Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 21:57 Ο Rebel1 έγραψε: #581 13-04-12 21:57 Στις εκδρομες που παμε για τους αγωνες της ΑΕΛ ή και οταν παιζουμε εντος εδρας επιβαλλονται 2 μπουκαλια ρετσινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xx-Giota-xX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γιώτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 156 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:14 Η Xx-Giota-xX: #582 13-04-12 22:14 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Kozel ρε. Μια που αναφέρατε και τσέχικες δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Kozel?ΟΚ εκεί να δεις φαρμάκι Πες καλύτερα την Staropramen... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:18 Η Θάλεια έγραψε: #583 13-04-12 22:18 Hoegaarden και Carling. Από τις κοινές Bud μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xx-Giota-xX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γιώτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 156 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:27 Η Xx-Giota-xX: #584 13-04-12 22:27 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Hoegaarden και Carling. Από τις κοινές Bud μόνο. Click για ανάπτυξη... Σοβαρά σου αρέσει η Hoegaarden? Μια φορά είπα να τη δοκιμάσω και πήρα και τη μεγάλη (0.5L) κιόλας! Μου τη φέραν σε ένα ποτήρι(με το λογότυπο της μπύρας) που έμοιαζε με κουβά και η μπύρα είχε χρώμα κάτουρου...ρε ήταν πολύ θολή!!Τελικά την ήπια με καλαμάκι ( ) γιατί τον κουβά δεν μπορούσα να τον σηκώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:31 Η Θάλεια έγραψε: #585 13-04-12 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Xx-Giota-xX: Σοβαρά σου αρέσει η Hoegaarden? Μια φορά είπα να τη δοκιμάσω και πήρα και τη μεγάλη (0.5L) κιόλας! Μου τη φέραν σε ένα ποτήρι(με το λογότυπο της μπύρας) που έμοιαζε με κουβά και η μπύρα είχε χρώμα κάτουρου...ρε ήταν πολύ θολή!!Τελικά την ήπια με καλαμάκι ( ) γιατί τον κουβά δεν μπορούσα να τον σηκώσω Click για ανάπτυξη... Μα ανήκει στις θολές ξανθές. Καλά βρε κι εσύ, χωρίς να ξέρεις αν θα σ'αρέσει πήρες την κουβαδάρα (κι εγώ έτσι το λέω) ; Btw, μ'αρέσει πολύ και γενικότερα λατρεύω τις ξανθιές και δεν μου αρέσουν οι κόκκινες και οι μαύρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:38 Ο Iliaso έγραψε: #586 13-04-12 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Πλωμαρίου κιόλας! Click για ανάπτυξη... Ό,τι πιο βιομηχανοποιημένο..Που τα βρήκε τα αμπέλια το πλωμάρι βρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xx-Giota-xX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γιώτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 156 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:41 Η Xx-Giota-xX: #587 13-04-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Μα ανήκει στις θολές ξανθές. Καλά βρε κι εσύ, χωρίς να ξέρεις αν θα σ'αρέσει πήρες την κουβαδάρα (κι εγώ έτσι το λέω) ; Btw, μ'αρέσει πολύ και γενικότερα λατρεύω τις ξανθιές και δεν μου αρέσουν οι κόκκινες και οι μαύρες. Click για ανάπτυξη... Πάντα τις μεγάλες παίρνω Σαν γεύση νταξ δεν ήταν κακή αλλά μου ήρθε πολύ περίεργο το χρώμα και η ποτηρούκλα Όλες μου αρέσουν γενικά τη μπύρα την κατεβάζω άφοβα και ιδιαίτερα εδώ στη Σλοβακία που την μεγάλη την βρίσκεις και μ 1.10 φαντάζεσαι Απο μαύρες Budweiser Budvar δοκίμασε και θα με θυμηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:51 Η Θάλεια έγραψε: #588 13-04-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Xx-Giota-xX: Πάντα τις μεγάλες παίρνω Σαν γεύση νταξ δεν ήταν κακή αλλά μου ήρθε πολύ περίεργο το χρώμα και η ποτηρούκλα Όλες μου αρέσουν γενικά τη μπύρα την κατεβάζω άφοβα και ιδιαίτερα εδώ στη Σλοβακία που την μεγάλη την βρίσκεις και μ 1.10 φαντάζεσαι Απο μαύρες Budweiser Budvar δοκίμασε και θα με θυμηθείς Click για ανάπτυξη... Νομίζω Ελλάδα η μεγάλη έχει κανά 5άρι (Θεσσαλονίκη) και 6-7 (Γιάννενα). Θα δοκιμάσω απο βδομάδα και ελπίζω να μείνω ευχαριστημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:10 Ο Mr. Crowley: #589 13-04-12 23:10 Πιείτε Βεργίνα, Henninger και Finkbrau ρε ψώνια,που κάθεστε και δίνετε πέντε ευρώ για μπύρες.Μπύρα είναι ffs,όχι σαμπάνια!Ο λόγος ύπαρξης της γαμημένης της μπύρας,είναι να την πάρεις από ένα γαμημένο περίπτερο και να την πιεις σε ένα γαμημένο παγκάκι!Γι'αυτό και παίρνουμε μπύρες που κάνουν κάτω από ένα ευρώ,γιατί καυλώνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:16 Η Θάλεια έγραψε: #590 13-04-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Πιείτε Βεργίνα, Henninger και Finkbrau ρε ψώνια,που κάθεστε και δίνετε πέντε ευρώ για μπύρες.Μπύρα είναι ffs,όχι σαμπάνια!Ο λόγος ύπαρξης της γαμημένης της μπύρας,είναι να την πάρεις από ένα γαμημένο περίπτερο και να την πιεις σε ένα γαμημένο παγκάκι!Γι'αυτό και παίρνουμε μπύρες που κάνουν κάτω από ένα ευρώ,γιατί καυλώνουμε. Click για ανάπτυξη... Οκ μάνα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:31 Ο NikoTexXx: #591 13-04-12 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Πιείτε Βεργίνα, Henninger και Finkbrau ρε ψώνια,που κάθεστε και δίνετε πέντε ευρώ για μπύρες.Μπύρα είναι ffs,όχι σαμπάνια!Ο λόγος ύπαρξης της γαμημένης της μπύρας,είναι να την πάρεις από ένα γαμημένο περίπτερο και να την πιεις σε ένα γαμημένο παγκάκι!Γι'αυτό και παίρνουμε μπύρες που κάνουν κάτω από ένα ευρώ,γιατί καυλώνουμε. Click για ανάπτυξη... καλα ντε μην συγχυζεσαι, εσενα τι σε χαλαει αν οι αλλοι πινουν μπυρα σε ποτηρι ο,τι θελει κανει ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:36 Ο Mr. Crowley: #592 13-04-12 23:36 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: καλα ντε μην συγχυζεσαι, εσενα τι σε χαλαει αν οι αλλοι πινουν μπυρα σε ποτηρι ο,τι θελει κανει ο καθενας Click για ανάπτυξη... Η μπύρα δεν είναι ποτό,είναι ιδεολογία!Ή την πίνεις με το σωστό τρόπο ή πρέπει να τιμωρηθείς πάραυτα (σύρσιμο όρχεων πάνω σε σπασμένα γυαλιά/ξυράφια μέσα στο μουνί είναι ενδεικτικές τιμωρίες)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:39 Ο NikoTexXx: #593 13-04-12 23:39 χρησιμοποιεις ασεμνο λεξιλογιο, ντροπη και αισχος... παρ' αυτα εχω μια υπονοια οτι και συ ο ιδιος πινεις μπυρα σε ποτηρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:45 Ο Mr. Crowley: #594 13-04-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: χρησιμοποιεις ασεμνο λεξιλογιο, ντροπη και αισχος... παρ' αυτα εχω μια υπονοια οτι και συ ο ιδιος πινεις μπυρα σε ποτηρι Click για ανάπτυξη... Εγώ πίνω ποτήρι σε μπύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:05 Η Ερις έγραψε: #595 14-04-12 00:05 Εγώ έχω αποκτήσει και παρατσούκλι : "η μπεκρού της παρέας" Τι να κάνω; αφού μ' αρέσει! Άντε γεια μας!! Αλλά έχω να το λέω... δεν έχω μεθύσει ποτέ μου!! Γερά εννοώ...να κάνω βλακείες, να μη ξέρω τι μου γίνεται κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:08 Ο NikoTexXx: #596 14-04-12 00:08 ναι μπραβο ουτε γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:25 Ο Insomnie έγραψε: #597 14-04-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ έχω αποκτήσει και παρατσούκλι : "η μπεκρού της παρέας" Τι να κάνω; αφού μ' αρέσει! Άντε γεια μας!! Αλλά έχω να το λέω... δεν έχω μεθύσει ποτέ μου!! Γερά εννοώ...να κάνω βλακείες, να μη ξέρω τι μου γίνεται κτλ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μάλλον ειρωνικό είναι το παρατσούκλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:27 Η Ερις έγραψε: #598 14-04-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Ρε,μάλλον ειρωνικό είναι το παρατσούκλι! Click για ανάπτυξη... όχι παιδί μου επειδή μου αρέσει!! Εννοείται ότι δε με λένε μπεκρού-μπεκρού!! Έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:32 Ο Superhuman: #599 14-04-12 00:32 Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:48 Ο Insomnie έγραψε: #600 14-04-12 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Click για ανάπτυξη... Arch Beer House στο Περιστέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στις εκδρομες που παμε για τους αγωνες της ΑΕΛ ή και οταν παιζουμε εντος εδρας επιβαλλονται 2 μπουκαλια ρετσινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xx-Giota-xX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γιώτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 156 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:14 Η Xx-Giota-xX: #582 13-04-12 22:14 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Kozel ρε. Μια που αναφέρατε και τσέχικες δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Kozel?ΟΚ εκεί να δεις φαρμάκι Πες καλύτερα την Staropramen... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:18 Η Θάλεια έγραψε: #583 13-04-12 22:18 Hoegaarden και Carling. Από τις κοινές Bud μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xx-Giota-xX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γιώτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 156 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:27 Η Xx-Giota-xX: #584 13-04-12 22:27 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Hoegaarden και Carling. Από τις κοινές Bud μόνο. Click για ανάπτυξη... Σοβαρά σου αρέσει η Hoegaarden? Μια φορά είπα να τη δοκιμάσω και πήρα και τη μεγάλη (0.5L) κιόλας! Μου τη φέραν σε ένα ποτήρι(με το λογότυπο της μπύρας) που έμοιαζε με κουβά και η μπύρα είχε χρώμα κάτουρου...ρε ήταν πολύ θολή!!Τελικά την ήπια με καλαμάκι ( ) γιατί τον κουβά δεν μπορούσα να τον σηκώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:31 Η Θάλεια έγραψε: #585 13-04-12 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Xx-Giota-xX: Σοβαρά σου αρέσει η Hoegaarden? Μια φορά είπα να τη δοκιμάσω και πήρα και τη μεγάλη (0.5L) κιόλας! Μου τη φέραν σε ένα ποτήρι(με το λογότυπο της μπύρας) που έμοιαζε με κουβά και η μπύρα είχε χρώμα κάτουρου...ρε ήταν πολύ θολή!!