Ydroxoos'007 Νεοφερμένο μέλος Η Ydroxoos'007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2025 στις 13:44 Η Ydroxoos'007: #1 08-07-25 13:44 Καλησπέρα! Στέλνω εκ μέρους άμεσου συγγενικού μου προσώπου! Σκεφτεται τη σχολή Τουρκικών σπουδών στο ΕΚΠΑ. Δεν έχουμε ιδέα προοπτικών από το συγκεκριμένο πτυχίο! Κάποιος/α που να είναι απόφοιτος ή να φοιτά??? Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων!!! thewitcher Νεοφερμένο μέλος Ο thewitcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2025 στις 16:51 Ο thewitcher: #2 08-07-25 16:51 Δεν εχω φοιτησει εγω προσωπικα, ομως εναν ξαδερφο μου τον ειχαν παρει σχεδον αμεσως ΕΥΠ (για ευνοητους λογους).Αυτο βεβαια πριν 10 χρονια, δεν γνωριζω κατα ποσο αυτο ειναι ευκολο σημερα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2025 στις 17:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 08-07-25 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Ydroxoos'007: Καλησπέρα! Στέλνω εκ μέρους άμεσου συγγενικού μου προσώπου! Σκεφτεται τη σχολή Τουρκικών σπουδών στο ΕΚΠΑ. Δεν έχουμε ιδέα προοπτικών από το συγκεκριμένο πτυχίο! Κάποιος/α που να είναι απόφοιτος ή να φοιτά??? Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... Αποψη..μετα σχολης αν κανει μεταπτυχιακο και ασχοληθει με ναυτηλια θα ειναι περιζήτητος και καλοπληρωμενος... η τουρκια ειναι παραγωγικη χωρα και εχουν και εξερχομενα αλλα και εισερχομενα προιοντα . Αυτη η χωρα εχει την σωστη αποψη του οτι παραγεται ή καταναλωνεται στην χωρα τους πρεπει να αφηνει το μεγαλυτερο οικονομικο αποτυπωμα σε αυτη.πχ ...οκ fiat θα πουλας αυτοκινητα στη χωρα αλλα θα πρεπει και εμενα να με βαλεις στην παραγωγη τους σε δω εργοστασια. Τα φορτια τους λοιπον τα χειριζονται οι ιδιοι χωρις να εχουν ε,πορικο στολο ομως ...οποτε η επικοινωνια με αυτους στην γλωσσα τους ( εκτος τις επισημης αγγλικης) ειναι επικερδης και σκαλοπατι εμπιστοσυνης και επιτυχιας. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Jauahahwiwisjs thewitcher foxypup mpimpika m.b. giannhs2001 Ydroxoos'007 shuuu Panatha mono Ilikntas Nick_Athens thenutritionist Xryssa Corfu kitty Entropy24 Angelikaaa apo370 tan07 ang12_012 Scandal F1L1PAS FNC_Sophia charmander E.Z Κλημεντίνη jYanniss Aggel0sss Drscientist tomftw aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα! Στέλνω εκ μέρους άμεσου συγγενικού μου προσώπου! Σκεφτεται τη σχολή Τουρκικών σπουδών στο ΕΚΠΑ. Δεν έχουμε ιδέα προοπτικών από το συγκεκριμένο πτυχίο! Κάποιος/α που να είναι απόφοιτος ή να φοιτά??? Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων!!!
