LeF
Νεοφερμένο μέλος

Λοιπον εκανα αυτο το θεμα διοτι πολλες φορες την παταμε κανοντας πολυ χαζα λαθη(λογω αγχους,πιεσης κτλπ)και οταν μετα μαθαινουμε οτι αυτο ηταν τοσο απλο τραβαμε τα μαλλια μας!!
Οποτε πριν δωσουμε μπαινουμε σε αυτο το θεμα ριχνουμε μια ματια και ειμαστε οκ!!Αμαρτια ειναι να χασουμε πολυτιμες μοναδες απο τετοια χαζα λαθακια...
Ξεκιναω με αυτα που μου ερχονται στο νου τωρα (και συνεχιζει οποιος σκεφτει κατι.)
Αγνωστο:*Μπορει οταν μας ζητειται συνταξη αντι για αντικειμενο να ειναι κατηγορουμενο!Βλεπουμε καλα τα ρηματα λοιπον ωστε μην την πατησουμε!
*Ολες οι εγκλισεις εκτος της οριστικης δεν παιρνουν αυξηση!Προσεχουμε λοιπον αν μας ζητειται υποτακτικη,ευκτικη,προστακτικη κτλπ να μην βαλουμε αυξηση!
*Βλεπουμε πολυ καλα τι μας ρωτανε και το ελεγχουμε πολλες φορες!π.χ Δοτικη Ενικου και πολλοι πανε και γραφουν Δοτικη Πληθυντικου!Μεγαλη Προσοχη σε αυτο!
Λατινικα:*Βλεπουμε πολυ καλα τι μας ρωτανε και το ελεγχουμε πολλες φορες!π.χ Δοτικη Ενικου και πολλοι πανε και γραφουν Δοτικη Πληθυντικου!Μεγαλη Προσοχη σε αυτο!
*Σε μετατροπη Ε.Φ και Π.Φ προσεχουμε να βαζουμε τα υποκειμενα και τα αντικειμενα στις σωστες πτωσεις!π.χ Οταν το Υ γινεται Αντ μπαινει σε Αιτιατικη δεν το αφηνουμε Ονομαστικη.
*Πολυ συχνα υπαρχουν παγιδες οπου ή δεν χρειαζεται να αλλαξουμε τιποτα ή ο τυπος που ζητειται δεν υπαρχει ή αφαιρουμε απλα μια λεξη/συνδεσμο και αφηνουμε τα αλλα οπως εχουν.
Βιολογια Γενικης:*Τεραστια προσοχη στις ασκησεις σε καθετι που γραφουμε να βαζουμε τις αντιστοιχες μοναδες μετρησης!!π.χ 20kg 300kj !!!
Αυτα για την ωρα δεν μου ερχονται αλλα...Οποιος θελει μπορει να πει τα δικα του...
Υ.Γ:Οποιος πει οτι δεν την εχει πατησει σε κανενα απο τα παραπανω ειναι ψευτης!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Andromeda
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το κινητό στο σπίτι. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
Ένα χρώμα στυλό και όχι μπλάνκο.
Χιλιοειπωμένα άλλα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LeF
Νεοφερμένο μέλος

Δεν μιλάμε για το τι θα μπει πριν μπούμε στις αίθουσες.
Το κινητό στο σπίτι. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
Ένα χρώμα στυλό και όχι μπλάνκο.
Χιλιοειπωμένα άλλα...
Ενταξει για παιδια που μενουν μακρια απο το σχολειο ή για απαιτητικους γονεις δεν υπαρχει προβλημα στο κινητο!Αλλα στυλο σαφως ενα χρωμα και να παρουμε 3-4 μαζι μας ποτε δεν ξερουμε τι συμβαινει!

Fanis4
Εκκολαπτόμενο μέλος

LeF
Νεοφερμένο μέλος

Αυτο πρωτη φορα το ακουω.γιατι δεν συζηταμε τι θα μπει πριν γραψουμε?
Ποιο ακους πρωτη φορα?
Fanis4
Εκκολαπτόμενο μέλος

LeF
Νεοφερμένο μέλος

E ναι ισως το λεει με την εννοια οτι αν κατα τυχη πεις σιγουρα Πρωταγορασ 5-6 εχει πεσει κ οντως εχουν πεσει αυτα μπορει να μπλεξεις λιγο!Αυτο που ειπε η ανδρομεδα οτι δεν μιλαμε για το τι θα πεσει πριν μπουμε στις αιθουσες

Fanis4
Εκκολαπτόμενο μέλος

Filomathhs
Νεοφερμένο μέλος

Αυτο που ειπε η ανδρομεδα οτι δεν μιλαμε για το τι θα πεσει πριν μπουμε στις αιθουσες
Αλλά μπορούμε να συζητάμε γενικότερα;
princess91
Νεοφερμένο μέλος

