιάννα ^^: #108 31-10-08 16:34 Τελείωσα τον Παίχτη του Ντοστογιέφσκι και το 1984 του Όργουελ (πολύ ωραία και τα 2) κι έχω ξεκινήσει τα Θλιμμένα στάχια, του Λουντέμη... Επίσης διαβάζω κι ένα κόμιξ της vertigo, το sandman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 17:25 Ο explorer έγραψε: #109 31-10-08 17:25 Άνεμοι Πολέμου-Στίβεν Πρέσσφιλντ Φοβερός ο άτιμος.Έχει γράψει κι άλλα βιβλία σχετικά με Αρχαία Ελλάδα, και είναι όλα καταπληκτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:18 Η ~kynthia έγραψε: #110 31-10-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Τελείωσα τον Παίχτη του Ντοστογιέφσκι και το 1984 του Όργουελ (πολύ ωραία και τα 2) κι έχω ξεκινήσει τα Θλιμμένα στάχια, του Λουντέμη... Επίσης διαβάζω κι ένα κόμιξ της vertigo, το sandman Click για ανάπτυξη... Και τα τρία είναι ένα κι ένα, μπράβο! (τον Παίχτη δεν θυμάμαι μόνο) Το κόμικ δεν μου θυμίζει τίποτα, τι είναι περίπου; :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:07 Ο halvas έγραψε: #111 31-10-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Yalooom! Αγαπάμε Yalom. Δίπλα στο κρεβάτι μου είναι του Yalom το 'Η μάνα και το νόημα της ζωής', αλλά είναι για μόστρα, το 'χω διαβάσει ήδη καμιά δεκαριά φορές. Χρειάζομαι εξόρμηση σε βιβλιοπωλείο επειγόντως... Click για ανάπτυξη... Καλός πρέπει να είναι ο Yalom, απ' ότι ακούω. Λέω να διαβάσω κάποια στιγμή το "Όταν έκλαψε ο Νίτσε", αλλά που χρόνος τώρα με τις πανελλήνιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:10 Η lola_29 έγραψε: #112 31-10-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από nellufo: τι τελειο βιβλιο, το εχω διαβασει απειρες φορες,διαβασε και το "γευση πικραμυγδαλου" εξισου καταπληκτικο.. Click για ανάπτυξη... Τέλεια και τα δύο...:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από kambana: Λεώνη - Μαρία Πυλιώτη...Πραγματικό πολύ ωραίο... Click για ανάπτυξη... Εμένα με συγκίνησε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:14 Ο Ηλίας έγραψε: #113 31-10-08 22:14 Έχω ξεκινήσει το graphic novel Halo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:16 Η lola_29 έγραψε: #114 31-10-08 22:16 ΨΑΞΕ, ΨΑΞΕ δε θα το βρεις. Ο αδερφός σου επιβιβάστηκε στο τρενάκι του τρόμου...<= Αστυνομικό θρίλερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emmanuella Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η Emmanuella: #115 01-11-08 15:08 Στο ακρογυάλι της Ουτοπίας - Αλκυόνη Παπαδάκη ¨Λατρεύω την Κ. Αλκυόνη και τη σκέψη της ! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathnote Νεοφερμένο μέλος Η Πασχαλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Μονεμβασία (Λακωνία). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η deathnote: #116 09-11-08 23:38 3 ταυτόχρονα.Ξένη λογοτεχνία.Ρώσικη, Γερμανική και Σουηδική.Πανεύκολα (ψέμα μεγάλο αυτό) μικρά και πάνω απ'όλα σχετικά μεταξύ τους...(όλο ψέματα λέω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:27 Η Χριστιάννα ^^: #117 10-11-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Και τα τρία είναι ένα κι ένα, μπράβο! (τον Παίχτη δεν θυμάμαι μόνο) Το κόμικ δεν μου θυμίζει τίποτα, τι είναι περίπου; :xixi: Click για ανάπτυξη... O παίχτης είναι η ιστορία ενός ανθρώπου παθιασμένου με δύο μόνο πράγματα, τον τζόγο και μια γυναίκα :Ρ Όσο για το κομικ, αφορά τον Μορφέα (Morpheus ή Sandman ή Dream) και ουσιαστικά περιγράφεται η ζωή του, οι κόντρες του με τ'αδέρφια του (Dellirium, destiny κοκ) =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 22:00 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #118 19-11-08 22:00 ΜΑΡΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΕΛΟΙΖ ΤΖΑΡΒΙΣ ΜΑΚΚΡΟΥ RΟΜΑΝCΕ ΜΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΗΝ Τ ΧΑΣΕΤΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valia_92 Νεοφερμένο μέλος Η βαλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κασσάνδρεια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 20:48 Η valia_92 έγραψε: #119 20-11-08 20:48 Ελληνες οι γιοι των θεων(Γ.Καλογερακης) το βρηκα αναμεσα σε κατι παλια βιβλια της μανας μ... ειναι πολυ περιεργο.. μιλαει για εξωγηινους-θεους που ειχαν επισκευτει την γη παλιααααααα και οι αρχαιοι ελληνες το ηξεραν! και γενικα τετοιες παραφυσικες ιστοριες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Ο halvas έγραψε: #120 22-11-08 00:01 Μόλις τέλειωσα τα "Αιχμηρά Αντικείμενα" της Τζίλιαν Φλιν (πολύ καλό, το προτείνω:no1 και ξεκινάω τώρα το "μ.Χ." του Βασίλη Αλεξάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 490 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giorgos5002 Vera FNC_Sophia giannhs2001 mpimpika Geraldsaga charmander sophieee Angelikaaa Corfu kitty fortheloveofshizaya Sotiris 12 Scandal Martheos cinephilee PhysicsEnjoyer Atarax johnsala χημεια4λαιφ Salomon Jonas panosT436 Mistis tis erimou Searching Kafkinos BatGuin soleilst mikrosamiamidi jellojina bigguy eupalinaros matritgo ch2006 Dr.Katalyst someone123 Startx0 gianikit Drscientist thewitcher Ilikntas jYanniss foxypup m.b. Nala Aris_PaP09 Unboxholics Stelios1231 Ilias__ redpointer JohnOppie csg Βασιλης1234 katia.m SlimShady mirso panaman Dmzk elinamav Than003 EFAKIT Jauahahwiwisjs E.Z Helen06 giannis06 blissele Debugging_Daemon shuuu abyssiniancat korlef ang12_012 myrto karma Dina hello1234 American Economist Aggel0sss thepigod762 Morningstar danonito_kyr Liberta_ globglogabgalab Giorgkalo ck_chrysiis thecrazycretan bboys Theme rafaela11 ioanna2007 Μήτσος10 Nick_nt Lia 2006 physicscrazy A350 constansn Evenstar Memetchi suaimhneas Steliosgkougkou Hecticism Ness angela_k sotirislk07 chjan Albert.123 sophiaa theti1da EllieKal Alexecon1991 marpa Jacob123 Bleach_enjoyer marikakitsou16 bibliofagos Εριφύλη Ilovemycats27 feni Abiogenesis MrDna peter347 Gus Roger10 Viktor Mary Jane Dr. Gl. Luminous agg41 kost28 Maynard kiyoshi Τρελας123 Φινεύς math2arch neurogirl chrismpd Mhtsaras76 melmel demzz.dummy PanosApo ilal1200 ένας τυχαίος Wonderkid cannot_log_in 54321 phoni iiTzArismaltor_ Lifelong Learner panagiotis23 Αναστασία197 stee Maria_Xagorari loli AnnaRd allall1 Mary06 Μιχαήλ lenaki001 Παναγιώτης_Σ PanMoonlight lent000 arko Pharmacist01 Marianna.diamanti topg manozzz GiwrgosLxs SoyN Dionyshs1 eirinipap thenutritionist estrela P.Dam. aggorf Alessandra Eliza Jojo K Νικολινα Nic Papalitsas kasl178 Sofos Gerontas giannis05 αντιγονη. ειδήμων Specon suuuuiiii El_ GeorgePap2003 Lathy augustine QWERTY23 Obi-Wan Kenobi desperate-ambitious! ivannag Gcudfi Philologist Georgia096 Mewmaw Arianara S3 anna05 asterisx kleoniki05 Marcos.Kis jimis2001 fmarulezkd dmav Vicky13 pavlos1511 falsedream touloumpa KingOfPop hirasawayui featherfuck Στεφανος56 barkos an ordinary tenant rempelos42 New member oups snowy Super woman Sherlockina J.Cameron George_dr mpapa Meow Μαραθ22 VFD59 Marple cinnamongirl Citylights Kostakis45 Physicsstudent ggl Ace of Spades Jocaste fairyelly User2350 George.S ioanna06 Scott bruh_234 tsiobieman Eleni03 theodoraooo rosemary Pierre Bezukhov JasonPap Miranda32 ougka pougka eukleidhs1821 george777 Dora140303 Fanimaid123 Πληροφορικάριος Lider Georgekk panosveki Beautifulflowerr Ameliak Arvacon xakounaamatata nimbus Libertus George9989 T C Δημήτρης Ρ Griff mathboi n1ki20 !georgitsa! Sense Έμμα Slytherin Κλημεντίνη Coraline31 calliope Nefeloula Σωτηρία VasoGrimes TonyMontanaEse vetas FRT igeorgeoikonomo Jimmis18 theonewhoknocks nucomer Turtlestar Mendem mariakanelop tfghp aekaras 21 LidiaM paulkin94 το κοριτσι του μαη marakiloveee Panos34 ΘανάσοςG4 GiorgosAsi MALENAKI anastasia papa Cortes harry akritas imyrcarn KaterinaL Αλκης Κ. sweater weather ManinaK pacheiko Chris_Kon Manolo165 Steffie88 penelope97 edouardos No name Frank_Math Freddie Mercury Kleanth Galina PsychoGR SylviaP elena16 Μάρκος Βασίλης Γιώργος - Κόρινθος Mukumbura Νίνα alexrami Αριάνα123 tasost The best Serotonin Βλα D.a.i.s.y louminis Bgpanos Fanimaid Viedo Revekka StavMed Χριστιαννα marianna04 Ggpg stefan kristinbacktoschool gwgw_5 Unseen skygge Ιωάννα2 TommyMak ioannaion cynzp Rene2004 cel123 The Limit Does Not Exist Wrong Aria34 Άρτεμις Α. xristina11 Eva tslef8 Ryuzaki Earendil NightOwl civilian JoeDon uni77 Thanos_D olga123 PanosCh002 edweimaste jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από who: Όχι, δεν έχει τύχει Καλά, αυτό τον καιρό δεν έχω και καθόλου χρόνο. Εσύ το χεις διαβάσει? Αν το χεις διαβάσει για πες εντυπώσεις. Click για ανάπτυξη... Ναι το διάβασα όταν ήμουν μικρός και μου άρεσε. Δεν είναι για τη Μέση-Γη, είναι φανταστικό, όμως, και ίσως για μικρότερες ηλικίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 22:40 Η kambana έγραψε: #104 26-10-08 22:40 Λεώνη - Μαρία Πυλιώτη...Πραγματικό πολύ ωραίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 12:27 Η ~Λένα~ έγραψε: #105 27-10-08 12:27 διαβαζω τα τρια γουρουνακια...καλα ετσι καταπληκτικη υποθεση, ολο αγωνια!!!μολις το τελειωσω παω για την κοκκινοσκουφιτσα...αλλα δυστιχως ειναι μεγαλα σε μεγεθος και εργω πολυ να τα τελειωσω...ειδικα τα γουρουνακια τα εχω αρχισει απο 6 χρονων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:18 Η Hey Joy έγραψε: #106 27-10-08 23:18 Εγώ τέλειωσε μετά από 4 μήνες το "Το Άλικο και το Λευκό" του Michel Faber(καταπληκτικό, παρεπιπτόντως), και σήμερα πήγα και πήρα δύο. Το "Twilight", που το βρήκα τυχαία στα αγγλικά και δεν ήθελα να το αφήσω, θα βγει και ταινία και αν είναι να τη δω θέλω να το έχω διαβάσει. Μετά πήρα το "Να σου πω μια ιστορία", το οποίο πρέπει να είναι καταπληκτικό, με βλέπω να παίρνω και τα υπόλοιπα του Bucay.! Έχω και το "Εγχειρίδιο Βλακείας" του Διονύση Χαριτόπουλου που δεν έχω διαβάσει ακόμα και φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Επίσης θέλω να διαβάσω και το "11 Λεπτά" του Coelho επειδή είναι από τα λίγα δικά του που δεν έχω διαβάσει κ όλοι μου λένε ότι είναι τέλειο... Και θέλω να παραγγείλω και ένα του ίδιου που δεν έχει μεταφραστεί... Και φυσικά έχω αφήσει ένα του Yalom να περιμένει...... -.- Βασικά θέλω να διαβάσω τόσα που μπερδεύομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 03:14 Η ~kynthia έγραψε: #107 28-10-08 03:14 Yalooom! Αγαπάμε Yalom. Δίπλα στο κρεβάτι μου είναι του Yalom το 'Η μάνα και το νόημα της ζωής', αλλά είναι για μόστρα, το 'χω διαβάσει ήδη καμιά δεκαριά φορές. Χρειάζομαι εξόρμηση σε βιβλιοπωλείο επειγόντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 16:34 Η Χριστιάννα ^^: #108 31-10-08 16:34 Τελείωσα τον Παίχτη του Ντοστογιέφσκι και το 1984 του Όργουελ (πολύ ωραία και τα 2) κι έχω ξεκινήσει τα Θλιμμένα στάχια, του Λουντέμη... Επίσης διαβάζω κι ένα κόμιξ της vertigo, το sandman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 17:25 Ο explorer έγραψε: #109 31-10-08 17:25 Άνεμοι Πολέμου-Στίβεν Πρέσσφιλντ Φοβερός ο άτιμος.Έχει γράψει κι άλλα βιβλία σχετικά με Αρχαία Ελλάδα, και είναι όλα καταπληκτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:18 Η ~kynthia έγραψε: #110 31-10-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Τελείωσα τον Παίχτη του Ντοστογιέφσκι και το 1984 του Όργουελ (πολύ ωραία και τα 2) κι έχω ξεκινήσει τα Θλιμμένα στάχια, του Λουντέμη... Επίσης διαβάζω κι ένα κόμιξ της vertigo, το sandman Click για ανάπτυξη... Και τα τρία είναι ένα κι ένα, μπράβο! (τον Παίχτη δεν θυμάμαι μόνο) Το κόμικ δεν μου θυμίζει τίποτα, τι είναι περίπου; :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:07 Ο halvas έγραψε: #111 31-10-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Yalooom! Αγαπάμε Yalom. Δίπλα στο κρεβάτι μου είναι του Yalom το 'Η μάνα και το νόημα της ζωής', αλλά είναι για μόστρα, το 'χω διαβάσει ήδη καμιά δεκαριά φορές. Χρειάζομαι εξόρμηση σε βιβλιοπωλείο επειγόντως... Click για ανάπτυξη... Καλός πρέπει να είναι ο Yalom, απ' ότι ακούω. Λέω να διαβάσω κάποια στιγμή το "Όταν έκλαψε ο Νίτσε", αλλά που χρόνος τώρα με τις πανελλήνιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:10 Η lola_29 έγραψε: #112 31-10-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από nellufo: τι τελειο βιβλιο, το εχω διαβασει απειρες φορες,διαβασε και το "γευση πικραμυγδαλου" εξισου καταπληκτικο.. Click για ανάπτυξη... Τέλεια και τα δύο...:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από kambana: Λεώνη - Μαρία Πυλιώτη...Πραγματικό πολύ ωραίο... Click για ανάπτυξη... Εμένα με συγκίνησε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:14 Ο Ηλίας έγραψε: #113 31-10-08 22:14 Έχω ξεκινήσει το graphic novel Halo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:16 Η lola_29 έγραψε: #114 31-10-08 22:16 ΨΑΞΕ, ΨΑΞΕ δε θα το βρεις. Ο αδερφός σου επιβιβάστηκε στο τρενάκι του τρόμου...<= Αστυνομικό θρίλερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emmanuella Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η Emmanuella: #115 01-11-08 15:08 Στο ακρογυάλι της Ουτοπίας - Αλκυόνη Παπαδάκη ¨Λατρεύω την Κ. Αλκυόνη και τη σκέψη της ! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathnote Νεοφερμένο μέλος Η Πασχαλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Μονεμβασία (Λακωνία). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η deathnote: #116 09-11-08 23:38 3 ταυτόχρονα.Ξένη λογοτεχνία.Ρώσικη, Γερμανική και Σουηδική.Πανεύκολα (ψέμα μεγάλο αυτό) μικρά και πάνω απ'όλα σχετικά μεταξύ τους...(όλο ψέματα λέω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:27 Η Χριστιάννα ^^: #117 10-11-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Και τα τρία είναι ένα κι ένα, μπράβο! (τον Παίχτη δεν θυμάμαι μόνο) Το κόμικ δεν μου θυμίζει τίποτα, τι είναι περίπου; :xixi: Click για ανάπτυξη... O παίχτης είναι η ιστορία ενός ανθρώπου παθιασμένου με δύο μόνο πράγματα, τον τζόγο και μια γυναίκα :Ρ Όσο για το κομικ, αφορά τον Μορφέα (Morpheus ή Sandman ή Dream) και ουσιαστικά περιγράφεται η ζωή του, οι κόντρες του με τ'αδέρφια του (Dellirium, destiny κοκ) =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 22:00 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #118 19-11-08 22:00 ΜΑΡΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΕΛΟΙΖ ΤΖΑΡΒΙΣ ΜΑΚΚΡΟΥ RΟΜΑΝCΕ ΜΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΗΝ Τ ΧΑΣΕΤΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valia_92 Νεοφερμένο μέλος Η βαλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κασσάνδρεια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 20:48 Η valia_92 έγραψε: #119 20-11-08 20:48 Ελληνες οι γιοι των θεων(Γ.Καλογερακης) το βρηκα αναμεσα σε κατι παλια βιβλια της μανας μ... ειναι πολυ περιεργο.. μιλαει για εξωγηινους-θεους που ειχαν επισκευτει την γη παλιααααααα και οι αρχαιοι ελληνες το ηξεραν! και γενικα τετοιες παραφυσικες ιστοριες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Ο halvas έγραψε: #120 22-11-08 00:01 Μόλις τέλειωσα τα "Αιχμηρά Αντικείμενα" της Τζίλιαν Φλιν (πολύ καλό, το προτείνω:no1 και ξεκινάω τώρα το "μ.Χ." του Βασίλη Αλεξάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 490 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giorgos5002 Vera FNC_Sophia giannhs2001 mpimpika Geraldsaga charmander sophieee Angelikaaa Corfu kitty fortheloveofshizaya Sotiris 12 Scandal Martheos cinephilee PhysicsEnjoyer Atarax johnsala χημεια4λαιφ Salomon Jonas panosT436 Mistis tis erimou Searching Kafkinos BatGuin soleilst mikrosamiamidi jellojina bigguy eupalinaros matritgo ch2006 Dr.Katalyst someone123 Startx0 gianikit Drscientist thewitcher Ilikntas jYanniss foxypup m.b. Nala Aris_PaP09 Unboxholics Stelios1231 Ilias__ redpointer JohnOppie csg Βασιλης1234 katia.m SlimShady mirso panaman Dmzk elinamav Than003 EFAKIT Jauahahwiwisjs E.Z Helen06 giannis06 blissele Debugging_Daemon shuuu abyssiniancat korlef ang12_012 myrto karma Dina hello1234 American Economist Aggel0sss thepigod762 Morningstar danonito_kyr Liberta_ globglogabgalab Giorgkalo ck_chrysiis thecrazycretan bboys Theme rafaela11 ioanna2007 Μήτσος10 Nick_nt Lia 2006 physicscrazy A350 constansn Evenstar Memetchi suaimhneas Steliosgkougkou Hecticism Ness angela_k sotirislk07 chjan Albert.123 sophiaa theti1da EllieKal Alexecon1991 marpa Jacob123 Bleach_enjoyer marikakitsou16 bibliofagos Εριφύλη Ilovemycats27 feni Abiogenesis MrDna peter347 Gus Roger10 Viktor Mary Jane Dr. Gl. Luminous agg41 kost28 Maynard kiyoshi Τρελας123 Φινεύς math2arch neurogirl chrismpd Mhtsaras76 melmel demzz.dummy PanosApo ilal1200 ένας τυχαίος Wonderkid cannot_log_in 54321 phoni iiTzArismaltor_ Lifelong Learner panagiotis23 Αναστασία197 stee Maria_Xagorari loli AnnaRd allall1 Mary06 Μιχαήλ lenaki001 Παναγιώτης_Σ PanMoonlight lent000 arko Pharmacist01 Marianna.diamanti topg manozzz GiwrgosLxs SoyN Dionyshs1 eirinipap thenutritionist estrela P.Dam. aggorf Alessandra Eliza Jojo K Νικολινα Nic Papalitsas kasl178 Sofos Gerontas giannis05 αντιγονη. ειδήμων Specon suuuuiiii El_ GeorgePap2003 Lathy augustine QWERTY23 Obi-Wan Kenobi desperate-ambitious! ivannag Gcudfi Philologist Georgia096 Mewmaw Arianara S3 anna05 asterisx kleoniki05 Marcos.Kis jimis2001 fmarulezkd dmav Vicky13 pavlos1511 falsedream touloumpa KingOfPop hirasawayui featherfuck Στεφανος56 barkos an ordinary tenant rempelos42 New member oups snowy Super woman Sherlockina J.Cameron George_dr mpapa Meow Μαραθ22 VFD59 Marple cinnamongirl Citylights Kostakis45 Physicsstudent ggl Ace of Spades Jocaste fairyelly User2350 George.S ioanna06 Scott bruh_234 tsiobieman Eleni03 theodoraooo rosemary Pierre Bezukhov JasonPap Miranda32 ougka pougka eukleidhs1821 george777 Dora140303 Fanimaid123 Πληροφορικάριος Lider Georgekk panosveki Beautifulflowerr Ameliak Arvacon xakounaamatata nimbus Libertus George9989 T C Δημήτρης Ρ Griff mathboi n1ki20 !georgitsa! Sense Έμμα Slytherin Κλημεντίνη Coraline31 calliope Nefeloula Σωτηρία VasoGrimes TonyMontanaEse vetas FRT igeorgeoikonomo Jimmis18 theonewhoknocks nucomer Turtlestar Mendem mariakanelop tfghp aekaras 21 LidiaM paulkin94 το κοριτσι του μαη marakiloveee Panos34 ΘανάσοςG4 GiorgosAsi MALENAKI anastasia papa Cortes harry akritas imyrcarn KaterinaL Αλκης Κ. sweater weather ManinaK pacheiko Chris_Kon Manolo165 Steffie88 penelope97 edouardos No name Frank_Math Freddie Mercury Kleanth Galina PsychoGR SylviaP elena16 Μάρκος Βασίλης Γιώργος - Κόρινθος Mukumbura Νίνα alexrami Αριάνα123 tasost The best Serotonin Βλα D.a.i.s.y louminis Bgpanos Fanimaid Viedo Revekka StavMed Χριστιαννα marianna04 Ggpg stefan kristinbacktoschool gwgw_5 Unseen skygge Ιωάννα2 TommyMak ioannaion cynzp Rene2004 cel123 The Limit Does Not Exist Wrong Aria34 Άρτεμις Α. xristina11 Eva tslef8 Ryuzaki Earendil NightOwl civilian JoeDon uni77 Thanos_D olga123 PanosCh002 edweimaste jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λεώνη - Μαρία Πυλιώτη...Πραγματικό πολύ ωραίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 12:27 Η ~Λένα~ έγραψε: #105 27-10-08 12:27 διαβαζω τα τρια γουρουνακια...καλα ετσι καταπληκτικη υποθεση, ολο αγωνια!!!μολις το τελειωσω παω για την κοκκινοσκουφιτσα...αλλα δυστιχως ειναι μεγαλα σε μεγεθος και εργω πολυ να τα τελειωσω...ειδικα τα γουρουνακια τα εχω αρχισει απο 6 χρονων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:18 Η Hey Joy έγραψε: #106 27-10-08 23:18 Εγώ τέλειωσε μετά από 4 μήνες το "Το Άλικο και το Λευκό" του Michel Faber(καταπληκτικό, παρεπιπτόντως), και σήμερα πήγα και πήρα δύο. Το "Twilight", που το βρήκα τυχαία στα αγγλικά και δεν ήθελα να το αφήσω, θα βγει και ταινία και αν είναι να τη δω θέλω να το έχω διαβάσει. Μετά πήρα το "Να σου πω μια ιστορία", το οποίο πρέπει να είναι καταπληκτικό, με βλέπω να παίρνω και τα υπόλοιπα του Bucay.! Έχω και το "Εγχειρίδιο Βλακείας" του Διονύση Χαριτόπουλου που δεν έχω διαβάσει ακόμα και φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Επίσης θέλω να διαβάσω και το "11 Λεπτά" του Coelho επειδή είναι από τα λίγα δικά του που δεν έχω διαβάσει κ όλοι μου λένε ότι είναι τέλειο... Και θέλω να παραγγείλω και ένα του ίδιου που δεν έχει μεταφραστεί... Και φυσικά έχω αφήσει ένα του Yalom να περιμένει...... -.- Βασικά θέλω να διαβάσω τόσα που μπερδεύομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 03:14 Η ~kynthia έγραψε: #107 28-10-08 03:14 Yalooom! Αγαπάμε Yalom. Δίπλα στο κρεβάτι μου είναι του Yalom το 'Η μάνα και το νόημα της ζωής', αλλά είναι για μόστρα, το 'χω διαβάσει ήδη καμιά δεκαριά φορές. Χρειάζομαι εξόρμηση σε βιβλιοπωλείο επειγόντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 16:34 Η Χριστιάννα ^^: #108 31-10-08 16:34 Τελείωσα τον Παίχτη του Ντοστογιέφσκι και το 1984 του Όργουελ (πολύ ωραία και τα 2) κι έχω ξεκινήσει τα Θλιμμένα στάχια, του Λουντέμη... Επίσης διαβάζω κι ένα κόμιξ της vertigo, το sandman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 17:25 Ο explorer έγραψε: #109 31-10-08 17:25 Άνεμοι Πολέμου-Στίβεν Πρέσσφιλντ Φοβερός ο άτιμος.Έχει γράψει κι άλλα βιβλία σχετικά με Αρχαία Ελλάδα, και είναι όλα καταπληκτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:18 Η ~kynthia έγραψε: #110 31-10-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Τελείωσα τον Παίχτη του Ντοστογιέφσκι και το 1984 του Όργουελ (πολύ ωραία και τα 2) κι έχω ξεκινήσει τα Θλιμμένα στάχια, του Λουντέμη... Επίσης διαβάζω κι ένα κόμιξ της vertigo, το sandman Click για ανάπτυξη... Και τα τρία είναι ένα κι ένα, μπράβο! (τον Παίχτη δεν θυμάμαι μόνο) Το κόμικ δεν μου θυμίζει τίποτα, τι είναι περίπου; :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:07 Ο halvas έγραψε: #111 31-10-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Yalooom! Αγαπάμε Yalom. Δίπλα στο κρεβάτι μου είναι του Yalom το 'Η μάνα και το νόημα της ζωής', αλλά είναι για μόστρα, το 'χω διαβάσει ήδη καμιά δεκαριά φορές. Χρειάζομαι εξόρμηση σε βιβλιοπωλείο επειγόντως... Click για ανάπτυξη... Καλός πρέπει να είναι ο Yalom, απ' ότι ακούω. Λέω να διαβάσω κάποια στιγμή το "Όταν έκλαψε ο Νίτσε", αλλά που χρόνος τώρα με τις πανελλήνιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:10 Η lola_29 έγραψε: #112 31-10-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από nellufo: τι τελειο βιβλιο, το εχω διαβασει απειρες φορες,διαβασε και το "γευση πικραμυγδαλου" εξισου καταπληκτικο.. Click για ανάπτυξη... Τέλεια και τα δύο...:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από kambana: Λεώνη - Μαρία Πυλιώτη...Πραγματικό πολύ ωραίο... Click για ανάπτυξη... Εμένα με συγκίνησε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:14 Ο Ηλίας έγραψε: #113 31-10-08 22:14 Έχω ξεκινήσει το graphic novel Halo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:16 Η lola_29 έγραψε: #114 31-10-08 22:16 ΨΑΞΕ, ΨΑΞΕ δε θα το βρεις. Ο αδερφός σου επιβιβάστηκε στο τρενάκι του τρόμου...<= Αστυνομικό θρίλερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emmanuella Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η Emmanuella: #115 01-11-08 15:08 Στο ακρογυάλι της Ουτοπίας - Αλκυόνη Παπαδάκη ¨Λατρεύω την Κ. Αλκυόνη και τη σκέψη της ! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathnote Νεοφερμένο μέλος Η Πασχαλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Μονεμβασία (Λακωνία). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η deathnote: #116 09-11-08 23:38 3 ταυτόχρονα.Ξένη λογοτεχνία.Ρώσικη, Γερμανική και Σουηδική.Πανεύκολα (ψέμα μεγάλο αυτό) μικρά και πάνω απ'όλα σχετικά μεταξύ τους...(όλο ψέματα λέω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:27 Η Χριστιάννα ^^: #117 10-11-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Και τα τρία είναι ένα κι ένα, μπράβο! (τον Παίχτη δεν θυμάμαι μόνο) Το κόμικ δεν μου θυμίζει τίποτα, τι είναι περίπου; :xixi: Click για ανάπτυξη... O παίχτης είναι η ιστορία ενός ανθρώπου παθιασμένου με δύο μόνο πράγματα, τον τζόγο και μια γυναίκα :Ρ Όσο για το κομικ, αφορά τον Μορφέα (Morpheus ή Sandman ή Dream) και ουσιαστικά περιγράφεται η ζωή του, οι κόντρες του με τ'αδέρφια του (Dellirium, destiny κοκ) =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 22:00 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #118 19-11-08 22:00 ΜΑΡΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΕΛΟΙΖ ΤΖΑΡΒΙΣ ΜΑΚΚΡΟΥ RΟΜΑΝCΕ ΜΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΗΝ Τ ΧΑΣΕΤΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valia_92 Νεοφερμένο μέλος Η βαλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κασσάνδρεια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 20:48 Η valia_92 έγραψε: #119 20-11-08 20:48 Ελληνες οι γιοι των θεων(Γ.Καλογερακης) το βρηκα αναμεσα σε κατι παλια βιβλια της μανας μ... ειναι πολυ περιεργο.. μιλαει για εξωγηινους-θεους που ειχαν επισκευτει την γη παλιααααααα και οι αρχαιοι ελληνες το ηξεραν! και γενικα τετοιες παραφυσικες ιστοριες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Ο halvas έγραψε: #120 22-11-08 00:01 Μόλις τέλειωσα τα "Αιχμηρά Αντικείμενα" της Τζίλιαν Φλιν (πολύ καλό, το προτείνω:no1 και ξεκινάω τώρα το "μ.Χ." του Βασίλη Αλεξάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 490 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giorgos5002 Vera FNC_Sophia giannhs2001 mpimpika Geraldsaga charmander sophieee Angelikaaa Corfu kitty fortheloveofshizaya Sotiris 12 Scandal Martheos cinephilee PhysicsEnjoyer Atarax johnsala χημεια4λαιφ Salomon Jonas panosT436 Mistis tis erimou Searching Kafkinos BatGuin soleilst mikrosamiamidi jellojina bigguy eupalinaros matritgo ch2006 Dr.Katalyst someone123 Startx0 gianikit Drscientist thewitcher Ilikntas jYanniss foxypup m.b. Nala Aris_PaP09 Unboxholics Stelios1231 Ilias__ redpointer JohnOppie csg Βασιλης1234 katia.m SlimShady mirso panaman Dmzk elinamav Than003 EFAKIT Jauahahwiwisjs E.Z Helen06 giannis06 blissele Debugging_Daemon shuuu abyssiniancat korlef ang12_012 myrto karma Dina hello1234 American Economist Aggel0sss thepigod762 Morningstar danonito_kyr Liberta_ globglogabgalab Giorgkalo ck_chrysiis thecrazycretan bboys Theme rafaela11 ioanna2007 Μήτσος10 Nick_nt Lia 2006 physicscrazy A350 constansn Evenstar Memetchi suaimhneas Steliosgkougkou Hecticism Ness angela_k sotirislk07 chjan Albert.123 sophiaa theti1da EllieKal Alexecon1991 marpa Jacob123 Bleach_enjoyer marikakitsou16 bibliofagos Εριφύλη Ilovemycats27 feni Abiogenesis MrDna peter347 Gus Roger10 Viktor Mary Jane Dr. Gl. Luminous agg41 kost28 Maynard kiyoshi Τρελας123 Φινεύς math2arch neurogirl chrismpd Mhtsaras76 melmel demzz.dummy PanosApo ilal1200 ένας τυχαίος Wonderkid cannot_log_in 54321 phoni iiTzArismaltor_ Lifelong Learner panagiotis23 Αναστασία197 stee Maria_Xagorari loli AnnaRd allall1 Mary06 Μιχαήλ lenaki001 Παναγιώτης_Σ PanMoonlight lent000 arko Pharmacist01 Marianna.diamanti topg manozzz GiwrgosLxs SoyN Dionyshs1 eirinipap thenutritionist estrela P.Dam. aggorf Alessandra Eliza Jojo K Νικολινα Nic Papalitsas kasl178 Sofos Gerontas giannis05 αντιγονη. ειδήμων Specon suuuuiiii El_ GeorgePap2003 Lathy augustine QWERTY23 Obi-Wan Kenobi desperate-ambitious! ivannag Gcudfi Philologist Georgia096 Mewmaw Arianara S3 anna05 asterisx kleoniki05 Marcos.Kis jimis2001 fmarulezkd dmav Vicky13 pavlos1511 falsedream touloumpa KingOfPop hirasawayui featherfuck Στεφανος56 barkos an ordinary tenant rempelos42 New member oups snowy Super woman Sherlockina J.Cameron George_dr mpapa Meow Μαραθ22 VFD59 Marple cinnamongirl Citylights Kostakis45 Physicsstudent ggl Ace of Spades Jocaste fairyelly User2350 George.S ioanna06 Scott bruh_234 tsiobieman Eleni03 theodoraooo rosemary Pierre Bezukhov JasonPap Miranda32 ougka pougka eukleidhs1821 george777 Dora140303 Fanimaid123 Πληροφορικάριος Lider Georgekk panosveki Beautifulflowerr Ameliak Arvacon xakounaamatata nimbus Libertus George9989 T C Δημήτρης Ρ Griff mathboi n1ki20 !georgitsa! Sense Έμμα Slytherin Κλημεντίνη Coraline31 calliope Nefeloula Σωτηρία VasoGrimes TonyMontanaEse vetas FRT igeorgeoikonomo Jimmis18 theonewhoknocks nucomer Turtlestar Mendem mariakanelop tfghp aekaras 21 LidiaM paulkin94 το κοριτσι του μαη marakiloveee Panos34 ΘανάσοςG4 GiorgosAsi MALENAKI anastasia papa Cortes harry akritas imyrcarn KaterinaL Αλκης Κ. sweater weather ManinaK pacheiko Chris_Kon Manolo165 Steffie88 penelope97 edouardos No name Frank_Math Freddie Mercury Kleanth Galina PsychoGR SylviaP elena16 Μάρκος Βασίλης Γιώργος - Κόρινθος Mukumbura Νίνα alexrami Αριάνα123 tasost The best Serotonin Βλα D.a.i.s.y louminis Bgpanos Fanimaid Viedo Revekka StavMed Χριστιαννα marianna04 Ggpg stefan kristinbacktoschool gwgw_5 Unseen skygge Ιωάννα2 TommyMak ioannaion cynzp Rene2004 cel123 The Limit Does Not Exist Wrong Aria34 Άρτεμις Α. xristina11 Eva tslef8 Ryuzaki Earendil NightOwl civilian JoeDon uni77 Thanos_D olga123 PanosCh002 edweimaste jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
διαβαζω τα τρια γουρουνακια...καλα ετσι καταπληκτικη υποθεση, ολο αγωνια!!!μολις το τελειωσω παω για την κοκκινοσκουφιτσα...αλλα δυστιχως ειναι μεγαλα σε μεγεθος και εργω πολυ να τα τελειωσω...ειδικα τα γουρουνακια τα εχω αρχισει απο 6 χρονων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:18 Η Hey Joy έγραψε: #106 27-10-08 23:18 Εγώ τέλειωσε μετά από 4 μήνες το "Το Άλικο και το Λευκό" του Michel Faber(καταπληκτικό, παρεπιπτόντως), και σήμερα πήγα και πήρα δύο. Το "Twilight", που το βρήκα τυχαία στα αγγλικά και δεν ήθελα να το αφήσω, θα βγει και ταινία και αν είναι να τη δω θέλω να το έχω διαβάσει. Μετά πήρα το "Να σου πω μια ιστορία", το οποίο πρέπει να είναι καταπληκτικό, με βλέπω να παίρνω και τα υπόλοιπα του Bucay.! Έχω και το "Εγχειρίδιο Βλακείας" του Διονύση Χαριτόπουλου που δεν έχω διαβάσει ακόμα και φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Επίσης θέλω να διαβάσω και το "11 Λεπτά" του Coelho επειδή είναι από τα λίγα δικά του που δεν έχω διαβάσει κ όλοι μου λένε ότι είναι τέλειο... Και θέλω να παραγγείλω και ένα του ίδιου που δεν έχει μεταφραστεί... Και φυσικά έχω αφήσει ένα του Yalom να περιμένει...... -.- Βασικά θέλω να διαβάσω τόσα που μπερδεύομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 03:14 Η ~kynthia έγραψε: #107 28-10-08 03:14 Yalooom! Αγαπάμε Yalom. Δίπλα στο κρεβάτι μου είναι του Yalom το 'Η μάνα και το νόημα της ζωής', αλλά είναι για μόστρα, το 'χω διαβάσει ήδη καμιά δεκαριά φορές. Χρειάζομαι εξόρμηση σε βιβλιοπωλείο επειγόντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 16:34 Η Χριστιάννα ^^: #108 31-10-08 16:34 Τελείωσα τον Παίχτη του Ντοστογιέφσκι και το 1984 του Όργουελ (πολύ ωραία και τα 2) κι έχω ξεκινήσει τα Θλιμμένα στάχια, του Λουντέμη... Επίσης διαβάζω κι ένα κόμιξ της vertigo, το sandman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 17:25 Ο explorer έγραψε: #109 31-10-08 17:25 Άνεμοι Πολέμου-Στίβεν Πρέσσφιλντ Φοβερός ο άτιμος.