vicktoria Νεοφερμένο μέλος Η Βικτωρια-οι φιλοι βικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:05 Η vicktoria: #1 23-07-08 15:05 Εχω 12667 μορια και περναω στο τει νοσηλευτικης της πατρα.Και σε αλλες περιοχες εκτος αθηνα και θεσσαλονικη. Τα τελευταια δυο χρονια οι σχολες [τει] νοσηλευτικης ανεβαινουν 1000 μορια.Φετος,τι λετε,να ανεβουν πολυ? Γιατι θελω πολυ να περασω πατρα...λετε να ανεβει παρα πολυ? εχει 12.389 και εγω εχω 12.667 εχετε ακουσει καθολου? Εγω για το 3ο πεδιο ακουω παρα πολλα και αντιφατικα.Δηλαδη αλλοι λενα οτι θα πεσουν και αλλοι λενε πως θα ανεβουν τα τει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:41 Ο 01011001 έγραψε: #2 23-07-08 15:41 Και να σου πεί κάποιος κάτι, μία "πρόγνωση" απ'τις πολλές που ακούγονται, δε θα αλλάξει τίποτα. Αν σου πούν ότι θα πέσουν ή θα ανέβουν λίγο, θα χαρείς, και μετά αν ανέβουν 8000 μόρια θα απογοητευτείς. Αν σου πούν ότι θα ανέβουν πολύ και δεν πιάνεις τη σχολή, θα το πάρεις ως δεδομένο και θα είσαι απογοητευμένη(?). Το είπες και μόνη σου, ακούς πολλά και αντιφατικά.. γιατί να ακούσεις κάτι διαφορετικό εδώ μέσα? Πήγαινε κάνε μπάνια ρε συ, δίπλα στη θάλασσα είσαι. Ξέχνα τα αυτά για ένα μήνα ακόμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefi17 Νεοφερμένο μέλος Η Stefi17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 21:57 Η Stefi17 έγραψε: #3 25-05-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από vicktoria: Εχω 12667 μορια και περναω στο τει νοσηλευτικης της πατρα.Και σε αλλες περιοχες εκτος αθηνα και θεσσαλονικη. Τα τελευταια δυο χρονια οι σχολες [τει] νοσηλευτικης ανεβαινουν 1000 μορια.Φετος,τι λετε,να ανεβουν πολυ? Γιατι θελω πολυ να περασω πατρα...λετε να ανεβει παρα πολυ? εχει 12.389 και εγω εχω 12.667 εχετε ακουσει καθολου? Εγω για το 3ο πεδιο ακουω παρα πολλα και αντιφατικα.Δηλαδη αλλοι λενα οτι θα πεσουν και αλλοι λενε πως θα ανεβουν τα τει... Click για ανάπτυξη... Αχχ,και εγώ αυτό σκεφτομαι.. Αν ανέβουν και τα ΤΕΙ καϊκαμε,δεν θα μπουμε πουθενά,σκέτη απογοήτευση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 22:20 Η sweety έγραψε: #4 25-05-09 22:20 μιας και θα πας για νοσηλευτικη να σε ρωτησω κατι?γτ σκεφτομαι και εγω να παω.. μηπως ξερεις πως μπαινουν οι νοσηλευτριες?δλδ αναλογα με τι μπαινουν και στο αναλογο τμημα?δεν ξερω αν καταλαβες τι ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 16:38 Ο demerlad έγραψε: #5 26-05-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από sweety: μιας και θα πας για νοσηλευτικη να σε ρωτησω κατι?γτ σκεφτομαι και εγω να παω.. μηπως ξερεις πως μπαινουν οι νοσηλευτριες?δλδ αναλογα με τι μπαινουν και στο αναλογο τμημα?δεν ξερω αν καταλαβες τι ειπα Click για ανάπτυξη... Ελεγα και εγω δε θα εγραφες εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 17:03 Η sweety έγραψε: #6 26-05-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ελεγα και εγω δε θα εγραφες εσυ Click για ανάπτυξη... ναι αλλα δεν απαντησες στην απορια μου και δεν ειναι σιγουρο..θα δηλωσω για νοσηλευτικη,ακτινολογια και αισθητικη εχω ακομα 2 χρονια μπροστα μου ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 07:57 Ο laraska έγραψε: #7 20-06-09 07:57 το ιωαννινων λετε να ανεβει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yota1990 Νεοφερμένο μέλος Η yota1990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 16:07 Η yota1990 έγραψε: #8 22-06-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από laraska: το ιωαννινων λετε να ανεβει ? Click για ανάπτυξη... Μπορειτε να πατε κ νοσηλευτικη Λαμιας....