DrWilsonM
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks
Διάσημο μέλος

https://195.251.20.34/doPageprofs.asp?case=12&tmimaid=292&tmimaname=%D1%E1%E4%E9%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2+%EA%E1%E9+%C1%EA%F4%E9%ED%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2
Θα σου συνιστούσα να αλλάξεις κατεύθυνση του χρόνου. Δεν είναι αργά για να μάθεις τη Χημεία του Α' Τετραμήνου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Η σχολή είναι στο τρίτο πεδίο. Ορίστε περισσότερες πληροφορίες:
https://195.251.20.34/doPageprofs.asp?case=12&tmimaid=292&tmimaname=%D1%E1%E4%E9%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2+%EA%E1%E9+%C1%EA%F4%E9%ED%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2
Θα σου συνιστούσα να αλλάξεις κατεύθυνση του χρόνου. Δεν είναι αργά για να μάθεις τη Χημεία του Α' Τετραμήνου.
Γιατί να αλλάξει κατεύθυνση? Από θετική μια χαρά πάει 3ο.

chris_90
Διάσημο μέλος

DrWilsonM
Νεοφερμένο μέλος

DrWilsonM
Νεοφερμένο μέλος

?
DvN
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas p kozani
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZETAXA
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DvN
Νεοφερμένο μέλος

Κωστα καταρχην ευχαριστω για τις πληροφοριες.Αυτο που με προβληματιζει πραγματικα ειναι οι κινδυνοι στην υγεια που ενδεχομενως μπορει να επιφερει η εκθεση σου μου σε τετοιου ειδους ακτινοβολια.Και εγω ξερω οτι η επαγγελματικη αποκατασταση ειναι σχεδον σιγουρη γι αυτο κιολας την εχω 2η επιλογη μετα τη φυσικοθεραπεια.Καποιος που θα μπορουσε να δωσει πληροφοριες σχετικα με τους πιθανους κινδυνους?αν σου αρεσει το αντικειμενο μην το ψαχνεις καθολου!ειναι σιγουρη επαγγελματικη αποκατασταση.μια φιλη μου φοιτα εκει και μου ειπε οτι ειναι το μοναδικο τει σε ολη τη χωρα και οτι συνηθως απορροφουνται πολυ γρηγορα σε διαγνωστικα κεντρα η νοσοκομεια,η ιδιωτικες κλινικες.η φιλη μου πηγε με δισταγμο και τωρα μακαριζει την τυχη της που επελεξε αυτη τη σχολη!υποψιν,το τρεξιματακι της το εχει....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

εγω παντως δεν εχω ακουσει ποτε για καποιον που να χει πεθανει πεθανει επειδη ηταν ακτινολογος![]()
Ραδιενέργεια πολύ επικίνδυνα Αν και υπάρχει προστασία ποτέ δεν είμαστε σίγουροι.
pit14
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pit14
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Είναι ΤΕΙ και βρίσκεται μόνο στην Αθήνα, εκτός αν θες κάποια ιδιωτική σχολή που υπάρχουν αρκετές.
Η μητέρα μου είναι και μπορώ να σου πω ότι πράγματι έχει προοπτικές. Πριν 10 χρόνια ζητούσαν στην Αγγλία (γιατί είχαν έλλειψη τα νοσοκομεία) και έδιναν μέχρι και 10000 ευρώ.

pit14
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θάλεια
Διάσημο μέλος

ομποοοο τοσο πολυ???χμμμ μια χαρα!!!!!σαν σχολη ειναι δυσκολη?εχει μαθηματικα και τετοια?
Πριν 10 χρόνια είπα ε...

pit14
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.