Τελικά την ήπια με καλαμάκι ( ) γιατί τον κουβά δεν μπορούσα να τον σηκώσω Click για ανάπτυξη... Μα ανήκει στις θολές ξανθές. Καλά βρε κι εσύ, χωρίς να ξέρεις αν θα σ'αρέσει πήρες την κουβαδάρα (κι εγώ έτσι το λέω) ; Btw, μ'αρέσει πολύ και γενικότερα λατρεύω τις ξανθιές και δεν μου αρέσουν οι κόκκινες και οι μαύρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:38 Ο Iliaso έγραψε: #586 13-04-12 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Πλωμαρίου κιόλας! Click για ανάπτυξη... Ό,τι πιο βιομηχανοποιημένο..Που τα βρήκε τα αμπέλια το πλωμάρι βρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xx-Giota-xX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γιώτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 156 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:41 Η Xx-Giota-xX: #587 13-04-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Μα ανήκει στις θολές ξανθές. Καλά βρε κι εσύ, χωρίς να ξέρεις αν θα σ'αρέσει πήρες την κουβαδάρα (κι εγώ έτσι το λέω) ; Btw, μ'αρέσει πολύ και γενικότερα λατρεύω τις ξανθιές και δεν μου αρέσουν οι κόκκινες και οι μαύρες. Click για ανάπτυξη... Πάντα τις μεγάλες παίρνω Σαν γεύση νταξ δεν ήταν κακή αλλά μου ήρθε πολύ περίεργο το χρώμα και η ποτηρούκλα Όλες μου αρέσουν γενικά τη μπύρα την κατεβάζω άφοβα και ιδιαίτερα εδώ στη Σλοβακία που την μεγάλη την βρίσκεις και μ 1.10 φαντάζεσαι Απο μαύρες Budweiser Budvar δοκίμασε και θα με θυμηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:51 Η Θάλεια έγραψε: #588 13-04-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Xx-Giota-xX: Πάντα τις μεγάλες παίρνω Σαν γεύση νταξ δεν ήταν κακή αλλά μου ήρθε πολύ περίεργο το χρώμα και η ποτηρούκλα Όλες μου αρέσουν γενικά τη μπύρα την κατεβάζω άφοβα και ιδιαίτερα εδώ στη Σλοβακία που την μεγάλη την βρίσκεις και μ 1.10 φαντάζεσαι Απο μαύρες Budweiser Budvar δοκίμασε και θα με θυμηθείς Click για ανάπτυξη... Νομίζω Ελλάδα η μεγάλη έχει κανά 5άρι (Θεσσαλονίκη) και 6-7 (Γιάννενα). Θα δοκιμάσω απο βδομάδα και ελπίζω να μείνω ευχαριστημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:10 Ο Mr. Crowley: #589 13-04-12 23:10 Πιείτε Βεργίνα, Henninger και Finkbrau ρε ψώνια,που κάθεστε και δίνετε πέντε ευρώ για μπύρες.Μπύρα είναι ffs,όχι σαμπάνια!Ο λόγος ύπαρξης της γαμημένης της μπύρας,είναι να την πάρεις από ένα γαμημένο περίπτερο και να την πιεις σε ένα γαμημένο παγκάκι!Γι'αυτό και παίρνουμε μπύρες που κάνουν κάτω από ένα ευρώ,γιατί καυλώνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:16 Η Θάλεια έγραψε: #590 13-04-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Πιείτε Βεργίνα, Henninger και Finkbrau ρε ψώνια,που κάθεστε και δίνετε πέντε ευρώ για μπύρες.Μπύρα είναι ffs,όχι σαμπάνια!Ο λόγος ύπαρξης της γαμημένης της μπύρας,είναι να την πάρεις από ένα γαμημένο περίπτερο και να την πιεις σε ένα γαμημένο παγκάκι!Γι'αυτό και παίρνουμε μπύρες που κάνουν κάτω από ένα ευρώ,γιατί καυλώνουμε. Click για ανάπτυξη... Οκ μάνα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:31 Ο NikoTexXx: #591 13-04-12 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Πιείτε Βεργίνα, Henninger και Finkbrau ρε ψώνια,που κάθεστε και δίνετε πέντε ευρώ για μπύρες.Μπύρα είναι ffs,όχι σαμπάνια!Ο λόγος ύπαρξης της γαμημένης της μπύρας,είναι να την πάρεις από ένα γαμημένο περίπτερο και να την πιεις σε ένα γαμημένο παγκάκι!Γι'αυτό και παίρνουμε μπύρες που κάνουν κάτω από ένα ευρώ,γιατί καυλώνουμε. Click για ανάπτυξη... καλα ντε μην συγχυζεσαι, εσενα τι σε χαλαει αν οι αλλοι πινουν μπυρα σε ποτηρι ο,τι θελει κανει ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:36 Ο Mr. Crowley: #592 13-04-12 23:36 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: καλα ντε μην συγχυζεσαι, εσενα τι σε χαλαει αν οι αλλοι πινουν μπυρα σε ποτηρι ο,τι θελει κανει ο καθενας Click για ανάπτυξη... Η μπύρα δεν είναι ποτό,είναι ιδεολογία!Ή την πίνεις με το σωστό τρόπο ή πρέπει να τιμωρηθείς πάραυτα (σύρσιμο όρχεων πάνω σε σπασμένα γυαλιά/ξυράφια μέσα στο μουνί είναι ενδεικτικές τιμωρίες)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:39 Ο NikoTexXx: #593 13-04-12 23:39 χρησιμοποιεις ασεμνο λεξιλογιο, ντροπη και αισχος... παρ' αυτα εχω μια υπονοια οτι και συ ο ιδιος πινεις μπυρα σε ποτηρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:45 Ο Mr. Crowley: #594 13-04-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: χρησιμοποιεις ασεμνο λεξιλογιο, ντροπη και αισχος... παρ' αυτα εχω μια υπονοια οτι και συ ο ιδιος πινεις μπυρα σε ποτηρι Click για ανάπτυξη... Εγώ πίνω ποτήρι σε μπύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:05 Η Ερις έγραψε: #595 14-04-12 00:05 Εγώ έχω αποκτήσει και παρατσούκλι : "η μπεκρού της παρέας" Τι να κάνω; αφού μ' αρέσει! Άντε γεια μας!! Αλλά έχω να το λέω... δεν έχω μεθύσει ποτέ μου!! Γερά εννοώ...να κάνω βλακείες, να μη ξέρω τι μου γίνεται κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:08 Ο NikoTexXx: #596 14-04-12 00:08 ναι μπραβο ουτε γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:25 Ο Insomnie έγραψε: #597 14-04-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ έχω αποκτήσει και παρατσούκλι : "η μπεκρού της παρέας" Τι να κάνω; αφού μ' αρέσει! Άντε γεια μας!! Αλλά έχω να το λέω... δεν έχω μεθύσει ποτέ μου!! Γερά εννοώ...να κάνω βλακείες, να μη ξέρω τι μου γίνεται κτλ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μάλλον ειρωνικό είναι το παρατσούκλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:27 Η Ερις έγραψε: #598 14-04-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Ρε,μάλλον ειρωνικό είναι το παρατσούκλι! Click για ανάπτυξη... όχι παιδί μου επειδή μου αρέσει!! Εννοείται ότι δε με λένε μπεκρού-μπεκρού!! Έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:32 Ο Superhuman: #599 14-04-12 00:32 Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:48 Ο Insomnie έγραψε: #600 14-04-12 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Click για ανάπτυξη... Arch Beer House στο Περιστέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Kozel ρε. Μια που αναφέρατε και τσέχικες δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Kozel?ΟΚ εκεί να δεις φαρμάκι Πες καλύτερα την Staropramen... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:18 Η Θάλεια έγραψε: #583 13-04-12 22:18 Hoegaarden και Carling. Από τις κοινές Bud μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xx-Giota-xX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γιώτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 156 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:27 Η Xx-Giota-xX: #584 13-04-12 22:27 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Hoegaarden και Carling. Από τις κοινές Bud μόνο. Click για ανάπτυξη... Σοβαρά σου αρέσει η Hoegaarden? Μια φορά είπα να τη δοκιμάσω και πήρα και τη μεγάλη (0.5L) κιόλας! Μου τη φέραν σε ένα ποτήρι(με το λογότυπο της μπύρας) που έμοιαζε με κουβά και η μπύρα είχε χρώμα κάτουρου...ρε ήταν πολύ θολή!!Τελικά την ήπια με καλαμάκι ( ) γιατί τον κουβά δεν μπορούσα να τον σηκώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:31 Η Θάλεια έγραψε: #585 13-04-12 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Xx-Giota-xX: Σοβαρά σου αρέσει η Hoegaarden? Μια φορά είπα να τη δοκιμάσω και πήρα και τη μεγάλη (0.5L) κιόλας! Μου τη φέραν σε ένα ποτήρι(με το λογότυπο της μπύρας) που έμοιαζε με κουβά και η μπύρα είχε χρώμα κάτουρου...ρε ήταν πολύ θολή!!Τελικά την ήπια με καλαμάκι ( ) γιατί τον κουβά δεν μπορούσα να τον σηκώσω Click για ανάπτυξη... Μα ανήκει στις θολές ξανθές. Καλά βρε κι εσύ, χωρίς να ξέρεις αν θα σ'αρέσει πήρες την κουβαδάρα (κι εγώ έτσι το λέω) ; Btw, μ'αρέσει πολύ και γενικότερα λατρεύω τις ξανθιές και δεν μου αρέσουν οι κόκκινες και οι μαύρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:38 Ο Iliaso έγραψε: #586 13-04-12 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Πλωμαρίου κιόλας! Click για ανάπτυξη... Ό,τι πιο βιομηχανοποιημένο..Που τα βρήκε τα αμπέλια το πλωμάρι βρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xx-Giota-xX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γιώτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 156 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:41 Η Xx-Giota-xX: #587 13-04-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Μα ανήκει στις θολές ξανθές. Καλά βρε κι εσύ, χωρίς να ξέρεις αν θα σ'αρέσει πήρες την κουβαδάρα (κι εγώ έτσι το λέω) ; Btw, μ'αρέσει πολύ και γενικότερα λατρεύω τις ξανθιές και δεν μου αρέσουν οι κόκκινες και οι μαύρες. Click για ανάπτυξη... Πάντα τις μεγάλες παίρνω Σαν γεύση νταξ δεν ήταν κακή αλλά μου ήρθε πολύ περίεργο το χρώμα και η ποτηρούκλα Όλες μου αρέσουν γενικά τη μπύρα την κατεβάζω άφοβα και ιδιαίτερα εδώ στη Σλοβακία που την μεγάλη την βρίσκεις και μ 1.10 φαντάζεσαι Απο μαύρες Budweiser Budvar δοκίμασε και θα με θυμηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:51 Η Θάλεια έγραψε: #588 13-04-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Xx-Giota-xX: Πάντα τις μεγάλες παίρνω Σαν γεύση νταξ δεν ήταν κακή αλλά μου ήρθε πολύ περίεργο το χρώμα και η ποτηρούκλα Όλες μου αρέσουν γενικά τη μπύρα την κατεβάζω άφοβα και ιδιαίτερα εδώ στη Σλοβακία που την μεγάλη την βρίσκεις και μ 1.10 φαντάζεσαι Απο μαύρες Budweiser Budvar δοκίμασε και θα με θυμηθείς Click για ανάπτυξη... Νομίζω Ελλάδα η μεγάλη έχει κανά 5άρι (Θεσσαλονίκη) και 6-7 (Γιάννενα). Θα δοκιμάσω απο βδομάδα και ελπίζω να μείνω ευχαριστημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:10 Ο Mr. Crowley: #589 13-04-12 23:10 Πιείτε Βεργίνα, Henninger και Finkbrau ρε ψώνια,που κάθεστε και δίνετε πέντε ευρώ για μπύρες.Μπύρα είναι ffs,όχι σαμπάνια!Ο λόγος ύπαρξης της γαμημένης της μπύρας,είναι να την πάρεις από ένα γαμημένο περίπτερο και να την πιεις σε ένα γαμημένο παγκάκι!Γι'αυτό και παίρνουμε μπύρες που κάνουν κάτω από ένα ευρώ,γιατί καυλώνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:16 Η Θάλεια έγραψε: #590 13-04-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Πιείτε Βεργίνα, Henninger και Finkbrau ρε ψώνια,που κάθεστε και δίνετε πέντε ευρώ για μπύρες.