εχει καπου 11.600.... Εγω εχω βγαλει στο 3ο πεδιο 11.900... ομως θελω νοσηλευτικη Αθηνας... ...που αποκλειεται να πεσει τοσο πολυ ε;;; Ετσι θα δηλωσω και κοινωνικη θεολογια εδω στην Αθηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 17:44 Ο laraska έγραψε: #9 23-06-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από yota1990: Μπορειτε να πατε κ νοσηλευτικη Λαμιας....εχει καπου 11.600.... Εγω εχω βγαλει στο 3ο πεδιο 11.900... ομως θελω νοσηλευτικη Αθηνας... ...που αποκλειεται να πεσει τοσο πολυ ε;;; Ετσι θα δηλωσω και κοινωνικη θεολογια εδω στην Αθηνα... Click για ανάπτυξη... μπορεις να πας νοσηλευτικη καπου μακρια και μετα να παρεις μεταγραφη για αθηνα , αν βεβαια εχεις τα απαραιτητα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 18:22 Η nitsa έγραψε: #10 23-07-09 18:22 Καμία πρόβλεψη για την βάση της νοσηλευτικής θεσσαλονίκης? Έχω για το 3ο πεδίο 14077 κ η νοσηλευτική είχε πέρσι 13187... τι λέτε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasoyla Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 18:35 Η vasoyla έγραψε: #11 23-07-09 18:35 πιστευω οτι περνας ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχω 12667 μορια και περναω στο τει νοσηλευτικης της πατρα.Και σε αλλες περιοχες εκτος αθηνα και θεσσαλονικη. Τα τελευταια δυο χρονια οι σχολες [τει] νοσηλευτικης ανεβαινουν 1000 μορια.Φετος,τι λετε,να ανεβουν πολυ? Γιατι θελω πολυ να περασω πατρα...λετε να ανεβει παρα πολυ? εχει 12.389 και εγω εχω 12.667 εχετε ακουσει καθολου? Εγω για το 3ο πεδιο ακουω παρα πολλα και αντιφατικα.Δηλαδη αλλοι λενα οτι θα πεσουν και αλλοι λενε πως θα ανεβουν τα τει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:41 Ο 01011001 έγραψε: #2 23-07-08 15:41 Και να σου πεί κάποιος κάτι, μία "πρόγνωση" απ'τις πολλές που ακούγονται, δε θα αλλάξει τίποτα. Αν σου πούν ότι θα πέσουν ή θα ανέβουν λίγο, θα χαρείς, και μετά αν ανέβουν 8000 μόρια θα απογοητευτείς. Αν σου πούν ότι θα ανέβουν πολύ και δεν πιάνεις τη σχολή, θα το πάρεις ως δεδομένο και θα είσαι απογοητευμένη(?). Το είπες και μόνη σου, ακούς πολλά και αντιφατικά.. γιατί να ακούσεις κάτι διαφορετικό εδώ μέσα? Πήγαινε κάνε μπάνια ρε συ, δίπλα στη θάλασσα είσαι. Ξέχνα τα αυτά για ένα μήνα ακόμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefi17 Νεοφερμένο μέλος Η Stefi17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 21:57 Η Stefi17 έγραψε: #3 25-05-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από vicktoria: Εχω 12667 μορια και περναω στο τει νοσηλευτικης της πατρα.Και σε αλλες περιοχες εκτος αθηνα και θεσσαλονικη. Τα τελευταια δυο χρονια οι σχολες [τει] νοσηλευτικης ανεβαινουν 1000 μορια.Φετος,τι λετε,να ανεβουν πολυ? Γιατι θελω πολυ να περασω πατρα...λετε να ανεβει παρα πολυ? εχει 12.389 και εγω εχω 12.667 εχετε ακουσει καθολου? Εγω για το 3ο πεδιο ακουω παρα πολλα και αντιφατικα.Δηλαδη αλλοι λενα οτι θα πεσουν και αλλοι λενε πως θα ανεβουν τα τει... Click για ανάπτυξη... Αχχ,και εγώ αυτό σκεφτομαι.. Αν ανέβουν και τα ΤΕΙ καϊκαμε,δεν θα μπουμε πουθενά,σκέτη απογοήτευση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 22:20 Η sweety έγραψε: #4 25-05-09 22:20 μιας και θα πας για νοσηλευτικη να σε ρωτησω κατι?γτ σκεφτομαι και εγω να παω.. μηπως ξερεις πως μπαινουν οι νοσηλευτριες?δλδ αναλογα με τι μπαινουν και στο αναλογο τμημα?