Έχει γράψει κι άλλα βιβλία σχετικά με Αρχαία Ελλάδα, και είναι όλα καταπληκτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:18 Η ~kynthia έγραψε: #110 31-10-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Τελείωσα τον Παίχτη του Ντοστογιέφσκι και το 1984 του Όργουελ (πολύ ωραία και τα 2) κι έχω ξεκινήσει τα Θλιμμένα στάχια, του Λουντέμη... Επίσης διαβάζω κι ένα κόμιξ της vertigo, το sandman Click για ανάπτυξη... Και τα τρία είναι ένα κι ένα, μπράβο! (τον Παίχτη δεν θυμάμαι μόνο) Το κόμικ δεν μου θυμίζει τίποτα, τι είναι περίπου; :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:07 Ο halvas έγραψε: #111 31-10-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Yalooom! Αγαπάμε Yalom. Δίπλα στο κρεβάτι μου είναι του Yalom το 'Η μάνα και το νόημα της ζωής', αλλά είναι για μόστρα, το 'χω διαβάσει ήδη καμιά δεκαριά φορές. Χρειάζομαι εξόρμηση σε βιβλιοπωλείο επειγόντως... Click για ανάπτυξη... Καλός πρέπει να είναι ο Yalom, απ' ότι ακούω. Λέω να διαβάσω κάποια στιγμή το "Όταν έκλαψε ο Νίτσε", αλλά που χρόνος τώρα με τις πανελλήνιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:10 Η lola_29 έγραψε: #112 31-10-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από nellufo: τι τελειο βιβλιο, το εχω διαβασει απειρες φορες,διαβασε και το "γευση πικραμυγδαλου" εξισου καταπληκτικο.. Click για ανάπτυξη... Τέλεια και τα δύο...:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από kambana: Λεώνη - Μαρία Πυλιώτη...Πραγματικό πολύ ωραίο... Click για ανάπτυξη... Εμένα με συγκίνησε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:14 Ο Ηλίας έγραψε: #113 31-10-08 22:14 Έχω ξεκινήσει το graphic novel Halo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:16 Η lola_29 έγραψε: #114 31-10-08 22:16 ΨΑΞΕ, ΨΑΞΕ δε θα το βρεις. Ο αδερφός σου επιβιβάστηκε στο τρενάκι του τρόμου...<= Αστυνομικό θρίλερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emmanuella Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η Emmanuella: #115 01-11-08 15:08 Στο ακρογυάλι της Ουτοπίας - Αλκυόνη Παπαδάκη ¨Λατρεύω την Κ. Αλκυόνη και τη σκέψη της ! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathnote Νεοφερμένο μέλος Η Πασχαλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Μονεμβασία (Λακωνία). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η deathnote: #116 09-11-08 23:38 3 ταυτόχρονα.Ξένη λογοτεχνία.Ρώσικη, Γερμανική και Σουηδική.Πανεύκολα (ψέμα μεγάλο αυτό) μικρά και πάνω απ'όλα σχετικά μεταξύ τους...(όλο ψέματα λέω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:27 Η Χριστιάννα ^^: #117 10-11-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Και τα τρία είναι ένα κι ένα, μπράβο! (τον Παίχτη δεν θυμάμαι μόνο) Το κόμικ δεν μου θυμίζει τίποτα, τι είναι περίπου; :xixi: Click για ανάπτυξη... O παίχτης είναι η ιστορία ενός ανθρώπου παθιασμένου με δύο μόνο πράγματα, τον τζόγο και μια γυναίκα :Ρ Όσο για το κομικ, αφορά τον Μορφέα (Morpheus ή Sandman ή Dream) και ουσιαστικά περιγράφεται η ζωή του, οι κόντρες του με τ'αδέρφια του (Dellirium, destiny κοκ) =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 22:00 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #118 19-11-08 22:00 ΜΑΡΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΕΛΟΙΖ ΤΖΑΡΒΙΣ ΜΑΚΚΡΟΥ RΟΜΑΝCΕ ΜΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΗΝ Τ ΧΑΣΕΤΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valia_92 Νεοφερμένο μέλος Η βαλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κασσάνδρεια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 20:48 Η valia_92 έγραψε: #119 20-11-08 20:48 Ελληνες οι γιοι των θεων(Γ.Καλογερακης) το βρηκα αναμεσα σε κατι παλια βιβλια της μανας μ... ειναι πολυ περιεργο.. μιλαει για εξωγηινους-θεους που ειχαν επισκευτει την γη παλιααααααα και οι αρχαιοι ελληνες το ηξεραν! και γενικα τετοιες παραφυσικες ιστοριες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Ο halvas έγραψε: #120 22-11-08 00:01 Μόλις τέλειωσα τα "Αιχμηρά Αντικείμενα" της Τζίλιαν Φλιν (πολύ καλό, το προτείνω:no1 και ξεκινάω τώρα το "μ.Χ." του Βασίλη Αλεξάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 490 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giorgos5002 Vera FNC_Sophia giannhs2001 mpimpika Geraldsaga charmander sophieee Angelikaaa Corfu kitty fortheloveofshizaya Sotiris 12 Scandal Martheos cinephilee PhysicsEnjoyer Atarax johnsala χημεια4λαιφ Salomon Jonas panosT436 Mistis tis erimou Searching Kafkinos BatGuin soleilst mikrosamiamidi jellojina bigguy eupalinaros matritgo ch2006 Dr.Katalyst someone123 Startx0 gianikit Drscientist thewitcher Ilikntas jYanniss foxypup m.b. Nala Aris_PaP09 Unboxholics Stelios1231 Ilias__ redpointer JohnOppie csg Βασιλης1234 katia.m SlimShady mirso panaman Dmzk elinamav Than003 EFAKIT Jauahahwiwisjs E.Z Helen06 giannis06 blissele Debugging_Daemon shuuu abyssiniancat korlef ang12_012 myrto karma Dina hello1234 American Economist Aggel0sss thepigod762 Morningstar danonito_kyr Liberta_ globglogabgalab Giorgkalo ck_chrysiis thecrazycretan bboys Theme rafaela11 ioanna2007 Μήτσος10 Nick_nt Lia 2006 physicscrazy A350 constansn Evenstar Memetchi suaimhneas Steliosgkougkou Hecticism Ness angela_k sotirislk07 chjan Albert.123 sophiaa theti1da EllieKal Alexecon1991 marpa Jacob123 Bleach_enjoyer marikakitsou16 bibliofagos Εριφύλη Ilovemycats27 feni Abiogenesis MrDna peter347 Gus Roger10 Viktor Mary Jane Dr. Gl. Luminous agg41 kost28 Maynard kiyoshi Τρελας123 Φινεύς math2arch neurogirl chrismpd Mhtsaras76 melmel demzz.dummy PanosApo ilal1200 ένας τυχαίος Wonderkid cannot_log_in 54321 phoni iiTzArismaltor_ Lifelong Learner panagiotis23 Αναστασία197 stee Maria_Xagorari loli AnnaRd allall1 Mary06 Μιχαήλ lenaki001 Παναγιώτης_Σ PanMoonlight lent000 arko Pharmacist01 Marianna.diamanti topg manozzz GiwrgosLxs SoyN Dionyshs1 eirinipap thenutritionist estrela P.Dam. aggorf Alessandra Eliza Jojo K Νικολινα Nic Papalitsas kasl178 Sofos Gerontas giannis05 αντιγονη. ειδήμων Specon suuuuiiii El_ GeorgePap2003 Lathy augustine QWERTY23 Obi-Wan Kenobi desperate-ambitious! ivannag Gcudfi Philologist Georgia096 Mewmaw Arianara S3 anna05 asterisx kleoniki05 Marcos.Kis jimis2001 fmarulezkd dmav Vicky13 pavlos1511 falsedream touloumpa KingOfPop hirasawayui featherfuck Στεφανος56 barkos an ordinary tenant rempelos42 New member oups snowy Super woman Sherlockina J.Cameron George_dr mpapa Meow Μαραθ22 VFD59 Marple cinnamongirl Citylights Kostakis45 Physicsstudent ggl Ace of Spades Jocaste fairyelly User2350 George.S ioanna06 Scott bruh_234 tsiobieman Eleni03 theodoraooo rosemary Pierre Bezukhov JasonPap Miranda32 ougka pougka eukleidhs1821 george777 Dora140303 Fanimaid123 Πληροφορικάριος Lider Georgekk panosveki Beautifulflowerr Ameliak Arvacon xakounaamatata nimbus Libertus George9989 T C Δημήτρης Ρ Griff mathboi n1ki20 !georgitsa! Sense Έμμα Slytherin Κλημεντίνη Coraline31 calliope Nefeloula Σωτηρία VasoGrimes TonyMontanaEse vetas FRT igeorgeoikonomo Jimmis18 theonewhoknocks nucomer Turtlestar Mendem mariakanelop tfghp aekaras 21 LidiaM paulkin94 το κοριτσι του μαη marakiloveee Panos34 ΘανάσοςG4 GiorgosAsi MALENAKI anastasia papa Cortes harry akritas imyrcarn KaterinaL Αλκης Κ. sweater weather ManinaK pacheiko Chris_Kon Manolo165 Steffie88 penelope97 edouardos No name Frank_Math Freddie Mercury Kleanth Galina PsychoGR SylviaP elena16 Μάρκος Βασίλης Γιώργος - Κόρινθος Mukumbura Νίνα alexrami Αριάνα123 tasost The best Serotonin Βλα D.a.i.s.y louminis Bgpanos Fanimaid Viedo Revekka StavMed Χριστιαννα marianna04 Ggpg stefan kristinbacktoschool gwgw_5 Unseen skygge Ιωάννα2 TommyMak ioannaion cynzp Rene2004 cel123 The Limit Does Not Exist Wrong Aria34 Άρτεμις Α. xristina11 Eva tslef8 Ryuzaki Earendil NightOwl civilian JoeDon uni77 Thanos_D olga123 PanosCh002 edweimaste jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ τέλειωσε μετά από 4 μήνες το "Το Άλικο και το Λευκό" του Michel Faber(καταπληκτικό, παρεπιπτόντως), και σήμερα πήγα και πήρα δύο. Το "Twilight", που το βρήκα τυχαία στα αγγλικά και δεν ήθελα να το αφήσω, θα βγει και ταινία και αν είναι να τη δω θέλω να το έχω διαβάσει. Μετά πήρα το "Να σου πω μια ιστορία", το οποίο πρέπει να είναι καταπληκτικό, με βλέπω να παίρνω και τα υπόλοιπα του Bucay.! Έχω και το "Εγχειρίδιο Βλακείας" του Διονύση Χαριτόπουλου που δεν έχω διαβάσει ακόμα και φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Επίσης θέλω να διαβάσω και το "11 Λεπτά" του Coelho επειδή είναι από τα λίγα δικά του που δεν έχω διαβάσει κ όλοι μου λένε ότι είναι τέλειο... Και θέλω να παραγγείλω και ένα του ίδιου που δεν έχει μεταφραστεί... Και φυσικά έχω αφήσει ένα του Yalom να περιμένει...... -.- Βασικά θέλω να διαβάσω τόσα που μπερδεύομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 03:14 Η ~kynthia έγραψε: #107 28-10-08 03:14 Yalooom! Αγαπάμε Yalom. Δίπλα στο κρεβάτι μου είναι του Yalom το 'Η μάνα και το νόημα της ζωής', αλλά είναι για μόστρα, το 'χω διαβάσει ήδη καμιά δεκαριά φορές. Χρειάζομαι εξόρμηση σε βιβλιοπωλείο επειγόντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 16:34 Η Χριστιάννα ^^: #108 31-10-08 16:34 Τελείωσα τον Παίχτη του Ντοστογιέφσκι και το 1984 του Όργουελ (πολύ ωραία και τα 2) κι έχω ξεκινήσει τα Θλιμμένα στάχια, του Λουντέμη... Επίσης διαβάζω κι ένα κόμιξ της vertigo, το sandman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 17:25 Ο explorer έγραψε: #109 31-10-08 17:25 Άνεμοι Πολέμου-Στίβεν Πρέσσφιλντ Φοβερός ο άτιμος.Έχει γράψει κι άλλα βιβλία σχετικά με Αρχαία Ελλάδα, και είναι όλα καταπληκτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:18 Η ~kynthia έγραψε: #110 31-10-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Τελείωσα τον Παίχτη του Ντοστογιέφσκι και το 1984 του Όργουελ (πολύ ωραία και τα 2) κι έχω ξεκινήσει τα Θλιμμένα στάχια, του Λουντέμη... Επίσης διαβάζω κι ένα κόμιξ της vertigo, το sandman Click για ανάπτυξη... Και τα τρία είναι ένα κι ένα, μπράβο! (τον Παίχτη δεν θυμάμαι μόνο) Το κόμικ δεν μου θυμίζει τίποτα, τι είναι περίπου; :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:07 Ο halvas έγραψε: #111 31-10-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Yalooom! Αγαπάμε Yalom. Δίπλα στο κρεβάτι μου είναι του Yalom το 'Η μάνα και το νόημα της ζωής', αλλά είναι για μόστρα, το 'χω διαβάσει ήδη καμιά δεκαριά φορές. Χρειάζομαι εξόρμηση σε βιβλιοπωλείο επειγόντως... Click για ανάπτυξη... Καλός πρέπει να είναι ο Yalom, απ' ότι ακούω. Λέω να διαβάσω κάποια στιγμή το "Όταν έκλαψε ο Νίτσε", αλλά που χρόνος τώρα με τις πανελλήνιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:10 Η lola_29 έγραψε: #112 31-10-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από nellufo: τι τελειο βιβλιο, το εχω διαβασει απειρες φορες,διαβασε και το "γευση πικραμυγδαλου" εξισου καταπληκτικο.. Click για ανάπτυξη... Τέλεια και τα δύο...:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από kambana: Λεώνη - Μαρία Πυλιώτη...Πραγματικό πολύ ωραίο... Click για ανάπτυξη... Εμένα με συγκίνησε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:14 Ο Ηλίας έγραψε: #113 31-10-08 22:14 Έχω ξεκινήσει το graphic novel Halo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:16 Η lola_29 έγραψε: #114 31-10-08 22:16 ΨΑΞΕ, ΨΑΞΕ δε θα το βρεις. Ο αδερφός σου επιβιβάστηκε στο τρενάκι του τρόμου...<= Αστυνομικό θρίλερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emmanuella Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η Emmanuella: #115 01-11-08 15:08 Στο ακρογυάλι της Ουτοπίας - Αλκυόνη Παπαδάκη ¨Λατρεύω την Κ. Αλκυόνη και τη σκέψη της ! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathnote Νεοφερμένο μέλος Η Πασχαλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Μονεμβασία (Λακωνία). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η deathnote: #116 09-11-08 23:38 3 ταυτόχρονα.Ξένη λογοτεχνία.Ρώσικη, Γερμανική και Σουηδική.Πανεύκολα (ψέμα μεγάλο αυτό) μικρά και πάνω απ'όλα σχετικά μεταξύ τους...(όλο ψέματα λέω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:27 Η Χριστιάννα ^^: #117 10-11-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Και τα τρία είναι ένα κι ένα, μπράβο! (τον Παίχτη δεν θυμάμαι μόνο) Το κόμικ δεν μου θυμίζει τίποτα, τι είναι περίπου; :xixi: Click για ανάπτυξη... O παίχτης είναι η ιστορία ενός ανθρώπου παθιασμένου με δύο μόνο πράγματα, τον τζόγο και μια γυναίκα :Ρ Όσο για το κομικ, αφορά τον Μορφέα (Morpheus ή Sandman ή Dream) και ουσιαστικά περιγράφεται η ζωή του, οι κόντρες του με τ'αδέρφια του (Dellirium, destiny κοκ) =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 22:00 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #118 19-11-08 22:00 ΜΑΡΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΕΛΟΙΖ ΤΖΑΡΒΙΣ ΜΑΚΚΡΟΥ RΟΜΑΝCΕ ΜΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΗΝ Τ ΧΑΣΕΤΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valia_92 Νεοφερμένο μέλος Η βαλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κασσάνδρεια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 20:48 Η valia_92 έγραψε: #119 20-11-08 20:48 Ελληνες οι γιοι των θεων(Γ.Καλογερακης) το βρηκα αναμεσα σε κατι παλια βιβλια της μανας μ... ειναι πολυ περιεργο.. μιλαει για εξωγηινους-θεους που ειχαν επισκευτει την γη παλιααααααα και οι αρχαιοι ελληνες το ηξεραν! και γενικα τετοιες παραφυσικες ιστοριες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Ο halvas έγραψε: #120 22-11-08 00:01 Μόλις τέλειωσα τα "Αιχμηρά Αντικείμενα" της Τζίλιαν Φλιν (πολύ καλό, το προτείνω:no1 και ξεκινάω τώρα το "μ.Χ." του Βασίλη Αλεξάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 490 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giorgos5002 Vera FNC_Sophia giannhs2001 mpimpika Geraldsaga charmander sophieee Angelikaaa Corfu kitty fortheloveofshizaya Sotiris 12 Scandal Martheos cinephilee PhysicsEnjoyer Atarax johnsala χημεια4λαιφ Salomon Jonas panosT436 Mistis tis erimou Searching Kafkinos BatGuin soleilst mikrosamiamidi jellojina bigguy eupalinaros matritgo ch2006 Dr.Katalyst someone123 Startx0 gianikit Drscientist thewitcher Ilikntas jYanniss foxypup m.b. Nala Aris_PaP09 Unboxholics Stelios1231 Ilias__ redpointer JohnOppie csg Βασιλης1234 katia.m SlimShady mirso panaman Dmzk elinamav Than003 EFAKIT Jauahahwiwisjs E.Z Helen06 giannis06 blissele Debugging_Daemon shuuu abyssiniancat korlef ang12_012 myrto karma Dina hello1234 American Economist Aggel0sss thepigod762 Morningstar danonito_kyr Liberta_ globglogabgalab Giorgkalo ck_chrysiis thecrazycretan bboys Theme rafaela11 ioanna2007 Μήτσος10 Nick_nt Lia 2006 physicscrazy A350 constansn Evenstar Memetchi suaimhneas Steliosgkougkou Hecticism Ness angela_k sotirislk07 chjan Albert.123 sophiaa theti1da EllieKal Alexecon1991 marpa Jacob123 Bleach_enjoyer marikakitsou16 bibliofagos Εριφύλη Ilovemycats27 feni Abiogenesis MrDna peter347 Gus Roger10 Viktor Mary Jane Dr. Gl. Luminous agg41 kost28 Maynard kiyoshi Τρελας123 Φινεύς math2arch neurogirl chrismpd Mhtsaras76 melmel demzz.dummy PanosApo ilal1200 ένας τυχαίος Wonderkid cannot_log_in 54321 phoni iiTzArismaltor_ Lifelong Learner panagiotis23 Αναστασία197 stee Maria_Xagorari loli AnnaRd allall1 Mary06 Μιχαήλ lenaki001 Παναγιώτης_Σ PanMoonlight lent000 arko Pharmacist01 Marianna.diamanti topg manozzz GiwrgosLxs SoyN Dionyshs1 eirinipap thenutritionist estrela P.Dam. aggorf Alessandra Eliza Jojo K Νικολινα Nic Papalitsas kasl178 Sofos Gerontas giannis05 αντιγονη. ειδήμων Specon suuuuiiii El_ GeorgePap2003 Lathy augustine QWERTY23 Obi-Wan Kenobi desperate-ambitious! ivannag Gcudfi Philologist Georgia096 Mewmaw Arianara S3 anna05 asterisx kleoniki05 Marcos.Kis jimis2001 fmarulezkd dmav Vicky13 pavlos1511 falsedream touloumpa KingOfPop hirasawayui featherfuck Στεφανος56 barkos an ordinary tenant rempelos42 New member oups snowy Super woman Sherlockina J.Cameron George_dr mpapa Meow Μαραθ22 VFD59 Marple cinnamongirl Citylights Kostakis45 Physicsstudent ggl Ace of Spades Jocaste fairyelly User2350 George.S ioanna06 Scott bruh_234 tsiobieman Eleni03 theodoraooo rosemary Pierre Bezukhov JasonPap Miranda32 ougka pougka eukleidhs1821 george777 Dora140303 Fanimaid123 Πληροφορικάριος Lider Georgekk panosveki Beautifulflowerr Ameliak Arvacon xakounaamatata nimbus Libertus George9989 T C Δημήτρης Ρ Griff mathboi n1ki20 !georgitsa! Sense Έμμα Slytherin Κλημεντίνη Coraline31 calliope Nefeloula Σωτηρία VasoGrimes TonyMontanaEse vetas FRT igeorgeoikonomo Jimmis18 theonewhoknocks nucomer Turtlestar Mendem mariakanelop tfghp aekaras 21 LidiaM paulkin94 το κοριτσι του μαη marakiloveee Panos34 ΘανάσοςG4 GiorgosAsi MALENAKI anastasia papa Cortes harry akritas imyrcarn KaterinaL Αλκης Κ. sweater weather ManinaK pacheiko Chris_Kon Manolo165 Steffie88 penelope97 edouardos No name Frank_Math Freddie Mercury Kleanth Galina PsychoGR SylviaP elena16 Μάρκος Βασίλης Γιώργος - Κόρινθος Mukumbura Νίνα alexrami Αριάνα123 tasost The best Serotonin Βλα D.a.i.s.y louminis Bgpanos Fanimaid Viedo Revekka StavMed Χριστιαννα marianna04 Ggpg stefan kristinbacktoschool gwgw_5 Unseen skygge Ιωάννα2 TommyMak ioannaion cynzp Rene2004 cel123 The Limit Does Not Exist Wrong Aria34 Άρτεμις Α. xristina11 Eva tslef8 Ryuzaki Earendil NightOwl civilian JoeDon uni77 Thanos_D olga123 PanosCh002 edweimaste jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Yalooom! Αγαπάμε Yalom. Δίπλα στο κρεβάτι μου είναι του Yalom το 'Η μάνα και το νόημα της ζωής', αλλά είναι για μόστρα, το 'χω διαβάσει ήδη καμιά δεκαριά φορές. Χρειάζομαι εξόρμηση σε βιβλιοπωλείο επειγόντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 16:34 Η Χριστιάννα ^^: #108 31-10-08 16:34 Τελείωσα τον Παίχτη του Ντοστογιέφσκι και το 1984 του Όργουελ (πολύ ωραία και τα 2) κι έχω ξεκινήσει τα Θλιμμένα στάχια, του Λουντέμη... Επίσης διαβάζω κι ένα κόμιξ της vertigo, το sandman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 17:25 Ο explorer έγραψε: #109 31-10-08 17:25 Άνεμοι Πολέμου-Στίβεν Πρέσσφιλντ Φοβερός ο άτιμος.