Μπύρα είναι ffs,όχι σαμπάνια!Ο λόγος ύπαρξης της γαμημένης της μπύρας,είναι να την πάρεις από ένα γαμημένο περίπτερο και να την πιεις σε ένα γαμημένο παγκάκι!Γι'αυτό και παίρνουμε μπύρες που κάνουν κάτω από ένα ευρώ,γιατί καυλώνουμε. Click για ανάπτυξη... Οκ μάνα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:31 Ο NikoTexXx: #591 13-04-12 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Πιείτε Βεργίνα, Henninger και Finkbrau ρε ψώνια,που κάθεστε και δίνετε πέντε ευρώ για μπύρες.Μπύρα είναι ffs,όχι σαμπάνια!Ο λόγος ύπαρξης της γαμημένης της μπύρας,είναι να την πάρεις από ένα γαμημένο περίπτερο και να την πιεις σε ένα γαμημένο παγκάκι!Γι'αυτό και παίρνουμε μπύρες που κάνουν κάτω από ένα ευρώ,γιατί καυλώνουμε. Click για ανάπτυξη... καλα ντε μην συγχυζεσαι, εσενα τι σε χαλαει αν οι αλλοι πινουν μπυρα σε ποτηρι ο,τι θελει κανει ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:36 Ο Mr. Crowley: #592 13-04-12 23:36 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: καλα ντε μην συγχυζεσαι, εσενα τι σε χαλαει αν οι αλλοι πινουν μπυρα σε ποτηρι ο,τι θελει κανει ο καθενας Click για ανάπτυξη... Η μπύρα δεν είναι ποτό,είναι ιδεολογία!Ή την πίνεις με το σωστό τρόπο ή πρέπει να τιμωρηθείς πάραυτα (σύρσιμο όρχεων πάνω σε σπασμένα γυαλιά/ξυράφια μέσα στο μουνί είναι ενδεικτικές τιμωρίες)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:39 Ο NikoTexXx: #593 13-04-12 23:39 χρησιμοποιεις ασεμνο λεξιλογιο, ντροπη και αισχος... παρ' αυτα εχω μια υπονοια οτι και συ ο ιδιος πινεις μπυρα σε ποτηρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:45 Ο Mr. Crowley: #594 13-04-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: χρησιμοποιεις ασεμνο λεξιλογιο, ντροπη και αισχος... παρ' αυτα εχω μια υπονοια οτι και συ ο ιδιος πινεις μπυρα σε ποτηρι Click για ανάπτυξη... Εγώ πίνω ποτήρι σε μπύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:05 Η Ερις έγραψε: #595 14-04-12 00:05 Εγώ έχω αποκτήσει και παρατσούκλι : "η μπεκρού της παρέας" Τι να κάνω; αφού μ' αρέσει! Άντε γεια μας!! Αλλά έχω να το λέω... δεν έχω μεθύσει ποτέ μου!! Γερά εννοώ...να κάνω βλακείες, να μη ξέρω τι μου γίνεται κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:08 Ο NikoTexXx: #596 14-04-12 00:08 ναι μπραβο ουτε γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:25 Ο Insomnie έγραψε: #597 14-04-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ έχω αποκτήσει και παρατσούκλι : "η μπεκρού της παρέας" Τι να κάνω; αφού μ' αρέσει! Άντε γεια μας!! Αλλά έχω να το λέω... δεν έχω μεθύσει ποτέ μου!! Γερά εννοώ...να κάνω βλακείες, να μη ξέρω τι μου γίνεται κτλ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μάλλον ειρωνικό είναι το παρατσούκλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:27 Η Ερις έγραψε: #598 14-04-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Ρε,μάλλον ειρωνικό είναι το παρατσούκλι! Click για ανάπτυξη... όχι παιδί μου επειδή μου αρέσει!! Εννοείται ότι δε με λένε μπεκρού-μπεκρού!! Έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:32 Ο Superhuman: #599 14-04-12 00:32 Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:48 Ο Insomnie έγραψε: #600 14-04-12 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Click για ανάπτυξη... Arch Beer House στο Περιστέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Hoegaarden και Carling. Από τις κοινές Bud μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xx-Giota-xX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γιώτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 156 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:27 Η Xx-Giota-xX: #584 13-04-12 22:27 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Hoegaarden και Carling. Από τις κοινές Bud μόνο. Click για ανάπτυξη... Σοβαρά σου αρέσει η Hoegaarden? Μια φορά είπα να τη δοκιμάσω και πήρα και τη μεγάλη (0.5L) κιόλας! Μου τη φέραν σε ένα ποτήρι(με το λογότυπο της μπύρας) που έμοιαζε με κουβά και η μπύρα είχε χρώμα κάτουρου...ρε ήταν πολύ θολή!!Τελικά την ήπια με καλαμάκι ( ) γιατί τον κουβά δεν μπορούσα να τον σηκώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:31 Η Θάλεια έγραψε: #585 13-04-12 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Xx-Giota-xX: Σοβαρά σου αρέσει η Hoegaarden? Μια φορά είπα να τη δοκιμάσω και πήρα και τη μεγάλη (0.5L) κιόλας! Μου τη φέραν σε ένα ποτήρι(με το λογότυπο της μπύρας) που έμοιαζε με κουβά και η μπύρα είχε χρώμα κάτουρου...ρε ήταν πολύ θολή!!Τελικά την ήπια με καλαμάκι ( ) γιατί τον κουβά δεν μπορούσα να τον σηκώσω Click για ανάπτυξη... Μα ανήκει στις θολές ξανθές. Καλά βρε κι εσύ, χωρίς να ξέρεις αν θα σ'αρέσει πήρες την κουβαδάρα (κι εγώ έτσι το λέω) ; Btw, μ'αρέσει πολύ και γενικότερα λατρεύω τις ξανθιές και δεν μου αρέσουν οι κόκκινες και οι μαύρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:38 Ο Iliaso έγραψε: #586 13-04-12 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Πλωμαρίου κιόλας! Click για ανάπτυξη... Ό,τι πιο βιομηχανοποιημένο..Που τα βρήκε τα αμπέλια το πλωμάρι βρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xx-Giota-xX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γιώτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 156 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:41 Η Xx-Giota-xX: #587 13-04-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Μα ανήκει στις θολές ξανθές. Καλά βρε κι εσύ, χωρίς να ξέρεις αν θα σ'αρέσει πήρες την κουβαδάρα (κι εγώ έτσι το λέω) ; Btw, μ'αρέσει πολύ και γενικότερα λατρεύω τις ξανθιές και δεν μου αρέσουν οι κόκκινες και οι μαύρες. Click για ανάπτυξη... Πάντα τις μεγάλες παίρνω Σαν γεύση νταξ δεν ήταν κακή αλλά μου ήρθε πολύ περίεργο το χρώμα και η ποτηρούκλα Όλες μου αρέσουν γενικά τη μπύρα την κατεβάζω άφοβα και ιδιαίτερα εδώ στη Σλοβακία που την μεγάλη την βρίσκεις και μ 1.10 φαντάζεσαι Απο μαύρες Budweiser Budvar δοκίμασε και θα με θυμηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:51 Η Θάλεια έγραψε: #588 13-04-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Xx-Giota-xX: Πάντα τις μεγάλες παίρνω Σαν γεύση νταξ δεν ήταν κακή αλλά μου ήρθε πολύ περίεργο το χρώμα και η ποτηρούκλα Όλες μου αρέσουν γενικά τη μπύρα την κατεβάζω άφοβα και ιδιαίτερα εδώ στη Σλοβακία που την μεγάλη την βρίσκεις και μ 1.10 φαντάζεσαι Απο μαύρες Budweiser Budvar δοκίμασε και θα με θυμηθείς Click για ανάπτυξη... Νομίζω Ελλάδα η μεγάλη έχει κανά 5άρι (Θεσσαλονίκη) και 6-7 (Γιάννενα). Θα δοκιμάσω απο βδομάδα και ελπίζω να μείνω ευχαριστημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:10 Ο Mr. Crowley: #589 13-04-12 23:10 Πιείτε Βεργίνα, Henninger και Finkbrau ρε ψώνια,που κάθεστε και δίνετε πέντε ευρώ για μπύρες.Μπύρα είναι ffs,όχι σαμπάνια!Ο λόγος ύπαρξης της γαμημένης της μπύρας,είναι να την πάρεις από ένα γαμημένο περίπτερο και να την πιεις σε ένα γαμημένο παγκάκι!Γι'αυτό και παίρνουμε μπύρες που κάνουν κάτω από ένα ευρώ,γιατί καυλώνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:16 Η Θάλεια έγραψε: #590 13-04-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Πιείτε Βεργίνα, Henninger και Finkbrau ρε ψώνια,που κάθεστε και δίνετε πέντε ευρώ για μπύρες.Μπύρα είναι ffs,όχι σαμπάνια!Ο λόγος ύπαρξης της γαμημένης της μπύρας,είναι να την πάρεις από ένα γαμημένο περίπτερο και να την πιεις σε ένα γαμημένο παγκάκι!Γι'αυτό και παίρνουμε μπύρες που κάνουν κάτω από ένα ευρώ,γιατί καυλώνουμε. Click για ανάπτυξη... Οκ μάνα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:31 Ο NikoTexXx: #591 13-04-12 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Πιείτε Βεργίνα, Henninger και Finkbrau ρε ψώνια,που κάθεστε και δίνετε πέντε ευρώ για μπύρες.Μπύρα είναι ffs,όχι σαμπάνια!Ο λόγος ύπαρξης της γαμημένης της μπύρας,είναι να την πάρεις από ένα γαμημένο περίπτερο και να την πιεις σε ένα γαμημένο παγκάκι!Γι'αυτό και παίρνουμε μπύρες που κάνουν κάτω από ένα ευρώ,γιατί καυλώνουμε. Click για ανάπτυξη... καλα ντε μην συγχυζεσαι, εσενα τι σε χαλαει αν οι αλλοι πινουν μπυρα σε ποτηρι ο,τι θελει κανει ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:36 Ο Mr. Crowley: #592 13-04-12 23:36 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: καλα ντε μην συγχυζεσαι, εσενα τι σε χαλαει αν οι αλλοι πινουν μπυρα σε ποτηρι ο,τι θελει κανει ο καθενας Click για ανάπτυξη... Η μπύρα δεν είναι ποτό,είναι ιδεολογία!Ή την πίνεις με το σωστό τρόπο ή πρέπει να τιμωρηθείς πάραυτα (σύρσιμο όρχεων πάνω σε σπασμένα γυαλιά/ξυράφια μέσα στο μουνί είναι ενδεικτικές τιμωρίες)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:39 Ο NikoTexXx: #593 13-04-12 23:39 χρησιμοποιεις ασεμνο λεξιλογιο, ντροπη και αισχος... παρ' αυτα εχω μια υπονοια οτι και συ ο ιδιος πινεις μπυρα σε ποτηρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:45 Ο Mr. Crowley: #594 13-04-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: χρησιμοποιεις ασεμνο λεξιλογιο, ντροπη και αισχος... παρ' αυτα εχω μια υπονοια οτι και συ ο ιδιος πινεις μπυρα σε ποτηρι Click για ανάπτυξη... Εγώ πίνω ποτήρι σε μπύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:05 Η Ερις έγραψε: #595 14-04-12 00:05 Εγώ έχω αποκτήσει και παρατσούκλι : "η μπεκρού της παρέας" Τι να κάνω; αφού μ' αρέσει! Άντε γεια μας!! Αλλά έχω να το λέω... δεν έχω μεθύσει ποτέ μου!! Γερά εννοώ...να κάνω βλακείες, να μη ξέρω τι μου γίνεται κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:08 Ο NikoTexXx: #596 14-04-12 00:08 ναι μπραβο ουτε γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:25 Ο Insomnie έγραψε: #597 14-04-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ έχω αποκτήσει και παρατσούκλι : "η μπεκρού της παρέας" Τι να κάνω; αφού μ' αρέσει! Άντε γεια μας!! Αλλά έχω να το λέω... δεν έχω μεθύσει ποτέ μου!! Γερά εννοώ...