δεν ξερω αν καταλαβες τι ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 16:38 Ο demerlad έγραψε: #5 26-05-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από sweety: μιας και θα πας για νοσηλευτικη να σε ρωτησω κατι?γτ σκεφτομαι και εγω να παω.. μηπως ξερεις πως μπαινουν οι νοσηλευτριες?δλδ αναλογα με τι μπαινουν και στο αναλογο τμημα?δεν ξερω αν καταλαβες τι ειπα Click για ανάπτυξη... Ελεγα και εγω δε θα εγραφες εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 17:03 Η sweety έγραψε: #6 26-05-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ελεγα και εγω δε θα εγραφες εσυ Click για ανάπτυξη... ναι αλλα δεν απαντησες στην απορια μου και δεν ειναι σιγουρο..θα δηλωσω για νοσηλευτικη,ακτινολογια και αισθητικη εχω ακομα 2 χρονια μπροστα μου ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 07:57 Ο laraska έγραψε: #7 20-06-09 07:57 το ιωαννινων λετε να ανεβει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yota1990 Νεοφερμένο μέλος Η yota1990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 16:07 Η yota1990 έγραψε: #8 22-06-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από laraska: το ιωαννινων λετε να ανεβει ? Click για ανάπτυξη... Μπορειτε να πατε κ νοσηλευτικη Λαμιας....εχει καπου 11.600.... Εγω εχω βγαλει στο 3ο πεδιο 11.900... ομως θελω νοσηλευτικη Αθηνας... ...που αποκλειεται να πεσει τοσο πολυ ε;;; Ετσι θα δηλωσω και κοινωνικη θεολογια εδω στην Αθηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 17:44 Ο laraska έγραψε: #9 23-06-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από yota1990: Μπορειτε να πατε κ νοσηλευτικη Λαμιας....εχει καπου 11.600.... Εγω εχω βγαλει στο 3ο πεδιο 11.900... ομως θελω νοσηλευτικη Αθηνας... ...που αποκλειεται να πεσει τοσο πολυ ε;;; Ετσι θα δηλωσω και κοινωνικη θεολογια εδω στην Αθηνα... Click για ανάπτυξη... μπορεις να πας νοσηλευτικη καπου μακρια και μετα να παρεις μεταγραφη για αθηνα , αν βεβαια εχεις τα απαραιτητα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 18:22 Η nitsa έγραψε: #10 23-07-09 18:22 Καμία πρόβλεψη για την βάση της νοσηλευτικής θεσσαλονίκης? Έχω για το 3ο πεδίο 14077 κ η νοσηλευτική είχε πέρσι 13187... τι λέτε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasoyla Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 18:35 Η vasoyla έγραψε: #11 23-07-09 18:35 πιστευω οτι περνας ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και να σου πεί κάποιος κάτι, μία "πρόγνωση" απ'τις πολλές που ακούγονται, δε θα αλλάξει τίποτα. Αν σου πούν ότι θα πέσουν ή θα ανέβουν λίγο, θα χαρείς, και μετά αν ανέβουν 8000 μόρια θα απογοητευτείς. Αν σου πούν ότι θα ανέβουν πολύ και δεν πιάνεις τη σχολή, θα το πάρεις ως δεδομένο και θα είσαι απογοητευμένη(?). Το είπες και μόνη σου, ακούς πολλά και αντιφατικά.. γιατί να ακούσεις κάτι διαφορετικό εδώ μέσα? Πήγαινε κάνε μπάνια ρε συ, δίπλα στη θάλασσα είσαι. Ξέχνα τα αυτά για ένα μήνα ακόμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stefi17 Νεοφερμένο μέλος Η Stefi17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 21:57 Η Stefi17 έγραψε: #3 25-05-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από vicktoria: Εχω 12667 μορια και περναω στο τει νοσηλευτικης της πατρα.Και σε αλλες περιοχες εκτος αθηνα και θεσσαλονικη. Τα τελευταια δυο χρονια οι σχολες [τει] νοσηλευτικης ανεβαινουν 1000 μορια.Φετος,τι λετε,να ανεβουν πολυ? Γιατι θελω πολυ να περασω πατρα...