Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2013 στις 16:08 Ο Τάσος97 έγραψε: #121 16-12-13 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Globalmind2: Παντως το εργαστηριο μοιαζει πολυ με αυτα που εχουν στην φαρμακευτικη. Click για ανάπτυξη... βασικα ολα τα εργαστηρια μοιαζουν για αυτο και γ***ανε 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:41 Ο Civilara έγραψε: #122 30-12-13 20:41 Η έκθεση εξωτερικής αξιολόγησης του τμήματος (Ιούνιος 2013): https://www.adip.gr/eks/EEC Report Univ of Thessaloniki revisions9-12-13.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raiseonce Δραστήριο μέλος Ο Raiseonce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2014 στις 01:10 Ο Raiseonce: #123 13-01-14 01:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki......... Νεοφερμένο μέλος Η maraki......... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Λαγκαδά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:26 Η maraki.........: #124 25-02-15 20:26 Πααιδα γειά σας...είμαι γ λυκειου τεχνολογικη...πόσες πιθανότητες εχω να περάσω φαρμακευτικη έστω πατρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.862 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:43 Ο Dias έγραψε: #125 25-02-15 22:43 Αρχική Δημοσίευση από maraki.........: Πααιδα γειά σας...είμαι γ λυκειου τεχνολογικη...πόσες πιθανότητες εχω να περάσω φαρμακευτικη έστω πατρα??? Click για ανάπτυξη... Η Φαρμακευτική Πάτρας το 2014 είχε βάση 18.265 μόρια. Με δεδομένη την απώλεια μορίων, για να τα πετύχεις (και με την προϋπόθεση ότι έχεις 20ρια σε όλα τα προφορικά), θα πρέπει να γράψεις (ενδεικτικά): Μαθ.Κατ.=19 , Φυσ.κατ.=19 , ΑΟΔΕ=20 , ΑΝΕΦ=20 , Βιολογία γεν.=20 , Γλώσσα=18,8 , οπότε έχεις 18.272 μόρια για το 3ο πεδίο). (Βέβαια με τους βαθμούς αυτούς, για το 2ο και το 4ο πεδίο, έχεις 19.564 μόρια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολέταααα Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέταααα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2015 στις 21:19 Η Νικολέταααα: #126 26-06-15 21:19 Ηθελα να σε ρωτησω τι ειδους μεταπτυχιακα μπορει να κανει κανεις στην εργοθεραπεια εαν δεν θελει να ασχοληθει αποκλειστικα με ατομα με ειδικες αναγκες και ηλικιωμενους; Ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2015 στις 18:16 Η the plant: #127 26-08-15 18:16 Για να αρχίσουμε να μαζευόμαστε όσοι περάσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billgiannak Νεοφερμένο μέλος Ο billgiannak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2016 στις 22:56 Ο billgiannak: #128 19-11-16 22:56 παιδια ελπιζω να βοηθησει το παρακατω link με τους τομεις εργασιας της εργοθεραπειας https://www.teiath.gr/seyp/new_occupational_therapy/categories.php?id=7280&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Social butterfly Νεοφερμένο μέλος Η Social butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Μαΐου 2018 στις 12:59 Η Social butterfly: #129 06-05-18 12:59 Γεια σας ?????? Είμαι μαθήτρια της β λυκειου (θεωρητικη κατευθυνση με βιολογια γενικης)και ο στοχος μου ειναι τμημα της εργοθεραπείας στην Αθηνά. Δεν γνωριζω καποιο ατομο που να σπουδαζει σε αυτη την σχολη και που να μπορει να μου δωσει πληροφοριες για αυτην οπότε θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον μου εδινε καποιες πληροφοριες για αυτο το τμημα π.χ εαν η σχολη ειναι καλη αν χρειαζεται γνωσεις φυσικης χημειας κ.α και γενικα την δυσκολιες αλλα και τις προοπτικές που εχει σαν σχολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.238 μηνύματα. 6 Μαΐου 2018 στις 14:54 Ο Samael έγραψε: #130 06-05-18 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Eirini.exarchou: Γεια σας ������ Είμαι μαθήτρια της β λυκειου (θεωρητικη κατευθυνση με βιολογια γενικης)και ο στοχος μου ειναι τμημα της εργοθεραπείας στην Αθηνά. Δεν γνωριζω καποιο ατομο που να σπουδαζει σε αυτη την σχολη και που να μπορει να μου δωσει πληροφοριες για αυτην οπότε θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον μου εδινε καποιες πληροφοριες για αυτο το τμημα π.χ εαν η σχολη ειναι καλη αν χρειαζεται γνωσεις φυσικης χημειας κ.α και γενικα την δυσκολιες αλλα και τις προοπτικές που εχει σαν σχολη Click για ανάπτυξη... Ειρηνη τα πραγματα ειναι "θολα" ακομα καθως το τμημα εργοθεραπειας του ΤΕΙ Αθηνας πλεον μετατραπηκε σε τμημα εργοθεραπειας του Πανεπιστημιου Δυτικης Αττικης.Δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να σου μεταφερει ακομα πληροφοριες αφου ακομα και εαν το κανει πιθανοτατα θα αντανακλουν την παλια εικονα του τμηματος που θα διαφερει σημαντικα απο αυτην στο νεο εξαμηνο. Μπορεις να εχεις το νου σου στο site της σχολης www.uniwa.gr οπου καθως οδευουμε προς την ημερομηνια συμπληρωσης των μηχανογραφικων θα προστιθονται ολο και περισσοτερες πληροφοριες για την δομη,την οργανωση και τον σκοπο του τμηματος . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Social butterfly Νεοφερμένο μέλος Η Social butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Μαΐου 2018 στις 16:53 Η Social butterfly: #131 06-05-18 16:53 Ενταξει ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaz Νεοφερμένο μέλος Ο Kaz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2020 στις 15:25 Ο Kaz έγραψε: #132 13-07-20 15:25 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι και εγώ για το τμήμα εργοθεραπειας όμως ερχόμενος από της σπουδές υγείας με προβληματιζουν λίγο τα μαθήματα κοινωνιολογιας, ψυχολογίας κτλ. Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει κάτι παραπάνω για τα μαθήματα αυτά ώστε να με κατατοπίσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:19 Η maria20 έγραψε: #133 20-07-21 08:19 Καλημερα!!Εδωσα ξανα πανελληνιες για δευτερο πτυχιο(ειμαι αποφοιτη φιλοσοφικης).Θα ηθελα πληροφοριες για το τμημα εργοθεραπειας,τις προοπτικες,την απορροφηση στην αγορα εργασιας.Ειμαι αναμεσα σε πτδε,νηπιαγωγων και στην εργοθεραπεια.Ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερη επιλογη και γιατι ?Πιστευετε οτι η ζητηση εργοθεραπευτων οσο και αποφοιτων πτδε ως αναπληρωτες θα συνεχιστει και τα επομενα χρονια? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.536 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #134 20-07-21 08:27 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Καλημερα!!Εδωσα ξανα πανελληνιες για δευτερο πτυχιο(ειμαι αποφοιτη φιλοσοφικης).Θα ηθελα πληροφοριες για το τμημα εργοθεραπειας,τις προοπτικες,την απορροφηση στην αγορα εργασιας.Ειμαι αναμεσα σε πτδε,νηπιαγωγων και στην εργοθεραπεια.Ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερη επιλογη και γιατι ?Πιστευετε οτι η ζητηση εργοθεραπευτων οσο και αποφοιτων πτδε ως αναπληρωτες θα συνεχιστει και τα επομενα χρονια? Click για ανάπτυξη... https://www.eoppep.gr/images/SYEP/Monografies/ERGOTHERAPEFTIS.pdf https://money.usnews.com/careers/best-jobs/rankings/best-healthcare-jobs Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουλίου 2021 Anna 16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Anna 16 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:30 Η Anna 16 έγραψε: #135 20-07-21 08:30 Θα είμαι λακωνική: Εργοθεραπεία! Αν κατάλαβα σωστά, εδωσες πανελλήνιες αλλάζοντας πεδίο? Μπράβο σου! Student 123 Νεοφερμένο μέλος Ο Student 123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2021 στις 20:06 Ο Student 123: #136 26-08-21 20:06 Γειά σας , είμαι τρίτη λυκείου και σκέφτομαι για εργοθεραπεία και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση και αν μπορείς να έχεις καλές απολαβές μέσω αυτού του επαγγέλματος και αν μπορείς να ανοίξεις δικό σου χώρο ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύεις για άλλους, ευχαριστώ εκ των προτέρων shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 12:39 Η shadow έγραψε: #137 16-03-22 12:39 Καλησπερα, καποιος που εχει σπουδασει εργοθεραπεια να ρωτησω για προοπτικες εξελιξη και αποκατασταση; anastasia papa Εκκολαπτόμενο μέλος Η anastasia papa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 22:54 Η anastasia papa: #138 16-03-22 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Student 123: Γειά σας , είμαι τρίτη λυκείου και σκέφτομαι για εργοθεραπεία και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση και αν μπορείς να έχεις καλές απολαβές μέσω αυτού του επαγγέλματος και αν μπορείς να ανοίξεις δικό σου χώρο ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύεις για άλλους, ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Η απαντηση για ολες τις ερωτησεις ειναι ναι!! shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2022 στις 11:50 Η shadow έγραψε: #139 28-03-22 11:50 Παιδια , υπαρχει καποιος απο το τμημα που να εχει το συγγραμμα Κλινικη κινησιολογια Brunnstrom's 5η ή 6η εκδοση και να μην το χρειαζεται ; Αν ειναι σε καλη κατασταση μπορω να το αγορασω.. απλως δεν το βρισκω πουθενα και η τιμη του ειναι απαγορευτικη.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gpio poppyseed StauroulaSAK bboys GV221 Alessandra Eliza maria27kr dmav hello1234 Maria_Xagorari thenutritionist Τρελας123 soap anastasia papa Vasaki Zipy barkos angies Nala Ryuzaki Pharmacist01 shadow Giii chochoru Ksenia. Ksenia77 TakSimeon xakounaamatata Johnman97 penelopenick Student 123 Scandal Christina947 Sense maria20 stefan snowy Κλημεντίνη maria2001 tsiobieman Makis7 Dora140303 ggl nucomer Muffin18 Vkvkvk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Globalmind2: Παντως το εργαστηριο μοιαζει πολυ με αυτα που εχουν στην φαρμακευτικη. Click για ανάπτυξη... βασικα ολα τα εργαστηρια μοιαζουν για αυτο και γ***ανε 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:41 Ο Civilara έγραψε: #122 30-12-13 20:41 Η έκθεση εξωτερικής αξιολόγησης του τμήματος (Ιούνιος 2013): https://www.adip.gr/eks/EEC Report Univ of Thessaloniki revisions9-12-13.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raiseonce Δραστήριο μέλος Ο Raiseonce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2014 στις 01:10 Ο Raiseonce: #123 13-01-14 01:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki......... Νεοφερμένο μέλος Η maraki......... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Λαγκαδά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:26 Η maraki.........: #124 25-02-15 20:26 Πααιδα γειά σας...είμαι γ λυκειου τεχνολογικη...πόσες πιθανότητες εχω να περάσω φαρμακευτικη έστω πατρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.862 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:43 Ο Dias έγραψε: #125 25-02-15 22:43 Αρχική Δημοσίευση από maraki.........: Πααιδα γειά σας...είμαι γ λυκειου τεχνολογικη...πόσες πιθανότητες εχω να περάσω φαρμακευτικη έστω πατρα??? Click για ανάπτυξη... Η Φαρμακευτική Πάτρας το 2014 είχε βάση 18.265 μόρια. Με δεδομένη την απώλεια μορίων, για να τα πετύχεις (και με την προϋπόθεση ότι έχεις 20ρια σε όλα τα προφορικά), θα πρέπει να γράψεις (ενδεικτικά): Μαθ.Κατ.=19 , Φυσ.κατ.=19 , ΑΟΔΕ=20 , ΑΝΕΦ=20 , Βιολογία γεν.=20 , Γλώσσα=18,8 , οπότε έχεις 18.272 μόρια για το 3ο πεδίο). (Βέβαια με τους βαθμούς αυτούς, για το 2ο και το 4ο πεδίο, έχεις 19.564 μόρια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολέταααα Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέταααα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2015 στις 21:19 Η Νικολέταααα: #126 26-06-15 21:19 Ηθελα να σε ρωτησω τι ειδους μεταπτυχιακα μπορει να κανει κανεις στην εργοθεραπεια εαν δεν θελει να ασχοληθει αποκλειστικα με ατομα με ειδικες αναγκες και ηλικιωμενους; Ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2015 στις 18:16 Η the plant: #127 26-08-15 18:16 Για να αρχίσουμε να μαζευόμαστε όσοι περάσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billgiannak Νεοφερμένο μέλος Ο billgiannak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2016 στις 22:56 Ο billgiannak: #128 19-11-16 22:56 παιδια ελπιζω να βοηθησει το παρακατω link με τους τομεις εργασιας της εργοθεραπειας https://www.teiath.gr/seyp/new_occupational_therapy/categories.php?id=7280&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Social butterfly Νεοφερμένο μέλος Η Social butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Μαΐου 2018 στις 12:59 Η Social butterfly: #129 06-05-18 12:59 Γεια σας ?????? Είμαι μαθήτρια της β λυκειου (θεωρητικη κατευθυνση με βιολογια γενικης)και ο στοχος μου ειναι τμημα της εργοθεραπείας στην Αθηνά. Δεν γνωριζω καποιο ατομο που να σπουδαζει σε αυτη την σχολη και που να μπορει να μου δωσει πληροφοριες για αυτην οπότε θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον μου εδινε καποιες πληροφοριες για αυτο το τμημα π.χ εαν η σχολη ειναι καλη αν χρειαζεται γνωσεις φυσικης χημειας κ.α και γενικα την δυσκολιες αλλα και τις προοπτικές που εχει σαν σχολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.238 μηνύματα. 6 Μαΐου 2018 στις 14:54 Ο Samael έγραψε: #130 06-05-18 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Eirini.exarchou: Γεια σας ������ Είμαι μαθήτρια της β λυκειου (θεωρητικη κατευθυνση με βιολογια γενικης)και ο στοχος μου ειναι τμημα της εργοθεραπείας στην Αθηνά. Δεν γνωριζω καποιο ατομο που να σπουδαζει σε αυτη την σχολη και που να μπορει να μου δωσει πληροφοριες για αυτην οπότε θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον μου εδινε καποιες πληροφοριες για αυτο το τμημα π.χ εαν η σχολη ειναι καλη αν χρειαζεται γνωσεις φυσικης χημειας κ.