να κάνω βλακείες, να μη ξέρω τι μου γίνεται κτλ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μάλλον ειρωνικό είναι το παρατσούκλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:27 Η Ερις έγραψε: #598 14-04-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Ρε,μάλλον ειρωνικό είναι το παρατσούκλι! Click για ανάπτυξη... όχι παιδί μου επειδή μου αρέσει!! Εννοείται ότι δε με λένε μπεκρού-μπεκρού!! Έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:32 Ο Superhuman: #599 14-04-12 00:32 Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:48 Ο Insomnie έγραψε: #600 14-04-12 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Click για ανάπτυξη... Arch Beer House στο Περιστέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Hoegaarden και Carling. Από τις κοινές Bud μόνο. Click για ανάπτυξη... Σοβαρά σου αρέσει η Hoegaarden? Μια φορά είπα να τη δοκιμάσω και πήρα και τη μεγάλη (0.5L) κιόλας! Μου τη φέραν σε ένα ποτήρι(με το λογότυπο της μπύρας) που έμοιαζε με κουβά και η μπύρα είχε χρώμα κάτουρου...ρε ήταν πολύ θολή!!Τελικά την ήπια με καλαμάκι ( ) γιατί τον κουβά δεν μπορούσα να τον σηκώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:31 Η Θάλεια έγραψε: #585 13-04-12 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Xx-Giota-xX: Σοβαρά σου αρέσει η Hoegaarden? Μια φορά είπα να τη δοκιμάσω και πήρα και τη μεγάλη (0.5L) κιόλας! Μου τη φέραν σε ένα ποτήρι(με το λογότυπο της μπύρας) που έμοιαζε με κουβά και η μπύρα είχε χρώμα κάτουρου...ρε ήταν πολύ θολή!!Τελικά την ήπια με καλαμάκι ( ) γιατί τον κουβά δεν μπορούσα να τον σηκώσω Click για ανάπτυξη... Μα ανήκει στις θολές ξανθές. Καλά βρε κι εσύ, χωρίς να ξέρεις αν θα σ'αρέσει πήρες την κουβαδάρα (κι εγώ έτσι το λέω) ; Btw, μ'αρέσει πολύ και γενικότερα λατρεύω τις ξανθιές και δεν μου αρέσουν οι κόκκινες και οι μαύρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:38 Ο Iliaso έγραψε: #586 13-04-12 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Πλωμαρίου κιόλας! Click για ανάπτυξη... Ό,τι πιο βιομηχανοποιημένο..Που τα βρήκε τα αμπέλια το πλωμάρι βρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xx-Giota-xX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γιώτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 156 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:41 Η Xx-Giota-xX: #587 13-04-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Μα ανήκει στις θολές ξανθές. Καλά βρε κι εσύ, χωρίς να ξέρεις αν θα σ'αρέσει πήρες την κουβαδάρα (κι εγώ έτσι το λέω) ; Btw, μ'αρέσει πολύ και γενικότερα λατρεύω τις ξανθιές και δεν μου αρέσουν οι κόκκινες και οι μαύρες. Click για ανάπτυξη... Πάντα τις μεγάλες παίρνω Σαν γεύση νταξ δεν ήταν κακή αλλά μου ήρθε πολύ περίεργο το χρώμα και η ποτηρούκλα Όλες μου αρέσουν γενικά τη μπύρα την κατεβάζω άφοβα και ιδιαίτερα εδώ στη Σλοβακία που την μεγάλη την βρίσκεις και μ 1.10 φαντάζεσαι Απο μαύρες Budweiser Budvar δοκίμασε και θα με θυμηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:51 Η Θάλεια έγραψε: #588 13-04-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Xx-Giota-xX: Πάντα τις μεγάλες παίρνω Σαν γεύση νταξ δεν ήταν κακή αλλά μου ήρθε πολύ περίεργο το χρώμα και η ποτηρούκλα Όλες μου αρέσουν γενικά τη μπύρα την κατεβάζω άφοβα και ιδιαίτερα εδώ στη Σλοβακία που την μεγάλη την βρίσκεις και μ 1.10 φαντάζεσαι Απο μαύρες Budweiser Budvar δοκίμασε και θα με θυμηθείς Click για ανάπτυξη... Νομίζω Ελλάδα η μεγάλη έχει κανά 5άρι (Θεσσαλονίκη) και 6-7 (Γιάννενα). Θα δοκιμάσω απο βδομάδα και ελπίζω να μείνω ευχαριστημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:10 Ο Mr. Crowley: #589 13-04-12 23:10 Πιείτε Βεργίνα, Henninger και Finkbrau ρε ψώνια,που κάθεστε και δίνετε πέντε ευρώ για μπύρες.Μπύρα είναι ffs,όχι σαμπάνια!Ο λόγος ύπαρξης της γαμημένης της μπύρας,είναι να την πάρεις από ένα γαμημένο περίπτερο και να την πιεις σε ένα γαμημένο παγκάκι!Γι'αυτό και παίρνουμε μπύρες που κάνουν κάτω από ένα ευρώ,γιατί καυλώνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:16 Η Θάλεια έγραψε: #590 13-04-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Πιείτε Βεργίνα, Henninger και Finkbrau ρε ψώνια,που κάθεστε και δίνετε πέντε ευρώ για μπύρες.Μπύρα είναι ffs,όχι σαμπάνια!Ο λόγος ύπαρξης της γαμημένης της μπύρας,είναι να την πάρεις από ένα γαμημένο περίπτερο και να την πιεις σε ένα γαμημένο παγκάκι!Γι'αυτό και παίρνουμε μπύρες που κάνουν κάτω από ένα ευρώ,γιατί καυλώνουμε. Click για ανάπτυξη... Οκ μάνα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:31 Ο NikoTexXx: #591 13-04-12 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Πιείτε Βεργίνα, Henninger και Finkbrau ρε ψώνια,που κάθεστε και δίνετε πέντε ευρώ για μπύρες.Μπύρα είναι ffs,όχι σαμπάνια!Ο λόγος ύπαρξης της γαμημένης της μπύρας,είναι να την πάρεις από ένα γαμημένο περίπτερο και να την πιεις σε ένα γαμημένο παγκάκι!Γι'αυτό και παίρνουμε μπύρες που κάνουν κάτω από ένα ευρώ,γιατί καυλώνουμε. Click για ανάπτυξη... καλα ντε μην συγχυζεσαι, εσενα τι σε χαλαει αν οι αλλοι πινουν μπυρα σε ποτηρι ο,τι θελει κανει ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:36 Ο Mr. Crowley: #592 13-04-12 23:36 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: καλα ντε μην συγχυζεσαι, εσενα τι σε χαλαει αν οι αλλοι πινουν μπυρα σε ποτηρι ο,τι θελει κανει ο καθενας Click για ανάπτυξη... Η μπύρα δεν είναι ποτό,είναι ιδεολογία!Ή την πίνεις με το σωστό τρόπο ή πρέπει να τιμωρηθείς πάραυτα (σύρσιμο όρχεων πάνω σε σπασμένα γυαλιά/ξυράφια μέσα στο μουνί είναι ενδεικτικές τιμωρίες)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:39 Ο NikoTexXx: #593 13-04-12 23:39 χρησιμοποιεις ασεμνο λεξιλογιο, ντροπη και αισχος... παρ' αυτα εχω μια υπονοια οτι και συ ο ιδιος πινεις μπυρα σε ποτηρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:45 Ο Mr. Crowley: #594 13-04-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: χρησιμοποιεις ασεμνο λεξιλογιο, ντροπη και αισχος... παρ' αυτα εχω μια υπονοια οτι και συ ο ιδιος πινεις μπυρα σε ποτηρι Click για ανάπτυξη... Εγώ πίνω ποτήρι σε μπύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:05 Η Ερις έγραψε: #595 14-04-12 00:05 Εγώ έχω αποκτήσει και παρατσούκλι : "η μπεκρού της παρέας" Τι να κάνω; αφού μ' αρέσει! Άντε γεια μας!! Αλλά έχω να το λέω... δεν έχω μεθύσει ποτέ μου!! Γερά εννοώ...να κάνω βλακείες, να μη ξέρω τι μου γίνεται κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:08 Ο NikoTexXx: #596 14-04-12 00:08 ναι μπραβο ουτε γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:25 Ο Insomnie έγραψε: #597 14-04-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ έχω αποκτήσει και παρατσούκλι : "η μπεκρού της παρέας" Τι να κάνω; αφού μ' αρέσει! Άντε γεια μας!! Αλλά έχω να το λέω... δεν έχω μεθύσει ποτέ μου!! Γερά εννοώ...να κάνω βλακείες, να μη ξέρω τι μου γίνεται κτλ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μάλλον ειρωνικό είναι το παρατσούκλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:27 Η Ερις έγραψε: #598 14-04-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Ρε,μάλλον ειρωνικό είναι το παρατσούκλι! Click για ανάπτυξη... όχι παιδί μου επειδή μου αρέσει!! Εννοείται ότι δε με λένε μπεκρού-μπεκρού!! Έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:32 Ο Superhuman: #599 14-04-12 00:32 Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:48 Ο Insomnie έγραψε: #600 14-04-12 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Click για ανάπτυξη... Arch Beer House στο Περιστέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Xx-Giota-xX: Σοβαρά σου αρέσει η Hoegaarden? Μια φορά είπα να τη δοκιμάσω και πήρα και τη μεγάλη (0.5L) κιόλας! Μου τη φέραν σε ένα ποτήρι(με το λογότυπο της μπύρας) που έμοιαζε με κουβά και η μπύρα είχε χρώμα κάτουρου...ρε ήταν πολύ θολή!!Τελικά την ήπια με καλαμάκι ( ) γιατί τον κουβά δεν μπορούσα να τον σηκώσω Click για ανάπτυξη... Μα ανήκει στις θολές ξανθές. Καλά βρε κι εσύ, χωρίς να ξέρεις αν θα σ'αρέσει πήρες την κουβαδάρα (κι εγώ έτσι το λέω) ; Btw, μ'αρέσει πολύ και γενικότερα λατρεύω τις ξανθιές και δεν μου αρέσουν οι κόκκινες και οι μαύρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:38 Ο Iliaso έγραψε: #586 13-04-12 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Πλωμαρίου κιόλας! Click για ανάπτυξη... Ό,τι πιο βιομηχανοποιημένο..Που τα βρήκε τα αμπέλια το πλωμάρι βρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xx-Giota-xX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γιώτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 156 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:41 Η Xx-Giota-xX: #587 13-04-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Μα ανήκει στις θολές ξανθές. Καλά βρε κι εσύ, χωρίς να ξέρεις αν θα σ'αρέσει πήρες την κουβαδάρα (κι εγώ έτσι το λέω) ; Btw, μ'αρέσει πολύ και γενικότερα λατρεύω τις ξανθιές και δεν μου αρέσουν οι κόκκινες και οι μαύρες. Click για ανάπτυξη... Πάντα τις μεγάλες παίρνω Σαν γεύση νταξ δεν ήταν κακή αλλά μου ήρθε πολύ περίεργο το χρώμα και η ποτηρούκλα Όλες μου αρέσουν γενικά τη μπύρα την κατεβάζω άφοβα και ιδιαίτερα εδώ στη Σλοβακία που την μεγάλη την βρίσκεις και μ 1.10 φαντάζεσαι Απο μαύρες Budweiser Budvar δοκίμασε και θα με θυμηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:51 Η Θάλεια έγραψε: #588 13-04-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Xx-Giota-xX: Πάντα τις μεγάλες παίρνω Σαν γεύση νταξ δεν ήταν κακή αλλά μου ήρθε πολύ περίεργο το χρώμα και η ποτηρούκλα Όλες μου αρέσουν γενικά τη μπύρα την κατεβάζω άφοβα και ιδιαίτερα εδώ στη Σλοβακία που την μεγάλη την βρίσκεις και μ 1.10 φαντάζεσαι Απο μαύρες Budweiser Budvar δοκίμασε και θα με θυμηθείς Click για ανάπτυξη... Νομίζω Ελλάδα η μεγάλη έχει κανά 5άρι (Θεσσαλονίκη) και 6-7 (Γιάννενα). Θα δοκιμάσω απο βδομάδα και ελπίζω να μείνω ευχαριστημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:10 Ο Mr. Crowley: #589 13-04-12 23:10 Πιείτε Βεργίνα, Henninger και Finkbrau ρε ψώνια,που κάθεστε και δίνετε πέντε ευρώ για μπύρες.Μπύρα είναι ffs,όχι σαμπάνια!