ZETAXA
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lebron15
Νεοφερμένο μέλος

Τελος,ολοι μπαινουν για κοινωνικη εργασια σε αυτην την σχολη αλλα στη συνεχεια αλλαζουν αποψη,καπου εκει βρισκομαι και εγω αν και εχω 2 χρονια μπροστα μου!
Freya
Δραστήριο μέλος

lebron15
Νεοφερμένο μέλος

Freya
Δραστήριο μέλος

Σπουδαζει κανενας στην κοινωνικη διοικηση στην Κομοτηνη ???Εχω τελειωσει ηδη μια σχολη, αλλα θελω να συνεχιζω και απ οτι ειδα η συγκεκριμενη σχολη εχει 4 εξαμηνα πρακτικη ασκηση! Ξερει κανεις αν θα μπορεσω να κανω την πρακτικη μου σε αλλη πολη?? Ή που να απευθυνθω??Μενω Θεσσαλονικη και θελω να πηγαινοερχομαι γιατι προεχει η δουλεια εδω. Μονο αυτο το θεμα με προβληματιζει. Να τη δηλωσω τη σχολη ή οχι?Ειναι πολυ ενδιαφερουσα. Ευχαριστωωω πολυ!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eleni fairy
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
korina P
Νεοφερμένο μέλος

φετος εδωσα πανελληνιες και περναω στη κοινωνικη διοικηση στην κομοτηνη. θα ηθελα να μαθω πως ειναι η σχολη, πως σας φαινεται αν ειναι δυσκολη ή οχι και γενικα οτι αλλες πληροφοριες θεωρειται οτι ειναι χρησιμες!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@spaki
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina123
Δραστήριο μέλος

alitaki17
Εκκολαπτόμενο μέλος

Itach1
Διάσημο μέλος

Ενας φιλοσ μου σπουδαζει Κομοτηνη μου εχει πει οτι τα ενοικια ειναι σε καλες τιμες οπως επισης και τα υπολοιπα φαγητο/ποτο κτλ.Γεια σας παιδια... Και εγω ανηκω στο κλαμπ των προηγουμενων... Μολις εδωσα πανελληνιες και περναω κατα πασα πιθανοτητα στο τμημα κοινωνικης δοιηκησης στην κομοτηνη... Προσπαθω να ενημερωθω για τα παντα εκει... Ειναι πολυ δυσκολο για την οικογενεια μου βεβαια οικονομικα να σπουδαζω εκει...Πως ειναι η ζωη εκει ;.Ειναι φτηνη;...Ελπιζω να καταφερω να μπω στην εστια. Τηλεφωνησα και μου ειπαν οτι προηγουνται βεβαια τα παιδια της ειδικης κατηγοριας... Εγω μπορω να δηλωσω μονο χαμηλο εισοδημα. Για αυτο και ψαχνω σπιτι επιπλωμενο. Αραγε τα επιπλα θα ειναι σε καλη κατασταση;..Μηπως ξερετε ποτε ξεκινανε συνηθως οι εγγραφες για ναμπορω να κλεισω νωριτερα τα εισητηρια;
Παραδειγμα μια κασα μπιρες(Βεργινα) κανουν λιγοτερο απο μπουκαλακια νερο και γενικα εχει πολυ εντονη φοιτητικη ζωη σαν πολη αν και μικρη.
Οι εγγραφες πραγματοποιουνται μεσα Σεπτεμβρη
Ακομα το τμημα σου ειναι μεσα στην Πανεπιστημιουπολη
alitaki17
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ενας φιλοσ μου σπουδαζει Κομοτηνη μου εχει πει οτι τα ενοικια ειναι σε καλες τιμες οπως επισης και τα υπολοιπα φαγητο/ποτο κτλ.
Παραδειγμα μια κασα μπιρες(Βεργινα) κανουν λιγοτερο απο μπουκαλακια νερο και γενικα εχει πολυ εντονη φοιτητικη ζωη σαν πολη αν και μικρη.
Οι εγγραφες πραγματοποιουνται μεσα Σεπτεμβρη
Ακομα το τμημα σου ειναι μεσα στην Πανεπιστημιουπολη
αυτο για τα ενοικια ειναι πολυ καλο...

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

yesss...αυτη η σχολη ειναι μονο στο πρωτο πεδιο..εε;
Itach1
Διάσημο μέλος

Ναι ολα τα τμηματα πλην διοικησης επιχειρησεων και πολιτικων επιστημων βρισκονται μεσα στην πανεπιστημιουπολη αρα ειναι κοντα,μπορει και διπλα.αυτο για τα ενοικια ειναι πολυ καλο......μακαρι να βρω ενα σπιτι μ καλο ενοικιο...θελω πολυ να ανεβω κομοτηνη..το τμημα μου ειναι κοντα με το τμημα της νομικης...?
Πχ ο φιλος μου σπουδαζει στο δοσα κομο αντι να πηγαινει στο τμημα του κανει εφοδο στο τμημα της νομικης που ειναι διπλα.
venividivici43946
Διάσημο μέλος