Έχει γράψει κι άλλα βιβλία σχετικά με Αρχαία Ελλάδα, και είναι όλα καταπληκτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:18 Η ~kynthia έγραψε: #110 31-10-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Τελείωσα τον Παίχτη του Ντοστογιέφσκι και το 1984 του Όργουελ (πολύ ωραία και τα 2) κι έχω ξεκινήσει τα Θλιμμένα στάχια, του Λουντέμη... Επίσης διαβάζω κι ένα κόμιξ της vertigo, το sandman Click για ανάπτυξη... Και τα τρία είναι ένα κι ένα, μπράβο! (τον Παίχτη δεν θυμάμαι μόνο) Το κόμικ δεν μου θυμίζει τίποτα, τι είναι περίπου; :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:07 Ο halvas έγραψε: #111 31-10-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Yalooom! Αγαπάμε Yalom. Δίπλα στο κρεβάτι μου είναι του Yalom το 'Η μάνα και το νόημα της ζωής', αλλά είναι για μόστρα, το 'χω διαβάσει ήδη καμιά δεκαριά φορές. Χρειάζομαι εξόρμηση σε βιβλιοπωλείο επειγόντως... Click για ανάπτυξη... Καλός πρέπει να είναι ο Yalom, απ' ότι ακούω. Λέω να διαβάσω κάποια στιγμή το "Όταν έκλαψε ο Νίτσε", αλλά που χρόνος τώρα με τις πανελλήνιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:10 Η lola_29 έγραψε: #112 31-10-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από nellufo: τι τελειο βιβλιο, το εχω διαβασει απειρες φορες,διαβασε και το "γευση πικραμυγδαλου" εξισου καταπληκτικο.. Click για ανάπτυξη... Τέλεια και τα δύο...:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από kambana: Λεώνη - Μαρία Πυλιώτη...Πραγματικό πολύ ωραίο... Click για ανάπτυξη... Εμένα με συγκίνησε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:14 Ο Ηλίας έγραψε: #113 31-10-08 22:14 Έχω ξεκινήσει το graphic novel Halo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:16 Η lola_29 έγραψε: #114 31-10-08 22:16 ΨΑΞΕ, ΨΑΞΕ δε θα το βρεις. Ο αδερφός σου επιβιβάστηκε στο τρενάκι του τρόμου...<= Αστυνομικό θρίλερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emmanuella Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η Emmanuella: #115 01-11-08 15:08 Στο ακρογυάλι της Ουτοπίας - Αλκυόνη Παπαδάκη ¨Λατρεύω την Κ. Αλκυόνη και τη σκέψη της ! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathnote Νεοφερμένο μέλος Η Πασχαλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Μονεμβασία (Λακωνία). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η deathnote: #116 09-11-08 23:38 3 ταυτόχρονα.Ξένη λογοτεχνία.Ρώσικη, Γερμανική και Σουηδική.Πανεύκολα (ψέμα μεγάλο αυτό) μικρά και πάνω απ'όλα σχετικά μεταξύ τους...(όλο ψέματα λέω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:27 Η Χριστιάννα ^^: #117 10-11-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Και τα τρία είναι ένα κι ένα, μπράβο! (τον Παίχτη δεν θυμάμαι μόνο) Το κόμικ δεν μου θυμίζει τίποτα, τι είναι περίπου; :xixi: Click για ανάπτυξη... O παίχτης είναι η ιστορία ενός ανθρώπου παθιασμένου με δύο μόνο πράγματα, τον τζόγο και μια γυναίκα :Ρ Όσο για το κομικ, αφορά τον Μορφέα (Morpheus ή Sandman ή Dream) και ουσιαστικά περιγράφεται η ζωή του, οι κόντρες του με τ'αδέρφια του (Dellirium, destiny κοκ) =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 22:00 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #118 19-11-08 22:00 ΜΑΡΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΕΛΟΙΖ ΤΖΑΡΒΙΣ ΜΑΚΚΡΟΥ RΟΜΑΝCΕ ΜΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΗΝ Τ ΧΑΣΕΤΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valia_92 Νεοφερμένο μέλος Η βαλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κασσάνδρεια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 20:48 Η valia_92 έγραψε: #119 20-11-08 20:48 Ελληνες οι γιοι των θεων(Γ.Καλογερακης) το βρηκα αναμεσα σε κατι παλια βιβλια της μανας μ... ειναι πολυ περιεργο.. μιλαει για εξωγηινους-θεους που ειχαν επισκευτει την γη παλιααααααα και οι αρχαιοι ελληνες το ηξεραν! και γενικα τετοιες παραφυσικες ιστοριες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Ο halvas έγραψε: #120 22-11-08 00:01 Μόλις τέλειωσα τα "Αιχμηρά Αντικείμενα" της Τζίλιαν Φλιν (πολύ καλό, το προτείνω:no1 και ξεκινάω τώρα το "μ.Χ." του Βασίλη Αλεξάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 490 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giorgos5002 Vera FNC_Sophia giannhs2001 mpimpika Geraldsaga charmander sophieee Angelikaaa Corfu kitty fortheloveofshizaya Sotiris 12 Scandal Martheos cinephilee PhysicsEnjoyer Atarax johnsala χημεια4λαιφ Salomon Jonas panosT436 Mistis tis erimou Searching Kafkinos BatGuin soleilst mikrosamiamidi jellojina bigguy eupalinaros matritgo ch2006 Dr.Katalyst someone123 Startx0 gianikit Drscientist thewitcher Ilikntas jYanniss foxypup m.b. Nala Aris_PaP09 Unboxholics Stelios1231 Ilias__ redpointer JohnOppie csg Βασιλης1234 katia.m SlimShady mirso panaman Dmzk elinamav Than003 EFAKIT Jauahahwiwisjs E.Z Helen06 giannis06 blissele Debugging_Daemon shuuu abyssiniancat korlef ang12_012 myrto karma Dina hello1234 American Economist Aggel0sss thepigod762 Morningstar danonito_kyr Liberta_ globglogabgalab Giorgkalo ck_chrysiis thecrazycretan bboys Theme rafaela11 ioanna2007 Μήτσος10 Nick_nt Lia 2006 physicscrazy A350 constansn Evenstar Memetchi suaimhneas Steliosgkougkou Hecticism Ness angela_k sotirislk07 chjan Albert.123 sophiaa theti1da EllieKal Alexecon1991 marpa Jacob123 Bleach_enjoyer marikakitsou16 bibliofagos Εριφύλη Ilovemycats27 feni Abiogenesis MrDna peter347 Gus Roger10 Viktor Mary Jane Dr. Gl. Luminous agg41 kost28 Maynard kiyoshi Τρελας123 Φινεύς math2arch neurogirl chrismpd Mhtsaras76 melmel demzz.dummy PanosApo ilal1200 ένας τυχαίος Wonderkid cannot_log_in 54321 phoni iiTzArismaltor_ Lifelong Learner panagiotis23 Αναστασία197 stee Maria_Xagorari loli AnnaRd allall1 Mary06 Μιχαήλ lenaki001 Παναγιώτης_Σ PanMoonlight lent000 arko Pharmacist01 Marianna.diamanti topg manozzz GiwrgosLxs SoyN Dionyshs1 eirinipap thenutritionist estrela P.Dam. aggorf Alessandra Eliza Jojo K Νικολινα Nic Papalitsas kasl178 Sofos Gerontas giannis05 αντιγονη. ειδήμων Specon suuuuiiii El_ GeorgePap2003 Lathy augustine QWERTY23 Obi-Wan Kenobi desperate-ambitious! ivannag Gcudfi Philologist Georgia096 Mewmaw Arianara S3 anna05 asterisx kleoniki05 Marcos.Kis jimis2001 fmarulezkd dmav Vicky13 pavlos1511 falsedream touloumpa KingOfPop hirasawayui featherfuck Στεφανος56 barkos an ordinary tenant rempelos42 New member oups snowy Super woman Sherlockina J.Cameron George_dr mpapa Meow Μαραθ22 VFD59 Marple cinnamongirl Citylights Kostakis45 Physicsstudent ggl Ace of Spades Jocaste fairyelly User2350 George.S ioanna06 Scott bruh_234 tsiobieman Eleni03 theodoraooo rosemary Pierre Bezukhov JasonPap Miranda32 ougka pougka eukleidhs1821 george777 Dora140303 Fanimaid123 Πληροφορικάριος Lider Georgekk panosveki Beautifulflowerr Ameliak Arvacon xakounaamatata nimbus Libertus George9989 T C Δημήτρης Ρ Griff mathboi n1ki20 !georgitsa! Sense Έμμα Slytherin Κλημεντίνη Coraline31 calliope Nefeloula Σωτηρία VasoGrimes TonyMontanaEse vetas FRT igeorgeoikonomo Jimmis18 theonewhoknocks nucomer Turtlestar Mendem mariakanelop tfghp aekaras 21 LidiaM paulkin94 το κοριτσι του μαη marakiloveee Panos34 ΘανάσοςG4 GiorgosAsi MALENAKI anastasia papa Cortes harry akritas imyrcarn KaterinaL Αλκης Κ. sweater weather ManinaK pacheiko Chris_Kon Manolo165 Steffie88 penelope97 edouardos No name Frank_Math Freddie Mercury Kleanth Galina PsychoGR SylviaP elena16 Μάρκος Βασίλης Γιώργος - Κόρινθος Mukumbura Νίνα alexrami Αριάνα123 tasost The best Serotonin Βλα D.a.i.s.y louminis Bgpanos Fanimaid Viedo Revekka StavMed Χριστιαννα marianna04 Ggpg stefan kristinbacktoschool gwgw_5 Unseen skygge Ιωάννα2 TommyMak ioannaion cynzp Rene2004 cel123 The Limit Does Not Exist Wrong Aria34 Άρτεμις Α. xristina11 Eva tslef8 Ryuzaki Earendil NightOwl civilian JoeDon uni77 Thanos_D olga123 PanosCh002 edweimaste jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελείωσα τον Παίχτη του Ντοστογιέφσκι και το 1984 του Όργουελ (πολύ ωραία και τα 2) κι έχω ξεκινήσει τα Θλιμμένα στάχια, του Λουντέμη... Επίσης διαβάζω κι ένα κόμιξ της vertigo, το sandman Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 17:25 Ο explorer έγραψε: #109 31-10-08 17:25 Άνεμοι Πολέμου-Στίβεν Πρέσσφιλντ Φοβερός ο άτιμος.Έχει γράψει κι άλλα βιβλία σχετικά με Αρχαία Ελλάδα, και είναι όλα καταπληκτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:18 Η ~kynthia έγραψε: #110 31-10-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Τελείωσα τον Παίχτη του Ντοστογιέφσκι και το 1984 του Όργουελ (πολύ ωραία και τα 2) κι έχω ξεκινήσει τα Θλιμμένα στάχια, του Λουντέμη... Επίσης διαβάζω κι ένα κόμιξ της vertigo, το sandman Click για ανάπτυξη... Και τα τρία είναι ένα κι ένα, μπράβο! (τον Παίχτη δεν θυμάμαι μόνο) Το κόμικ δεν μου θυμίζει τίποτα, τι είναι περίπου; :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:07 Ο halvas έγραψε: #111 31-10-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Yalooom! Αγαπάμε Yalom. Δίπλα στο κρεβάτι μου είναι του Yalom το 'Η μάνα και το νόημα της ζωής', αλλά είναι για μόστρα, το 'χω διαβάσει ήδη καμιά δεκαριά φορές. Χρειάζομαι εξόρμηση σε βιβλιοπωλείο επειγόντως... Click για ανάπτυξη... Καλός πρέπει να είναι ο Yalom, απ' ότι ακούω. Λέω να διαβάσω κάποια στιγμή το "Όταν έκλαψε ο Νίτσε", αλλά που χρόνος τώρα με τις πανελλήνιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:10 Η lola_29 έγραψε: #112 31-10-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από nellufo: τι τελειο βιβλιο, το εχω διαβασει απειρες φορες,διαβασε και το "γευση πικραμυγδαλου" εξισου καταπληκτικο.. Click για ανάπτυξη... Τέλεια και τα δύο...:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από kambana: Λεώνη - Μαρία Πυλιώτη...Πραγματικό πολύ ωραίο... Click για ανάπτυξη... Εμένα με συγκίνησε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:14 Ο Ηλίας έγραψε: #113 31-10-08 22:14 Έχω ξεκινήσει το graphic novel Halo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:16 Η lola_29 έγραψε: #114 31-10-08 22:16 ΨΑΞΕ, ΨΑΞΕ δε θα το βρεις. Ο αδερφός σου επιβιβάστηκε στο τρενάκι του τρόμου...<= Αστυνομικό θρίλερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emmanuella Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η Emmanuella: #115 01-11-08 15:08 Στο ακρογυάλι της Ουτοπίας - Αλκυόνη Παπαδάκη ¨Λατρεύω την Κ. Αλκυόνη και τη σκέψη της ! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathnote Νεοφερμένο μέλος Η Πασχαλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Μονεμβασία (Λακωνία). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η deathnote: #116 09-11-08 23:38 3 ταυτόχρονα.Ξένη λογοτεχνία.Ρώσικη, Γερμανική και Σουηδική.Πανεύκολα (ψέμα μεγάλο αυτό) μικρά και πάνω απ'όλα σχετικά μεταξύ τους...(όλο ψέματα λέω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:27 Η Χριστιάννα ^^: #117 10-11-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Και τα τρία είναι ένα κι ένα, μπράβο! (τον Παίχτη δεν θυμάμαι μόνο) Το κόμικ δεν μου θυμίζει τίποτα, τι είναι περίπου; :xixi: Click για ανάπτυξη... O παίχτης είναι η ιστορία ενός ανθρώπου παθιασμένου με δύο μόνο πράγματα, τον τζόγο και μια γυναίκα :Ρ Όσο για το κομικ, αφορά τον Μορφέα (Morpheus ή Sandman ή Dream) και ουσιαστικά περιγράφεται η ζωή του, οι κόντρες του με τ'αδέρφια του (Dellirium, destiny κοκ) =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 22:00 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #118 19-11-08 22:00 ΜΑΡΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΕΛΟΙΖ ΤΖΑΡΒΙΣ ΜΑΚΚΡΟΥ RΟΜΑΝCΕ ΜΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΗΝ Τ ΧΑΣΕΤΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valia_92 Νεοφερμένο μέλος Η βαλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κασσάνδρεια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 20:48 Η valia_92 έγραψε: #119 20-11-08 20:48 Ελληνες οι γιοι των θεων(Γ.Καλογερακης) το βρηκα αναμεσα σε κατι παλια βιβλια της μανας μ... ειναι πολυ περιεργο.. μιλαει για εξωγηινους-θεους που ειχαν επισκευτει την γη παλιααααααα και οι αρχαιοι ελληνες το ηξεραν! και γενικα τετοιες παραφυσικες ιστοριες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Ο halvas έγραψε: #120 22-11-08 00:01 Μόλις τέλειωσα τα "Αιχμηρά Αντικείμενα" της Τζίλιαν Φλιν (πολύ καλό, το προτείνω:no1 και ξεκινάω τώρα το "μ.