Civilman Νεοφερμένο μέλος Ο Civilman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:19 Ο Civilman έγραψε: #1 25-09-21 15:19 Καλησπερα, περασα στο τμημα πολιτικων μηχανικων της Ξανθης Και υπαρχει πιθανοτητα να μπορω να παρω μεταγραφη για την πολη μου θεσσαλονικη. Το θεμα μου ομως ειναι οτι ακουγεται πως το ΑΠΘ ειναι πιο δυσκολο και οτι με το ζορι βγαζουν την σχολη, οποτε προς το παρον επιλεγω ΔΠΘ. Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για τους βαθμους δυσκολιας και ποια σχολη θα ειναι πιο «ευκολη» Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:37 Ο Ryuzaki έγραψε: #2 25-09-21 15:37 Απο οσα ξερω απο συμφοιτητες στο ΔΠΘ ήταν κατι τις πιο ευκολα, οχι κατι τρελο ομως. Στο Απθ ηταν οντως παλουκι η σχολη. Δεν αξιζει για μια τοσο μικρη ευκολια να πληρωνεις 5+ χρονια ενοικια. Επισης ξανθη δεν ξερω τι παιζει απο κοριτσια. Νομιζω μονο αντρες υπαρχουν εξαιτιας της φυσης των σχολων+καραβαναδες. Εισαι που εισαι πολ μηχ, ας εχει τουλαχιστον η πολη κοριτσια αφου δεν εχει η σχολη. Μην το γελας, θα πηξεις. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:52 Η Nala έγραψε: #3 30-12-21 17:52 Τελικά τί αποφάσισες;θα πάρεις την μετεγγραφή; georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:22 Η georgia1213: #4 30-12-21 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Civilman: Καλησπερα, περασα στο τμημα πολιτικων μηχανικων της Ξανθης Και υπαρχει πιθανοτητα να μπορω να παρω μεταγραφη για την πολη μου θεσσαλονικη. Το θεμα μου ομως ειναι οτι ακουγεται πως το ΑΠΘ ειναι πιο δυσκολο και οτι με το ζορι βγαζουν την σχολη, οποτε προς το παρον επιλεγω ΔΠΘ. Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για τους βαθμους δυσκολιας και ποια σχολη θα ειναι πιο «ευκολη» Click για ανάπτυξη... καλυτερα απθ, οι περισσοτεροι κανουν σαν τρελοι για να ξεφυγουν απο τηνξανθη Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: petl koaidin Elenakii Nala oups Rina SlimShady eukleidhs1821 KingOfPop tsiobieman Steliosgkougkou the purge MarcoReus GeorgePap2003 Unboxholics Dionyshs1 lnesb korlef giannhs2001 ggl Ryuzaki Georgekk Eri0611 Fara Libertus calliope Meow Lester34 Jimmy20 Mendem constansn Pharmacist01 Civilman Wonderkid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα, περασα στο τμημα πολιτικων μηχανικων της Ξανθης Και υπαρχει πιθανοτητα να μπορω να παρω μεταγραφη για την πολη μου θεσσαλονικη. Το θεμα μου ομως ειναι οτι ακουγεται πως το ΑΠΘ ειναι πιο δυσκολο και οτι με το ζορι βγαζουν την σχολη, οποτε προς το παρον επιλεγω ΔΠΘ. Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για τους βαθμους δυσκολιας και ποια σχολη θα ειναι πιο «ευκολη»
Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:37 Ο Ryuzaki έγραψε: #2 25-09-21 15:37 Απο οσα ξερω απο συμφοιτητες στο ΔΠΘ ήταν κατι τις πιο ευκολα, οχι κατι τρελο ομως. Στο Απθ ηταν οντως παλουκι η σχολη. Δεν αξιζει για μια τοσο μικρη ευκολια να πληρωνεις 5+ χρονια ενοικια. Επισης ξανθη δεν ξερω τι παιζει απο κοριτσια. Νομιζω μονο αντρες υπαρχουν εξαιτιας της φυσης των σχολων+καραβαναδες. Εισαι που εισαι πολ μηχ, ας εχει τουλαχιστον η πολη κοριτσια αφου δεν εχει η σχολη. Μην το γελας, θα πηξεις. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:52 Η Nala έγραψε: #3 30-12-21 17:52 Τελικά τί αποφάσισες;θα πάρεις την μετεγγραφή; georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:22 Η georgia1213: #4 30-12-21 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Civilman: Καλησπερα, περασα στο τμημα πολιτικων μηχανικων της Ξανθης Και υπαρχει πιθανοτητα να μπορω να παρω μεταγραφη για την πολη μου θεσσαλονικη. Το θεμα μου ομως ειναι οτι ακουγεται πως το ΑΠΘ ειναι πιο δυσκολο και οτι με το ζορι βγαζουν την σχολη, οποτε προς το παρον επιλεγω ΔΠΘ. Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για τους βαθμους δυσκολιας και ποια σχολη θα ειναι πιο «ευκολη» Click για ανάπτυξη... καλυτερα απθ, οι περισσοτεροι κανουν σαν τρελοι για να ξεφυγουν απο τηνξανθη Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: petl koaidin Elenakii Nala oups Rina SlimShady eukleidhs1821 KingOfPop tsiobieman Steliosgkougkou the purge MarcoReus GeorgePap2003 Unboxholics Dionyshs1 lnesb korlef giannhs2001 ggl Ryuzaki Georgekk Eri0611 Fara Libertus calliope Meow Lester34 Jimmy20 Mendem constansn Pharmacist01 Civilman Wonderkid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απο οσα ξερω απο συμφοιτητες στο ΔΠΘ ήταν κατι τις πιο ευκολα, οχι κατι τρελο ομως. Στο Απθ ηταν οντως παλουκι η σχολη. Δεν αξιζει για μια τοσο μικρη ευκολια να πληρωνεις 5+ χρονια ενοικια. Επισης ξανθη δεν ξερω τι παιζει απο κοριτσια. Νομιζω μονο αντρες υπαρχουν εξαιτιας της φυσης των σχολων+καραβαναδες. Εισαι που εισαι πολ μηχ, ας εχει τουλαχιστον η πολη κοριτσια αφου δεν εχει η σχολη. Μην το γελας, θα πηξεις.
Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:52 Η Nala έγραψε: #3 30-12-21 17:52 Τελικά τί αποφάσισες;θα πάρεις την μετεγγραφή; georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:22 Η georgia1213: #4 30-12-21 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Civilman: Καλησπερα, περασα στο τμημα πολιτικων μηχανικων της Ξανθης Και υπαρχει πιθανοτητα να μπορω να παρω μεταγραφη για την πολη μου θεσσαλονικη. Το θεμα μου ομως ειναι οτι ακουγεται πως το ΑΠΘ ειναι πιο δυσκολο και οτι με το ζορι βγαζουν την σχολη, οποτε προς το παρον επιλεγω ΔΠΘ. Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για τους βαθμους δυσκολιας και ποια σχολη θα ειναι πιο «ευκολη» Click για ανάπτυξη... καλυτερα απθ, οι περισσοτεροι κανουν σαν τρελοι για να ξεφυγουν απο τηνξανθη Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:22 Η georgia1213: #4 30-12-21 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Civilman: Καλησπερα, περασα στο τμημα πολιτικων μηχανικων της Ξανθης Και υπαρχει πιθανοτητα να μπορω να παρω μεταγραφη για την πολη μου θεσσαλονικη. Το θεμα μου ομως ειναι οτι ακουγεται πως το ΑΠΘ ειναι πιο δυσκολο και οτι με το ζορι βγαζουν την σχολη, οποτε προς το παρον επιλεγω ΔΠΘ. Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για τους βαθμους δυσκολιας και ποια σχολη θα ειναι πιο «ευκολη» Click για ανάπτυξη... καλυτερα απθ, οι περισσοτεροι κανουν σαν τρελοι για να ξεφυγουν απο τηνξανθη
Αρχική Δημοσίευση από Civilman: Καλησπερα, περασα στο τμημα πολιτικων μηχανικων της Ξανθης Και υπαρχει πιθανοτητα να μπορω να παρω μεταγραφη για την πολη μου θεσσαλονικη. Το θεμα μου ομως ειναι οτι ακουγεται πως το ΑΠΘ ειναι πιο δυσκολο και οτι με το ζορι βγαζουν την σχολη, οποτε προς το παρον επιλεγω ΔΠΘ. Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για τους βαθμους δυσκολιας και ποια σχολη θα ειναι πιο «ευκολη» Click για ανάπτυξη... καλυτερα απθ, οι περισσοτεροι κανουν σαν τρελοι για να ξεφυγουν απο τηνξανθη