χριστινασρ
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cherie
Δραστήριο μέλος

Ε ρε Φόκε, υπάρχουν άτομα που θεωρούν σεξουαλικό το ίσιο μαλλί, τι να κάνουμε, γούστα είναι αυτά. Αν είχα και εγώ μαλλί της Φουρέιρα βέβαια, δε θα το ίσιωνα ντάξει..Ούτε αν είχα μαλλί σαν της Cherie
Αυτά είναι τα ωραία-σγουρά μαλλιά που μου αρέσουν.
Στη περίπρτωσή μου δεν είναι έτσι, είναι λίγο πιο ίσια, οπότε τα ισιώνω και δεν μετανιώνω.
Άντε βρε κόλακα

Πάντως και γω θεωρώ πως άλλη χάρη έχει μία κοπέλα με ωραίο ίσιο μαλλί και άλλη μία κοπέλα που το μαλλάκι της είναι σγουρές φουντίτσες

Όσον αφορά τη μασιά, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Μόνο ένα περιστατικό γνωρίζω. Η διπλανή μου στο σχολείο τη χρησιμοποιεί συνέχειαααα. Γέμισε ψαλίδα στην άκρη και το μαλλί της "σπάει" με αποτέλεσμα να αραιώνει και να νομίζουμε πως πηγαίνει για κούρεμα κάθε 15 μέρες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

Όπως υπάρχει αφρός για μπούκλες υπάρχει και για ίσιωμα!Τι αφρός; Τι υποτίθεται πως κάνει;

Πάλι καλά που δεν πήρα δηλαδή!Ιχ, παλιά είχα δοκιμάσει κρέμα ισιώματος και το μαλλί μου έδειχνε ως λαδομένο. Δε νομίζω να κάνει κάτι.

prinCess.
Επιφανές μέλος

Ρε Θεοδώρα, άμα βάλεις πολύ, είναι λογικό να φαίνεται λαδωμένο. Στις άκρες βάζεις, και όχι όλο το μπουκαλι ξέρω γω.

Χωρίς να το ισιώσεις με ψαλίδι ή πιστολάκι; Λίγο απίθανο μου ακούγεται.Όπως υπάρχει αφρός για μπούκλες υπάρχει και για ίσιωμα!![]()
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

Αλλά εντάξει το μαλλί μου είναι ευαίσθητο, ούτε αφρό δεν αντέχει.

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Μα γι' αυτό το λόγο δεν σου μακραίνουν γρήγορα.
Το μαλλί όταν έχει ψαλίδα, και γενικά όταν είναι ταλαιπωρημένο μακραίνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, γι' αυτό πρέπει να καθαρίζουμε τις άκρες πολύ συχνά.
Κάθε 15 μέρες πάω σχεδόν για ψαλίδα. Αυτή τη φορά τα άφησα κάπως, αλλά πήγα το Σάββατο. Γεμίζει αμέσως. Από πάντα δεν μάκραιναν γρήγορα.

το διαβασα και γω στο βιβλιο της χημειας!Αυτό που πιστεύω είναι ότι με την υψηλή θερμοκρασία του "σίδερου" σπάζουν οι δεσμοί υδρογόνου μεταξύ των πρωτεϊνικών μορίων που αποτελούν τις κατσαρές τρίχες και στη συνέχεια όταν οι τρίχες κρυώσουν δημιουργούνται νέοι δεσμοί υδρογόνου οι οποίοι συνδέουν διαφορετικά τα πρωτεϊνικά μόρια και έτσι οι τρίχες σταθεροποιούνται ίσιες.
![]()

αυτο που λετε, γ τν κρεμα ισιωματος ισχυει. αλλα 1ον δν στα κανει και καρφι και δν ειναι ικανη η κρεμα τν μπουκλα ν τν ισιωσει. απλα το λιγο σπαστο μαλλι το ισιωνει λιγο στν ακρη. τν εχω χρησιμοποιησει αυτη τν κρεμα απ μια φιλη μ και επειδη τ μαλλι μ ειναι σπαστο και σπαει στις ακρες εκανε λιγη δουλεια. αλλα δν νομιζω στν μπουκλα ν καταφερει κατι.απλα θ τν χαλασει.
και οσο γ τν ισιωτικη : εγω την χρησιμοποιουσα σχεδον καθε μερα ακομα και τωρα τν χρησιμοποιω πλ συχνα.μετα απ καθε μπανιο ασ πουμε. αλλα τελευταια συνηδειτοποιω οτι αν ειμαι ομορφη ειμαι κ μ τ μαλλια μ ισια και σπαστα! κ επειδη καιγονται αρκετα κιολας καλο θ ηταν ν τ αποφευγουμε.
και οπως εχουν πει πολλες κοπελες παραπανω τ μαλλι σ δν χρειαζεται ισιωμα! βαλε λιγο αφρο και θ δεις τ ωραιο π θ ειναι! αν εισαι ομορφη μ τ ισια εισαι και με τισ μπουκλες!