thewitcher Νεοφερμένο μέλος Ο thewitcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2025 στις 16:51 Ο thewitcher: #2 08-07-25 16:51 Δεν εχω φοιτησει εγω προσωπικα, ομως εναν ξαδερφο μου τον ειχαν παρει σχεδον αμεσως ΕΥΠ (για ευνοητους λογους).Αυτο βεβαια πριν 10 χρονια, δεν γνωριζω κατα ποσο αυτο ειναι ευκολο σημερα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2025 στις 17:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 08-07-25 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Ydroxoos'007: Καλησπέρα! Στέλνω εκ μέρους άμεσου συγγενικού μου προσώπου! Σκεφτεται τη σχολή Τουρκικών σπουδών στο ΕΚΠΑ. Δεν έχουμε ιδέα προοπτικών από το συγκεκριμένο πτυχίο! Κάποιος/α που να είναι απόφοιτος ή να φοιτά??? Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... Αποψη..μετα σχολης αν κανει μεταπτυχιακο και ασχοληθει με ναυτηλια θα ειναι περιζήτητος και καλοπληρωμενος... η τουρκια ειναι παραγωγικη χωρα και εχουν και εξερχομενα αλλα και εισερχομενα προιοντα . Αυτη η χωρα εχει την σωστη αποψη του οτι παραγεται ή καταναλωνεται στην χωρα τους πρεπει να αφηνει το μεγαλυτερο οικονομικο αποτυπωμα σε αυτη.πχ ...οκ fiat θα πουλας αυτοκινητα στη χωρα αλλα θα πρεπει και εμενα να με βαλεις στην παραγωγη τους σε δω εργοστασια. Τα φορτια τους λοιπον τα χειριζονται οι ιδιοι χωρις να εχουν ε,πορικο στολο ομως ...οποτε η επικοινωνια με αυτους στην γλωσσα τους ( εκτος τις επισημης αγγλικης) ειναι επικερδης και σκαλοπατι εμπιστοσυνης και επιτυχιας. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δεν εχω φοιτησει εγω προσωπικα, ομως εναν ξαδερφο μου τον ειχαν παρει σχεδον αμεσως ΕΥΠ (για ευνοητους λογους).Αυτο βεβαια πριν 10 χρονια, δεν γνωριζω κατα ποσο αυτο ειναι ευκολο σημερα.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2025 στις 17:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 08-07-25 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Ydroxoos'007: Καλησπέρα! Στέλνω εκ μέρους άμεσου συγγενικού μου προσώπου! Σκεφτεται τη σχολή Τουρκικών σπουδών στο ΕΚΠΑ. Δεν έχουμε ιδέα προοπτικών από το συγκεκριμένο πτυχίο! Κάποιος/α που να είναι απόφοιτος ή να φοιτά??? Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... Αποψη..μετα σχολης αν κανει μεταπτυχιακο και ασχοληθει με ναυτηλια θα ειναι περιζήτητος και καλοπληρωμενος... η τουρκια ειναι παραγωγικη χωρα και εχουν και εξερχομενα αλλα και εισερχομενα προιοντα . Αυτη η χωρα εχει την σωστη αποψη του οτι παραγεται ή καταναλωνεται στην χωρα τους πρεπει να αφηνει το μεγαλυτερο οικονομικο αποτυπωμα σε αυτη.πχ ...οκ fiat θα πουλας αυτοκινητα στη χωρα αλλα θα πρεπει και εμενα να με βαλεις στην παραγωγη τους σε δω εργοστασια. Τα φορτια τους λοιπον τα χειριζονται οι ιδιοι χωρις να εχουν ε,πορικο στολο ομως ...οποτε η επικοινωνια με αυτους στην γλωσσα τους ( εκτος τις επισημης αγγλικης) ειναι επικερδης και σκαλοπατι εμπιστοσυνης και επιτυχιας.
Αρχική Δημοσίευση από Ydroxoos'007: Καλησπέρα! Στέλνω εκ μέρους άμεσου συγγενικού μου προσώπου! Σκεφτεται τη σχολή Τουρκικών σπουδών στο ΕΚΠΑ. Δεν έχουμε ιδέα προοπτικών από το συγκεκριμένο πτυχίο! Κάποιος/α που να είναι απόφοιτος ή να φοιτά??? Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων!!! Click για ανάπτυξη... Αποψη..μετα σχολης αν κανει μεταπτυχιακο και ασχοληθει με ναυτηλια θα ειναι περιζήτητος και καλοπληρωμενος... η τουρκια ειναι παραγωγικη χωρα και εχουν και εξερχομενα αλλα και εισερχομενα προιοντα . Αυτη η χωρα εχει την σωστη αποψη του οτι παραγεται ή καταναλωνεται στην χωρα τους πρεπει να αφηνει το μεγαλυτερο οικονομικο αποτυπωμα σε αυτη.πχ ...οκ fiat θα πουλας αυτοκινητα στη χωρα αλλα θα πρεπει και εμενα να με βαλεις στην παραγωγη τους σε δω εργοστασια. Τα φορτια τους λοιπον τα χειριζονται οι ιδιοι χωρις να εχουν ε,πορικο στολο ομως ...οποτε η επικοινωνια με αυτους στην γλωσσα τους ( εκτος τις επισημης αγγλικης) ειναι επικερδης και σκαλοπατι εμπιστοσυνης και επιτυχιας.