christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:33 Η christina.maria: #141 21-12-09 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Submarine: Αυτό νομίζεις εσύ;;;Για αυτούς το κάνουν;;Σκέψου λίγο..Έχουν κανένα κέρδος;;ΟΧΙ!!!Αυτοί σε μαθαίνουν από κει και πέρα το αφήνουν στην κρίση του καθενός για το εάν θα μάθουν..Τις ασκήσεις τις βάζουν για εξάσκηση και όχι για να μας φορτώνουν τον χρόνο Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε Χρυσοστομε!! Πως θα μαθεις χωρις εξασκηση; Με θεια φωτιση; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:23 Η violitzou: #142 27-12-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Πες τα ρε Χρυσοστομε!! Πως θα μαθεις χωρις εξασκηση; Με θεια φωτιση; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!! Click για ανάπτυξη... η αληθεια να λεγετε...χωρις εξασκηση δεν κανεις τιποτα εμενα παντωσ μου αρεσουν τα μαθηματικα ειναι τελοια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:25 Ο ~LoVeR BoY~: #143 27-12-09 20:25 Γεωγραφία Β' Γυμνασίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:32 Η violitzou: #144 27-12-09 20:32 στην 1 παντως δεν ειναι καθολου ωραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:54 Η CiNeFiL έγραψε: #145 01-01-10 13:54 οριστε μια ωραοα ερωτηση!!!:bravo:σε οποιον τν σκεφτηκε!!!!!!! με συντομη απαντηση κ ολας. εμενα ειν διαλλειμα κ καλλιτεχνικα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 14:51 Ο Alexl1996: #146 01-01-10 14:51 Φυσική!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 15:58 Η christina.maria: #147 01-01-10 15:58 Κειμενα πλεον!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 21:06 Η dreamy girl: #148 01-01-10 21:06 και 'μενα μ' αρεσουν πολυ τα κειμενα φετος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 20:41 Η violitzou: #149 04-01-10 20:41 εε δεν τρελενομαι κιολας αλλα ειναι πιο ευκολα απο τα αλλα τα φιλολογικα!!!!!:bravo: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 20:45 Ο sHk2s έγραψε: #150 04-01-10 20:45 Το αγαπημένο μου μάθημα είναι η πληροφορική σε όλες τις τάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 20:48 Η violitzou: #151 04-01-10 20:48 σε εμας εχουμε μια στριμενη καθηγητρια............αστα.......για μενα το χειροτερο μαθημα φετος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 21:02 Ο Septagram: #152 04-01-10 21:02 Το καλυτερο μαθημα που ειχα ηταν η Γεωμετρια που δεν ειχα παρει χαμπαρι ΤΙΠΟΤΑ, εξωγηϊνος , εκτος τοπου και χρονου. Για να σοβαρευτω ομως θα ελεγα οτι το κενο ηταν οντως ενα απο τα καλυτερα μαθηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 21:35 Ο sHk2s έγραψε: #153 04-01-10 21:35 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: σε εμας εχουμε μια στριμενη καθηγητρια............αστα.......για μενα το χειροτερο μαθημα φετος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποιο είναι το χειρότερο σου μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 22:55 Η violitzou: #154 04-01-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από sHk2s: Ποιο είναι το χειρότερο σου μάθημα; Click για ανάπτυξη... σου ειπα η πληροφορικη λογω της καθηγητριας ...........τουλαχιστον μου εβαλε καλο βαθμο΄.............19 :no1::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 10:47 Ο sHk2s έγραψε: #155 05-01-10 10:47 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: σου ειπα η πληροφορικη λογω της καθηγητριας ...........τουλαχιστον μου εβαλε καλο βαθμο΄.............19 :no1::xixi: Click για ανάπτυξη... Αν είναι λόγω της καθηγήτριας τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά γενικά η πληροφορική εμένα μου αρέσει γιατί το θεωρώ πολύ ευχάριστο μάθημα επειδή έχει να κάνει με τους υπολογιστές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:41 Η violitzou: #156 05-01-10 11:41 Αρχική Δημοσίευση από sHk2s: Αν είναι λόγω της καθηγήτριας τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά γενικά η πληροφορική εμένα μου αρέσει γιατί το θεωρώ πολύ ευχάριστο μάθημα επειδή έχει να κάνει με τους υπολογιστές. Click για ανάπτυξη... ναι ετσι ειναι αι εμενα μου αρεσει σαν μαθημα η πληροφοορικη αλλα.......λογω της καθηγητριας το μισισα....................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η Ntontini έγραψε: #157 09-01-10 16:51 Εμένα το αγαπημένο μου μάθημα είναι η Βιολογία λόγω μαθήματος και καθηγήτριας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:02 Η violitzou: #158 09-01-10 17:02 μπα δεντρελενομαι αν και ο καθηγητης ειναι ΦΟΒΕΡΟΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #159 09-01-10 17:05 Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:12 Η violitzou: #160 09-01-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Click για ανάπτυξη... ασχολεισαι εννοεισ σε (γιοα να μην ξεχνω τις ριζεςμου) αρεσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys LidiaM Gio Lia 2006 Άνιελ Κασανδρα Viedo JohnGreek blanc Κλημεντίνη Arianara S3 KateRdJ Νομικάριος13 MarcoReus uni77 Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Submarine: Αυτό νομίζεις εσύ;;;Για αυτούς το κάνουν;;Σκέψου λίγο..Έχουν κανένα κέρδος;;ΟΧΙ!!!Αυτοί σε μαθαίνουν από κει και πέρα το αφήνουν στην κρίση του καθενός για το εάν θα μάθουν..Τις ασκήσεις τις βάζουν για εξάσκηση και όχι για να μας φορτώνουν τον χρόνο Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε Χρυσοστομε!! Πως θα μαθεις χωρις εξασκηση; Με θεια φωτιση; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:23 Η violitzou: #142 27-12-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Πες τα ρε Χρυσοστομε!! Πως θα μαθεις χωρις εξασκηση; Με θεια φωτιση; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!! Click για ανάπτυξη... η αληθεια να λεγετε...χωρις εξασκηση δεν κανεις τιποτα εμενα παντωσ μου αρεσουν τα μαθηματικα ειναι τελοια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:25 Ο ~LoVeR BoY~: #143 27-12-09 20:25 Γεωγραφία Β' Γυμνασίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:32 Η violitzou: #144 27-12-09 20:32 στην 1 παντως δεν ειναι καθολου ωραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:54 Η CiNeFiL έγραψε: #145 01-01-10 13:54 οριστε μια ωραοα ερωτηση!!!:bravo:σε οποιον τν σκεφτηκε!!!!!!! με συντομη απαντηση κ ολας. εμενα ειν διαλλειμα κ καλλιτεχνικα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 14:51 Ο Alexl1996: #146 01-01-10 14:51 Φυσική!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 15:58 Η christina.maria: #147 01-01-10 15:58 Κειμενα πλεον!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 21:06 Η dreamy girl: #148 01-01-10 21:06 και 'μενα μ' αρεσουν πολυ τα κειμενα φετος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 20:41 Η violitzou: #149 04-01-10 20:41 εε δεν τρελενομαι κιολας αλλα ειναι πιο ευκολα απο τα αλλα τα φιλολογικα!!!!!:bravo: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 20:45 Ο sHk2s έγραψε: #150 04-01-10 20:45 Το αγαπημένο μου μάθημα είναι η πληροφορική σε όλες τις τάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 20:48 Η violitzou: #151 04-01-10 20:48 σε εμας εχουμε μια στριμενη καθηγητρια............