α και γενικα την δυσκολιες αλλα και τις προοπτικές που εχει σαν σχολη Click για ανάπτυξη... Ειρηνη τα πραγματα ειναι "θολα" ακομα καθως το τμημα εργοθεραπειας του ΤΕΙ Αθηνας πλεον μετατραπηκε σε τμημα εργοθεραπειας του Πανεπιστημιου Δυτικης Αττικης.Δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να σου μεταφερει ακομα πληροφοριες αφου ακομα και εαν το κανει πιθανοτατα θα αντανακλουν την παλια εικονα του τμηματος που θα διαφερει σημαντικα απο αυτην στο νεο εξαμηνο. Μπορεις να εχεις το νου σου στο site της σχολης www.uniwa.gr οπου καθως οδευουμε προς την ημερομηνια συμπληρωσης των μηχανογραφικων θα προστιθονται ολο και περισσοτερες πληροφοριες για την δομη,την οργανωση και τον σκοπο του τμηματος . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Social butterfly Νεοφερμένο μέλος Η Social butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Μαΐου 2018 στις 16:53 Η Social butterfly: #131 06-05-18 16:53 Ενταξει ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaz Νεοφερμένο μέλος Ο Kaz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2020 στις 15:25 Ο Kaz έγραψε: #132 13-07-20 15:25 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι και εγώ για το τμήμα εργοθεραπειας όμως ερχόμενος από της σπουδές υγείας με προβληματιζουν λίγο τα μαθήματα κοινωνιολογιας, ψυχολογίας κτλ. Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει κάτι παραπάνω για τα μαθήματα αυτά ώστε να με κατατοπίσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:19 Η maria20 έγραψε: #133 20-07-21 08:19 Καλημερα!!Εδωσα ξανα πανελληνιες για δευτερο πτυχιο(ειμαι αποφοιτη φιλοσοφικης).Θα ηθελα πληροφοριες για το τμημα εργοθεραπειας,τις προοπτικες,την απορροφηση στην αγορα εργασιας.Ειμαι αναμεσα σε πτδε,νηπιαγωγων και στην εργοθεραπεια.Ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερη επιλογη και γιατι ?Πιστευετε οτι η ζητηση εργοθεραπευτων οσο και αποφοιτων πτδε ως αναπληρωτες θα συνεχιστει και τα επομενα χρονια? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.536 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #134 20-07-21 08:27 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Καλημερα!!Εδωσα ξανα πανελληνιες για δευτερο πτυχιο(ειμαι αποφοιτη φιλοσοφικης).Θα ηθελα πληροφοριες για το τμημα εργοθεραπειας,τις προοπτικες,την απορροφηση στην αγορα εργασιας.Ειμαι αναμεσα σε πτδε,νηπιαγωγων και στην εργοθεραπεια.Ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερη επιλογη και γιατι ?Πιστευετε οτι η ζητηση εργοθεραπευτων οσο και αποφοιτων πτδε ως αναπληρωτες θα συνεχιστει και τα επομενα χρονια? Click για ανάπτυξη... https://www.eoppep.gr/images/SYEP/Monografies/ERGOTHERAPEFTIS.pdf https://money.usnews.com/careers/best-jobs/rankings/best-healthcare-jobs Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουλίου 2021 Anna 16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Anna 16 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:30 Η Anna 16 έγραψε: #135 20-07-21 08:30 Θα είμαι λακωνική: Εργοθεραπεία! Αν κατάλαβα σωστά, εδωσες πανελλήνιες αλλάζοντας πεδίο? Μπράβο σου! Student 123 Νεοφερμένο μέλος Ο Student 123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2021 στις 20:06 Ο Student 123: #136 26-08-21 20:06 Γειά σας , είμαι τρίτη λυκείου και σκέφτομαι για εργοθεραπεία και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση και αν μπορείς να έχεις καλές απολαβές μέσω αυτού του επαγγέλματος και αν μπορείς να ανοίξεις δικό σου χώρο ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύεις για άλλους, ευχαριστώ εκ των προτέρων shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 12:39 Η shadow έγραψε: #137 16-03-22 12:39 Καλησπερα, καποιος που εχει σπουδασει εργοθεραπεια να ρωτησω για προοπτικες εξελιξη και αποκατασταση; anastasia papa Εκκολαπτόμενο μέλος Η anastasia papa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 22:54 Η anastasia papa: #138 16-03-22 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Student 123: Γειά σας , είμαι τρίτη λυκείου και σκέφτομαι για εργοθεραπεία και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση και αν μπορείς να έχεις καλές απολαβές μέσω αυτού του επαγγέλματος και αν μπορείς να ανοίξεις δικό σου χώρο ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύεις για άλλους, ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Η απαντηση για ολες τις ερωτησεις ειναι ναι!! shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2022 στις 11:50 Η shadow έγραψε: #139 28-03-22 11:50 Παιδια , υπαρχει καποιος απο το τμημα που να εχει το συγγραμμα Κλινικη κινησιολογια Brunnstrom's 5η ή 6η εκδοση και να μην το χρειαζεται ; Αν ειναι σε καλη κατασταση μπορω να το αγορασω.. απλως δεν το βρισκω πουθενα και η τιμη του ειναι απαγορευτικη.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gpio poppyseed StauroulaSAK bboys GV221 Alessandra Eliza maria27kr dmav hello1234 Maria_Xagorari thenutritionist Τρελας123 soap anastasia papa Vasaki Zipy barkos angies Nala Ryuzaki Pharmacist01 shadow Giii chochoru Ksenia. Ksenia77 TakSimeon xakounaamatata Johnman97 penelopenick Student 123 Scandal Christina947 Sense maria20 stefan snowy Κλημεντίνη maria2001 tsiobieman Makis7 Dora140303 ggl nucomer Muffin18 Vkvkvk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η έκθεση εξωτερικής αξιολόγησης του τμήματος (Ιούνιος 2013): https://www.adip.gr/eks/EEC Report Univ of Thessaloniki revisions9-12-13.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raiseonce Δραστήριο μέλος Ο Raiseonce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2014 στις 01:10 Ο Raiseonce: #123 13-01-14 01:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki......... Νεοφερμένο μέλος Η maraki......... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Λαγκαδά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:26 Η maraki.........: #124 25-02-15 20:26 Πααιδα γειά σας...είμαι γ λυκειου τεχνολογικη...πόσες πιθανότητες εχω να περάσω φαρμακευτικη έστω πατρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.862 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:43 Ο Dias έγραψε: #125 25-02-15 22:43 Αρχική Δημοσίευση από maraki.........: Πααιδα γειά σας...είμαι γ λυκειου τεχνολογικη...πόσες πιθανότητες εχω να περάσω φαρμακευτικη έστω πατρα??? Click για ανάπτυξη... Η Φαρμακευτική Πάτρας το 2014 είχε βάση 18.265 μόρια. Με δεδομένη την απώλεια μορίων, για να τα πετύχεις (και με την προϋπόθεση ότι έχεις 20ρια σε όλα τα προφορικά), θα πρέπει να γράψεις (ενδεικτικά): Μαθ.Κατ.=19 , Φυσ.κατ.=19 , ΑΟΔΕ=20 , ΑΝΕΦ=20 , Βιολογία γεν.=20 , Γλώσσα=18,8 , οπότε έχεις 18.272 μόρια για το 3ο πεδίο). (Βέβαια με τους βαθμούς αυτούς, για το 2ο και το 4ο πεδίο, έχεις 19.564 μόρια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολέταααα Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέταααα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2015 στις 21:19 Η Νικολέταααα: #126 26-06-15 21:19 Ηθελα να σε ρωτησω τι ειδους μεταπτυχιακα μπορει να κανει κανεις στην εργοθεραπεια εαν δεν θελει να ασχοληθει αποκλειστικα με ατομα με ειδικες αναγκες και ηλικιωμενους; Ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2015 στις 18:16 Η the plant: #127 26-08-15 18:16 Για να αρχίσουμε να μαζευόμαστε όσοι περάσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billgiannak Νεοφερμένο μέλος Ο billgiannak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2016 στις 22:56 Ο billgiannak: #128 19-11-16 22:56 παιδια ελπιζω να βοηθησει το παρακατω link με τους τομεις εργασιας της εργοθεραπειας https://www.teiath.gr/seyp/new_occupational_therapy/categories.php?id=7280&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Social butterfly Νεοφερμένο μέλος Η Social butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Μαΐου 2018 στις 12:59 Η Social butterfly: #129 06-05-18 12:59 Γεια σας ?????? Είμαι μαθήτρια της β λυκειου (θεωρητικη κατευθυνση με βιολογια γενικης)και ο στοχος μου ειναι τμημα της εργοθεραπείας στην Αθηνά. Δεν γνωριζω καποιο ατομο που να σπουδαζει σε αυτη την σχολη και που να μπορει να μου δωσει πληροφοριες για αυτην οπότε θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον μου εδινε καποιες πληροφοριες για αυτο το τμημα π.χ εαν η σχολη ειναι καλη αν χρειαζεται γνωσεις φυσικης χημειας κ.α και γενικα την δυσκολιες αλλα και τις προοπτικές που εχει σαν σχολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.238 μηνύματα. 6 Μαΐου 2018 στις 14:54 Ο Samael έγραψε: #130 06-05-18 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Eirini.exarchou: Γεια σας ������ Είμαι μαθήτρια της β λυκειου (θεωρητικη κατευθυνση με βιολογια γενικης)και ο στοχος μου ειναι τμημα της εργοθεραπείας στην Αθηνά. Δεν γνωριζω καποιο ατομο που να σπουδαζει σε αυτη την σχολη και που να μπορει να μου δωσει πληροφοριες για αυτην οπότε θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον μου εδινε καποιες πληροφοριες για αυτο το τμημα π.χ εαν η σχολη ειναι καλη αν χρειαζεται γνωσεις φυσικης χημειας κ.α και γενικα την δυσκολιες αλλα και τις προοπτικές που εχει σαν σχολη Click για ανάπτυξη... Ειρηνη τα πραγματα ειναι "θολα" ακομα καθως το τμημα εργοθεραπειας του ΤΕΙ Αθηνας πλεον μετατραπηκε σε τμημα εργοθεραπειας του Πανεπιστημιου Δυτικης Αττικης.Δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να σου μεταφερει ακομα πληροφοριες αφου ακομα και εαν το κανει πιθανοτατα θα αντανακλουν την παλια εικονα του τμηματος που θα διαφερει σημαντικα απο αυτην στο νεο εξαμηνο. Μπορεις να εχεις το νου σου στο site της σχολης www.uniwa.gr οπου καθως οδευουμε προς την ημερομηνια συμπληρωσης των μηχανογραφικων θα προστιθονται ολο και περισσοτερες πληροφοριες για την δομη,την οργανωση και τον σκοπο του τμηματος . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Social butterfly Νεοφερμένο μέλος Η Social butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Μαΐου 2018 στις 16:53 Η Social butterfly: #131 06-05-18 16:53 Ενταξει ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaz Νεοφερμένο μέλος Ο Kaz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2020 στις 15:25 Ο Kaz έγραψε: #132 13-07-20 15:25 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι και εγώ για το τμήμα εργοθεραπειας όμως ερχόμενος από της σπουδές υγείας με προβληματιζουν λίγο τα μαθήματα κοινωνιολογιας, ψυχολογίας κτλ. Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει κάτι παραπάνω για τα μαθήματα αυτά ώστε να με κατατοπίσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:19 Η maria20 έγραψε: #133 20-07-21 08:19 Καλημερα!!Εδωσα ξανα πανελληνιες για δευτερο πτυχιο(ειμαι αποφοιτη φιλοσοφικης).Θα ηθελα πληροφοριες για το τμημα εργοθεραπειας,τις προοπτικες,την απορροφηση στην αγορα εργασιας.Ειμαι αναμεσα σε πτδε,νηπιαγωγων και στην εργοθεραπεια.Ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερη επιλογη και γιατι ?Πιστευετε οτι η ζητηση εργοθεραπευτων οσο και αποφοιτων πτδε ως αναπληρωτες θα συνεχιστει και τα επομενα χρονια? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.536 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #134 20-07-21 08:27 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Καλημερα!!Εδωσα ξανα πανελληνιες για δευτερο πτυχιο(ειμαι αποφοιτη φιλοσοφικης).Θα ηθελα πληροφοριες για το τμημα εργοθεραπειας,τις προοπτικες,την απορροφηση στην αγορα εργασιας.Ειμαι αναμεσα σε πτδε,νηπιαγωγων και στην εργοθεραπεια.Ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερη επιλογη και γιατι ?Πιστευετε οτι η ζητηση εργοθεραπευτων οσο και αποφοιτων πτδε ως αναπληρωτες θα συνεχιστει και τα επομενα χρονια? Click για ανάπτυξη... https://www.eoppep.gr/images/SYEP/Monografies/ERGOTHERAPEFTIS.pdf https://money.usnews.com/careers/best-jobs/rankings/best-healthcare-jobs Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουλίου 2021 Anna 16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Anna 16 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:30 Η Anna 16 έγραψε: #135 20-07-21 08:30 Θα είμαι λακωνική: Εργοθεραπεία! Αν κατάλαβα σωστά, εδωσες πανελλήνιες αλλάζοντας πεδίο? Μπράβο σου! Student 123 Νεοφερμένο μέλος Ο Student 123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2021 στις 20:06 Ο Student 123: #136 26-08-21 20:06 Γειά σας , είμαι τρίτη λυκείου και σκέφτομαι για εργοθεραπεία και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση και αν μπορείς να έχεις καλές απολαβές μέσω αυτού του επαγγέλματος και αν μπορείς να ανοίξεις δικό σου χώρο ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύεις για άλλους, ευχαριστώ εκ των προτέρων shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 12:39 Η shadow έγραψε: #137 16-03-22 12:39 Καλησπερα, καποιος που εχει σπουδασει εργοθεραπεια να ρωτησω για προοπτικες εξελιξη και αποκατασταση; anastasia papa Εκκολαπτόμενο μέλος Η anastasia papa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 22:54 Η anastasia papa: #138 16-03-22 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Student 123: Γειά σας , είμαι τρίτη λυκείου και σκέφτομαι για εργοθεραπεία και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση και αν μπορείς να έχεις καλές απολαβές μέσω αυτού του επαγγέλματος και αν μπορείς να ανοίξεις δικό σου χώρο ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύεις για άλλους, ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Η απαντηση για ολες τις ερωτησεις ειναι ναι!! shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2022 στις 11:50 Η shadow έγραψε: #139 28-03-22 11:50 Παιδια , υπαρχει καποιος απο το τμημα που να εχει το συγγραμμα Κλινικη κινησιολογια Brunnstrom's 5η ή 6η εκδοση και να μην το χρειαζεται ; Αν ειναι σε καλη κατασταση μπορω να το αγορασω.. απλως δεν το βρισκω πουθενα και η τιμη του ειναι απαγορευτικη.