Ο λόγος ύπαρξης της γαμημένης της μπύρας,είναι να την πάρεις από ένα γαμημένο περίπτερο και να την πιεις σε ένα γαμημένο παγκάκι!Γι'αυτό και παίρνουμε μπύρες που κάνουν κάτω από ένα ευρώ,γιατί καυλώνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:16 Η Θάλεια έγραψε: #590 13-04-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Πιείτε Βεργίνα, Henninger και Finkbrau ρε ψώνια,που κάθεστε και δίνετε πέντε ευρώ για μπύρες.Μπύρα είναι ffs,όχι σαμπάνια!Ο λόγος ύπαρξης της γαμημένης της μπύρας,είναι να την πάρεις από ένα γαμημένο περίπτερο και να την πιεις σε ένα γαμημένο παγκάκι!Γι'αυτό και παίρνουμε μπύρες που κάνουν κάτω από ένα ευρώ,γιατί καυλώνουμε. Click για ανάπτυξη... Οκ μάνα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:31 Ο NikoTexXx: #591 13-04-12 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Πιείτε Βεργίνα, Henninger και Finkbrau ρε ψώνια,που κάθεστε και δίνετε πέντε ευρώ για μπύρες.Μπύρα είναι ffs,όχι σαμπάνια!Ο λόγος ύπαρξης της γαμημένης της μπύρας,είναι να την πάρεις από ένα γαμημένο περίπτερο και να την πιεις σε ένα γαμημένο παγκάκι!Γι'αυτό και παίρνουμε μπύρες που κάνουν κάτω από ένα ευρώ,γιατί καυλώνουμε. Click για ανάπτυξη... καλα ντε μην συγχυζεσαι, εσενα τι σε χαλαει αν οι αλλοι πινουν μπυρα σε ποτηρι ο,τι θελει κανει ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:36 Ο Mr. Crowley: #592 13-04-12 23:36 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: καλα ντε μην συγχυζεσαι, εσενα τι σε χαλαει αν οι αλλοι πινουν μπυρα σε ποτηρι ο,τι θελει κανει ο καθενας Click για ανάπτυξη... Η μπύρα δεν είναι ποτό,είναι ιδεολογία!Ή την πίνεις με το σωστό τρόπο ή πρέπει να τιμωρηθείς πάραυτα (σύρσιμο όρχεων πάνω σε σπασμένα γυαλιά/ξυράφια μέσα στο μουνί είναι ενδεικτικές τιμωρίες)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:39 Ο NikoTexXx: #593 13-04-12 23:39 χρησιμοποιεις ασεμνο λεξιλογιο, ντροπη και αισχος... παρ' αυτα εχω μια υπονοια οτι και συ ο ιδιος πινεις μπυρα σε ποτηρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:45 Ο Mr. Crowley: #594 13-04-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: χρησιμοποιεις ασεμνο λεξιλογιο, ντροπη και αισχος... παρ' αυτα εχω μια υπονοια οτι και συ ο ιδιος πινεις μπυρα σε ποτηρι Click για ανάπτυξη... Εγώ πίνω ποτήρι σε μπύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:05 Η Ερις έγραψε: #595 14-04-12 00:05 Εγώ έχω αποκτήσει και παρατσούκλι : "η μπεκρού της παρέας" Τι να κάνω; αφού μ' αρέσει! Άντε γεια μας!! Αλλά έχω να το λέω... δεν έχω μεθύσει ποτέ μου!! Γερά εννοώ...να κάνω βλακείες, να μη ξέρω τι μου γίνεται κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:08 Ο NikoTexXx: #596 14-04-12 00:08 ναι μπραβο ουτε γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:25 Ο Insomnie έγραψε: #597 14-04-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ έχω αποκτήσει και παρατσούκλι : "η μπεκρού της παρέας" Τι να κάνω; αφού μ' αρέσει! Άντε γεια μας!! Αλλά έχω να το λέω... δεν έχω μεθύσει ποτέ μου!! Γερά εννοώ...να κάνω βλακείες, να μη ξέρω τι μου γίνεται κτλ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μάλλον ειρωνικό είναι το παρατσούκλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:27 Η Ερις έγραψε: #598 14-04-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Ρε,μάλλον ειρωνικό είναι το παρατσούκλι! Click για ανάπτυξη... όχι παιδί μου επειδή μου αρέσει!! Εννοείται ότι δε με λένε μπεκρού-μπεκρού!! Έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:32 Ο Superhuman: #599 14-04-12 00:32 Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:48 Ο Insomnie έγραψε: #600 14-04-12 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Click για ανάπτυξη... Arch Beer House στο Περιστέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Πλωμαρίου κιόλας! Click για ανάπτυξη... Ό,τι πιο βιομηχανοποιημένο..Που τα βρήκε τα αμπέλια το πλωμάρι βρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xx-Giota-xX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γιώτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 156 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:41 Η Xx-Giota-xX: #587 13-04-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Μα ανήκει στις θολές ξανθές. Καλά βρε κι εσύ, χωρίς να ξέρεις αν θα σ'αρέσει πήρες την κουβαδάρα (κι εγώ έτσι το λέω) ; Btw, μ'αρέσει πολύ και γενικότερα λατρεύω τις ξανθιές και δεν μου αρέσουν οι κόκκινες και οι μαύρες. Click για ανάπτυξη... Πάντα τις μεγάλες παίρνω Σαν γεύση νταξ δεν ήταν κακή αλλά μου ήρθε πολύ περίεργο το χρώμα και η ποτηρούκλα Όλες μου αρέσουν γενικά τη μπύρα την κατεβάζω άφοβα και ιδιαίτερα εδώ στη Σλοβακία που την μεγάλη την βρίσκεις και μ 1.10 φαντάζεσαι Απο μαύρες Budweiser Budvar δοκίμασε και θα με θυμηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:51 Η Θάλεια έγραψε: #588 13-04-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Xx-Giota-xX: Πάντα τις μεγάλες παίρνω Σαν γεύση νταξ δεν ήταν κακή αλλά μου ήρθε πολύ περίεργο το χρώμα και η ποτηρούκλα Όλες μου αρέσουν γενικά τη μπύρα την κατεβάζω άφοβα και ιδιαίτερα εδώ στη Σλοβακία που την μεγάλη την βρίσκεις και μ 1.10 φαντάζεσαι Απο μαύρες Budweiser Budvar δοκίμασε και θα με θυμηθείς Click για ανάπτυξη... Νομίζω Ελλάδα η μεγάλη έχει κανά 5άρι (Θεσσαλονίκη) και 6-7 (Γιάννενα). Θα δοκιμάσω απο βδομάδα και ελπίζω να μείνω ευχαριστημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:10 Ο Mr. Crowley: #589 13-04-12 23:10 Πιείτε Βεργίνα, Henninger και Finkbrau ρε ψώνια,που κάθεστε και δίνετε πέντε ευρώ για μπύρες.Μπύρα είναι ffs,όχι σαμπάνια!Ο λόγος ύπαρξης της γαμημένης της μπύρας,είναι να την πάρεις από ένα γαμημένο περίπτερο και να την πιεις σε ένα γαμημένο παγκάκι!Γι'αυτό και παίρνουμε μπύρες που κάνουν κάτω από ένα ευρώ,γιατί καυλώνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:16 Η Θάλεια έγραψε: #590 13-04-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Πιείτε Βεργίνα, Henninger και Finkbrau ρε ψώνια,που κάθεστε και δίνετε πέντε ευρώ για μπύρες.Μπύρα είναι ffs,όχι σαμπάνια!Ο λόγος ύπαρξης της γαμημένης της μπύρας,είναι να την πάρεις από ένα γαμημένο περίπτερο και να την πιεις σε ένα γαμημένο παγκάκι!Γι'αυτό και παίρνουμε μπύρες που κάνουν κάτω από ένα ευρώ,γιατί καυλώνουμε. Click για ανάπτυξη... Οκ μάνα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:31 Ο NikoTexXx: #591 13-04-12 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Πιείτε Βεργίνα, Henninger και Finkbrau ρε ψώνια,που κάθεστε και δίνετε πέντε ευρώ για μπύρες.Μπύρα είναι ffs,όχι σαμπάνια!Ο λόγος ύπαρξης της γαμημένης της μπύρας,είναι να την πάρεις από ένα γαμημένο περίπτερο και να την πιεις σε ένα γαμημένο παγκάκι!Γι'αυτό και παίρνουμε μπύρες που κάνουν κάτω από ένα ευρώ,γιατί καυλώνουμε. Click για ανάπτυξη... καλα ντε μην συγχυζεσαι, εσενα τι σε χαλαει αν οι αλλοι πινουν μπυρα σε ποτηρι ο,τι θελει κανει ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:36 Ο Mr. Crowley: #592 13-04-12 23:36 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: καλα ντε μην συγχυζεσαι, εσενα τι σε χαλαει αν οι αλλοι πινουν μπυρα σε ποτηρι ο,τι θελει κανει ο καθενας Click για ανάπτυξη... Η μπύρα δεν είναι ποτό,είναι ιδεολογία!Ή την πίνεις με το σωστό τρόπο ή πρέπει να τιμωρηθείς πάραυτα (σύρσιμο όρχεων πάνω σε σπασμένα γυαλιά/ξυράφια μέσα στο μουνί είναι ενδεικτικές τιμωρίες)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:39 Ο NikoTexXx: #593 13-04-12 23:39 χρησιμοποιεις ασεμνο λεξιλογιο, ντροπη και αισχος... παρ' αυτα εχω μια υπονοια οτι και συ ο ιδιος πινεις μπυρα σε ποτηρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:45 Ο Mr. Crowley: #594 13-04-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: χρησιμοποιεις ασεμνο λεξιλογιο, ντροπη και αισχος... παρ' αυτα εχω μια υπονοια οτι και συ ο ιδιος πινεις μπυρα σε ποτηρι Click για ανάπτυξη... Εγώ πίνω ποτήρι σε μπύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:05 Η Ερις έγραψε: #595 14-04-12 00:05 Εγώ έχω αποκτήσει και παρατσούκλι : "η μπεκρού της παρέας" Τι να κάνω; αφού μ' αρέσει! Άντε γεια μας!! Αλλά έχω να το λέω... δεν έχω μεθύσει ποτέ μου!! Γερά εννοώ...να κάνω βλακείες, να μη ξέρω τι μου γίνεται κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:08 Ο NikoTexXx: #596 14-04-12 00:08 ναι μπραβο ουτε γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:25 Ο Insomnie έγραψε: #597 14-04-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ έχω αποκτήσει και παρατσούκλι : "η μπεκρού της παρέας" Τι να κάνω; αφού μ' αρέσει! Άντε γεια μας!! Αλλά έχω να το λέω... δεν έχω μεθύσει ποτέ μου!! Γερά εννοώ...να κάνω βλακείες, να μη ξέρω τι μου γίνεται κτλ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μάλλον ειρωνικό είναι το παρατσούκλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:27 Η Ερις έγραψε: #598 14-04-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Ρε,μάλλον ειρωνικό είναι το παρατσούκλι! Click για ανάπτυξη... όχι παιδί μου επειδή μου αρέσει!! Εννοείται ότι δε με λένε μπεκρού-μπεκρού!! Έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:32 Ο Superhuman: #599 14-04-12 00:32 Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:48 Ο Insomnie έγραψε: #600 14-04-12 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Click για ανάπτυξη... Arch Beer House στο Περιστέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Μα ανήκει στις θολές ξανθές. Καλά βρε κι εσύ, χωρίς να ξέρεις αν θα σ'αρέσει πήρες την κουβαδάρα (κι εγώ έτσι το λέω) ; Btw, μ'αρέσει πολύ και γενικότερα λατρεύω τις ξανθιές και δεν μου αρέσουν οι κόκκινες και οι μαύρες. Click για ανάπτυξη... Πάντα τις μεγάλες παίρνω Σαν γεύση νταξ δεν ήταν κακή αλλά μου ήρθε πολύ περίεργο το χρώμα και η ποτηρούκλα Όλες μου αρέσουν γενικά τη μπύρα την κατεβάζω άφοβα και ιδιαίτερα εδώ στη Σλοβακία που την μεγάλη την βρίσκεις και μ 1.10 φαντάζεσαι Απο μαύρες Budweiser Budvar δοκίμασε και θα με θυμηθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:51 Η Θάλεια έγραψε: #588 13-04-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Xx-Giota-xX: Πάντα τις μεγάλες παίρνω Σαν γεύση νταξ δεν ήταν κακή αλλά μου ήρθε πολύ περίεργο το χρώμα και η ποτηρούκλα Όλες μου αρέσουν γενικά τη μπύρα την κατεβάζω άφοβα και ιδιαίτερα εδώ στη Σλοβακία που την μεγάλη την βρίσκεις και μ 1.10 φαντάζεσαι Απο μαύρες Budweiser Budvar δοκίμασε και θα με θυμηθείς Click για ανάπτυξη... Νομίζω Ελλάδα η μεγάλη έχει κανά 5άρι (Θεσσαλονίκη) και 6-7 (Γιάννενα). Θα δοκιμάσω απο βδομάδα και ελπίζω να μείνω ευχαριστημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:10 Ο Mr. Crowley: #589 13-04-12 23:10 Πιείτε Βεργίνα, Henninger και Finkbrau ρε ψώνια,που κάθεστε και δίνετε πέντε ευρώ για μπύρες.