αστα.......για μενα το χειροτερο μαθημα φετος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 21:02 Ο Septagram: #152 04-01-10 21:02 Το καλυτερο μαθημα που ειχα ηταν η Γεωμετρια που δεν ειχα παρει χαμπαρι ΤΙΠΟΤΑ, εξωγηϊνος , εκτος τοπου και χρονου. Για να σοβαρευτω ομως θα ελεγα οτι το κενο ηταν οντως ενα απο τα καλυτερα μαθηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 21:35 Ο sHk2s έγραψε: #153 04-01-10 21:35 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: σε εμας εχουμε μια στριμενη καθηγητρια............αστα.......για μενα το χειροτερο μαθημα φετος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποιο είναι το χειρότερο σου μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 22:55 Η violitzou: #154 04-01-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από sHk2s: Ποιο είναι το χειρότερο σου μάθημα; Click για ανάπτυξη... σου ειπα η πληροφορικη λογω της καθηγητριας ...........τουλαχιστον μου εβαλε καλο βαθμο΄.............19 :no1::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 10:47 Ο sHk2s έγραψε: #155 05-01-10 10:47 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: σου ειπα η πληροφορικη λογω της καθηγητριας ...........τουλαχιστον μου εβαλε καλο βαθμο΄.............19 :no1::xixi: Click για ανάπτυξη... Αν είναι λόγω της καθηγήτριας τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά γενικά η πληροφορική εμένα μου αρέσει γιατί το θεωρώ πολύ ευχάριστο μάθημα επειδή έχει να κάνει με τους υπολογιστές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:41 Η violitzou: #156 05-01-10 11:41 Αρχική Δημοσίευση από sHk2s: Αν είναι λόγω της καθηγήτριας τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά γενικά η πληροφορική εμένα μου αρέσει γιατί το θεωρώ πολύ ευχάριστο μάθημα επειδή έχει να κάνει με τους υπολογιστές. Click για ανάπτυξη... ναι ετσι ειναι αι εμενα μου αρεσει σαν μαθημα η πληροφοορικη αλλα.......λογω της καθηγητριας το μισισα....................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η Ntontini έγραψε: #157 09-01-10 16:51 Εμένα το αγαπημένο μου μάθημα είναι η Βιολογία λόγω μαθήματος και καθηγήτριας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:02 Η violitzou: #158 09-01-10 17:02 μπα δεντρελενομαι αν και ο καθηγητης ειναι ΦΟΒΕΡΟΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #159 09-01-10 17:05 Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:12 Η violitzou: #160 09-01-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Click για ανάπτυξη... ασχολεισαι εννοεισ σε (γιοα να μην ξεχνω τις ριζεςμου) αρεσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys LidiaM Gio Lia 2006 Άνιελ Κασανδρα Viedo JohnGreek blanc Κλημεντίνη Arianara S3 KateRdJ Νομικάριος13 MarcoReus uni77 Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: Πες τα ρε Χρυσοστομε!! Πως θα μαθεις χωρις εξασκηση; Με θεια φωτιση; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!! Click για ανάπτυξη... η αληθεια να λεγετε...χωρις εξασκηση δεν κανεις τιποτα εμενα παντωσ μου αρεσουν τα μαθηματικα ειναι τελοια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:25 Ο ~LoVeR BoY~: #143 27-12-09 20:25 Γεωγραφία Β' Γυμνασίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:32 Η violitzou: #144 27-12-09 20:32 στην 1 παντως δεν ειναι καθολου ωραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:54 Η CiNeFiL έγραψε: #145 01-01-10 13:54 οριστε μια ωραοα ερωτηση!!!:bravo:σε οποιον τν σκεφτηκε!!!!!!! με συντομη απαντηση κ ολας. εμενα ειν διαλλειμα κ καλλιτεχνικα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 14:51 Ο Alexl1996: #146 01-01-10 14:51 Φυσική!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 15:58 Η christina.maria: #147 01-01-10 15:58 Κειμενα πλεον!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 21:06 Η dreamy girl: #148 01-01-10 21:06 και 'μενα μ' αρεσουν πολυ τα κειμενα φετος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 20:41 Η violitzou: #149 04-01-10 20:41 εε δεν τρελενομαι κιολας αλλα ειναι πιο ευκολα απο τα αλλα τα φιλολογικα!!!!!:bravo: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 20:45 Ο sHk2s έγραψε: #150 04-01-10 20:45 Το αγαπημένο μου μάθημα είναι η πληροφορική σε όλες τις τάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 20:48 Η violitzou: #151 04-01-10 20:48 σε εμας εχουμε μια στριμενη καθηγητρια............αστα.......για μενα το χειροτερο μαθημα φετος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 21:02 Ο Septagram: #152 04-01-10 21:02 Το καλυτερο μαθημα που ειχα ηταν η Γεωμετρια που δεν ειχα παρει χαμπαρι ΤΙΠΟΤΑ, εξωγηϊνος , εκτος τοπου και χρονου. Για να σοβαρευτω ομως θα ελεγα οτι το κενο ηταν οντως ενα απο τα καλυτερα μαθηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 21:35 Ο sHk2s έγραψε: #153 04-01-10 21:35 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: σε εμας εχουμε μια στριμενη καθηγητρια............αστα.......για μενα το χειροτερο μαθημα φετος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποιο είναι το χειρότερο σου μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 22:55 Η violitzou: #154 04-01-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από sHk2s: Ποιο είναι το χειρότερο σου μάθημα; Click για ανάπτυξη... σου ειπα η πληροφορικη λογω της καθηγητριας ...........τουλαχιστον μου εβαλε καλο βαθμο΄.............19 :no1::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 10:47 Ο sHk2s έγραψε: #155 05-01-10 10:47 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: σου ειπα η πληροφορικη λογω της καθηγητριας ...........τουλαχιστον μου εβαλε καλο βαθμο΄.............19 :no1::xixi: Click για ανάπτυξη... Αν είναι λόγω της καθηγήτριας τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά γενικά η πληροφορική εμένα μου αρέσει γιατί το θεωρώ πολύ ευχάριστο μάθημα επειδή έχει να κάνει με τους υπολογιστές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:41 Η violitzou: #156 05-01-10 11:41 Αρχική Δημοσίευση από sHk2s: Αν είναι λόγω της καθηγήτριας τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά γενικά η πληροφορική εμένα μου αρέσει γιατί το θεωρώ πολύ ευχάριστο μάθημα επειδή έχει να κάνει με τους υπολογιστές. Click για ανάπτυξη... ναι ετσι ειναι αι εμενα μου αρεσει σαν μαθημα η πληροφοορικη αλλα.......λογω της καθηγητριας το μισισα....................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η Ntontini έγραψε: #157 09-01-10 16:51 Εμένα το αγαπημένο μου μάθημα είναι η Βιολογία λόγω μαθήματος και καθηγήτριας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:02 Η violitzou: #158 09-01-10 17:02 μπα δεντρελενομαι αν και ο καθηγητης ειναι ΦΟΒΕΡΟΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #159 09-01-10 17:05 Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:12 Η violitzou: #160 09-01-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Click για ανάπτυξη... ασχολεισαι εννοεισ σε (γιοα να μην ξεχνω τις ριζεςμου) αρεσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys LidiaM Gio Lia 2006 Άνιελ Κασανδρα Viedo JohnGreek blanc Κλημεντίνη Arianara S3 KateRdJ Νομικάριος13 MarcoReus uni77 Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεωγραφία Β' Γυμνασίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:32 Η violitzou: #144 27-12-09 20:32 στην 1 παντως δεν ειναι καθολου ωραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:54 Η CiNeFiL έγραψε: #145 01-01-10 13:54 οριστε μια ωραοα ερωτηση!!!:bravo:σε οποιον τν σκεφτηκε!!!!!!! με συντομη απαντηση κ ολας. εμενα ειν διαλλειμα κ καλλιτεχνικα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 14:51 Ο Alexl1996: #146 01-01-10 14:51 Φυσική!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 15:58 Η christina.maria: #147 01-01-10 15:58 Κειμενα πλεον!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 21:06 Η dreamy girl: #148 01-01-10 21:06 και 'μενα μ' αρεσουν πολυ τα κειμενα φετος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 20:41 Η violitzou: #149 04-01-10 20:41 εε δεν τρελενομαι κιολας αλλα ειναι πιο ευκολα απο τα αλλα τα φιλολογικα!!!!!:bravo: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 20:45 Ο sHk2s έγραψε: #150 04-01-10 20:45 Το αγαπημένο μου μάθημα είναι η πληροφορική σε όλες τις τάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 20:48 Η violitzou: #151 04-01-10 20:48 σε εμας εχουμε μια στριμενη καθηγητρια............αστα.......για μενα το χειροτερο μαθημα φετος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 21:02 Ο Septagram: #152 04-01-10 21:02 Το καλυτερο μαθημα που ειχα ηταν η Γεωμετρια που δεν ειχα παρει χαμπαρι ΤΙΠΟΤΑ, εξωγηϊνος , εκτος τοπου και χρονου. Για να σοβαρευτω ομως θα ελεγα οτι το κενο ηταν οντως ενα απο τα καλυτερα μαθηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 21:35 Ο sHk2s έγραψε: #153 04-01-10 21:35 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: σε εμας εχουμε μια στριμενη καθηγητρια............αστα.......για μενα το χειροτερο μαθημα φετος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποιο είναι το χειρότερο σου μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 22:55 Η violitzou: #154 04-01-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από sHk2s: Ποιο είναι το χειρότερο σου μάθημα; Click για ανάπτυξη... σου ειπα η πληροφορικη λογω της καθηγητριας ...........τουλαχιστον μου εβαλε καλο βαθμο΄.............19 :no1::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 10:47 Ο sHk2s έγραψε: #155 05-01-10 10:47 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: σου ειπα η πληροφορικη λογω της καθηγητριας ...........τουλαχιστον μου εβαλε καλο βαθμο΄.............19 :no1::xixi: Click για ανάπτυξη... Αν είναι λόγω της καθηγήτριας τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά γενικά η πληροφορική εμένα μου αρέσει γιατί το θεωρώ πολύ ευχάριστο μάθημα επειδή έχει να κάνει με τους υπολογιστές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:41 Η violitzou: #156 05-01-10 11:41 Αρχική Δημοσίευση από sHk2s: Αν είναι λόγω της καθηγήτριας τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά γενικά η πληροφορική εμένα μου αρέσει γιατί το θεωρώ πολύ ευχάριστο μάθημα επειδή έχει να κάνει με τους υπολογιστές. Click για ανάπτυξη... ναι ετσι ειναι αι εμενα μου αρεσει σαν μαθημα η πληροφοορικη αλλα.......λογω της καθηγητριας το μισισα....................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η Ntontini έγραψε: #157 09-01-10 16:51 Εμένα το αγαπημένο μου μάθημα είναι η Βιολογία λόγω μαθήματος και καθηγήτριας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:02 Η violitzou: #158 09-01-10 17:02 μπα δεντρελενομαι αν και ο καθηγητης ειναι ΦΟΒΕΡΟΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #159 09-01-10 17:05 Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:12 Η violitzou: #160 09-01-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Click για ανάπτυξη... ασχολεισαι εννοεισ σε (γιοα να μην ξεχνω τις ριζεςμου) αρεσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys LidiaM Gio Lia 2006 Άνιελ Κασανδρα Viedo JohnGreek blanc Κλημεντίνη Arianara S3 KateRdJ Νομικάριος13 MarcoReus uni77 Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στην 1 παντως δεν ειναι καθολου ωραια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:54 Η CiNeFiL έγραψε: #145 01-01-10 13:54 οριστε μια ωραοα ερωτηση!!!:bravo:σε οποιον τν σκεφτηκε!!!!!!! με συντομη απαντηση κ ολας. εμενα ειν διαλλειμα κ καλλιτεχνικα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 14:51 Ο Alexl1996: #146 01-01-10 14:51 Φυσική!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 15:58 Η christina.maria: #147 01-01-10 15:58 Κειμενα πλεον!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 21:06 Η dreamy girl: #148 01-01-10 21:06 και 'μενα μ' αρεσουν πολυ τα κειμενα φετος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 20:41 Η violitzou: #149 04-01-10 20:41 εε δεν τρελενομαι κιολας αλλα ειναι πιο ευκολα απο τα αλλα τα φιλολογικα!!!!!:bravo: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 20:45 Ο sHk2s έγραψε: #150 04-01-10 20:45 Το αγαπημένο μου μάθημα είναι η πληροφορική σε όλες τις τάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 20:48 Η violitzou: #151 04-01-10 20:48 σε εμας εχουμε μια στριμενη καθηγητρια............αστα.......για μενα το χειροτερο μαθημα φετος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 21:02 Ο Septagram: #152 04-01-10 21:02 Το καλυτερο μαθημα που ειχα ηταν η Γεωμετρια που δεν ειχα παρει χαμπαρι ΤΙΠΟΤΑ, εξωγηϊνος , εκτος τοπου και χρονου. Για να σοβαρευτω ομως θα ελεγα οτι το κενο ηταν οντως ενα απο τα καλυτερα μαθηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 21:35 Ο sHk2s έγραψε: #153 04-01-10 21:35 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: σε εμας εχουμε μια στριμενη καθηγητρια............αστα.......για μενα το χειροτερο μαθημα φετος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποιο είναι το χειρότερο σου μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 22:55 Η violitzou: #154 04-01-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από sHk2s: Ποιο είναι το χειρότερο σου μάθημα; Click για ανάπτυξη... σου ειπα η πληροφορικη λογω της καθηγητριας ...........τουλαχιστον μου εβαλε καλο βαθμο΄.............19 :no1::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 10:47 Ο sHk2s έγραψε: #155 05-01-10 10:47 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: σου ειπα η πληροφορικη λογω της καθηγητριας ...........τουλαχιστον μου εβαλε καλο βαθμο΄.............19 :no1::xixi: Click για ανάπτυξη... Αν είναι λόγω της καθηγήτριας τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά γενικά η πληροφορική εμένα μου αρέσει γιατί το θεωρώ πολύ ευχάριστο μάθημα επειδή έχει να κάνει με τους υπολογιστές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:41 Η violitzou: #156 05-01-10 11:41 Αρχική Δημοσίευση από sHk2s: Αν είναι λόγω της καθηγήτριας τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά γενικά η πληροφορική εμένα μου αρέσει γιατί το θεωρώ πολύ ευχάριστο μάθημα επειδή έχει να κάνει με τους υπολογιστές. Click για ανάπτυξη... ναι ετσι ειναι αι εμενα μου αρεσει σαν μαθημα η πληροφοορικη αλλα.......