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gpio poppyseed StauroulaSAK bboys GV221 Alessandra Eliza maria27kr dmav hello1234 Maria_Xagorari thenutritionist Τρελας123 soap anastasia papa Vasaki Zipy barkos angies Nala Ryuzaki Pharmacist01 shadow Giii chochoru Ksenia. Ksenia77 TakSimeon xakounaamatata Johnman97 penelopenick Student 123 Scandal Christina947 Sense maria20 stefan snowy Κλημεντίνη maria2001 tsiobieman Makis7 Dora140303 ggl nucomer Muffin18 Vkvkvk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki......... Νεοφερμένο μέλος Η maraki......... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Λαγκαδά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:26 Η maraki.........: #124 25-02-15 20:26 Πααιδα γειά σας...είμαι γ λυκειου τεχνολογικη...πόσες πιθανότητες εχω να περάσω φαρμακευτικη έστω πατρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.862 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:43 Ο Dias έγραψε: #125 25-02-15 22:43 Αρχική Δημοσίευση από maraki.........: Πααιδα γειά σας...είμαι γ λυκειου τεχνολογικη...πόσες πιθανότητες εχω να περάσω φαρμακευτικη έστω πατρα??? Click για ανάπτυξη... Η Φαρμακευτική Πάτρας το 2014 είχε βάση 18.265 μόρια. Με δεδομένη την απώλεια μορίων, για να τα πετύχεις (και με την προϋπόθεση ότι έχεις 20ρια σε όλα τα προφορικά), θα πρέπει να γράψεις (ενδεικτικά): Μαθ.Κατ.=19 , Φυσ.κατ.=19 , ΑΟΔΕ=20 , ΑΝΕΦ=20 , Βιολογία γεν.=20 , Γλώσσα=18,8 , οπότε έχεις 18.272 μόρια για το 3ο πεδίο). (Βέβαια με τους βαθμούς αυτούς, για το 2ο και το 4ο πεδίο, έχεις 19.564 μόρια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολέταααα Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέταααα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2015 στις 21:19 Η Νικολέταααα: #126 26-06-15 21:19 Ηθελα να σε ρωτησω τι ειδους μεταπτυχιακα μπορει να κανει κανεις στην εργοθεραπεια εαν δεν θελει να ασχοληθει αποκλειστικα με ατομα με ειδικες αναγκες και ηλικιωμενους; Ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2015 στις 18:16 Η the plant: #127 26-08-15 18:16 Για να αρχίσουμε να μαζευόμαστε όσοι περάσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billgiannak Νεοφερμένο μέλος Ο billgiannak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2016 στις 22:56 Ο billgiannak: #128 19-11-16 22:56 παιδια ελπιζω να βοηθησει το παρακατω link με τους τομεις εργασιας της εργοθεραπειας https://www.teiath.gr/seyp/new_occupational_therapy/categories.php?id=7280&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Social butterfly Νεοφερμένο μέλος Η Social butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Μαΐου 2018 στις 12:59 Η Social butterfly: #129 06-05-18 12:59 Γεια σας ?????? Είμαι μαθήτρια της β λυκειου (θεωρητικη κατευθυνση με βιολογια γενικης)και ο στοχος μου ειναι τμημα της εργοθεραπείας στην Αθηνά. Δεν γνωριζω καποιο ατομο που να σπουδαζει σε αυτη την σχολη και που να μπορει να μου δωσει πληροφοριες για αυτην οπότε θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον μου εδινε καποιες πληροφοριες για αυτο το τμημα π.χ εαν η σχολη ειναι καλη αν χρειαζεται γνωσεις φυσικης χημειας κ.α και γενικα την δυσκολιες αλλα και τις προοπτικές που εχει σαν σχολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.238 μηνύματα. 6 Μαΐου 2018 στις 14:54 Ο Samael έγραψε: #130 06-05-18 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Eirini.exarchou: Γεια σας ������ Είμαι μαθήτρια της β λυκειου (θεωρητικη κατευθυνση με βιολογια γενικης)και ο στοχος μου ειναι τμημα της εργοθεραπείας στην Αθηνά. Δεν γνωριζω καποιο ατομο που να σπουδαζει σε αυτη την σχολη και που να μπορει να μου δωσει πληροφοριες για αυτην οπότε θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον μου εδινε καποιες πληροφοριες για αυτο το τμημα π.χ εαν η σχολη ειναι καλη αν χρειαζεται γνωσεις φυσικης χημειας κ.α και γενικα την δυσκολιες αλλα και τις προοπτικές που εχει σαν σχολη Click για ανάπτυξη... Ειρηνη τα πραγματα ειναι "θολα" ακομα καθως το τμημα εργοθεραπειας του ΤΕΙ Αθηνας πλεον μετατραπηκε σε τμημα εργοθεραπειας του Πανεπιστημιου Δυτικης Αττικης.Δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να σου μεταφερει ακομα πληροφοριες αφου ακομα και εαν το κανει πιθανοτατα θα αντανακλουν την παλια εικονα του τμηματος που θα διαφερει σημαντικα απο αυτην στο νεο εξαμηνο. Μπορεις να εχεις το νου σου στο site της σχολης www.uniwa.gr οπου καθως οδευουμε προς την ημερομηνια συμπληρωσης των μηχανογραφικων θα προστιθονται ολο και περισσοτερες πληροφοριες για την δομη,την οργανωση και τον σκοπο του τμηματος . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Social butterfly Νεοφερμένο μέλος Η Social butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Μαΐου 2018 στις 16:53 Η Social butterfly: #131 06-05-18 16:53 Ενταξει ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaz Νεοφερμένο μέλος Ο Kaz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2020 στις 15:25 Ο Kaz έγραψε: #132 13-07-20 15:25 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι και εγώ για το τμήμα εργοθεραπειας όμως ερχόμενος από της σπουδές υγείας με προβληματιζουν λίγο τα μαθήματα κοινωνιολογιας, ψυχολογίας κτλ. Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει κάτι παραπάνω για τα μαθήματα αυτά ώστε να με κατατοπίσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:19 Η maria20 έγραψε: #133 20-07-21 08:19 Καλημερα!!Εδωσα ξανα πανελληνιες για δευτερο πτυχιο(ειμαι αποφοιτη φιλοσοφικης).Θα ηθελα πληροφοριες για το τμημα εργοθεραπειας,τις προοπτικες,την απορροφηση στην αγορα εργασιας.Ειμαι αναμεσα σε πτδε,νηπιαγωγων και στην εργοθεραπεια.Ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερη επιλογη και γιατι ?Πιστευετε οτι η ζητηση εργοθεραπευτων οσο και αποφοιτων πτδε ως αναπληρωτες θα συνεχιστει και τα επομενα χρονια? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.536 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #134 20-07-21 08:27 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Καλημερα!!Εδωσα ξανα πανελληνιες για δευτερο πτυχιο(ειμαι αποφοιτη φιλοσοφικης).Θα ηθελα πληροφοριες για το τμημα εργοθεραπειας,τις προοπτικες,την απορροφηση στην αγορα εργασιας.Ειμαι αναμεσα σε πτδε,νηπιαγωγων και στην εργοθεραπεια.Ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερη επιλογη και γιατι ?Πιστευετε οτι η ζητηση εργοθεραπευτων οσο και αποφοιτων πτδε ως αναπληρωτες θα συνεχιστει και τα επομενα χρονια? Click για ανάπτυξη... https://www.eoppep.gr/images/SYEP/Monografies/ERGOTHERAPEFTIS.pdf https://money.usnews.com/careers/best-jobs/rankings/best-healthcare-jobs Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουλίου 2021 Anna 16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Anna 16 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:30 Η Anna 16 έγραψε: #135 20-07-21 08:30 Θα είμαι λακωνική: Εργοθεραπεία! Αν κατάλαβα σωστά, εδωσες πανελλήνιες αλλάζοντας πεδίο? Μπράβο σου! Student 123 Νεοφερμένο μέλος Ο Student 123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2021 στις 20:06 Ο Student 123: #136 26-08-21 20:06 Γειά σας , είμαι τρίτη λυκείου και σκέφτομαι για εργοθεραπεία και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση και αν μπορείς να έχεις καλές απολαβές μέσω αυτού του επαγγέλματος και αν μπορείς να ανοίξεις δικό σου χώρο ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύεις για άλλους, ευχαριστώ εκ των προτέρων shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 12:39 Η shadow έγραψε: #137 16-03-22 12:39 Καλησπερα, καποιος που εχει σπουδασει εργοθεραπεια να ρωτησω για προοπτικες εξελιξη και αποκατασταση; anastasia papa Εκκολαπτόμενο μέλος Η anastasia papa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 22:54 Η anastasia papa: #138 16-03-22 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Student 123: Γειά σας , είμαι τρίτη λυκείου και σκέφτομαι για εργοθεραπεία και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση και αν μπορείς να έχεις καλές απολαβές μέσω αυτού του επαγγέλματος και αν μπορείς να ανοίξεις δικό σου χώρο ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύεις για άλλους, ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Η απαντηση για ολες τις ερωτησεις ειναι ναι!! shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2022 στις 11:50 Η shadow έγραψε: #139 28-03-22 11:50 Παιδια , υπαρχει καποιος απο το τμημα που να εχει το συγγραμμα Κλινικη κινησιολογια Brunnstrom's 5η ή 6η εκδοση και να μην το χρειαζεται ; Αν ειναι σε καλη κατασταση μπορω να το αγορασω.. απλως δεν το βρισκω πουθενα και η τιμη του ειναι απαγορευτικη.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gpio poppyseed StauroulaSAK bboys GV221 Alessandra Eliza maria27kr dmav hello1234 Maria_Xagorari thenutritionist Τρελας123 soap anastasia papa Vasaki Zipy barkos angies Nala Ryuzaki Pharmacist01 shadow Giii chochoru Ksenia. Ksenia77 TakSimeon xakounaamatata Johnman97 penelopenick Student 123 Scandal Christina947 Sense maria20 stefan snowy Κλημεντίνη maria2001 tsiobieman Makis7 Dora140303 ggl nucomer Muffin18 Vkvkvk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πααιδα γειά σας...είμαι γ λυκειου τεχνολογικη...πόσες πιθανότητες εχω να περάσω φαρμακευτικη έστω πατρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.862 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:43 Ο Dias έγραψε: #125 25-02-15 22:43 Αρχική Δημοσίευση από maraki.........: Πααιδα γειά σας...είμαι γ λυκειου τεχνολογικη...πόσες πιθανότητες εχω να περάσω φαρμακευτικη έστω πατρα??? Click για ανάπτυξη... Η Φαρμακευτική Πάτρας το 2014 είχε βάση 18.265 μόρια. Με δεδομένη την απώλεια μορίων, για να τα πετύχεις (και με την προϋπόθεση ότι έχεις 20ρια σε όλα τα προφορικά), θα πρέπει να γράψεις (ενδεικτικά): Μαθ.Κατ.=19 , Φυσ.κατ.=19 , ΑΟΔΕ=20 , ΑΝΕΦ=20 , Βιολογία γεν.=20 , Γλώσσα=18,8 , οπότε έχεις 18.272 μόρια για το 3ο πεδίο). (Βέβαια με τους βαθμούς αυτούς, για το 2ο και το 4ο πεδίο, έχεις 19.564 μόρια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολέταααα Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέταααα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2015 στις 21:19 Η Νικολέταααα: #126 26-06-15 21:19 Ηθελα να σε ρωτησω τι ειδους μεταπτυχιακα μπορει να κανει κανεις στην εργοθεραπεια εαν δεν θελει να ασχοληθει αποκλειστικα με ατομα με ειδικες αναγκες και ηλικιωμενους; Ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2015 στις 18:16 Η the plant: #127 26-08-15 18:16 Για να αρχίσουμε να μαζευόμαστε όσοι περάσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billgiannak Νεοφερμένο μέλος Ο billgiannak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2016 στις 22:56 Ο billgiannak: #128 19-11-16 22:56 παιδια ελπιζω να βοηθησει το παρακατω link με τους τομεις εργασιας της εργοθεραπειας https://www.teiath.gr/seyp/new_occupational_therapy/categories.php?id=7280&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Social butterfly Νεοφερμένο μέλος Η Social butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Μαΐου 2018 στις 12:59 Η Social butterfly: #129 06-05-18 12:59 Γεια σας ?????? Είμαι μαθήτρια της β λυκειου (θεωρητικη κατευθυνση με βιολογια γενικης)και ο στοχος μου ειναι τμημα της εργοθεραπείας στην Αθηνά. Δεν γνωριζω καποιο ατομο που να σπουδαζει σε αυτη την σχολη και που να μπορει να μου δωσει πληροφοριες για αυτην οπότε θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον μου εδινε καποιες πληροφοριες για αυτο το τμημα π.χ εαν η σχολη ειναι καλη αν χρειαζεται γνωσεις φυσικης χημειας κ.α και γενικα την δυσκολιες αλλα και τις προοπτικές που εχει σαν σχολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.238 μηνύματα. 6 Μαΐου 2018 στις 14:54 Ο Samael έγραψε: #130 06-05-18 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Eirini.exarchou: Γεια σας ������ Είμαι μαθήτρια της β λυκειου (θεωρητικη κατευθυνση με βιολογια γενικης)και ο στοχος μου ειναι τμημα της εργοθεραπείας στην Αθηνά. Δεν γνωριζω καποιο ατομο που να σπουδαζει σε αυτη την σχολη και που να μπορει να μου δωσει πληροφοριες για αυτην οπότε θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον μου εδινε καποιες πληροφοριες για αυτο το τμημα π.χ εαν η σχολη ειναι καλη αν χρειαζεται γνωσεις φυσικης χημειας κ.α και γενικα την δυσκολιες αλλα και τις προοπτικές που εχει σαν σχολη Click για ανάπτυξη... Ειρηνη τα πραγματα ειναι "θολα" ακομα καθως το τμημα εργοθεραπειας του ΤΕΙ Αθηνας πλεον μετατραπηκε σε τμημα εργοθεραπειας του Πανεπιστημιου Δυτικης Αττικης.Δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να σου μεταφερει ακομα πληροφοριες αφου ακομα και εαν το κανει πιθανοτατα θα αντανακλουν την παλια εικονα του τμηματος που θα διαφερει σημαντικα απο αυτην στο νεο εξαμηνο. Μπορεις να εχεις το νου σου στο site της σχολης www.uniwa.gr οπου καθως οδευουμε προς την ημερομηνια συμπληρωσης των μηχανογραφικων θα προστιθονται ολο και περισσοτερες πληροφοριες για την δομη,την οργανωση και τον σκοπο του τμηματος . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Social butterfly Νεοφερμένο μέλος Η Social butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Μαΐου 2018 στις 16:53 Η Social butterfly: #131 06-05-18 16:53 Ενταξει ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaz Νεοφερμένο μέλος Ο Kaz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2020 στις 15:25 Ο Kaz έγραψε: #132 13-07-20 15:25 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι και εγώ για το τμήμα εργοθεραπειας όμως ερχόμενος από της σπουδές υγείας με προβληματιζουν λίγο τα μαθήματα κοινωνιολογιας, ψυχολογίας κτλ. Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει κάτι παραπάνω για τα μαθήματα αυτά ώστε να με κατατοπίσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:19 Η maria20 έγραψε: #133 20-07-21 08:19 Καλημερα!!Εδωσα ξανα πανελληνιες για δευτερο πτυχιο(ειμαι αποφοιτη φιλοσοφικης).Θα ηθελα πληροφοριες για το τμημα εργοθεραπειας,τις προοπτικες,την απορροφηση στην αγορα εργασιας.Ειμαι αναμεσα σε πτδε,νηπιαγωγων και στην εργοθεραπεια.Ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερη επιλογη και γιατι ?Πιστευετε οτι η ζητηση εργοθεραπευτων οσο και αποφοιτων πτδε ως αναπληρωτες θα συνεχιστει και τα επομενα χρονια? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.536 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #134 20-07-21 08:27 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Καλημερα!!Εδωσα ξανα πανελληνιες για δευτερο πτυχιο(ειμαι αποφοιτη φιλοσοφικης).Θα ηθελα πληροφοριες για το τμημα εργοθεραπειας,τις προοπτικες,την απορροφηση στην αγορα εργασιας.Ειμαι αναμεσα σε πτδε,νηπιαγωγων και στην εργοθεραπεια.Ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερη επιλογη και γιατι ?Πιστευετε οτι η ζητηση εργοθεραπευτων οσο και αποφοιτων πτδε ως αναπληρωτες θα συνεχιστει και τα επομενα χρονια? Click για ανάπτυξη... https://www.eoppep.gr/images/SYEP/Monografies/ERGOTHERAPEFTIS.pdf https://money.usnews.com/careers/best-jobs/rankings/best-healthcare-jobs Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουλίου 2021 Anna 16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Anna 16 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:30 Η Anna 16 έγραψε: #135 20-07-21 08:30 Θα είμαι λακωνική: Εργοθεραπεία! Αν κατάλαβα σωστά, εδωσες πανελλήνιες αλλάζοντας πεδίο? Μπράβο σου! Student 123 Νεοφερμένο μέλος Ο Student 123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2021 στις 20:06 Ο Student 123: #136 26-08-21 20:06 Γειά σας , είμαι τρίτη λυκείου και σκέφτομαι για εργοθεραπεία και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση και αν μπορείς να έχεις καλές απολαβές μέσω αυτού του επαγγέλματος και αν μπορείς να ανοίξεις δικό σου χώρο ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύεις για άλλους, ευχαριστώ εκ των προτέρων shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 12:39 Η shadow έγραψε: #137 16-03-22 12:39 Καλησπερα, καποιος που εχει σπουδασει εργοθεραπεια να ρωτησω για προοπτικες εξελιξη και αποκατασταση; anastasia papa Εκκολαπτόμενο μέλος Η anastasia papa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 22:54 Η anastasia papa: #138 16-03-22 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Student 123: Γειά σας , είμαι τρίτη λυκείου και σκέφτομαι για εργοθεραπεία και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση και αν μπορείς να έχεις καλές απολαβές μέσω αυτού του επαγγέλματος και αν μπορείς να ανοίξεις δικό σου χώρο ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύεις για άλλους, ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Η απαντηση για ολες τις ερωτησεις ειναι ναι!! shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2022 στις 11:50 Η shadow έγραψε: #139 28-03-22 11:50 Παιδια , υπαρχει καποιος απο το τμημα που να εχει το συγγραμμα Κλινικη κινησιολογια Brunnstrom's 5η ή 6η εκδοση και να μην το χρειαζεται ; Αν ειναι σε καλη κατασταση μπορω να το αγορασω.. απλως δεν το βρισκω πουθενα και η τιμη του ειναι απαγορευτικη.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gpio poppyseed StauroulaSAK bboys GV221 Alessandra Eliza maria27kr dmav hello1234 Maria_Xagorari thenutritionist Τρελας123 soap anastasia papa Vasaki Zipy barkos angies Nala Ryuzaki Pharmacist01 shadow Giii chochoru Ksenia. Ksenia77 TakSimeon xakounaamatata Johnman97 penelopenick Student 123 Scandal Christina947 Sense maria20 stefan snowy Κλημεντίνη maria2001 tsiobieman Makis7 Dora140303 ggl nucomer Muffin18 Vkvkvk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maraki.........: Πααιδα γειά σας...είμαι γ λυκειου τεχνολογικη...πόσες πιθανότητες εχω να περάσω φαρμακευτικη έστω πατρα??? Click για ανάπτυξη... Η Φαρμακευτική Πάτρας το 2014 είχε βάση 18.265 μόρια. Με δεδομένη την απώλεια μορίων, για να τα πετύχεις (και με την προϋπόθεση ότι έχεις 20ρια σε όλα τα προφορικά), θα πρέπει να γράψεις (ενδεικτικά): Μαθ.Κατ.=19 , Φυσ.κατ.=19 , ΑΟΔΕ=20 , ΑΝΕΦ=20 , Βιολογία γεν.=20 , Γλώσσα=18,8 , οπότε έχεις 18.272 μόρια για το 3ο πεδίο). (Βέβαια με τους βαθμούς αυτούς, για το 2ο και το 4ο πεδίο, έχεις 19.564 μόρια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νικολέταααα Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέταααα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2015 στις 21:19 Η Νικολέταααα: #126 26-06-15 21:19 Ηθελα να σε ρωτησω τι ειδους μεταπτυχιακα μπορει να κανει κανεις στην εργοθεραπεια εαν δεν θελει να ασχοληθει αποκλειστικα με ατομα με ειδικες αναγκες και ηλικιωμενους; Ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2015 στις 18:16 Η the plant: #127 26-08-15 18:16 Για να αρχίσουμε να μαζευόμαστε όσοι περάσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billgiannak Νεοφερμένο μέλος Ο billgiannak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2016 στις 22:56 Ο billgiannak: #128 19-11-16 22:56 παιδια ελπιζω να βοηθησει το παρακατω link με τους τομεις εργασιας της εργοθεραπειας https://www.teiath.gr/seyp/new_occupational_therapy/categories.php?id=7280&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Social butterfly Νεοφερμένο μέλος Η Social butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Μαΐου 2018 στις 12:59 Η Social butterfly: #129 06-05-18 12:59 Γεια σας ?????? Είμαι μαθήτρια της β λυκειου (θεωρητικη κατευθυνση με βιολογια γενικης)και ο στοχος μου ειναι τμημα της εργοθεραπείας στην Αθηνά. Δεν γνωριζω καποιο ατομο που να σπουδαζει σε αυτη την σχολη και που να μπορει να μου δωσει πληροφοριες για αυτην οπότε θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον μου εδινε καποιες πληροφοριες για αυτο το τμημα π.χ εαν η σχολη ειναι καλη αν χρειαζεται γνωσεις φυσικης χημειας κ.α και γενικα την δυσκολιες αλλα και τις προοπτικές που εχει σαν σχολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.238 μηνύματα. 6 Μαΐου 2018 στις 14:54 Ο Samael έγραψε: #130 06-05-18 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Eirini.exarchou: Γεια σας ������ Είμαι μαθήτρια της β λυκειου (θεωρητικη κατευθυνση με βιολογια γενικης)και ο στοχος μου ειναι τμημα της εργοθεραπείας στην Αθηνά. Δεν γνωριζω καποιο ατομο που να σπουδαζει σε αυτη την σχολη και που να μπορει να μου δωσει πληροφοριες για αυτην οπότε θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον μου εδινε καποιες πληροφοριες για αυτο το τμημα π.χ εαν η σχολη ειναι καλη αν χρειαζεται γνωσεις φυσικης χημειας κ.α και γενικα την δυσκολιες αλλα και τις προοπτικές που εχει σαν σχολη Click για ανάπτυξη... Ειρηνη τα πραγματα ειναι "θολα" ακομα καθως το τμημα εργοθεραπειας του ΤΕΙ Αθηνας πλεον μετατραπηκε σε τμημα εργοθεραπειας του Πανεπιστημιου Δυτικης Αττικης.Δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να σου μεταφερει ακομα πληροφοριες αφου ακομα και εαν το κανει πιθανοτατα θα αντανακλουν την παλια εικονα του τμηματος που θα διαφερει σημαντικα απο αυτην στο νεο εξαμηνο. Μπορεις να εχεις το νου σου στο site της σχολης www.uniwa.gr οπου καθως οδευουμε προς την ημερομηνια συμπληρωσης των μηχανογραφικων θα προστιθονται ολο και περισσοτερες πληροφοριες για την δομη,την οργανωση και τον σκοπο του τμηματος . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Social butterfly Νεοφερμένο μέλος Η Social butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Μαΐου 2018 στις 16:53 Η Social butterfly: #131 06-05-18 16:53 Ενταξει ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaz Νεοφερμένο μέλος Ο Kaz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2020 στις 15:25 Ο Kaz έγραψε: #132 13-07-20 15:25 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι και εγώ για το τμήμα εργοθεραπειας όμως ερχόμενος από της σπουδές υγείας με προβληματιζουν λίγο τα μαθήματα κοινωνιολογιας, ψυχολογίας κτλ. Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει κάτι παραπάνω για τα μαθήματα αυτά ώστε να με κατατοπίσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:19 Η maria20 έγραψε: #133 20-07-21 08:19 Καλημερα!!Εδωσα ξανα πανελληνιες για δευτερο πτυχιο(ειμαι αποφοιτη φιλοσοφικης).Θα ηθελα πληροφοριες για το τμημα εργοθεραπειας,τις προοπτικες,την απορροφηση στην αγορα εργασιας.Ειμαι αναμεσα σε πτδε,νηπιαγωγων και στην εργοθεραπεια.Ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερη επιλογη και γιατι ?Πιστευετε οτι η ζητηση εργοθεραπευτων οσο και αποφοιτων πτδε ως αναπληρωτες θα συνεχιστει και τα επομενα χρονια? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.536 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #134 20-07-21 08:27 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Καλημερα!!Εδωσα ξανα πανελληνιες για δευτερο πτυχιο(ειμαι αποφοιτη φιλοσοφικης).Θα ηθελα πληροφοριες για το τμημα εργοθεραπειας,τις προοπτικες,την απορροφηση στην αγορα εργασιας.Ειμαι αναμεσα σε πτδε,νηπιαγωγων και στην εργοθεραπεια.Ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερη επιλογη και γιατι ?Πιστευετε οτι η ζητηση εργοθεραπευτων οσο και αποφοιτων πτδε ως αναπληρωτες θα συνεχιστει και τα επομενα χρονια? Click για ανάπτυξη... https://www.eoppep.gr/images/SYEP/Monografies/ERGOTHERAPEFTIS.pdf https://money.usnews.com/careers/best-jobs/rankings/best-healthcare-jobs Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουλίου 2021 Anna 16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Anna 16 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:30 Η Anna 16 έγραψε: #135 20-07-21 08:30 Θα είμαι λακωνική: Εργοθεραπεία! Αν κατάλαβα σωστά, εδωσες πανελλήνιες αλλάζοντας πεδίο? Μπράβο σου! Student 123 Νεοφερμένο μέλος Ο Student 123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2021 στις 20:06 Ο Student 123: #136 26-08-21 20:06 Γειά σας , είμαι τρίτη λυκείου και σκέφτομαι για εργοθεραπεία και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση και αν μπορείς να έχεις καλές απολαβές μέσω αυτού του επαγγέλματος και αν μπορείς να ανοίξεις δικό σου χώρο ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύεις για άλλους, ευχαριστώ εκ των προτέρων shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 12:39 Η shadow έγραψε: #137 16-03-22 12:39 Καλησπερα, καποιος που εχει σπουδασει εργοθεραπεια να ρωτησω για προοπτικες εξελιξη και αποκατασταση; anastasia papa Εκκολαπτόμενο μέλος Η anastasia papa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 22:54 Η anastasia papa: #138 16-03-22 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Student 123: Γειά σας , είμαι τρίτη λυκείου και σκέφτομαι για εργοθεραπεία και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση και αν μπορείς να έχεις καλές απολαβές μέσω αυτού του επαγγέλματος και αν μπορείς να ανοίξεις δικό σου χώρο ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύεις για άλλους, ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Η απαντηση για ολες τις ερωτησεις ειναι ναι!! shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2022 στις 11:50 Η shadow έγραψε: #139 28-03-22 11:50 Παιδια , υπαρχει καποιος απο το τμημα που να εχει το συγγραμμα Κλινικη κινησιολογια Brunnstrom's 5η ή 6η εκδοση και να μην το χρειαζεται ; Αν ειναι σε καλη κατασταση μπορω να το αγορασω.. απλως δεν το βρισκω πουθενα και η τιμη του ειναι απαγορευτικη.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gpio poppyseed StauroulaSAK bboys GV221 Alessandra Eliza maria27kr dmav hello1234 Maria_Xagorari thenutritionist Τρελας123 soap anastasia papa Vasaki Zipy barkos angies Nala Ryuzaki Pharmacist01 shadow Giii chochoru Ksenia. Ksenia77 TakSimeon xakounaamatata Johnman97 penelopenick Student 123 Scandal Christina947 Sense maria20 stefan snowy Κλημεντίνη maria2001 tsiobieman Makis7 Dora140303 ggl nucomer Muffin18 Vkvkvk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ηθελα να σε ρωτησω τι ειδους μεταπτυχιακα μπορει να κανει κανεις στην εργοθεραπεια εαν δεν θελει να ασχοληθει αποκλειστικα με ατομα με ειδικες αναγκες και ηλικιωμενους; Ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
