Τοξοβολία

pousinis

Νεοφερμένο μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Αριδαία (Πέλλα). Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Είναι ενα πάρα πολύ ωρέο άθλημα ! Καταρχήν είναι έυκολο άθλημα αν ξέρεις να κρατάς σταθερά το τόξο και να σημαδέυεις καλα , μετά να πάς να βγάλεις προσεκτικά τα βέλει σου 1 προσ 1 . Το άθλημα χωρήζετε σε 3εις κατηγορείες παίδων , νεάνηδων,και κορασήδων η μηκρη κατηγορια. Μετά ειναιάνς τον 18 και οι <<μεγάλοι >> και όλοι αυτοι σε 2 υποκατηγορείες του Ολυμπιακού και του σήνθετου τόξου. Οι πρώτοι 5 αγώνες είναι στα 18 μ. και προκρήνοντε 5 μετά στα 56 μ. και προκρήνοντε 3 μετά στα 76μ. και προκρήνοντε 2 μετα είναι ο τελικός οι 2 αυτοι πάνε πάλι στα 76 μ. ενωίτε πως ολοι οι χώροι είναι ανοιχτοί,και προκρήνετε μονο ο 1ος. Και μετα έχει άλλα πολλά που{ βαριέμε να τα εξηγώ} ---->[η0αη0αηα0ηα0η0η0α0αη0αηα0ηαη0αη0αα0η] Ολα αυτά ειναι γραμένα με ελλινικα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ μια εποχη ηθελα σαν τρελη να αρχισω τοξοβολια, αλλα τελικα δεν αρχισα....:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γιατί σε χαλάει?
εεε?

οχι!!....απλα δεν το πηρα αποφαση να το ξεκινησω ρε γαμωτο και ακομα το μετανειωνω....:(.....μην τα παιρνεις με το παραμικρο!!

Είναι ενα πάρα πολύ ωρέο άθλημα ! Καταρχήν είναι έυκολο άθλημα αν ξέρεις να κρατάς σταθερά το τόξο και να σημαδέυεις καλα , μετά να πάς να βγάλεις προσεκτικά τα βέλει σου 1 προσ 1 . Το άθλημα χωρήζετε σε 3εις κατηγορείες παίδων , νεάνηδων,και κορασήδων η μηκρη κατηγορια. Μετά ειναιάνς τον 18 και οι <<μεγάλοι >> και όλοι αυτοι σε 2 υποκατηγορείες του Ολυμπιακού και του σήνθετου τόξου. Οι πρώτοι 5 αγώνες είναι στα 18 μ. και προκρήνοντε 5 μετά στα 56 μ. και προκρήνοντε 3 μετά στα 76μ. και προκρήνοντε 2 μετα είναι ο τελικός οι 2 αυτοι πάνε πάλι στα 76 μ. ενωίτε πως ολοι οι χώροι είναι ανοιχτοί,και προκρήνετε μονο ο 1ος. Και μετα έχει άλλα πολλά που{ βαριέμε να τα εξηγώ} ---->[η0αη0αηα0ηα0η0η0α0αη0αηα0ηαη0αη0αα0η] Ολα αυτά ειναι γραμένα με ελλινικα

δε καταλαβα ΤΙΠΟΤΑ απ' όσα έγραψες...Γράψε λίγο καλύτερα:iagree:

εγώ από το ωρεο κατάλαβα περι τίνος πρόκειται και δεν μπήκα καν στον κόπο να διαβάσω το υπόλοιπο... :P

Έχω κάνει σκοποβολή. Μετράει ? :P

Είχα κάνει μια φορά τοξοβολία σε μια κατασκήνωση, δε θυμάμαι απολύτως τίποτα πέρα του οτι μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον.

Είναι εκείνο που βάζεις την φώτο κάποιου που μισείς και του πετάς βελάκια;;Αν ναι το έχω κάνει:P

:P:lol:

Είναι εκείνο που βάζεις την φώτο κάποιου που μισείς και του πετάς βελάκια;;Αν ναι το έχω κάνει:P

Χαχα, τέλειο!

μπα δεν κου κεντριζει το ενδιαφερον...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back