λογω της καθηγητριας το μισισα....................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η Ntontini έγραψε: #157 09-01-10 16:51 Εμένα το αγαπημένο μου μάθημα είναι η Βιολογία λόγω μαθήματος και καθηγήτριας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:02 Η violitzou: #158 09-01-10 17:02 μπα δεντρελενομαι αν και ο καθηγητης ειναι ΦΟΒΕΡΟΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #159 09-01-10 17:05 Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:12 Η violitzou: #160 09-01-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Click για ανάπτυξη... ασχολεισαι εννοεισ σε (γιοα να μην ξεχνω τις ριζεςμου) αρεσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys LidiaM Gio Lia 2006 Άνιελ Κασανδρα Viedo JohnGreek blanc Κλημεντίνη Arianara S3 KateRdJ Νομικάριος13 MarcoReus uni77 Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οριστε μια ωραοα ερωτηση!!!:bravo:σε οποιον τν σκεφτηκε!!!!!!! με συντομη απαντηση κ ολας. εμενα ειν διαλλειμα κ καλλιτεχνικα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 14:51 Ο Alexl1996: #146 01-01-10 14:51 Φυσική!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 15:58 Η christina.maria: #147 01-01-10 15:58 Κειμενα πλεον!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 21:06 Η dreamy girl: #148 01-01-10 21:06 και 'μενα μ' αρεσουν πολυ τα κειμενα φετος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 20:41 Η violitzou: #149 04-01-10 20:41 εε δεν τρελενομαι κιολας αλλα ειναι πιο ευκολα απο τα αλλα τα φιλολογικα!!!!!:bravo: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 20:45 Ο sHk2s έγραψε: #150 04-01-10 20:45 Το αγαπημένο μου μάθημα είναι η πληροφορική σε όλες τις τάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 20:48 Η violitzou: #151 04-01-10 20:48 σε εμας εχουμε μια στριμενη καθηγητρια............αστα.......για μενα το χειροτερο μαθημα φετος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 21:02 Ο Septagram: #152 04-01-10 21:02 Το καλυτερο μαθημα που ειχα ηταν η Γεωμετρια που δεν ειχα παρει χαμπαρι ΤΙΠΟΤΑ, εξωγηϊνος , εκτος τοπου και χρονου. Για να σοβαρευτω ομως θα ελεγα οτι το κενο ηταν οντως ενα απο τα καλυτερα μαθηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 21:35 Ο sHk2s έγραψε: #153 04-01-10 21:35 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: σε εμας εχουμε μια στριμενη καθηγητρια............αστα.......για μενα το χειροτερο μαθημα φετος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποιο είναι το χειρότερο σου μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 22:55 Η violitzou: #154 04-01-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από sHk2s: Ποιο είναι το χειρότερο σου μάθημα; Click για ανάπτυξη... σου ειπα η πληροφορικη λογω της καθηγητριας ...........τουλαχιστον μου εβαλε καλο βαθμο΄.............19 :no1::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 10:47 Ο sHk2s έγραψε: #155 05-01-10 10:47 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: σου ειπα η πληροφορικη λογω της καθηγητριας ...........τουλαχιστον μου εβαλε καλο βαθμο΄.............19 :no1::xixi: Click για ανάπτυξη... Αν είναι λόγω της καθηγήτριας τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά γενικά η πληροφορική εμένα μου αρέσει γιατί το θεωρώ πολύ ευχάριστο μάθημα επειδή έχει να κάνει με τους υπολογιστές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:41 Η violitzou: #156 05-01-10 11:41 Αρχική Δημοσίευση από sHk2s: Αν είναι λόγω της καθηγήτριας τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά γενικά η πληροφορική εμένα μου αρέσει γιατί το θεωρώ πολύ ευχάριστο μάθημα επειδή έχει να κάνει με τους υπολογιστές. Click για ανάπτυξη... ναι ετσι ειναι αι εμενα μου αρεσει σαν μαθημα η πληροφοορικη αλλα.......λογω της καθηγητριας το μισισα....................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η Ntontini έγραψε: #157 09-01-10 16:51 Εμένα το αγαπημένο μου μάθημα είναι η Βιολογία λόγω μαθήματος και καθηγήτριας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:02 Η violitzou: #158 09-01-10 17:02 μπα δεντρελενομαι αν και ο καθηγητης ειναι ΦΟΒΕΡΟΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #159 09-01-10 17:05 Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:12 Η violitzou: #160 09-01-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Click για ανάπτυξη... ασχολεισαι εννοεισ σε (γιοα να μην ξεχνω τις ριζεςμου) αρεσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys LidiaM Gio Lia 2006 Άνιελ Κασανδρα Viedo JohnGreek blanc Κλημεντίνη Arianara S3 KateRdJ Νομικάριος13 MarcoReus uni77 Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φυσική!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 15:58 Η christina.maria: #147 01-01-10 15:58 Κειμενα πλεον!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 21:06 Η dreamy girl: #148 01-01-10 21:06 και 'μενα μ' αρεσουν πολυ τα κειμενα φετος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 20:41 Η violitzou: #149 04-01-10 20:41 εε δεν τρελενομαι κιολας αλλα ειναι πιο ευκολα απο τα αλλα τα φιλολογικα!!!!!:bravo: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 20:45 Ο sHk2s έγραψε: #150 04-01-10 20:45 Το αγαπημένο μου μάθημα είναι η πληροφορική σε όλες τις τάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 20:48 Η violitzou: #151 04-01-10 20:48 σε εμας εχουμε μια στριμενη καθηγητρια............αστα.......για μενα το χειροτερο μαθημα φετος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 21:02 Ο Septagram: #152 04-01-10 21:02 Το καλυτερο μαθημα που ειχα ηταν η Γεωμετρια που δεν ειχα παρει χαμπαρι ΤΙΠΟΤΑ, εξωγηϊνος , εκτος τοπου και χρονου. Για να σοβαρευτω ομως θα ελεγα οτι το κενο ηταν οντως ενα απο τα καλυτερα μαθηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 21:35 Ο sHk2s έγραψε: #153 04-01-10 21:35 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: σε εμας εχουμε μια στριμενη καθηγητρια............αστα.......για μενα το χειροτερο μαθημα φετος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποιο είναι το χειρότερο σου μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 22:55 Η violitzou: #154 04-01-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από sHk2s: Ποιο είναι το χειρότερο σου μάθημα; Click για ανάπτυξη... σου ειπα η πληροφορικη λογω της καθηγητριας ...........τουλαχιστον μου εβαλε καλο βαθμο΄.............19 :no1::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 10:47 Ο sHk2s έγραψε: #155 05-01-10 10:47 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: σου ειπα η πληροφορικη λογω της καθηγητριας ...........τουλαχιστον μου εβαλε καλο βαθμο΄.............19 :no1::xixi: Click για ανάπτυξη... Αν είναι λόγω της καθηγήτριας τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά γενικά η πληροφορική εμένα μου αρέσει γιατί το θεωρώ πολύ ευχάριστο μάθημα επειδή έχει να κάνει με τους υπολογιστές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:41 Η violitzou: #156 05-01-10 11:41 Αρχική Δημοσίευση από sHk2s: Αν είναι λόγω της καθηγήτριας τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά γενικά η πληροφορική εμένα μου αρέσει γιατί το θεωρώ πολύ ευχάριστο μάθημα επειδή έχει να κάνει με τους υπολογιστές. Click για ανάπτυξη... ναι ετσι ειναι αι εμενα μου αρεσει σαν μαθημα η πληροφοορικη αλλα.......