Χ." του Βασίλη Αλεξάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 490 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giorgos5002 Vera FNC_Sophia giannhs2001 mpimpika Geraldsaga charmander sophieee Angelikaaa Corfu kitty fortheloveofshizaya Sotiris 12 Scandal Martheos cinephilee PhysicsEnjoyer Atarax johnsala χημεια4λαιφ Salomon Jonas panosT436 Mistis tis erimou Searching Kafkinos BatGuin soleilst mikrosamiamidi jellojina bigguy eupalinaros matritgo ch2006 Dr.Katalyst someone123 Startx0 gianikit Drscientist thewitcher Ilikntas jYanniss foxypup m.b. Nala Aris_PaP09 Unboxholics Stelios1231 Ilias__ redpointer JohnOppie csg Βασιλης1234 katia.m SlimShady mirso panaman Dmzk elinamav Than003 EFAKIT Jauahahwiwisjs E.Z Helen06 giannis06 blissele Debugging_Daemon shuuu abyssiniancat korlef ang12_012 myrto karma Dina hello1234 American Economist Aggel0sss thepigod762 Morningstar danonito_kyr Liberta_ globglogabgalab Giorgkalo ck_chrysiis thecrazycretan bboys Theme rafaela11 ioanna2007 Μήτσος10 Nick_nt Lia 2006 physicscrazy A350 constansn Evenstar Memetchi suaimhneas Steliosgkougkou Hecticism Ness angela_k sotirislk07 chjan Albert.123 sophiaa theti1da EllieKal Alexecon1991 marpa Jacob123 Bleach_enjoyer marikakitsou16 bibliofagos Εριφύλη Ilovemycats27 feni Abiogenesis MrDna peter347 Gus Roger10 Viktor Mary Jane Dr. Gl. Luminous agg41 kost28 Maynard kiyoshi Τρελας123 Φινεύς math2arch neurogirl chrismpd Mhtsaras76 melmel demzz.dummy PanosApo ilal1200 ένας τυχαίος Wonderkid cannot_log_in 54321 phoni iiTzArismaltor_ Lifelong Learner panagiotis23 Αναστασία197 stee Maria_Xagorari loli AnnaRd allall1 Mary06 Μιχαήλ lenaki001 Παναγιώτης_Σ PanMoonlight lent000 arko Pharmacist01 Marianna.diamanti topg manozzz GiwrgosLxs SoyN Dionyshs1 eirinipap thenutritionist estrela P.Dam. aggorf Alessandra Eliza Jojo K Νικολινα Nic Papalitsas kasl178 Sofos Gerontas giannis05 αντιγονη. ειδήμων Specon suuuuiiii El_ GeorgePap2003 Lathy augustine QWERTY23 Obi-Wan Kenobi desperate-ambitious! ivannag Gcudfi Philologist Georgia096 Mewmaw Arianara S3 anna05 asterisx kleoniki05 Marcos.Kis jimis2001 fmarulezkd dmav Vicky13 pavlos1511 falsedream touloumpa KingOfPop hirasawayui featherfuck Στεφανος56 barkos an ordinary tenant rempelos42 New member oups snowy Super woman Sherlockina J.Cameron George_dr mpapa Meow Μαραθ22 VFD59 Marple cinnamongirl Citylights Kostakis45 Physicsstudent ggl Ace of Spades Jocaste fairyelly User2350 George.S ioanna06 Scott bruh_234 tsiobieman Eleni03 theodoraooo rosemary Pierre Bezukhov JasonPap Miranda32 ougka pougka eukleidhs1821 george777 Dora140303 Fanimaid123 Πληροφορικάριος Lider Georgekk panosveki Beautifulflowerr Ameliak Arvacon xakounaamatata nimbus Libertus George9989 T C Δημήτρης Ρ Griff mathboi n1ki20 !georgitsa! Sense Έμμα Slytherin Κλημεντίνη Coraline31 calliope Nefeloula Σωτηρία VasoGrimes TonyMontanaEse vetas FRT igeorgeoikonomo Jimmis18 theonewhoknocks nucomer Turtlestar Mendem mariakanelop tfghp aekaras 21 LidiaM paulkin94 το κοριτσι του μαη marakiloveee Panos34 ΘανάσοςG4 GiorgosAsi MALENAKI anastasia papa Cortes harry akritas imyrcarn KaterinaL Αλκης Κ. sweater weather ManinaK pacheiko Chris_Kon Manolo165 Steffie88 penelope97 edouardos No name Frank_Math Freddie Mercury Kleanth Galina PsychoGR SylviaP elena16 Μάρκος Βασίλης Γιώργος - Κόρινθος Mukumbura Νίνα alexrami Αριάνα123 tasost The best Serotonin Βλα D.a.i.s.y louminis Bgpanos Fanimaid Viedo Revekka StavMed Χριστιαννα marianna04 Ggpg stefan kristinbacktoschool gwgw_5 Unseen skygge Ιωάννα2 TommyMak ioannaion cynzp Rene2004 cel123 The Limit Does Not Exist Wrong Aria34 Άρτεμις Α. xristina11 Eva tslef8 Ryuzaki Earendil NightOwl civilian JoeDon uni77 Thanos_D olga123 PanosCh002 edweimaste jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άνεμοι Πολέμου-Στίβεν Πρέσσφιλντ Φοβερός ο άτιμος.Έχει γράψει κι άλλα βιβλία σχετικά με Αρχαία Ελλάδα, και είναι όλα καταπληκτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 19:18 Η ~kynthia έγραψε: #110 31-10-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Τελείωσα τον Παίχτη του Ντοστογιέφσκι και το 1984 του Όργουελ (πολύ ωραία και τα 2) κι έχω ξεκινήσει τα Θλιμμένα στάχια, του Λουντέμη... Επίσης διαβάζω κι ένα κόμιξ της vertigo, το sandman Click για ανάπτυξη... Και τα τρία είναι ένα κι ένα, μπράβο! (τον Παίχτη δεν θυμάμαι μόνο) Το κόμικ δεν μου θυμίζει τίποτα, τι είναι περίπου; :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:07 Ο halvas έγραψε: #111 31-10-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Yalooom! Αγαπάμε Yalom. Δίπλα στο κρεβάτι μου είναι του Yalom το 'Η μάνα και το νόημα της ζωής', αλλά είναι για μόστρα, το 'χω διαβάσει ήδη καμιά δεκαριά φορές. Χρειάζομαι εξόρμηση σε βιβλιοπωλείο επειγόντως... Click για ανάπτυξη... Καλός πρέπει να είναι ο Yalom, απ' ότι ακούω. Λέω να διαβάσω κάποια στιγμή το "Όταν έκλαψε ο Νίτσε", αλλά που χρόνος τώρα με τις πανελλήνιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:10 Η lola_29 έγραψε: #112 31-10-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από nellufo: τι τελειο βιβλιο, το εχω διαβασει απειρες φορες,διαβασε και το "γευση πικραμυγδαλου" εξισου καταπληκτικο.. Click για ανάπτυξη... Τέλεια και τα δύο...:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από kambana: Λεώνη - Μαρία Πυλιώτη...Πραγματικό πολύ ωραίο... Click για ανάπτυξη... Εμένα με συγκίνησε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:14 Ο Ηλίας έγραψε: #113 31-10-08 22:14 Έχω ξεκινήσει το graphic novel Halo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:16 Η lola_29 έγραψε: #114 31-10-08 22:16 ΨΑΞΕ, ΨΑΞΕ δε θα το βρεις. Ο αδερφός σου επιβιβάστηκε στο τρενάκι του τρόμου...<= Αστυνομικό θρίλερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emmanuella Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η Emmanuella: #115 01-11-08 15:08 Στο ακρογυάλι της Ουτοπίας - Αλκυόνη Παπαδάκη ¨Λατρεύω την Κ. Αλκυόνη και τη σκέψη της ! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathnote Νεοφερμένο μέλος Η Πασχαλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Μονεμβασία (Λακωνία). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η deathnote: #116 09-11-08 23:38 3 ταυτόχρονα.Ξένη λογοτεχνία.Ρώσικη, Γερμανική και Σουηδική.Πανεύκολα (ψέμα μεγάλο αυτό) μικρά και πάνω απ'όλα σχετικά μεταξύ τους...(όλο ψέματα λέω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:27 Η Χριστιάννα ^^: #117 10-11-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Και τα τρία είναι ένα κι ένα, μπράβο! (τον Παίχτη δεν θυμάμαι μόνο) Το κόμικ δεν μου θυμίζει τίποτα, τι είναι περίπου; :xixi: Click για ανάπτυξη... O παίχτης είναι η ιστορία ενός ανθρώπου παθιασμένου με δύο μόνο πράγματα, τον τζόγο και μια γυναίκα :Ρ Όσο για το κομικ, αφορά τον Μορφέα (Morpheus ή Sandman ή Dream) και ουσιαστικά περιγράφεται η ζωή του, οι κόντρες του με τ'αδέρφια του (Dellirium, destiny κοκ) =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 22:00 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #118 19-11-08 22:00 ΜΑΡΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΕΛΟΙΖ ΤΖΑΡΒΙΣ ΜΑΚΚΡΟΥ RΟΜΑΝCΕ ΜΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΗΝ Τ ΧΑΣΕΤΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valia_92 Νεοφερμένο μέλος Η βαλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κασσάνδρεια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 20:48 Η valia_92 έγραψε: #119 20-11-08 20:48 Ελληνες οι γιοι των θεων(Γ.Καλογερακης) το βρηκα αναμεσα σε κατι παλια βιβλια της μανας μ... ειναι πολυ περιεργο.. μιλαει για εξωγηινους-θεους που ειχαν επισκευτει την γη παλιααααααα και οι αρχαιοι ελληνες το ηξεραν! και γενικα τετοιες παραφυσικες ιστοριες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Ο halvas έγραψε: #120 22-11-08 00:01 Μόλις τέλειωσα τα "Αιχμηρά Αντικείμενα" της Τζίλιαν Φλιν (πολύ καλό, το προτείνω:no1 και ξεκινάω τώρα το "μ.Χ." του Βασίλη Αλεξάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 490 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giorgos5002 Vera FNC_Sophia giannhs2001 mpimpika Geraldsaga charmander sophieee Angelikaaa Corfu kitty fortheloveofshizaya Sotiris 12 Scandal Martheos cinephilee PhysicsEnjoyer Atarax johnsala χημεια4λαιφ Salomon Jonas panosT436 Mistis tis erimou Searching Kafkinos BatGuin soleilst mikrosamiamidi jellojina bigguy eupalinaros matritgo ch2006 Dr.Katalyst someone123 Startx0 gianikit Drscientist thewitcher Ilikntas jYanniss foxypup m.b. Nala Aris_PaP09 Unboxholics Stelios1231 Ilias__ redpointer JohnOppie csg Βασιλης1234 katia.m SlimShady mirso panaman Dmzk elinamav Than003 EFAKIT Jauahahwiwisjs E.Z Helen06 giannis06 blissele Debugging_Daemon shuuu abyssiniancat korlef ang12_012 myrto karma Dina hello1234 American Economist Aggel0sss thepigod762 Morningstar danonito_kyr Liberta_ globglogabgalab Giorgkalo ck_chrysiis thecrazycretan bboys Theme rafaela11 ioanna2007 Μήτσος10 Nick_nt Lia 2006 physicscrazy A350 constansn Evenstar Memetchi suaimhneas Steliosgkougkou Hecticism Ness angela_k sotirislk07 chjan Albert.123 sophiaa theti1da EllieKal Alexecon1991 marpa Jacob123 Bleach_enjoyer marikakitsou16 bibliofagos Εριφύλη Ilovemycats27 feni Abiogenesis MrDna peter347 Gus Roger10 Viktor Mary Jane Dr. Gl. Luminous agg41 kost28 Maynard kiyoshi Τρελας123 Φινεύς math2arch neurogirl chrismpd Mhtsaras76 melmel demzz.dummy PanosApo ilal1200 ένας τυχαίος Wonderkid cannot_log_in 54321 phoni iiTzArismaltor_ Lifelong Learner panagiotis23 Αναστασία197 stee Maria_Xagorari loli AnnaRd allall1 Mary06 Μιχαήλ lenaki001 Παναγιώτης_Σ PanMoonlight lent000 arko Pharmacist01 Marianna.diamanti topg manozzz GiwrgosLxs SoyN Dionyshs1 eirinipap thenutritionist estrela P.Dam. aggorf Alessandra Eliza Jojo K Νικολινα Nic Papalitsas kasl178 Sofos Gerontas giannis05 αντιγονη. ειδήμων Specon suuuuiiii El_ GeorgePap2003 Lathy augustine QWERTY23 Obi-Wan Kenobi desperate-ambitious! ivannag Gcudfi Philologist Georgia096 Mewmaw Arianara S3 anna05 asterisx kleoniki05 Marcos.Kis jimis2001 fmarulezkd dmav Vicky13 pavlos1511 falsedream touloumpa KingOfPop hirasawayui featherfuck Στεφανος56 barkos an ordinary tenant rempelos42 New member oups snowy Super woman Sherlockina J.Cameron George_dr mpapa Meow Μαραθ22 VFD59 Marple cinnamongirl Citylights Kostakis45 Physicsstudent ggl Ace of Spades Jocaste fairyelly User2350 George.S ioanna06 Scott bruh_234 tsiobieman Eleni03 theodoraooo rosemary Pierre Bezukhov JasonPap Miranda32 ougka pougka eukleidhs1821 george777 Dora140303 Fanimaid123 Πληροφορικάριος Lider Georgekk panosveki Beautifulflowerr Ameliak Arvacon xakounaamatata nimbus Libertus George9989 T C Δημήτρης Ρ Griff mathboi n1ki20 !georgitsa! Sense Έμμα Slytherin Κλημεντίνη Coraline31 calliope Nefeloula Σωτηρία VasoGrimes TonyMontanaEse vetas FRT igeorgeoikonomo Jimmis18 theonewhoknocks nucomer Turtlestar Mendem mariakanelop tfghp aekaras 21 LidiaM paulkin94 το κοριτσι του μαη marakiloveee Panos34 ΘανάσοςG4 GiorgosAsi MALENAKI anastasia papa Cortes harry akritas imyrcarn KaterinaL Αλκης Κ. sweater weather ManinaK pacheiko Chris_Kon Manolo165 Steffie88 penelope97 edouardos No name Frank_Math Freddie Mercury Kleanth Galina PsychoGR SylviaP elena16 Μάρκος Βασίλης Γιώργος - Κόρινθος Mukumbura Νίνα alexrami Αριάνα123 tasost The best Serotonin Βλα D.a.i.s.y louminis Bgpanos Fanimaid Viedo Revekka StavMed Χριστιαννα marianna04 Ggpg stefan kristinbacktoschool gwgw_5 Unseen skygge Ιωάννα2 TommyMak ioannaion cynzp Rene2004 cel123 The Limit Does Not Exist Wrong Aria34 Άρτεμις Α. xristina11 Eva tslef8 Ryuzaki Earendil NightOwl civilian JoeDon uni77 Thanos_D olga123 PanosCh002 edweimaste jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Τελείωσα τον Παίχτη του Ντοστογιέφσκι και το 1984 του Όργουελ (πολύ ωραία και τα 2) κι έχω ξεκινήσει τα Θλιμμένα στάχια, του Λουντέμη... Επίσης διαβάζω κι ένα κόμιξ της vertigo, το sandman Click για ανάπτυξη... Και τα τρία είναι ένα κι ένα, μπράβο! (τον Παίχτη δεν θυμάμαι μόνο) Το κόμικ δεν μου θυμίζει τίποτα, τι είναι περίπου; :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 20:07 Ο halvas έγραψε: #111 31-10-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Yalooom! Αγαπάμε Yalom. Δίπλα στο κρεβάτι μου είναι του Yalom το 'Η μάνα και το νόημα της ζωής', αλλά είναι για μόστρα, το 'χω διαβάσει ήδη καμιά δεκαριά φορές. Χρειάζομαι εξόρμηση σε βιβλιοπωλείο επειγόντως... Click για ανάπτυξη... Καλός πρέπει να είναι ο Yalom, απ' ότι ακούω. Λέω να διαβάσω κάποια στιγμή το "Όταν έκλαψε ο Νίτσε", αλλά που χρόνος τώρα με τις πανελλήνιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:10 Η lola_29 έγραψε: #112 31-10-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από nellufo: τι τελειο βιβλιο, το εχω διαβασει απειρες φορες,διαβασε και το "γευση πικραμυγδαλου" εξισου καταπληκτικο.. Click για ανάπτυξη... Τέλεια και τα δύο...:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από kambana: Λεώνη - Μαρία Πυλιώτη...Πραγματικό πολύ ωραίο... Click για ανάπτυξη... Εμένα με συγκίνησε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:14 Ο Ηλίας έγραψε: #113 31-10-08 22:14 Έχω ξεκινήσει το graphic novel Halo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:16 Η lola_29 έγραψε: #114 31-10-08 22:16 ΨΑΞΕ, ΨΑΞΕ δε θα το βρεις. Ο αδερφός σου επιβιβάστηκε στο τρενάκι του τρόμου...<= Αστυνομικό θρίλερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emmanuella Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η Emmanuella: #115 01-11-08 15:08 Στο ακρογυάλι της Ουτοπίας - Αλκυόνη Παπαδάκη ¨Λατρεύω την Κ. Αλκυόνη και τη σκέψη της ! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathnote Νεοφερμένο μέλος Η Πασχαλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Μονεμβασία (Λακωνία). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η deathnote: #116 09-11-08 23:38 3 ταυτόχρονα.Ξένη λογοτεχνία.Ρώσικη, Γερμανική και Σουηδική.Πανεύκολα (ψέμα μεγάλο αυτό) μικρά και πάνω απ'όλα σχετικά μεταξύ τους...(όλο ψέματα λέω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:27 Η Χριστιάννα ^^: #117 10-11-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Και τα τρία είναι ένα κι ένα, μπράβο! (τον Παίχτη δεν θυμάμαι μόνο) Το κόμικ δεν μου θυμίζει τίποτα, τι είναι περίπου; :xixi: Click για ανάπτυξη... O παίχτης είναι η ιστορία ενός ανθρώπου παθιασμένου με δύο μόνο πράγματα, τον τζόγο και μια γυναίκα :Ρ Όσο για το κομικ, αφορά τον Μορφέα (Morpheus ή Sandman ή Dream) και ουσιαστικά περιγράφεται η ζωή του, οι κόντρες του με τ'αδέρφια του (Dellirium, destiny κοκ) =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 22:00 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #118 19-11-08 22:00 ΜΑΡΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΕΛΟΙΖ ΤΖΑΡΒΙΣ ΜΑΚΚΡΟΥ RΟΜΑΝCΕ ΜΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΗΝ Τ ΧΑΣΕΤΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valia_92 Νεοφερμένο μέλος Η βαλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κασσάνδρεια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 20:48 Η valia_92 έγραψε: #119 20-11-08 20:48 Ελληνες οι γιοι των θεων(Γ.Καλογερακης) το βρηκα αναμεσα σε κατι παλια βιβλια της μανας μ... ειναι πολυ περιεργο.. μιλαει για εξωγηινους-θεους που ειχαν επισκευτει την γη παλιααααααα και οι αρχαιοι ελληνες το ηξεραν! και γενικα τετοιες παραφυσικες ιστοριες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Ο halvas έγραψε: #120 22-11-08 00:01 Μόλις τέλειωσα τα "Αιχμηρά Αντικείμενα" της Τζίλιαν Φλιν (πολύ καλό, το προτείνω:no1 και ξεκινάω τώρα το "μ.Χ." του Βασίλη Αλεξάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 490 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giorgos5002 Vera FNC_Sophia giannhs2001 mpimpika Geraldsaga charmander sophieee Angelikaaa Corfu kitty fortheloveofshizaya Sotiris 12 Scandal Martheos cinephilee PhysicsEnjoyer Atarax johnsala χημεια4λαιφ Salomon Jonas panosT436 Mistis tis erimou Searching Kafkinos BatGuin soleilst mikrosamiamidi jellojina bigguy eupalinaros matritgo ch2006 Dr.Katalyst someone123 Startx0 gianikit Drscientist thewitcher Ilikntas jYanniss foxypup m.b. Nala Aris_PaP09 Unboxholics Stelios1231 Ilias__ redpointer JohnOppie csg Βασιλης1234 katia.m SlimShady mirso panaman Dmzk elinamav Than003 EFAKIT Jauahahwiwisjs E.Z Helen06 giannis06 blissele Debugging_Daemon shuuu abyssiniancat korlef ang12_012 myrto karma Dina hello1234 American Economist Aggel0sss thepigod762 Morningstar danonito_kyr Liberta_ globglogabgalab Giorgkalo ck_chrysiis thecrazycretan bboys Theme rafaela11 ioanna2007 Μήτσος10 Nick_nt Lia 2006 physicscrazy A350 constansn Evenstar Memetchi suaimhneas Steliosgkougkou Hecticism Ness angela_k sotirislk07 chjan Albert.123 sophiaa theti1da EllieKal Alexecon1991 marpa Jacob123 Bleach_enjoyer marikakitsou16 bibliofagos Εριφύλη Ilovemycats27 feni Abiogenesis MrDna peter347 Gus Roger10 Viktor Mary Jane Dr. Gl. Luminous agg41 kost28 Maynard kiyoshi Τρελας123 Φινεύς math2arch neurogirl chrismpd Mhtsaras76 melmel demzz.dummy PanosApo ilal1200 ένας τυχαίος Wonderkid cannot_log_in 54321 phoni iiTzArismaltor_ Lifelong Learner panagiotis23 Αναστασία197 stee Maria_Xagorari loli AnnaRd allall1 Mary06 Μιχαήλ lenaki001 Παναγιώτης_Σ PanMoonlight lent000 arko Pharmacist01 Marianna.diamanti topg manozzz GiwrgosLxs SoyN Dionyshs1 eirinipap thenutritionist estrela P.Dam. aggorf Alessandra Eliza Jojo K Νικολινα Nic Papalitsas kasl178 Sofos Gerontas giannis05 αντιγονη. ειδήμων Specon suuuuiiii El_ GeorgePap2003 Lathy augustine QWERTY23 Obi-Wan Kenobi desperate-ambitious! ivannag Gcudfi Philologist Georgia096 Mewmaw Arianara S3 anna05 asterisx kleoniki05 Marcos.Kis jimis2001 fmarulezkd dmav Vicky13 pavlos1511 falsedream touloumpa KingOfPop hirasawayui featherfuck Στεφανος56 barkos an ordinary tenant rempelos42 New member oups snowy Super woman Sherlockina J.Cameron George_dr mpapa Meow Μαραθ22 VFD59 Marple cinnamongirl Citylights Kostakis45 Physicsstudent ggl Ace of Spades Jocaste fairyelly User2350 George.S ioanna06 Scott bruh_234 tsiobieman Eleni03 theodoraooo rosemary Pierre Bezukhov JasonPap Miranda32 ougka pougka eukleidhs1821 george777 Dora140303 Fanimaid123 Πληροφορικάριος Lider Georgekk panosveki Beautifulflowerr Ameliak Arvacon xakounaamatata nimbus Libertus George9989 T C Δημήτρης Ρ Griff mathboi n1ki20 !georgitsa! Sense Έμμα Slytherin Κλημεντίνη Coraline31 calliope Nefeloula Σωτηρία VasoGrimes TonyMontanaEse vetas FRT igeorgeoikonomo Jimmis18 theonewhoknocks nucomer Turtlestar Mendem mariakanelop tfghp aekaras 21 LidiaM paulkin94 το κοριτσι του μαη marakiloveee Panos34 ΘανάσοςG4 GiorgosAsi MALENAKI anastasia papa Cortes harry akritas imyrcarn KaterinaL Αλκης Κ. sweater weather ManinaK pacheiko Chris_Kon Manolo165 Steffie88 penelope97 edouardos No name Frank_Math Freddie Mercury Kleanth Galina PsychoGR SylviaP elena16 Μάρκος Βασίλης Γιώργος - Κόρινθος Mukumbura Νίνα alexrami Αριάνα123 tasost The best Serotonin Βλα D.a.i.s.y louminis Bgpanos Fanimaid Viedo Revekka StavMed Χριστιαννα marianna04 Ggpg stefan kristinbacktoschool gwgw_5 Unseen skygge Ιωάννα2 TommyMak ioannaion cynzp Rene2004 cel123 The Limit Does Not Exist Wrong Aria34 Άρτεμις Α. xristina11 Eva tslef8 Ryuzaki Earendil NightOwl civilian JoeDon uni77 Thanos_D olga123 PanosCh002 edweimaste jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Yalooom! Αγαπάμε Yalom. Δίπλα στο κρεβάτι μου είναι του Yalom το 'Η μάνα και το νόημα της ζωής', αλλά είναι για μόστρα, το 'χω διαβάσει ήδη καμιά δεκαριά φορές. Χρειάζομαι εξόρμηση σε βιβλιοπωλείο επειγόντως... Click για ανάπτυξη... Καλός πρέπει να είναι ο Yalom, απ' ότι ακούω. Λέω να διαβάσω κάποια στιγμή το "Όταν έκλαψε ο Νίτσε", αλλά που χρόνος τώρα με τις πανελλήνιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:10 Η lola_29 έγραψε: #112 31-10-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από nellufo: τι τελειο βιβλιο, το εχω διαβασει απειρες φορες,διαβασε και το "γευση πικραμυγδαλου" εξισου καταπληκτικο.. Click για ανάπτυξη... Τέλεια και τα δύο...:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από kambana: Λεώνη - Μαρία Πυλιώτη...Πραγματικό πολύ ωραίο... Click για ανάπτυξη... Εμένα με συγκίνησε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:14 Ο Ηλίας έγραψε: #113 31-10-08 22:14 Έχω ξεκινήσει το graphic novel Halo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:16 Η lola_29 έγραψε: #114 31-10-08 22:16 ΨΑΞΕ, ΨΑΞΕ δε θα το βρεις. Ο αδερφός σου επιβιβάστηκε στο τρενάκι του τρόμου...<= Αστυνομικό θρίλερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emmanuella Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η Emmanuella: #115 01-11-08 15:08 Στο ακρογυάλι της Ουτοπίας - Αλκυόνη Παπαδάκη ¨Λατρεύω την Κ. Αλκυόνη και τη σκέψη της ! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathnote Νεοφερμένο μέλος Η Πασχαλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Μονεμβασία (Λακωνία). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η deathnote: #116 09-11-08 23:38 3 ταυτόχρονα.Ξένη λογοτεχνία.Ρώσικη, Γερμανική και Σουηδική.Πανεύκολα (ψέμα μεγάλο αυτό) μικρά και πάνω απ'όλα σχετικά μεταξύ τους...(όλο ψέματα λέω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:27 Η Χριστιάννα ^^: #117 10-11-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Και τα τρία είναι ένα κι ένα, μπράβο! (τον Παίχτη δεν θυμάμαι μόνο) Το κόμικ δεν μου θυμίζει τίποτα, τι είναι περίπου; :xixi: Click για ανάπτυξη... O παίχτης είναι η ιστορία ενός ανθρώπου παθιασμένου με δύο μόνο πράγματα, τον τζόγο και μια γυναίκα :Ρ Όσο για το κομικ, αφορά τον Μορφέα (Morpheus ή Sandman ή Dream) και ουσιαστικά περιγράφεται η ζωή του, οι κόντρες του με τ'αδέρφια του (Dellirium, destiny κοκ) =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 22:00 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #118 19-11-08 22:00 ΜΑΡΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΕΛΟΙΖ ΤΖΑΡΒΙΣ ΜΑΚΚΡΟΥ RΟΜΑΝCΕ ΜΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΗΝ Τ ΧΑΣΕΤΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valia_92 Νεοφερμένο μέλος Η βαλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κασσάνδρεια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 20:48 Η valia_92 έγραψε: #119 20-11-08 20:48 Ελληνες οι γιοι των θεων(Γ.Καλογερακης) το βρηκα αναμεσα σε κατι παλια βιβλια της μανας μ... ειναι πολυ περιεργο.. μιλαει για εξωγηινους-θεους που ειχαν επισκευτει την γη παλιααααααα και οι αρχαιοι ελληνες το ηξεραν! και γενικα τετοιες παραφυσικες ιστοριες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Ο halvas έγραψε: #120 22-11-08 00:01 Μόλις τέλειωσα τα "Αιχμηρά Αντικείμενα" της Τζίλιαν Φλιν (πολύ καλό, το προτείνω:no1 και ξεκινάω τώρα το "μ.Χ." του Βασίλη Αλεξάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 490 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giorgos5002 Vera FNC_Sophia giannhs2001 mpimpika Geraldsaga charmander sophieee Angelikaaa Corfu kitty fortheloveofshizaya Sotiris 12 Scandal Martheos cinephilee PhysicsEnjoyer Atarax johnsala χημεια4λαιφ Salomon Jonas panosT436 Mistis tis erimou Searching Kafkinos BatGuin soleilst mikrosamiamidi jellojina bigguy eupalinaros matritgo ch2006 Dr.Katalyst someone123 Startx0 gianikit Drscientist thewitcher Ilikntas jYanniss foxypup m.b. Nala Aris_PaP09 Unboxholics Stelios1231 Ilias__ redpointer JohnOppie csg Βασιλης1234 katia.m SlimShady mirso panaman Dmzk elinamav Than003 EFAKIT Jauahahwiwisjs E.Z Helen06 giannis06 blissele Debugging_Daemon shuuu abyssiniancat korlef ang12_012 myrto karma Dina hello1234 American Economist Aggel0sss thepigod762 Morningstar danonito_kyr Liberta_ globglogabgalab Giorgkalo ck_chrysiis thecrazycretan bboys Theme rafaela11 ioanna2007 Μήτσος10 Nick_nt Lia 2006 physicscrazy A350 constansn Evenstar Memetchi suaimhneas Steliosgkougkou Hecticism Ness angela_k sotirislk07 chjan Albert.123 sophiaa theti1da EllieKal Alexecon1991 marpa Jacob123 Bleach_enjoyer marikakitsou16 bibliofagos Εριφύλη Ilovemycats27 feni Abiogenesis MrDna peter347 Gus Roger10 Viktor Mary Jane Dr. Gl. Luminous agg41 kost28 Maynard kiyoshi Τρελας123 Φινεύς math2arch neurogirl chrismpd Mhtsaras76 melmel demzz.dummy PanosApo ilal1200 ένας τυχαίος Wonderkid cannot_log_in 54321 phoni iiTzArismaltor_ Lifelong Learner panagiotis23 Αναστασία197 stee Maria_Xagorari loli AnnaRd allall1 Mary06 Μιχαήλ lenaki001 Παναγιώτης_Σ PanMoonlight lent000 arko Pharmacist01 Marianna.diamanti topg manozzz GiwrgosLxs SoyN Dionyshs1 eirinipap thenutritionist estrela P.Dam. aggorf Alessandra Eliza Jojo K Νικολινα Nic Papalitsas kasl178 Sofos Gerontas giannis05 αντιγονη. ειδήμων Specon suuuuiiii El_ GeorgePap2003 Lathy augustine QWERTY23 Obi-Wan Kenobi desperate-ambitious! ivannag Gcudfi Philologist Georgia096 Mewmaw Arianara S3 anna05 asterisx kleoniki05 Marcos.Kis jimis2001 fmarulezkd dmav Vicky13 pavlos1511 falsedream touloumpa KingOfPop hirasawayui featherfuck Στεφανος56 barkos an ordinary tenant rempelos42 New member oups snowy Super woman Sherlockina J.Cameron George_dr mpapa Meow Μαραθ22 VFD59 Marple cinnamongirl Citylights Kostakis45 Physicsstudent ggl Ace of Spades Jocaste fairyelly User2350 George.S ioanna06 Scott bruh_234 tsiobieman Eleni03 theodoraooo rosemary Pierre Bezukhov JasonPap Miranda32 ougka pougka eukleidhs1821 george777 Dora140303 Fanimaid123 Πληροφορικάριος Lider Georgekk panosveki Beautifulflowerr Ameliak Arvacon xakounaamatata nimbus Libertus George9989 T C Δημήτρης Ρ Griff mathboi n1ki20 !georgitsa! Sense Έμμα Slytherin Κλημεντίνη Coraline31 calliope Nefeloula Σωτηρία VasoGrimes TonyMontanaEse vetas FRT igeorgeoikonomo Jimmis18 theonewhoknocks nucomer Turtlestar Mendem mariakanelop tfghp aekaras 21 LidiaM paulkin94 το κοριτσι του μαη marakiloveee Panos34 ΘανάσοςG4 GiorgosAsi MALENAKI anastasia papa Cortes harry akritas imyrcarn KaterinaL Αλκης Κ. sweater weather ManinaK pacheiko Chris_Kon Manolo165 Steffie88 penelope97 edouardos No name Frank_Math Freddie Mercury Kleanth Galina PsychoGR SylviaP elena16 Μάρκος Βασίλης Γιώργος - Κόρινθος Mukumbura Νίνα alexrami Αριάνα123 tasost The best Serotonin Βλα D.a.i.s.y louminis Bgpanos Fanimaid Viedo Revekka StavMed Χριστιαννα marianna04 Ggpg stefan kristinbacktoschool gwgw_5 Unseen skygge Ιωάννα2 TommyMak ioannaion cynzp Rene2004 cel123 The Limit Does Not Exist Wrong Aria34 Άρτεμις Α. xristina11 Eva tslef8 Ryuzaki Earendil NightOwl civilian JoeDon uni77 Thanos_D olga123 PanosCh002 edweimaste jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nellufo: τι τελειο βιβλιο, το εχω διαβασει απειρες φορες,διαβασε και το "γευση πικραμυγδαλου" εξισου καταπληκτικο.. Click για ανάπτυξη... Τέλεια και τα δύο...:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από kambana: Λεώνη - Μαρία Πυλιώτη...Πραγματικό πολύ ωραίο... Click για ανάπτυξη... Εμένα με συγκίνησε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:14 Ο Ηλίας έγραψε: #113 31-10-08 22:14 Έχω ξεκινήσει το graphic novel Halo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:16 Η lola_29 έγραψε: #114 31-10-08 22:16 ΨΑΞΕ, ΨΑΞΕ δε θα το βρεις. Ο αδερφός σου επιβιβάστηκε στο τρενάκι του τρόμου...<= Αστυνομικό θρίλερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emmanuella Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η Emmanuella: #115 01-11-08 15:08 Στο ακρογυάλι της Ουτοπίας - Αλκυόνη Παπαδάκη ¨Λατρεύω την Κ. Αλκυόνη και τη σκέψη της ! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathnote Νεοφερμένο μέλος Η Πασχαλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Μονεμβασία (Λακωνία). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η deathnote: #116 09-11-08 23:38 3 ταυτόχρονα.Ξένη λογοτεχνία.Ρώσικη, Γερμανική και Σουηδική.Πανεύκολα (ψέμα μεγάλο αυτό) μικρά και πάνω απ'όλα σχετικά μεταξύ τους...(όλο ψέματα λέω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:27 Η Χριστιάννα ^^: #117 10-11-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Και τα τρία είναι ένα κι ένα, μπράβο! (τον Παίχτη δεν θυμάμαι μόνο) Το κόμικ δεν μου θυμίζει τίποτα, τι είναι περίπου; :xixi: Click για ανάπτυξη... O παίχτης είναι η ιστορία ενός ανθρώπου παθιασμένου με δύο μόνο πράγματα, τον τζόγο και μια γυναίκα :Ρ Όσο για το κομικ, αφορά τον Μορφέα (Morpheus ή Sandman ή Dream) και ουσιαστικά περιγράφεται η ζωή του, οι κόντρες του με τ'αδέρφια του (Dellirium, destiny κοκ) =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 22:00 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #118 19-11-08 22:00 ΜΑΡΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΕΛΟΙΖ ΤΖΑΡΒΙΣ ΜΑΚΚΡΟΥ RΟΜΑΝCΕ ΜΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΗΝ Τ ΧΑΣΕΤΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valia_92 Νεοφερμένο μέλος Η βαλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κασσάνδρεια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 20:48 Η valia_92 έγραψε: #119 20-11-08 20:48 Ελληνες οι γιοι των θεων(Γ.Καλογερακης) το βρηκα αναμεσα σε κατι παλια βιβλια της μανας μ... ειναι πολυ περιεργο.. μιλαει για εξωγηινους-θεους που ειχαν επισκευτει την γη παλιααααααα και οι αρχαιοι ελληνες το ηξεραν! και γενικα τετοιες παραφυσικες ιστοριες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Ο halvas έγραψε: #120 22-11-08 00:01 Μόλις τέλειωσα τα "Αιχμηρά Αντικείμενα" της Τζίλιαν Φλιν (πολύ καλό, το προτείνω:no1 και ξεκινάω τώρα το "μ.Χ." του Βασίλη Αλεξάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 490 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giorgos5002 Vera FNC_Sophia giannhs2001 mpimpika Geraldsaga charmander sophieee Angelikaaa Corfu kitty fortheloveofshizaya Sotiris 12 Scandal Martheos cinephilee PhysicsEnjoyer Atarax johnsala χημεια4λαιφ Salomon Jonas panosT436 Mistis tis erimou Searching Kafkinos BatGuin soleilst mikrosamiamidi jellojina bigguy eupalinaros matritgo ch2006 Dr.Katalyst someone123 Startx0 gianikit Drscientist thewitcher Ilikntas jYanniss foxypup m.b. Nala Aris_PaP09 Unboxholics Stelios1231 Ilias__ redpointer JohnOppie csg Βασιλης1234 katia.m SlimShady mirso panaman Dmzk elinamav Than003 EFAKIT Jauahahwiwisjs E.Z Helen06 giannis06 blissele Debugging_Daemon shuuu abyssiniancat korlef ang12_012 myrto karma Dina hello1234 American Economist Aggel0sss thepigod762 Morningstar danonito_kyr Liberta_ globglogabgalab Giorgkalo ck_chrysiis thecrazycretan bboys Theme rafaela11 ioanna2007 Μήτσος10 Nick_nt Lia 2006 physicscrazy A350 constansn Evenstar Memetchi suaimhneas Steliosgkougkou Hecticism Ness angela_k sotirislk07 chjan Albert.123 sophiaa theti1da EllieKal Alexecon1991 marpa Jacob123 Bleach_enjoyer marikakitsou16 bibliofagos Εριφύλη Ilovemycats27 feni Abiogenesis MrDna peter347 Gus Roger10 Viktor Mary Jane Dr. Gl. Luminous agg41 kost28 Maynard kiyoshi Τρελας123 Φινεύς math2arch neurogirl chrismpd Mhtsaras76 melmel demzz.dummy PanosApo ilal1200 ένας τυχαίος Wonderkid cannot_log_in 54321 phoni iiTzArismaltor_ Lifelong Learner panagiotis23 Αναστασία197 stee Maria_Xagorari loli AnnaRd allall1 Mary06 Μιχαήλ lenaki001 Παναγιώτης_Σ PanMoonlight lent000 arko Pharmacist01 Marianna.diamanti topg manozzz GiwrgosLxs SoyN Dionyshs1 eirinipap thenutritionist estrela P.Dam. aggorf Alessandra Eliza Jojo K Νικολινα Nic Papalitsas kasl178 Sofos Gerontas giannis05 αντιγονη. ειδήμων Specon suuuuiiii El_ GeorgePap2003 Lathy augustine QWERTY23 Obi-Wan Kenobi desperate-ambitious! ivannag Gcudfi Philologist Georgia096 Mewmaw Arianara S3 anna05 asterisx kleoniki05 Marcos.Kis jimis2001 fmarulezkd dmav Vicky13 pavlos1511 falsedream touloumpa KingOfPop hirasawayui featherfuck Στεφανος56 barkos an ordinary tenant rempelos42 New member oups snowy Super woman Sherlockina J.Cameron George_dr mpapa Meow Μαραθ22 VFD59 Marple cinnamongirl Citylights Kostakis45 Physicsstudent ggl Ace of Spades Jocaste fairyelly User2350 George.S ioanna06 Scott bruh_234 tsiobieman Eleni03 theodoraooo rosemary Pierre Bezukhov JasonPap Miranda32 ougka pougka eukleidhs1821 george777 Dora140303 Fanimaid123 Πληροφορικάριος Lider Georgekk panosveki Beautifulflowerr Ameliak Arvacon xakounaamatata nimbus Libertus George9989 T C Δημήτρης Ρ Griff mathboi n1ki20 !georgitsa! Sense Έμμα Slytherin Κλημεντίνη Coraline31 calliope Nefeloula Σωτηρία VasoGrimes TonyMontanaEse vetas FRT igeorgeoikonomo Jimmis18 theonewhoknocks nucomer Turtlestar Mendem mariakanelop tfghp aekaras 21 LidiaM paulkin94 το κοριτσι του μαη marakiloveee Panos34 ΘανάσοςG4 GiorgosAsi MALENAKI anastasia papa Cortes harry akritas imyrcarn KaterinaL Αλκης Κ. sweater weather ManinaK pacheiko Chris_Kon Manolo165 Steffie88 penelope97 edouardos No name Frank_Math Freddie Mercury Kleanth Galina PsychoGR SylviaP elena16 Μάρκος Βασίλης Γιώργος - Κόρινθος Mukumbura Νίνα alexrami Αριάνα123 tasost The best Serotonin Βλα D.a.i.s.y louminis Bgpanos Fanimaid Viedo Revekka StavMed Χριστιαννα marianna04 Ggpg stefan kristinbacktoschool gwgw_5 Unseen skygge Ιωάννα2 TommyMak ioannaion cynzp Rene2004 cel123 The Limit Does Not Exist Wrong Aria34 Άρτεμις Α. xristina11 Eva tslef8 Ryuzaki Earendil NightOwl civilian JoeDon uni77 Thanos_D olga123 PanosCh002 edweimaste jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχω ξεκινήσει το graphic novel Halo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lola_29 Νεοφερμένο μέλος Η Aγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2008 στις 22:16 Η lola_29 έγραψε: #114 31-10-08 22:16 ΨΑΞΕ, ΨΑΞΕ δε θα το βρεις. Ο αδερφός σου επιβιβάστηκε στο τρενάκι του τρόμου...