the plant Νεοφερμένο μέλος Η the plant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2015 στις 18:16 Η the plant: #127 26-08-15 18:16 Για να αρχίσουμε να μαζευόμαστε όσοι περάσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billgiannak Νεοφερμένο μέλος Ο billgiannak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2016 στις 22:56 Ο billgiannak: #128 19-11-16 22:56 παιδια ελπιζω να βοηθησει το παρακατω link με τους τομεις εργασιας της εργοθεραπειας https://www.teiath.gr/seyp/new_occupational_therapy/categories.php?id=7280&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Social butterfly Νεοφερμένο μέλος Η Social butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Μαΐου 2018 στις 12:59 Η Social butterfly: #129 06-05-18 12:59 Γεια σας ?????? Είμαι μαθήτρια της β λυκειου (θεωρητικη κατευθυνση με βιολογια γενικης)και ο στοχος μου ειναι τμημα της εργοθεραπείας στην Αθηνά. Δεν γνωριζω καποιο ατομο που να σπουδαζει σε αυτη την σχολη και που να μπορει να μου δωσει πληροφοριες για αυτην οπότε θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον μου εδινε καποιες πληροφοριες για αυτο το τμημα π.χ εαν η σχολη ειναι καλη αν χρειαζεται γνωσεις φυσικης χημειας κ.α και γενικα την δυσκολιες αλλα και τις προοπτικές που εχει σαν σχολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.238 μηνύματα. 6 Μαΐου 2018 στις 14:54 Ο Samael έγραψε: #130 06-05-18 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Eirini.exarchou: Γεια σας ������ Είμαι μαθήτρια της β λυκειου (θεωρητικη κατευθυνση με βιολογια γενικης)και ο στοχος μου ειναι τμημα της εργοθεραπείας στην Αθηνά. Δεν γνωριζω καποιο ατομο που να σπουδαζει σε αυτη την σχολη και που να μπορει να μου δωσει πληροφοριες για αυτην οπότε θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον μου εδινε καποιες πληροφοριες για αυτο το τμημα π.χ εαν η σχολη ειναι καλη αν χρειαζεται γνωσεις φυσικης χημειας κ.α και γενικα την δυσκολιες αλλα και τις προοπτικές που εχει σαν σχολη Click για ανάπτυξη... Ειρηνη τα πραγματα ειναι "θολα" ακομα καθως το τμημα εργοθεραπειας του ΤΕΙ Αθηνας πλεον μετατραπηκε σε τμημα εργοθεραπειας του Πανεπιστημιου Δυτικης Αττικης.Δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να σου μεταφερει ακομα πληροφοριες αφου ακομα και εαν το κανει πιθανοτατα θα αντανακλουν την παλια εικονα του τμηματος που θα διαφερει σημαντικα απο αυτην στο νεο εξαμηνο. Μπορεις να εχεις το νου σου στο site της σχολης www.uniwa.gr οπου καθως οδευουμε προς την ημερομηνια συμπληρωσης των μηχανογραφικων θα προστιθονται ολο και περισσοτερες πληροφοριες για την δομη,την οργανωση και τον σκοπο του τμηματος . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Social butterfly Νεοφερμένο μέλος Η Social butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Μαΐου 2018 στις 16:53 Η Social butterfly: #131 06-05-18 16:53 Ενταξει ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaz Νεοφερμένο μέλος Ο Kaz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2020 στις 15:25 Ο Kaz έγραψε: #132 13-07-20 15:25 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι και εγώ για το τμήμα εργοθεραπειας όμως ερχόμενος από της σπουδές υγείας με προβληματιζουν λίγο τα μαθήματα κοινωνιολογιας, ψυχολογίας κτλ. Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει κάτι παραπάνω για τα μαθήματα αυτά ώστε να με κατατοπίσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:19 Η maria20 έγραψε: #133 20-07-21 08:19 Καλημερα!!Εδωσα ξανα πανελληνιες για δευτερο πτυχιο(ειμαι αποφοιτη φιλοσοφικης).Θα ηθελα πληροφοριες για το τμημα εργοθεραπειας,τις προοπτικες,την απορροφηση στην αγορα εργασιας.Ειμαι αναμεσα σε πτδε,νηπιαγωγων και στην εργοθεραπεια.Ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερη επιλογη και γιατι ?Πιστευετε οτι η ζητηση εργοθεραπευτων οσο και αποφοιτων πτδε ως αναπληρωτες θα συνεχιστει και τα επομενα χρονια? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.536 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #134 20-07-21 08:27 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Καλημερα!!Εδωσα ξανα πανελληνιες για δευτερο πτυχιο(ειμαι αποφοιτη φιλοσοφικης).Θα ηθελα πληροφοριες για το τμημα εργοθεραπειας,τις προοπτικες,την απορροφηση στην αγορα εργασιας.Ειμαι αναμεσα σε πτδε,νηπιαγωγων και στην εργοθεραπεια.Ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερη επιλογη και γιατι ?Πιστευετε οτι η ζητηση εργοθεραπευτων οσο και αποφοιτων πτδε ως αναπληρωτες θα συνεχιστει και τα επομενα χρονια? Click για ανάπτυξη... https://www.eoppep.gr/images/SYEP/Monografies/ERGOTHERAPEFTIS.pdf https://money.usnews.com/careers/best-jobs/rankings/best-healthcare-jobs Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουλίου 2021 Anna 16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Anna 16 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:30 Η Anna 16 έγραψε: #135 20-07-21 08:30 Θα είμαι λακωνική: Εργοθεραπεία! Αν κατάλαβα σωστά, εδωσες πανελλήνιες αλλάζοντας πεδίο? Μπράβο σου! Student 123 Νεοφερμένο μέλος Ο Student 123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2021 στις 20:06 Ο Student 123: #136 26-08-21 20:06 Γειά σας , είμαι τρίτη λυκείου και σκέφτομαι για εργοθεραπεία και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση και αν μπορείς να έχεις καλές απολαβές μέσω αυτού του επαγγέλματος και αν μπορείς να ανοίξεις δικό σου χώρο ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύεις για άλλους, ευχαριστώ εκ των προτέρων shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 12:39 Η shadow έγραψε: #137 16-03-22 12:39 Καλησπερα, καποιος που εχει σπουδασει εργοθεραπεια να ρωτησω για προοπτικες εξελιξη και αποκατασταση; anastasia papa Εκκολαπτόμενο μέλος Η anastasia papa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 22:54 Η anastasia papa: #138 16-03-22 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Student 123: Γειά σας , είμαι τρίτη λυκείου και σκέφτομαι για εργοθεραπεία και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση και αν μπορείς να έχεις καλές απολαβές μέσω αυτού του επαγγέλματος και αν μπορείς να ανοίξεις δικό σου χώρο ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύεις για άλλους, ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Η απαντηση για ολες τις ερωτησεις ειναι ναι!! shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2022 στις 11:50 Η shadow έγραψε: #139 28-03-22 11:50 Παιδια , υπαρχει καποιος απο το τμημα που να εχει το συγγραμμα Κλινικη κινησιολογια Brunnstrom's 5η ή 6η εκδοση και να μην το χρειαζεται ; Αν ειναι σε καλη κατασταση μπορω να το αγορασω.. απλως δεν το βρισκω πουθενα και η τιμη του ειναι απαγορευτικη.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gpio poppyseed StauroulaSAK bboys GV221 Alessandra Eliza maria27kr dmav hello1234 Maria_Xagorari thenutritionist Τρελας123 soap anastasia papa Vasaki Zipy barkos angies Nala Ryuzaki Pharmacist01 shadow Giii chochoru Ksenia. Ksenia77 TakSimeon xakounaamatata Johnman97 penelopenick Student 123 Scandal Christina947 Sense maria20 stefan snowy Κλημεντίνη maria2001 tsiobieman Makis7 Dora140303 ggl nucomer Muffin18 Vkvkvk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για να αρχίσουμε να μαζευόμαστε όσοι περάσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billgiannak Νεοφερμένο μέλος Ο billgiannak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2016 στις 22:56 Ο billgiannak: #128 19-11-16 22:56 παιδια ελπιζω να βοηθησει το παρακατω link με τους τομεις εργασιας της εργοθεραπειας https://www.teiath.gr/seyp/new_occupational_therapy/categories.php?id=7280&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Social butterfly Νεοφερμένο μέλος Η Social butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Μαΐου 2018 στις 12:59 Η Social butterfly: #129 06-05-18 12:59 Γεια σας ?????? Είμαι μαθήτρια της β λυκειου (θεωρητικη κατευθυνση με βιολογια γενικης)και ο στοχος μου ειναι τμημα της εργοθεραπείας στην Αθηνά. Δεν γνωριζω καποιο ατομο που να σπουδαζει σε αυτη την σχολη και που να μπορει να μου δωσει πληροφοριες για αυτην οπότε θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον μου εδινε καποιες πληροφοριες για αυτο το τμημα π.χ εαν η σχολη ειναι καλη αν χρειαζεται γνωσεις φυσικης χημειας κ.α και γενικα την δυσκολιες αλλα και τις προοπτικές που εχει σαν σχολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.238 μηνύματα. 6 Μαΐου 2018 στις 14:54 Ο Samael έγραψε: #130 06-05-18 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Eirini.exarchou: Γεια σας ������ Είμαι μαθήτρια της β λυκειου (θεωρητικη κατευθυνση με βιολογια γενικης)και ο στοχος μου ειναι τμημα της εργοθεραπείας στην Αθηνά. Δεν γνωριζω καποιο ατομο που να σπουδαζει σε αυτη την σχολη και που να μπορει να μου δωσει πληροφοριες για αυτην οπότε θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον μου εδινε καποιες πληροφοριες για αυτο το τμημα π.χ εαν η σχολη ειναι καλη αν χρειαζεται γνωσεις φυσικης χημειας κ.α και γενικα την δυσκολιες αλλα και τις προοπτικές που εχει σαν σχολη Click για ανάπτυξη... Ειρηνη τα πραγματα ειναι "θολα" ακομα καθως το τμημα εργοθεραπειας του ΤΕΙ Αθηνας πλεον μετατραπηκε σε τμημα εργοθεραπειας του Πανεπιστημιου Δυτικης Αττικης.Δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να σου μεταφερει ακομα πληροφοριες αφου ακομα και εαν το κανει πιθανοτατα θα αντανακλουν την παλια εικονα του τμηματος που θα διαφερει σημαντικα απο αυτην στο νεο εξαμηνο. Μπορεις να εχεις το νου σου στο site της σχολης www.uniwa.gr οπου καθως οδευουμε προς την ημερομηνια συμπληρωσης των μηχανογραφικων θα προστιθονται ολο και περισσοτερες πληροφοριες για την δομη,την οργανωση και τον σκοπο του τμηματος . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Social butterfly Νεοφερμένο μέλος Η Social butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Μαΐου 2018 στις 16:53 Η Social butterfly: #131 06-05-18 16:53 Ενταξει ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaz Νεοφερμένο μέλος Ο Kaz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2020 στις 15:25 Ο Kaz έγραψε: #132 13-07-20 15:25 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι και εγώ για το τμήμα εργοθεραπειας όμως ερχόμενος από της σπουδές υγείας με προβληματιζουν λίγο τα μαθήματα κοινωνιολογιας, ψυχολογίας κτλ. Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει κάτι παραπάνω για τα μαθήματα αυτά ώστε να με κατατοπίσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:19 Η maria20 έγραψε: #133 20-07-21 08:19 Καλημερα!!Εδωσα ξανα πανελληνιες για δευτερο πτυχιο(ειμαι αποφοιτη φιλοσοφικης).Θα ηθελα πληροφοριες για το τμημα εργοθεραπειας,τις προοπτικες,την απορροφηση στην αγορα εργασιας.Ειμαι αναμεσα σε πτδε,νηπιαγωγων και στην εργοθεραπεια.Ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερη επιλογη και γιατι ?Πιστευετε οτι η ζητηση εργοθεραπευτων οσο και αποφοιτων πτδε ως αναπληρωτες θα συνεχιστει και τα επομενα χρονια? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.536 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #134 20-07-21 08:27 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Καλημερα!!Εδωσα ξανα πανελληνιες για δευτερο πτυχιο(ειμαι αποφοιτη φιλοσοφικης).Θα ηθελα πληροφοριες για το τμημα εργοθεραπειας,τις προοπτικες,την απορροφηση στην αγορα εργασιας.Ειμαι αναμεσα σε πτδε,νηπιαγωγων και στην εργοθεραπεια.Ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερη επιλογη και γιατι ?Πιστευετε οτι η ζητηση εργοθεραπευτων οσο και αποφοιτων πτδε ως αναπληρωτες θα συνεχιστει και τα επομενα χρονια? Click για ανάπτυξη... https://www.eoppep.gr/images/SYEP/Monografies/ERGOTHERAPEFTIS.pdf https://money.usnews.com/careers/best-jobs/rankings/best-healthcare-jobs Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουλίου 2021 Anna 16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Anna 16 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:30 Η Anna 16 έγραψε: #135 20-07-21 08:30 Θα είμαι λακωνική: Εργοθεραπεία! Αν κατάλαβα σωστά, εδωσες πανελλήνιες αλλάζοντας πεδίο? Μπράβο σου! Student 123 Νεοφερμένο μέλος Ο Student 123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2021 στις 20:06 Ο Student 123: #136 26-08-21 20:06 Γειά σας , είμαι τρίτη λυκείου και σκέφτομαι για εργοθεραπεία και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση και αν μπορείς να έχεις καλές απολαβές μέσω αυτού του επαγγέλματος και αν μπορείς να ανοίξεις δικό σου χώρο ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύεις για άλλους, ευχαριστώ εκ των προτέρων shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 12:39 Η shadow έγραψε: #137 16-03-22 12:39 Καλησπερα, καποιος που εχει σπουδασει εργοθεραπεια να ρωτησω για προοπτικες εξελιξη και αποκατασταση; anastasia papa Εκκολαπτόμενο μέλος Η anastasia papa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 22:54 Η anastasia papa: #138 16-03-22 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Student 123: Γειά σας , είμαι τρίτη λυκείου και σκέφτομαι για εργοθεραπεία και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση και αν μπορείς να έχεις καλές απολαβές μέσω αυτού του επαγγέλματος και αν μπορείς να ανοίξεις δικό σου χώρο ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύεις για άλλους, ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Η απαντηση για ολες τις ερωτησεις ειναι ναι!! shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2022 στις 11:50 Η shadow έγραψε: #139 28-03-22 11:50 Παιδια , υπαρχει καποιος απο το τμημα που να εχει το συγγραμμα Κλινικη κινησιολογια Brunnstrom's 5η ή 6η εκδοση και να μην το χρειαζεται ; Αν ειναι σε καλη κατασταση μπορω να το αγορασω.. απλως δεν το βρισκω πουθενα και η τιμη του ειναι απαγορευτικη.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gpio poppyseed StauroulaSAK bboys GV221 Alessandra Eliza maria27kr dmav hello1234 Maria_Xagorari thenutritionist Τρελας123 soap anastasia papa Vasaki Zipy barkos angies Nala Ryuzaki Pharmacist01 shadow Giii chochoru Ksenia. Ksenia77 TakSimeon xakounaamatata Johnman97 penelopenick Student 123 Scandal Christina947 Sense maria20 stefan snowy Κλημεντίνη maria2001 tsiobieman Makis7 Dora140303 ggl nucomer Muffin18 Vkvkvk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια ελπιζω να βοηθησει το παρακατω link με τους τομεις εργασιας της εργοθεραπειας https://www.teiath.gr/seyp/new_occupational_therapy/categories.php?id=7280&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Social butterfly Νεοφερμένο μέλος Η Social butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Μαΐου 2018 στις 12:59 Η Social butterfly: #129 06-05-18 12:59 Γεια σας ?????? Είμαι μαθήτρια της β λυκειου (θεωρητικη κατευθυνση με βιολογια γενικης)και ο στοχος μου ειναι τμημα της εργοθεραπείας στην Αθηνά. Δεν γνωριζω καποιο ατομο που να σπουδαζει σε αυτη την σχολη και που να μπορει να μου δωσει πληροφοριες για αυτην οπότε θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον μου εδινε καποιες πληροφοριες για αυτο το τμημα π.