λογω της καθηγητριας το μισισα....................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η Ntontini έγραψε: #157 09-01-10 16:51 Εμένα το αγαπημένο μου μάθημα είναι η Βιολογία λόγω μαθήματος και καθηγήτριας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:02 Η violitzou: #158 09-01-10 17:02 μπα δεντρελενομαι αν και ο καθηγητης ειναι ΦΟΒΕΡΟΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #159 09-01-10 17:05 Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:12 Η violitzou: #160 09-01-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Click για ανάπτυξη... ασχολεισαι εννοεισ σε (γιοα να μην ξεχνω τις ριζεςμου) αρεσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys LidiaM Gio Lia 2006 Άνιελ Κασανδρα Viedo JohnGreek blanc Κλημεντίνη Arianara S3 KateRdJ Νομικάριος13 MarcoReus uni77 Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κειμενα πλεον!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 21:06 Η dreamy girl: #148 01-01-10 21:06 και 'μενα μ' αρεσουν πολυ τα κειμενα φετος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 20:41 Η violitzou: #149 04-01-10 20:41 εε δεν τρελενομαι κιολας αλλα ειναι πιο ευκολα απο τα αλλα τα φιλολογικα!!!!!:bravo: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 20:45 Ο sHk2s έγραψε: #150 04-01-10 20:45 Το αγαπημένο μου μάθημα είναι η πληροφορική σε όλες τις τάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 20:48 Η violitzou: #151 04-01-10 20:48 σε εμας εχουμε μια στριμενη καθηγητρια............αστα.......για μενα το χειροτερο μαθημα φετος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 21:02 Ο Septagram: #152 04-01-10 21:02 Το καλυτερο μαθημα που ειχα ηταν η Γεωμετρια που δεν ειχα παρει χαμπαρι ΤΙΠΟΤΑ, εξωγηϊνος , εκτος τοπου και χρονου. Για να σοβαρευτω ομως θα ελεγα οτι το κενο ηταν οντως ενα απο τα καλυτερα μαθηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 21:35 Ο sHk2s έγραψε: #153 04-01-10 21:35 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: σε εμας εχουμε μια στριμενη καθηγητρια............αστα.......για μενα το χειροτερο μαθημα φετος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποιο είναι το χειρότερο σου μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 22:55 Η violitzou: #154 04-01-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από sHk2s: Ποιο είναι το χειρότερο σου μάθημα; Click για ανάπτυξη... σου ειπα η πληροφορικη λογω της καθηγητριας ...........τουλαχιστον μου εβαλε καλο βαθμο΄.............19 :no1::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 10:47 Ο sHk2s έγραψε: #155 05-01-10 10:47 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: σου ειπα η πληροφορικη λογω της καθηγητριας ...........τουλαχιστον μου εβαλε καλο βαθμο΄.............19 :no1::xixi: Click για ανάπτυξη... Αν είναι λόγω της καθηγήτριας τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά γενικά η πληροφορική εμένα μου αρέσει γιατί το θεωρώ πολύ ευχάριστο μάθημα επειδή έχει να κάνει με τους υπολογιστές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:41 Η violitzou: #156 05-01-10 11:41 Αρχική Δημοσίευση από sHk2s: Αν είναι λόγω της καθηγήτριας τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά γενικά η πληροφορική εμένα μου αρέσει γιατί το θεωρώ πολύ ευχάριστο μάθημα επειδή έχει να κάνει με τους υπολογιστές. Click για ανάπτυξη... ναι ετσι ειναι αι εμενα μου αρεσει σαν μαθημα η πληροφοορικη αλλα.......λογω της καθηγητριας το μισισα....................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η Ntontini έγραψε: #157 09-01-10 16:51 Εμένα το αγαπημένο μου μάθημα είναι η Βιολογία λόγω μαθήματος και καθηγήτριας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:02 Η violitzou: #158 09-01-10 17:02 μπα δεντρελενομαι αν και ο καθηγητης ειναι ΦΟΒΕΡΟΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #159 09-01-10 17:05 Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:12 Η violitzou: #160 09-01-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Click για ανάπτυξη... ασχολεισαι εννοεισ σε (γιοα να μην ξεχνω τις ριζεςμου) αρεσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys LidiaM Gio Lia 2006 Άνιελ Κασανδρα Viedo JohnGreek blanc Κλημεντίνη Arianara S3 KateRdJ Νομικάριος13 MarcoReus uni77 Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και 'μενα μ' αρεσουν πολυ τα κειμενα φετος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 20:41 Η violitzou: #149 04-01-10 20:41 εε δεν τρελενομαι κιολας αλλα ειναι πιο ευκολα απο τα αλλα τα φιλολογικα!!!!!:bravo: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 20:45 Ο sHk2s έγραψε: #150 04-01-10 20:45 Το αγαπημένο μου μάθημα είναι η πληροφορική σε όλες τις τάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 20:48 Η violitzou: #151 04-01-10 20:48 σε εμας εχουμε μια στριμενη καθηγητρια............αστα.......για μενα το χειροτερο μαθημα φετος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 21:02 Ο Septagram: #152 04-01-10 21:02 Το καλυτερο μαθημα που ειχα ηταν η Γεωμετρια που δεν ειχα παρει χαμπαρι ΤΙΠΟΤΑ, εξωγηϊνος , εκτος τοπου και χρονου. Για να σοβαρευτω ομως θα ελεγα οτι το κενο ηταν οντως ενα απο τα καλυτερα μαθηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 21:35 Ο sHk2s έγραψε: #153 04-01-10 21:35 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: σε εμας εχουμε μια στριμενη καθηγητρια............αστα.......για μενα το χειροτερο μαθημα φετος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποιο είναι το χειρότερο σου μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 22:55 Η violitzou: #154 04-01-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από sHk2s: Ποιο είναι το χειρότερο σου μάθημα; Click για ανάπτυξη... σου ειπα η πληροφορικη λογω της καθηγητριας ...........τουλαχιστον μου εβαλε καλο βαθμο΄.............19 :no1::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 10:47 Ο sHk2s έγραψε: #155 05-01-10 10:47 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: σου ειπα η πληροφορικη λογω της καθηγητριας ...........τουλαχιστον μου εβαλε καλο βαθμο΄.............19 :no1::xixi: Click για ανάπτυξη... Αν είναι λόγω της καθηγήτριας τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά γενικά η πληροφορική εμένα μου αρέσει γιατί το θεωρώ πολύ ευχάριστο μάθημα επειδή έχει να κάνει με τους υπολογιστές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:41 Η violitzou: #156 05-01-10 11:41 Αρχική Δημοσίευση από sHk2s: Αν είναι λόγω της καθηγήτριας τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά γενικά η πληροφορική εμένα μου αρέσει γιατί το θεωρώ πολύ ευχάριστο μάθημα επειδή έχει να κάνει με τους υπολογιστές. Click για ανάπτυξη... ναι ετσι ειναι αι εμενα μου αρεσει σαν μαθημα η πληροφοορικη αλλα.......λογω της καθηγητριας το μισισα....................