<= Αστυνομικό θρίλερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emmanuella Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η Emmanuella: #115 01-11-08 15:08 Στο ακρογυάλι της Ουτοπίας - Αλκυόνη Παπαδάκη ¨Λατρεύω την Κ. Αλκυόνη και τη σκέψη της ! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathnote Νεοφερμένο μέλος Η Πασχαλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Μονεμβασία (Λακωνία). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η deathnote: #116 09-11-08 23:38 3 ταυτόχρονα.Ξένη λογοτεχνία.Ρώσικη, Γερμανική και Σουηδική.Πανεύκολα (ψέμα μεγάλο αυτό) μικρά και πάνω απ'όλα σχετικά μεταξύ τους...(όλο ψέματα λέω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:27 Η Χριστιάννα ^^: #117 10-11-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Και τα τρία είναι ένα κι ένα, μπράβο! (τον Παίχτη δεν θυμάμαι μόνο) Το κόμικ δεν μου θυμίζει τίποτα, τι είναι περίπου; :xixi: Click για ανάπτυξη... O παίχτης είναι η ιστορία ενός ανθρώπου παθιασμένου με δύο μόνο πράγματα, τον τζόγο και μια γυναίκα :Ρ Όσο για το κομικ, αφορά τον Μορφέα (Morpheus ή Sandman ή Dream) και ουσιαστικά περιγράφεται η ζωή του, οι κόντρες του με τ'αδέρφια του (Dellirium, destiny κοκ) =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 22:00 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #118 19-11-08 22:00 ΜΑΡΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΕΛΟΙΖ ΤΖΑΡΒΙΣ ΜΑΚΚΡΟΥ RΟΜΑΝCΕ ΜΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΗΝ Τ ΧΑΣΕΤΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valia_92 Νεοφερμένο μέλος Η βαλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κασσάνδρεια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 20:48 Η valia_92 έγραψε: #119 20-11-08 20:48 Ελληνες οι γιοι των θεων(Γ.Καλογερακης) το βρηκα αναμεσα σε κατι παλια βιβλια της μανας μ... ειναι πολυ περιεργο.. μιλαει για εξωγηινους-θεους που ειχαν επισκευτει την γη παλιααααααα και οι αρχαιοι ελληνες το ηξεραν! και γενικα τετοιες παραφυσικες ιστοριες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Ο halvas έγραψε: #120 22-11-08 00:01 Μόλις τέλειωσα τα "Αιχμηρά Αντικείμενα" της Τζίλιαν Φλιν (πολύ καλό, το προτείνω:no1 και ξεκινάω τώρα το "μ.Χ." του Βασίλη Αλεξάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 490 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giorgos5002 Vera FNC_Sophia giannhs2001 mpimpika Geraldsaga charmander sophieee Angelikaaa Corfu kitty fortheloveofshizaya Sotiris 12 Scandal Martheos cinephilee PhysicsEnjoyer Atarax johnsala χημεια4λαιφ Salomon Jonas panosT436 Mistis tis erimou Searching Kafkinos BatGuin soleilst mikrosamiamidi jellojina bigguy eupalinaros matritgo ch2006 Dr.Katalyst someone123 Startx0 gianikit Drscientist thewitcher Ilikntas jYanniss foxypup m.b. Nala Aris_PaP09 Unboxholics Stelios1231 Ilias__ redpointer JohnOppie csg Βασιλης1234 katia.m SlimShady mirso panaman Dmzk elinamav Than003 EFAKIT Jauahahwiwisjs E.Z Helen06 giannis06 blissele Debugging_Daemon shuuu abyssiniancat korlef ang12_012 myrto karma Dina hello1234 American Economist Aggel0sss thepigod762 Morningstar danonito_kyr Liberta_ globglogabgalab Giorgkalo ck_chrysiis thecrazycretan bboys Theme rafaela11 ioanna2007 Μήτσος10 Nick_nt Lia 2006 physicscrazy A350 constansn Evenstar Memetchi suaimhneas Steliosgkougkou Hecticism Ness angela_k sotirislk07 chjan Albert.123 sophiaa theti1da EllieKal Alexecon1991 marpa Jacob123 Bleach_enjoyer marikakitsou16 bibliofagos Εριφύλη Ilovemycats27 feni Abiogenesis MrDna peter347 Gus Roger10 Viktor Mary Jane Dr. Gl. Luminous agg41 kost28 Maynard kiyoshi Τρελας123 Φινεύς math2arch neurogirl chrismpd Mhtsaras76 melmel demzz.dummy PanosApo ilal1200 ένας τυχαίος Wonderkid cannot_log_in 54321 phoni iiTzArismaltor_ Lifelong Learner panagiotis23 Αναστασία197 stee Maria_Xagorari loli AnnaRd allall1 Mary06 Μιχαήλ lenaki001 Παναγιώτης_Σ PanMoonlight lent000 arko Pharmacist01 Marianna.diamanti topg manozzz GiwrgosLxs SoyN Dionyshs1 eirinipap thenutritionist estrela P.Dam. aggorf Alessandra Eliza Jojo K Νικολινα Nic Papalitsas kasl178 Sofos Gerontas giannis05 αντιγονη. ειδήμων Specon suuuuiiii El_ GeorgePap2003 Lathy augustine QWERTY23 Obi-Wan Kenobi desperate-ambitious! ivannag Gcudfi Philologist Georgia096 Mewmaw Arianara S3 anna05 asterisx kleoniki05 Marcos.Kis jimis2001 fmarulezkd dmav Vicky13 pavlos1511 falsedream touloumpa KingOfPop hirasawayui featherfuck Στεφανος56 barkos an ordinary tenant rempelos42 New member oups snowy Super woman Sherlockina J.Cameron George_dr mpapa Meow Μαραθ22 VFD59 Marple cinnamongirl Citylights Kostakis45 Physicsstudent ggl Ace of Spades Jocaste fairyelly User2350 George.S ioanna06 Scott bruh_234 tsiobieman Eleni03 theodoraooo rosemary Pierre Bezukhov JasonPap Miranda32 ougka pougka eukleidhs1821 george777 Dora140303 Fanimaid123 Πληροφορικάριος Lider Georgekk panosveki Beautifulflowerr Ameliak Arvacon xakounaamatata nimbus Libertus George9989 T C Δημήτρης Ρ Griff mathboi n1ki20 !georgitsa! Sense Έμμα Slytherin Κλημεντίνη Coraline31 calliope Nefeloula Σωτηρία VasoGrimes TonyMontanaEse vetas FRT igeorgeoikonomo Jimmis18 theonewhoknocks nucomer Turtlestar Mendem mariakanelop tfghp aekaras 21 LidiaM paulkin94 το κοριτσι του μαη marakiloveee Panos34 ΘανάσοςG4 GiorgosAsi MALENAKI anastasia papa Cortes harry akritas imyrcarn KaterinaL Αλκης Κ. sweater weather ManinaK pacheiko Chris_Kon Manolo165 Steffie88 penelope97 edouardos No name Frank_Math Freddie Mercury Kleanth Galina PsychoGR SylviaP elena16 Μάρκος Βασίλης Γιώργος - Κόρινθος Mukumbura Νίνα alexrami Αριάνα123 tasost The best Serotonin Βλα D.a.i.s.y louminis Bgpanos Fanimaid Viedo Revekka StavMed Χριστιαννα marianna04 Ggpg stefan kristinbacktoschool gwgw_5 Unseen skygge Ιωάννα2 TommyMak ioannaion cynzp Rene2004 cel123 The Limit Does Not Exist Wrong Aria34 Άρτεμις Α. xristina11 Eva tslef8 Ryuzaki Earendil NightOwl civilian JoeDon uni77 Thanos_D olga123 PanosCh002 edweimaste jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΨΑΞΕ, ΨΑΞΕ δε θα το βρεις. Ο αδερφός σου επιβιβάστηκε στο τρενάκι του τρόμου...<= Αστυνομικό θρίλερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emmanuella Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η Emmanuella: #115 01-11-08 15:08 Στο ακρογυάλι της Ουτοπίας - Αλκυόνη Παπαδάκη ¨Λατρεύω την Κ. Αλκυόνη και τη σκέψη της ! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathnote Νεοφερμένο μέλος Η Πασχαλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Μονεμβασία (Λακωνία). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η deathnote: #116 09-11-08 23:38 3 ταυτόχρονα.Ξένη λογοτεχνία.Ρώσικη, Γερμανική και Σουηδική.Πανεύκολα (ψέμα μεγάλο αυτό) μικρά και πάνω απ'όλα σχετικά μεταξύ τους...(όλο ψέματα λέω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:27 Η Χριστιάννα ^^: #117 10-11-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Και τα τρία είναι ένα κι ένα, μπράβο! (τον Παίχτη δεν θυμάμαι μόνο) Το κόμικ δεν μου θυμίζει τίποτα, τι είναι περίπου; :xixi: Click για ανάπτυξη... O παίχτης είναι η ιστορία ενός ανθρώπου παθιασμένου με δύο μόνο πράγματα, τον τζόγο και μια γυναίκα :Ρ Όσο για το κομικ, αφορά τον Μορφέα (Morpheus ή Sandman ή Dream) και ουσιαστικά περιγράφεται η ζωή του, οι κόντρες του με τ'αδέρφια του (Dellirium, destiny κοκ) =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 22:00 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #118 19-11-08 22:00 ΜΑΡΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΕΛΟΙΖ ΤΖΑΡΒΙΣ ΜΑΚΚΡΟΥ RΟΜΑΝCΕ ΜΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΗΝ Τ ΧΑΣΕΤΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valia_92 Νεοφερμένο μέλος Η βαλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κασσάνδρεια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 20:48 Η valia_92 έγραψε: #119 20-11-08 20:48 Ελληνες οι γιοι των θεων(Γ.Καλογερακης) το βρηκα αναμεσα σε κατι παλια βιβλια της μανας μ... ειναι πολυ περιεργο.. μιλαει για εξωγηινους-θεους που ειχαν επισκευτει την γη παλιααααααα και οι αρχαιοι ελληνες το ηξεραν! και γενικα τετοιες παραφυσικες ιστοριες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Ο halvas έγραψε: #120 22-11-08 00:01 Μόλις τέλειωσα τα "Αιχμηρά Αντικείμενα" της Τζίλιαν Φλιν (πολύ καλό, το προτείνω:no1 και ξεκινάω τώρα το "μ.Χ." του Βασίλη Αλεξάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 490 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giorgos5002 Vera FNC_Sophia giannhs2001 mpimpika Geraldsaga charmander sophieee Angelikaaa Corfu kitty fortheloveofshizaya Sotiris 12 Scandal Martheos cinephilee PhysicsEnjoyer Atarax johnsala χημεια4λαιφ Salomon Jonas panosT436 Mistis tis erimou Searching Kafkinos BatGuin soleilst mikrosamiamidi jellojina bigguy eupalinaros matritgo ch2006 Dr.Katalyst someone123 Startx0 gianikit Drscientist thewitcher Ilikntas jYanniss foxypup m.b. Nala Aris_PaP09 Unboxholics Stelios1231 Ilias__ redpointer JohnOppie csg Βασιλης1234 katia.m SlimShady mirso panaman Dmzk elinamav Than003 EFAKIT Jauahahwiwisjs E.Z Helen06 giannis06 blissele Debugging_Daemon shuuu abyssiniancat korlef ang12_012 myrto karma Dina hello1234 American Economist Aggel0sss thepigod762 Morningstar danonito_kyr Liberta_ globglogabgalab Giorgkalo ck_chrysiis thecrazycretan bboys Theme rafaela11 ioanna2007 Μήτσος10 Nick_nt Lia 2006 physicscrazy A350 constansn Evenstar Memetchi suaimhneas Steliosgkougkou Hecticism Ness angela_k sotirislk07 chjan Albert.123 sophiaa theti1da EllieKal Alexecon1991 marpa Jacob123 Bleach_enjoyer marikakitsou16 bibliofagos Εριφύλη Ilovemycats27 feni Abiogenesis MrDna peter347 Gus Roger10 Viktor Mary Jane Dr. Gl. Luminous agg41 kost28 Maynard kiyoshi Τρελας123 Φινεύς math2arch neurogirl chrismpd Mhtsaras76 melmel demzz.dummy PanosApo ilal1200 ένας τυχαίος Wonderkid cannot_log_in 54321 phoni iiTzArismaltor_ Lifelong Learner panagiotis23 Αναστασία197 stee Maria_Xagorari loli AnnaRd allall1 Mary06 Μιχαήλ lenaki001 Παναγιώτης_Σ PanMoonlight lent000 arko Pharmacist01 Marianna.diamanti topg manozzz GiwrgosLxs SoyN Dionyshs1 eirinipap thenutritionist estrela P.Dam. aggorf Alessandra Eliza Jojo K Νικολινα Nic Papalitsas kasl178 Sofos Gerontas giannis05 αντιγονη. ειδήμων Specon suuuuiiii El_ GeorgePap2003 Lathy augustine QWERTY23 Obi-Wan Kenobi desperate-ambitious! ivannag Gcudfi Philologist Georgia096 Mewmaw Arianara S3 anna05 asterisx kleoniki05 Marcos.Kis jimis2001 fmarulezkd dmav Vicky13 pavlos1511 falsedream touloumpa KingOfPop hirasawayui featherfuck Στεφανος56 barkos an ordinary tenant rempelos42 New member oups snowy Super woman Sherlockina J.Cameron George_dr mpapa Meow Μαραθ22 VFD59 Marple cinnamongirl Citylights Kostakis45 Physicsstudent ggl Ace of Spades Jocaste fairyelly User2350 George.S ioanna06 Scott bruh_234 tsiobieman Eleni03 theodoraooo rosemary Pierre Bezukhov JasonPap Miranda32 ougka pougka eukleidhs1821 george777 Dora140303 Fanimaid123 Πληροφορικάριος Lider Georgekk panosveki Beautifulflowerr Ameliak Arvacon xakounaamatata nimbus Libertus George9989 T C Δημήτρης Ρ Griff mathboi n1ki20 !georgitsa! Sense Έμμα Slytherin Κλημεντίνη Coraline31 calliope Nefeloula Σωτηρία VasoGrimes TonyMontanaEse vetas FRT igeorgeoikonomo Jimmis18 theonewhoknocks nucomer Turtlestar Mendem mariakanelop tfghp aekaras 21 LidiaM paulkin94 το κοριτσι του μαη marakiloveee Panos34 ΘανάσοςG4 GiorgosAsi MALENAKI anastasia papa Cortes harry akritas imyrcarn KaterinaL Αλκης Κ. sweater weather ManinaK pacheiko Chris_Kon Manolo165 Steffie88 penelope97 edouardos No name Frank_Math Freddie Mercury Kleanth Galina PsychoGR SylviaP elena16 Μάρκος Βασίλης Γιώργος - Κόρινθος Mukumbura Νίνα alexrami Αριάνα123 tasost The best Serotonin Βλα D.a.i.s.y louminis Bgpanos Fanimaid Viedo Revekka StavMed Χριστιαννα marianna04 Ggpg stefan kristinbacktoschool gwgw_5 Unseen skygge Ιωάννα2 TommyMak ioannaion cynzp Rene2004 cel123 The Limit Does Not Exist Wrong Aria34 Άρτεμις Α. xristina11 Eva tslef8 Ryuzaki Earendil NightOwl civilian JoeDon uni77 Thanos_D olga123 PanosCh002 edweimaste jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στο ακρογυάλι της Ουτοπίας - Αλκυόνη Παπαδάκη ¨Λατρεύω την Κ. Αλκυόνη και τη σκέψη της ! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deathnote Νεοφερμένο μέλος Η Πασχαλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Μονεμβασία (Λακωνία). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η deathnote: #116 09-11-08 23:38 3 ταυτόχρονα.Ξένη λογοτεχνία.Ρώσικη, Γερμανική και Σουηδική.Πανεύκολα (ψέμα μεγάλο αυτό) μικρά και πάνω απ'όλα σχετικά μεταξύ τους...(όλο ψέματα λέω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:27 Η Χριστιάννα ^^: #117 10-11-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Και τα τρία είναι ένα κι ένα, μπράβο! (τον Παίχτη δεν θυμάμαι μόνο) Το κόμικ δεν μου θυμίζει τίποτα, τι είναι περίπου; :xixi: Click για ανάπτυξη... O παίχτης είναι η ιστορία ενός ανθρώπου παθιασμένου με δύο μόνο πράγματα, τον τζόγο και μια γυναίκα :Ρ Όσο για το κομικ, αφορά τον Μορφέα (Morpheus ή Sandman ή Dream) και ουσιαστικά περιγράφεται η ζωή του, οι κόντρες του με τ'αδέρφια του (Dellirium, destiny κοκ) =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 22:00 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #118 19-11-08 22:00 ΜΑΡΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΕΛΟΙΖ ΤΖΑΡΒΙΣ ΜΑΚΚΡΟΥ RΟΜΑΝCΕ ΜΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΗΝ Τ ΧΑΣΕΤΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valia_92 Νεοφερμένο μέλος Η βαλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κασσάνδρεια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 20:48 Η valia_92 έγραψε: #119 20-11-08 20:48 Ελληνες οι γιοι των θεων(Γ.Καλογερακης) το βρηκα αναμεσα σε κατι παλια βιβλια της μανας μ... ειναι πολυ περιεργο.. μιλαει για εξωγηινους-θεους που ειχαν επισκευτει την γη παλιααααααα και οι αρχαιοι ελληνες το ηξεραν! και γενικα τετοιες παραφυσικες ιστοριες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Ο halvas έγραψε: #120 22-11-08 00:01 Μόλις τέλειωσα τα "Αιχμηρά Αντικείμενα" της Τζίλιαν Φλιν (πολύ καλό, το προτείνω:no1 και ξεκινάω τώρα το "μ.