roseberry
Διάσημο μέλος

Άντε βρε κόλακα.
Πάντως και γω θεωρώ πως άλλη χάρη έχει μία κοπέλα με ωραίο ίσιο μαλλί και άλλη μία κοπέλα που το μαλλάκι της είναι σγουρές φουντίτσες. Το δικό μου το μαλλί δυστυχώς ισιώνει με πολύ κόπο οπότε τα έχω ισιώσει 3 φορές στα 16 μου χρόνια. Έχω παραδοθεί στις μπούκλες μου
..
μωρη το δικο σου μαλλι για να ισιωσει πρεπει να κατσουν 4 ατομα και να στο φτιαχνουν χαχαχαχαα

και εγω τα ιδια τραβαω αλλα εμενα εχουν καει ακομα και οι μπουκλες....

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

χαχαχαχαχαχαχαχαμωρη το δικο σου μαλλι για να ισιωσει πρεπει να κατσουν 4 ατομα και να στο φτιαχνουν χαχαχαχαα![]()

Darkness
Περιβόητο μέλος

Γιατι ισιωνετε σαν μανιακες τα μαλλια σας? Τα καταστρεφετε.
Τι καλη! <-----

Cherie
Δραστήριο μέλος

Α να χαθείς να χάνεσαι ρε. Υπερβάλλεις. Απλά για να ισιώσουν καλά καλά η κοπέλα χρησιμοποίησε και πιστολάκι και μασιάμωρη το δικο σου μαλλι για να ισιωσει πρεπει να κατσουν 4 ατομα και να στο φτιαχνουν χαχαχαχαα
και εγω τα ιδια τραβαω αλλα εμενα εχουν καει ακομα και οι μπουκλες....![]()

Γελάς Βρούτε?χαχαχαχαχαχαχαχα![]()

Dalian
Περιβόητο μέλος

Κι εξάλλου, είναι αρκετά ίσια από μόνα τους...
Τελείως τα ισιώνω μόνο για ειδικές περιστάσεις ή όταν πηγαίνω στο κομμωτήριο ^^
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτό το θέμα είναι κυρίως για κοπέλες.Αλλα κ για αγόρια που θέλουν να πουν την γνώμη τους. Λοιπόν.. θα ήθελα να σας ρωτήσω τί γνώμη έχετε για το συχνό(καθημερινό) ίσιωμα μαλλιών.Εγώ δεν έχω και πολύ ίσια μαλλιά.Έχω μπόλικα μαλλιά και είναι σπαστά - σγουρά μαλλιά.Έχω ένα σίδερο μαλλιών για αυτούς που ξέρουν είναι απο την σειρά bellissima.Ta ισιώνω συχνά αλλα δν θέλω να μου καούνε.Ξέρετε αν καίγονται πολύ; Είναι καμία που χρεισιμοποιεί κάποιο ισιωτικό; Τί μπορώ να κάνω για να καίγονται όσο το δυνατό λιγότερο; Υπάρχουν σίδερα που λένε ότι δν καίνε καθόλου τα μαλλιά , είναι αλήθεια; Για παράδειγμα ενα ισιωτικό που δείχνουν στην τηλεόρασ συνέχεια , απο τα tilemarketing λέει οτι δεν τα καίει , είναι αλήθεια; Τί γνωμη έχετε;
αγαπητη δημητρα και εγω το bellisimma της imitec ειχα! (τωρα βεβαια χαλασε και πηρα αλλο)ενα που λεγεται hair majesty!
τεσπα..κοιτα....εγω τα ισιωνα καθε μερα για μηνες για να παω σχολειο και μετα τα μαλλια μου εγιναν ξηρα...σαν αχυρο και πεταγονταν...ηλεκτριζονταν πανευκολα και μετα το σταματησα για καναδυο βδομαδες και εφτιαξαν...
δεν χρειαζεται να το κανεις καθε μερα...αμα τα ισιωσεις σημερα θα κρατησουν και αυριο....
βεβαια σε γενικες γραμμες το ποσο ευαισθητρα ειναι τα μαλλια σου δεν ξερω αλλα εγω τωρα....τα ισιωνω 2 φορες την εβδομαδα...στην χειροτερη αμα βαριεμαι να φτιαξω το μαλλι βαζω καπελο! και ειναι μια χαρα τα μαλλια μου....αλλα οχι και καθε μερα βρε συ....
Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος

Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

Δε χρησημοποιώ,δε θέλω να καούν τα μαλλιά μου κ να γεμίσουν ψαλίδα,μου αρέσουν οι μπούκλες μου.![]()
αα τοτε πολυ ωραια!

Gate4
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.