1. Κατανοητό.Ειναι πολυ δυσκολο για την οικογενεια μου βεβαια οικονομικα να σπουδαζω εκει...
Πως ειναι η ζωη εκει ;.Ειναι φτηνη;...
Ελπιζω να καταφερω να μπω στην εστια. Τηλεφωνησα και μου ειπαν οτι προηγουνται βεβαια τα παιδια της ειδικης κατηγοριας... Εγω μπορω να δηλωσω μονο χαμηλο εισοδημα.
Για αυτο και ψαχνω σπιτι επιπλωμενο. Αραγε τα επιπλα θα ειναι σε καλη κατασταση;.
Μηπως ξερετε ποτε ξεκινανε συνηθως οι εγγραφες για ναμπορω να κλεισω νωριτερα τα εισητηρια;
2. Ναι. Λογικά ενοίκια, μικρές αποστάσεις, λογικές τιμές στα προϊόντα, προς το παρόν δωρεάν συγκοινωνίες και σίτιση, ίσως κοπούν ελέω κρίσης. Το δύσκολο είναι το κεφάλαιο θέρμανση. Βρες από τώρα λύση.
3. Κάνε τα χαρτιά σου, αλλά μην ελπίζεις. Πρώτο έτος θα είναι δίκλινο και θα είσαι στην Πανεπιστημιούπολη, στη μέση του πουθενά.
4. Έχει αρκετά. Ψάξιμο θέλει. Αν κάποιο έπιπλο είναι μάπα, το σουτάρεις και παίρνεις το πιο φτηνό από ΙΚΕΑ κλπ, ώστε όταν τελειώσεις να μην σου λείψει.
5. Σεπτέμβρη. Οι βάσεις βγαίνουν τέλη Αυγούστου, οπότε τότε θα πας για σπίτι και μέχρι να βρεις, να το ετοιμάσεις κλπ, έφτασαν και οι εγγραφές. Μετά θα ανέβεις ξανά αρχές Οκτώβρη για τα μαθήματα.
alitaki17
Εκκολαπτόμενο μέλος

.τελειααα...γιατι μαλλον και η κολλητη μου περναει κομοτηνη...Ναι ολα τα τμηματα πλην διοικησης επιχειρησεων και πολιτικων επιστημων βρισκονται μεσα στην πανεπιστημιουπολη αρα ειναι κοντα,μπορει και διπλα.
Πχ ο φιλος μου σπουδαζει στο δοσα κομο αντι να πηγαινει στο τμημα του κανει εφοδο στο τμημα της νομικης που ειναι διπλα.

χαχαχα
...1. Κατανοητό.
2. Ναι. Λογικά ενοίκια, μικρές αποστάσεις, λογικές τιμές στα προϊόντα, προς το παρόν δωρεάν συγκοινωνίες και σίτιση, ίσως κοπούν ελέω κρίσης. Το δύσκολο είναι το κεφάλαιο θέρμανση. Βρες από τώρα λύση.
3. Κάνε τα χαρτιά σου, αλλά μην ελπίζεις. Πρώτο έτος θα είναι δίκλινο και θα είσαι στην Πανεπιστημιούπολη, στη μέση του πουθενά.
4. Έχει αρκετά. Ψάξιμο θέλει. Αν κάποιο έπιπλο είναι μάπα, το σουτάρεις και παίρνεις το πιο φτηνό από ΙΚΕΑ κλπ, ώστε όταν τελειώσεις να μην σου λείψει.
5. Σεπτέμβρη. Οι βάσεις βγαίνουν τέλη Αυγούστου, οπότε τότε θα πας για σπίτι και μέχρι να βρεις, να το ετοιμάσεις κλπ, έφτασαν και οι εγγραφές. Μετά θα ανέβεις ξανά αρχές Οκτώβρη για τα μαθήματα.
ααα μια χαρα δηλαδη...εε ναι λογικα τωρα αυτον τον μηνα θα βγουν..πως και πως τα περιμενω....

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Τραίνο: 10 ώρες. Το "γρήγορο".μηπως ξερετε απο αθηνα πως ερχομαι κομοτηνη?....λεωφορειο?τρενο?αεροπλανο?αμαξι?
Λεωφορείο: Λογικά κάπου εκεί.
Αμάξι: ομοίως με ανωτέρω. Συνυπολογίζω τις στάσεις.
Αεροπλάνο: Αλεξανδρούπολη και μετά με λεωφορείο ή τραίνο Κομοτηνή.
Αφού θα είσαι με τη φίλη σου, γιατί δε συγκατοικείτε, ώστε να μοιράσετε τα έξοδα; Και πιο μεγάλο σπίτι θα νοικιάσετε έτσι.
alitaki17
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τραίνο: 10 ώρες. Το "γρήγορο".
Λεωφορείο: Λογικά κάπου εκεί.
Αμάξι: ομοίως με ανωτέρω. Συνυπολογίζω τις στάσεις.
Αεροπλάνο: Αλεξανδρούπολη και μετά με λεωφορείο ή τραίνο Κομοτηνή.
Αφού θα είσαι με τη φίλη σου, γιατί δε συγκατοικείτε, ώστε να μοιράσετε τα έξοδα; Και πιο μεγάλο σπίτι θα νοικιάσετε έτσι.
μμμ....το τρενο παει κατευθειαν κομοτηνη?ή θα σταματαει καπου και περνω αλλο μετα?.....ετσι λεμε να μεινουμε μαζι...αλλα αν περασει και ο αδερφος της μαζι λιγο δυσκολο....καλα να μεινουν σε ενα σπιτι 2 ατομα αλλα και 3 δεν θα ειναι τοσο ευκολο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.