λετε να ανεβει παρα πολυ? εχει 12.389 και εγω εχω 12.667 εχετε ακουσει καθολου? Εγω για το 3ο πεδιο ακουω παρα πολλα και αντιφατικα.Δηλαδη αλλοι λενα οτι θα πεσουν και αλλοι λενε πως θα ανεβουν τα τει... Click για ανάπτυξη... Αχχ,και εγώ αυτό σκεφτομαι.. Αν ανέβουν και τα ΤΕΙ καϊκαμε,δεν θα μπουμε πουθενά,σκέτη απογοήτευση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 22:20 Η sweety έγραψε: #4 25-05-09 22:20 μιας και θα πας για νοσηλευτικη να σε ρωτησω κατι?γτ σκεφτομαι και εγω να παω.. μηπως ξερεις πως μπαινουν οι νοσηλευτριες?δλδ αναλογα με τι μπαινουν και στο αναλογο τμημα?δεν ξερω αν καταλαβες τι ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 16:38 Ο demerlad έγραψε: #5 26-05-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από sweety: μιας και θα πας για νοσηλευτικη να σε ρωτησω κατι?γτ σκεφτομαι και εγω να παω.. μηπως ξερεις πως μπαινουν οι νοσηλευτριες?δλδ αναλογα με τι μπαινουν και στο αναλογο τμημα?δεν ξερω αν καταλαβες τι ειπα Click για ανάπτυξη... Ελεγα και εγω δε θα εγραφες εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 17:03 Η sweety έγραψε: #6 26-05-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ελεγα και εγω δε θα εγραφες εσυ Click για ανάπτυξη... ναι αλλα δεν απαντησες στην απορια μου και δεν ειναι σιγουρο..θα δηλωσω για νοσηλευτικη,ακτινολογια και αισθητικη εχω ακομα 2 χρονια μπροστα μου ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 07:57 Ο laraska έγραψε: #7 20-06-09 07:57 το ιωαννινων λετε να ανεβει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yota1990 Νεοφερμένο μέλος Η yota1990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 16:07 Η yota1990 έγραψε: #8 22-06-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από laraska: το ιωαννινων λετε να ανεβει ? Click για ανάπτυξη... Μπορειτε να πατε κ νοσηλευτικη Λαμιας....εχει καπου 11.600.... Εγω εχω βγαλει στο 3ο πεδιο 11.900... ομως θελω νοσηλευτικη Αθηνας... ...που αποκλειεται να πεσει τοσο πολυ ε;;; Ετσι θα δηλωσω και κοινωνικη θεολογια εδω στην Αθηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 17:44 Ο laraska έγραψε: #9 23-06-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από yota1990: Μπορειτε να πατε κ νοσηλευτικη Λαμιας....εχει καπου 11.600.... Εγω εχω βγαλει στο 3ο πεδιο 11.900... ομως θελω νοσηλευτικη Αθηνας... ...που αποκλειεται να πεσει τοσο πολυ ε;;; Ετσι θα δηλωσω και κοινωνικη θεολογια εδω στην Αθηνα... Click για ανάπτυξη... μπορεις να πας νοσηλευτικη καπου μακρια και μετα να παρεις μεταγραφη για αθηνα , αν βεβαια εχεις τα απαραιτητα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 18:22 Η nitsa έγραψε: #10 23-07-09 18:22 Καμία πρόβλεψη για την βάση της νοσηλευτικής θεσσαλονίκης? Έχω για το 3ο πεδίο 14077 κ η νοσηλευτική είχε πέρσι 13187... τι λέτε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasoyla Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 18:35 Η vasoyla έγραψε: #11 23-07-09 18:35 πιστευω οτι περνας ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vicktoria: Εχω 12667 μορια και περναω στο τει νοσηλευτικης της πατρα.Και σε αλλες περιοχες εκτος αθηνα και θεσσαλονικη. Τα τελευταια δυο χρονια οι σχολες [τει] νοσηλευτικης ανεβαινουν 1000 μορια.Φετος,τι λετε,να ανεβουν πολυ? Γιατι θελω πολυ να περασω πατρα...λετε να ανεβει παρα πολυ? εχει 12.389 και εγω εχω 12.667 εχετε ακουσει καθολου? Εγω για το 3ο πεδιο ακουω παρα πολλα και αντιφατικα.