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η Ntontini έγραψε: #157 09-01-10 16:51 Εμένα το αγαπημένο μου μάθημα είναι η Βιολογία λόγω μαθήματος και καθηγήτριας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:02 Η violitzou: #158 09-01-10 17:02 μπα δεντρελενομαι αν και ο καθηγητης ειναι ΦΟΒΕΡΟΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #159 09-01-10 17:05 Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:12 Η violitzou: #160 09-01-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Click για ανάπτυξη... ασχολεισαι εννοεισ σε (γιοα να μην ξεχνω τις ριζεςμου) αρεσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys LidiaM Gio Lia 2006 Άνιελ Κασανδρα Viedo JohnGreek blanc Κλημεντίνη Arianara S3 KateRdJ Νομικάριος13 MarcoReus uni77 Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εε δεν τρελενομαι κιολας αλλα ειναι πιο ευκολα απο τα αλλα τα φιλολογικα!!!!!:bravo: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 20:45 Ο sHk2s έγραψε: #150 04-01-10 20:45 Το αγαπημένο μου μάθημα είναι η πληροφορική σε όλες τις τάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 20:48 Η violitzou: #151 04-01-10 20:48 σε εμας εχουμε μια στριμενη καθηγητρια............αστα.......για μενα το χειροτερο μαθημα φετος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 21:02 Ο Septagram: #152 04-01-10 21:02 Το καλυτερο μαθημα που ειχα ηταν η Γεωμετρια που δεν ειχα παρει χαμπαρι ΤΙΠΟΤΑ, εξωγηϊνος , εκτος τοπου και χρονου. Για να σοβαρευτω ομως θα ελεγα οτι το κενο ηταν οντως ενα απο τα καλυτερα μαθηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 21:35 Ο sHk2s έγραψε: #153 04-01-10 21:35 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: σε εμας εχουμε μια στριμενη καθηγητρια............αστα.......για μενα το χειροτερο μαθημα φετος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποιο είναι το χειρότερο σου μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 22:55 Η violitzou: #154 04-01-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από sHk2s: Ποιο είναι το χειρότερο σου μάθημα; Click για ανάπτυξη... σου ειπα η πληροφορικη λογω της καθηγητριας ...........τουλαχιστον μου εβαλε καλο βαθμο΄.............19 :no1::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 10:47 Ο sHk2s έγραψε: #155 05-01-10 10:47 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: σου ειπα η πληροφορικη λογω της καθηγητριας ...........τουλαχιστον μου εβαλε καλο βαθμο΄.............19 :no1::xixi: Click για ανάπτυξη... Αν είναι λόγω της καθηγήτριας τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά γενικά η πληροφορική εμένα μου αρέσει γιατί το θεωρώ πολύ ευχάριστο μάθημα επειδή έχει να κάνει με τους υπολογιστές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:41 Η violitzou: #156 05-01-10 11:41 Αρχική Δημοσίευση από sHk2s: Αν είναι λόγω της καθηγήτριας τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά γενικά η πληροφορική εμένα μου αρέσει γιατί το θεωρώ πολύ ευχάριστο μάθημα επειδή έχει να κάνει με τους υπολογιστές. Click για ανάπτυξη... ναι ετσι ειναι αι εμενα μου αρεσει σαν μαθημα η πληροφοορικη αλλα.......λογω της καθηγητριας το μισισα....................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η Ntontini έγραψε: #157 09-01-10 16:51 Εμένα το αγαπημένο μου μάθημα είναι η Βιολογία λόγω μαθήματος και καθηγήτριας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:02 Η violitzou: #158 09-01-10 17:02 μπα δεντρελενομαι αν και ο καθηγητης ειναι ΦΟΒΕΡΟΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #159 09-01-10 17:05 Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:12 Η violitzou: #160 09-01-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Click για ανάπτυξη... ασχολεισαι εννοεισ σε (γιοα να μην ξεχνω τις ριζεςμου) αρεσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys LidiaM Gio Lia 2006 Άνιελ Κασανδρα Viedo JohnGreek blanc Κλημεντίνη Arianara S3 KateRdJ Νομικάριος13 MarcoReus uni77 Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το αγαπημένο μου μάθημα είναι η πληροφορική σε όλες τις τάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 20:48 Η violitzou: #151 04-01-10 20:48 σε εμας εχουμε μια στριμενη καθηγητρια............αστα.......για μενα το χειροτερο μαθημα φετος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 21:02 Ο Septagram: #152 04-01-10 21:02 Το καλυτερο μαθημα που ειχα ηταν η Γεωμετρια που δεν ειχα παρει χαμπαρι ΤΙΠΟΤΑ, εξωγηϊνος , εκτος τοπου και χρονου. Για να σοβαρευτω ομως θα ελεγα οτι το κενο ηταν οντως ενα απο τα καλυτερα μαθηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 21:35 Ο sHk2s έγραψε: #153 04-01-10 21:35 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: σε εμας εχουμε μια στριμενη καθηγητρια............αστα.......για μενα το χειροτερο μαθημα φετος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποιο είναι το χειρότερο σου μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 22:55 Η violitzou: #154 04-01-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από sHk2s: Ποιο είναι το χειρότερο σου μάθημα; Click για ανάπτυξη... σου ειπα η πληροφορικη λογω της καθηγητριας ...........τουλαχιστον μου εβαλε καλο βαθμο΄.............19 :no1::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 10:47 Ο sHk2s έγραψε: #155 05-01-10 10:47 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: σου ειπα η πληροφορικη λογω της καθηγητριας ...........τουλαχιστον μου εβαλε καλο βαθμο΄.............19 :no1::xixi: Click για ανάπτυξη... Αν είναι λόγω της καθηγήτριας τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά γενικά η πληροφορική εμένα μου αρέσει γιατί το θεωρώ πολύ ευχάριστο μάθημα επειδή έχει να κάνει με τους υπολογιστές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:41 Η violitzou: #156 05-01-10 11:41 Αρχική Δημοσίευση από sHk2s: Αν είναι λόγω της καθηγήτριας τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά γενικά η πληροφορική εμένα μου αρέσει γιατί το θεωρώ πολύ ευχάριστο μάθημα επειδή έχει να κάνει με τους υπολογιστές. Click για ανάπτυξη... ναι ετσι ειναι αι εμενα μου αρεσει σαν μαθημα η πληροφοορικη αλλα.......λογω της καθηγητριας το μισισα....................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η Ntontini έγραψε: #157 09-01-10 16:51 Εμένα το αγαπημένο μου μάθημα είναι η Βιολογία λόγω μαθήματος και καθηγήτριας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:02 Η violitzou: #158 09-01-10 17:02 μπα δεντρελενομαι αν και ο καθηγητης ειναι ΦΟΒΕΡΟΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #159 09-01-10 17:05 Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:12 Η violitzou: #160 09-01-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Click για ανάπτυξη... ασχολεισαι εννοεισ σε (γιοα να μην ξεχνω τις ριζεςμου) αρεσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys LidiaM Gio Lia 2006 Άνιελ Κασανδρα Viedo JohnGreek blanc Κλημεντίνη Arianara S3 KateRdJ Νομικάριος13 MarcoReus uni77 Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σε εμας εχουμε μια στριμενη καθηγητρια............αστα.......