Μπύρα είναι ffs,όχι σαμπάνια!Ο λόγος ύπαρξης της γαμημένης της μπύρας,είναι να την πάρεις από ένα γαμημένο περίπτερο και να την πιεις σε ένα γαμημένο παγκάκι!Γι'αυτό και παίρνουμε μπύρες που κάνουν κάτω από ένα ευρώ,γιατί καυλώνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:16 Η Θάλεια έγραψε: #590 13-04-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Πιείτε Βεργίνα, Henninger και Finkbrau ρε ψώνια,που κάθεστε και δίνετε πέντε ευρώ για μπύρες.Μπύρα είναι ffs,όχι σαμπάνια!Ο λόγος ύπαρξης της γαμημένης της μπύρας,είναι να την πάρεις από ένα γαμημένο περίπτερο και να την πιεις σε ένα γαμημένο παγκάκι!Γι'αυτό και παίρνουμε μπύρες που κάνουν κάτω από ένα ευρώ,γιατί καυλώνουμε. Click για ανάπτυξη... Οκ μάνα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:31 Ο NikoTexXx: #591 13-04-12 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Πιείτε Βεργίνα, Henninger και Finkbrau ρε ψώνια,που κάθεστε και δίνετε πέντε ευρώ για μπύρες.Μπύρα είναι ffs,όχι σαμπάνια!Ο λόγος ύπαρξης της γαμημένης της μπύρας,είναι να την πάρεις από ένα γαμημένο περίπτερο και να την πιεις σε ένα γαμημένο παγκάκι!Γι'αυτό και παίρνουμε μπύρες που κάνουν κάτω από ένα ευρώ,γιατί καυλώνουμε. Click για ανάπτυξη... καλα ντε μην συγχυζεσαι, εσενα τι σε χαλαει αν οι αλλοι πινουν μπυρα σε ποτηρι ο,τι θελει κανει ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:36 Ο Mr. Crowley: #592 13-04-12 23:36 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: καλα ντε μην συγχυζεσαι, εσενα τι σε χαλαει αν οι αλλοι πινουν μπυρα σε ποτηρι ο,τι θελει κανει ο καθενας Click για ανάπτυξη... Η μπύρα δεν είναι ποτό,είναι ιδεολογία!Ή την πίνεις με το σωστό τρόπο ή πρέπει να τιμωρηθείς πάραυτα (σύρσιμο όρχεων πάνω σε σπασμένα γυαλιά/ξυράφια μέσα στο μουνί είναι ενδεικτικές τιμωρίες)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:39 Ο NikoTexXx: #593 13-04-12 23:39 χρησιμοποιεις ασεμνο λεξιλογιο, ντροπη και αισχος... παρ' αυτα εχω μια υπονοια οτι και συ ο ιδιος πινεις μπυρα σε ποτηρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:45 Ο Mr. Crowley: #594 13-04-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: χρησιμοποιεις ασεμνο λεξιλογιο, ντροπη και αισχος... παρ' αυτα εχω μια υπονοια οτι και συ ο ιδιος πινεις μπυρα σε ποτηρι Click για ανάπτυξη... Εγώ πίνω ποτήρι σε μπύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:05 Η Ερις έγραψε: #595 14-04-12 00:05 Εγώ έχω αποκτήσει και παρατσούκλι : "η μπεκρού της παρέας" Τι να κάνω; αφού μ' αρέσει! Άντε γεια μας!! Αλλά έχω να το λέω... δεν έχω μεθύσει ποτέ μου!! Γερά εννοώ...να κάνω βλακείες, να μη ξέρω τι μου γίνεται κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:08 Ο NikoTexXx: #596 14-04-12 00:08 ναι μπραβο ουτε γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:25 Ο Insomnie έγραψε: #597 14-04-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ έχω αποκτήσει και παρατσούκλι : "η μπεκρού της παρέας" Τι να κάνω; αφού μ' αρέσει! Άντε γεια μας!! Αλλά έχω να το λέω... δεν έχω μεθύσει ποτέ μου!! Γερά εννοώ...να κάνω βλακείες, να μη ξέρω τι μου γίνεται κτλ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μάλλον ειρωνικό είναι το παρατσούκλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:27 Η Ερις έγραψε: #598 14-04-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Ρε,μάλλον ειρωνικό είναι το παρατσούκλι! Click για ανάπτυξη... όχι παιδί μου επειδή μου αρέσει!! Εννοείται ότι δε με λένε μπεκρού-μπεκρού!! Έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:32 Ο Superhuman: #599 14-04-12 00:32 Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:48 Ο Insomnie έγραψε: #600 14-04-12 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Click για ανάπτυξη... Arch Beer House στο Περιστέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Xx-Giota-xX: Πάντα τις μεγάλες παίρνω Σαν γεύση νταξ δεν ήταν κακή αλλά μου ήρθε πολύ περίεργο το χρώμα και η ποτηρούκλα Όλες μου αρέσουν γενικά τη μπύρα την κατεβάζω άφοβα και ιδιαίτερα εδώ στη Σλοβακία που την μεγάλη την βρίσκεις και μ 1.10 φαντάζεσαι Απο μαύρες Budweiser Budvar δοκίμασε και θα με θυμηθείς Click για ανάπτυξη... Νομίζω Ελλάδα η μεγάλη έχει κανά 5άρι (Θεσσαλονίκη) και 6-7 (Γιάννενα). Θα δοκιμάσω απο βδομάδα και ελπίζω να μείνω ευχαριστημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:10 Ο Mr. Crowley: #589 13-04-12 23:10 Πιείτε Βεργίνα, Henninger και Finkbrau ρε ψώνια,που κάθεστε και δίνετε πέντε ευρώ για μπύρες.Μπύρα είναι ffs,όχι σαμπάνια!Ο λόγος ύπαρξης της γαμημένης της μπύρας,είναι να την πάρεις από ένα γαμημένο περίπτερο και να την πιεις σε ένα γαμημένο παγκάκι!Γι'αυτό και παίρνουμε μπύρες που κάνουν κάτω από ένα ευρώ,γιατί καυλώνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:16 Η Θάλεια έγραψε: #590 13-04-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Πιείτε Βεργίνα, Henninger και Finkbrau ρε ψώνια,που κάθεστε και δίνετε πέντε ευρώ για μπύρες.Μπύρα είναι ffs,όχι σαμπάνια!Ο λόγος ύπαρξης της γαμημένης της μπύρας,είναι να την πάρεις από ένα γαμημένο περίπτερο και να την πιεις σε ένα γαμημένο παγκάκι!Γι'αυτό και παίρνουμε μπύρες που κάνουν κάτω από ένα ευρώ,γιατί καυλώνουμε. Click για ανάπτυξη... Οκ μάνα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:31 Ο NikoTexXx: #591 13-04-12 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Πιείτε Βεργίνα, Henninger και Finkbrau ρε ψώνια,που κάθεστε και δίνετε πέντε ευρώ για μπύρες.Μπύρα είναι ffs,όχι σαμπάνια!Ο λόγος ύπαρξης της γαμημένης της μπύρας,είναι να την πάρεις από ένα γαμημένο περίπτερο και να την πιεις σε ένα γαμημένο παγκάκι!Γι'αυτό και παίρνουμε μπύρες που κάνουν κάτω από ένα ευρώ,γιατί καυλώνουμε. Click για ανάπτυξη... καλα ντε μην συγχυζεσαι, εσενα τι σε χαλαει αν οι αλλοι πινουν μπυρα σε ποτηρι ο,τι θελει κανει ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:36 Ο Mr. Crowley: #592 13-04-12 23:36 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: καλα ντε μην συγχυζεσαι, εσενα τι σε χαλαει αν οι αλλοι πινουν μπυρα σε ποτηρι ο,τι θελει κανει ο καθενας Click για ανάπτυξη... Η μπύρα δεν είναι ποτό,είναι ιδεολογία!Ή την πίνεις με το σωστό τρόπο ή πρέπει να τιμωρηθείς πάραυτα (σύρσιμο όρχεων πάνω σε σπασμένα γυαλιά/ξυράφια μέσα στο μουνί είναι ενδεικτικές τιμωρίες)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:39 Ο NikoTexXx: #593 13-04-12 23:39 χρησιμοποιεις ασεμνο λεξιλογιο, ντροπη και αισχος... παρ' αυτα εχω μια υπονοια οτι και συ ο ιδιος πινεις μπυρα σε ποτηρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:45 Ο Mr. Crowley: #594 13-04-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: χρησιμοποιεις ασεμνο λεξιλογιο, ντροπη και αισχος... παρ' αυτα εχω μια υπονοια οτι και συ ο ιδιος πινεις μπυρα σε ποτηρι Click για ανάπτυξη... Εγώ πίνω ποτήρι σε μπύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:05 Η Ερις έγραψε: #595 14-04-12 00:05 Εγώ έχω αποκτήσει και παρατσούκλι : "η μπεκρού της παρέας" Τι να κάνω; αφού μ' αρέσει! Άντε γεια μας!! Αλλά έχω να το λέω... δεν έχω μεθύσει ποτέ μου!! Γερά εννοώ...να κάνω βλακείες, να μη ξέρω τι μου γίνεται κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:08 Ο NikoTexXx: #596 14-04-12 00:08 ναι μπραβο ουτε γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:25 Ο Insomnie έγραψε: #597 14-04-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ έχω αποκτήσει και παρατσούκλι : "η μπεκρού της παρέας" Τι να κάνω; αφού μ' αρέσει! Άντε γεια μας!! Αλλά έχω να το λέω... δεν έχω μεθύσει ποτέ μου!! Γερά εννοώ...να κάνω βλακείες, να μη ξέρω τι μου γίνεται κτλ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μάλλον ειρωνικό είναι το παρατσούκλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:27 Η Ερις έγραψε: #598 14-04-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Ρε,μάλλον ειρωνικό είναι το παρατσούκλι! Click για ανάπτυξη... όχι παιδί μου επειδή μου αρέσει!! Εννοείται ότι δε με λένε μπεκρού-μπεκρού!! Έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:32 Ο Superhuman: #599 14-04-12 00:32 Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:48 Ο Insomnie έγραψε: #600 14-04-12 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Click για ανάπτυξη... Arch Beer House στο Περιστέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πιείτε Βεργίνα, Henninger και Finkbrau ρε ψώνια,που κάθεστε και δίνετε πέντε ευρώ για μπύρες.Μπύρα είναι ffs,όχι σαμπάνια!Ο λόγος ύπαρξης της γαμημένης της μπύρας,είναι να την πάρεις από ένα γαμημένο περίπτερο και να την πιεις σε ένα γαμημένο παγκάκι!Γι'αυτό και παίρνουμε μπύρες που κάνουν κάτω από ένα ευρώ,γιατί καυλώνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:16 Η Θάλεια έγραψε: #590 13-04-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Πιείτε Βεργίνα, Henninger και Finkbrau ρε ψώνια,που κάθεστε και δίνετε πέντε ευρώ για μπύρες.Μπύρα είναι ffs,όχι σαμπάνια!Ο λόγος ύπαρξης της γαμημένης της μπύρας,είναι να την πάρεις από ένα γαμημένο περίπτερο και να την πιεις σε ένα γαμημένο παγκάκι!Γι'αυτό και παίρνουμε μπύρες που κάνουν κάτω από ένα ευρώ,γιατί καυλώνουμε. Click για ανάπτυξη... Οκ μάνα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:31 Ο NikoTexXx: #591 13-04-12 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Πιείτε Βεργίνα, Henninger και Finkbrau ρε ψώνια,που κάθεστε και δίνετε πέντε ευρώ για μπύρες.