Δηλαδη αλλοι λενα οτι θα πεσουν και αλλοι λενε πως θα ανεβουν τα τει... Click για ανάπτυξη... Αχχ,και εγώ αυτό σκεφτομαι.. Αν ανέβουν και τα ΤΕΙ καϊκαμε,δεν θα μπουμε πουθενά,σκέτη απογοήτευση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 22:20 Η sweety έγραψε: #4 25-05-09 22:20 μιας και θα πας για νοσηλευτικη να σε ρωτησω κατι?γτ σκεφτομαι και εγω να παω.. μηπως ξερεις πως μπαινουν οι νοσηλευτριες?δλδ αναλογα με τι μπαινουν και στο αναλογο τμημα?δεν ξερω αν καταλαβες τι ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 16:38 Ο demerlad έγραψε: #5 26-05-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από sweety: μιας και θα πας για νοσηλευτικη να σε ρωτησω κατι?γτ σκεφτομαι και εγω να παω.. μηπως ξερεις πως μπαινουν οι νοσηλευτριες?δλδ αναλογα με τι μπαινουν και στο αναλογο τμημα?δεν ξερω αν καταλαβες τι ειπα Click για ανάπτυξη... Ελεγα και εγω δε θα εγραφες εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 17:03 Η sweety έγραψε: #6 26-05-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ελεγα και εγω δε θα εγραφες εσυ Click για ανάπτυξη... ναι αλλα δεν απαντησες στην απορια μου και δεν ειναι σιγουρο..θα δηλωσω για νοσηλευτικη,ακτινολογια και αισθητικη εχω ακομα 2 χρονια μπροστα μου ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 07:57 Ο laraska έγραψε: #7 20-06-09 07:57 το ιωαννινων λετε να ανεβει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yota1990 Νεοφερμένο μέλος Η yota1990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 16:07 Η yota1990 έγραψε: #8 22-06-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από laraska: το ιωαννινων λετε να ανεβει ? Click για ανάπτυξη... Μπορειτε να πατε κ νοσηλευτικη Λαμιας....εχει καπου 11.600.... Εγω εχω βγαλει στο 3ο πεδιο 11.900... ομως θελω νοσηλευτικη Αθηνας... ...που αποκλειεται να πεσει τοσο πολυ ε;;; Ετσι θα δηλωσω και κοινωνικη θεολογια εδω στην Αθηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 17:44 Ο laraska έγραψε: #9 23-06-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από yota1990: Μπορειτε να πατε κ νοσηλευτικη Λαμιας....εχει καπου 11.600.... Εγω εχω βγαλει στο 3ο πεδιο 11.900... ομως θελω νοσηλευτικη Αθηνας... ...που αποκλειεται να πεσει τοσο πολυ ε;;; Ετσι θα δηλωσω και κοινωνικη θεολογια εδω στην Αθηνα... Click για ανάπτυξη... μπορεις να πας νοσηλευτικη καπου μακρια και μετα να παρεις μεταγραφη για αθηνα , αν βεβαια εχεις τα απαραιτητα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 18:22 Η nitsa έγραψε: #10 23-07-09 18:22 Καμία πρόβλεψη για την βάση της νοσηλευτικής θεσσαλονίκης? Έχω για το 3ο πεδίο 14077 κ η νοσηλευτική είχε πέρσι 13187... τι λέτε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasoyla Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 18:35 Η vasoyla έγραψε: #11 23-07-09 18:35 πιστευω οτι περνας ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μιας και θα πας για νοσηλευτικη να σε ρωτησω κατι?γτ σκεφτομαι και εγω να παω.. μηπως ξερεις πως μπαινουν οι νοσηλευτριες?δλδ αναλογα με τι μπαινουν και στο αναλογο τμημα?δεν ξερω αν καταλαβες τι ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 16:38 Ο demerlad έγραψε: #5 26-05-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από sweety: μιας και θα πας για νοσηλευτικη να σε ρωτησω κατι?γτ σκεφτομαι και εγω να παω.. μηπως ξερεις πως μπαινουν οι νοσηλευτριες?δλδ αναλογα με τι μπαινουν και στο αναλογο τμημα?