για μενα το χειροτερο μαθημα φετος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 21:02 Ο Septagram: #152 04-01-10 21:02 Το καλυτερο μαθημα που ειχα ηταν η Γεωμετρια που δεν ειχα παρει χαμπαρι ΤΙΠΟΤΑ, εξωγηϊνος , εκτος τοπου και χρονου. Για να σοβαρευτω ομως θα ελεγα οτι το κενο ηταν οντως ενα απο τα καλυτερα μαθηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 21:35 Ο sHk2s έγραψε: #153 04-01-10 21:35 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: σε εμας εχουμε μια στριμενη καθηγητρια............αστα.......για μενα το χειροτερο μαθημα φετος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποιο είναι το χειρότερο σου μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 22:55 Η violitzou: #154 04-01-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από sHk2s: Ποιο είναι το χειρότερο σου μάθημα; Click για ανάπτυξη... σου ειπα η πληροφορικη λογω της καθηγητριας ...........τουλαχιστον μου εβαλε καλο βαθμο΄.............19 :no1::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 10:47 Ο sHk2s έγραψε: #155 05-01-10 10:47 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: σου ειπα η πληροφορικη λογω της καθηγητριας ...........τουλαχιστον μου εβαλε καλο βαθμο΄.............19 :no1::xixi: Click για ανάπτυξη... Αν είναι λόγω της καθηγήτριας τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά γενικά η πληροφορική εμένα μου αρέσει γιατί το θεωρώ πολύ ευχάριστο μάθημα επειδή έχει να κάνει με τους υπολογιστές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:41 Η violitzou: #156 05-01-10 11:41 Αρχική Δημοσίευση από sHk2s: Αν είναι λόγω της καθηγήτριας τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά γενικά η πληροφορική εμένα μου αρέσει γιατί το θεωρώ πολύ ευχάριστο μάθημα επειδή έχει να κάνει με τους υπολογιστές. Click για ανάπτυξη... ναι ετσι ειναι αι εμενα μου αρεσει σαν μαθημα η πληροφοορικη αλλα.......λογω της καθηγητριας το μισισα....................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η Ntontini έγραψε: #157 09-01-10 16:51 Εμένα το αγαπημένο μου μάθημα είναι η Βιολογία λόγω μαθήματος και καθηγήτριας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:02 Η violitzou: #158 09-01-10 17:02 μπα δεντρελενομαι αν και ο καθηγητης ειναι ΦΟΒΕΡΟΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #159 09-01-10 17:05 Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:12 Η violitzou: #160 09-01-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Click για ανάπτυξη... ασχολεισαι εννοεισ σε (γιοα να μην ξεχνω τις ριζεςμου) αρεσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys LidiaM Gio Lia 2006 Άνιελ Κασανδρα Viedo JohnGreek blanc Κλημεντίνη Arianara S3 KateRdJ Νομικάριος13 MarcoReus uni77 Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το καλυτερο μαθημα που ειχα ηταν η Γεωμετρια που δεν ειχα παρει χαμπαρι ΤΙΠΟΤΑ, εξωγηϊνος , εκτος τοπου και χρονου. Για να σοβαρευτω ομως θα ελεγα οτι το κενο ηταν οντως ενα απο τα καλυτερα μαθηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 21:35 Ο sHk2s έγραψε: #153 04-01-10 21:35 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: σε εμας εχουμε μια στριμενη καθηγητρια............αστα.......για μενα το χειροτερο μαθημα φετος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποιο είναι το χειρότερο σου μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 22:55 Η violitzou: #154 04-01-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από sHk2s: Ποιο είναι το χειρότερο σου μάθημα; Click για ανάπτυξη... σου ειπα η πληροφορικη λογω της καθηγητριας ...........τουλαχιστον μου εβαλε καλο βαθμο΄.............19 :no1::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 10:47 Ο sHk2s έγραψε: #155 05-01-10 10:47 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: σου ειπα η πληροφορικη λογω της καθηγητριας ...........τουλαχιστον μου εβαλε καλο βαθμο΄.............19 :no1::xixi: Click για ανάπτυξη... Αν είναι λόγω της καθηγήτριας τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά γενικά η πληροφορική εμένα μου αρέσει γιατί το θεωρώ πολύ ευχάριστο μάθημα επειδή έχει να κάνει με τους υπολογιστές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:41 Η violitzou: #156 05-01-10 11:41 Αρχική Δημοσίευση από sHk2s: Αν είναι λόγω της καθηγήτριας τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά γενικά η πληροφορική εμένα μου αρέσει γιατί το θεωρώ πολύ ευχάριστο μάθημα επειδή έχει να κάνει με τους υπολογιστές. Click για ανάπτυξη... ναι ετσι ειναι αι εμενα μου αρεσει σαν μαθημα η πληροφοορικη αλλα.......λογω της καθηγητριας το μισισα....................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η Ntontini έγραψε: #157 09-01-10 16:51 Εμένα το αγαπημένο μου μάθημα είναι η Βιολογία λόγω μαθήματος και καθηγήτριας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:02 Η violitzou: #158 09-01-10 17:02 μπα δεντρελενομαι αν και ο καθηγητης ειναι ΦΟΒΕΡΟΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #159 09-01-10 17:05 Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:12 Η violitzou: #160 09-01-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Click για ανάπτυξη... ασχολεισαι εννοεισ σε (γιοα να μην ξεχνω τις ριζεςμου) αρεσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys LidiaM Gio Lia 2006 Άνιελ Κασανδρα Viedo JohnGreek blanc Κλημεντίνη Arianara S3 KateRdJ Νομικάριος13 MarcoReus uni77 Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από violitzou: σε εμας εχουμε μια στριμενη καθηγητρια............αστα.......για μενα το χειροτερο μαθημα φετος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποιο είναι το χειρότερο σου μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 22:55 Η violitzou: #154 04-01-10 22:55 Αρχική Δημοσίευση από sHk2s: Ποιο είναι το χειρότερο σου μάθημα; Click για ανάπτυξη... σου ειπα η πληροφορικη λογω της καθηγητριας ...........τουλαχιστον μου εβαλε καλο βαθμο΄.............19 :no1::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 10:47 Ο sHk2s έγραψε: #155 05-01-10 10:47 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: σου ειπα η πληροφορικη λογω της καθηγητριας ...........τουλαχιστον μου εβαλε καλο βαθμο΄.............19 :no1::xixi: Click για ανάπτυξη... Αν είναι λόγω της καθηγήτριας τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά γενικά η πληροφορική εμένα μου αρέσει γιατί το θεωρώ πολύ ευχάριστο μάθημα επειδή έχει να κάνει με τους υπολογιστές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:41 Η violitzou: #156 05-01-10 11:41 Αρχική Δημοσίευση από sHk2s: Αν είναι λόγω της καθηγήτριας τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά γενικά η πληροφορική εμένα μου αρέσει γιατί το θεωρώ πολύ ευχάριστο μάθημα επειδή έχει να κάνει με τους υπολογιστές. Click για ανάπτυξη... ναι ετσι ειναι αι εμενα μου αρεσει σαν μαθημα η πληροφοορικη αλλα.......λογω της καθηγητριας το μισισα....................