Χ." του Βασίλη Αλεξάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 490 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giorgos5002 Vera FNC_Sophia giannhs2001 mpimpika Geraldsaga charmander sophieee Angelikaaa Corfu kitty fortheloveofshizaya Sotiris 12 Scandal Martheos cinephilee PhysicsEnjoyer Atarax johnsala χημεια4λαιφ Salomon Jonas panosT436 Mistis tis erimou Searching Kafkinos BatGuin soleilst mikrosamiamidi jellojina bigguy eupalinaros matritgo ch2006 Dr.Katalyst someone123 Startx0 gianikit Drscientist thewitcher Ilikntas jYanniss foxypup m.b. Nala Aris_PaP09 Unboxholics Stelios1231 Ilias__ redpointer JohnOppie csg Βασιλης1234 katia.m SlimShady mirso panaman Dmzk elinamav Than003 EFAKIT Jauahahwiwisjs E.Z Helen06 giannis06 blissele Debugging_Daemon shuuu abyssiniancat korlef ang12_012 myrto karma Dina hello1234 American Economist Aggel0sss thepigod762 Morningstar danonito_kyr Liberta_ globglogabgalab Giorgkalo ck_chrysiis thecrazycretan bboys Theme rafaela11 ioanna2007 Μήτσος10 Nick_nt Lia 2006 physicscrazy A350 constansn Evenstar Memetchi suaimhneas Steliosgkougkou Hecticism Ness angela_k sotirislk07 chjan Albert.123 sophiaa theti1da EllieKal Alexecon1991 marpa Jacob123 Bleach_enjoyer marikakitsou16 bibliofagos Εριφύλη Ilovemycats27 feni Abiogenesis MrDna peter347 Gus Roger10 Viktor Mary Jane Dr. Gl. Luminous agg41 kost28 Maynard kiyoshi Τρελας123 Φινεύς math2arch neurogirl chrismpd Mhtsaras76 melmel demzz.dummy PanosApo ilal1200 ένας τυχαίος Wonderkid cannot_log_in 54321 phoni iiTzArismaltor_ Lifelong Learner panagiotis23 Αναστασία197 stee Maria_Xagorari loli AnnaRd allall1 Mary06 Μιχαήλ lenaki001 Παναγιώτης_Σ PanMoonlight lent000 arko Pharmacist01 Marianna.diamanti topg manozzz GiwrgosLxs SoyN Dionyshs1 eirinipap thenutritionist estrela P.Dam. aggorf Alessandra Eliza Jojo K Νικολινα Nic Papalitsas kasl178 Sofos Gerontas giannis05 αντιγονη. ειδήμων Specon suuuuiiii El_ GeorgePap2003 Lathy augustine QWERTY23 Obi-Wan Kenobi desperate-ambitious! ivannag Gcudfi Philologist Georgia096 Mewmaw Arianara S3 anna05 asterisx kleoniki05 Marcos.Kis jimis2001 fmarulezkd dmav Vicky13 pavlos1511 falsedream touloumpa KingOfPop hirasawayui featherfuck Στεφανος56 barkos an ordinary tenant rempelos42 New member oups snowy Super woman Sherlockina J.Cameron George_dr mpapa Meow Μαραθ22 VFD59 Marple cinnamongirl Citylights Kostakis45 Physicsstudent ggl Ace of Spades Jocaste fairyelly User2350 George.S ioanna06 Scott bruh_234 tsiobieman Eleni03 theodoraooo rosemary Pierre Bezukhov JasonPap Miranda32 ougka pougka eukleidhs1821 george777 Dora140303 Fanimaid123 Πληροφορικάριος Lider Georgekk panosveki Beautifulflowerr Ameliak Arvacon xakounaamatata nimbus Libertus George9989 T C Δημήτρης Ρ Griff mathboi n1ki20 !georgitsa! Sense Έμμα Slytherin Κλημεντίνη Coraline31 calliope Nefeloula Σωτηρία VasoGrimes TonyMontanaEse vetas FRT igeorgeoikonomo Jimmis18 theonewhoknocks nucomer Turtlestar Mendem mariakanelop tfghp aekaras 21 LidiaM paulkin94 το κοριτσι του μαη marakiloveee Panos34 ΘανάσοςG4 GiorgosAsi MALENAKI anastasia papa Cortes harry akritas imyrcarn KaterinaL Αλκης Κ. sweater weather ManinaK pacheiko Chris_Kon Manolo165 Steffie88 penelope97 edouardos No name Frank_Math Freddie Mercury Kleanth Galina PsychoGR SylviaP elena16 Μάρκος Βασίλης Γιώργος - Κόρινθος Mukumbura Νίνα alexrami Αριάνα123 tasost The best Serotonin Βλα D.a.i.s.y louminis Bgpanos Fanimaid Viedo Revekka StavMed Χριστιαννα marianna04 Ggpg stefan kristinbacktoschool gwgw_5 Unseen skygge Ιωάννα2 TommyMak ioannaion cynzp Rene2004 cel123 The Limit Does Not Exist Wrong Aria34 Άρτεμις Α. xristina11 Eva tslef8 Ryuzaki Earendil NightOwl civilian JoeDon uni77 Thanos_D olga123 PanosCh002 edweimaste jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
3 ταυτόχρονα.Ξένη λογοτεχνία.Ρώσικη, Γερμανική και Σουηδική.Πανεύκολα (ψέμα μεγάλο αυτό) μικρά και πάνω απ'όλα σχετικά μεταξύ τους...(όλο ψέματα λέω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 17:27 Η Χριστιάννα ^^: #117 10-11-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Και τα τρία είναι ένα κι ένα, μπράβο! (τον Παίχτη δεν θυμάμαι μόνο) Το κόμικ δεν μου θυμίζει τίποτα, τι είναι περίπου; :xixi: Click για ανάπτυξη... O παίχτης είναι η ιστορία ενός ανθρώπου παθιασμένου με δύο μόνο πράγματα, τον τζόγο και μια γυναίκα :Ρ Όσο για το κομικ, αφορά τον Μορφέα (Morpheus ή Sandman ή Dream) και ουσιαστικά περιγράφεται η ζωή του, οι κόντρες του με τ'αδέρφια του (Dellirium, destiny κοκ) =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 22:00 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #118 19-11-08 22:00 ΜΑΡΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΕΛΟΙΖ ΤΖΑΡΒΙΣ ΜΑΚΚΡΟΥ RΟΜΑΝCΕ ΜΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΗΝ Τ ΧΑΣΕΤΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valia_92 Νεοφερμένο μέλος Η βαλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κασσάνδρεια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 20:48 Η valia_92 έγραψε: #119 20-11-08 20:48 Ελληνες οι γιοι των θεων(Γ.Καλογερακης) το βρηκα αναμεσα σε κατι παλια βιβλια της μανας μ... ειναι πολυ περιεργο.. μιλαει για εξωγηινους-θεους που ειχαν επισκευτει την γη παλιααααααα και οι αρχαιοι ελληνες το ηξεραν! και γενικα τετοιες παραφυσικες ιστοριες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Ο halvas έγραψε: #120 22-11-08 00:01 Μόλις τέλειωσα τα "Αιχμηρά Αντικείμενα" της Τζίλιαν Φλιν (πολύ καλό, το προτείνω:no1 και ξεκινάω τώρα το "μ.Χ." του Βασίλη Αλεξάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 490 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giorgos5002 Vera FNC_Sophia giannhs2001 mpimpika Geraldsaga charmander sophieee Angelikaaa Corfu kitty fortheloveofshizaya Sotiris 12 Scandal Martheos cinephilee PhysicsEnjoyer Atarax johnsala χημεια4λαιφ Salomon Jonas panosT436 Mistis tis erimou Searching Kafkinos BatGuin soleilst mikrosamiamidi jellojina bigguy eupalinaros matritgo ch2006 Dr.Katalyst someone123 Startx0 gianikit Drscientist thewitcher Ilikntas jYanniss foxypup m.b. Nala Aris_PaP09 Unboxholics Stelios1231 Ilias__ redpointer JohnOppie csg Βασιλης1234 katia.m SlimShady mirso panaman Dmzk elinamav Than003 EFAKIT Jauahahwiwisjs E.Z Helen06 giannis06 blissele Debugging_Daemon shuuu abyssiniancat korlef ang12_012 myrto karma Dina hello1234 American Economist Aggel0sss thepigod762 Morningstar danonito_kyr Liberta_ globglogabgalab Giorgkalo ck_chrysiis thecrazycretan bboys Theme rafaela11 ioanna2007 Μήτσος10 Nick_nt Lia 2006 physicscrazy A350 constansn Evenstar Memetchi suaimhneas Steliosgkougkou Hecticism Ness angela_k sotirislk07 chjan Albert.123 sophiaa theti1da EllieKal Alexecon1991 marpa Jacob123 Bleach_enjoyer marikakitsou16 bibliofagos Εριφύλη Ilovemycats27 feni Abiogenesis MrDna peter347 Gus Roger10 Viktor Mary Jane Dr. Gl. Luminous agg41 kost28 Maynard kiyoshi Τρελας123 Φινεύς math2arch neurogirl chrismpd Mhtsaras76 melmel demzz.dummy PanosApo ilal1200 ένας τυχαίος Wonderkid cannot_log_in 54321 phoni iiTzArismaltor_ Lifelong Learner panagiotis23 Αναστασία197 stee Maria_Xagorari loli AnnaRd allall1 Mary06 Μιχαήλ lenaki001 Παναγιώτης_Σ PanMoonlight lent000 arko Pharmacist01 Marianna.diamanti topg manozzz GiwrgosLxs SoyN Dionyshs1 eirinipap thenutritionist estrela P.Dam. aggorf Alessandra Eliza Jojo K Νικολινα Nic Papalitsas kasl178 Sofos Gerontas giannis05 αντιγονη. ειδήμων Specon suuuuiiii El_ GeorgePap2003 Lathy augustine QWERTY23 Obi-Wan Kenobi desperate-ambitious! ivannag Gcudfi Philologist Georgia096 Mewmaw Arianara S3 anna05 asterisx kleoniki05 Marcos.Kis jimis2001 fmarulezkd dmav Vicky13 pavlos1511 falsedream touloumpa KingOfPop hirasawayui featherfuck Στεφανος56 barkos an ordinary tenant rempelos42 New member oups snowy Super woman Sherlockina J.Cameron George_dr mpapa Meow Μαραθ22 VFD59 Marple cinnamongirl Citylights Kostakis45 Physicsstudent ggl Ace of Spades Jocaste fairyelly User2350 George.S ioanna06 Scott bruh_234 tsiobieman Eleni03 theodoraooo rosemary Pierre Bezukhov JasonPap Miranda32 ougka pougka eukleidhs1821 george777 Dora140303 Fanimaid123 Πληροφορικάριος Lider Georgekk panosveki Beautifulflowerr Ameliak Arvacon xakounaamatata nimbus Libertus George9989 T C Δημήτρης Ρ Griff mathboi n1ki20 !georgitsa! Sense Έμμα Slytherin Κλημεντίνη Coraline31 calliope Nefeloula Σωτηρία VasoGrimes TonyMontanaEse vetas FRT igeorgeoikonomo Jimmis18 theonewhoknocks nucomer Turtlestar Mendem mariakanelop tfghp aekaras 21 LidiaM paulkin94 το κοριτσι του μαη marakiloveee Panos34 ΘανάσοςG4 GiorgosAsi MALENAKI anastasia papa Cortes harry akritas imyrcarn KaterinaL Αλκης Κ. sweater weather ManinaK pacheiko Chris_Kon Manolo165 Steffie88 penelope97 edouardos No name Frank_Math Freddie Mercury Kleanth Galina PsychoGR SylviaP elena16 Μάρκος Βασίλης Γιώργος - Κόρινθος Mukumbura Νίνα alexrami Αριάνα123 tasost The best Serotonin Βλα D.a.i.s.y louminis Bgpanos Fanimaid Viedo Revekka StavMed Χριστιαννα marianna04 Ggpg stefan kristinbacktoschool gwgw_5 Unseen skygge Ιωάννα2 TommyMak ioannaion cynzp Rene2004 cel123 The Limit Does Not Exist Wrong Aria34 Άρτεμις Α. xristina11 Eva tslef8 Ryuzaki Earendil NightOwl civilian JoeDon uni77 Thanos_D olga123 PanosCh002 edweimaste jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Και τα τρία είναι ένα κι ένα, μπράβο! (τον Παίχτη δεν θυμάμαι μόνο) Το κόμικ δεν μου θυμίζει τίποτα, τι είναι περίπου; :xixi: Click για ανάπτυξη... O παίχτης είναι η ιστορία ενός ανθρώπου παθιασμένου με δύο μόνο πράγματα, τον τζόγο και μια γυναίκα :Ρ Όσο για το κομικ, αφορά τον Μορφέα (Morpheus ή Sandman ή Dream) και ουσιαστικά περιγράφεται η ζωή του, οι κόντρες του με τ'αδέρφια του (Dellirium, destiny κοκ) =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 22:00 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #118 19-11-08 22:00 ΜΑΡΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΕΛΟΙΖ ΤΖΑΡΒΙΣ ΜΑΚΚΡΟΥ RΟΜΑΝCΕ ΜΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΗΝ Τ ΧΑΣΕΤΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valia_92 Νεοφερμένο μέλος Η βαλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κασσάνδρεια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 20:48 Η valia_92 έγραψε: #119 20-11-08 20:48 Ελληνες οι γιοι των θεων(Γ.Καλογερακης) το βρηκα αναμεσα σε κατι παλια βιβλια της μανας μ... ειναι πολυ περιεργο.. μιλαει για εξωγηινους-θεους που ειχαν επισκευτει την γη παλιααααααα και οι αρχαιοι ελληνες το ηξεραν! και γενικα τετοιες παραφυσικες ιστοριες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Ο halvas έγραψε: #120 22-11-08 00:01 Μόλις τέλειωσα τα "Αιχμηρά Αντικείμενα" της Τζίλιαν Φλιν (πολύ καλό, το προτείνω:no1 και ξεκινάω τώρα το "μ.Χ." του Βασίλη Αλεξάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 490 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giorgos5002 Vera FNC_Sophia giannhs2001 mpimpika Geraldsaga charmander sophieee Angelikaaa Corfu kitty fortheloveofshizaya Sotiris 12 Scandal Martheos cinephilee PhysicsEnjoyer Atarax johnsala χημεια4λαιφ Salomon Jonas panosT436 Mistis tis erimou Searching Kafkinos BatGuin soleilst mikrosamiamidi jellojina bigguy eupalinaros matritgo ch2006 Dr.Katalyst someone123 Startx0 gianikit Drscientist thewitcher Ilikntas jYanniss foxypup m.b. Nala Aris_PaP09 Unboxholics Stelios1231 Ilias__ redpointer JohnOppie csg Βασιλης1234 katia.m SlimShady mirso panaman Dmzk elinamav Than003 EFAKIT Jauahahwiwisjs E.Z Helen06 giannis06 blissele Debugging_Daemon shuuu abyssiniancat korlef ang12_012 myrto karma Dina hello1234 American Economist Aggel0sss thepigod762 Morningstar danonito_kyr Liberta_ globglogabgalab Giorgkalo ck_chrysiis thecrazycretan bboys Theme rafaela11 ioanna2007 Μήτσος10 Nick_nt Lia 2006 physicscrazy A350 constansn Evenstar Memetchi suaimhneas Steliosgkougkou Hecticism Ness angela_k sotirislk07 chjan Albert.123 sophiaa theti1da EllieKal Alexecon1991 marpa Jacob123 Bleach_enjoyer marikakitsou16 bibliofagos Εριφύλη Ilovemycats27 feni Abiogenesis MrDna peter347 Gus Roger10 Viktor Mary Jane Dr. Gl. Luminous agg41 kost28 Maynard kiyoshi Τρελας123 Φινεύς math2arch neurogirl chrismpd Mhtsaras76 melmel demzz.dummy PanosApo ilal1200 ένας τυχαίος Wonderkid cannot_log_in 54321 phoni iiTzArismaltor_ Lifelong Learner panagiotis23 Αναστασία197 stee Maria_Xagorari loli AnnaRd allall1 Mary06 Μιχαήλ lenaki001 Παναγιώτης_Σ PanMoonlight lent000 arko Pharmacist01 Marianna.diamanti topg manozzz GiwrgosLxs SoyN Dionyshs1 eirinipap thenutritionist estrela P.Dam. aggorf Alessandra Eliza Jojo K Νικολινα Nic Papalitsas kasl178 Sofos Gerontas giannis05 αντιγονη. ειδήμων Specon suuuuiiii El_ GeorgePap2003 Lathy augustine QWERTY23 Obi-Wan Kenobi desperate-ambitious! ivannag Gcudfi Philologist Georgia096 Mewmaw Arianara S3 anna05 asterisx kleoniki05 Marcos.Kis jimis2001 fmarulezkd dmav Vicky13 pavlos1511 falsedream touloumpa KingOfPop hirasawayui featherfuck Στεφανος56 barkos an ordinary tenant rempelos42 New member oups snowy Super woman Sherlockina J.Cameron George_dr mpapa Meow Μαραθ22 VFD59 Marple cinnamongirl Citylights Kostakis45 Physicsstudent ggl Ace of Spades Jocaste fairyelly User2350 George.S ioanna06 Scott bruh_234 tsiobieman Eleni03 theodoraooo rosemary Pierre Bezukhov JasonPap Miranda32 ougka pougka eukleidhs1821 george777 Dora140303 Fanimaid123 Πληροφορικάριος Lider Georgekk panosveki Beautifulflowerr Ameliak Arvacon xakounaamatata nimbus Libertus George9989 T C Δημήτρης Ρ Griff mathboi n1ki20 !georgitsa! Sense Έμμα Slytherin Κλημεντίνη Coraline31 calliope Nefeloula Σωτηρία VasoGrimes TonyMontanaEse vetas FRT igeorgeoikonomo Jimmis18 theonewhoknocks nucomer Turtlestar Mendem mariakanelop tfghp aekaras 21 LidiaM paulkin94 το κοριτσι του μαη marakiloveee Panos34 ΘανάσοςG4 GiorgosAsi MALENAKI anastasia papa Cortes harry akritas imyrcarn KaterinaL Αλκης Κ. sweater weather ManinaK pacheiko Chris_Kon Manolo165 Steffie88 penelope97 edouardos No name Frank_Math Freddie Mercury Kleanth Galina PsychoGR SylviaP elena16 Μάρκος Βασίλης Γιώργος - Κόρινθος Mukumbura Νίνα alexrami Αριάνα123 tasost The best Serotonin Βλα D.a.i.s.y louminis Bgpanos Fanimaid Viedo Revekka StavMed Χριστιαννα marianna04 Ggpg stefan kristinbacktoschool gwgw_5 Unseen skygge Ιωάννα2 TommyMak ioannaion cynzp Rene2004 cel123 The Limit Does Not Exist Wrong Aria34 Άρτεμις Α. xristina11 Eva tslef8 Ryuzaki Earendil NightOwl civilian JoeDon uni77 Thanos_D olga123 PanosCh002 edweimaste jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΜΑΡΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΕΛΟΙΖ ΤΖΑΡΒΙΣ ΜΑΚΚΡΟΥ RΟΜΑΝCΕ ΜΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΗΝ Τ ΧΑΣΕΤΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
valia_92 Νεοφερμένο μέλος Η βαλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κασσάνδρεια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 20:48 Η valia_92 έγραψε: #119 20-11-08 20:48 Ελληνες οι γιοι των θεων(Γ.Καλογερακης) το βρηκα αναμεσα σε κατι παλια βιβλια της μανας μ... ειναι πολυ περιεργο.. μιλαει για εξωγηινους-θεους που ειχαν επισκευτει την γη παλιααααααα και οι αρχαιοι ελληνες το ηξεραν! και γενικα τετοιες παραφυσικες ιστοριες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Ο halvas έγραψε: #120 22-11-08 00:01 Μόλις τέλειωσα τα "Αιχμηρά Αντικείμενα" της Τζίλιαν Φλιν (πολύ καλό, το προτείνω:no1 και ξεκινάω τώρα το "μ.Χ." του Βασίλη Αλεξάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 221 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ελληνες οι γιοι των θεων(Γ.Καλογερακης) το βρηκα αναμεσα σε κατι παλια βιβλια της μανας μ... ειναι πολυ περιεργο.. μιλαει για εξωγηινους-θεους που ειχαν επισκευτει την γη παλιααααααα και οι αρχαιοι ελληνες το ηξεραν! και γενικα τετοιες παραφυσικες ιστοριες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Ο halvas έγραψε: #120 22-11-08 00:01 Μόλις τέλειωσα τα "Αιχμηρά Αντικείμενα" της Τζίλιαν Φλιν (πολύ καλό, το προτείνω:no1 και ξεκινάω τώρα το "μ.Χ." του Βασίλη Αλεξάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μόλις τέλειωσα τα "Αιχμηρά Αντικείμενα" της Τζίλιαν Φλιν (πολύ καλό, το προτείνω:no1 και ξεκινάω τώρα το "μ.Χ." του Βασίλη Αλεξάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.