δεν ξερω αν καταλαβες τι ειπα Click για ανάπτυξη... Ελεγα και εγω δε θα εγραφες εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 17:03 Η sweety έγραψε: #6 26-05-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ελεγα και εγω δε θα εγραφες εσυ Click για ανάπτυξη... ναι αλλα δεν απαντησες στην απορια μου και δεν ειναι σιγουρο..θα δηλωσω για νοσηλευτικη,ακτινολογια και αισθητικη εχω ακομα 2 χρονια μπροστα μου ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 07:57 Ο laraska έγραψε: #7 20-06-09 07:57 το ιωαννινων λετε να ανεβει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yota1990 Νεοφερμένο μέλος Η yota1990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 16:07 Η yota1990 έγραψε: #8 22-06-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από laraska: το ιωαννινων λετε να ανεβει ? Click για ανάπτυξη... Μπορειτε να πατε κ νοσηλευτικη Λαμιας....εχει καπου 11.600.... Εγω εχω βγαλει στο 3ο πεδιο 11.900... ομως θελω νοσηλευτικη Αθηνας... ...που αποκλειεται να πεσει τοσο πολυ ε;;; Ετσι θα δηλωσω και κοινωνικη θεολογια εδω στην Αθηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 17:44 Ο laraska έγραψε: #9 23-06-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από yota1990: Μπορειτε να πατε κ νοσηλευτικη Λαμιας....εχει καπου 11.600.... Εγω εχω βγαλει στο 3ο πεδιο 11.900... ομως θελω νοσηλευτικη Αθηνας... ...που αποκλειεται να πεσει τοσο πολυ ε;;; Ετσι θα δηλωσω και κοινωνικη θεολογια εδω στην Αθηνα... Click για ανάπτυξη... μπορεις να πας νοσηλευτικη καπου μακρια και μετα να παρεις μεταγραφη για αθηνα , αν βεβαια εχεις τα απαραιτητα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 18:22 Η nitsa έγραψε: #10 23-07-09 18:22 Καμία πρόβλεψη για την βάση της νοσηλευτικής θεσσαλονίκης? Έχω για το 3ο πεδίο 14077 κ η νοσηλευτική είχε πέρσι 13187... τι λέτε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasoyla Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 18:35 Η vasoyla έγραψε: #11 23-07-09 18:35 πιστευω οτι περνας ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sweety: μιας και θα πας για νοσηλευτικη να σε ρωτησω κατι?γτ σκεφτομαι και εγω να παω.. μηπως ξερεις πως μπαινουν οι νοσηλευτριες?δλδ αναλογα με τι μπαινουν και στο αναλογο τμημα?δεν ξερω αν καταλαβες τι ειπα Click για ανάπτυξη... Ελεγα και εγω δε θα εγραφες εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 17:03 Η sweety έγραψε: #6 26-05-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ελεγα και εγω δε θα εγραφες εσυ Click για ανάπτυξη... ναι αλλα δεν απαντησες στην απορια μου και δεν ειναι σιγουρο..θα δηλωσω για νοσηλευτικη,ακτινολογια και αισθητικη εχω ακομα 2 χρονια μπροστα μου ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 07:57 Ο laraska έγραψε: #7 20-06-09 07:57 το ιωαννινων λετε να ανεβει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yota1990 Νεοφερμένο μέλος Η yota1990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 16:07 Η yota1990 έγραψε: #8 22-06-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από laraska: το ιωαννινων λετε να ανεβει ? Click για ανάπτυξη... Μπορειτε να πατε κ νοσηλευτικη Λαμιας....εχει καπου 11.600.... Εγω εχω βγαλει στο 3ο πεδιο 11.900... ομως θελω νοσηλευτικη Αθηνας... ...που αποκλειεται να πεσει τοσο πολυ ε;;; Ετσι θα δηλωσω και κοινωνικη θεολογια εδω στην Αθηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 17:44 Ο laraska έγραψε: #9 23-06-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από yota1990: Μπορειτε να πατε κ νοσηλευτικη Λαμιας....