χ εαν η σχολη ειναι καλη αν χρειαζεται γνωσεις φυσικης χημειας κ.α και γενικα την δυσκολιες αλλα και τις προοπτικές που εχει σαν σχολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.238 μηνύματα. 6 Μαΐου 2018 στις 14:54 Ο Samael έγραψε: #130 06-05-18 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Eirini.exarchou: Γεια σας ������ Είμαι μαθήτρια της β λυκειου (θεωρητικη κατευθυνση με βιολογια γενικης)και ο στοχος μου ειναι τμημα της εργοθεραπείας στην Αθηνά. Δεν γνωριζω καποιο ατομο που να σπουδαζει σε αυτη την σχολη και που να μπορει να μου δωσει πληροφοριες για αυτην οπότε θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον μου εδινε καποιες πληροφοριες για αυτο το τμημα π.χ εαν η σχολη ειναι καλη αν χρειαζεται γνωσεις φυσικης χημειας κ.α και γενικα την δυσκολιες αλλα και τις προοπτικές που εχει σαν σχολη Click για ανάπτυξη... Ειρηνη τα πραγματα ειναι "θολα" ακομα καθως το τμημα εργοθεραπειας του ΤΕΙ Αθηνας πλεον μετατραπηκε σε τμημα εργοθεραπειας του Πανεπιστημιου Δυτικης Αττικης.Δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να σου μεταφερει ακομα πληροφοριες αφου ακομα και εαν το κανει πιθανοτατα θα αντανακλουν την παλια εικονα του τμηματος που θα διαφερει σημαντικα απο αυτην στο νεο εξαμηνο. Μπορεις να εχεις το νου σου στο site της σχολης www.uniwa.gr οπου καθως οδευουμε προς την ημερομηνια συμπληρωσης των μηχανογραφικων θα προστιθονται ολο και περισσοτερες πληροφοριες για την δομη,την οργανωση και τον σκοπο του τμηματος . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Social butterfly Νεοφερμένο μέλος Η Social butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Μαΐου 2018 στις 16:53 Η Social butterfly: #131 06-05-18 16:53 Ενταξει ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaz Νεοφερμένο μέλος Ο Kaz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2020 στις 15:25 Ο Kaz έγραψε: #132 13-07-20 15:25 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι και εγώ για το τμήμα εργοθεραπειας όμως ερχόμενος από της σπουδές υγείας με προβληματιζουν λίγο τα μαθήματα κοινωνιολογιας, ψυχολογίας κτλ. Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει κάτι παραπάνω για τα μαθήματα αυτά ώστε να με κατατοπίσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:19 Η maria20 έγραψε: #133 20-07-21 08:19 Καλημερα!!Εδωσα ξανα πανελληνιες για δευτερο πτυχιο(ειμαι αποφοιτη φιλοσοφικης).Θα ηθελα πληροφοριες για το τμημα εργοθεραπειας,τις προοπτικες,την απορροφηση στην αγορα εργασιας.Ειμαι αναμεσα σε πτδε,νηπιαγωγων και στην εργοθεραπεια.Ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερη επιλογη και γιατι ?Πιστευετε οτι η ζητηση εργοθεραπευτων οσο και αποφοιτων πτδε ως αναπληρωτες θα συνεχιστει και τα επομενα χρονια? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.536 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #134 20-07-21 08:27 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Καλημερα!!Εδωσα ξανα πανελληνιες για δευτερο πτυχιο(ειμαι αποφοιτη φιλοσοφικης).Θα ηθελα πληροφοριες για το τμημα εργοθεραπειας,τις προοπτικες,την απορροφηση στην αγορα εργασιας.Ειμαι αναμεσα σε πτδε,νηπιαγωγων και στην εργοθεραπεια.Ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερη επιλογη και γιατι ?Πιστευετε οτι η ζητηση εργοθεραπευτων οσο και αποφοιτων πτδε ως αναπληρωτες θα συνεχιστει και τα επομενα χρονια? Click για ανάπτυξη... https://www.eoppep.gr/images/SYEP/Monografies/ERGOTHERAPEFTIS.pdf https://money.usnews.com/careers/best-jobs/rankings/best-healthcare-jobs Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουλίου 2021 Anna 16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Anna 16 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:30 Η Anna 16 έγραψε: #135 20-07-21 08:30 Θα είμαι λακωνική: Εργοθεραπεία! Αν κατάλαβα σωστά, εδωσες πανελλήνιες αλλάζοντας πεδίο? Μπράβο σου! Student 123 Νεοφερμένο μέλος Ο Student 123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2021 στις 20:06 Ο Student 123: #136 26-08-21 20:06 Γειά σας , είμαι τρίτη λυκείου και σκέφτομαι για εργοθεραπεία και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση και αν μπορείς να έχεις καλές απολαβές μέσω αυτού του επαγγέλματος και αν μπορείς να ανοίξεις δικό σου χώρο ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύεις για άλλους, ευχαριστώ εκ των προτέρων shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 12:39 Η shadow έγραψε: #137 16-03-22 12:39 Καλησπερα, καποιος που εχει σπουδασει εργοθεραπεια να ρωτησω για προοπτικες εξελιξη και αποκατασταση; anastasia papa Εκκολαπτόμενο μέλος Η anastasia papa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 22:54 Η anastasia papa: #138 16-03-22 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Student 123: Γειά σας , είμαι τρίτη λυκείου και σκέφτομαι για εργοθεραπεία και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση και αν μπορείς να έχεις καλές απολαβές μέσω αυτού του επαγγέλματος και αν μπορείς να ανοίξεις δικό σου χώρο ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύεις για άλλους, ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Η απαντηση για ολες τις ερωτησεις ειναι ναι!! shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2022 στις 11:50 Η shadow έγραψε: #139 28-03-22 11:50 Παιδια , υπαρχει καποιος απο το τμημα που να εχει το συγγραμμα Κλινικη κινησιολογια Brunnstrom's 5η ή 6η εκδοση και να μην το χρειαζεται ; Αν ειναι σε καλη κατασταση μπορω να το αγορασω.. απλως δεν το βρισκω πουθενα και η τιμη του ειναι απαγορευτικη.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gpio poppyseed StauroulaSAK bboys GV221 Alessandra Eliza maria27kr dmav hello1234 Maria_Xagorari thenutritionist Τρελας123 soap anastasia papa Vasaki Zipy barkos angies Nala Ryuzaki Pharmacist01 shadow Giii chochoru Ksenia. Ksenia77 TakSimeon xakounaamatata Johnman97 penelopenick Student 123 Scandal Christina947 Sense maria20 stefan snowy Κλημεντίνη maria2001 tsiobieman Makis7 Dora140303 ggl nucomer Muffin18 Vkvkvk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας ?????? Είμαι μαθήτρια της β λυκειου (θεωρητικη κατευθυνση με βιολογια γενικης)και ο στοχος μου ειναι τμημα της εργοθεραπείας στην Αθηνά. Δεν γνωριζω καποιο ατομο που να σπουδαζει σε αυτη την σχολη και που να μπορει να μου δωσει πληροφοριες για αυτην οπότε θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον μου εδινε καποιες πληροφοριες για αυτο το τμημα π.χ εαν η σχολη ειναι καλη αν χρειαζεται γνωσεις φυσικης χημειας κ.α και γενικα την δυσκολιες αλλα και τις προοπτικές που εχει σαν σχολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.238 μηνύματα. 6 Μαΐου 2018 στις 14:54 Ο Samael έγραψε: #130 06-05-18 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Eirini.exarchou: Γεια σας ������ Είμαι μαθήτρια της β λυκειου (θεωρητικη κατευθυνση με βιολογια γενικης)και ο στοχος μου ειναι τμημα της εργοθεραπείας στην Αθηνά. Δεν γνωριζω καποιο ατομο που να σπουδαζει σε αυτη την σχολη και που να μπορει να μου δωσει πληροφοριες για αυτην οπότε θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον μου εδινε καποιες πληροφοριες για αυτο το τμημα π.χ εαν η σχολη ειναι καλη αν χρειαζεται γνωσεις φυσικης χημειας κ.α και γενικα την δυσκολιες αλλα και τις προοπτικές που εχει σαν σχολη Click για ανάπτυξη... Ειρηνη τα πραγματα ειναι "θολα" ακομα καθως το τμημα εργοθεραπειας του ΤΕΙ Αθηνας πλεον μετατραπηκε σε τμημα εργοθεραπειας του Πανεπιστημιου Δυτικης Αττικης.Δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να σου μεταφερει ακομα πληροφοριες αφου ακομα και εαν το κανει πιθανοτατα θα αντανακλουν την παλια εικονα του τμηματος που θα διαφερει σημαντικα απο αυτην στο νεο εξαμηνο. Μπορεις να εχεις το νου σου στο site της σχολης www.uniwa.gr οπου καθως οδευουμε προς την ημερομηνια συμπληρωσης των μηχανογραφικων θα προστιθονται ολο και περισσοτερες πληροφοριες για την δομη,την οργανωση και τον σκοπο του τμηματος . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Social butterfly Νεοφερμένο μέλος Η Social butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Μαΐου 2018 στις 16:53 Η Social butterfly: #131 06-05-18 16:53 Ενταξει ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaz Νεοφερμένο μέλος Ο Kaz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2020 στις 15:25 Ο Kaz έγραψε: #132 13-07-20 15:25 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι και εγώ για το τμήμα εργοθεραπειας όμως ερχόμενος από της σπουδές υγείας με προβληματιζουν λίγο τα μαθήματα κοινωνιολογιας, ψυχολογίας κτλ. Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει κάτι παραπάνω για τα μαθήματα αυτά ώστε να με κατατοπίσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:19 Η maria20 έγραψε: #133 20-07-21 08:19 Καλημερα!!Εδωσα ξανα πανελληνιες για δευτερο πτυχιο(ειμαι αποφοιτη φιλοσοφικης).Θα ηθελα πληροφοριες για το τμημα εργοθεραπειας,τις προοπτικες,την απορροφηση στην αγορα εργασιας.Ειμαι αναμεσα σε πτδε,νηπιαγωγων και στην εργοθεραπεια.Ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερη επιλογη και γιατι ?Πιστευετε οτι η ζητηση εργοθεραπευτων οσο και αποφοιτων πτδε ως αναπληρωτες θα συνεχιστει και τα επομενα χρονια? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.536 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #134 20-07-21 08:27 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Καλημερα!!Εδωσα ξανα πανελληνιες για δευτερο πτυχιο(ειμαι αποφοιτη φιλοσοφικης).Θα ηθελα πληροφοριες για το τμημα εργοθεραπειας,τις προοπτικες,την απορροφηση στην αγορα εργασιας.Ειμαι αναμεσα σε πτδε,νηπιαγωγων και στην εργοθεραπεια.Ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερη επιλογη και γιατι ?Πιστευετε οτι η ζητηση εργοθεραπευτων οσο και αποφοιτων πτδε ως αναπληρωτες θα συνεχιστει και τα επομενα χρονια? Click για ανάπτυξη... https://www.eoppep.gr/images/SYEP/Monografies/ERGOTHERAPEFTIS.pdf https://money.usnews.com/careers/best-jobs/rankings/best-healthcare-jobs Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουλίου 2021 Anna 16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Anna 16 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:30 Η Anna 16 έγραψε: #135 20-07-21 08:30 Θα είμαι λακωνική: Εργοθεραπεία! Αν κατάλαβα σωστά, εδωσες πανελλήνιες αλλάζοντας πεδίο? Μπράβο σου! Student 123 Νεοφερμένο μέλος Ο Student 123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2021 στις 20:06 Ο Student 123: #136 26-08-21 20:06 Γειά σας , είμαι τρίτη λυκείου και σκέφτομαι για εργοθεραπεία και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση και αν μπορείς να έχεις καλές απολαβές μέσω αυτού του επαγγέλματος και αν μπορείς να ανοίξεις δικό σου χώρο ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύεις για άλλους, ευχαριστώ εκ των προτέρων shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 12:39 Η shadow έγραψε: #137 16-03-22 12:39 Καλησπερα, καποιος που εχει σπουδασει εργοθεραπεια να ρωτησω για προοπτικες εξελιξη και αποκατασταση; anastasia papa Εκκολαπτόμενο μέλος Η anastasia papa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 22:54 Η anastasia papa: #138 16-03-22 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Student 123: Γειά σας , είμαι τρίτη λυκείου και σκέφτομαι για εργοθεραπεία και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση και αν μπορείς να έχεις καλές απολαβές μέσω αυτού του επαγγέλματος και αν μπορείς να ανοίξεις δικό σου χώρο ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύεις για άλλους, ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Η απαντηση για ολες τις ερωτησεις ειναι ναι!! shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2022 στις 11:50 Η shadow έγραψε: #139 28-03-22 11:50 Παιδια , υπαρχει καποιος απο το τμημα που να εχει το συγγραμμα Κλινικη κινησιολογια Brunnstrom's 5η ή 6η εκδοση και να μην το χρειαζεται ; Αν ειναι σε καλη κατασταση μπορω να το αγορασω.. απλως δεν το βρισκω πουθενα και η τιμη του ειναι απαγορευτικη.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gpio poppyseed StauroulaSAK bboys GV221 Alessandra Eliza maria27kr dmav hello1234 Maria_Xagorari thenutritionist Τρελας123 soap anastasia papa Vasaki Zipy barkos angies Nala Ryuzaki Pharmacist01 shadow Giii chochoru Ksenia. Ksenia77 TakSimeon xakounaamatata Johnman97 penelopenick Student 123 Scandal Christina947 Sense maria20 stefan snowy Κλημεντίνη maria2001 tsiobieman Makis7 Dora140303 ggl nucomer Muffin18 Vkvkvk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eirini.exarchou: Γεια σας ������ Είμαι μαθήτρια της β λυκειου (θεωρητικη κατευθυνση με βιολογια γενικης)και ο στοχος μου ειναι τμημα της εργοθεραπείας στην Αθηνά. Δεν γνωριζω καποιο ατομο που να σπουδαζει σε αυτη την σχολη και που να μπορει να μου δωσει πληροφοριες για αυτην οπότε θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον μου εδινε καποιες πληροφοριες για αυτο το τμημα π.χ εαν η σχολη ειναι καλη αν χρειαζεται γνωσεις φυσικης χημειας κ.