Μπύρα είναι ffs,όχι σαμπάνια!Ο λόγος ύπαρξης της γαμημένης της μπύρας,είναι να την πάρεις από ένα γαμημένο περίπτερο και να την πιεις σε ένα γαμημένο παγκάκι!Γι'αυτό και παίρνουμε μπύρες που κάνουν κάτω από ένα ευρώ,γιατί καυλώνουμε. Click για ανάπτυξη... καλα ντε μην συγχυζεσαι, εσενα τι σε χαλαει αν οι αλλοι πινουν μπυρα σε ποτηρι ο,τι θελει κανει ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:36 Ο Mr. Crowley: #592 13-04-12 23:36 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: καλα ντε μην συγχυζεσαι, εσενα τι σε χαλαει αν οι αλλοι πινουν μπυρα σε ποτηρι ο,τι θελει κανει ο καθενας Click για ανάπτυξη... Η μπύρα δεν είναι ποτό,είναι ιδεολογία!Ή την πίνεις με το σωστό τρόπο ή πρέπει να τιμωρηθείς πάραυτα (σύρσιμο όρχεων πάνω σε σπασμένα γυαλιά/ξυράφια μέσα στο μουνί είναι ενδεικτικές τιμωρίες)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:39 Ο NikoTexXx: #593 13-04-12 23:39 χρησιμοποιεις ασεμνο λεξιλογιο, ντροπη και αισχος... παρ' αυτα εχω μια υπονοια οτι και συ ο ιδιος πινεις μπυρα σε ποτηρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:45 Ο Mr. Crowley: #594 13-04-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: χρησιμοποιεις ασεμνο λεξιλογιο, ντροπη και αισχος... παρ' αυτα εχω μια υπονοια οτι και συ ο ιδιος πινεις μπυρα σε ποτηρι Click για ανάπτυξη... Εγώ πίνω ποτήρι σε μπύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:05 Η Ερις έγραψε: #595 14-04-12 00:05 Εγώ έχω αποκτήσει και παρατσούκλι : "η μπεκρού της παρέας" Τι να κάνω; αφού μ' αρέσει! Άντε γεια μας!! Αλλά έχω να το λέω... δεν έχω μεθύσει ποτέ μου!! Γερά εννοώ...να κάνω βλακείες, να μη ξέρω τι μου γίνεται κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:08 Ο NikoTexXx: #596 14-04-12 00:08 ναι μπραβο ουτε γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:25 Ο Insomnie έγραψε: #597 14-04-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ έχω αποκτήσει και παρατσούκλι : "η μπεκρού της παρέας" Τι να κάνω; αφού μ' αρέσει! Άντε γεια μας!! Αλλά έχω να το λέω... δεν έχω μεθύσει ποτέ μου!! Γερά εννοώ...να κάνω βλακείες, να μη ξέρω τι μου γίνεται κτλ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μάλλον ειρωνικό είναι το παρατσούκλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:27 Η Ερις έγραψε: #598 14-04-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Ρε,μάλλον ειρωνικό είναι το παρατσούκλι! Click για ανάπτυξη... όχι παιδί μου επειδή μου αρέσει!! Εννοείται ότι δε με λένε μπεκρού-μπεκρού!! Έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:32 Ο Superhuman: #599 14-04-12 00:32 Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:48 Ο Insomnie έγραψε: #600 14-04-12 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Click για ανάπτυξη... Arch Beer House στο Περιστέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Πιείτε Βεργίνα, Henninger και Finkbrau ρε ψώνια,που κάθεστε και δίνετε πέντε ευρώ για μπύρες.Μπύρα είναι ffs,όχι σαμπάνια!Ο λόγος ύπαρξης της γαμημένης της μπύρας,είναι να την πάρεις από ένα γαμημένο περίπτερο και να την πιεις σε ένα γαμημένο παγκάκι!Γι'αυτό και παίρνουμε μπύρες που κάνουν κάτω από ένα ευρώ,γιατί καυλώνουμε. Click για ανάπτυξη... Οκ μάνα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:31 Ο NikoTexXx: #591 13-04-12 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Πιείτε Βεργίνα, Henninger και Finkbrau ρε ψώνια,που κάθεστε και δίνετε πέντε ευρώ για μπύρες.Μπύρα είναι ffs,όχι σαμπάνια!Ο λόγος ύπαρξης της γαμημένης της μπύρας,είναι να την πάρεις από ένα γαμημένο περίπτερο και να την πιεις σε ένα γαμημένο παγκάκι!Γι'αυτό και παίρνουμε μπύρες που κάνουν κάτω από ένα ευρώ,γιατί καυλώνουμε. Click για ανάπτυξη... καλα ντε μην συγχυζεσαι, εσενα τι σε χαλαει αν οι αλλοι πινουν μπυρα σε ποτηρι ο,τι θελει κανει ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:36 Ο Mr. Crowley: #592 13-04-12 23:36 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: καλα ντε μην συγχυζεσαι, εσενα τι σε χαλαει αν οι αλλοι πινουν μπυρα σε ποτηρι ο,τι θελει κανει ο καθενας Click για ανάπτυξη... Η μπύρα δεν είναι ποτό,είναι ιδεολογία!Ή την πίνεις με το σωστό τρόπο ή πρέπει να τιμωρηθείς πάραυτα (σύρσιμο όρχεων πάνω σε σπασμένα γυαλιά/ξυράφια μέσα στο μουνί είναι ενδεικτικές τιμωρίες)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:39 Ο NikoTexXx: #593 13-04-12 23:39 χρησιμοποιεις ασεμνο λεξιλογιο, ντροπη και αισχος... παρ' αυτα εχω μια υπονοια οτι και συ ο ιδιος πινεις μπυρα σε ποτηρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:45 Ο Mr. Crowley: #594 13-04-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: χρησιμοποιεις ασεμνο λεξιλογιο, ντροπη και αισχος... παρ' αυτα εχω μια υπονοια οτι και συ ο ιδιος πινεις μπυρα σε ποτηρι Click για ανάπτυξη... Εγώ πίνω ποτήρι σε μπύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:05 Η Ερις έγραψε: #595 14-04-12 00:05 Εγώ έχω αποκτήσει και παρατσούκλι : "η μπεκρού της παρέας" Τι να κάνω; αφού μ' αρέσει! Άντε γεια μας!! Αλλά έχω να το λέω... δεν έχω μεθύσει ποτέ μου!! Γερά εννοώ...να κάνω βλακείες, να μη ξέρω τι μου γίνεται κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:08 Ο NikoTexXx: #596 14-04-12 00:08 ναι μπραβο ουτε γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:25 Ο Insomnie έγραψε: #597 14-04-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ έχω αποκτήσει και παρατσούκλι : "η μπεκρού της παρέας" Τι να κάνω; αφού μ' αρέσει! Άντε γεια μας!! Αλλά έχω να το λέω... δεν έχω μεθύσει ποτέ μου!! Γερά εννοώ...να κάνω βλακείες, να μη ξέρω τι μου γίνεται κτλ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μάλλον ειρωνικό είναι το παρατσούκλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:27 Η Ερις έγραψε: #598 14-04-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Ρε,μάλλον ειρωνικό είναι το παρατσούκλι! Click για ανάπτυξη... όχι παιδί μου επειδή μου αρέσει!! Εννοείται ότι δε με λένε μπεκρού-μπεκρού!! Έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:32 Ο Superhuman: #599 14-04-12 00:32 Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:48 Ο Insomnie έγραψε: #600 14-04-12 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Click για ανάπτυξη... Arch Beer House στο Περιστέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Πιείτε Βεργίνα, Henninger και Finkbrau ρε ψώνια,που κάθεστε και δίνετε πέντε ευρώ για μπύρες.Μπύρα είναι ffs,όχι σαμπάνια!Ο λόγος ύπαρξης της γαμημένης της μπύρας,είναι να την πάρεις από ένα γαμημένο περίπτερο και να την πιεις σε ένα γαμημένο παγκάκι!Γι'αυτό και παίρνουμε μπύρες που κάνουν κάτω από ένα ευρώ,γιατί καυλώνουμε. Click για ανάπτυξη... καλα ντε μην συγχυζεσαι, εσενα τι σε χαλαει αν οι αλλοι πινουν μπυρα σε ποτηρι ο,τι θελει κανει ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:36 Ο Mr. Crowley: #592 13-04-12 23:36 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: καλα ντε μην συγχυζεσαι, εσενα τι σε χαλαει αν οι αλλοι πινουν μπυρα σε ποτηρι ο,τι θελει κανει ο καθενας Click για ανάπτυξη... Η μπύρα δεν είναι ποτό,είναι ιδεολογία!Ή την πίνεις με το σωστό τρόπο ή πρέπει να τιμωρηθείς πάραυτα (σύρσιμο όρχεων πάνω σε σπασμένα γυαλιά/ξυράφια μέσα στο μουνί είναι ενδεικτικές τιμωρίες)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:39 Ο NikoTexXx: #593 13-04-12 23:39 χρησιμοποιεις ασεμνο λεξιλογιο, ντροπη και αισχος... παρ' αυτα εχω μια υπονοια οτι και συ ο ιδιος πινεις μπυρα σε ποτηρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:45 Ο Mr. Crowley: #594 13-04-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: χρησιμοποιεις ασεμνο λεξιλογιο, ντροπη και αισχος... παρ' αυτα εχω μια υπονοια οτι και συ ο ιδιος πινεις μπυρα σε ποτηρι Click για ανάπτυξη... Εγώ πίνω ποτήρι σε μπύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:05 Η Ερις έγραψε: #595 14-04-12 00:05 Εγώ έχω αποκτήσει και παρατσούκλι : "η μπεκρού της παρέας" Τι να κάνω; αφού μ' αρέσει! Άντε γεια μας!! Αλλά έχω να το λέω... δεν έχω μεθύσει ποτέ μου!! Γερά εννοώ...να κάνω βλακείες, να μη ξέρω τι μου γίνεται κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:08 Ο NikoTexXx: #596 14-04-12 00:08 ναι μπραβο ουτε γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:25 Ο Insomnie έγραψε: #597 14-04-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ έχω αποκτήσει και παρατσούκλι : "η μπεκρού της παρέας" Τι να κάνω; αφού μ' αρέσει! Άντε γεια μας!! Αλλά έχω να το λέω... δεν έχω μεθύσει ποτέ μου!! Γερά εννοώ...να κάνω βλακείες, να μη ξέρω τι μου γίνεται κτλ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μάλλον ειρωνικό είναι το παρατσούκλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:27 Η Ερις έγραψε: #598 14-04-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Ρε,μάλλον ειρωνικό είναι το παρατσούκλι! Click για ανάπτυξη... όχι παιδί μου επειδή μου αρέσει!! Εννοείται ότι δε με λένε μπεκρού-μπεκρού!! Έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:32 Ο Superhuman: #599 14-04-12 00:32 Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:48 Ο Insomnie έγραψε: #600 14-04-12 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Click για ανάπτυξη... Arch Beer House στο Περιστέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: καλα ντε μην συγχυζεσαι, εσενα τι σε χαλαει αν οι αλλοι πινουν μπυρα σε ποτηρι ο,τι θελει κανει ο καθενας Click για ανάπτυξη... Η μπύρα δεν είναι ποτό,είναι ιδεολογία!