eleni09kyr Νεοφερμένο μέλος Η eleni09kyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:16 Η eleni09kyr: #1 06-09-21 14:16 Πέρασα επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων - Αιγάλεω αλλά δε ξέρω κατά πόσο μου αρέσει, ξέρει κανένας πληροφορίες για αυτή τη σχολή; (τι μαθήματα κάνεις, εμπειρίες, πως του φάνηκε κλπ) roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 279 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:35 Η roud έγραψε: #2 06-09-21 21:35 Αρχική Δημοσίευση από eleni09kyr: Πέρασα επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων - Αιγάλεω αλλά δε ξέρω κατά πόσο μου αρέσει, ξέρει κανένας πληροφορίες για αυτή τη σχολή; (τι μαθήματα κάνεις, εμπειρίες, πως του φάνηκε κλπ) Click για ανάπτυξη... τα μαθήματα μπορείς να τα δεις στον οδηγό σπουδών του τμήματος Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:18 Ο Chemwizard: #3 02-09-22 12:18 Υπάρχουν φοιτητές στο συγκεκριμένο τμήμα; Annu Νεοφερμένο μέλος Η Annu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2022 στις 15:33 Η Annu έγραψε: #4 02-09-22 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Υπάρχουν φοιτητές στο συγκεκριμένο τμήμα; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα. voοdoο Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 1.437 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2022 στις 16:01 Ο voοdoο έγραψε: #5 02-09-22 16:01 Να αντλήσεις πολλές πληροφορίες με προσοχή, γιατί πλέον που πανεπιστημιοποιηθηκαν όλα τα τμήματα, τα Ε&TT των ΠαΔΑ και Ιονίου είναι 4ετη (δεν ξέρω το γιατί)... Σε αντίθεση με όλα τα άλλα Ε&ΤΤ που είναι (και έγιναν) 5ετη. Αυτό επειδή αποτελεί κλάδο της γεωπονίας, ήτοι 5ετια στο ΓεωτΕΕ (και άρα επαγγελματικά δικαιώματα). Υ.γ. 4ετη είναι και τα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής σε Λήμνο και Καρδίτσα. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 16:32 Ο Chemwizard: #6 03-09-22 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Υπάρχουν φοιτητές στο συγκεκριμένο τμήμα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Annu: Μάλιστα. Click για ανάπτυξη... Σκέφτομαι πολύ για κατατακτηριες σε αυτό το τμήμα. Οποιαδήποτε πληροφορία για τα μαθήματα που δίνονται, υλη, καθηγητές που τα διδάσκουν, το που δίνουν έμφαση, προτεινόμενα συγγράμματα, σημειώσεις, κυρίως ενδεικτικά ή παλιά θέματα, ακόμη και ομαδα που μπορώ να μπω στα σοσιαλ του συγκεκριμένου τμήματος θα ήταν μεγάλη βοήθεια! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από VouDou: Να αντλήσεις πολλές πληροφορίες με προσοχή, γιατί πλέον που πανεπιστημιοποιηθηκαν όλα τα τμήματα, τα Ε&TT των ΠαΔΑ και Ιονίου είναι 4ετη (δεν ξέρω το γιατί)... Σε αντίθεση με όλα τα άλλα Ε&ΤΤ που είναι (και έγιναν) 5ετη. Αυτό επειδή αποτελεί κλάδο της γεωπονίας, ήτοι 5ετια στο ΓεωτΕΕ (και άρα επαγγελματικά δικαιώματα). Υ.γ. 4ετη είναι και τα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής σε Λήμνο και Καρδίτσα. Click για ανάπτυξη... Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 16:56 Η Chem2000 έγραψε: #7 03-09-22 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Σκέφτομαι πολύ για κατατακτηριες σε αυτό το τμήμα. Οποιαδήποτε πληροφορία για τα μαθήματα που δίνονται, υλη, καθηγητές που τα διδάσκουν, το που δίνουν έμφαση, προτεινόμενα συγγράμματα, σημειώσεις, κυρίως ενδεικτικά ή παλιά θέματα, ακόμη και ομαδα που μπορώ να μπω στα σοσιαλ του συγκεκριμένου τμήματος θα ήταν μεγάλη βοήθεια! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2022 Click για ανάπτυξη... έχω φίλη σε αυτό το τμήμα αν σε ενδιαφέρει να μάθεις πληροφορίες. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 17:26 Ο nPb έγραψε: #8 03-09-22 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Σκέφτομαι πολύ για κατατακτηριες σε αυτό το τμήμα. Οποιαδήποτε πληροφορία για τα μαθήματα που δίνονται, υλη, καθηγητές που τα διδάσκουν, το που δίνουν έμφαση, προτεινόμενα συγγράμματα, σημειώσεις, κυρίως ενδεικτικά ή παλιά θέματα, ακόμη και ομαδα που μπορώ να μπω στα σοσιαλ του συγκεκριμένου τμήματος θα ήταν μεγάλη βοήθεια! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2022 Click για ανάπτυξη... Για μεταπτυχιακό στην τεχνολογία τροφίμων σε κάποιο Πολυτεχνείο του εξωτερικού το έχεις σκεφτεί; Θα έχεις άλλο εκτόπισμα μετά ακόμη και ο τρόπος σκέψης θα αλλάξει επειδή θα έρθεις σε επαφή με μια άλλη χώρα και ένα άλλο εκπαιδευτικό σύστημα. Η διαφορά κουλτούρας παίζει ρόλο στην ωρίμανση της προσωπικότητας κάποιου. Όσο για το φόβο του ΔΙΚΑΤΣΑ σε περίπτωση αναγνώρισης του πτυχίου των μεταπτυχιακών σπουδών, είμαι νέος απόφοιτος αναγνωρισθείς του 2022 χωρίς ταλαιπωρία. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 17:56 Ο Chemwizard: #9 03-09-22 17:56 Εχω μεταπτυχιακό στη χημεία τροφιμων, τώρα κανω το διδακτορικό μου, οπότε θα είμαι εδώ έτσι κι αλλιώς. Ευχαριστώ ωστόσο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: έχω φίλη σε αυτό το τμήμα αν σε ενδιαφέρει να μάθεις πληροφορίες. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, σε ευχαριστώ πολύ!! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole95 KaterinaL kalhkardia patatosalata22 BiteTheDust hyyh4ever EFAKIT gorilakis AnnaRd pannnos1992 katerinaki____ beckyy hello1234 thenutritionist olakalathapane roud George.S Dr. Gl. Luminous Annu sophiaa Ioanna98 Chemwizard korlef voοdoο KingOfPop Meow Scandal oups Χάρις mt3 Giii paterasyp margik nicole1982 stefan Nala augustine snowy angies kost28 P.Dam. ale george777 GeorgePap2003 Mary_03 GabrielaM shadow Liou eleni09kyr Stif6 skyway eukleidhs1821 Jimmy20 lnesb Dimitris2001 SlimShady Pharmacist01 constansn ggl kiyoshi Idontknoww Sense katerinavld tfghp George9989 Paragontas7000 tsiobieman Unboxholics Manolo165 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πέρασα επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων - Αιγάλεω αλλά δε ξέρω κατά πόσο μου αρέσει, ξέρει κανένας πληροφορίες για αυτή τη σχολή; (τι μαθήματα κάνεις, εμπειρίες, πως του φάνηκε κλπ)
roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 279 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:35 Η roud έγραψε: #2 06-09-21 21:35 Αρχική Δημοσίευση από eleni09kyr: Πέρασα επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων - Αιγάλεω αλλά δε ξέρω κατά πόσο μου αρέσει, ξέρει κανένας πληροφορίες για αυτή τη σχολή; (τι μαθήματα κάνεις, εμπειρίες, πως του φάνηκε κλπ) Click για ανάπτυξη... τα μαθήματα μπορείς να τα δεις στον οδηγό σπουδών του τμήματος Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:18 Ο Chemwizard: #3 02-09-22 12:18 Υπάρχουν φοιτητές στο συγκεκριμένο τμήμα; Annu Νεοφερμένο μέλος Η Annu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2022 στις 15:33 Η Annu έγραψε: #4 02-09-22 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Υπάρχουν φοιτητές στο συγκεκριμένο τμήμα; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα. voοdoο Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 1.437 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2022 στις 16:01 Ο voοdoο έγραψε: #5 02-09-22 16:01 Να αντλήσεις πολλές πληροφορίες με προσοχή, γιατί πλέον που πανεπιστημιοποιηθηκαν όλα τα τμήματα, τα Ε&TT των ΠαΔΑ και Ιονίου είναι 4ετη (δεν ξέρω το γιατί)... Σε αντίθεση με όλα τα άλλα Ε&ΤΤ που είναι (και έγιναν) 5ετη. Αυτό επειδή αποτελεί κλάδο της γεωπονίας, ήτοι 5ετια στο ΓεωτΕΕ (και άρα επαγγελματικά δικαιώματα). Υ.γ. 4ετη είναι και τα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής σε Λήμνο και Καρδίτσα. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 16:32 Ο Chemwizard: #6 03-09-22 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Υπάρχουν φοιτητές στο συγκεκριμένο τμήμα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Annu: Μάλιστα. Click για ανάπτυξη... Σκέφτομαι πολύ για κατατακτηριες σε αυτό το τμήμα. Οποιαδήποτε πληροφορία για τα μαθήματα που δίνονται, υλη, καθηγητές που τα διδάσκουν, το που δίνουν έμφαση, προτεινόμενα συγγράμματα, σημειώσεις, κυρίως ενδεικτικά ή παλιά θέματα, ακόμη και ομαδα που μπορώ να μπω στα σοσιαλ του συγκεκριμένου τμήματος θα ήταν μεγάλη βοήθεια! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από VouDou: Να αντλήσεις πολλές πληροφορίες με προσοχή, γιατί πλέον που πανεπιστημιοποιηθηκαν όλα τα τμήματα, τα Ε&TT των ΠαΔΑ και Ιονίου είναι 4ετη (δεν ξέρω το γιατί)... Σε αντίθεση με όλα τα άλλα Ε&ΤΤ που είναι (και έγιναν) 5ετη. Αυτό επειδή αποτελεί κλάδο της γεωπονίας, ήτοι 5ετια στο ΓεωτΕΕ (και άρα επαγγελματικά δικαιώματα). Υ.γ. 4ετη είναι και τα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής σε Λήμνο και Καρδίτσα. Click για ανάπτυξη... Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 16:56 Η Chem2000 έγραψε: #7 03-09-22 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Σκέφτομαι πολύ για κατατακτηριες σε αυτό το τμήμα. Οποιαδήποτε πληροφορία για τα μαθήματα που δίνονται, υλη, καθηγητές που τα διδάσκουν, το που δίνουν έμφαση, προτεινόμενα συγγράμματα, σημειώσεις, κυρίως ενδεικτικά ή παλιά θέματα, ακόμη και ομαδα που μπορώ να μπω στα σοσιαλ του συγκεκριμένου τμήματος θα ήταν μεγάλη βοήθεια! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2022 Click για ανάπτυξη... έχω φίλη σε αυτό το τμήμα αν σε ενδιαφέρει να μάθεις πληροφορίες. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 17:26 Ο nPb έγραψε: #8 03-09-22 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Σκέφτομαι πολύ για κατατακτηριες σε αυτό το τμήμα. Οποιαδήποτε πληροφορία για τα μαθήματα που δίνονται, υλη, καθηγητές που τα διδάσκουν, το που δίνουν έμφαση, προτεινόμενα συγγράμματα, σημειώσεις, κυρίως ενδεικτικά ή παλιά θέματα, ακόμη και ομαδα που μπορώ να μπω στα σοσιαλ του συγκεκριμένου τμήματος θα ήταν μεγάλη βοήθεια! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2022 Click για ανάπτυξη... Για μεταπτυχιακό στην τεχνολογία τροφίμων σε κάποιο Πολυτεχνείο του εξωτερικού το έχεις σκεφτεί; Θα έχεις άλλο εκτόπισμα μετά ακόμη και ο τρόπος σκέψης θα αλλάξει επειδή θα έρθεις σε επαφή με μια άλλη χώρα και ένα άλλο εκπαιδευτικό σύστημα. Η διαφορά κουλτούρας παίζει ρόλο στην ωρίμανση της προσωπικότητας κάποιου. Όσο για το φόβο του ΔΙΚΑΤΣΑ σε περίπτωση αναγνώρισης του πτυχίου των μεταπτυχιακών σπουδών, είμαι νέος απόφοιτος αναγνωρισθείς του 2022 χωρίς ταλαιπωρία. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 17:56 Ο Chemwizard: #9 03-09-22 17:56 Εχω μεταπτυχιακό στη χημεία τροφιμων, τώρα κανω το διδακτορικό μου, οπότε θα είμαι εδώ έτσι κι αλλιώς. Ευχαριστώ ωστόσο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: έχω φίλη σε αυτό το τμήμα αν σε ενδιαφέρει να μάθεις πληροφορίες. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, σε ευχαριστώ πολύ!! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole95 KaterinaL kalhkardia patatosalata22 BiteTheDust hyyh4ever EFAKIT gorilakis AnnaRd pannnos1992 katerinaki____ beckyy hello1234 thenutritionist olakalathapane roud George.S Dr. Gl. Luminous Annu sophiaa Ioanna98 Chemwizard korlef voοdoο KingOfPop Meow Scandal oups Χάρις mt3 Giii paterasyp margik nicole1982 stefan Nala augustine snowy angies kost28 P.Dam. ale george777 GeorgePap2003 Mary_03 GabrielaM shadow Liou eleni09kyr Stif6 skyway eukleidhs1821 Jimmy20 lnesb Dimitris2001 SlimShady Pharmacist01 constansn ggl kiyoshi Idontknoww Sense katerinavld tfghp George9989 Paragontas7000 tsiobieman Unboxholics Manolo165 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από eleni09kyr: Πέρασα επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων - Αιγάλεω αλλά δε ξέρω κατά πόσο μου αρέσει, ξέρει κανένας πληροφορίες για αυτή τη σχολή; (τι μαθήματα κάνεις, εμπειρίες, πως του φάνηκε κλπ) Click για ανάπτυξη... τα μαθήματα μπορείς να τα δεις στον οδηγό σπουδών του τμήματος
Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:18 Ο Chemwizard: #3 02-09-22 12:18 Υπάρχουν φοιτητές στο συγκεκριμένο τμήμα; Annu Νεοφερμένο μέλος Η Annu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2022 στις 15:33 Η Annu έγραψε: #4 02-09-22 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Υπάρχουν φοιτητές στο συγκεκριμένο τμήμα; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα. voοdoο Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 1.437 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2022 στις 16:01 Ο voοdoο έγραψε: #5 02-09-22 16:01 Να αντλήσεις πολλές πληροφορίες με προσοχή, γιατί πλέον που πανεπιστημιοποιηθηκαν όλα τα τμήματα, τα Ε&TT των ΠαΔΑ και Ιονίου είναι 4ετη (δεν ξέρω το γιατί)... Σε αντίθεση με όλα τα άλλα Ε&ΤΤ που είναι (και έγιναν) 5ετη. Αυτό επειδή αποτελεί κλάδο της γεωπονίας, ήτοι 5ετια στο ΓεωτΕΕ (και άρα επαγγελματικά δικαιώματα). Υ.γ. 4ετη είναι και τα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής σε Λήμνο και Καρδίτσα. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 16:32 Ο Chemwizard: #6 03-09-22 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Υπάρχουν φοιτητές στο συγκεκριμένο τμήμα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Annu: Μάλιστα. Click για ανάπτυξη... Σκέφτομαι πολύ για κατατακτηριες σε αυτό το τμήμα. Οποιαδήποτε πληροφορία για τα μαθήματα που δίνονται, υλη, καθηγητές που τα διδάσκουν, το που δίνουν έμφαση, προτεινόμενα συγγράμματα, σημειώσεις, κυρίως ενδεικτικά ή παλιά θέματα, ακόμη και ομαδα που μπορώ να μπω στα σοσιαλ του συγκεκριμένου τμήματος θα ήταν μεγάλη βοήθεια! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από VouDou: Να αντλήσεις πολλές πληροφορίες με προσοχή, γιατί πλέον που πανεπιστημιοποιηθηκαν όλα τα τμήματα, τα Ε&TT των ΠαΔΑ και Ιονίου είναι 4ετη (δεν ξέρω το γιατί)... Σε αντίθεση με όλα τα άλλα Ε&ΤΤ που είναι (και έγιναν) 5ετη. Αυτό επειδή αποτελεί κλάδο της γεωπονίας, ήτοι 5ετια στο ΓεωτΕΕ (και άρα επαγγελματικά δικαιώματα). Υ.γ. 4ετη είναι και τα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής σε Λήμνο και Καρδίτσα. Click για ανάπτυξη... Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 16:56 Η Chem2000 έγραψε: #7 03-09-22 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Σκέφτομαι πολύ για κατατακτηριες σε αυτό το τμήμα. Οποιαδήποτε πληροφορία για τα μαθήματα που δίνονται, υλη, καθηγητές που τα διδάσκουν, το που δίνουν έμφαση, προτεινόμενα συγγράμματα, σημειώσεις, κυρίως ενδεικτικά ή παλιά θέματα, ακόμη και ομαδα που μπορώ να μπω στα σοσιαλ του συγκεκριμένου τμήματος θα ήταν μεγάλη βοήθεια! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2022 Click για ανάπτυξη... έχω φίλη σε αυτό το τμήμα αν σε ενδιαφέρει να μάθεις πληροφορίες. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 17:26 Ο nPb έγραψε: #8 03-09-22 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Σκέφτομαι πολύ για κατατακτηριες σε αυτό το τμήμα. Οποιαδήποτε πληροφορία για τα μαθήματα που δίνονται, υλη, καθηγητές που τα διδάσκουν, το που δίνουν έμφαση, προτεινόμενα συγγράμματα, σημειώσεις, κυρίως ενδεικτικά ή παλιά θέματα, ακόμη και ομαδα που μπορώ να μπω στα σοσιαλ του συγκεκριμένου τμήματος θα ήταν μεγάλη βοήθεια! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2022 Click για ανάπτυξη... Για μεταπτυχιακό στην τεχνολογία τροφίμων σε κάποιο Πολυτεχνείο του εξωτερικού το έχεις σκεφτεί; Θα έχεις άλλο εκτόπισμα μετά ακόμη και ο τρόπος σκέψης θα αλλάξει επειδή θα έρθεις σε επαφή με μια άλλη χώρα και ένα άλλο εκπαιδευτικό σύστημα. Η διαφορά κουλτούρας παίζει ρόλο στην ωρίμανση της προσωπικότητας κάποιου. Όσο για το φόβο του ΔΙΚΑΤΣΑ σε περίπτωση αναγνώρισης του πτυχίου των μεταπτυχιακών σπουδών, είμαι νέος απόφοιτος αναγνωρισθείς του 2022 χωρίς ταλαιπωρία. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 17:56 Ο Chemwizard: #9 03-09-22 17:56 Εχω μεταπτυχιακό στη χημεία τροφιμων, τώρα κανω το διδακτορικό μου, οπότε θα είμαι εδώ έτσι κι αλλιώς. Ευχαριστώ ωστόσο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: έχω φίλη σε αυτό το τμήμα αν σε ενδιαφέρει να μάθεις πληροφορίες. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, σε ευχαριστώ πολύ!! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole95 KaterinaL kalhkardia patatosalata22 BiteTheDust hyyh4ever EFAKIT gorilakis AnnaRd pannnos1992 katerinaki____ beckyy hello1234 thenutritionist olakalathapane roud George.S Dr. Gl. Luminous Annu sophiaa Ioanna98 Chemwizard korlef voοdoο KingOfPop Meow Scandal oups Χάρις mt3 Giii paterasyp margik nicole1982 stefan Nala augustine snowy angies kost28 P.Dam. ale george777 GeorgePap2003 Mary_03 GabrielaM shadow Liou eleni09kyr Stif6 skyway eukleidhs1821 Jimmy20 lnesb Dimitris2001 SlimShady Pharmacist01 constansn ggl kiyoshi Idontknoww Sense katerinavld tfghp George9989 Paragontas7000 tsiobieman Unboxholics Manolo165 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Annu Νεοφερμένο μέλος Η Annu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2022 στις 15:33 Η Annu έγραψε: #4 02-09-22 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Υπάρχουν φοιτητές στο συγκεκριμένο τμήμα; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα. voοdoο Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 1.437 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2022 στις 16:01 Ο voοdoο έγραψε: #5 02-09-22 16:01 Να αντλήσεις πολλές πληροφορίες με προσοχή, γιατί πλέον που πανεπιστημιοποιηθηκαν όλα τα τμήματα, τα Ε&TT των ΠαΔΑ και Ιονίου είναι 4ετη (δεν ξέρω το γιατί)... Σε αντίθεση με όλα τα άλλα Ε&ΤΤ που είναι (και έγιναν) 5ετη. Αυτό επειδή αποτελεί κλάδο της γεωπονίας, ήτοι 5ετια στο ΓεωτΕΕ (και άρα επαγγελματικά δικαιώματα). Υ.γ. 4ετη είναι και τα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής σε Λήμνο και Καρδίτσα. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 16:32 Ο Chemwizard: #6 03-09-22 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Υπάρχουν φοιτητές στο συγκεκριμένο τμήμα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Annu: Μάλιστα. Click για ανάπτυξη... Σκέφτομαι πολύ για κατατακτηριες σε αυτό το τμήμα. Οποιαδήποτε πληροφορία για τα μαθήματα που δίνονται, υλη, καθηγητές που τα διδάσκουν, το που δίνουν έμφαση, προτεινόμενα συγγράμματα, σημειώσεις, κυρίως ενδεικτικά ή παλιά θέματα, ακόμη και ομαδα που μπορώ να μπω στα σοσιαλ του συγκεκριμένου τμήματος θα ήταν μεγάλη βοήθεια! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από VouDou: Να αντλήσεις πολλές πληροφορίες με προσοχή, γιατί πλέον που πανεπιστημιοποιηθηκαν όλα τα τμήματα, τα Ε&TT των ΠαΔΑ και Ιονίου είναι 4ετη (δεν ξέρω το γιατί)... Σε αντίθεση με όλα τα άλλα Ε&ΤΤ που είναι (και έγιναν) 5ετη. Αυτό επειδή αποτελεί κλάδο της γεωπονίας, ήτοι 5ετια στο ΓεωτΕΕ (και άρα επαγγελματικά δικαιώματα). Υ.γ. 4ετη είναι και τα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής σε Λήμνο και Καρδίτσα. Click για ανάπτυξη... Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 16:56 Η Chem2000 έγραψε: #7 03-09-22 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Σκέφτομαι πολύ για κατατακτηριες σε αυτό το τμήμα. Οποιαδήποτε πληροφορία για τα μαθήματα που δίνονται, υλη, καθηγητές που τα διδάσκουν, το που δίνουν έμφαση, προτεινόμενα συγγράμματα, σημειώσεις, κυρίως ενδεικτικά ή παλιά θέματα, ακόμη και ομαδα που μπορώ να μπω στα σοσιαλ του συγκεκριμένου τμήματος θα ήταν μεγάλη βοήθεια! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2022 Click για ανάπτυξη... έχω φίλη σε αυτό το τμήμα αν σε ενδιαφέρει να μάθεις πληροφορίες. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 17:26 Ο nPb έγραψε: #8 03-09-22 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Σκέφτομαι πολύ για κατατακτηριες σε αυτό το τμήμα. Οποιαδήποτε πληροφορία για τα μαθήματα που δίνονται, υλη, καθηγητές που τα διδάσκουν, το που δίνουν έμφαση, προτεινόμενα συγγράμματα, σημειώσεις, κυρίως ενδεικτικά ή παλιά θέματα, ακόμη και ομαδα που μπορώ να μπω στα σοσιαλ του συγκεκριμένου τμήματος θα ήταν μεγάλη βοήθεια! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2022 Click για ανάπτυξη... Για μεταπτυχιακό στην τεχνολογία τροφίμων σε κάποιο Πολυτεχνείο του εξωτερικού το έχεις σκεφτεί; Θα έχεις άλλο εκτόπισμα μετά ακόμη και ο τρόπος σκέψης θα αλλάξει επειδή θα έρθεις σε επαφή με μια άλλη χώρα και ένα άλλο εκπαιδευτικό σύστημα. Η διαφορά κουλτούρας παίζει ρόλο στην ωρίμανση της προσωπικότητας κάποιου. Όσο για το φόβο του ΔΙΚΑΤΣΑ σε περίπτωση αναγνώρισης του πτυχίου των μεταπτυχιακών σπουδών, είμαι νέος απόφοιτος αναγνωρισθείς του 2022 χωρίς ταλαιπωρία. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 17:56 Ο Chemwizard: #9 03-09-22 17:56 Εχω μεταπτυχιακό στη χημεία τροφιμων, τώρα κανω το διδακτορικό μου, οπότε θα είμαι εδώ έτσι κι αλλιώς. Ευχαριστώ ωστόσο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: έχω φίλη σε αυτό το τμήμα αν σε ενδιαφέρει να μάθεις πληροφορίες. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, σε ευχαριστώ πολύ!! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole95 KaterinaL kalhkardia patatosalata22 BiteTheDust hyyh4ever EFAKIT gorilakis AnnaRd pannnos1992 katerinaki____ beckyy hello1234 thenutritionist olakalathapane roud George.S Dr. Gl. Luminous Annu sophiaa Ioanna98 Chemwizard korlef voοdoο KingOfPop Meow Scandal oups Χάρις mt3 Giii paterasyp margik nicole1982 stefan Nala augustine snowy angies kost28 P.Dam. ale george777 GeorgePap2003 Mary_03 GabrielaM shadow Liou eleni09kyr Stif6 skyway eukleidhs1821 Jimmy20 lnesb Dimitris2001 SlimShady Pharmacist01 constansn ggl kiyoshi Idontknoww Sense katerinavld tfghp George9989 Paragontas7000 tsiobieman Unboxholics Manolo165 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Υπάρχουν φοιτητές στο συγκεκριμένο τμήμα; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα.
voοdoο Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 1.437 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2022 στις 16:01 Ο voοdoο έγραψε: #5 02-09-22 16:01 Να αντλήσεις πολλές πληροφορίες με προσοχή, γιατί πλέον που πανεπιστημιοποιηθηκαν όλα τα τμήματα, τα Ε&TT των ΠαΔΑ και Ιονίου είναι 4ετη (δεν ξέρω το γιατί)... Σε αντίθεση με όλα τα άλλα Ε&ΤΤ που είναι (και έγιναν) 5ετη. Αυτό επειδή αποτελεί κλάδο της γεωπονίας, ήτοι 5ετια στο ΓεωτΕΕ (και άρα επαγγελματικά δικαιώματα). Υ.γ. 4ετη είναι και τα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής σε Λήμνο και Καρδίτσα. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 16:32 Ο Chemwizard: #6 03-09-22 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Υπάρχουν φοιτητές στο συγκεκριμένο τμήμα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Annu: Μάλιστα. Click για ανάπτυξη... Σκέφτομαι πολύ για κατατακτηριες σε αυτό το τμήμα. Οποιαδήποτε πληροφορία για τα μαθήματα που δίνονται, υλη, καθηγητές που τα διδάσκουν, το που δίνουν έμφαση, προτεινόμενα συγγράμματα, σημειώσεις, κυρίως ενδεικτικά ή παλιά θέματα, ακόμη και ομαδα που μπορώ να μπω στα σοσιαλ του συγκεκριμένου τμήματος θα ήταν μεγάλη βοήθεια! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από VouDou: Να αντλήσεις πολλές πληροφορίες με προσοχή, γιατί πλέον που πανεπιστημιοποιηθηκαν όλα τα τμήματα, τα Ε&TT των ΠαΔΑ και Ιονίου είναι 4ετη (δεν ξέρω το γιατί)... Σε αντίθεση με όλα τα άλλα Ε&ΤΤ που είναι (και έγιναν) 5ετη. Αυτό επειδή αποτελεί κλάδο της γεωπονίας, ήτοι 5ετια στο ΓεωτΕΕ (και άρα επαγγελματικά δικαιώματα). Υ.γ. 4ετη είναι και τα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής σε Λήμνο και Καρδίτσα. Click για ανάπτυξη... Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 16:56 Η Chem2000 έγραψε: #7 03-09-22 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Σκέφτομαι πολύ για κατατακτηριες σε αυτό το τμήμα. Οποιαδήποτε πληροφορία για τα μαθήματα που δίνονται, υλη, καθηγητές που τα διδάσκουν, το που δίνουν έμφαση, προτεινόμενα συγγράμματα, σημειώσεις, κυρίως ενδεικτικά ή παλιά θέματα, ακόμη και ομαδα που μπορώ να μπω στα σοσιαλ του συγκεκριμένου τμήματος θα ήταν μεγάλη βοήθεια! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2022 Click για ανάπτυξη... έχω φίλη σε αυτό το τμήμα αν σε ενδιαφέρει να μάθεις πληροφορίες. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 17:26 Ο nPb έγραψε: #8 03-09-22 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Σκέφτομαι πολύ για κατατακτηριες σε αυτό το τμήμα. Οποιαδήποτε πληροφορία για τα μαθήματα που δίνονται, υλη, καθηγητές που τα διδάσκουν, το που δίνουν έμφαση, προτεινόμενα συγγράμματα, σημειώσεις, κυρίως ενδεικτικά ή παλιά θέματα, ακόμη και ομαδα που μπορώ να μπω στα σοσιαλ του συγκεκριμένου τμήματος θα ήταν μεγάλη βοήθεια! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2022 Click για ανάπτυξη... Για μεταπτυχιακό στην τεχνολογία τροφίμων σε κάποιο Πολυτεχνείο του εξωτερικού το έχεις σκεφτεί; Θα έχεις άλλο εκτόπισμα μετά ακόμη και ο τρόπος σκέψης θα αλλάξει επειδή θα έρθεις σε επαφή με μια άλλη χώρα και ένα άλλο εκπαιδευτικό σύστημα. Η διαφορά κουλτούρας παίζει ρόλο στην ωρίμανση της προσωπικότητας κάποιου. Όσο για το φόβο του ΔΙΚΑΤΣΑ σε περίπτωση αναγνώρισης του πτυχίου των μεταπτυχιακών σπουδών, είμαι νέος απόφοιτος αναγνωρισθείς του 2022 χωρίς ταλαιπωρία. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 17:56 Ο Chemwizard: #9 03-09-22 17:56 Εχω μεταπτυχιακό στη χημεία τροφιμων, τώρα κανω το διδακτορικό μου, οπότε θα είμαι εδώ έτσι κι αλλιώς. Ευχαριστώ ωστόσο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: έχω φίλη σε αυτό το τμήμα αν σε ενδιαφέρει να μάθεις πληροφορίες. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, σε ευχαριστώ πολύ!! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole95 KaterinaL kalhkardia patatosalata22 BiteTheDust hyyh4ever EFAKIT gorilakis AnnaRd pannnos1992 katerinaki____ beckyy hello1234 thenutritionist olakalathapane roud George.S Dr. Gl. Luminous Annu sophiaa Ioanna98 Chemwizard korlef voοdoο KingOfPop Meow Scandal oups Χάρις mt3 Giii paterasyp margik nicole1982 stefan Nala augustine snowy angies kost28 P.Dam. ale george777 GeorgePap2003 Mary_03 GabrielaM shadow Liou eleni09kyr Stif6 skyway eukleidhs1821 Jimmy20 lnesb Dimitris2001 SlimShady Pharmacist01 constansn ggl kiyoshi Idontknoww Sense katerinavld tfghp George9989 Paragontas7000 tsiobieman Unboxholics Manolo165 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να αντλήσεις πολλές πληροφορίες με προσοχή, γιατί πλέον που πανεπιστημιοποιηθηκαν όλα τα τμήματα, τα Ε&TT των ΠαΔΑ και Ιονίου είναι 4ετη (δεν ξέρω το γιατί)... Σε αντίθεση με όλα τα άλλα Ε&ΤΤ που είναι (και έγιναν) 5ετη. Αυτό επειδή αποτελεί κλάδο της γεωπονίας, ήτοι 5ετια στο ΓεωτΕΕ (και άρα επαγγελματικά δικαιώματα). Υ.γ. 4ετη είναι και τα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής σε Λήμνο και Καρδίτσα.
Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 16:32 Ο Chemwizard: #6 03-09-22 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Υπάρχουν φοιτητές στο συγκεκριμένο τμήμα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Annu: Μάλιστα. Click για ανάπτυξη... Σκέφτομαι πολύ για κατατακτηριες σε αυτό το τμήμα. Οποιαδήποτε πληροφορία για τα μαθήματα που δίνονται, υλη, καθηγητές που τα διδάσκουν, το που δίνουν έμφαση, προτεινόμενα συγγράμματα, σημειώσεις, κυρίως ενδεικτικά ή παλιά θέματα, ακόμη και ομαδα που μπορώ να μπω στα σοσιαλ του συγκεκριμένου τμήματος θα ήταν μεγάλη βοήθεια! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από VouDou: Να αντλήσεις πολλές πληροφορίες με προσοχή, γιατί πλέον που πανεπιστημιοποιηθηκαν όλα τα τμήματα, τα Ε&TT των ΠαΔΑ και Ιονίου είναι 4ετη (δεν ξέρω το γιατί)... Σε αντίθεση με όλα τα άλλα Ε&ΤΤ που είναι (και έγιναν) 5ετη. Αυτό επειδή αποτελεί κλάδο της γεωπονίας, ήτοι 5ετια στο ΓεωτΕΕ (και άρα επαγγελματικά δικαιώματα). Υ.γ. 4ετη είναι και τα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής σε Λήμνο και Καρδίτσα. Click για ανάπτυξη... Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 16:56 Η Chem2000 έγραψε: #7 03-09-22 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Σκέφτομαι πολύ για κατατακτηριες σε αυτό το τμήμα. Οποιαδήποτε πληροφορία για τα μαθήματα που δίνονται, υλη, καθηγητές που τα διδάσκουν, το που δίνουν έμφαση, προτεινόμενα συγγράμματα, σημειώσεις, κυρίως ενδεικτικά ή παλιά θέματα, ακόμη και ομαδα που μπορώ να μπω στα σοσιαλ του συγκεκριμένου τμήματος θα ήταν μεγάλη βοήθεια! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2022 Click για ανάπτυξη... έχω φίλη σε αυτό το τμήμα αν σε ενδιαφέρει να μάθεις πληροφορίες. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 17:26 Ο nPb έγραψε: #8 03-09-22 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Σκέφτομαι πολύ για κατατακτηριες σε αυτό το τμήμα. Οποιαδήποτε πληροφορία για τα μαθήματα που δίνονται, υλη, καθηγητές που τα διδάσκουν, το που δίνουν έμφαση, προτεινόμενα συγγράμματα, σημειώσεις, κυρίως ενδεικτικά ή παλιά θέματα, ακόμη και ομαδα που μπορώ να μπω στα σοσιαλ του συγκεκριμένου τμήματος θα ήταν μεγάλη βοήθεια! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2022 Click για ανάπτυξη... Για μεταπτυχιακό στην τεχνολογία τροφίμων σε κάποιο Πολυτεχνείο του εξωτερικού το έχεις σκεφτεί; Θα έχεις άλλο εκτόπισμα μετά ακόμη και ο τρόπος σκέψης θα αλλάξει επειδή θα έρθεις σε επαφή με μια άλλη χώρα και ένα άλλο εκπαιδευτικό σύστημα. Η διαφορά κουλτούρας παίζει ρόλο στην ωρίμανση της προσωπικότητας κάποιου. Όσο για το φόβο του ΔΙΚΑΤΣΑ σε περίπτωση αναγνώρισης του πτυχίου των μεταπτυχιακών σπουδών, είμαι νέος απόφοιτος αναγνωρισθείς του 2022 χωρίς ταλαιπωρία. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 17:56 Ο Chemwizard: #9 03-09-22 17:56 Εχω μεταπτυχιακό στη χημεία τροφιμων, τώρα κανω το διδακτορικό μου, οπότε θα είμαι εδώ έτσι κι αλλιώς. Ευχαριστώ ωστόσο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: έχω φίλη σε αυτό το τμήμα αν σε ενδιαφέρει να μάθεις πληροφορίες. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, σε ευχαριστώ πολύ!! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole95 KaterinaL kalhkardia patatosalata22 BiteTheDust hyyh4ever EFAKIT gorilakis AnnaRd pannnos1992 katerinaki____ beckyy hello1234 thenutritionist olakalathapane roud George.S Dr. Gl. Luminous Annu sophiaa Ioanna98 Chemwizard korlef voοdoο KingOfPop Meow Scandal oups Χάρις mt3 Giii paterasyp margik nicole1982 stefan Nala augustine snowy angies kost28 P.Dam. ale george777 GeorgePap2003 Mary_03 GabrielaM shadow Liou eleni09kyr Stif6 skyway eukleidhs1821 Jimmy20 lnesb Dimitris2001 SlimShady Pharmacist01 constansn ggl kiyoshi Idontknoww Sense katerinavld tfghp George9989 Paragontas7000 tsiobieman Unboxholics Manolo165 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Υπάρχουν φοιτητές στο συγκεκριμένο τμήμα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Annu: Μάλιστα. Click για ανάπτυξη... Σκέφτομαι πολύ για κατατακτηριες σε αυτό το τμήμα. Οποιαδήποτε πληροφορία για τα μαθήματα που δίνονται, υλη, καθηγητές που τα διδάσκουν, το που δίνουν έμφαση, προτεινόμενα συγγράμματα, σημειώσεις, κυρίως ενδεικτικά ή παλιά θέματα, ακόμη και ομαδα που μπορώ να μπω στα σοσιαλ του συγκεκριμένου τμήματος θα ήταν μεγάλη βοήθεια! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από VouDou: Να αντλήσεις πολλές πληροφορίες με προσοχή, γιατί πλέον που πανεπιστημιοποιηθηκαν όλα τα τμήματα, τα Ε&TT των ΠαΔΑ και Ιονίου είναι 4ετη (δεν ξέρω το γιατί)... Σε αντίθεση με όλα τα άλλα Ε&ΤΤ που είναι (και έγιναν) 5ετη. Αυτό επειδή αποτελεί κλάδο της γεωπονίας, ήτοι 5ετια στο ΓεωτΕΕ (και άρα επαγγελματικά δικαιώματα). Υ.γ. 4ετη είναι και τα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής σε Λήμνο και Καρδίτσα. Click για ανάπτυξη...
Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 16:56 Η Chem2000 έγραψε: #7 03-09-22 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Σκέφτομαι πολύ για κατατακτηριες σε αυτό το τμήμα. Οποιαδήποτε πληροφορία για τα μαθήματα που δίνονται, υλη, καθηγητές που τα διδάσκουν, το που δίνουν έμφαση, προτεινόμενα συγγράμματα, σημειώσεις, κυρίως ενδεικτικά ή παλιά θέματα, ακόμη και ομαδα που μπορώ να μπω στα σοσιαλ του συγκεκριμένου τμήματος θα ήταν μεγάλη βοήθεια! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2022 Click για ανάπτυξη... έχω φίλη σε αυτό το τμήμα αν σε ενδιαφέρει να μάθεις πληροφορίες. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 17:26 Ο nPb έγραψε: #8 03-09-22 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Σκέφτομαι πολύ για κατατακτηριες σε αυτό το τμήμα. Οποιαδήποτε πληροφορία για τα μαθήματα που δίνονται, υλη, καθηγητές που τα διδάσκουν, το που δίνουν έμφαση, προτεινόμενα συγγράμματα, σημειώσεις, κυρίως ενδεικτικά ή παλιά θέματα, ακόμη και ομαδα που μπορώ να μπω στα σοσιαλ του συγκεκριμένου τμήματος θα ήταν μεγάλη βοήθεια! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2022 Click για ανάπτυξη... Για μεταπτυχιακό στην τεχνολογία τροφίμων σε κάποιο Πολυτεχνείο του εξωτερικού το έχεις σκεφτεί; Θα έχεις άλλο εκτόπισμα μετά ακόμη και ο τρόπος σκέψης θα αλλάξει επειδή θα έρθεις σε επαφή με μια άλλη χώρα και ένα άλλο εκπαιδευτικό σύστημα. Η διαφορά κουλτούρας παίζει ρόλο στην ωρίμανση της προσωπικότητας κάποιου. Όσο για το φόβο του ΔΙΚΑΤΣΑ σε περίπτωση αναγνώρισης του πτυχίου των μεταπτυχιακών σπουδών, είμαι νέος απόφοιτος αναγνωρισθείς του 2022 χωρίς ταλαιπωρία. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 17:56 Ο Chemwizard: #9 03-09-22 17:56 Εχω μεταπτυχιακό στη χημεία τροφιμων, τώρα κανω το διδακτορικό μου, οπότε θα είμαι εδώ έτσι κι αλλιώς. Ευχαριστώ ωστόσο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: έχω φίλη σε αυτό το τμήμα αν σε ενδιαφέρει να μάθεις πληροφορίες. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, σε ευχαριστώ πολύ!! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole95 KaterinaL kalhkardia patatosalata22 BiteTheDust hyyh4ever EFAKIT gorilakis AnnaRd pannnos1992 katerinaki____ beckyy hello1234 thenutritionist olakalathapane roud George.S Dr. Gl. Luminous Annu sophiaa Ioanna98 Chemwizard korlef voοdoο KingOfPop Meow Scandal oups Χάρις mt3 Giii paterasyp margik nicole1982 stefan Nala augustine snowy angies kost28 P.Dam. ale george777 GeorgePap2003 Mary_03 GabrielaM shadow Liou eleni09kyr Stif6 skyway eukleidhs1821 Jimmy20 lnesb Dimitris2001 SlimShady Pharmacist01 constansn ggl kiyoshi Idontknoww Sense katerinavld tfghp George9989 Paragontas7000 tsiobieman Unboxholics Manolo165 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Σκέφτομαι πολύ για κατατακτηριες σε αυτό το τμήμα. Οποιαδήποτε πληροφορία για τα μαθήματα που δίνονται, υλη, καθηγητές που τα διδάσκουν, το που δίνουν έμφαση, προτεινόμενα συγγράμματα, σημειώσεις, κυρίως ενδεικτικά ή παλιά θέματα, ακόμη και ομαδα που μπορώ να μπω στα σοσιαλ του συγκεκριμένου τμήματος θα ήταν μεγάλη βοήθεια! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2022 Click για ανάπτυξη... έχω φίλη σε αυτό το τμήμα αν σε ενδιαφέρει να μάθεις πληροφορίες.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 17:26 Ο nPb έγραψε: #8 03-09-22 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Σκέφτομαι πολύ για κατατακτηριες σε αυτό το τμήμα. Οποιαδήποτε πληροφορία για τα μαθήματα που δίνονται, υλη, καθηγητές που τα διδάσκουν, το που δίνουν έμφαση, προτεινόμενα συγγράμματα, σημειώσεις, κυρίως ενδεικτικά ή παλιά θέματα, ακόμη και ομαδα που μπορώ να μπω στα σοσιαλ του συγκεκριμένου τμήματος θα ήταν μεγάλη βοήθεια! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2022 Click για ανάπτυξη... Για μεταπτυχιακό στην τεχνολογία τροφίμων σε κάποιο Πολυτεχνείο του εξωτερικού το έχεις σκεφτεί; Θα έχεις άλλο εκτόπισμα μετά ακόμη και ο τρόπος σκέψης θα αλλάξει επειδή θα έρθεις σε επαφή με μια άλλη χώρα και ένα άλλο εκπαιδευτικό σύστημα. Η διαφορά κουλτούρας παίζει ρόλο στην ωρίμανση της προσωπικότητας κάποιου. Όσο για το φόβο του ΔΙΚΑΤΣΑ σε περίπτωση αναγνώρισης του πτυχίου των μεταπτυχιακών σπουδών, είμαι νέος απόφοιτος αναγνωρισθείς του 2022 χωρίς ταλαιπωρία. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 17:56 Ο Chemwizard: #9 03-09-22 17:56 Εχω μεταπτυχιακό στη χημεία τροφιμων, τώρα κανω το διδακτορικό μου, οπότε θα είμαι εδώ έτσι κι αλλιώς. Ευχαριστώ ωστόσο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: έχω φίλη σε αυτό το τμήμα αν σε ενδιαφέρει να μάθεις πληροφορίες. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, σε ευχαριστώ πολύ!! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Σκέφτομαι πολύ για κατατακτηριες σε αυτό το τμήμα. Οποιαδήποτε πληροφορία για τα μαθήματα που δίνονται, υλη, καθηγητές που τα διδάσκουν, το που δίνουν έμφαση, προτεινόμενα συγγράμματα, σημειώσεις, κυρίως ενδεικτικά ή παλιά θέματα, ακόμη και ομαδα που μπορώ να μπω στα σοσιαλ του συγκεκριμένου τμήματος θα ήταν μεγάλη βοήθεια! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2022 Click για ανάπτυξη... Για μεταπτυχιακό στην τεχνολογία τροφίμων σε κάποιο Πολυτεχνείο του εξωτερικού το έχεις σκεφτεί; Θα έχεις άλλο εκτόπισμα μετά ακόμη και ο τρόπος σκέψης θα αλλάξει επειδή θα έρθεις σε επαφή με μια άλλη χώρα και ένα άλλο εκπαιδευτικό σύστημα. Η διαφορά κουλτούρας παίζει ρόλο στην ωρίμανση της προσωπικότητας κάποιου. Όσο για το φόβο του ΔΙΚΑΤΣΑ σε περίπτωση αναγνώρισης του πτυχίου των μεταπτυχιακών σπουδών, είμαι νέος απόφοιτος αναγνωρισθείς του 2022 χωρίς ταλαιπωρία.
Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 17:56 Ο Chemwizard: #9 03-09-22 17:56 Εχω μεταπτυχιακό στη χημεία τροφιμων, τώρα κανω το διδακτορικό μου, οπότε θα είμαι εδώ έτσι κι αλλιώς. Ευχαριστώ ωστόσο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: έχω φίλη σε αυτό το τμήμα αν σε ενδιαφέρει να μάθεις πληροφορίες. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, σε ευχαριστώ πολύ!!
Εχω μεταπτυχιακό στη χημεία τροφιμων, τώρα κανω το διδακτορικό μου, οπότε θα είμαι εδώ έτσι κι αλλιώς. Ευχαριστώ ωστόσο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: έχω φίλη σε αυτό το τμήμα αν σε ενδιαφέρει να μάθεις πληροφορίες. Click για ανάπτυξη... Εννοείται, σε ευχαριστώ πολύ!!