α και γενικα την δυσκολιες αλλα και τις προοπτικές που εχει σαν σχολη Click για ανάπτυξη... Ειρηνη τα πραγματα ειναι "θολα" ακομα καθως το τμημα εργοθεραπειας του ΤΕΙ Αθηνας πλεον μετατραπηκε σε τμημα εργοθεραπειας του Πανεπιστημιου Δυτικης Αττικης.Δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να σου μεταφερει ακομα πληροφοριες αφου ακομα και εαν το κανει πιθανοτατα θα αντανακλουν την παλια εικονα του τμηματος που θα διαφερει σημαντικα απο αυτην στο νεο εξαμηνο. Μπορεις να εχεις το νου σου στο site της σχολης www.uniwa.gr οπου καθως οδευουμε προς την ημερομηνια συμπληρωσης των μηχανογραφικων θα προστιθονται ολο και περισσοτερες πληροφοριες για την δομη,την οργανωση και τον σκοπο του τμηματος . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Social butterfly Νεοφερμένο μέλος Η Social butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Μαΐου 2018 στις 16:53 Η Social butterfly: #131 06-05-18 16:53 Ενταξει ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaz Νεοφερμένο μέλος Ο Kaz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2020 στις 15:25 Ο Kaz έγραψε: #132 13-07-20 15:25 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι και εγώ για το τμήμα εργοθεραπειας όμως ερχόμενος από της σπουδές υγείας με προβληματιζουν λίγο τα μαθήματα κοινωνιολογιας, ψυχολογίας κτλ. Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει κάτι παραπάνω για τα μαθήματα αυτά ώστε να με κατατοπίσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:19 Η maria20 έγραψε: #133 20-07-21 08:19 Καλημερα!!Εδωσα ξανα πανελληνιες για δευτερο πτυχιο(ειμαι αποφοιτη φιλοσοφικης).Θα ηθελα πληροφοριες για το τμημα εργοθεραπειας,τις προοπτικες,την απορροφηση στην αγορα εργασιας.Ειμαι αναμεσα σε πτδε,νηπιαγωγων και στην εργοθεραπεια.Ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερη επιλογη και γιατι ?Πιστευετε οτι η ζητηση εργοθεραπευτων οσο και αποφοιτων πτδε ως αναπληρωτες θα συνεχιστει και τα επομενα χρονια? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.536 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #134 20-07-21 08:27 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Καλημερα!!Εδωσα ξανα πανελληνιες για δευτερο πτυχιο(ειμαι αποφοιτη φιλοσοφικης).Θα ηθελα πληροφοριες για το τμημα εργοθεραπειας,τις προοπτικες,την απορροφηση στην αγορα εργασιας.Ειμαι αναμεσα σε πτδε,νηπιαγωγων και στην εργοθεραπεια.Ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερη επιλογη και γιατι ?Πιστευετε οτι η ζητηση εργοθεραπευτων οσο και αποφοιτων πτδε ως αναπληρωτες θα συνεχιστει και τα επομενα χρονια? Click για ανάπτυξη... https://www.eoppep.gr/images/SYEP/Monografies/ERGOTHERAPEFTIS.pdf https://money.usnews.com/careers/best-jobs/rankings/best-healthcare-jobs Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουλίου 2021 Anna 16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Anna 16 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:30 Η Anna 16 έγραψε: #135 20-07-21 08:30 Θα είμαι λακωνική: Εργοθεραπεία! Αν κατάλαβα σωστά, εδωσες πανελλήνιες αλλάζοντας πεδίο? Μπράβο σου! Student 123 Νεοφερμένο μέλος Ο Student 123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2021 στις 20:06 Ο Student 123: #136 26-08-21 20:06 Γειά σας , είμαι τρίτη λυκείου και σκέφτομαι για εργοθεραπεία και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση και αν μπορείς να έχεις καλές απολαβές μέσω αυτού του επαγγέλματος και αν μπορείς να ανοίξεις δικό σου χώρο ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύεις για άλλους, ευχαριστώ εκ των προτέρων shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 12:39 Η shadow έγραψε: #137 16-03-22 12:39 Καλησπερα, καποιος που εχει σπουδασει εργοθεραπεια να ρωτησω για προοπτικες εξελιξη και αποκατασταση; anastasia papa Εκκολαπτόμενο μέλος Η anastasia papa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 22:54 Η anastasia papa: #138 16-03-22 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Student 123: Γειά σας , είμαι τρίτη λυκείου και σκέφτομαι για εργοθεραπεία και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση και αν μπορείς να έχεις καλές απολαβές μέσω αυτού του επαγγέλματος και αν μπορείς να ανοίξεις δικό σου χώρο ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύεις για άλλους, ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Η απαντηση για ολες τις ερωτησεις ειναι ναι!! shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2022 στις 11:50 Η shadow έγραψε: #139 28-03-22 11:50 Παιδια , υπαρχει καποιος απο το τμημα που να εχει το συγγραμμα Κλινικη κινησιολογια Brunnstrom's 5η ή 6η εκδοση και να μην το χρειαζεται ; Αν ειναι σε καλη κατασταση μπορω να το αγορασω.. απλως δεν το βρισκω πουθενα και η τιμη του ειναι απαγορευτικη.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gpio poppyseed StauroulaSAK bboys GV221 Alessandra Eliza maria27kr dmav hello1234 Maria_Xagorari thenutritionist Τρελας123 soap anastasia papa Vasaki Zipy barkos angies Nala Ryuzaki Pharmacist01 shadow Giii chochoru Ksenia. Ksenia77 TakSimeon xakounaamatata Johnman97 penelopenick Student 123 Scandal Christina947 Sense maria20 stefan snowy Κλημεντίνη maria2001 tsiobieman Makis7 Dora140303 ggl nucomer Muffin18 Vkvkvk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενταξει ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kaz Νεοφερμένο μέλος Ο Kaz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2020 στις 15:25 Ο Kaz έγραψε: #132 13-07-20 15:25 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι και εγώ για το τμήμα εργοθεραπειας όμως ερχόμενος από της σπουδές υγείας με προβληματιζουν λίγο τα μαθήματα κοινωνιολογιας, ψυχολογίας κτλ. Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει κάτι παραπάνω για τα μαθήματα αυτά ώστε να με κατατοπίσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:19 Η maria20 έγραψε: #133 20-07-21 08:19 Καλημερα!!Εδωσα ξανα πανελληνιες για δευτερο πτυχιο(ειμαι αποφοιτη φιλοσοφικης).Θα ηθελα πληροφοριες για το τμημα εργοθεραπειας,τις προοπτικες,την απορροφηση στην αγορα εργασιας.Ειμαι αναμεσα σε πτδε,νηπιαγωγων και στην εργοθεραπεια.Ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερη επιλογη και γιατι ?Πιστευετε οτι η ζητηση εργοθεραπευτων οσο και αποφοιτων πτδε ως αναπληρωτες θα συνεχιστει και τα επομενα χρονια? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.536 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #134 20-07-21 08:27 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Καλημερα!!Εδωσα ξανα πανελληνιες για δευτερο πτυχιο(ειμαι αποφοιτη φιλοσοφικης).Θα ηθελα πληροφοριες για το τμημα εργοθεραπειας,τις προοπτικες,την απορροφηση στην αγορα εργασιας.Ειμαι αναμεσα σε πτδε,νηπιαγωγων και στην εργοθεραπεια.Ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερη επιλογη και γιατι ?Πιστευετε οτι η ζητηση εργοθεραπευτων οσο και αποφοιτων πτδε ως αναπληρωτες θα συνεχιστει και τα επομενα χρονια? Click για ανάπτυξη... https://www.eoppep.gr/images/SYEP/Monografies/ERGOTHERAPEFTIS.pdf https://money.usnews.com/careers/best-jobs/rankings/best-healthcare-jobs Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουλίου 2021 Anna 16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Anna 16 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:30 Η Anna 16 έγραψε: #135 20-07-21 08:30 Θα είμαι λακωνική: Εργοθεραπεία! Αν κατάλαβα σωστά, εδωσες πανελλήνιες αλλάζοντας πεδίο? Μπράβο σου! Student 123 Νεοφερμένο μέλος Ο Student 123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2021 στις 20:06 Ο Student 123: #136 26-08-21 20:06 Γειά σας , είμαι τρίτη λυκείου και σκέφτομαι για εργοθεραπεία και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση και αν μπορείς να έχεις καλές απολαβές μέσω αυτού του επαγγέλματος και αν μπορείς να ανοίξεις δικό σου χώρο ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύεις για άλλους, ευχαριστώ εκ των προτέρων shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 12:39 Η shadow έγραψε: #137 16-03-22 12:39 Καλησπερα, καποιος που εχει σπουδασει εργοθεραπεια να ρωτησω για προοπτικες εξελιξη και αποκατασταση; anastasia papa Εκκολαπτόμενο μέλος Η anastasia papa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 22:54 Η anastasia papa: #138 16-03-22 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Student 123: Γειά σας , είμαι τρίτη λυκείου και σκέφτομαι για εργοθεραπεία και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση και αν μπορείς να έχεις καλές απολαβές μέσω αυτού του επαγγέλματος και αν μπορείς να ανοίξεις δικό σου χώρο ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύεις για άλλους, ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Η απαντηση για ολες τις ερωτησεις ειναι ναι!! shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2022 στις 11:50 Η shadow έγραψε: #139 28-03-22 11:50 Παιδια , υπαρχει καποιος απο το τμημα που να εχει το συγγραμμα Κλινικη κινησιολογια Brunnstrom's 5η ή 6η εκδοση και να μην το χρειαζεται ; Αν ειναι σε καλη κατασταση μπορω να το αγορασω.. απλως δεν το βρισκω πουθενα και η τιμη του ειναι απαγορευτικη.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gpio poppyseed StauroulaSAK bboys GV221 Alessandra Eliza maria27kr dmav hello1234 Maria_Xagorari thenutritionist Τρελας123 soap anastasia papa Vasaki Zipy barkos angies Nala Ryuzaki Pharmacist01 shadow Giii chochoru Ksenia. Ksenia77 TakSimeon xakounaamatata Johnman97 penelopenick Student 123 Scandal Christina947 Sense maria20 stefan snowy Κλημεντίνη maria2001 tsiobieman Makis7 Dora140303 ggl nucomer Muffin18 Vkvkvk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι και εγώ για το τμήμα εργοθεραπειας όμως ερχόμενος από της σπουδές υγείας με προβληματιζουν λίγο τα μαθήματα κοινωνιολογιας, ψυχολογίας κτλ. Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει κάτι παραπάνω για τα μαθήματα αυτά ώστε να με κατατοπίσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:19 Η maria20 έγραψε: #133 20-07-21 08:19 Καλημερα!!Εδωσα ξανα πανελληνιες για δευτερο πτυχιο(ειμαι αποφοιτη φιλοσοφικης).Θα ηθελα πληροφοριες για το τμημα εργοθεραπειας,τις προοπτικες,την απορροφηση στην αγορα εργασιας.Ειμαι αναμεσα σε πτδε,νηπιαγωγων και στην εργοθεραπεια.Ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερη επιλογη και γιατι ?Πιστευετε οτι η ζητηση εργοθεραπευτων οσο και αποφοιτων πτδε ως αναπληρωτες θα συνεχιστει και τα επομενα χρονια? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.536 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #134 20-07-21 08:27 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Καλημερα!!Εδωσα ξανα πανελληνιες για δευτερο πτυχιο(ειμαι αποφοιτη φιλοσοφικης).Θα ηθελα πληροφοριες για το τμημα εργοθεραπειας,τις προοπτικες,την απορροφηση στην αγορα εργασιας.Ειμαι αναμεσα σε πτδε,νηπιαγωγων και στην εργοθεραπεια.Ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερη επιλογη και γιατι ?Πιστευετε οτι η ζητηση εργοθεραπευτων οσο και αποφοιτων πτδε ως αναπληρωτες θα συνεχιστει και τα επομενα χρονια? Click για ανάπτυξη... https://www.eoppep.gr/images/SYEP/Monografies/ERGOTHERAPEFTIS.pdf https://money.usnews.com/careers/best-jobs/rankings/best-healthcare-jobs Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουλίου 2021 Anna 16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Anna 16 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:30 Η Anna 16 έγραψε: #135 20-07-21 08:30 Θα είμαι λακωνική: Εργοθεραπεία! Αν κατάλαβα σωστά, εδωσες πανελλήνιες αλλάζοντας πεδίο? Μπράβο σου! Student 123 Νεοφερμένο μέλος Ο Student 123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2021 στις 20:06 Ο Student 123: #136 26-08-21 20:06 Γειά σας , είμαι τρίτη λυκείου και σκέφτομαι για εργοθεραπεία και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση και αν μπορείς να έχεις καλές απολαβές μέσω αυτού του επαγγέλματος και αν μπορείς να ανοίξεις δικό σου χώρο ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύεις για άλλους, ευχαριστώ εκ των προτέρων shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 12:39 Η shadow έγραψε: #137 16-03-22 12:39 Καλησπερα, καποιος που εχει σπουδασει εργοθεραπεια να ρωτησω για προοπτικες εξελιξη και αποκατασταση; anastasia papa Εκκολαπτόμενο μέλος Η anastasia papa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 22:54 Η anastasia papa: #138 16-03-22 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Student 123: Γειά σας , είμαι τρίτη λυκείου και σκέφτομαι για εργοθεραπεία και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση και αν μπορείς να έχεις καλές απολαβές μέσω αυτού του επαγγέλματος και αν μπορείς να ανοίξεις δικό σου χώρο ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύεις για άλλους, ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Η απαντηση για ολες τις ερωτησεις ειναι ναι!! shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2022 στις 11:50 Η shadow έγραψε: #139 28-03-22 11:50 Παιδια , υπαρχει καποιος απο το τμημα που να εχει το συγγραμμα Κλινικη κινησιολογια Brunnstrom's 5η ή 6η εκδοση και να μην το χρειαζεται ; Αν ειναι σε καλη κατασταση μπορω να το αγορασω.. απλως δεν το βρισκω πουθενα και η τιμη του ειναι απαγορευτικη.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gpio poppyseed StauroulaSAK bboys GV221 Alessandra Eliza maria27kr dmav hello1234 Maria_Xagorari thenutritionist Τρελας123 soap anastasia papa Vasaki Zipy barkos angies Nala Ryuzaki Pharmacist01 shadow Giii chochoru Ksenia. Ksenia77 TakSimeon xakounaamatata Johnman97 penelopenick Student 123 Scandal Christina947 Sense maria20 stefan snowy Κλημεντίνη maria2001 tsiobieman Makis7 Dora140303 ggl nucomer Muffin18 Vkvkvk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα!!