Ουριήλ
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος

νομιζω ειναι απο τα πρωην τει που γινανε πανεπιστημια και λειτουργησαν περσι πρωτη φορα.σωστα το λεω?Τυχαία βρήκα ότι υπάρχει αυτό το τμήμα στη Μυτιλήνη, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι τμήμα είναι; Τι βγαίνεις από εκεί πέρα και ποια είναι τα επαγγελματικά δικαιώματα, αξίζει να σπουδάσεις σε αυτό;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ουριήλ
Διάσημο μέλος

Όχι 20 χρονια σχεδόν υπάρχει ως τμήμα του πανεπιστημίου Αιγαίουνομιζω ειναι απο τα πρωην τει που γινανε πανεπιστημια και λειτουργησαν περσι πρωτη φορα.σωστα το λεω?
tsiobieman
Πολύ δραστήριο μέλος

Ουριήλ
Διάσημο μέλος

Δηλαδή μπορεί να εργαστεί ως φυσικός και χημικός

tsiobieman
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 699855
Επισκέπτης

Δηλαδή μπορεί να εργαστεί ως φυσικός και χημικός![]()
΄Οχι!
Αυτό το Τμήμα έχει 2 θετικά:
1) Είναι το μόνο Τμήμα με αυτό το αντικείμενο σπουδών στην Ελλάδα και
2) Ασχολείται με σύγχρονα και "καυτά" θέματα όπως οι ιχθυοκαλλιέργειες, οι οστρακοκαλλειέργειες, οι τοξικές ουσίες στο θαλάσσιο περιβάλλον, η ποιότητα των νερών κολύμβησης, η θαλάσσια οικολογία και βιοποικιλότητα, η ορθολογική χρήση των θαλάσσιων πόρων, η αλλαγή της παράκτιας γεωμορφολογίας εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων, κτλ.
Τα μαθήματα είναι ζόρικα!
Δες εδώ στις σελίδες 58-63.
Ουριήλ
Διάσημο μέλος

Δηλαδή με λίγα λόγια, μπορεί να χαρακτηριστεί και ως γεωπονία της θάλασσας. Διάβασα κάπου ότι μπορούν να εξειδικευτούν σε θέματα βιολογικά, χημικά και φυσικά και να διδάξουν τα αντίστοιχα μαθήματα αληθεύει;΄Οχι!
Αυτό το Τμήμα έχει 2 θετικά:
1) Είναι το μόνο Τμήμα με αυτό το αντικείμενο σπουδών στην Ελλάδα και
2) Ασχολείται με σύγχρονα και "καυτά" θέματα όπως οι ιχθυοκαλλιέργειες, οι οστρακοκαλλειέργειες, οι τοξικές ουσίες στο θαλάσσιο περιβάλλον, η ποιότητα των νερών κολύμβησης, η θαλάσσια οικολογία και βιοποικιλότητα, η ορθολογική χρήση των θαλάσσιων πόρων, η αλλαγή της παράκτιας γεωμορφολογίας εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων, κτλ.
Τα μαθήματα είναι ζόρικα!
Δες εδώ στις σελίδες 58-63.
tsiobieman
Πολύ δραστήριο μέλος

Viedo
Διάσημο μέλος

Guest 699855
Επισκέπτης

Δηλαδή με λίγα λόγια, μπορεί να χαρακτηριστεί και ως γεωπονία της θάλασσας. Διάβασα κάπου ότι μπορούν να εξειδικευτούν σε θέματα βιολογικά, χημικά και φυσικά και να διδάξουν τα αντίστοιχα μαθήματα αληθεύει;
Δεν ξέρω αν έχουν ενταχθεί στον κλάδο ΠΕ88.05-Φυσικού Περιβάλλοντος (ο παλιός κλάδος ΠΕ12.13-Περιβαλλοντολόγων) ούτε τι μαθήματα διδάσκουν ούτε καν αν έχουν διοριστεί κάποιοι απ΄αυτούς.
Καλά εσένα με τόσο ενδιαφέροντα αντικείμενα που θα ασχοληθείς μέσα στη Σχολή και μετά μπορεί να βρεις επαγγελματικές διεξόδους μέσω αυτών, η προτεραιότητά σου είναι να διδάξεις σ΄ένα σχολείο, μαθήματα με Β΄και Γ΄ανάθεση; (που σου ξαναλέω δεν ξέρω αν γίνεται)
Αν θέλεις οπωσδήποτε να διδάξεις επίλεξε μια καθαρά καθηγητική ειδικότητα!
Ουριήλ
Διάσημο μέλος

