Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.

18-06-20

13:33
Τυχαία βρήκα ότι υπάρχει αυτό το τμήμα στη Μυτιλήνη, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι τμήμα είναι; Τι βγαίνεις από εκεί πέρα και ποια είναι τα επαγγελματικά δικαιώματα, αξίζει να σπουδάσεις σε αυτό;
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.

18-06-20

15:55
νομιζω ειναι απο τα πρωην τει που γινανε πανεπιστημια και λειτουργησαν περσι πρωτη φορα.σωστα το λεω?Τυχαία βρήκα ότι υπάρχει αυτό το τμήμα στη Μυτιλήνη, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι τμήμα είναι; Τι βγαίνεις από εκεί πέρα και ποια είναι τα επαγγελματικά δικαιώματα, αξίζει να σπουδάσεις σε αυτό;
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.

18-06-20

16:39
Όχι 20 χρονια σχεδόν υπάρχει ως τμήμα του πανεπιστημίου Αιγαίουνομιζω ειναι απο τα πρωην τει που γινανε πανεπιστημια και λειτουργησαν περσι πρωτη φορα.σωστα το λεω?
tsiobieman
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 827 μηνύματα.
Ουριήλ
Διάσημο μέλος

18-06-20

17:46
Δηλαδή μπορεί να εργαστεί ως φυσικός και χημικός

tsiobieman
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 827 μηνύματα.

18-06-20

17:48
από ότι κατάλαβα ναι , έχει πολλά δικαιώματα γενικά αλλά στην Ελλάδα δεν ξέρω αν αξίζει.
Guest 699855
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

18-06-20

19:12
Δηλαδή μπορεί να εργαστεί ως φυσικός και χημικός![]()
΄Οχι!
Αυτό το Τμήμα έχει 2 θετικά:
1) Είναι το μόνο Τμήμα με αυτό το αντικείμενο σπουδών στην Ελλάδα και
2) Ασχολείται με σύγχρονα και "καυτά" θέματα όπως οι ιχθυοκαλλιέργειες, οι οστρακοκαλλειέργειες, οι τοξικές ουσίες στο θαλάσσιο περιβάλλον, η ποιότητα των νερών κολύμβησης, η θαλάσσια οικολογία και βιοποικιλότητα, η ορθολογική χρήση των θαλάσσιων πόρων, η αλλαγή της παράκτιας γεωμορφολογίας εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων, κτλ.
Τα μαθήματα είναι ζόρικα!
Δες εδώ στις σελίδες 58-63.
Ουριήλ
Διάσημο μέλος

18-06-20

19:45
Δηλαδή με λίγα λόγια, μπορεί να χαρακτηριστεί και ως γεωπονία της θάλασσας. Διάβασα κάπου ότι μπορούν να εξειδικευτούν σε θέματα βιολογικά, χημικά και φυσικά και να διδάξουν τα αντίστοιχα μαθήματα αληθεύει;΄Οχι!
Αυτό το Τμήμα έχει 2 θετικά:
1) Είναι το μόνο Τμήμα με αυτό το αντικείμενο σπουδών στην Ελλάδα και
2) Ασχολείται με σύγχρονα και "καυτά" θέματα όπως οι ιχθυοκαλλιέργειες, οι οστρακοκαλλειέργειες, οι τοξικές ουσίες στο θαλάσσιο περιβάλλον, η ποιότητα των νερών κολύμβησης, η θαλάσσια οικολογία και βιοποικιλότητα, η ορθολογική χρήση των θαλάσσιων πόρων, η αλλαγή της παράκτιας γεωμορφολογίας εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων, κτλ.
Τα μαθήματα είναι ζόρικα!
Δες εδώ στις σελίδες 58-63.
tsiobieman
Πολύ δραστήριο μέλος

18-06-20

19:52
μπορεί να τα διδάξει αλλά μόνο σε σχολεία από ότι δείχνει το ΦΕΚ.
Viedo
Διάσημο μέλος
Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα.

18-06-20

21:34
Ίσως αν πάρεις παιδαγωγική επάρκεια να μπορείς να διδάσκεις μαθήματα τύπου Γεωγραφία σε σχολεία. Αυτή η σπουδή (από τον τίτλο μόνο και τα σχόλια των παιδιών) θα μπορούσε να συνδυαστεί με μεταπτυχιακο στο Marine Biology. Ενδιαφέρων κλάδος, επίφοβος για τα δεδομένα της χώρας μας.
Guest 699855
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