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η Ntontini έγραψε: #157 09-01-10 16:51 Εμένα το αγαπημένο μου μάθημα είναι η Βιολογία λόγω μαθήματος και καθηγήτριας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:02 Η violitzou: #158 09-01-10 17:02 μπα δεντρελενομαι αν και ο καθηγητης ειναι ΦΟΒΕΡΟΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #159 09-01-10 17:05 Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:12 Η violitzou: #160 09-01-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Click για ανάπτυξη... ασχολεισαι εννοεισ σε (γιοα να μην ξεχνω τις ριζεςμου) αρεσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys LidiaM Gio Lia 2006 Άνιελ Κασανδρα Viedo JohnGreek blanc Κλημεντίνη Arianara S3 KateRdJ Νομικάριος13 MarcoReus uni77 Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sHk2s: Ποιο είναι το χειρότερο σου μάθημα; Click για ανάπτυξη... σου ειπα η πληροφορικη λογω της καθηγητριας ...........τουλαχιστον μου εβαλε καλο βαθμο΄.............19 :no1::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sHk2s Νεοφερμένο μέλος Ο sHk2s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 10:47 Ο sHk2s έγραψε: #155 05-01-10 10:47 Αρχική Δημοσίευση από violitzou: σου ειπα η πληροφορικη λογω της καθηγητριας ...........τουλαχιστον μου εβαλε καλο βαθμο΄.............19 :no1::xixi: Click για ανάπτυξη... Αν είναι λόγω της καθηγήτριας τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά γενικά η πληροφορική εμένα μου αρέσει γιατί το θεωρώ πολύ ευχάριστο μάθημα επειδή έχει να κάνει με τους υπολογιστές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:41 Η violitzou: #156 05-01-10 11:41 Αρχική Δημοσίευση από sHk2s: Αν είναι λόγω της καθηγήτριας τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά γενικά η πληροφορική εμένα μου αρέσει γιατί το θεωρώ πολύ ευχάριστο μάθημα επειδή έχει να κάνει με τους υπολογιστές. Click για ανάπτυξη... ναι ετσι ειναι αι εμενα μου αρεσει σαν μαθημα η πληροφοορικη αλλα.......λογω της καθηγητριας το μισισα....................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η Ntontini έγραψε: #157 09-01-10 16:51 Εμένα το αγαπημένο μου μάθημα είναι η Βιολογία λόγω μαθήματος και καθηγήτριας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:02 Η violitzou: #158 09-01-10 17:02 μπα δεντρελενομαι αν και ο καθηγητης ειναι ΦΟΒΕΡΟΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #159 09-01-10 17:05 Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:12 Η violitzou: #160 09-01-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Click για ανάπτυξη... ασχολεισαι εννοεισ σε (γιοα να μην ξεχνω τις ριζεςμου) αρεσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys LidiaM Gio Lia 2006 Άνιελ Κασανδρα Viedo JohnGreek blanc Κλημεντίνη Arianara S3 KateRdJ Νομικάριος13 MarcoReus uni77 Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από violitzou: σου ειπα η πληροφορικη λογω της καθηγητριας ...........τουλαχιστον μου εβαλε καλο βαθμο΄.............19 :no1::xixi: Click για ανάπτυξη... Αν είναι λόγω της καθηγήτριας τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά γενικά η πληροφορική εμένα μου αρέσει γιατί το θεωρώ πολύ ευχάριστο μάθημα επειδή έχει να κάνει με τους υπολογιστές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:41 Η violitzou: #156 05-01-10 11:41 Αρχική Δημοσίευση από sHk2s: Αν είναι λόγω της καθηγήτριας τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά γενικά η πληροφορική εμένα μου αρέσει γιατί το θεωρώ πολύ ευχάριστο μάθημα επειδή έχει να κάνει με τους υπολογιστές. Click για ανάπτυξη... ναι ετσι ειναι αι εμενα μου αρεσει σαν μαθημα η πληροφοορικη αλλα.......λογω της καθηγητριας το μισισα....................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η Ntontini έγραψε: #157 09-01-10 16:51 Εμένα το αγαπημένο μου μάθημα είναι η Βιολογία λόγω μαθήματος και καθηγήτριας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:02 Η violitzou: #158 09-01-10 17:02 μπα δεντρελενομαι αν και ο καθηγητης ειναι ΦΟΒΕΡΟΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #159 09-01-10 17:05 Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:12 Η violitzou: #160 09-01-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Click για ανάπτυξη... ασχολεισαι εννοεισ σε (γιοα να μην ξεχνω τις ριζεςμου) αρεσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys LidiaM Gio Lia 2006 Άνιελ Κασανδρα Viedo JohnGreek blanc Κλημεντίνη Arianara S3 KateRdJ Νομικάριος13 MarcoReus uni77 Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sHk2s: Αν είναι λόγω της καθηγήτριας τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά γενικά η πληροφορική εμένα μου αρέσει γιατί το θεωρώ πολύ ευχάριστο μάθημα επειδή έχει να κάνει με τους υπολογιστές. Click για ανάπτυξη... ναι ετσι ειναι αι εμενα μου αρεσει σαν μαθημα η πληροφοορικη αλλα.......λογω της καθηγητριας το μισισα....................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η Ntontini έγραψε: #157 09-01-10 16:51 Εμένα το αγαπημένο μου μάθημα είναι η Βιολογία λόγω μαθήματος και καθηγήτριας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:02 Η violitzou: #158 09-01-10 17:02 μπα δεντρελενομαι αν και ο καθηγητης ειναι ΦΟΒΕΡΟΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #159 09-01-10 17:05 Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:12 Η violitzou: #160 09-01-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Click για ανάπτυξη... ασχολεισαι εννοεισ σε (γιοα να μην ξεχνω τις ριζεςμου) αρεσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys LidiaM Gio Lia 2006 Άνιελ Κασανδρα Viedo JohnGreek blanc Κλημεντίνη Arianara S3 KateRdJ Νομικάριος13 MarcoReus uni77 Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα το αγαπημένο μου μάθημα είναι η Βιολογία λόγω μαθήματος και καθηγήτριας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:02 Η violitzou: #158 09-01-10 17:02 μπα δεντρελενομαι αν και ο καθηγητης ειναι ΦΟΒΕΡΟΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #159 09-01-10 17:05 Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:12 Η violitzou: #160 09-01-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Click για ανάπτυξη... ασχολεισαι εννοεισ σε (γιοα να μην ξεχνω τις ριζεςμου) αρεσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys LidiaM Gio Lia 2006 Άνιελ Κασανδρα Viedo JohnGreek blanc Κλημεντίνη Arianara S3 KateRdJ Νομικάριος13 MarcoReus uni77 Dreamer_SW Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μπα δεντρελενομαι αν και ο καθηγητης ειναι ΦΟΒΕΡΟΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #159 09-01-10 17:05 Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:12 Η violitzou: #160 09-01-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Click για ανάπτυξη... ασχολεισαι εννοεισ σε (γιοα να μην ξεχνω τις ριζεςμου) αρεσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 17:12 Η violitzou: #160 09-01-10 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Click για ανάπτυξη... ασχολεισαι εννοεισ σε (γιοα να μην ξεχνω τις ριζεςμου) αρεσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Εγώ ασχολούμαι κιόλας,γι'αυτό. Αλλά η καθηγήτρια είναι super(όχι market)με ακόμα μια λέξη είναι ΆΠΕΧΤΗ!!! Υ.Γ Έχετε και το ίδιο όνομα!!! Click για ανάπτυξη... ασχολεισαι εννοεισ σε (γιοα να μην ξεχνω τις ριζεςμου) αρεσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.