Το αντίθετο, δεν θέλω να διδάξω σε σχολείο, θα ήταν το χειρότερο για εμένα, ρωτάω διότι έχω την περιέργειαΔεν ξέρω αν έχουν ενταχθεί στον κλάδο ΠΕ88.05-Φυσικού Περιβάλλοντος (ο παλιός κλάδος ΠΕ12.13-Περιβαλλοντολόγων) ούτε τι μαθήματα διδάσκουν ούτε καν αν έχουν διοριστεί κάποιοι απ΄αυτούς.
Καλά εσένα με τόσο ενδιαφέροντα αντικείμενα που θα ασχοληθείς μέσα στη Σχολή και μετά μπορεί να βρεις επαγγελματικές διεξόδους μέσω αυτών, η προτεραιότητά σου είναι να διδάξεις σ΄ένα σχολείο, μαθήματα με Β΄και Γ΄ανάθεση; (που σου ξαναλέω δεν ξέρω αν γίνεται)
Αν θέλεις οπωσδήποτε να διδάξεις επίλεξε μια καθαρά καθηγητική ειδικότητα!
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος

Απο περιέργεια: σπουδάζεις μήπως εσύ;Σπουδάζει κάνεις στο τμήμα αυτό για να ρωτήσω κάποια πράγματα;
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος

Εγώ δεν έχω σπουδάσει αλλά ξέρω ότι τα μαθήματα είναι αρκετά απαιτητικά παρά τη χαμηλή βάση...Σπουδάζει κάνεις στο τμήμα αυτό για να ρωτήσω κάποια πράγματα;
Ξέρω άτομο που από αυτή τη σχολή είναι καθηγητής σε πανεπιστήμιο στην Αμερική!
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Όχι, είμαι πτυχιούχος άλλου τμήματος.Απο περιέργεια: σπουδάζεις μήπως εσύ;
Άκουσα κι εγώ ότι είναι γενικά απαιτητική ως σχολή. Μου φαίνεται πρέπει να ψάξω σε κανα discord για σέρβερ.Εγώ δεν έχω σπουδάσει αλλά ξέρω ότι τα μαθήματα είναι αρκετά απαιτητικά παρά τη χαμηλή βάση...
Ξέρω άτομο που από αυτή τη σχολή είναι καθηγητής σε πανεπιστήμιο στην Αμερική!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- EFAKIT
- Aggel0sss
- VasRa
- stee
- Vaglan
- nearos
- Praxis
- dmav
- iliplus
- SoyN
- olakalathapane
- Unboxholics
- Kitana
- Joji
- Dr. Gl. Luminous
- George.S
- Nala
- spring day
- KATIA5
- Χάρις
- oups
- Deadly_sorrowX
- Meow
- charmander
- snowy
- GeorgePap2003
- Alexecon1991
- ggl
- Hased Babis
- george777
- korlef
- Specon
- Steliosgkougkou
- nicole1982
- kiyoshi
- estrela
- Scandal
- loukasyama
- Nar20
- Paul77
- Κασανδρα
- mitsakos
- Viedo
- χημεια4λαιφ
- Livaja10
- Dimitris9
- lnesb
- tymvorixos
- PanosCh002
- Jocaste
- Idontknoww
- tsiobieman
- Johnman97
- jimis2001
- fmarulezkd
- Eleni54
- eukleidhs1821
- Φινεύς
- ΘανάσοςG4
- MarcoReus
- eri548
- barkos
- Κλημεντίνη
- Scott
- panagiotis G
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.