εχει καπου 11.600.... Εγω εχω βγαλει στο 3ο πεδιο 11.900... ομως θελω νοσηλευτικη Αθηνας... ...που αποκλειεται να πεσει τοσο πολυ ε;;; Ετσι θα δηλωσω και κοινωνικη θεολογια εδω στην Αθηνα... Click για ανάπτυξη... μπορεις να πας νοσηλευτικη καπου μακρια και μετα να παρεις μεταγραφη για αθηνα , αν βεβαια εχεις τα απαραιτητα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 18:22 Η nitsa έγραψε: #10 23-07-09 18:22 Καμία πρόβλεψη για την βάση της νοσηλευτικής θεσσαλονίκης? Έχω για το 3ο πεδίο 14077 κ η νοσηλευτική είχε πέρσι 13187... τι λέτε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasoyla Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 18:35 Η vasoyla έγραψε: #11 23-07-09 18:35 πιστευω οτι περνας ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ελεγα και εγω δε θα εγραφες εσυ Click για ανάπτυξη... ναι αλλα δεν απαντησες στην απορια μου και δεν ειναι σιγουρο..θα δηλωσω για νοσηλευτικη,ακτινολογια και αισθητικη εχω ακομα 2 χρονια μπροστα μου ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 07:57 Ο laraska έγραψε: #7 20-06-09 07:57 το ιωαννινων λετε να ανεβει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yota1990 Νεοφερμένο μέλος Η yota1990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 16:07 Η yota1990 έγραψε: #8 22-06-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από laraska: το ιωαννινων λετε να ανεβει ? Click για ανάπτυξη... Μπορειτε να πατε κ νοσηλευτικη Λαμιας....εχει καπου 11.600.... Εγω εχω βγαλει στο 3ο πεδιο 11.900... ομως θελω νοσηλευτικη Αθηνας... ...που αποκλειεται να πεσει τοσο πολυ ε;;; Ετσι θα δηλωσω και κοινωνικη θεολογια εδω στην Αθηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 17:44 Ο laraska έγραψε: #9 23-06-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από yota1990: Μπορειτε να πατε κ νοσηλευτικη Λαμιας....εχει καπου 11.600.... Εγω εχω βγαλει στο 3ο πεδιο 11.900... ομως θελω νοσηλευτικη Αθηνας... ...που αποκλειεται να πεσει τοσο πολυ ε;;; Ετσι θα δηλωσω και κοινωνικη θεολογια εδω στην Αθηνα... Click για ανάπτυξη... μπορεις να πας νοσηλευτικη καπου μακρια και μετα να παρεις μεταγραφη για αθηνα , αν βεβαια εχεις τα απαραιτητα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 18:22 Η nitsa έγραψε: #10 23-07-09 18:22 Καμία πρόβλεψη για την βάση της νοσηλευτικής θεσσαλονίκης? Έχω για το 3ο πεδίο 14077 κ η νοσηλευτική είχε πέρσι 13187... τι λέτε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasoyla Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 18:35 Η vasoyla έγραψε: #11 23-07-09 18:35 πιστευω οτι περνας ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το ιωαννινων λετε να ανεβει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yota1990 Νεοφερμένο μέλος Η yota1990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 16:07 Η yota1990 έγραψε: #8 22-06-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από laraska: το ιωαννινων λετε να ανεβει ? Click για ανάπτυξη... Μπορειτε να πατε κ νοσηλευτικη Λαμιας....εχει καπου 11.600.... Εγω εχω βγαλει στο 3ο πεδιο 11.900... ομως θελω νοσηλευτικη Αθηνας... ...που αποκλειεται να πεσει τοσο πολυ ε;;; Ετσι θα δηλωσω και κοινωνικη θεολογια εδω στην Αθηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 17:44 Ο laraska έγραψε: #9 23-06-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από yota1990: Μπορειτε να πατε κ νοσηλευτικη Λαμιας....