Ή την πίνεις με το σωστό τρόπο ή πρέπει να τιμωρηθείς πάραυτα (σύρσιμο όρχεων πάνω σε σπασμένα γυαλιά/ξυράφια μέσα στο μουνί είναι ενδεικτικές τιμωρίες)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:39 Ο NikoTexXx: #593 13-04-12 23:39 χρησιμοποιεις ασεμνο λεξιλογιο, ντροπη και αισχος... παρ' αυτα εχω μια υπονοια οτι και συ ο ιδιος πινεις μπυρα σε ποτηρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:45 Ο Mr. Crowley: #594 13-04-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: χρησιμοποιεις ασεμνο λεξιλογιο, ντροπη και αισχος... παρ' αυτα εχω μια υπονοια οτι και συ ο ιδιος πινεις μπυρα σε ποτηρι Click για ανάπτυξη... Εγώ πίνω ποτήρι σε μπύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:05 Η Ερις έγραψε: #595 14-04-12 00:05 Εγώ έχω αποκτήσει και παρατσούκλι : "η μπεκρού της παρέας" Τι να κάνω; αφού μ' αρέσει! Άντε γεια μας!! Αλλά έχω να το λέω... δεν έχω μεθύσει ποτέ μου!! Γερά εννοώ...να κάνω βλακείες, να μη ξέρω τι μου γίνεται κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:08 Ο NikoTexXx: #596 14-04-12 00:08 ναι μπραβο ουτε γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:25 Ο Insomnie έγραψε: #597 14-04-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ έχω αποκτήσει και παρατσούκλι : "η μπεκρού της παρέας" Τι να κάνω; αφού μ' αρέσει! Άντε γεια μας!! Αλλά έχω να το λέω... δεν έχω μεθύσει ποτέ μου!! Γερά εννοώ...να κάνω βλακείες, να μη ξέρω τι μου γίνεται κτλ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μάλλον ειρωνικό είναι το παρατσούκλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:27 Η Ερις έγραψε: #598 14-04-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Ρε,μάλλον ειρωνικό είναι το παρατσούκλι! Click για ανάπτυξη... όχι παιδί μου επειδή μου αρέσει!! Εννοείται ότι δε με λένε μπεκρού-μπεκρού!! Έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:32 Ο Superhuman: #599 14-04-12 00:32 Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:48 Ο Insomnie έγραψε: #600 14-04-12 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Click για ανάπτυξη... Arch Beer House στο Περιστέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χρησιμοποιεις ασεμνο λεξιλογιο, ντροπη και αισχος... παρ' αυτα εχω μια υπονοια οτι και συ ο ιδιος πινεις μπυρα σε ποτηρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 23:45 Ο Mr. Crowley: #594 13-04-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: χρησιμοποιεις ασεμνο λεξιλογιο, ντροπη και αισχος... παρ' αυτα εχω μια υπονοια οτι και συ ο ιδιος πινεις μπυρα σε ποτηρι Click για ανάπτυξη... Εγώ πίνω ποτήρι σε μπύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:05 Η Ερις έγραψε: #595 14-04-12 00:05 Εγώ έχω αποκτήσει και παρατσούκλι : "η μπεκρού της παρέας" Τι να κάνω; αφού μ' αρέσει! Άντε γεια μας!! Αλλά έχω να το λέω... δεν έχω μεθύσει ποτέ μου!! Γερά εννοώ...να κάνω βλακείες, να μη ξέρω τι μου γίνεται κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:08 Ο NikoTexXx: #596 14-04-12 00:08 ναι μπραβο ουτε γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:25 Ο Insomnie έγραψε: #597 14-04-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ έχω αποκτήσει και παρατσούκλι : "η μπεκρού της παρέας" Τι να κάνω; αφού μ' αρέσει! Άντε γεια μας!! Αλλά έχω να το λέω... δεν έχω μεθύσει ποτέ μου!! Γερά εννοώ...να κάνω βλακείες, να μη ξέρω τι μου γίνεται κτλ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μάλλον ειρωνικό είναι το παρατσούκλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:27 Η Ερις έγραψε: #598 14-04-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Ρε,μάλλον ειρωνικό είναι το παρατσούκλι! Click για ανάπτυξη... όχι παιδί μου επειδή μου αρέσει!! Εννοείται ότι δε με λένε μπεκρού-μπεκρού!! Έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:32 Ο Superhuman: #599 14-04-12 00:32 Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:48 Ο Insomnie έγραψε: #600 14-04-12 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Click για ανάπτυξη... Arch Beer House στο Περιστέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: χρησιμοποιεις ασεμνο λεξιλογιο, ντροπη και αισχος... παρ' αυτα εχω μια υπονοια οτι και συ ο ιδιος πινεις μπυρα σε ποτηρι Click για ανάπτυξη... Εγώ πίνω ποτήρι σε μπύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:05 Η Ερις έγραψε: #595 14-04-12 00:05 Εγώ έχω αποκτήσει και παρατσούκλι : "η μπεκρού της παρέας" Τι να κάνω; αφού μ' αρέσει! Άντε γεια μας!! Αλλά έχω να το λέω... δεν έχω μεθύσει ποτέ μου!! Γερά εννοώ...να κάνω βλακείες, να μη ξέρω τι μου γίνεται κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:08 Ο NikoTexXx: #596 14-04-12 00:08 ναι μπραβο ουτε γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:25 Ο Insomnie έγραψε: #597 14-04-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ έχω αποκτήσει και παρατσούκλι : "η μπεκρού της παρέας" Τι να κάνω; αφού μ' αρέσει! Άντε γεια μας!! Αλλά έχω να το λέω... δεν έχω μεθύσει ποτέ μου!! Γερά εννοώ...να κάνω βλακείες, να μη ξέρω τι μου γίνεται κτλ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μάλλον ειρωνικό είναι το παρατσούκλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:27 Η Ερις έγραψε: #598 14-04-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Ρε,μάλλον ειρωνικό είναι το παρατσούκλι! Click για ανάπτυξη... όχι παιδί μου επειδή μου αρέσει!! Εννοείται ότι δε με λένε μπεκρού-μπεκρού!! Έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:32 Ο Superhuman: #599 14-04-12 00:32 Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:48 Ο Insomnie έγραψε: #600 14-04-12 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Click για ανάπτυξη... Arch Beer House στο Περιστέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ έχω αποκτήσει και παρατσούκλι : "η μπεκρού της παρέας" Τι να κάνω; αφού μ' αρέσει! Άντε γεια μας!! Αλλά έχω να το λέω... δεν έχω μεθύσει ποτέ μου!! Γερά εννοώ...να κάνω βλακείες, να μη ξέρω τι μου γίνεται κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:08 Ο NikoTexXx: #596 14-04-12 00:08 ναι μπραβο ουτε γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:25 Ο Insomnie έγραψε: #597 14-04-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ έχω αποκτήσει και παρατσούκλι : "η μπεκρού της παρέας" Τι να κάνω; αφού μ' αρέσει! Άντε γεια μας!! Αλλά έχω να το λέω... δεν έχω μεθύσει ποτέ μου!! Γερά εννοώ...να κάνω βλακείες, να μη ξέρω τι μου γίνεται κτλ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μάλλον ειρωνικό είναι το παρατσούκλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:27 Η Ερις έγραψε: #598 14-04-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Ρε,μάλλον ειρωνικό είναι το παρατσούκλι! Click για ανάπτυξη... όχι παιδί μου επειδή μου αρέσει!! Εννοείται ότι δε με λένε μπεκρού-μπεκρού!! Έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:32 Ο Superhuman: #599 14-04-12 00:32 Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:48 Ο Insomnie έγραψε: #600 14-04-12 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Click για ανάπτυξη... Arch Beer House στο Περιστέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι μπραβο ουτε γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:25 Ο Insomnie έγραψε: #597 14-04-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ έχω αποκτήσει και παρατσούκλι : "η μπεκρού της παρέας" Τι να κάνω; αφού μ' αρέσει! Άντε γεια μας!! Αλλά έχω να το λέω... δεν έχω μεθύσει ποτέ μου!! Γερά εννοώ...να κάνω βλακείες, να μη ξέρω τι μου γίνεται κτλ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μάλλον ειρωνικό είναι το παρατσούκλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:27 Η Ερις έγραψε: #598 14-04-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Ρε,μάλλον ειρωνικό είναι το παρατσούκλι! Click για ανάπτυξη... όχι παιδί μου επειδή μου αρέσει!! Εννοείται ότι δε με λένε μπεκρού-μπεκρού!! Έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:32 Ο Superhuman: #599 14-04-12 00:32 Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:48 Ο Insomnie έγραψε: #600 14-04-12 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Click για ανάπτυξη... Arch Beer House στο Περιστέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Εγώ έχω αποκτήσει και παρατσούκλι : "η μπεκρού της παρέας" Τι να κάνω; αφού μ' αρέσει! Άντε γεια μας!! Αλλά έχω να το λέω... δεν έχω μεθύσει ποτέ μου!! Γερά εννοώ...να κάνω βλακείες, να μη ξέρω τι μου γίνεται κτλ. Click για ανάπτυξη... Ρε,μάλλον ειρωνικό είναι το παρατσούκλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:27 Η Ερις έγραψε: #598 14-04-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Ρε,μάλλον ειρωνικό είναι το παρατσούκλι! Click για ανάπτυξη... όχι παιδί μου επειδή μου αρέσει!! Εννοείται ότι δε με λένε μπεκρού-μπεκρού!! Έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:32 Ο Superhuman: #599 14-04-12 00:32 Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:48 Ο Insomnie έγραψε: #600 14-04-12 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Click για ανάπτυξη... Arch Beer House στο Περιστέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Ρε,μάλλον ειρωνικό είναι το παρατσούκλι! Click για ανάπτυξη... όχι παιδί μου επειδή μου αρέσει!! Εννοείται ότι δε με λένε μπεκρού-μπεκρού!! Έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:32 Ο Superhuman: #599 14-04-12 00:32 Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:48 Ο Insomnie έγραψε: #600 14-04-12 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Click για ανάπτυξη... Arch Beer House στο Περιστέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:48 Ο Insomnie έγραψε: #600 14-04-12 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Click για ανάπτυξη... Arch Beer House στο Περιστέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Μπύρες; Ωραία. Λοιπόν,εγώ γούσταρω πολύ με τις Augustiner.Και η Paulaner πολύ καλή.Budweiser επίσης καλή.Όταν είχα πάει Λονδίνο,είχα πιει Carlsberg αλλά δεν ξετρελάθηκα.Οι ales των Άγγλων (είναι κάτι σαν μπύρα,εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο ελαφριές) δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.Αδιάφορα πράγματα.Είχα βρει,όμως,1 γαμάτη μπύρα,Hobgoblin τη λένε,την οποία δεν την έχω πετύχει πουθενά ούτε στην Αθήνα ούτε στη Λάρισα! Click για ανάπτυξη... Arch Beer House στο Περιστέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.