και ετσι χανει μοναδες!!
Anastasia G
Νεοφερμένο μέλος

Gianmaria
Νεοφερμένο μέλος

LeF
Νεοφερμένο μέλος

κατα τη γνωμη μου ...καλυτερα να ακουμε λιγο μουσικουλα..ετσι για ηρεμια και για να μην ακουμε διαφορα αγχωτικα που θα λεγονται γυρω μας...οτι ειναι να γινει θα γινει...γι'αυτο ας μπουμε με τη καλυτερη διαθεση..αν και δε το βλεπω για τον εαυτο μου...![]()
Πιστευω οτι ειναι καλο να ακουμε διαφορα απο καλους μαθητες ομως...Και θα σου δωσω 2 παραδειγματα για αυτο:
1)Γραφαμε βιολογια σχολειο το 1ο κεφαλαιο και μου ειχε ξεφυγει να διαβασω τα δερματοφυτα...Ε βλεπω μια συμμαθητρια μου και τα διαβαζε το διαλειμμα 3 λεπτα πριν μπει ο καθηγητης...Παω λοιπον και τις λεω μα καλα τι διαβαζεις ρε τελευταια στιγμη και μου λεει "διαβαζω τα δερματοφυτα γιατι μπηκαν στο διαγωνισμα στο φροντιστηριο μου και δεν τα καλοθυμαμαι"...Ετσι τους ριχνω αμεσως μια ματια (ειναι 3 σειρες πολυ ευκολες) και τα ειχα μαθει...Το αποτελεσμα?Μπηκαν στο διαγωνισμα και τα εμαθα μια χαρα...
2)Ηταν περισυ στις εξετασεις...Παω χαλαρος σχολειο (γραφαμε λατινικα) κ λεω οτι διαβασα διαβασα,να εχω αυτοπεποιθηση τα ξερω καλα...Προχορωντας βλεπω τον απουσιολογο με ενα παιδι που διαβαζαν τα ρηματα σε io (facio capio και τετοια)...Αυτα δεν τα ηξερα δεν μπορουσα να τα μαθω...Ρωταω λοιπον ποτε παραλειπεται το -i και τα σχετικα...Αυτος μου τα λεει στα γρηγορα και οχι μονο μπηκε μια χρονικη σε τετοιο ρημα αλλα μεχρι τωρα τα θυμαμαι!!!
Αρα πιστευω οτι αν πλησιαζουμε μαθητες που ειναι αριστοι υπαρχει σιγουρα κατι που μπορουν να σου δωσουν!

Anastasia G
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zinala
Νεοφερμένο μέλος

παμε με σιγουρια στις εξετασεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marouska
Νεοφερμένο μέλος

καλα ρε το κοκαλακι της νυχτεριδας εχεις!?Πιστευω οτι ειναι καλο να ακουμε διαφορα απο καλους μαθητες ομως...Και θα σου δωσω 2 παραδειγματα για αυτο:
1)Γραφαμε βιολογια σχολειο το 1ο κεφαλαιο και μου ειχε ξεφυγει να διαβασω τα δερματοφυτα...Ε βλεπω μια συμμαθητρια μου και τα διαβαζε το διαλειμμα 3 λεπτα πριν μπει ο καθηγητης...Παω λοιπον και τις λεω μα καλα τι διαβαζεις ρε τελευταια στιγμη και μου λεει "διαβαζω τα δερματοφυτα γιατι μπηκαν στο διαγωνισμα στο φροντιστηριο μου και δεν τα καλοθυμαμαι"...Ετσι τους ριχνω αμεσως μια ματια (ειναι 3 σειρες πολυ ευκολες) και τα ειχα μαθει...Το αποτελεσμα?Μπηκαν στο διαγωνισμα και τα εμαθα μια χαρα...
2)Ηταν περισυ στις εξετασεις...Παω χαλαρος σχολειο (γραφαμε λατινικα) κ λεω οτι διαβασα διαβασα,να εχω αυτοπεποιθηση τα ξερω καλα...Προχορωντας βλεπω τον απουσιολογο με ενα παιδι που διαβαζαν τα ρηματα σε io (facio capio και τετοια)...Αυτα δεν τα ηξερα δεν μπορουσα να τα μαθω...Ρωταω λοιπον ποτε παραλειπεται το -i και τα σχετικα...Αυτος μου τα λεει στα γρηγορα και οχι μονο μπηκε μια χρονικη σε τετοιο ρημα αλλα μεχρι τωρα τα θυμαμαι!!!
Αρα πιστευω οτι αν πλησιαζουμε μαθητες που ειναι αριστοι υπαρχει σιγουρα κατι που μπορουν να σου δωσουν!![]()

3leni
Εκκολαπτόμενο μέλος

maraki love
Διάσημο μέλος

3leni
Εκκολαπτόμενο μέλος

M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

εγω μονο για μερικα πραγματακια ρωτησα τους καθηγητες του φροντ οι οποιοι δε μ εδωσαν ξεκαθαρη απαντηση για να μην γινει καμια στραβη...αλλα η τηλεοραση δεν ανοιξε 12 μερες...
Μπράβο αφού τα κατάφερες,εγώ με το που γυρνούσα σπίτι έβλεπα αμέσως στον υπολογιστή τα αποτελέσματα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.