εχει καπου 11.600.... Εγω εχω βγαλει στο 3ο πεδιο 11.900... ομως θελω νοσηλευτικη Αθηνας... ...που αποκλειεται να πεσει τοσο πολυ ε;;; Ετσι θα δηλωσω και κοινωνικη θεολογια εδω στην Αθηνα... Click για ανάπτυξη... μπορεις να πας νοσηλευτικη καπου μακρια και μετα να παρεις μεταγραφη για αθηνα , αν βεβαια εχεις τα απαραιτητα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 18:22 Η nitsa έγραψε: #10 23-07-09 18:22 Καμία πρόβλεψη για την βάση της νοσηλευτικής θεσσαλονίκης? Έχω για το 3ο πεδίο 14077 κ η νοσηλευτική είχε πέρσι 13187... τι λέτε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasoyla Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 18:35 Η vasoyla έγραψε: #11 23-07-09 18:35 πιστευω οτι περνας ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από laraska: το ιωαννινων λετε να ανεβει ? Click για ανάπτυξη... Μπορειτε να πατε κ νοσηλευτικη Λαμιας....εχει καπου 11.600.... Εγω εχω βγαλει στο 3ο πεδιο 11.900... ομως θελω νοσηλευτικη Αθηνας... ...που αποκλειεται να πεσει τοσο πολυ ε;;; Ετσι θα δηλωσω και κοινωνικη θεολογια εδω στην Αθηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
laraska Εκκολαπτόμενο μέλος Ο laraska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 17:44 Ο laraska έγραψε: #9 23-06-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από yota1990: Μπορειτε να πατε κ νοσηλευτικη Λαμιας....εχει καπου 11.600.... Εγω εχω βγαλει στο 3ο πεδιο 11.900... ομως θελω νοσηλευτικη Αθηνας... ...που αποκλειεται να πεσει τοσο πολυ ε;;; Ετσι θα δηλωσω και κοινωνικη θεολογια εδω στην Αθηνα... Click για ανάπτυξη... μπορεις να πας νοσηλευτικη καπου μακρια και μετα να παρεις μεταγραφη για αθηνα , αν βεβαια εχεις τα απαραιτητα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 18:22 Η nitsa έγραψε: #10 23-07-09 18:22 Καμία πρόβλεψη για την βάση της νοσηλευτικής θεσσαλονίκης? Έχω για το 3ο πεδίο 14077 κ η νοσηλευτική είχε πέρσι 13187... τι λέτε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasoyla Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 18:35 Η vasoyla έγραψε: #11 23-07-09 18:35 πιστευω οτι περνας ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από yota1990: Μπορειτε να πατε κ νοσηλευτικη Λαμιας....εχει καπου 11.600.... Εγω εχω βγαλει στο 3ο πεδιο 11.900... ομως θελω νοσηλευτικη Αθηνας... ...που αποκλειεται να πεσει τοσο πολυ ε;;; Ετσι θα δηλωσω και κοινωνικη θεολογια εδω στην Αθηνα... Click για ανάπτυξη... μπορεις να πας νοσηλευτικη καπου μακρια και μετα να παρεις μεταγραφη για αθηνα , αν βεβαια εχεις τα απαραιτητα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 18:22 Η nitsa έγραψε: #10 23-07-09 18:22 Καμία πρόβλεψη για την βάση της νοσηλευτικής θεσσαλονίκης? Έχω για το 3ο πεδίο 14077 κ η νοσηλευτική είχε πέρσι 13187... τι λέτε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasoyla Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 18:35 Η vasoyla έγραψε: #11 23-07-09 18:35 πιστευω οτι περνας ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καμία πρόβλεψη για την βάση της νοσηλευτικής θεσσαλονίκης? Έχω για το 3ο πεδίο 14077 κ η νοσηλευτική είχε πέρσι 13187... τι λέτε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasoyla Εκκολαπτόμενο μέλος Η vasoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 18:35 Η vasoyla έγραψε: #11 23-07-09 18:35 πιστευω οτι περνας ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πιστευω οτι περνας ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.