Το απόλυτο Δέκα στο Μαθηματικό ΑΠΘ

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,239 μηνύματα.
Δεν θυμάμαι να λύσαμε ποτέ άσκηση στο προπτυχιακό. :D Έχω να λύσω άσκηση από τις πανελλαδικές.
Χαχαχαχ,αυτό ήθελα να σε ρωτήσω και εγώ, τι ασκήσεις λύνει κανείς στο μαθηματικό ; Να διαβάσει βοήθημα πάει ή να εμβαθύνει σε μια επιστήμη ; Εδώ καλά καλά τα συγγράματα δεν έχουν καν λύσεις στα προβλήματα .Όσα έχουν καν προβλήματα δηλαδή :hehe:.
 

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,790 μηνύματα.
Φρικηπέδια είπες; :shifty:

  • He made them sea. (Τα έκανε θάλασσα)
  • He doesn't understand Christ! (Δεν καταλαβαίνει Χριστό!)
  • I came out of my clothes. (Βγήκα από τα ρούχα μου)
  • This place is at Devil's mother. (Αυτό είναι στου διαόλου την μάνα)
 

nimbus

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 230 μηνύματα.
Μέσω της ενασχόλησης με κάποια επιστήμη δεν καλλιεργεί κανεις και την ευφυΐα του παράλληλα?
Δηλαδή γεννιομαστε και πεθαίνουμε με ένα συγκεκριμένο πόσο ευφυΐας?
ή εννοείς ότι δε μπορεί κάποιος δίχως γεννητικη προδιάθεση να γίνει ιδιοφυής, αλλά μπορεί να μεταβάλλει την ευφυΐα του ως ένα βαθμό?
Μάλλον κάποιος υγείας θα ήταν καταλληλοτερος να απαντήσει αλλά τώρα που αναφέρθηκες στην ευφυΐα πάντα ήταν κάτι που αναρωτιόμουν.
Προφανώς καλλιεργείται. Αλλά είτε κάποια άτομα έχουν ένα "ταβάνι" είτε έχουν ένα προβάδισμα σε αυτόν τον τομέα. Επίσης είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η εγκεφαλική ανατομία ορισμένων ατόμων τα κάνει εξυπνότερα σε διαφορετικούς κλάδους, αναλόγως (μουσική, μαθηματικά κλπ).
Βέβαια είναι επίσης αποδεδειγμένο ότι τα πιο ευφυή άτομα έχουν συνήθως και περισσότερες, κληρονομικά ή μη, ψυχικές διαταρραχές.
 

eukleidhs1821

Διάσημο μέλος

Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει απο Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3,664 μηνύματα.
πραγματικα τωρα ειδα τη συνεντευξη και μου σηκωθηκε η τριχα ποσο αναξιοπρεπης μπορει να γινει καποιος.ενα μνημειο βλαχιας,αγραμματοσυνης και μπουρδολογιας!!!απορω με την υπομονη της κοπελας.απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις,καταρχην λεει το κλασσικο επιχειρημα της θειτσας οτι με 19300 λεει πηγανε χαμενα τα μορια.Οτι βεβαια θεωρει ανωτερη επιστημη το βιολογικο απλα γελαω! Οτι δεν εχει ιδεα αν υπαρχουν μεταπτυχιακα.Μου κανε ιδιαιτερη εντυπωση που ρωταγε για πανεπιστημιακη αστυνομια κτλπ.....Φανταζομαι ειναι αριστερης προελευσης? Η κοπελα παντως φανηκε ιδιαιτερα σεμνη και τον εγραψε μεχρι εκει που δε φτανει μελανι τρολαροντας τον οτι κανει τη δουλεια της κτλπ.Εκει που γελασα ειναι που ηθελε να τριχοτομησει και τη γωνια......Πιο πολυ την παλαμη του τον βλεπω να τριχοτομει απο την πολλη καθημερινη χειρωνακτικη εργασια.
Παντως πραγματικα τη σημερινη εποχη το να σαι δημοσιογραφος ειναι ντροπη δυστυχως.
 

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 9,551 μηνύματα.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,790 μηνύματα.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 9,551 μηνύματα.
τις μοσχομύρισες και το διαπίστωσες; :happy:
ε ενταξει απο αισθησεις καλα παμε
ε, αφου διπλα καθομαστε.. ξερεις το αμφιθεατρο ειναι σαν την τουριστικη του αεροπλανου οχι και την πρωτη θεση
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top