Εδωσα ξανα πανελληνιες για δευτερο πτυχιο(ειμαι αποφοιτη φιλοσοφικης).Θα ηθελα πληροφοριες για το τμημα εργοθεραπειας,τις προοπτικες,την απορροφηση στην αγορα εργασιας.Ειμαι αναμεσα σε πτδε,νηπιαγωγων και στην εργοθεραπεια.Ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερη επιλογη και γιατι ?Πιστευετε οτι η ζητηση εργοθεραπευτων οσο και αποφοιτων πτδε ως αναπληρωτες θα συνεχιστει και τα επομενα χρονια?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.536 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #134 20-07-21 08:27 Αρχική Δημοσίευση από maria20: Καλημερα!!Εδωσα ξανα πανελληνιες για δευτερο πτυχιο(ειμαι αποφοιτη φιλοσοφικης).Θα ηθελα πληροφοριες για το τμημα εργοθεραπειας,τις προοπτικες,την απορροφηση στην αγορα εργασιας.Ειμαι αναμεσα σε πτδε,νηπιαγωγων και στην εργοθεραπεια.Ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερη επιλογη και γιατι ?Πιστευετε οτι η ζητηση εργοθεραπευτων οσο και αποφοιτων πτδε ως αναπληρωτες θα συνεχιστει και τα επομενα χρονια? Click για ανάπτυξη... https://www.eoppep.gr/images/SYEP/Monografies/ERGOTHERAPEFTIS.pdf https://money.usnews.com/careers/best-jobs/rankings/best-healthcare-jobs Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουλίου 2021 Anna 16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Anna 16 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:30 Η Anna 16 έγραψε: #135 20-07-21 08:30 Θα είμαι λακωνική: Εργοθεραπεία! Αν κατάλαβα σωστά, εδωσες πανελλήνιες αλλάζοντας πεδίο? Μπράβο σου! Student 123 Νεοφερμένο μέλος Ο Student 123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2021 στις 20:06 Ο Student 123: #136 26-08-21 20:06 Γειά σας , είμαι τρίτη λυκείου και σκέφτομαι για εργοθεραπεία και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση και αν μπορείς να έχεις καλές απολαβές μέσω αυτού του επαγγέλματος και αν μπορείς να ανοίξεις δικό σου χώρο ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύεις για άλλους, ευχαριστώ εκ των προτέρων shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 12:39 Η shadow έγραψε: #137 16-03-22 12:39 Καλησπερα, καποιος που εχει σπουδασει εργοθεραπεια να ρωτησω για προοπτικες εξελιξη και αποκατασταση; anastasia papa Εκκολαπτόμενο μέλος Η anastasia papa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 22:54 Η anastasia papa: #138 16-03-22 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Student 123: Γειά σας , είμαι τρίτη λυκείου και σκέφτομαι για εργοθεραπεία και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση και αν μπορείς να έχεις καλές απολαβές μέσω αυτού του επαγγέλματος και αν μπορείς να ανοίξεις δικό σου χώρο ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύεις για άλλους, ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Η απαντηση για ολες τις ερωτησεις ειναι ναι!! shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2022 στις 11:50 Η shadow έγραψε: #139 28-03-22 11:50 Παιδια , υπαρχει καποιος απο το τμημα που να εχει το συγγραμμα Κλινικη κινησιολογια Brunnstrom's 5η ή 6η εκδοση και να μην το χρειαζεται ; Αν ειναι σε καλη κατασταση μπορω να το αγορασω.. απλως δεν το βρισκω πουθενα και η τιμη του ειναι απαγορευτικη.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gpio poppyseed StauroulaSAK bboys GV221 Alessandra Eliza maria27kr dmav hello1234 Maria_Xagorari thenutritionist Τρελας123 soap anastasia papa Vasaki Zipy barkos angies Nala Ryuzaki Pharmacist01 shadow Giii chochoru Ksenia. Ksenia77 TakSimeon xakounaamatata Johnman97 penelopenick Student 123 Scandal Christina947 Sense maria20 stefan snowy Κλημεντίνη maria2001 tsiobieman Makis7 Dora140303 ggl nucomer Muffin18 Vkvkvk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maria20: Καλημερα!!Εδωσα ξανα πανελληνιες για δευτερο πτυχιο(ειμαι αποφοιτη φιλοσοφικης).Θα ηθελα πληροφοριες για το τμημα εργοθεραπειας,τις προοπτικες,την απορροφηση στην αγορα εργασιας.Ειμαι αναμεσα σε πτδε,νηπιαγωγων και στην εργοθεραπεια.Ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερη επιλογη και γιατι ?Πιστευετε οτι η ζητηση εργοθεραπευτων οσο και αποφοιτων πτδε ως αναπληρωτες θα συνεχιστει και τα επομενα χρονια? Click για ανάπτυξη... https://www.eoppep.gr/images/SYEP/Monografies/ERGOTHERAPEFTIS.pdf https://money.usnews.com/careers/best-jobs/rankings/best-healthcare-jobs
Anna 16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Anna 16 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 159 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2021 στις 08:30 Η Anna 16 έγραψε: #135 20-07-21 08:30 Θα είμαι λακωνική: Εργοθεραπεία! Αν κατάλαβα σωστά, εδωσες πανελλήνιες αλλάζοντας πεδίο? Μπράβο σου! Student 123 Νεοφερμένο μέλος Ο Student 123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2021 στις 20:06 Ο Student 123: #136 26-08-21 20:06 Γειά σας , είμαι τρίτη λυκείου και σκέφτομαι για εργοθεραπεία και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση και αν μπορείς να έχεις καλές απολαβές μέσω αυτού του επαγγέλματος και αν μπορείς να ανοίξεις δικό σου χώρο ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύεις για άλλους, ευχαριστώ εκ των προτέρων shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 12:39 Η shadow έγραψε: #137 16-03-22 12:39 Καλησπερα, καποιος που εχει σπουδασει εργοθεραπεια να ρωτησω για προοπτικες εξελιξη και αποκατασταση; anastasia papa Εκκολαπτόμενο μέλος Η anastasia papa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 22:54 Η anastasia papa: #138 16-03-22 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Student 123: Γειά σας , είμαι τρίτη λυκείου και σκέφτομαι για εργοθεραπεία και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση και αν μπορείς να έχεις καλές απολαβές μέσω αυτού του επαγγέλματος και αν μπορείς να ανοίξεις δικό σου χώρο ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύεις για άλλους, ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Η απαντηση για ολες τις ερωτησεις ειναι ναι!! shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2022 στις 11:50 Η shadow έγραψε: #139 28-03-22 11:50 Παιδια , υπαρχει καποιος απο το τμημα που να εχει το συγγραμμα Κλινικη κινησιολογια Brunnstrom's 5η ή 6η εκδοση και να μην το χρειαζεται ; Αν ειναι σε καλη κατασταση μπορω να το αγορασω.. απλως δεν το βρισκω πουθενα και η τιμη του ειναι απαγορευτικη.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gpio poppyseed StauroulaSAK bboys GV221 Alessandra Eliza maria27kr dmav hello1234 Maria_Xagorari thenutritionist Τρελας123 soap anastasia papa Vasaki Zipy barkos angies Nala Ryuzaki Pharmacist01 shadow Giii chochoru Ksenia. Ksenia77 TakSimeon xakounaamatata Johnman97 penelopenick Student 123 Scandal Christina947 Sense maria20 stefan snowy Κλημεντίνη maria2001 tsiobieman Makis7 Dora140303 ggl nucomer Muffin18 Vkvkvk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Student 123 Νεοφερμένο μέλος Ο Student 123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2021 στις 20:06 Ο Student 123: #136 26-08-21 20:06 Γειά σας , είμαι τρίτη λυκείου και σκέφτομαι για εργοθεραπεία και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση και αν μπορείς να έχεις καλές απολαβές μέσω αυτού του επαγγέλματος και αν μπορείς να ανοίξεις δικό σου χώρο ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύεις για άλλους, ευχαριστώ εκ των προτέρων shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 12:39 Η shadow έγραψε: #137 16-03-22 12:39 Καλησπερα, καποιος που εχει σπουδασει εργοθεραπεια να ρωτησω για προοπτικες εξελιξη και αποκατασταση; anastasia papa Εκκολαπτόμενο μέλος Η anastasia papa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 22:54 Η anastasia papa: #138 16-03-22 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Student 123: Γειά σας , είμαι τρίτη λυκείου και σκέφτομαι για εργοθεραπεία και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση και αν μπορείς να έχεις καλές απολαβές μέσω αυτού του επαγγέλματος και αν μπορείς να ανοίξεις δικό σου χώρο ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύεις για άλλους, ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Η απαντηση για ολες τις ερωτησεις ειναι ναι!! shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2022 στις 11:50 Η shadow έγραψε: #139 28-03-22 11:50 Παιδια , υπαρχει καποιος απο το τμημα που να εχει το συγγραμμα Κλινικη κινησιολογια Brunnstrom's 5η ή 6η εκδοση και να μην το χρειαζεται ; Αν ειναι σε καλη κατασταση μπορω να το αγορασω.. απλως δεν το βρισκω πουθενα και η τιμη του ειναι απαγορευτικη.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gpio poppyseed StauroulaSAK bboys GV221 Alessandra Eliza maria27kr dmav hello1234 Maria_Xagorari thenutritionist Τρελας123 soap anastasia papa Vasaki Zipy barkos angies Nala Ryuzaki Pharmacist01 shadow Giii chochoru Ksenia. Ksenia77 TakSimeon xakounaamatata Johnman97 penelopenick Student 123 Scandal Christina947 Sense maria20 stefan snowy Κλημεντίνη maria2001 tsiobieman Makis7 Dora140303 ggl nucomer Muffin18 Vkvkvk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γειά σας , είμαι τρίτη λυκείου και σκέφτομαι για εργοθεραπεία και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση και αν μπορείς να έχεις καλές απολαβές μέσω αυτού του επαγγέλματος και αν μπορείς να ανοίξεις δικό σου χώρο ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύεις για άλλους, ευχαριστώ εκ των προτέρων
shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 12:39 Η shadow έγραψε: #137 16-03-22 12:39 Καλησπερα, καποιος που εχει σπουδασει εργοθεραπεια να ρωτησω για προοπτικες εξελιξη και αποκατασταση; anastasia papa Εκκολαπτόμενο μέλος Η anastasia papa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 22:54 Η anastasia papa: #138 16-03-22 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Student 123: Γειά σας , είμαι τρίτη λυκείου και σκέφτομαι για εργοθεραπεία και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση και αν μπορείς να έχεις καλές απολαβές μέσω αυτού του επαγγέλματος και αν μπορείς να ανοίξεις δικό σου χώρο ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύεις για άλλους, ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Η απαντηση για ολες τις ερωτησεις ειναι ναι!! shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2022 στις 11:50 Η shadow έγραψε: #139 28-03-22 11:50 Παιδια , υπαρχει καποιος απο το τμημα που να εχει το συγγραμμα Κλινικη κινησιολογια Brunnstrom's 5η ή 6η εκδοση και να μην το χρειαζεται ; Αν ειναι σε καλη κατασταση μπορω να το αγορασω.. απλως δεν το βρισκω πουθενα και η τιμη του ειναι απαγορευτικη.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gpio poppyseed StauroulaSAK bboys GV221 Alessandra Eliza maria27kr dmav hello1234 Maria_Xagorari thenutritionist Τρελας123 soap anastasia papa Vasaki Zipy barkos angies Nala Ryuzaki Pharmacist01 shadow Giii chochoru Ksenia. Ksenia77 TakSimeon xakounaamatata Johnman97 penelopenick Student 123 Scandal Christina947 Sense maria20 stefan snowy Κλημεντίνη maria2001 tsiobieman Makis7 Dora140303 ggl nucomer Muffin18 Vkvkvk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα, καποιος που εχει σπουδασει εργοθεραπεια να ρωτησω για προοπτικες εξελιξη και αποκατασταση;
anastasia papa Εκκολαπτόμενο μέλος Η anastasia papa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 22:54 Η anastasia papa: #138 16-03-22 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Student 123: Γειά σας , είμαι τρίτη λυκείου και σκέφτομαι για εργοθεραπεία και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση και αν μπορείς να έχεις καλές απολαβές μέσω αυτού του επαγγέλματος και αν μπορείς να ανοίξεις δικό σου χώρο ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύεις για άλλους, ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Η απαντηση για ολες τις ερωτησεις ειναι ναι!! shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2022 στις 11:50 Η shadow έγραψε: #139 28-03-22 11:50 Παιδια , υπαρχει καποιος απο το τμημα που να εχει το συγγραμμα Κλινικη κινησιολογια Brunnstrom's 5η ή 6η εκδοση και να μην το χρειαζεται ; Αν ειναι σε καλη κατασταση μπορω να το αγορασω.. απλως δεν το βρισκω πουθενα και η τιμη του ειναι απαγορευτικη.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Student 123: Γειά σας , είμαι τρίτη λυκείου και σκέφτομαι για εργοθεραπεία και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση και αν μπορείς να έχεις καλές απολαβές μέσω αυτού του επαγγέλματος και αν μπορείς να ανοίξεις δικό σου χώρο ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύεις για άλλους, ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Η απαντηση για ολες τις ερωτησεις ειναι ναι!!
shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Η shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2022 στις 11:50 Η shadow έγραψε: #139 28-03-22 11:50 Παιδια , υπαρχει καποιος απο το τμημα που να εχει το συγγραμμα Κλινικη κινησιολογια Brunnstrom's 5η ή 6η εκδοση και να μην το χρειαζεται ; Αν ειναι σε καλη κατασταση μπορω να το αγορασω.. απλως δεν το βρισκω πουθενα και η τιμη του ειναι απαγορευτικη..
Παιδια , υπαρχει καποιος απο το τμημα που να εχει το συγγραμμα Κλινικη κινησιολογια Brunnstrom's 5η ή 6η εκδοση και να μην το χρειαζεται ; Αν ειναι σε καλη κατασταση μπορω να το αγορασω.. απλως δεν το βρισκω πουθενα και η τιμη του ειναι απαγορευτικη..