Mariosxania
Δραστήριο μέλος
Άχρηστα είναι τα βιβλία τι να τα κάνεις? Θές να σου δώσω σημειώσεις από καθηγητές(σε ηλεκτρονική μορφή)Για τι μάθημα ενδιαφέρεσαι?Παιδια επειδη εχω περασει β εξαμηνο σκεφτηκα να παρω τα βιβλια των μαθηματων για να τα διαβασω απο τωρα μιας και καθομαι... που μπορω να τα βρω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rudi
Νεοφερμένος
Άχρηστα είναι τα βιβλία τι να τα κάνεις? Θές να σου δώσω σημειώσεις από καθηγητές(σε ηλεκτρονική μορφή)Για τι μάθημα ενδιαφέρεσαι?
Ε.... για όλα του πρώτου εξαμήνου... (να πάρω μια ιδέα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariosxania
Δραστήριο μέλος
Κάνε με add msn να στα δώσω...Ε.... για όλα του πρώτου εξαμήνου... (να πάρω μια ιδέα)
Zed
Διάσημο μέλος
Mariosxania
Δραστήριο μέλος
Έχω προλάβει noob
rudi
Νεοφερμένος
Έχω προλάβει noob
χαχαχαχα
Να στε καλά παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθεια..!!
Guitar_hero
Νεοφερμένος
Mariosxania
Δραστήριο μέλος
Ακτινογραφία εγώ την είχα βγάλει.Ακόμα δεν την έδωσαΠαιδια πως νοιωθετε που οπου να 'ναι ανοιγουμε οι δευτεροεξαμηνιτες?? Mariosxania μπορεις να μου δωσεις και εμενα σημειωσεις για να ριξω μια ματια?? Ακτινογραφια τελικα θα μας ζητησουν, γιατι αν ειναι να παω να την βγαλω τωρα πριν ξεκινησουμε...
rudi
Νεοφερμένος
Παιδια πως νοιωθετε που οπου να 'ναι ανοιγουμε οι δευτεροεξαμηνιτες?? Mariosxania μπορεις να μου δωσεις και εμενα σημειωσεις για να ριξω μια ματια?? Ακτινογραφια τελικα θα μας ζητησουν, γιατι αν ειναι να παω να την βγαλω τωρα πριν ξεκινησουμε...
Άντε άντε να αρχίσουμε γιατι έχουμε σαπίσει στο αραλίκι....
Εμείς που είμαστε β εξάμηνο χρειάζεται να κάνουμε ανανέωση εγγραφής..?
Zed
Διάσημο μέλος
Δήλωση μαθημάτων κάνατε?
rudi
Νεοφερμένος
maxri
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος
https://www.adip.gr/eks/006_TEI_ATH_200811_EN.pdf
https://www.adip.gr/eks/005_TEI_ATH_200811_GR.pdf
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.