18-06-20

22:58
Δηλαδή με λίγα λόγια, μπορεί να χαρακτηριστεί και ως γεωπονία της θάλασσας. Διάβασα κάπου ότι μπορούν να εξειδικευτούν σε θέματα βιολογικά, χημικά και φυσικά και να διδάξουν τα αντίστοιχα μαθήματα αληθεύει;
Δεν ξέρω αν έχουν ενταχθεί στον κλάδο ΠΕ88.05-Φυσικού Περιβάλλοντος (ο παλιός κλάδος ΠΕ12.13-Περιβαλλοντολόγων) ούτε τι μαθήματα διδάσκουν ούτε καν αν έχουν διοριστεί κάποιοι απ΄αυτούς.
Καλά εσένα με τόσο ενδιαφέροντα αντικείμενα που θα ασχοληθείς μέσα στη Σχολή και μετά μπορεί να βρεις επαγγελματικές διεξόδους μέσω αυτών, η προτεραιότητά σου είναι να διδάξεις σ΄ένα σχολείο, μαθήματα με Β΄και Γ΄ανάθεση; (που σου ξαναλέω δεν ξέρω αν γίνεται)
Αν θέλεις οπωσδήποτε να διδάξεις επίλεξε μια καθαρά καθηγητική ειδικότητα!
Ουριήλ
Διάσημο μέλος

18-06-20

23:01
Το αντίθετο, δεν θέλω να διδάξω σε σχολείο, θα ήταν το χειρότερο για εμένα, ρωτάω διότι έχω την περιέργειαΔεν ξέρω αν έχουν ενταχθεί στον κλάδο ΠΕ88.05-Φυσικού Περιβάλλοντος (ο παλιός κλάδος ΠΕ12.13-Περιβαλλοντολόγων) ούτε τι μαθήματα διδάσκουν ούτε καν αν έχουν διοριστεί κάποιοι απ΄αυτούς.
Καλά εσένα με τόσο ενδιαφέροντα αντικείμενα που θα ασχοληθείς μέσα στη Σχολή και μετά μπορεί να βρεις επαγγελματικές διεξόδους μέσω αυτών, η προτεραιότητά σου είναι να διδάξεις σ΄ένα σχολείο, μαθήματα με Β΄και Γ΄ανάθεση; (που σου ξαναλέω δεν ξέρω αν γίνεται)
Αν θέλεις οπωσδήποτε να διδάξεις επίλεξε μια καθαρά καθηγητική ειδικότητα!
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.289 μηνύματα.

24-10-22

20:07
Σπουδάζει κάνεις στο τμήμα αυτό για να ρωτήσω κάποια πράγματα;
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.205 μηνύματα.

24-10-22

21:38
Απο περιέργεια: σπουδάζεις μήπως εσύ;Σπουδάζει κάνεις στο τμήμα αυτό για να ρωτήσω κάποια πράγματα;
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.105 μηνύματα.

24-10-22

21:43
Εγώ δεν έχω σπουδάσει αλλά ξέρω ότι τα μαθήματα είναι αρκετά απαιτητικά παρά τη χαμηλή βάση...Σπουδάζει κάνεις στο τμήμα αυτό για να ρωτήσω κάποια πράγματα;
Ξέρω άτομο που από αυτή τη σχολή είναι καθηγητής σε πανεπιστήμιο στην Αμερική!
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.289 μηνύματα.

24-10-22

21:47
Όχι, είμαι πτυχιούχος άλλου τμήματος.Απο περιέργεια: σπουδάζεις μήπως εσύ;
Άκουσα κι εγώ ότι είναι γενικά απαιτητική ως σχολή. Μου φαίνεται πρέπει να ψάξω σε κανα discord για σέρβερ.Εγώ δεν έχω σπουδάσει αλλά ξέρω ότι τα μαθήματα είναι αρκετά απαιτητικά παρά τη χαμηλή βάση...
Ξέρω άτομο που από αυτή τη σχολή είναι καθηγητής σε πανεπιστήμιο στην Αμερική!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- EFAKIT
- Aggel0sss
- VasRa
- stee
- Vaglan
- Praxis
- dmav
- iliplus
- SoyN
- olakalathapane
- Unboxholics
- Kitana
- Joji
- Dr. Gl. Luminous
- George.S
- Nala
- spring day
- KATIA5
- Χάρις
- oups
- Deadly_sorrowX
- Meow
- charmander
- snowy
- GeorgePap2003
- Alexecon1991
- ggl
- Hased Babis
- george777
- korlef
- Specon
- Steliosgkougkou
- nicole1982
- kiyoshi
- estrela
- Scandal
- loukasyama
- Nar20
- Paul77
- Κασανδρα
- mitsakos
- Viedo
- χημεια4λαιφ
- Livaja10
- Dimitris9
- lnesb
- tymvorixos
- PanosCh002
- Jocaste
- Idontknoww
- tsiobieman
- Johnman97
- jimis2001
- fmarulezkd
- Eleni54
- eukleidhs1821
- Φινεύς
- ΘανάσοςG4
- MarcoReus
- eri548
- barkos
- Κλημεντίνη
- Scott
- panagiotis G
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.