Τούρκικων Σπουδών ΕΚΠΑ - έχει προοπτικές;

Ydroxoos'007

Νεοφερμένο μέλος

Η Ydroxoos'007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
Καλησπέρα! Στέλνω εκ μέρους άμεσου συγγενικού μου προσώπου! Σκεφτεται τη σχολή Τουρκικών σπουδών στο ΕΚΠΑ. Δεν έχουμε ιδέα προοπτικών από το συγκεκριμένο πτυχίο! Κάποιος/α που να είναι απόφοιτος ή να φοιτά??? Ευχαριστούμε πολύ ❤️ εκ των προτέρων!!!

thewitcher

Νεοφερμένο μέλος

Ο thewitcher αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Δεν εχω φοιτησει εγω προσωπικα, ομως εναν ξαδερφο μου τον ειχαν παρει σχεδον αμεσως ΕΥΠ (για ευνοητους λογους).Αυτο βεβαια πριν 10 χρονια, δεν γνωριζω κατα ποσο αυτο ειναι ευκολο σημερα.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.689 μηνύματα.
Καλησπέρα! Στέλνω εκ μέρους άμεσου συγγενικού μου προσώπου! Σκεφτεται τη σχολή Τουρκικών σπουδών στο ΕΚΠΑ. Δεν έχουμε ιδέα προοπτικών από το συγκεκριμένο πτυχίο! Κάποιος/α που να είναι απόφοιτος ή να φοιτά??? Ευχαριστούμε πολύ ❤️ εκ των προτέρων!!!
Αποψη..μετα σχολης αν κανει μεταπτυχιακο και ασχοληθει με ναυτηλια θα ειναι περιζήτητος και καλοπληρωμενος... η τουρκια ειναι παραγωγικη χωρα και εχουν και εξερχομενα αλλα και εισερχομενα προιοντα .
Αυτη η χωρα εχει την σωστη αποψη του οτι παραγεται ή καταναλωνεται στην χωρα τους πρεπει να αφηνει το μεγαλυτερο οικονομικο αποτυπωμα σε αυτη.πχ ...οκ fiat θα πουλας αυτοκινητα στη χωρα αλλα θα πρεπει και εμενα να με βαλεις στην παραγωγη τους σε δω εργοστασια.
Τα φορτια τους λοιπον τα χειριζονται οι ιδιοι χωρις να εχουν ε,πορικο στολο ομως ...οποτε η επικοινωνια με αυτους στην γλωσσα τους ( εκτος τις επισημης αγγλικης) ειναι επικερδης και σκαλοπατι εμπιστοσυνης και επιτυχιας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια