miv
Επιφανές μέλος

Σχετικά με το άλλο, νομίζω πως άλλες μορφές ζωής θα εξαφανιστούν, άλλες θα εμφανιστούν κι άλλες θα μεταλλαχθούν. Η ισορροπία πάντως θα διατηρηθεί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

...διότι θα μεταβληθεί κυρίως το ποσό θερμότητας που θα προσλαμβάνει η Γη.
Ναι, η μεταβολή αυτή γίνεται συνεχώς. Απλώς, τότε (; ), θα έχει φτάσει στα όρια του! :no1:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος

Crookshanks
Διάσημο μέλος

Πολύ φοβάμαι ότι ο άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να καταστρέψει τη Γη: πυρηνικά όπλα.Ο πλανήτης μπορεί να καταστραφεί ολοκληρωτικά μόνο εκ των έξω. Ακόμη και ριζικές αλλαγές να γίνουν, οι οργανισμοί έχουν την ιδιότητα να προσαρμόζονται με το χρόνο.
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=LxD44HO8dNQ&feature=related[/ame]
Φανταστείτε τί θα γινόταν αν σκάβαμε ένα ρήγμα όσο πιο βαθιά μπορούσαμε και ρίχναμε κάμποσες τέτοιες βόμβες εκεί μέσα...
Μια τέτοια βόμβα, παρεμπιπτόντως (για πλάκα το λέω) θα μπορούσε να λύσει το δημογραφικό πρόβλημα
Guest 292010
Επισκέπτης

θα παθει οτι και τα αλλα αστερια δηλαδη

Πριν είπες ότι πρώτα θα γίνει μαύρος νάνος και σε διόρθωσα. Επίσης επεσήμανα ότι δεν έχει βρεθεί ποτέ μέχρι στιγμής μαύρος νάνος. Είπα εγώ ότι τα βγάζεις από το μυαλό σου; Διάβαζε προσεκτικότερα.Αρχική Δημοσίευση από sozi:O Hλιος θα γινει λευκος νανος και μετα μαυρος νανος και το εχω διαβασει σε βιβλιο δεν τον βγαζω απο το μυαλο μου
θα παθει οτι και τα αλλα αστερια δηλαδη

---
Ο σεισμός που προκάλεσε το μεγάλο τσουνάμι το 2004 ήταν ισχύος 1000000 πυρηνικών βομβών χιροσίμας (14κιλοτόνων * 1000000). Η γη δεν καταστράφηκε...Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks:Φανταστείτε τί θα γινόταν αν σκάβαμε ένα ρήγμα όσο πιο βαθιά μπορούσαμε και ρίχναμε κάμποσες τέτοιες βόμβες εκεί μέσα...
Απλώς αν ρίχναμε τόσες βόμβες θα πέθαινε ο κόσμος από τη ραδιενέργεια...
Guest 292010
Επισκέπτης

οχι αλλος ειπε ''που τις βρισκετε τις αλλες θεωριες''
Crookshanks
Διάσημο μέλος

Δεν ξέρω... Νομίζω πως αυτά που θα μπορούσαμε να κατασκευάσουμε σήμερα είναι τέρατα σε σύγκριση με τη βόμβα της Χιροσίμα... Όπως και με αυτή. Δεν είμαι και σίγουρος γι' αυτά που γράφω, κανείς δε μπορεί να είναι, πάντως είμαι σίγουρος ότι αν ο άνθρωπος ήθελε να κάνει τη Γη κομματάκια θα μπορούσε να το κάνει.Ο σεισμός που προκάλεσε το μεγάλο τσουνάμι το 2004 ήταν ισχύος 1000000 πυρηνικών βομβών χιροσίμας (14κιλοτόνων * 1000000). Η γη δεν καταστράφηκε...
Απλώς αν ρίχναμε τόσες βόμβες θα πέθαινε ο κόσμος από τη ραδιενέργεια...
miv
Επιφανές μέλος

Πέραν τούτου, όμως, εγώ πιστεύω πως τίποτα απο όσα μπορούν να κατασκευασθούν στη Γη δεν είναι ικανά να την καταστρέψουν ως πλανήτη. Καθαρά νευτώνεια αν το δούμε, κάθε μάζα ή ενέργεια ύλης που βρίσκεται στη Γη είναι τεχνικώς αδύνατο να προκαλέσει στη Γη μεταβολή πέραν του αμελητέου. Απλή σχετικότητα μαζών, δυνάμεων, ενεργειών.
ΥΓ: Εχουμε ξεφύγει εντελώς από την αρχική κατεύθυνση του thread.
Guest 292010
Επισκέπτης

Ολα αυτα που ακουμε για το νερο και τα καυσαερια κτλ κτλ ειναι περα για περα αληθεια
επομενως η γη μπορει να καταστραφει καποτε...1-2-3-4 δις δεν εχει σημασια....οι αρρωστιες ομως θα ειναι τοσες πολλες που οι ανθρωποι θα πεθαινουν πολυ πιο γρηγορα....ηδη ο καρκινος θεριζει και στα επομενα χρονια δεν ξερουμε τι αλλο μπορουμε να συναντησουμε
miv
Επιφανές μέλος

Η αφαλάτωση ειναι ήδη εφικτή τεχνολογία, όπως και η υδατική απορρύπανση. Ο καρκίνος δε με ανησυχεί. Σε 20 χρόνια, αν όχι θεραπεία, θα υπάρχει τουλάχιστον πρόληψη για όλες τις μορφές καρκίνου. Ήδη υπάρχει, ως ένα βαθμό, κατά του καρκίνου τραχήλου της μήτρας. Οι ασθένειες είναι κάτι που εν καιρώ αντιμετωπίζονται και φυσικά είναι ανίκανες να καταστρέψουν έναν πλανήτη ολοσχερώς. Μπορεί να χειροτερεύσει το βιοτικό επίπεδο, σύμφωνοι. Πάντως για μερικά ακόμη δισεκατομμύρια χρόνια, εκτός εξωγενούς απροόπτου, η Γη θα συνεχίσει αξιωματικώς να θεωρείται πλανήτης στον οποίο συντηρείται η ζωή.

edit
ΥΓ: Επίσης η μόλυνση των υδάτων είναι εκτεταμένη.
Guest 292010
Επισκέπτης

Ο καρκινος δεν σε ανησυχει πριν ομως καποια χρονια τους ανθρωπους τουε ανησυχουσε
Αρα ποτε δεν ξερει ποια αρρωστια θα εμφανιστει στο μελλον η οποια φυσικα δεν θα ειναι αμεσα θεραπευσιμη...οπως δεν ειναι εντελως θεραπευσιμος ο καρκινος
miv
Επιφανές μέλος

Οι ποσότητες θαλασσινού νερού, εν σχέσει με τις ανάγκες των ανθρώπων, θεωρούνται κάτι παραπάνω απο επαρκείς. Η Μεσόγειος Θάλασσα πως θα εξαφανιστεί; Αν εννοείς τη γεωλογική επανένωση των ηπείρων, αυτή θα γίνει σε δεκάδες εκατομμύρια χρόνια.
Guest 292010
Επισκέπτης

-δεν ξερεις σε ποσα χρονια θα βρεθει μια θεραπεια-
miv
Επιφανές μέλος

Guest 292010
Επισκέπτης

Οσο θα υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που κυβερνουν αυτον τον κοσμο και οσο θα υπαρχουν πολιτες χωρις συνειδηση το μονο σιγουρο ειναι οτι οδευουμε προς την καταστροφη

Ψάξε στο google, για την ερημοποίηση της μεσογείου....γεωλογική επανένωση των ηπείρων...
miv
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.